Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παιχνίδια μπάσκετ για pc
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Pages: 1, 2, 3
Olorin
Παίδες, καθότι τυχαίνει να έχω το NBA Live 2006 εδώ και κάποιες μέρες (γράφω σε σχετικό περιοδικό και μου το έδωσαν για review), οφείλω να παραδεχτώ πως η γεύση που μου άφησε ήταν γλυκόπικρη...

Αφενός, ειδικά στα γραφικά και σε μικρότερο βαθμό στο gameplay έχουν παρουσιαστεί αλλαγές, αφετέρου αυτές είναι απειροελάχιστες και το παιχνίδι μοιάζει μια ελαφρώς αλλαγμένη έκδοση του 2005...sad.gif

Πάντως, επειδή τυγχάνει να ήμουν ένας εκ των συν-δημιουργών του Euroleague Mod για το NBA Live 2004 (στο 2005, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ...), ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά και για τη φετινή έκδοση!!! wink.gif
dizzy_fingers
Είσαι γραμμένος ως Olorin και στο φόρουμ του ΝΒΑ Live?
Έχω καιρό να μπω εκεί είναι αλήθεια 39.gif....

Αν θέλεις καμία βοήθεια σε θέματα γραφιστικά, hit me. Θα βρεις το όνομά μου στα credits του patch του Άρη.

Όσον αφορά το NBA Live, έχεις παίξει το ΝΒΑ2Κ5? Εγώ όχι, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό (μία παραλληλία σχέσης όπως το FIFA-Pro Evolution).
Olorin
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 5 2005, 07:20 PM)
Είσαι γραμμένος ως Olorin και στο φόρουμ του ΝΒΑ Live?
Έχω καιρό να μπω εκεί είναι αλήθεια 39.gif....

Αν θέλεις καμία βοήθεια σε θέματα γραφιστικά, hit me. Θα βρεις το όνομά μου στα credits του patch του Άρη.

Όσον αφορά το NBA Live, έχεις παίξει το ΝΒΑ2Κ5? Εγώ όχι, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό (μία παραλληλία σχέσης όπως το FIFA-Pro Evolution).
*


Ναι, ως Olorin είμαι και στο nbalive.org, αν κι εγώ έχω πράγματι καιρό να μπω εκεί ή τουλάχιστον να post-άρω εκεί...

Προς το παρόν, έχω αναλάβει τα logos και πιθανότατα αργότερα να ασχοληθώ και με κάποιες εμφανίσεις και ίσως και cyberfaces για να βοηθήσω αυτούς που τα έχουν αναλάβει... Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πρόσπερσι που είχα φτιάξει τα logos για σχεδόν όλες τς ομάδες και 3-4 εμφανίσεις...

Για το ΝΒΑ2Κ5, δυστυχώς δεν είχα κονσόλα μέχρι πριν κάτι μήνες που αγόρασα PS2, οπότε δεν το έχω δει ακόμα. Ωστόσο, επειδή το περιοδικό που δουλεύω θα κυκλοφορήσει και ένα νέο έντυπο για παιχνίδια για κονσόλες, πιστεύω πως όταν βγει το ΝΒΑ2Κ6, θα μου το δώσουν για review, οπότε θα έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτό, αρκετό καιρό πιθανότατα πριν κυκλοφορήσει... wink.gif
dizzy_fingers
Χμ...
Ο κανονισμός του φόρουμ επιβάλλει τα μέλη που κατέχουν ένα σημαντικό αντικείμενο στα χέρια τους να το δίνουν πρώτα στον admin ώστε να το δοκιμάσει πρώτα και να εγκρίνει τη χρήση του, και μετά εφόσον κριθεί απαραίτητο, αυτό να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Οπότε, μόλις πάρεις το ΝΒΑ2Κ6 στα χέρια σου...ξέρεις...φέρτο! tongue.gif laugh.gif 19.gif
Olorin
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 8 2005, 12:36 AM)
Χμ...
Ο κανονισμός του φόρουμ επιβάλλει τα μέλη που κατέχουν ένα σημαντικό αντικείμενο στα χέρια τους να το δίνουν πρώτα στον admin ώστε να το δοκιμάσει πρώτα και να εγκρίνει τη χρήση του, και μετά εφόσον κριθεί απαραίτητο, αυτό να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Οπότε, μόλις πάρεις το ΝΒΑ2Κ6 στα χέρια σου...ξέρεις...φέρτο! tongue.gif laugh.gif 19.gif
*


