Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Khimki - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Nemesakos
QUOTE (Stavros7 @ Jan 19 2018, 10:20 ) *
Έλα να τελειώνουμε με τα σαπάκια!Ψάξιμο έστω και τώρα για αντικατάσταση ξένων να μην χαθεί η χρονιά!
Πάμε γερά!

LINK


Δηλαδή είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Μάντζαρη, τον Σπανούλη, τον Παπαπέτρου και τον Σφαιρόπουλο και σου φταίνε τα «σαπάκια»???
golitog7
Μόρτες χαλαρώστε, μην φέρνετε την καταστροφή. Είναι η κλασσική κοιλιά που κάνει ο Οσφπ τον Γενάρη. Όσο μεγαλύτερη κοιλιά κάνει τώρα τόσο περισσότερο θα φορτσάρει μετά. Πέρυσι την ίδια περίοδο η Φενέρ π.χ έτρωγε τις φάπες μία μετά την άλλη. Ήρεμαααα. Χθες έλειπε και ο Μακλιν. Και στην τελική η ίδια ομάδα είναι που το γύρισε με την τσσκα, κέρδισε την Ρεάλ, έριξε 30 στην Μακάμπι κτλ κτλ. Καλώς ή κακώς η Euroleague πάει σε πιο NBA φάση, που μέσα στην χρονιά κάνουν ότι να ναι και στο τέλος ανοίγουν οι μύτες. Ακόμα και το πλεονέκτημα να χάσει ο ΟΣΦΠ, κλάιν. Άμα οι παίκτες νιώθουν καλά και είναι φρέσκοι, μπορούν να πνίξουν όλες τις ομάδες ακόμα και στην έδρα τους. Το μόνο σενάριο που με φοβίζει κάπως παραπάνω είναι να βγούμε 5οι και να βγει η Ρεάλ π.χ 4η.
Εμένα μου φαινόταν ξεκάθαρα χθες ότι απλλά δεν είχαν δύναμη, πνευμόνια και κουράγια.
Zephyr
QUOTE(Nemesakos @ Jan 19 2018, 09:57 ) *
Για μένα είναι ξεκάθαρη η ευθύνη του Σφαιρόπουλου.


Εγώ το λέω την τελευταία διετία αλλά οι περισσότεροι έχουν ψηθεί με την εικόνα του εκπαιδευτή ΟΥΚάδων που υποτίθεται ότι βγάζει και προτιμούν να του δίνουν πίστωση χρόνου.

Γιαυτό που λες για τους ξένους, δεν νομίζω ότι τα κριτήρια είναι ρατσιστικά. Λογικό (όχι και θεμιτό βέβαια) οι Έλληνες να τυγχάνουν προστασίας από τα ελληνικά ΜΜΕ, βάλε ότι οι ξένοι είναι πιο αναλώσιμοι, είναι πάντα εύκολος στόχος. Προσωπικά από τον Ρόμπερτς έχω απογοητευτεί, φταίει και ο Σφαιρό αλλά και ο ίδιος δεν βλέπεται. Ο Τόμπσον πάλι είναι άλλη περίπτωση, πιστεύω ότι σε ομάδα τύπου Μπάμπεργκ θα έκανε όργια.

QUOTE(golitog7 @ Jan 19 2018, 10:33 ) *
Εμένα μου φαινόταν ξεκάθαρα χθες ότι απλλά δεν είχαν δύναμη, πνευμόνια και κουράγια.


Και ποιος έχει την ευθύνη γιαυτή την εικόνα??? Γιατί δεν πρόκειται για καμιά υπέργηρη ομάδα που είναι λογικό να έχει σκάσει Γενάρη μήνα και να είναι μισή από τους τραυματισμούς. Ακούω για φόβους για κάταγμα κόπωσης του Παπαπέτρου. Πως διάολο έπαθε κάταγμα κόπωσης? Καψώνια τους κάνει στις προπονήσεις?
rankin
Αυτά ακριβώς που γράφεις φιλε Nemesako, ειναι αυτά που γράφουμε και κάποιοι εδώ και καιρό.
Η ομάδα δεν αντέχει άλλο να στηρίζεται στον Σπανούλη και μόνο.
Βασικά δεν αντέχουμε ουτε εμείς που βλέπουμε το θέαμα.

Ο καλός Σπανούλης στα 36 του, θα εμφανίζεται ολο και πιο σπάνια.
Δε ξερω αν ειναι ευθυνη του Σφαιρόπουλου, ξέρω ομως οτι ο τελευταίος που προσπάθησε να προσθέσει σοβαρά εναλλακτικά πλάνα στην ομάδα έφυγε νυχτα (και χθες μας έριξε 30 ποντους στη κεφάλα) .

Και αντε, να δεχτω οτι η ομάδα δε θέλει να βγάλει τον Σπανούλη απο την εξίσωση.
Ο Μάντζαρης, γιατι πρέπει να παίζει βρέξει-χιονίσει;
Πόσοι άλλοι παίχτες θα φαγωθούν για να παίζει ο Βαγγέλης;
Ξεχνάμε τι τραβούσε ο φουκαράς ο Χάκετ, που έβγαζε μάτια αλλά έπαιζε μόνιμα 15 λεπτά για να μη στεναχωρήσουμε τον Βαγγέλη;

Εχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια εδώ και 3 χρονια.

Οι αποφάσεις ειναι της διοίκησης.
Αν η διοίκηση δώσει εντολή σε εναν κόουτς να αλλάξει την φιλοσοφία, αυτός θα πρέπει (να μπορεί) να το κάνει.
Οσο η διοίκηση ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους στους ξένους, τόσο δεν θα αλλάζει κάτι.
Διαβάζω τώρα οτι θα την πληρώσει ο Ρομπερτς (λογικό εν μέρει, αφου έχει κάνει μονο 1-2 καλά παιχνίδια, αλλά τι θα φέρεις στη θέση του, για να κάθεται στη γωνίτσα του και να περιμένει πάσα?), ο Τομπσον (παράλογο, αφου ξεκίνησε εξαιρετικά και έχει μπει στο πάγο, ανευ λογου και αιτίας, με αποτέλεσμα να μην έχει αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό), αλλά ακόμα και ο Ουιλτζεράκος, που και χθες ακόμα, οσο έπαιξε ηταν τιμιότατος.
Για αυτο και ειπα, να την πληρώσει και ο Μπόγρης.. Ισως και ο Τολιόπουλος.
Γενικά να την πληρώσουν ολοι, για να αποφύγουμε να δουμε τι πραγματικά μας φταίει.

Τον Βασίλη τον αγαπάμε και τον εκτιμούμε απεριόριστα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι τον διαφοροποιεί απο τον Διαμαντίδη ή απο τον Ναβάρο, που ο ρόλος τους περιορίστηκε οταν μεγάλωσαν.
Είμαστε η μοναδική ομάδα που ζει σε διαρκή άρνηση της πραγματικότητας και περιμένει μια αναλαμπή για να μας ζητήσει να κάνουμε κωλοτούμπες.

Εγώ παρατηρώ απο την αρχή της σεζόν οτι οι δυο Παπ ειναι αυτοί που τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Με τον Βασίλη μέσα η τρύπα έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη και δυο παίχτες πλέον δεν αρκούν.
Ο Κώστας χθες ηταν άφαντος. Αρχισε να καίει φλάντζα και αυτός και μιλάμε για εναν παίχτη που, κατα τη γνώμη μου, ειναι ο κρυφός MVP της ομάδας σε ολες τις μεγάλες βραδιές της.
Θα κάψουμε δηλαδή ολη την ομάδα, έλληνες και ξένους, για να εξυπηρετήσουμε το πλάνο-νόμο-θέσφατο ή θα αναλογιστούμε μήπως και υπάρχει ενα, ακραίο, απειροελάχιστο ενδεχόμενο, να πρέπει να αλλάξει η γραμμή πλεύσης, να πιστέψουμε περισσότερο στους ξένους, να κάψουμε λιγότερο τους έλληνες που δεν πρέπει να καίμε και να πορευτούμε στην επόμενη μέρα, που οσο και αν δεν θέλουμε να το δεχτούμε, έρχεται?

