stoico10
May 2 2011, 11:55
Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής στα play off της Α2 Κατηγορίας Ανδρών ,
ΠΥΡΣΟΣ ΑΟ - ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ επιβλήθηκαν οι γηπεδούχοι με σκορ 65-47 και
έχουν το προβάδισμα με 2-1 νίκες
πηγη: www.eskah.gr
fear_me
May 9 2011, 11:44
Ολοκληρώθηκε χθές η Α φάση των play off της Α2 Κατηγορίας Ανδρών με τους αγώνες
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΥΡΣΟΣ 67-72
ΑΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ / ΑΚΤΑΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 44-40
Μετά τα αποτελέσματα αυτά στον τελικό των play off θα συνατηθούν οι ομάδες ΑΟ ΠΥΡΣΟΣ - ΑΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ / ΑΚΤΑΙΟΥ
με την ομάδα του Πυρσού να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να προηγείτε με 2-0 νίκες.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Terrorista
May 9 2011, 20:23
QUOTE(fear_me @ May 9 2011, 12:44 )
Ολοκληρώθηκε χθές η Α φάση των play off της Α2 Κατηγορίας Ανδρών με τους αγώνες
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΥΡΣΟΣ 67-72
ΑΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ / ΑΚΤΑΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 44-40
Μετά τα αποτελέσματα αυτά στον τελικό των play off θα συνατηθούν οι ομάδες ΑΟ ΠΥΡΣΟΣ - ΑΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ / ΑΚΤΑΙΟΥ
με την ομάδα του Πυρσού να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να προηγείτε με 2-0 νίκες.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
στον προφητη τουσ εμειναν τα μπαλονια και οι καραμουζεσ.
και του χρονου παιδια...
fear_me
May 9 2011, 20:49
QUOTE(Terrorista @ May 9 2011, 21:23 )
και του χρονου παιδια...
κατι ηξεραν την τελευταια αγωνιστικη που σκυλιασανε μολις εμαθαν το αποτελεσμα του πυρσου...
stoico10
May 9 2011, 21:43
QUOTE (fear_me @ May 9 2011, 20:49 )
κατι ηξεραν την τελευταια αγωνιστικη που σκυλιασανε μολις εμαθαν το αποτελεσμα του πυρσου...
/
Αφου ηταν δεδομενο...Ο Ηφαιστος ολα τα παιχνιδια τα χτυπησε στο Αιγιο αρα γιατι να μην χτυπουσε και αυτο με το Πυρσο? Η μηπως εχει τετοια υπερομαδα ο Πυρσος που θα κερδιζε σιγουρα? Και παραλληλα χανεις απο τις μαχητικες Ιτιες...Κριμα για τον Προφητη γιατι ειχε καλυτερη ομαδα απο Αρχωβιτικα
fear_me
May 10 2011, 11:07
QUOTE(stoico10 @ May 9 2011, 22:43 )
/
Αφου ηταν δεδομενο...Ο Ηφαιστος ολα τα παιχνιδια τα χτυπησε στο Αιγιο αρα γιατι να μην χτυπουσε και αυτο με το Πυρσο? Η μηπως εχει τετοια υπερομαδα ο Πυρσος που θα κερδιζε σιγουρα? Και παραλληλα χανεις απο τις μαχητικες Ιτιες...Κριμα για τον Προφητη γιατι ειχε καλυτερη ομαδα απο Αρχωβιτικα
δεν νομιζω να ηταν καλυτερος ο προφητης..αφου τα αραχωβιτικα τον κερδισαν 3 φορες απο τις 4 φορες που παιξανε...στο μπασκετ κατα 99% κερδιζει η καλυτερη ομαδα...
pan.katsoupis
May 10 2011, 18:15
QUOTE(Terrorista @ May 9 2011, 21:23 )
και του χρονου παιδια...
ειμαι ο προπονητης του Προφητη ηλια και θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που δωσανε τον καλυτερο τους εαυτο για την ομαδα εστω και αν εμεινε η πικρα στο τελος. Η ομαδα εκανε την καλυτερη πορεια στην ιστορια της και νοιωθω τυχερος που ημουν φετος προπονητης της. Θελω να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα της Αγυιας που δικαια τερματισε στην πρωτη θεση και ευχομαι καλη επιτυχια στις ομαδες του Πυρσου και Αραχωβιτικων και μακαρι να την ακολουθησουν και οι δυο στην Α1. Οσον αφορα τα μπαλονια και τη μουσικη ηταν κατι που οργανωσε ο γενικος αρχηγος της ομαδας στο ματς με την Αγυια και νομιζω οτι ηταν μια πολυ θετικη κινηση απο την ομαδα μας. Αυτο το καναμε οχι γιατι θεωρησαμε οτι θα ανεβαιναμε σιγουρα ουτε ηταν ενα ειδος φιεστας απλα επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ. Δεν με ενοχλησε οταν εγραψαν αρνητικη κριτικη για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας (ισα ισα ακομα και αυτο μας βοηθησε) αλλα φιλε terrorista που δεν ξερω και ποιος εισαι οσο και καλοπροαιρετα να ηθελες να το γραψεις αυτο καλο ειναι να μην κραζεις τετοιες κινησεις γιατι δεν ξερω και ποιος "υγιης αναγνωστης" συμφωνει μαζι σου. Τελος θα ηθελα να πω οτι φετος εγινε ενα πολυ ωραιο πρωταθλημα αν και ηταν πεσμενο το επιπεδο σε σχεση με αλλες χρονιες και θελω να ζητησω συγνωμη εκ μερους της ομαδας μου εαν θιξαμε με την συμπεριφορα μας καποιον.