LOL, ok, αρκεί φυσικά να το στείλουν στα γραφεία του περιοδικού πριν κυκλοφορήσει, αλλιώς δε θα έχει νόημα... wink.gif

BTW, από ό,τι είδα έφτιαξες τα jersey previews στο patch του Άρη, έτσι δεν είναι; Δυστυχώς, πριν κάποια τεύχη είχα συμπεριλάβει στο συνοδευτικό DVD την πρώτη έκδοση, χωρίς το δικό σου κομμάτι... sad.gif
Green_Fan
Πάντως τι θα λέγατε να διοργανώναμε ένα άτυπο τουρνουά NBA Live;Θα δούμε ποιοί θέλουν να παίζουν και θα γίνει κλήρωση με τις αγωνιστικές και στην συνέχεια προημιτελικοί-ημιτελικοί-τελικοί.

Τελοσπάντων.Πείτε εσείς αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο και μετά μαζί με τον dizzy καταστρώνουμε το πως θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Πιστεύω οτι πλέον οι περισσότεροι έχουμε συνδέσεις dsl (Έχουμε άραγε; rolleyes.gif unsure.gif 39.gif )
dizzy_fingers
QUOTE
Έχουμε άραγε;


Όχι... 45.gif


(ακόμα...? unsure.gif biggrin.gif)
Green_Fan
Χμ...

Σπύρο θύμισε μου να σου πάρω ένα DSL in-a-box στα γενέθλιά σου... biggrin.gif

Να σου πω την απορία μου πάντως:

Πως ανεβάζεις τις αλλάγες στο site με άλλη σύνδεση...Δεν σου σπάει λίγο τα νεύρα; tongue.gif
dizzy_fingers
Όπως και στην περίπτωσή σου, έτσι και με τις αλλαγές έχω γαϊδουρίσια υπομονή cool.gif.

tongue.gif
qspock
Αναβαθμιστηκα κι εγω σε NBA live 2006 απο το 2005.
Μπορω να πω οτι ειναι μια σαφως βελτιωμενη εκδοση σε ολα καθως και πιο ρεαλιστικη, αν και μου φαινεται πιο ευκολο.

Το μονο αρνητικο που μαλιστα με ενοχλει αρκετα ειναι οτι, σε αντιθεση με τα προηγουμενα live, λειπει η κινηση να παιζεις με πλατη, νομιζω λεγεται backdown. Ή μηπως υπαρχει και δε την βλεπω?
Green_Fan
QUOTE("dizzy_fingers")
Όπως και στην περίπτωσή σου, έτσι και με τις αλλαγές έχω γαϊδουρίσια υπομονή.


Αυτό καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο..
Και να σου πώ dizzy..Αν νομίζεις οτι έχεις το δικαίωμα να γράφεις πράγματα για τους άλλους έτσι τι να πώ..Νομίζω οτι δεν έχω γράψει κάτι κακό μέχρι τώρα(τα παλιά είναι παλιά)..

Αυτά και σε παρακαλώ άλλες φορές να είσαι πιο polite..Τhanks a lot!
dizzy_fingers
Μου ζητάς να απολογηθώ γιατί έκανα πλάκα (απαντώντας δηλαδή ακριβώς στο ίδιο ύφος όπου μου έκανες εσύ την ερώτηση αρχικά?) στο ποστ μου? blink.gif

Αν είσαι ακόμα θυμωμένος από το λάθος μου στο τόπικ των ημερομηνιών, σου ζήτησα ήδη συγνώμη και αναγνώρισα το λάθος μου.
Αντί να εκμεταλλεύεσαι το λάθος μου προσπαθώντας να βγεις από πάνω, θα σου συνιστούσα να απείχες για λίγες ωρίτσες από το φόρουμ, μέχρι να ηρεμίσεις, και μετά να επέστρεφες.


Κοίτα τα πμ σου λίγο.
dizzy_fingers
Olorin, αν μας επισκέπτεσαι ακόμα, θέλω τη βοήθειά σου.
Πότε βγαίνει το NBA2K6 για PS2?