Αυτά ειναι τα ερωτήματα και οι δημοσιογράφοι, καλό θα ειναι να μας κάνουν τη χάρη και να μην νομίζουν οτι απευθύνονται σε χάπατα.

ή, αν θέλουν να τα λένε ομορφα, ας μας πουν ποιος να έρθει και τι ρόλο να έχει.
Γράφει ο Μελάγιες για τον Λάνγκφορντ, και κρατάω τη κοιλιά μου απο τα γέλια.
Θα έρθει ο Λάνγκφορντ να κάνει τι???
Να περιμένει να πάρει τη μπάλα στο 1.5" να εκτελέσει, οταν θα έχει αποτύχει το PnR?
Και αν το χάσει (που θα το χάσει) να γίνει το επόμενο εξιλαστήριο θύμα;
Αστεία πράγματα και συζητήσεις καφενειακού επιπέδου

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάψει να ειναι ενας πολύ σοβαρός οργανισμός, και ως σοβαρός οργανισμός που ειναι ακολουθεί τις αποφάσεις και το πλάνο της διοίκησης του.
Η διοίκηση θα πρέπει να ορίσει το πλάνο της επόμενης μέρας, εκτός και αν τα πλάνα τους εξαντλήθηκαν το καλοκαίρι του 10, οταν πήραν το Σπανούλη και του έδωσαν τη μπαγκέτα και αυτό που βιώνουμε τώρα ειναι η έλλειψη νέου οράματος και είμαστε στη μέση του ωκεανού με τη θάλασσα να λυσσομανά γύρω μας και εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε εδώ και 7-8 χρόνια, έστω και αν πλέον δεν μοιάζει να έχει την παλιά του αποτελεσματικότητα.
john wick
QUOTE (Stavros7 @ Jan 19 2018, 07:20 ) *
Έλα να τελειώνουμε με τα σαπάκια!Ψάξιμο έστω και τώρα για αντικατάσταση ξένων να μην χαθεί η χρονιά!Και τα υπόλοιπα λάθη ας τα δει αυτός που κάθεται στον πάγκο με διορία ώς τον Μάιο.
Πάμε γερά!

LINK




Άρχισαν τα non paper?
Πάλι οι κακοί ξένοι θα την πληρώσουν;
Βλέπω να αρχίσουν κ τπτ ιστορίες για νυχτοπερπατηματα...
rankin
QUOTE(john wick @ Jan 19 2018, 10:41 ) *
Άρχισαν τα non paper?
Πάλι οι κακοί ξένοι θα την πληρώσουν;
Βλέπω να αρχίσουν κ τπτ ιστορίες για νυχτοπερπατηματα...

ή οπως ειχε γίνει με τον Βον Ουέιφερ, που μας έλεγαν μέχρι και το οτι τον έπιασε διάρροια στη μέση της προπόνησης.

Το οποίο, οκ, πλάκα ειχε και ο παίχτης ηταν μια πραγματικά άκυρη επιλογή, αλλά και η πληροφορία που αφορούσε το στομάχι του, μπασκετικά δεν προσέφερε τίποτα.
Έπρεπε ομως ο παίχτης να εξευτελιστεί πλήρως (μη ξεχνάμε οτι γινοταν σχολιασμός και για το πολυ χαμηλό IQ του.. Κρατήστε το αυτό, θα μας το πουν και για τον Τομπσον οπου να ναι)
stefkorner
χμμ εγω ειχα τολμησει ...να γραψω εδω περα μετα απο το πρωτο παιχνιδι στν επιστροφη Σπανουλη ,οτι το προβλημα θα ειναι ο ιδιος ο Σπανουλης και οτι με μια ηγετικη πρωτοβουλια θα επρεπε να κανει ενα βημα πισω και να αφησει αλλους να βγαινουν πιο μπροστα... rolleyes.gif
ιεροσυλος ..δν ειμαι και σεβομαι την τεραστια προσφορα των τεραστιων παικτων .. αλλα εδω μπορουμε να γραφουμε αυτα που βλεπουμε ! τα ιδια θα ελεγα και αντιστοιχα αν ειχε σκοπο να παιζει ακομα ο Διαμαντιδης ..και επι της ουσιας δεν θα βοηθουσε την ομαδα..!ομως σε καθε περιπτωση δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του Σφαιροπουλου αυτη την στιγμη!ειναι τρομακτικα δυσκολη η θεση του !οτι και να λεμε οι επιλογες ειναι γ αυτον ασφυκτικα.. περιορισμενες
rahxephon13
Από καρτσιωνη (hoopfellas) πριν από λίγο
QUOTE
Σε έντονη δυσμένεια οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Χόλις Τόμπσον. Ενώ αρχικά ο πρώτος ήταν ο βασικός υποψήφιος για αλλαγή (του είχε δοθεί περιθώριο 30 ημερών να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα) το σκηνικό άλλαξε τις τελευταίες ώρες με τη δυσαρέσκεια του Τόμπσον για τον ρόλο του να τον βγάζει στον τάκο..


Μάλλον θα πρέπει να πάτε σε αλλαγές αναγκαστικά αν κάποιοι παίχτες έχουν πρόβλημα με των χρόνο τους, τώρα το τι θα βρείτε τέτοια εποχή με των χρόνο να πιέζει είναι άλλο θέμα.

Επίσης υπάρχουν φόβοι για των παπαπετρου κάταγμα κοπώσεως, ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς εδώ μέσα άλλα όταν μιλάμε για τους τραυματισμούς στον ολυμπιακο το πράγμα ξεφεύγει, ατυχία πάντως δεν είναι ατυχή είναι η φετινή ρεαλ που έχασε πολλους παίχτες στην ίδια θέση με αποτέλεσμα να ψάχνεται στην αρχή τις χρονιάς αυτό στον ολυμπιακο που τραυματίζονται συνεχεία και που φέτος έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας είναι κάτι άλλο, ειδικός δεν είμαι ούτε είμαι μέσα στην ομαδα για να γνωρίζω το πρόβλημα άλλα δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβεις ότι αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι φυσιολογικό, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάει να είναι σύμπτωση και στην ομαδα έχουν μαζευτεί πάρα πολλές συμπτώσεις για να είναι τέτοιες.
Nemesakos
QUOTE (Zephyr @ Jan 19 2018, 10:37 ) *
Εγώ το λέω την τελευταία διετία αλλά οι περισσότεροι έχουν ψηθεί με την εικόνα του εκπαιδευτή ΟΥΚάδων που υποτίθεται ότι βγάζει και προτιμούν να του δίνουν πίστωση χρόνου.

Γιαυτό που λες για τους ξένους, δεν νομίζω ότι τα κριτήρια είναι ρατσιστικά. Λογικό (όχι και θεμιτό βέβαια) οι Έλληνες να τυγχάνουν προστασίας από τα ελληνικά ΜΜΕ, βάλε ότι οι ξένοι είναι πιο αναλώσιμοι, είναι πάντα εύκολος στόχος. Προσωπικά από τον Ρόμπερτς έχω απογοητευτεί, φταίει και ο Σφαιρό αλλά και ο ίδιος δεν βλέπεται. Ο Τόμπσον πάλι είναι άλλη περίπτωση, πιστεύω ότι σε ομάδα τύπου Μπάμπεργκ θα έκανε όργια.


Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος. Σαν απλός παρατηρητής των δρώμενων, έχω να παρατηρήσω τα εξής: Όσο άσχημα και να παίζει κάποιος Έλληνας υπάρχει πάντα μια ασυλία. Όταν κάποιος ξένος δεν έχει καλή απόδοση υπάρχει το ότι δεν σέβεται τα λεφτά που παίρνει, δεν πονάει την ομάδα, δεν έκλαιγε στα αποδυτήρια, δεν δεν δεν πολλά δεν...Ναι σαφώς είναι αναλώσιμοι, ωστόσο στοχοποιούνται πολύ πολύ εύκολα. Ότι έκανε κ ο ΠΑΟ στην περίπτωση Κούζμιτς πχ..

Φυσικά και δεν εννοώ ότι είναι ρατσιστικά, αλλά στην Ελλάδα του σήμερα, διαβάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι, ο τάδε ξένος δεν προσφέρει, ο δείνα ξένος δεν πονάει την ομάδα. Λες και υπάρχει την σημερινή εποχή τέτοιος ξένος σαν τον Τόμιτς ή τον Μπατίστ ξέρω γω και δεν τον έχουμε βρει. Το θέμα Ολυμπιακός και ελληνικός κορμός έχει παίξει τόσο μα τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αυτό δεν αποβάλει ευθύνες από τον ελληνικό κορμό. Δεν μπορεί να υπάρχει ασυλία στις συνεχόμενες τραγικές εμφανίσεις του Μάντζαρη και όχι στου Ρόμπερτς. Και οι δύο αθλητές είναι. Τώρα ότι ο Μάντζαρης είναι Έλληνας και ο Ρόμπερτς ξένος οκ ναι το καταλαβαίνω. Ωστόσο για τον Μάντζαρη γράφουν απλά ότι είναι ντεφορμέ, ψάχνει τα πατήματά του, φταίει ο τραυματισμός του, λες και ο Ρόμπερτς ας πουμε δεν τραυματίστηκε μέσα στη σεζόν.

Για μένα δεν υπάρχει δίκαιη κριτική και όταν γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και ξένων που μοίαζει (που δεν είναι) ρατσιστικό. Θυμίζει συνολικά την Ελλάδα του σήμερα, ο αλάνθαστος Έλληνας που έχει κάθε λογής δικαιολογία και ο κακός ο ξένος που φταίει για όλα..

Στο δια ταύτα τώρα. Τις επιλογές των ξένων τις έχει κάνει ένας άνθρωπος. Ο Σφαιρόπουλος. Τα χρόνια που είναι στον πάγκο έχει κληθεί να φέρει και μεσούσης τις σεζόν ξένους παίκτες και έχει αποτύχει πλήρως στις επιλογές του. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα συνεχίσει να την γλυτώνει με αυτές τις αστοχίες. Ή πόσο σίγουροι είναι εκεί στην ΚΑΕ ότι οι νέες επιλογές του θα είναι καλύτερες από αυτούς που έφερε το καλοκαίρι? Anyway..

Στο θέμα του Ρόμπερτς νομίζω πως ο ίδιος έδειξε τι μπορεί να προσφέρει όταν πλέον πήρε την μπάλα στα χέρια του. καλός παίκτης είναι ωστόσο επουδενί δεν είναι αυτό που διαφήμιζαν όλο το καλοκαίρι. Δεν είναι αντι-Γκριν ή αντι-Χάκετ είναι κάτι άλλο. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν κολλάει καλά με κανέναν παρτενέρ. Ίσως περισσότερο με τον Μάντζαρη γιατί ο Βαγγέλης δεν θέλει πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια του. Με τους υπόλοιπους αχρηστεύεται. Λάθος επιλογή? Πιθανά. Ωστόσο κάποιος την έκανε. Και αυτός ο κάποιος έχει αρκετές αστοχίες σε ξένους ...
john wick
Οι Αφοί είναι σε δύσκολη θέση..
Το θέμα δεν είναι η φετινή χρονιά. Η φετινή χρονιά κουτσά στραβά θα βγει, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας (το πιο πιθανό)
..
Η δυσκολία έγκειται στην επόμενη μέρα.
Θα είναι με Σπανουλη μέσα η όχι;
Αν είναι με Σπανουλη, με τι ρόλο στην ομάδα; αυτός μπροστά κ όλοι οι άλλοι πίσω; θα έχει λόγο ο εν λόγω σε ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή;
Αν δεν είναι με Σπανουλη η επόμενη μέρα (το λιγότερο πιθανό) ποιος θα είναι ο επόμενος ηγέτης; πρέπει να πέσουν λεφτά κ χοντρά μάλιστα...
Κακά τα ψέμματα ο Βασιλης είναι κ κυματοθραυστης. Ολοι ρίχνουν το ανάθεμα σε αυτόν, όμως λόγω δυνατου χαρακτηρα ο εν λόγω δεν χαμπαριαζει... Ποιος θα είναι όμως μετά από αυτόν;
RipCity
Αν εχει καταγμα κοπωσης ο Παπι τον ξεχναμε. Βεβαια δε τους καθισε καλα γτ θα πρεπει να μεινουν Wiltjer, Hollis 😂😂

Οποτε βλεπω να την πληρωνει το κριαρι ο Ρομπερτς και να νομιζουν οτι λυθηκε το προβλημα.

rahxephon13
QUOTE (Nemesakos @ Jan 19 2018, 10:53 ) *
Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος. Σαν απλός παρατηρητής των δρώμενων, έχω να παρατηρήσω τα εξής: Όσο άσχημα και να παίζει κάποιος Έλληνας υπάρχει πάντα μια ασυλία. Όταν κάποιος ξένος δεν έχει καλή απόδοση υπάρχει το ότι δεν σέβεται τα λεφτά που παίρνει, δεν πονάει την ομάδα, δεν έκλαιγε στα αποδυτήρια, δεν δεν δεν πολλά δεν...Ναι σαφώς είναι αναλώσιμοι, ωστόσο στοχοποιούνται πολύ πολύ εύκολα. Ότι έκανε κ ο ΠΑΟ στην περίπτωση Κούζμιτς πχ..

Φυσικά και δεν εννοώ ότι είναι ρατσιστικά, αλλά στην Ελλάδα του σήμερα, διαβάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι, ο τάδε ξένος δεν προσφέρει, ο δείνα ξένος δεν πονάει την ομάδα. Λες και υπάρχει την σημερινή εποχή τέτοιος ξένος σαν τον Τόμιτς ή τον Μπατίστ ξέρω γω και δεν τον έχουμε βρει. Το θέμα Ολυμπιακός και ελληνικός κορμός έχει παίξει τόσο μα τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αυτό δεν αποβάλει ευθύνες από τον ελληνικό κορμό. Δεν μπορεί να υπάρχει ασυλία στις συνεχόμενες τραγικές εμφανίσεις του Μάντζαρη και όχι στου Ρόμπερτς. Και οι δύο αθλητές είναι. Τώρα ότι ο Μάντζαρης είναι Έλληνας και ο Ρόμπερτς ξένος οκ ναι το καταλαβαίνω. Ωστόσο για τον Μάντζαρη γράφουν απλά ότι είναι ντεφορμέ, ψάχνει τα πατήματά του, φταίει ο τραυματισμός του, λες και ο Ρόμπερτς ας πουμε δεν τραυματίστηκε μέσα στη σεζόν.