QUOTE(pan.katsoupis @ May 10 2011, 19:15 )
ειμαι ο προπονητης του Προφητη ηλια και θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που δωσανε τον καλυτερο τους εαυτο για την ομαδα εστω και αν εμεινε η πικρα στο τελος. Η ομαδα εκανε την καλυτερη πορεια στην ιστορια της και νοιωθω τυχερος που ημουν φετος προπονητης της. Θελω να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα της Αγυιας που δικαια τερματισε στην πρωτη θεση και ευχομαι καλη επιτυχια στις ομαδες του Πυρσου και Αραχωβιτικων και μακαρι να την ακολουθησουν και οι δυο στην Α1. Οσον αφορα τα μπαλονια και τη μουσικη ηταν κατι που οργανωσε ο γενικος αρχηγος της ομαδας στο ματς με την Αγυια και νομιζω οτι ηταν μια πολυ θετικη κινηση απο την ομαδα μας. Αυτο το καναμε οχι γιατι θεωρησαμε οτι θα ανεβαιναμε σιγουρα ουτε ηταν ενα ειδος φιεστας απλα επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ. Δεν με ενοχλησε οταν εγραψαν αρνητικη κριτικη για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας (ισα ισα ακομα και αυτο μας βοηθησε) αλλα φιλε terrorista που δεν ξερω και ποιος εισαι οσο και καλοπροαιρετα να ηθελες να το γραψεις αυτο καλο ειναι να μην κραζεις τετοιες κινησεις γιατι δεν ξερω και ποιος "υγιης αναγνωστης" συμφωνει μαζι σου. Τελος θα ηθελα να πω οτι φετος εγινε ενα πολυ ωραιο πρωταθλημα αν και ηταν πεσμενο το επιπεδο σε σχεση με αλλες χρονιες και θελω να ζητησω συγνωμη εκ μερους της ομαδας μου εαν θιξαμε με την συμπεριφορα μας καποιον.
Kαλώς όρισες στο φόρουμ.Συγχαρητήρια στην ομάδα σου για την πορεία της.Από το καλοκαίρι κάνατε καλές κινήσεις και φαινόταν ότι θα πρωταγωνιστήσετε.Αυτές ήταν κινήσεις της διοίκησης και του προπονητή.Το μπάσκετ είναι γιορτή και όχι πόλεμος.Μετράει και το ταξίδι στην Ιθάκη όχι μόνο η τελική επικράτηση.Συγχαρητήρια και για το ύφος του ποσταρίσματος σου.
Terrorista
May 11 2011, 21:54
δεν εχω ποτε κανει κακοπροαιρετη κριτικη για την ομαδα σου και δεν ειχα σκοπο να θιξω κανεναν με το σχολιο μου.
απλα το εγραψα γιατι περασε σαν φιεστα ανοδου ακομη και απο τισ τοπικεσ εφημεριδεσ.
σου ζητω συγνωμη και ευχομαι καλη επιτυχια στα μπασκετικα σχεδια σου.
fear_me
May 12 2011, 10:02
ειμαι ο προπονητης του Προφητη ηλια και θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που δωσανε τον καλυτερο τους εαυτο για την ομαδα εστω και αν εμεινε η πικρα στο τελος. .....Τελος θα ηθελα να πω οτι φετος εγινε ενα πολυ ωραιο πρωταθλημα αν και ηταν πεσμενο το επιπεδο σε σχεση με αλλες χρονιες και θελω να ζητησω συγνωμη εκ μερους της ομαδας μου εαν θιξαμε με την συμπεριφορα μας καποιον.
Πολύ σωστός! Συγχαρητήτια coach,ο προφήτης φέτος ήταν από τις πιο καλές και οργανομένες ομάδες του πρωταθλήματος.Συνεχίστε ετσι!!
fanis07
May 12 2011, 14:12
Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια απο την πλευρά μου στους παίχτες τον προπονητή και την διοίκηση του προφήτη για την καλύτερη χρονία στην ιστορία του.....και δυστυχώς η πορεία αυτή έκλεισε με το χειρότερο τρόπο καθώς υπερίσχυσε το εγώ κάποιων της ομάδας...και ως φυσικό επακόλουθο ο αποκλεισμός απο τα Αραχωβίτικα μιας πολύ καλής ομάδας αλλά στα μέτρα του Προφήτη ...Νέος σχεδιασμός και καλή επιτυχία για την επόμενη χροννιά
QUOTE(fear_me @ May 12 2011, 10:02 )
Πολύ σωστός! Συγχαρητήτια coach,ο προφήτης φέτος ήταν από τις πιο καλές και οργανομένες ομάδες του πρωταθλήματος.Συνεχίστε ετσι!!