Σήμερα, είδα τις φωτογραφίες του παιχνιδιού για το XBOX360 και τρελάθηκα!! w00t.gif
Ασφαλώς, δεν περιμένω τα γραφικά να είναι ίδια και στο PS2, αλλά μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ κανένα παιχνίδι της σειράς, σκέφτομαι να ξεκινήσω από αυτό.

Πάρτε μερικές φωτό από το παιχνίδι στο XBOX360:








Περισσότερα εδώ:
http://www.2ksports.com/games/nba2k6/360.php
Green_Fan
Λοιπόν έχουμε και λέμε..

College Hoops 2K6 ( Infos here.)

It's not the prettiest looking game, but College Hoops 2K6 still delivers where it counts, as a deep and accurate simulation of NCAA basketball.





NBA 2K6 (Infos here.)

While the tweaks to isomotion and shooting are the most obvious improvements made to an already solid basketball simulation, it's the leaps forward in artificial intelligence that ultimately define NBA 2K6's quality.







Σύμφωνα με το http://www.gamespot.com τα παιχνίδια έχουνε ήδη κυκλοφορήσει.. wink.gif

Όσο για το XBOX360 τα γραφικά απλά είναι ΑΠΙΘΑΝΑ..Και οι δυνατότητες του μηχανήματος είναι ακόμα μεγαλύτερες και από αυτές που έχουνε τα παιχνίδια που έχουνε κυκλοφορήσει..

Απλά διαβάστε το παρακάτω:
QUOTE
Processing Powerhouse

The custom-designed Xbox 360 central processing unit (CPU) runs at a breakneck speed, thanks to its three separate core processors that clock in at 3.2 GHz each.

Xbox 360 boasts a custom ATI graphics processor that clocks in at a blistering 500 MHz. If you want to get even more technical (and who doesn't?) Xbox 360 can take advantage of more than four times as many polygons as the original Xbox® console, and more than four times (seeing a pattern here?) the number of pixels per second.
Olorin
Α, οι φωτό δε λένε τίποτα... Αν μια εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις που λένε κι οι συμπατριώτες του Yao, φαντάσου πόσες αξίζει ένα (ή και περισσότερα) video...

Αν λοιπόν έχετε χρόνο, όρεξη ή/και γρήγορη σύνδεση, μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε μερικά από τα trailer του παιχνιδιού, κυρίως για το Xbox 360...(ΝΒΑ 2Κ6 - Videos)

Πάντως, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι... Επειδή κι εγώ μόλις φέτος έγινα "κονσολάς" κι έχω τεράστια αγωνία να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό μετά το χιλιοπαιγμένο στυλ του NBA Live, περιμένω πώς και πώς το NBA 2K6, αλλά δεν το βλέπω πουθενά!!! Στο περιοδικό, δεν έχει έρθει ακόμα, ενώ ούτε στην αγορά το έχω βρει (ω ναι, ήμουν διατεθειμένος να το αγοράσω, αφού δεν το έχουν στείλει ακόμα...). Ωστόσο, σε ξένα sites, όλο και αρχίζουν να πληθαίνουν τα reviews, κάτι που σημαίνει ότι "λογικά", θα έπρεπε να το είχα στα χέρια μου, αφού αναφέρουν πως (στο εξωτερικό, τουλάχιστον) έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 μήνες!!!

Μόλις το βρω πάντως, θα έχετε νέα μου... wink.gif

Υ.Γ: Άντε γιατί έχω πήξει με το NBA Live 06, αφού μέσα σε περίπου 1,5 μήνα έγραψα 3 διαφορετικά reviews του για PC, PS2 και PSP!!! blink.gif
dizzy_fingers
Το έχω κατεβάσει ήδη το trailer και έμεινα άφωνος.

Τώρα μόλις γύρισα από τη Στουρνάρη όπου το έψαχνα αλλά κι εγώ είχα την ίδια τύχη με εσένα...