Για μένα δεν υπάρχει δίκαιη κριτική και όταν γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και ξένων που μοίαζει (που δεν είναι) ρατσιστικό. Θυμίζει συνολικά την Ελλάδα του σήμερα, ο αλάνθαστος Έλληνας που έχει κάθε λογής δικαιολογία και ο κακός ο ξένος που φταίει για όλα..

Στο δια ταύτα τώρα. Τις επιλογές των ξένων τις έχει κάνει ένας άνθρωπος. Ο Σφαιρόπουλος. Τα χρόνια που είναι στον πάγκο έχει κληθεί να φέρει και μεσούσης τις σεζόν ξένους παίκτες και έχει αποτύχει πλήρως στις επιλογές του. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα συνεχίσει να την γλυτώνει με αυτές τις αστοχίες. Ή πόσο σίγουροι είναι εκεί στην ΚΑΕ ότι οι νέες επιλογές του θα είναι καλύτερες από αυτούς που έφερε το καλοκαίρι? Anyway..

Στο θέμα του Ρόμπερτς νομίζω πως ο ίδιος έδειξε τι μπορεί να προσφέρει όταν πλέον πήρε την μπάλα στα χέρια του. καλός παίκτης είναι ωστόσο επουδενί δεν είναι αυτό που διαφήμιζαν όλο το καλοκαίρι. Δεν είναι αντι-Γκριν ή αντι-Χάκετ είναι κάτι άλλο. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν κολλάει καλά με κανέναν παρτενέρ. Ίσως περισσότερο με τον Μάντζαρη γιατί ο Βαγγέλης δεν θέλει πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια του. Με τους υπόλοιπους αχρηστεύεται. Λάθος επιλογή? Πιθανά. Ωστόσο κάποιος την έκανε. Και αυτός ο κάποιος έχει αρκετές αστοχίες σε ξένους ...

Η βασική διάφορα μαντζαρη με ρομπερτς όμως που εσύ αγνοείς είναι ότι ο μεν υπέγραψε φέτος πολυετή συμβόλαιο απορρίπτοντας μάλιστα την πρόταση του αιωνίου αντιπάλου και ο δε ήρθε για ένα χρόνο (κι αυτόν πιθανόν να μην των βγάλει) και βλέπουμε, ε ποιο εύκολος στόχος είναι ο ρομπερτς ο τομπσον και ο κάθε λογής ξένος τι να κάνουμε.

Το ίδιο γίνεται και από την μεριά μας όπως λες είναι ελληνικό φαινόμενο, πόσες φόρες λέγαμε να βάλει των γιανκοβιτς και των χαραλαμποπουλο ο σαλε και ο πασκουαλ, εδώ χθες είχα συζήτηση με ένα φίλο που ήθελε να παίζει ο μητογλου στην ευρωλιγκα στην θέση του γκαμπριελ, είναι γενικό το φαινόμενο και δεν περιορίζεται σε μια ομαδα.
rankin
QUOTE(stefkorner @ Jan 19 2018, 10:52 ) *
ομως σε καθε περιπτωση δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του Σφαιροπουλου αυτη την στιγμη!ειναι τρομακτικα δυσκολη η θεση του !οτι και να λεμε οι επιλογες ειναι γ αυτον ασφυκτικα.. περιορισμενες


Η πρώτη επιλογή του, και λόγω θέσης ακόμα, ειναι να καλέσει τον Σπανούλη και να κάνει μια συζήτηση μαζί του.
Απο εκεί ξεκινάς.
Βλέπεις πως το σκέφτεται και ο ιδιος ο παίχτης.

Αν ο Βασίλης πει οτι "εγώ ειμαι δυνατός σαν 25αρης", τότε διώξε τον Ρομπερτς και τον Τομπσον, μην φέρεις και κανένα στη θέση τους, τσάμπα τα λεφτά δηλάδη, και οπου σε βγάλει.

Μετά βγες και πες το. Ανοιχτά και αντρίκια: "συζήτησα με το Βασίλη. Θα πορευτούμε οπως κάναμε μέχρι σήμερα και σύντομα θα είμαστε πάλι σε φόρμα. Δε χρειαζόμαστε άλλους παίχτες. Έχουμε παιχτες και μας αρκουν. Απο 25 λεπτά για Σπανουλη-Μαντζαρη-Στρελνιεξ και ειμαστε πόπα. Αν χρειαστεί, θα βοηθήσει και ο Τολιόπουλος που τον πιστεύουμε για το μέλλον"

Απλα πράγματα
QUOTE(john wick @ Jan 19 2018, 10:56 ) *
Κακά τα ψέμματα ο Βασιλης είναι κ κυματοθραυστης. Ολοι ρίχνουν το ανάθεμα σε αυτόν, όμως λόγω δυνατου χαρακτηρα ο εν λόγω δεν χαμπαριαζει... Ποιος θα είναι όμως μετά από αυτόν;

Λογικά, ο Βαγγέλης ο Μάντζαρης
rahxephon13
QUOTE (RipCity @ Jan 19 2018, 11:07 ) *
Αν εχει καταγμα κοπωσης ο Παπι τον ξεχναμε. Βεβαια δε τους καθισε καλα γτ θα πρεπει να μεινουν Wiltjer, Hollis

Οποτε βλεπω να την πληρωνει το κριαρι ο Ρομπερτς και να νομιζουν οτι λυθηκε το προβλημα.

Ο χολις έχει βγάλει δυσαρέσκεια για το χρόνο του κι είναι πρώτος επιλαχών για αποχώρηση συμφωνά με κατσιωνη.
Nemesakos
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 19 2018, 11:08 ) *
Η βασική διάφορα μαντζαρη με ρομπερτς όμως που εσύ αγνοείς είναι ότι ο μεν υπέγραψε φέτος πολυετή συμβόλαιο απορρίπτοντας μάλιστα την πρόταση του αιωνίου αντιπάλου και ο δε ήρθε για ένα χρόνο (κι αυτόν πιθανόν να μην των βγάλει) και βλέπουμε, ε ποιο εύκολος στόχος είναι ο ρομπερτς ο τομπσον και ο κάθε λογής ξένος τι να κάνουμε.

Το ίδιο γίνεται και από την μεριά μας όπως λες είναι ελληνικό φαινόμενο, πόσες φόρες λέγαμε να βάλει των γιανκοβιτς και των χαραλαμποπουλο ο σαλε και ο πασκουαλ, εδώ χθες είχα συζήτηση με ένα φίλο που ήθελε να παίζει ο μητογλου στην ευρωλιγκα στην θέση του γκαμπριελ, είναι γενικό το φαινόμενο και δεν περιορίζεται σε μια ομαδα.


Δεν το αγνοώ.. Ωστόσο τι σημαίνει αυτό? Δεν είσαι καλός? Φάε πάγκο.. Δεν είναι απλό? Με την υπογραφή νέου συμβολαίου έρχεται αυτόματα και η ασυλία?? rolleyes.gif Η λογική εμείς ή οι ξένοι δεν έχει λογική... Εκτός και αν για όλες τις αποτυχίες του ΟΣΦΠ του ΠΑΟ φταίνε όλοι εκτός από τους Έλληνες.... rolleyes.gif

Το ίδιο ισχύει προφανώς και τις κουβέντες στα του ΠΑΟ. Να παίζει αυτός που είναι καλύτερος. Όσοι δεν παίζουν είναι αυτόματα καλύτεροι από αυτούς δεν έπαιξαν...(???) blink.gif Εδώ πάντως κρίνουμε 2 παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής.
Zephyr
QUOTE(RipCity @ Jan 19 2018, 11:07 ) *
Αν εχει καταγμα κοπωσης ο Παπι τον ξεχναμε. Βεβαια δε τους καθισε καλα γτ θα πρεπει να μεινουν Wiltjer, Hollis 😂😂

Οποτε βλεπω να την πληρωνει το κριαρι ο Ρομπερτς και να νομιζουν οτι λυθηκε το προβλημα.