24 me 5
May 13 2011, 21:30
QUOTE(fanis07 @ May 12 2011, 15:12 )
Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια απο την πλευρά μου στους παίχτες τον προπονητή και την διοίκηση του προφήτη για την καλύτερη χρονία στην ιστορία του.....και δυστυχώς η πορεία αυτή έκλεισε με το χειρότερο τρόπο καθώς υπερίσχυσε το εγώ κάποιων της ομάδας...και ως φυσικό επακόλουθο ο αποκλεισμός απο τα Αραχωβίτικα μιας πολύ καλής ομάδας αλλά στα μέτρα του Προφήτη ...Νέος σχεδιασμός και καλή επιτυχία για την επόμενη χροννιά
Τι ακριβώς εννοείς με το ''εγώ''???
koutsompolis
May 13 2011, 22:28
fanis07
May 16 2011, 13:21
εννοώ ότι αν ο προφήτης ήταν δεμένος μέχρι τέλους θα έπαιρνε τα ματσάκια με τα αραχωβίτικα...γιατί μου φάνηκε ότι χάλασε η συνταγή στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια...
QUOTE(24 me 5 @ May 13 2011, 21:30 )
Τι ακριβώς εννοείς με το ''εγώ''???
stoico10
May 17 2011, 16:58
Τα Αραχωβίτικα επικράτησαν του Πυρσού με 66-63 στο κλειστό των Ροϊτίκων, μείωσαν σε 2-1 νίκες και έμειναν ζωντανά στο κυνήγι του 2ου προνομιούχου εισιτηρίου που οδηγεί στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού και να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί στα 4.3'' πριν τη λήξη και ενώ το σκορ είναι 62-64 υπέρ των Αραχωβιτίκων, ο Καλίγας των γηπεδούχων κέρδισε και φάουλ στην προσπάθεια 3 πόντων που επιχείρησε αλλά ευστόχησε μόνο στη μία βολή (63-64) και στο ριμπάουντ ο Βαρδίκος των φιλοξενούμενων κέρδισε φάουλ όπου με δύο εύστοχες βολές διαμόρφωσε το τελικό 63-66. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι την προσεχή Τετάρτη στο Β.Δ. Τόφαλος όπου με νίκη του Πυρσού, η κόκκινη ομάδα ομάδα κερδίζει το 2ο εισιτήριο για την Α1 ΕΣΚΑ-Η, ενώ με νίκη των Αραχωβιτίκων ισοφαρίζουν σε 2-2 και η σειρά οδηγείται σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.
www.profitisiliasbc.gr
Τα Αραχωβίτικα επικράτησαν του Πυρσού με 54-52 και ισοφάρισαν σε 2-2 και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στις 20.00 στο κλειστό των Ροϊτίκων. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη με τον Πυρσό να ελέγχει το σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του αλλά με την ομάδα του Σάκη Φραγκισκάτου να δείχνει τεράστια ψυχικά αποθέματα και να επιστρέφει και να ανατρέπει τη διαφορά από το 44-50 που είχε βρεθεί πίσω, ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη. Ο Πυρσός στα 30'' ήταν μπροστά στο σκορ με 50-52 και μάλιστα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι όταν ο Καλλίγας αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και στην επόμενη επίθεση τα Αραχωβίτικα ευστόχησαν σε σουτ 3 πόντων με τον Χατζάρα, παίρνοντας το προβάδισμα με 53-52. Ο Πυρσός έχασε την τελευταία επίθεση και ο Χατζάρας και πάλι, με μία βολή διαμόρφωσε το τελικό 54-52. Μετά τη λήξη του αγώνα, και στις διαμαρτυρίες των παικτών του Πυρσού προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, εκτυλίχθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων και με τους διαιτητές να κλείνουν άρον-άρον το φύλλο αγώνα.
www.profitisiliasbc.gr
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες,με εκατέρωθεν προκλήσεις.Ανέβηκαν και κάποια βίντεο στο facebook Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις,όταν όλοι περιμένουν επεισόδια, δεν συμβαίνει τίποτα.Αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι πιθανό να ανέβουν και οι δύο στο τέλος,ίσως και περισσότερες ομάδες,αν ισχύουν οι διάφορες φήμες,θα είναι χαζό να υπάρξει επανάληψη βιαιοτήτων.
DACRAZYG
May 22 2011, 23:56
ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ που κέρδισε στο 5ο παιχνίδι και έδωσε πολύ χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας που ηταν στο κλειστό των Ροιτίκων.
ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ TEAM!!!
stoico10
May 23 2011, 10:44
Ολοκληρώθηκαν χθες όλοι οι αγώνες των playoff της Α2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η 2010-2011 με τον αγώνα Α.Ο. ΠΥΡΣΟΣ - ΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ/ΑΚΤΑΙΟΥ με
την ομάδα του ΑΟ ΠΥΡΣΟΥ να κάνει το σκορ στις νίκες 3-2 αφού νίκησε τα ΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ/ ΑΚΤΑΙΟΥ με σκορ 78-61
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΟ ΠΥΡΣΟΥ κατέκτησε την 2η Θέση στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η και ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
fernando
Jun 1 2011, 13:33
Η ΣΦΗΚΑ εαν ισχυουν οι φημες οτι ειναι κοντα σε Μπαχο και Λυκουδη τοτε μαλλον παει και για νεα ανοδο του χρονου...Για να δουμε γτ ο προεδρος μοιαζει λιγο με τον κληρη(ειναι και συνονοματοι)!!!!!!
sotiris berpos
Jun 1 2011, 15:50
QUOTE(fernando @ Jun 1 2011, 14:33 )
Η ΣΦΗΚΑ εαν ισχυουν οι φημες οτι ειναι κοντα σε Μπαχο και Λυκουδη τοτε μαλλον παει και για νεα ανοδο του χρονου...Για να δουμε γτ ο προεδρος μοιαζει λιγο με τον κληρη(ειναι και συνονοματοι)!!!!!!
