η 12αδα φέτος θα είναι αυτή
καλάθης-διαμαντίδης
παππάς-μεταγραφή(ο janning υπέγραψε τελικά καρσίγιακα?)-μποχωρίδης
πάβλοβιτς-γιάνκοβιτς
γκιστ-φώτσης-χαραλαμπόπουλος
ραντούλιτσα-μεταγραφή
ο παπαγιάννης στη 12αδα μέχρι να γυρίσουν και οι 2,μαζί με έναν ακόμα(πχ λούντζης)
οπότε μέχρι τις 5/12(εκτός αν έχει γυρίσει ήδη ο παππάς,που δεν το ξέρουμε,γιατί εγώ θυμάμαι για 5-6 μήνες έλεγαν όταν χτύπησε,άρα τέλη οκτώβρη-αρχές νοέμβρη θα είναι εντός προπονήσεων και θα μπορέσει να επιστρέψει πριν τον γκιστ) η 12αδα θα είναι
καλάθης
διαμαντίδης
μεταγραφή
μποχωρίδης
λούντζης
πάβλοβιτς
γιάνκοβιτς
χαραλαμπόπουλος
φώτσης
ραντούλιτσα
μεταγραφή
παπαγιάννης
οπότε και χρόνο παίρνουν οι μικροί(έστω και σε περίοδο με παιχνίδια ίσης σημασίας με τα φιλικά προετοιμασίας) και χρόνο για να ενσωματωθούν οι 4-5 νέοι παίχτες που θα έχουμε του χρόνου. και από το τοπ16 2 έτοιμοι παίχτες σε κάθε θέση+μποχωρίδη,χαραλαμπόπουλο
QUOTE (ακης @ Jul 27 2015, 13:58 )

Αν ηθελε μεταγραφα θα το κανε χωρις να το μαθαινουμε απ τα site...οπως πηγε η τσσκα να κανει το μπαμ με πριντεζη και δεν το ξερε κανεις....οποτε μην πιστευετε τιποτα
παρακολουθείς και ρώσικα sites και ξέρεις τι γράφεται εκεί πέρα? τα sites γράφουν απλά για να γράψουν και να πουλήσουν φούμαρα για ακόμα περισσότερα κλικ. γελάω πχ με τα trifillakia που πέρσι έβγαζε από το μυαλό του ιο μπλόγκερ υποθέσεις για λάνγκφορντ και δεν ξέρω γω ποιον άλλο(και κάθε μέρα και κάποιο νέο όνομα) και φέτος κράζει επειδή άκουσον άκουσον ακούγονται λέει κάθε μέρα διαφορετικά ονόματα.
εγώ αυτό που ξέρω είναι από τη μεριά του γιαννακόπουλου έχουν ακουστεί φέτος συνολικά για όλες τις μεταγραφές μας 6-7 ονόματα. έχουμε και λέμε. καλάθης,ραντούλιτσα που τους πήρε+μαυροκεφαλίδης,lλάσμε,τάιους,μιλουτίν
φ και τώρα μεχρί. και πήραμε και τον πάβλοβιτς που το πρωί το μάθαμε και το απόγευμα είχε ανακοινωθεί.
από τα ονόματα που μαθαίνεις εσύ από το κάθε site που θέλει να μαζέψει κλικ,πολύ απλά κατά 90% δεν απασχολούν καν την ομάδα. επίσης άλλο προτείνονται παίχτες και άλλο ενδιαφέρουν την ομάδα κάποιοι παίχτες. αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας,γιατί με αυτά που γράφεις εσύ και κάποιοι ακόμα εδώ μέσα και αλλού,θα νομίζεις κανείς ότι ενδιαφερόμαστε για οποιοδήποτε 5αρι αγωνίζεται σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της ευρώπης ή το summer league