Αν όντως έχει κάταγμα κόπωσης ο Πάπι, ο Χόλις δεν φεύγει με την καμία. Αλλά ο Wiltjer γιατί να την πληρώσει? Το τυπάκι μέσα σε 2 μήνες παίζει καλύτερα από όσο έπαιζε ο Αγραβάνης μεχρι να τραυματιστεί, ήσυχος είναι, φτηνός είναι, ανανέωση τώρα λέμε !

RipCity
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 19 2018, 10:12 ) *
Ο χολις έχει βγάλει δυσαρέσκεια για το χρόνο του κι είναι πρώτος επιλαχών για αποχώρηση συμφωνά με κατσιωνη.


Καλα αυτος ο Κατσιωνης ελεφαντα στα δυο μετρα δεν πετυχαινει πια. Αυτο βεβαια για τον Χολις ειναι ευκολο να ειπωθει αφου ειναι απολυτα λογικο. Το θεμα ειναι αν φυγει θα παιζει ο Παπανικολαου 40 λεπτα αν ισχύει του Παπαπέτρου.
basket72
QUOTE (john wick @ Jan 19 2018, 10:56 ) *
Οι Αφοί είναι σε δύσκολη θέση..
Το θέμα δεν είναι η φετινή χρονιά. Η φετινή χρονιά κουτσά στραβά θα βγει, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας (το πιο πιθανό)
..
Η δυσκολία έγκειται στην επόμενη μέρα.
Θα είναι με Σπανουλη μέσα η όχι;
Αν είναι με Σπανουλη, με τι ρόλο στην ομάδα; αυτός μπροστά κ όλοι οι άλλοι πίσω; θα έχει λόγο ο εν λόγω σε ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή;
Αν δεν είναι με Σπανουλη η επόμενη μέρα (το λιγότερο πιθανό) ποιος θα είναι ο επόμενος ηγέτης; πρέπει να πέσουν λεφτά κ χοντρά μάλιστα...
Κακά τα ψέμματα ο Βασιλης είναι κ κυματοθραυστης. Ολοι ρίχνουν το ανάθεμα σε αυτόν, όμως λόγω δυνατου χαρακτηρα ο εν λόγω δεν χαμπαριαζει... Ποιος θα είναι όμως μετά από αυτόν;


Η επόμενη μέρα να είναι με κάποιον προπονητή που βλέπει την πραγματικότητα, έχει όραμα κι δεν διστάζει να μοιράσει σωστά τους ρόλους.
Αν είναι αυτός ο Σφαιρό ακόμα καλύτερα (αν και δεν το βλέπω ότι μπορεί, αλλά ποτέ μην λές ποτέ...007 rolleyes.gif )

Ο μόνος κυματοθραύστης είναι ο Σφαιρό, τον Μπίλη δεν τον ακουμπάει κανείς.
Ο Σπανούλης επίσης δεν νομίζω ότι θα πάει πουθενά, το ζήτημα είναι ο προπονητής να του δώσει τον ρόλο και τον χρόνο που του αναλογεί.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ από πέρσι σαν να έχουν καβαλήσει καλάμι κι αυτό φαίνεται τόσο με κάποιες δηλώσεις που έκαναν στο F4 όσο και με τις κινήσεις του καλοκαιριού αλλά κι αυτές που έπονται και κυοφορούνται ήδη (αποπομπή Ρόμπερτς -Τόμπσον.) Λες και στην περίπτωση του Ρόμπερτς χρειαζόταν να είσαι μέγας γκουρού για να καταλάβεις ότι μετά από 2 χρόνια πάγκου πόσο καλός μπορεί να ήταν- που με άλλη διαχείριση του αρχηγού λίγο καλύτερος θα ήταν, αλλά ήταν η ψυχολογία του χαμηλά μετά τον διετή παροπλισμό, ήρθε και στην ομάδα που το γνωστό ντουέτο στο 1-2 θα πάρει τα ..γνωστά λεπτά και η ψυχολογία του Ρόμπερτς έπεσε εντελώς.
Μπορούσαν τότε οι Αγγελόπουλοι να πάρουν τον Τζάκσον. Όμως ξέρανε αυτοί, έχουν την τεχνογνωσία βλέπεις..

Απόρροια όλης αυτής της τακτικής από τη μύγα ξύγγι είναι και οι συνεχείς τραυματισμοί... ούτε ατυχία, ούτε ιατρικό τιμ, ούτε μαύρη μαγεία

Τέλος να πω στον φίλτατο Stefcorner ότι πολλοί ήταν αυτοί που τα λέγανε με το που επέστρεψε ο Σπανούλης (εγώ όχι και νομίζω σωστά γιατί έπρεπε να δοθεί χρόνος στο νέο σχήμα) και να τον προτρέψω να βάζει τις φωτογραφιάρες που θέλει, με τους αθλητές ή και τους προπονητές της ομάδας του. Τι φταίμε να βλέπουμε την φάτσα αυτή σε γκρό κιόλας;;; Λες κι είναι μακιγιαρισμένος για έργο του Πόε είναι ο πρόεδρας..Γιατί άραγε;;; rolleyes.gif
Όπου επόμενη μέρα, εννοώ επόμενη μεταγραφική περίοδος. Το καλοκαιράκι δηλαδή. Σοβαρά πράγματα.
rankin
QUOTE(Zephyr @ Jan 19 2018, 11:16 ) *
Αν όντως έχει κάταγμα κόπωσης ο Πάπι, ο Χόλις δεν φεύγει με την καμία. Αλλά ο Wiltjer γιατί να την πληρώσει? Το τυπάκι μέσα σε 2 μήνες παίζει καλύτερα από όσο έπαιζε ο Αγραβάνης μεχρι να τραυματιστεί, ήσυχος είναι, φτηνός είναι, ανανέωση τώρα λέμε !

δεν έκλαιγε χθες
ειχε βάλει tupac στον Mp3 player όταν οι άλλοι άκουγαν την ζωή εν τάφο
rahxephon13
QUOTE (Nemesakos @ Jan 19 2018, 11:14 ) *
Δεν το αγνοώ.. Ωστόσο τι σημαίνει αυτό? Δεν είσαι καλός? Φάε πάγκο.. Δεν είναι απλό? Με την υπογραφή νέου συμβολαίου έρχεται αυτόματα και η ασυλία?? rolleyes.gif Η λογική εμείς ή οι ξένοι δεν έχει λογική... Εκτός και αν για όλες τις αποτυχίες του ΟΣΦΠ του ΠΑΟ φταίνε όλοι εκτός από τους Έλληνες.... rolleyes.gif

Το ίδιο ισχύει προφανώς και τις κουβέντες στα του ΠΑΟ. Να παίζει αυτός που είναι καλύτερος. Όσοι δεν παίζουν είναι αυτόματα καλύτεροι από αυτούς δεν έπαιξαν...(???) blink.gif Εδώ πάντως κρίνουμε 2 παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής.

Βρε απλό είναι για όσους σκέφτονται λογικά άλλα δεν είναι πάντα άπλα τα πράγματα, ο μαντζαρης και ο κάθε μαντζαρης είναι πολύ πιο δύσκολο να φύγουν άρα και να στοχοποιηθούν άσε που γενικά έχουμε την τάση να δικαιολογούμε τα δικά μας παιδιά δες περίπτωση παπα άσχετα αν βγήκε αν ήταν ξένος πιστεύεις θα έμενε τόσα χρονιά με τα διάφορα που έχει κάνει κατά καιρούς?
TAKIS7
QUOTE (rankin @ Jan 19 2018, 10:39 ) *
Αυτά ακριβώς που γράφεις φιλε Nemesako, ειναι αυτά που γράφουμε και κάποιοι εδώ και καιρό.
Η ομάδα δεν αντέχει άλλο να στηρίζεται στον Σπανούλη και μόνο.
Βασικά δεν αντέχουμε ουτε εμείς που βλέπουμε το θέαμα.