Δεν ξερω σε τι ακριβος σου μοιάζω με τον φιλο μου τον Σώτο αλλά θα θέλα να προλάβω και άλλες "κλεισμένες " μεταγραφές που " ακουγονται " για την ομάδα μας. Καθώς βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο είναι προφανές πως θα πλησιάσουμε παίχτες-φίλους με σκοπό να ενυσχιθούμε. Φυσικά και μας ενδιαφέρουν και οι δυο που προανέφερες και άλλα παιδιά αλλά το πόσο κοντα η μακριά είμαστε θα φανεί με την έκδοση των δελτίων! άλλο τι λέμε μεταξύ μασ και σε πηγαδάκια άλλο να λέμε ονόματα δημοσίοσ . Όπως λοιπών και πέρυσι με τις μεταγραφές πικιου , παναγοπουλου , κιάφα , κανελλοπουλου ετσι και φέτος θα ανακοινώσουμε παιχτες μόλις εκδόσουμε δελτία! Μέχρι στιγμής μοναδική μεταγραφή είναι ο Παναγιώτης Δρακόπουλος και ο Βαγγέλης Ξανθος και μόνο δεδομένο η συνεργασία μας με τον Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη! Μακάρι αυτοί οι δύο που αναφέρεις να μας ενυσχίσουν την νέα σεζόν μαζί με ακόμα ένα γκάρντ ωστε να κλεισουμε άμεσα το ρόστερ μας. Ντεζαβαντάζ μας η κατηγορία και το οτι δεν δίνουμε χρήματα σε παίχτες. Αβαντάζ μας όλα τα υπόλοιπα!
Υ.Γ. Πρόεδρος είναι ο Γ. Βερροιόπουλος
stoico10
Jun 23 2011, 18:21
Ο Υπεριων εχει μπει πολυ δυνατα βλεπω. Χαριτος και Ρουμανι ηδη κλεισμενοι. Κατι ακουγεται και ενα ακομη ψιλο. Γνωριζει κανεις λεπτομερειες?
QUOTE(stoico10 @ Jun 23 2011, 19:21 )
Ο Υπεριων εχει μπει πολυ δυνατα βλεπω. Χαριτος και Ρουμανι ηδη κλεισμενοι. Κατι ακουγεται και ενα ακομη ψιλο. Γνωριζει κανεις λεπτομερειες?
Συμφωνησε με τον Σενα. Αγωνιζοταν την περασμενη σεζον στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τον Αχιλλεα Ερινεου. Ο Σενα σπουδαζει στα ΤΕΙ Αμαλιαδος.
stoico10
Jun 25 2011, 07:50
QUOTE (nikan @ Jun 24 2011, 23:35 )
Συμφωνησε με τον Σενα. Αγωνιζοταν την περασμενη σεζον στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τον Αχιλλεα Ερινεου. Ο Σενα σπουδαζει στα ΤΕΙ Αμαλιαδος.
Καλα μονο ο Υπεριωνας κινειται?τιποτα αλλο απο καμια αλλη ομαδα?θα μεινουν οπως περσι?
patreas
Jun 26 2011, 09:04
QUOTE (stoico10 @ Jun 25 2011, 08:50 )
Καλα μονο ο Υπεριωνας κινειται?τιποτα αλλο απο καμια αλλη ομαδα?θα μεινουν οπως περσι?
Εχουμε κάποιο νέο για συγχωνεύσεις ομάδων ή πιθανές αποχωρήσεις
sotiris berpos
Jul 7 2011, 14:22
O Αθλητικός Σύλλογος ΣΦΗΚΑ 2006 ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια του τους
Τόγιας Γεώργιος
1.95
Αποκτήθηκε από τον Α.Σ. Νίκη Προαστίου και συμφώνησε για 3 χρόνια !
Πίτσος Δημήτριος
1.97
Λιοφάγος Χρήστος
1.90
Αποκτήθηκε από τον Α.Σ. Αχαιό Σαραβαλίου και συμφώνησε για 1 χρόνο !
Ξανθός Ευάγγελος
1.85
Αποκτήθηκε από τον Α.Ε. ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς και συμφώνησε για 1 χρόνιο !
Νέος προπονητής της ομάδας μας ο
Γιάννης Φράγκοπαναγιώτης
Επίσης με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε την παραμονή του Παναγιώτη Δρακόπουλου
για ένα ακόμη χρόνο ο οποίος αγνόησε προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών
και θα παραμείνει στο δυναμικό μας .