Θα περιμένουμε νέα σου olorin wink.gif.
dizzy_fingers
Σήμερα έψαχνα πάλι και σε ένα μαγαζί μου είπαν ότι γενικώς με αυτό το παιχνίδι υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα.
Η σειρά 2Κ έρχεται κάπου στα μέσα της σεζόν...
Γιατί συμβαίνει αυτό? Μονοπώλιο της EA Sports? 45.gif
Olorin
Στα μέσα της σεζόν??? Τι λέτε ρε παιδιά???

Κάτι μου λέει ότι ίσως αυτή τη φορά χρειαστεί να καταφύγω σε άλλες μεθόδους απόκτησης παιχνιδιών, πιο... υπόγειες!
Olorin
dizzy, σου έχω ευχάριστα νέα... cool.gif

Το παιχνίδι το βρήκε "τυχαία" ένας φίλος μου και θα μου το "δανείσει" κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ...

Άρα όποτε θες, με κάποιον τρόπο, μπορούμε από βδομάδα να στο προσφέρω για... χριστουγεννιάτικο δώρο!!! wink.gif
lexx
QUOTE(miltos @ Apr 27 2005, 04:51 PM)
Lakers vs. Celtics and the NBA Playoffs. Είναι το 1989 τρέχει στο παλιό καλό DOS.
Για τον καιρό εκείνο είχε φοβερό gameplay (o Karim κάνει τις γνωστές ραβέρσες του) και μπορείς να πάρεις μια από τις ομάδες των τελικών εκείνης της εποχής και να την οδηγήσεις στην κατάκτηση του τίτλου.
ΟΚ σε γραφικά και gameplay δε συγκρίνεται πια με το live αλλά το συναίσθημα είναι ίδιο όταν βάζεις ένα καλαθάκι με τον Karim στο τέλος της περιόδου.
*

Καλα τώρα με κόλλισες. Το έπαιζα σε όταν εμούν 7 χρονών αυτό το παιχνίδι σε ένα σαράβαλο υπολογιστή, ασπρόμαυρο. Μαζί με το Jordan vs Bird. Τρελή πόρωση. Επίσης ένα άλλο retro παιχνίδι είναι το street hoop στο neo geo Που μετράει.
ieslsei
QUOTE(NBAholic @ Apr 28 2005, 11:01 AM)
Δοκίμασε τον κωδικό ZH9Q-8Y3M-MVGM ή κάνε download το patch 1.3 από τη διεύθυνση του παιχνιδιού.
*


Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.
Είχα πάρει και εγώ το Sportime το Πάσχα του 2005 με το World Basketball Manager και είχα το ίδιο πρόβλημα με τον κωδικό. Δέκα μέρες μετά τη διανομή, η σελίδα της Cenric Multimedia όπου υπήρχε το patch (http://www.worldbasketballmanager.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=7) δεν λειτουργούσε. Σκέφτηκα ότι θα ήταν προσωρινό πρόβλημα, όμως δεν διορθώθηκε ούτε αργότερα (μέχρι σήμερα!). Σε κάποια email που έστειλα στην εταιρεία δεν μου απαντήσανε. :-(
Μήπως λοιπόν έχει κανένας χριστιανός αυτό το WBM Full Patch 1.3 και αν είναι εύκολο να μου το στείλει στο ieslsei@yahoo.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αντώνης
lexx
Αν το βρει κανέναι το ψάχνω κι εγώ!!!! Να επικοινωνήσει και με μένα, χεχε.

Η μαμακία είναι ότι το είχα γιατί το έπαιζα και το καλοκαίρι πολύ το παιχνίδι αλλά έχω χάσει το backup cd που το είχα.
lexx
Λοιπόν παιδιά, οι δημιουργοί του wbm είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου δώσουν το patch μετά από email που τους έστειλα.

Dizzy να το κάνω attach?
dizzy_fingers
Ανέβασέ το στα downloads.

Thanks smile.gif.
lexx
Πήγα να το ανεβάσω και την μια μου έκανε error και την άλλη μου είπε ότι δεν υποστηριζει το αρχείο (zip)
dizzy_fingers
Στείλτο στο μέηλ μου dizzy_fingers [at] basketforum [dot] gr και θα το ανεβάσω εγώ wink.gif.
lexx
you got it!
dizzy_fingers
Έτοιμος smile.gif.
Olorin
Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε σήμερα και το EuroLeague mod για το NBA Live 06 που με ρωτάγατε τον τελευταίο καιρό...