Ο καλός Σπανούλης στα 36 του, θα εμφανίζεται ολο και πιο σπάνια.
Δε ξερω αν ειναι ευθυνη του Σφαιρόπουλου, ξέρω ομως οτι ο τελευταίος που προσπάθησε να προσθέσει σοβαρά εναλλακτικά πλάνα στην ομάδα έφυγε νυχτα (και χθες μας έριξε 30 ποντους στη κεφάλα) .

Και αντε, να δεχτω οτι η ομάδα δε θέλει να βγάλει τον Σπανούλη απο την εξίσωση.
Ο Μάντζαρης, γιατι πρέπει να παίζει βρέξει-χιονίσει;
Πόσοι άλλοι παίχτες θα φαγωθούν για να παίζει ο Βαγγέλης;
Ξεχνάμε τι τραβούσε ο φουκαράς ο Χάκετ, που έβγαζε μάτια αλλά έπαιζε μόνιμα 15 λεπτά για να μη στεναχωρήσουμε τον Βαγγέλη;

Εχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια εδώ και 3 χρονια.

Οι αποφάσεις ειναι της διοίκησης.
Αν η διοίκηση δώσει εντολή σε εναν κόουτς να αλλάξει την φιλοσοφία, αυτός θα πρέπει (να μπορεί) να το κάνει.
Οσο η διοίκηση ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους στους ξένους, τόσο δεν θα αλλάζει κάτι.
Διαβάζω τώρα οτι θα την πληρώσει ο Ρομπερτς (λογικό εν μέρει, αφου έχει κάνει μονο 1-2 καλά παιχνίδια, αλλά τι θα φέρεις στη θέση του, για να κάθεται στη γωνίτσα του και να περιμένει πάσα?), ο Τομπσον (παράλογο, αφου ξεκίνησε εξαιρετικά και έχει μπει στο πάγο, ανευ λογου και αιτίας, με αποτέλεσμα να μην έχει αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό), αλλά ακόμα και ο Ουιλτζεράκος, που και χθες ακόμα, οσο έπαιξε ηταν τιμιότατος.
Για αυτο και ειπα, να την πληρώσει και ο Μπόγρης.. Ισως και ο Τολιόπουλος.
Γενικά να την πληρώσουν ολοι, για να αποφύγουμε να δουμε τι πραγματικά μας φταίει.

Τον Βασίλη τον αγαπάμε και τον εκτιμούμε απεριόριστα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι τον διαφοροποιεί απο τον Διαμαντίδη ή απο τον Ναβάρο, που ο ρόλος τους περιορίστηκε οταν μεγάλωσαν.
Είμαστε η μοναδική ομάδα που ζει σε διαρκή άρνηση της πραγματικότητας και περιμένει μια αναλαμπή για να μας ζητήσει να κάνουμε κωλοτούμπες.

Εγώ παρατηρώ απο την αρχή της σεζόν οτι οι δυο Παπ ειναι αυτοί που τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Με τον Βασίλη μέσα η τρύπα έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη και δυο παίχτες πλέον δεν αρκούν.
Ο Κώστας χθες ηταν άφαντος. Αρχισε να καίει φλάντζα και αυτός και μιλάμε για εναν παίχτη που, κατα τη γνώμη μου, ειναι ο κρυφός MVP της ομάδας σε ολες τις μεγάλες βραδιές της.
Θα κάψουμε δηλαδή ολη την ομάδα, έλληνες και ξένους, για να εξυπηρετήσουμε το πλάνο-νόμο-θέσφατο ή θα αναλογιστούμε μήπως και υπάρχει ενα, ακραίο, απειροελάχιστο ενδεχόμενο, να πρέπει να αλλάξει η γραμμή πλεύσης, να πιστέψουμε περισσότερο στους ξένους, να κάψουμε λιγότερο τους έλληνες που δεν πρέπει να καίμε και να πορευτούμε στην επόμενη μέρα, που οσο και αν δεν θέλουμε να το δεχτούμε, έρχεται?

Αυτά ειναι τα ερωτήματα και οι δημοσιογράφοι, καλό θα ειναι να μας κάνουν τη χάρη και να μην νομίζουν οτι απευθύνονται σε χάπατα.

ή, αν θέλουν να τα λένε ομορφα, ας μας πουν ποιος να έρθει και τι ρόλο να έχει.
Γράφει ο Μελάγιες για τον Λάνγκφορντ, και κρατάω τη κοιλιά μου απο τα γέλια.
Θα έρθει ο Λάνγκφορντ να κάνει τι???
Να περιμένει να πάρει τη μπάλα στο 1.5" να εκτελέσει, οταν θα έχει αποτύχει το PnR?
Και αν το χάσει (που θα το χάσει) να γίνει το επόμενο εξιλαστήριο θύμα;
Αστεία πράγματα και συζητήσεις καφενειακού επιπέδου

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάψει να ειναι ενας πολύ σοβαρός οργανισμός, και ως σοβαρός οργανισμός που ειναι ακολουθεί τις αποφάσεις και το πλάνο της διοίκησης του.
Η διοίκηση θα πρέπει να ορίσει το πλάνο της επόμενης μέρας, εκτός και αν τα πλάνα τους εξαντλήθηκαν το καλοκαίρι του 10, οταν πήραν το Σπανούλη και του έδωσαν τη μπαγκέτα και αυτό που βιώνουμε τώρα ειναι η έλλειψη νέου οράματος και είμαστε στη μέση του ωκεανού με τη θάλασσα να λυσσομανά γύρω μας και εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε εδώ και 7-8 χρόνια, έστω και αν πλέον δεν μοιάζει να έχει την παλιά του αποτελεσματικότητα.

Η ευθύνη του Σφαιρόπουλου είναι στο ότι έχει φάει τρομερό κόλλημα με την άμυνα σε μία εποχή που το μπάσκετ έχει αλλάξει κατεύθυνση και λόγω περιορισμένων επιθετικών πλάνων που έχει δεν μπορεί να υποστηρίξει την αλλαγή σε πιο επιθετική νοοτροπία. Επίσης θεωρώ ότι είναι άνθρωπος με εμμονές και ανασφάλειες. Στηρίζεται υπερβολικά στον Σπανούλη σε βαθμό που εκθέτει τον Βασίλη διότι έγω δεν έχω πιστέψει ότι ο Βασίλης προτιμά να παίζει βρέξει - χιονίσει από το να πλαισιωθεί με καλούς παίκτες για να διεκδικήσει σε τίτλους ότι μπορεί. Ακόμα και σε συνεντεύξεις τύπου ο Σφαιρό μιλάει συνέχεια για τον μεγάλο μας ηγέτη Σπανούλη πράγμα που καταντάει κουραστικό και σε μεγάλο βαθμό άβολο για όλους τους υπόλοιπους πάικτες.
Δεύτερον, χωρίζει πολύ εύκολα παιδιά και αποπαίδια. Έλληνες και ξένους στην πραγματικότητα.
Τρίτον, πιστεύω ότι η ένταση των προπονήσεων του είναι πολύ δυνατή σε σχέση με αυτή που θα πρέπει να είναι με βάση το νέο format της Ευρωλίγκα. Όταν άκουσα μία μέρα τον Ρόμπερτς να λέει με ανακούφιση ότι θα γλιτώσουν προπόνηση αυτό κατάλαβα.
Τέταρτον, δεν έχω παρατηρήσει βελτίωση καθόλου στην εξέλιξη παικτών όπως Παπαπέτρου, Αγραβάνης. Σταθερές μετριότητες, όταν για μένα θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει να στηρίζουν πολύ την ομάδα με την απόδοση τους.
Δέχομαι ότι ο Ρόμπερτς πλην δύο παιχνιδιών με Φενέρ και με Αρμάνι δεν έχει προσφέρει κάτι άλλο, ο Τόμπσον όμως ξεκίνησε καλά. Θεωρώ ότι τον έχει ευνουχίσει ο κόουτς.
Τώρα όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι με τον κόουτς, θα πρέπει να πας σε αλλαγή παίκτη. Ο Μελάγιες σου μιλάει για Λάνγκφορντ με τη λογική ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να τραβήξει σκορ έστω και ηρωϊκά. Βέβαια, ο Σφαιρόπουλος θα του ζητήσει να μάθει πικ εν ρολ και να παίζει άμυνα στα γεράματα και εκεί θα πάψει να είναι καλό παιδί ο Κιθ και θα γίνει και αυτός κακός χαρακτήρας.
pan24
QUOTE (golitog7 @ Jan 19 2018, 10:33 ) *
Εμένα μου φαινόταν ξεκάθαρα χθες ότι απλλά δεν είχαν δύναμη, πνευμόνια και κουράγια.