Έτσι το Ρόστερ της ομάδας μας διαμορφώνεται ως εξής :
Aνδρέας Κανελλόπουλος
Γιάννης Παντεδάκης
Χρήστος Λιοφάγος
Νικόλαος Γκόβας
Άγγελος Πίκιος
Ευάγγελος Ξανθός
Γεώργιος Τόγιας
Ανδρέας Σουλιντζής
Γεώργιος Βερριόπουλος
Σπύρος Δερβυσόπουλος
Παναγιώτης Δρακόπουλος
Ηλίας Παναγόπουλος
Αλέξανδρος Κιουτσούκαλης
Δημήτριος Πίτσος
Προπονητής
Φράγκοπαναγιώτης Γιάννης
Έφορος
Πίκιος Άγγελος
Τεχνικός Διευθυντής
Κορφιάτης Σωτήριος
Γιατρός
Χαρτάς Βασίλειος
QUOTE(sotiris berpos @ Jul 7 2011, 14:22 )
O Αθλητικός Σύλλογος ΣΦΗΚΑ 2006 ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια του τους
Τόγιας Γεώργιος
1.95
Πίτσος Δημήτριος
1.97
Λιοφάγος Χρήστος
1.90
Ξανθός Ευάγγελος
1.85
Γιάννης Φράγκοπαναγιώτης
Aνδρέας Κανελλόπουλος
Γιάννης Παντεδάκης
Χρήστος Λιοφάγος
Νικόλαος Γκόβας
Άγγελος Πίκιος
Ευάγγελος Ξανθός
Γεώργιος Τόγιας
Ανδρέας Σουλιντζής
Γεώργιος Βερριόπουλος
Σπύρος Δερβυσόπουλος
Παναγιώτης Δρακόπουλος
Ηλίας Παναγόπουλος
Αλέξανδρος Κιουτσούκαλης
Δημήτριος Πίτσος
Προπονητής
Φράγκοπαναγιώτης Γιάννης
Έφορος
Πίκιος Άγγελος
Τεχνικός Διευθυντής
Κορφιάτης Σωτήριος
Γιατρός
Χαρτάς Βασίλειος
paixtis-paragontas den mporei episima na einai kaneis! prosexete file mou giati uparxoun polu kalo8elites (des a8litiko nomo 2725)
sotiris berpos
Jul 7 2011, 19:54
QUOTE(Ubuntu @ Jul 7 2011, 18:20 )
paixtis-paragontas den mporei episima na einai kaneis! prosexete file mou giati uparxoun polu kalo8elites (des a8litiko nomo 2725)
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΠΙΚΙΟ!!
QUOTE(kleiza @ Jul 7 2011, 18:21 )
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΕΙΖΑ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΟΛΟΥΥΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΟΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΑΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΗΡΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘ´ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ!!!
QUOTE(sotiris berpos @ Jul 8 2011, 05:54 )
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΠΙΚΙΟ!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΕΙΖΑ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΟΛΟΥΥΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΟΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΑΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΗΡΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘ´ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ!!!
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ= ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ !!!!!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 7 2011, 20:59 )
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ= ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ !!!!!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Όπως ξέρεις εσύ φραγκι ο αλλος προεδρος είναι φιλος μου οπότε μάλλον καλό είναι για τον σφιγκα το σχόλιο μου
Εξαλλου απλά μια διαπιστωση έκανα φίλε σφίγγα και δεν χρειαζετε να ψάχνεις πισω απ τις λέξεις
sotiris berpos
Jul 8 2011, 13:22
QUOTE(kleiza @ Jul 8 2011, 11:17 )
Όπως ξέρεις εσύ φραγκι ο αλλος προεδρος είναι φιλος μου οπότε μάλλον καλό είναι για τον σφιγκα το σχόλιο μου
Εξαλλου απλά μια διαπιστωση έκανα φίλε σφίγγα και δεν χρειαζετε να ψάχνεις πισω απ τις λέξεις
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ..
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!
ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΗΝ ΣΥΝ-ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝ-ΚΡΙΘΕΙΣ!!
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
QUOTE(sotiris berpos @ Jul 8 2011, 14:22 )
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ..
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!
ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΗΝ ΣΥΝ-ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝ-ΚΡΙΘΕΙΣ!!
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
Φίλε μου σφίγγα δέν σε συγκρίνω με τον άλλο πρόεδρο απλά είπα για τις πολλές ομοιότητες
Συγκριση είναι όταν λες ποιος είναι καλύτερος
Μην κυνηγας φαντάσματα και αλεξηδες
patrasbasket1
Jul 13 2011, 01:18
QUOTE (sotiris berpos @ Jul 7 2011, 15:22 )
Τόγιας Γεώργιος
1.95
Πίτσος Δημήτριος
1.97
Λιοφάγος Χρήστος
1.90
Ξανθός Ευάγγελος
1.85
Γιάννης Φράγκοπαναγιώτης
Aνδρέας Κανελλόπουλος
Γιάννης Παντεδάκης
Χρήστος Λιοφάγος
Νικόλαος Γκόβας
Άγγελος Πίκιος
Ευάγγελος Ξανθός
Γεώργιος Τόγιας
Ανδρέας Σουλιντζής
Γεώργιος Βερριόπουλος
Σπύρος Δερβυσόπουλος
Παναγιώτης Δρακόπουλος
Ηλίας Παναγόπουλος
Αλέξανδρος Κιουτσούκαλης
Δημήτριος Πίτσος
Προπονητής
Φράγκοπαναγιώτης Γιάννης
Έφορος
Πίκιος Άγγελος
Τεχνικός Διευθυντής
Κορφιάτης Σωτήριος
Γιατρός
Χαρτάς Βασίλειος
Ανανεωση βλέπω ....αλήθεια ο κανονισμος με τους 30 αρηδες τελιωσε?γτ βλεπω πολλοι +30 ειναι ,,,θα εχουμε θεμα πιστευω
Υ.Γ 1.καλως με βρηκατε
Υ.Γ2 φιλε ΜΕγκα περιμενα να πεις κατι για τους 30αρηδες
Υ.Γ 3 πολλοι Σωτηρηδες στο πατραικο μπασκετ ελπιζω να μην ειναι ολοι ιδιοι
Υ.Γ 4 ποιος παιχτης νεοφωτιστης ομαδας Α2 απέριψψε προταση του ΟΣΦΠ και παρεμεινε κεντρι?ρε πλακα μας κανετε?