Η ελλειψη ενεργειας ειναι ισως ακομα μεγαλυτερο ζητημα απο το πλανο
Περσι ο ολυμπιακος εσκασε απο μεσα φλεβαρη και ποτε δεν επανηλθε μεχρι τελος της σεζον.Περασε μεν την εφες και εκανε νικη στο φαιναλ 4 επι της τσσκα αλλα εδειχναν σκασμενοι και φανηκε χαρακτηριστικα στους τελικους

Ειδα τωρα ενα αρθρο του ντεντοπουλου λεει ακριβως οτι λεμε κι εδω για την κατασταση ξενοι-ελληνες
rahxephon13
Ο ντενοπουλος στο άρθρο του λέει επιγραμματικά και πολύ εύστοχα όσα γράφονται εδώ μέσα, ο ολυμπιακος βασίζεται στων ελληνικό κορμό του και οι ξένοι που παίρνει είναι συμπληρωματικού χαρακτήρα και κυρίως αποτελούν τα εύκολα θύματα πόσο ποιο λιανά δηλαδή να στο κάνουν όταν πέρσι με την απώλεια του πρωταθλήματος αλλάχτηκαν σχεδόν όλοι οι ξένοι με την δικαιολογία οι δεν έκλαιγαν στα αποδυτήρια?

Επίσης σωστά αναφέρει ότι για φέτος δεν μπορεί να υπάρξει καθολική αλλαγή πλάνου πρέπει να πορευθείτε αναγκαστικά ως έχει και οπού βγει και το καλοκαίρι να δείτε τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε για να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στην φιλοσοφία τις ομάδας.
lefpan
Μερικές σκέψεις μετά το κάκιστο παιχνίδι με την Χίμκι (που ήλθε μετά το κάκιστο παιχνίδι με την Μπασκόνια και το επίσης κάκιστο με τον ΠΑΟΚ):
Τα δεδομένα που έχουμε είναι ότι ορισμένοι παίκτες δεν τραβάνε (κυρίως οι Ρόμπερτς και Τόμπσον) και ότι ο Σπανούλης έχει αναπτύξει και επιμένει σε ένα εντελώς προβλέψιμο πιν εν ρολ, που το έχουνε μάθει όλοι πως να το αντιμετωπίζουνε, οπότε φτάνουμε να εξαντλείται ο χρόνος μας και να προσπαθούμε να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι με σκοτωμένα τρίποντα.
Από την άλλη, όμως, είδαμε στα παιχνίδια που έλειπε ο Σπανούλης, πως η ομάδα (δηλαδή ο προπονητής) μπόρεσε να παρουσιάσει άλλους τρόπους ανάπτυξης, μια ποικιλομορφία στις επιθέσεις, και τελικά σκοράρισμα από πολλούς παίκτες με πολλούς τρόπους. Αυτό μας έκανε απρόβλεπτους και ανάγκαζε τις αντίπαλες άμυνες να μη μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να μας ανοίγονται διάδρομοι που καταφέρναμε να τους αξιοποιήσουμε. Ακόμα και τα τρίποντα έρχονταν μετά από πολλές περιστροφές, με καλές προϋποθέσεις, και μπαίνανε.
Αυτά τα είδαμε και πολλοί εδώ μέσα κάναμε τη σκέψη ότι ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να πετύχει και τον υψηλότερο στόχο, την κούπα στο Βελιγράδι.
Δυστυχώς, με την επάνοδο του Σπανούλη όλα αυτά εγκαταλείφθηκαν, και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: μήπως ο Βασίλης δεν μπορεί να παίξει άλλο στυλ μπάσκετ από αυτό; Για αυτό και ο φίλος rankin έφτασε να μιλάει για "κατάλληλους τραυματισμούς" και εγώ κάνοντας πλάκα να τον ρωτάω αν εννοεί να πάρουμε τον Καββαδά, μπας και τρακάρει πάλι τον Βασίλη σε καμιά προπόνηση και τον στείλει πάλι στα πιτς.
Για μένα το θέμα δεν είναι να αλλάξουμε τον Ρόμπερτς και τον Τόμπσον. Δεν είναι και οι καλύτεροι παίκτες, βέβαια, όμως έδειξαν ότι μπορούν (αν τους δοθούν οι κατάλληλοι ρόλοι και χρόνος) να προσφέρουν πάρα πολλά. Οπότε, το θέμα είναι: μπορεί να γίνει αυτό με τον Σπανούλη στη θέση 2 να παίζει αυτό το μπάσκετ; Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι δεν μπορεί να γίνει. Ακόμα και αυτούς τους παίκτες να αλλάξουμε, αν στους αντικαταστάτες τους δοθούν οι ίδιοι ρόλοι και χρόνος, πάλι μια από τα ίδια θα έχουμε. Το θέμα, νομίζω, είναι να επανέλθουμε στο στυλ παιχνιδιού που είχαμε παρουσιάσει απουσιάζοντος του Βασίλη, αλλά με τον Βασίλη μέσα. Πρώτα απ' όλα, όμως, κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδεχθεί ο ίδιος ή να του το επιβάλει ο προπονητής. Γι' αυτό ρωτάω: μήπως ο Σπανούλης δεν μπορεί να παίξει αλλιώς;
Πρέπει να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Έχει χάσει πιά την εκρηκτικότητα που είχε και δεν μπορεί πιά να κάνει τα παλιά του μπασίματα, που έπαιρνε καλάθι και φάουλ. Τώρα τρώει επανειλημμένες τάπες ή προσπαθώντας να τις αποφύγει καταφεύγει σε λάθος πάσες. Σε μια φάση με την Χίμκι βγάλαμε αιφνιδιασμό με τη μπάλα στον Βασίλη, που αντί να τελειώσει τη φάση όπως παλιά, δεν επιχείρησε καν το ντράιβ, προσπάθησε να πασάρει, κι έφαγε τάπα πάνω στην πάσα!
Επίσης, φάνηκε πολύ η απουσία του Μακλίν. Ο τύπος έχει άπειρους τρόπους να βάλει τη μπάλα μέσα, και η απουσία του μας στοίχισε επιθετικά πάρα πολύ.
Τι περιμένω να δω; Οπωσδήποτε, πιό γρήγορο παιχνίδι, δηλαδή όχι άλλες επιθέσεις στα 23 δευτερόλεπτα. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζουμε σε μεγαλύτερα σκορ στην επίθεση. Περιμένω εναλλαγές συστημάτων, για να μην προσαρμόζονται οι αντίπαλοι. Ώρες-ώρες η ομάδα μοιάζει με μάγειρα που βάζει πολύ αλάτι στο φαγητό και μετά δοκιμάζει συνέχεια περιμένοντας ότι μπορεί καμιά φορά να μη του βγει λύσσα το φαγητό! Ε, δεν γίνεται. Όσες δοκιμές και να κάνει το φαγητο θα είναι πάντα λύσσα. Απλά πράγματα!