sotiris berpos
Jul 13 2011, 11:25
QUOTE(patrasbasket1 @ Jul 13 2011, 02:18 )
Ανανεωση βλέπω ....αλήθεια ο κανονισμος με τους 30 αρηδες τελιωσε?γτ βλεπω πολλοι +30 ειναι ,,,θα εχουμε θεμα πιστευω
Υ.Γ 1.καλως με βρηκατε
Υ.Γ 4 ποιος παιχτης νεοφωτιστης ομαδας Α2 απέριψψε προταση του ΟΣΦΠ και παρεμεινε κεντρι?ρε πλακα μας κανετε?
ΥΓ 1 ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ!
ΥΓ 2 ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ Η ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;
ΥΓ 3 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΥΓ 4 ΡΑΣΟ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 30 αρης ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ!
patrasbasket1
Jul 13 2011, 14:32
QUOTE (sotiris berpos @ Jul 13 2011, 12:25 )
ΥΓ 1 ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ!
ΥΓ 2 ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ Η ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;
ΥΓ 3 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΥΓ 4 ΡΑΣΟ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 30 αρης ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ!
και θα παραμείνει στο δυναμικό μας .??????????????????????????????????
Μην τσιτωνεις πλακιτσα κανουμε....αν και για τους 30 αρηδες δεν απαντησες....
φιλικα..
antidrastikos
Jul 14 2011, 09:40
QUOTE (patrasbasket1 @ Jul 13 2011, 02:18 )
Υ.Γ 1.καλως με βρηκατε
Αν και είμαι αντίθετος με τον τροπο που παίζει η Σφίγγα και τα έλεγα και πέρυσι ,η ομάδα αυτή θα ανεβεί με μια άντε δυο ήττες το ρόστερ που έχει φτιάξει ο Σωτήρης είναι μακραν το καλύτερο και πιστεύω πως θα έμενε και α1 αν ήταν. Έχουν και τα χρωστουμενα απο πέρυσι με την διαιτησία και θα ανέβουν τρένο .τώρα για δεύτερη θέση βλέπω υπεριωνα με τον σένα που κανονικά έπρεπε να βγουν πρώτη γιατί ο σένα είναι θρύλος στην φόρμουλα ,αλλά τώρα παίζουμε μπάσκετ .δυνατός και ο αχαιος. Όσο για τους τριαναρηδες ο Σωτήρης βγάζει άλλη μια μεταγραφή και Γίνονται τρεις γιατί είναι κουμανταδωρος οποίος έχει τα κονε τα κάνει όλα .
patrasbasket1
Jul 14 2011, 12:01
QUOTE (antidrastikos @ Jul 14 2011, 10:40 )
Αν και είμαι αντίθετος με τον τροπο που παίζει η Σφίγγα και τα έλεγα και πέρυσι ,η ομάδα αυτή θα ανεβεί με μια άντε δυο ήττες το ρόστερ που έχει φτιάξει ο Σωτήρης είναι μακραν το καλύτερο και πιστεύω πως θα έμενε και α1 αν ήταν. Έχουν και τα χρωστουμενα απο πέρυσι με την διαιτησία και θα ανέβουν τρένο .τώρα για δεύτερη θέση βλέπω υπεριωνα με τον σένα που κανονικά έπρεπε να βγουν πρώτη γιατί ο σένα είναι θρύλος στην φόρμουλα ,αλλά τώρα παίζουμε μπάσκετ .δυνατός και ο αχαιος. Όσο για τους τριαναρηδες ο Σωτήρης βγάζει άλλη μια μεταγραφή και Γίνονται τρεις γιατί είναι κουμανταδωρος οποίος έχει τα κονε τα κάνει όλα .
Ο Σένα είναι και ξαδερφος του Σένα της Βιγιαρεαλ?(πλακιτσα)
Η αληθεια ειναι πως δεν το γνωριζω για το παιδι απλα φετος ο Υπεριων θα θελει σιγουρα 2 μπαλες στην επιθεση με Χαριτο και Ρουμανι(πολλοι καλοι παιχτες αλλα ο Ρουμανι ειναι λιγο ατομιστης ...ενω ο Χαριτος που ανεβασε φετος την Αγυια ειναι πολυ καλος αλλα οπως προανεφερα ειναι και αυτος λιγο selfish που λεμε και στο χωριο μου..)για τη σφιγγα δεν γνωριζω αλλα αφου εχουν παιχτες που απορριπτουν εθνικες κατηγοριες λογικα πανε για ΝΒΑ για τον αχαιο δε ξερω ποιον απο τους 2?Ο αχαιος 47 και αλλη μια προεδραρα ή το Σαραβαλι εννοεις????????????
Φιλικα....
antidrastikos
Jul 14 2011, 13:36
QUOTE (patrasbasket1 @ Jul 14 2011, 13:01 )
Ο Σένα είναι και ξαδερφος του Σένα της Βιγιαρεαλ?(πλακιτσα)
Η αληθεια ειναι πως δεν το γνωριζω για το παιδι απλα φετος ο Υπεριων θα θελει σιγουρα 2 μπαλες στην επιθεση με Χαριτο και Ρουμανι(πολλοι καλοι παιχτες αλλα ο Ρουμανι ειναι λιγο ατομιστης ...ενω ο Χαριτος που ανεβασε φετος την Αγυια ειναι πολυ καλος αλλα οπως προανεφερα ειναι και αυτος λιγο selfish που λεμε και στο χωριο μου..)για τη σφιγγα δεν γνωριζω αλλα αφου εχουν παιχτες που απορριπτουν εθνικες κατηγοριες λογικα πανε για ΝΒΑ για τον αχαιο δε ξερω ποιον απο τους 2?Ο αχαιος 47 και αλλη μια προεδραρα ή το Σαραβαλι εννοεις????????????
Φιλικα....
Μάλλον κατεβαίνουν για ποδόσφαιρο γιατί ο ρομανι μάλλον έχει ξαδερφο και το σολτανι , αλλα μπορεί να πάρουν και πρωτάθλημα με κεφαλιες καλά είναι ονόματα αυτά;ακυροι εντελώς οι κύριοι δεν υπάρχουν .πολύ καλός ο παοκ και τον ξέχασα πριν αυτός και η σφηγγα Χέρι Χέρι άνοδος και απο ότι έμαθα έχουν και φιλικές σχέσης λόγο σφιγγας και νίκης οπότε ο Σωτήρης με τον άλλο Σωτήρη πλακάκια, και γνωστές οι σχέσης του προέδρου της νίκης με του παοκ .
lakimpoy
Jul 14 2011, 15:27
QUOTE (antidrastikos @ Jul 14 2011, 10:40 )
φιλε να κάνω μια ερωτηση? αυτεσ οι δυο ηττεσ θα ειναι απο μηδενισμο γιατι αν φαει δυο μηδενισμουσ , οχι δεν ανεβαινει α1 αλλα παει φουλ για Γ' (οχι εθνικη)! τον εναν θα τον εχει σιγουρα , τωρα τον αλλον δεν θα βρεθει αλλη μια παλιο ομαδα να τον κανει? εινα τζαμπα 4 βαθμοι! να δουμε βεβαια ποιοσ θα ειναι τυχεροσ και θα προλαβει !
οχι επειδη την εσφαξε καποιοσ 'δικεφαλοσ' θα ξεκ...σει πανω μασ!
Σφιγγα καλωσ μασ βρηκεσ στην Α2!
sotiris berpos
Jul 14 2011, 16:45
παρότι αισθανόμαι θαυμασμό δέος και φόβο απο φίλους και εχθρούς δραστικούς και αντιδραστικούς
οφειλω να ενημερώρω πωσ λόγο διακοπων θα απουσιάσω απο αυτήν την τόσο όμορφη και τεκμηριομένη
συζήτηση δυστυχός για περίπου ένα μήνα... Ελπίζω απο Σεπτέμβρη να μας αφήσετε να κατέβουμε να
παίξουμε και να μην μας κάνεται ντα!!!
Η Σφήκα δεν έχει στόχο καμία άνοδο και καμία κάθοδο... Απλα θα συνεχίσει να προσφέρει αυτα τα λιγα,
ελάχιστα (η ιστορία θα το κρίνει ) που προσφέρει στο τοπικό μπάσκετ.
Απο εκεί και πέρα παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπκές αναφορες απο
ανόνυμους των 2-3 post... Δεν είναι ντροπή η αντιπαράθεση και η διαφωνία!!!
Απλά να έχει και κάποια υπογραφή....
καλό καλοκαίρι σε όλους......
Badboyssss
Jul 14 2011, 17:05
QUOTE (lakimpoy @ Jul 14 2011, 16:27 )
φιλε να κάνω μια ερωτηση? αυτεσ οι δυο ηττεσ θα ειναι απο μηδενισμο γιατι αν φαει δυο μηδενισμουσ , οχι δεν ανεβαινει α1 αλλα παει φουλ για Γ' (οχι εθνικη)! τον εναν θα τον εχει σιγουρα , τωρα τον αλλον δεν θα βρεθει αλλη μια παλιο ομαδα να τον κανει? εινα τζαμπα 4 βαθμοι! να δουμε βεβαια ποιοσ θα ειναι τυχεροσ και θα προλαβει !
οχι επειδη την εσφαξε καποιοσ 'δικεφαλοσ' θα ξεκ...σει πανω μασ!
Σφιγγα καλωσ μασ βρηκεσ στην Α2!
Με πιο τροπο θα δούμε την Σφίγγα να κάνει ένα μηδενισμό;και πες μας την ομάδα σου να της δώσουμε handicap 25 πόντους να κάνουμε και καμμιά ήττα . Η Σφίγγα δεν θα παίξει α2 απλά θα περάσει δική σας είναι η κατηγορία για εμάς απλά 9μηνες υπομονή, πως σου φάνηκε καλό ..........
lakimpoy
Jul 14 2011, 22:46
QUOTE (Badboyssss @ Jul 14 2011, 18:05 )
Με πιο τροπο θα δούμε την Σφίγγα να κάνει ένα μηδενισμό;και πες μας την ομάδα σου να της δώσουμε handicap 25 πόντους να κάνουμε και καμμιά ήττα . Η Σφίγγα δεν θα παίξει α2 απλά θα περάσει δική σας είναι η κατηγορία για εμάς απλά 9μηνες υπομονή, πως σου φάνηκε καλό ..........