ΥΓ: Από βαθμολογική άποψη δεν χάσαμε (ακόμα) τίποτα. Φτάνει, βέβαια, να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα δύο πιό εύκολα εκτός έδρας που έχουμε μπροστά μας (με Ερυθρό και Μάλαγα), και όλα τα εντός έδρας (με περιθώριο μιας ήττας που μπορεί να έλθει από Φενέρ).





shtarkws
κυριοι ειστε off topic, συνεχιστε την γενικη συζητηση σε αλλο νημα
lefpan
QUOTE (Zephyr @ Jan 19 2018, 11:16 ) *
Αν όντως έχει κάταγμα κόπωσης ο Πάπι, ο Χόλις δεν φεύγει με την καμία. Αλλά ο Wiltjer γιατί να την πληρώσει? Το τυπάκι μέσα σε 2 μήνες παίζει καλύτερα από όσο έπαιζε ο Αγραβάνης μεχρι να τραυματιστεί, ήσυχος είναι, φτηνός είναι, ανανέωση τώρα λέμε !

Για τον Γουίλτζερ συμφωνώ κι εγώ.
Αν δεν είχαμε αυτά τα κακά αποτελέσματα, όλοι θα λέγαμε ότι μας βγήκε λίρα εκατό (σε συνδυασμό πάντα με τα λεφτά που έχει κοστίσει).
Και τρίποντα βάζει όσο κανένας άλλος, και ριμπάουντ παίρνει, και στο PIR έχει σταθεροποιηθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Μια χαρά είναι το παιδί!

QUOTE (TAKIS7 @ Jan 19 2018, 11:23 ) *
Τέταρτον, δεν έχω παρατηρήσει βελτίωση καθόλου στην εξέλιξη παικτών όπως Παπαπέτρου, Αγραβάνης. Σταθερές μετριότητες, όταν για μένα θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει να στηρίζουν πολύ την ομάδα με την απόδοση τους.

Δεν νομίζω ότι δεν έχει δείξει εξέλιξη ο Παπαπέτρου. Αντίθετα, φέτος κάνει πάντα καλά παιχνίδια, ανεξάρτητα των πόντων που βάζει. Νομίζω πως με τις εμφανίσεις του έχει κάνει το βήμα παραπάνω που περιμέναμε, και μπορεί να δείξει και ακόμα περισσότερα, όταν (και αν) βελτιωθεί η όλη εικόνα της ομάδας.
Φτάνει, βέβαια, να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, γιατί τότε....
Zephyr
QUOTE(rankin @ Jan 19 2018, 11:18 ) *
δεν έκλαιγε χθες
ειχε βάλει tupac στον Mp3 player όταν οι άλλοι άκουγαν την ζωή εν τάφο


Θα άκουγε το Hail Mary με την πένθιμη λούπα για να είναι στο mood της ομάδας icon_drunk.gif
Quincy
Τα τελευταία ποστ μεταφέρθηκαν εδώ.
Kserolismos87
QUOTE (lefpan @ Jan 19 2018, 11:44 ) *
Τα δεδομένα που έχουμε είναι ότι ορισμένοι παίκτες δεν τραβάνε (κυρίως οι Ρόμπερτς και Τόμπσον) και ότι ο Σπανούλης έχει αναπτύξει και επιμένει σε ένα εντελώς προβλέψιμο πιν εν ρολ, που το έχουνε μάθει όλοι πως να το αντιμετωπίζουνε, οπότε φτάνουμε να εξαντλείται ο χρόνος μας και να προσπαθούμε να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι με σκοτωμένα τρίποντα.
Από την άλλη, όμως, είδαμε στα παιχνίδια που έλειπε ο Σπανούλης, πως η ομάδα (δηλαδή ο προπονητής) μπόρεσε να παρουσιάσει άλλους τρόπους ανάπτυξης, μια ποικιλομορφία στις επιθέσεις, και τελικά σκοράρισμα από πολλούς παίκτες με πολλούς τρόπους. Αυτό μας έκανε απρόβλεπτους και ανάγκαζε τις αντίπαλες άμυνες να μη μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να μας ανοίγονται διάδρομοι που καταφέρναμε να τους αξιοποιήσουμε. Ακόμα και τα τρίποντα έρχονταν μετά από πολλές περιστροφές, με καλές προϋποθέσεις, και μπαίνανε.
Αυτά τα είδαμε και πολλοί εδώ μέσα κάναμε τη σκέψη ότι ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να πετύχει και τον υψηλότερο στόχο, την κούπα στο Βελιγράδι.
Δυστυχώς, με την επάνοδο του Σπανούλη όλα αυτά εγκαταλείφθηκαν, και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: μήπως ο Βασίλης δεν μπορεί να παίξει άλλο στυλ μπάσκετ από αυτό; Για αυτό και ο φίλος rankin έφτασε να μιλάει για "κατάλληλους τραυματισμούς" και εγώ κάνοντας πλάκα να τον ρωτάω αν εννοεί να πάρουμε τον Καββαδά, μπας και τρακάρει πάλι τον Βασίλη σε καμιά προπόνηση και τον στείλει πάλι στα πιτς.


Φιλτατε σημερα εγραψες τα παραπανω. Στις 24/12 ομως ειχες γραψει αναμεσα σε αλλα ειρωνικα σχολια και το παρακατω

"Λοιπόν, η επιστροφή Σπανούλη δεν έχει ευνουχίσει κανέναν, ίσα-ίσα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο και τον Ρόμπερτς και τον Στρέλνιεκς (και αυτό θα φανεί στον δεύτερο γύρο, για όσους έχουν μάτια για να βλέπουν)"

Τελικα τι ισχυει?
lefpan
QUOTE (Kserolismos87 @ Jan 19 2018, 19:48 ) *
Φιλτατε σημερα εγραψες τα παραπανω. Στις 24/12 ομως ειχες γραψει αναμεσα σε αλλα ειρωνικα σχολια και το παρακατω

"Λοιπόν, η επιστροφή Σπανούλη δεν έχει ευνουχίσει κανέναν, ίσα-ίσα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο και τον Ρόμπερτς και τον Στρέλνιεκς (και αυτό θα φανεί στον δεύτερο γύρο, για όσους έχουν μάτια για να βλέπουν)"

Τελικα τι ισχυει?

Εσύ τι λες ότι ισχύει;
Είναι φανερό ότι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά.
Kserolismos87
QUOTE (lefpan @ Jan 19 2018, 20:35 ) *
Εσύ τι λες ότι ισχύει;
Είναι φανερό ότι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά.


Το ζητημα μου δεν ειναι αν επεσες εξω. Αυτο συμβαινει σε ολους μας και λιγη σημασια εχει. Το ζητημα μου ειναι ο επιθετικος και ειρωνικος τροπος σου σε πολλα ποσταρισματα που ειχαν αλλη γνωμη απο τη δικη σου. Απ οτι ειδες ακομα και η πιο γκαου γνωμη μπορει να εχει ενα ιχνος σωστης εκτιμησης που να βοηθα τη συζητηση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.