Συμφωνα με τουσ 30ηδες το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασεισ απο την α2 αλλα απο οτι φαινετε δεν θα ακουμπησεισ!!!
Επεισησ εγω στη θεση σου θα κατουραγα και λιγο!!!
Μονο αν εισαι νομιμοσ δεν θα φασ μιδενισμο γιατι μαλλον εισαι και λιγο ασχετοσ απο οτι καταλαβενω σε θεματα κανονισμων!!!
Αληθεια εσυ ποιοσ εισαι μηπωσ εισαι εκεινοσ ο πολυ καλοσ ,ο πολυ δυνατοσ, ο πολυ εξυπνοσ πα;ικταρασ !!!
Παντωσ το ποστ σου ειναι πραγματικα πολυ καλο!! πολυ καλο και φοβιστικο.............
kleiza
Jul 15 2011, 09:58
[/quote]
Π Α Α Α Α Α Α Α Μ Μ Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Badboyssss
Jul 15 2011, 11:14
QUOTE (kleiza @ Jul 15 2011, 10:58 )
Π Α Α Α Α Α Α Α Μ Μ Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά ΕΣΥ δεν πας πουθενά που πάμε; Δικτατορία Σφίγγα πάρε το χαμπάρι σας γλενταμε ένα χειμώνα και άντε γεια.αυτοδεν θα είναι πρωτάθλημα θα είναι πάρτυ.
patrasbasket1
Jul 15 2011, 11:21
[quote name='Badboyssss' date='Jul 15 2011, 12:14 ' post='501910']
Καλά ΕΣΥ δεν πας πουθενά που πάμε; Δικτατορία Σφίγγα πάρε το χαμπάρι σας γλενταμε ένα χειμώνα και άντε γεια.αυτοδεν θα είναι πρωτάθλημα θα είναι πάρτυ.
Εσεις ποιοι ειστε ρε παιδια?
lakimpoy
Jul 15 2011, 15:35
QUOTE (Badboyssss @ Jul 15 2011, 12:14 )
''Καλά ΕΣΥ δεν πας πουθενά!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΕΙΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ . Αυτο δεν θα είναι πρωτάθλημα θα είναι πάρτυ.''
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!
ΝΑ ΦΟΒΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!!!!!
antidrastikos
Jul 15 2011, 16:50
QUOTE (lakimpoy @ Jul 15 2011, 16:35 )
''Καλά ΕΣΥ δεν πας πουθενά!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΕΙΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ . Αυτο δεν θα είναι πρωτάθλημα θα είναι πάρτυ.''
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!
ΝΑ ΦΟΒΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!!!!!
Τι έγινε τώρα ρε badboy ακόμα δεν ανεβηκες καλά καλά και μας κανείς και σχέδια ; Κοιτά να μην πέσεις για αρχή και βλπουμε για άνοδο απο εκεί και πέρα.και απειλές αλλού εδώ είναι a2 δεν είναι β άντε ξυπνα.
α ήρεμα νερά της Α2_ΕΣΚΑΗ, τάραξε ο Προφήτης Ηλίας, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για να επιτύχει τη νέα σεζόν, ό,τι δεν κατάφερε πέρσι...
Η "μαυροπράσινη" ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός πρωταθλητή Ελλάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει πλούσιο παλμαρέ καθώς έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την παιδική ομάδα της Απολλωνιάδας το 1999 και με την αντίστοιχη εφηβική το 2001, έχοντας συμπαίκτες τους Λαμπρόπουλο, Κανελλόπουλο, Σαμαρά, Μπέκο και προπονητή τον Ανδρέα Κολλυρόπουλο.
Εχει επίσης αγωνιστεί στους Ικαρους Τρικάλων (Γ_Εθνικη), Αίολο Τρικάλων (Γ_Εθνική), και Ιωνες Βόλου (Γ_Εθνική). Ο 27χρονος σέντερ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Γλαύκο, πείστηκε από τους ανθρώπους του Πρ.Ηλία και από τη νέα σεζόν θα φοράει την "μαυροπράσινη" φανέλα, θωρακίζοντας μαζί με τον Κωσταγιαννακόπουλο και τον Γεωργίου την ρακέτα της ομάδας του Παναγιώτη Κατσούπη.
Πλέον, ο Πρ.Ηλίας ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ και ίσως ενός συμπληρωματικού ψηλού, ακόμα.
Τέλος, έγινε γνωστό πως ο Νίκος Αδαμόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα εφόρου στις ακαδημίες της ομάδας (τμήμα προ-μίνι, μίνι, παμπαίδες).
www.mats.gr
H Ακρατα αποσυρθηκε απο το πρωταθλημα και τυπικα...
Αραχωβίτικα στην Α1 και πιθανά άλλη μία θέση αν ανέβει ο Εσπερος
billups13
Jul 17 2011, 21:27
QUOTE(Jabar @ Jul 17 2011, 20:02 )
H Ακρατα αποσυρθηκε απο το πρωταθλημα και τυπικα...
Αραχωβίτικα στην Α1 και πιθανά άλλη μία θέση αν ανέβει ο Εσπερος
για να αναβει ο εσπερος πρεπει να αδιασουν απο πανω αλλες δυο θεσεις(ηδη η ολυμπιαδα εχει δηλωσει αδυναμια απο τη β εθνικη,οποτε το ηρακλειο ανεβηκε και τυπικα) αν δεν απατωμαι... λιγο δυσκολο νομιζω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.