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το http://euroleague.nbalive.org/

Υ.Γ: Σίγουρα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις με διορθώσεις και προσθήκες (intro movie, backgrounds, music κ.λπ.), οπότε αν δεν βιάζεστε μπορείτε και να περιμένετε (αν και πιθανότατα τα patches και τα add-ons θα είναι πιο μικρά σε μέγεθος...)
thrylos7
Πειράζει που μου λείπει το βασικό NBA Live 06; blink.gif icon_drunk.gif
Πάω να το πάρω...!
38.gif

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών μπορούν να πειραχθούν;
thrylos7
Παρεπιπτόντως Olorin είμαστε συνονόματοι...(το σκότωσα; )
dizzy_fingers
Συγχαρητήρια φίλε Olorin για το patch 41.gif (τώρα βρήκα έναν λόγο να πάρω το live06 19.gif ).

ΥΓ: Το αυτοκόλλητο basketforum στο ταμπλό της μπασκέτας του γυμναστηρίου το είδες? biggrin.gif
Olorin
QUOTE(thrylos7 @ Mar 14 2006, 06:23 AM)
Πειράζει που μου λείπει το βασικό NBA Live 06;  blink.gif  icon_drunk.gif
Πάω να το πάρω...!
38.gif

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών μπορούν να πειραχθούν;
*


Παρεπιπτόντως Olorin είμαστε συνονόματοι...(το σκότωσα; )


Εχμ...νομίζω πως είναι μια βασική προϋπόθεση η ύπαρξη του παιχνιδιού, φίλε...Νότη(???) blink.gif tongue.gif

Τα στατιστικά μπορούν να πειραχθούν, αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό μέσα από το παιχνίδι. Γίνεται όμως μέσω κάποιων DBF Editors (προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν για να επεξεργαστούμε τις data bases)

df: Έχω να πάω στο γυμναστήριο πάνω από μήνα, αλλά πιθανότατα θα περάσω μέσα στη βδομάδα για προπόνηση με την ομάδα του Πανεπιστημίου...
thrylos7
QUOTE
Εχμ...νομίζω πως είναι μια βασική προϋπόθεση η ύπαρξη του παιχνιδιού, φίλε...Νότη(???)

Χωρίς ερωτηματικά! biggrin.gif
Εντάξει, το ρύθμισα αυτό!

QUOTE
Τα στατιστικά μπορούν να πειραχθούν, αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό μέσα από το παιχνίδι. Γίνεται όμως μέσω κάποιων DBF Editors (προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν για να επεξεργαστούμε τις data bases)

Αυτά είναι πρισβάσιμα με κάποιο τρόπο από τους χρήστες; Ή είναι μόνο για τους "επιστήμονες";
Olorin
QUOTE(thrylos7 @ Mar 14 2006, 05:22 PM)
Χωρίς ερωτηματικά!  biggrin.gif
Εντάξει, το ρύθμισα αυτό!
Αυτά είναι πρισβάσιμα με κάποιο τρόπο από τους χρήστες; Ή είναι μόνο για τους "επιστήμονες";
*


Προσωπικά, (όχι για αυτό το patch, αφου περιορίστηκα στο... καλλιτεχνικό κομμάτι), χρησιμοποιούσα το DB Commander (www.dbcommander.com), αν και από ό,τι ξέρω υπάρχουν κι άλλα προγράμματα...

Από εκεί και πέρα, επειδή είναι μια μικρή διαδικασία, μπορώ αν θες να σου στείλω σε doc τους οδηγούς που είχα φτιάξει για τα αντίστοιχα άρθρα στο PC master...
thrylos7
Δεν κατάλαβα για τι ακριβώς πρόκειται(αυτό που λες δηλαδή, πχ πως θα το κάνω, σε τι διαφέρουν κτλ), αλλά θα περιμένω πρώτα να προμηθευτώ το παιχνίδι και τα downloads και ότι απορία έχω θα σε ρωτήσω... biggrin.gif
Μerci πάντως!
thrylos7
Χμμ.. δεν άντεξα και πολύ..
Πήγα στη σελίδα, για δωρεάν είναι μόνο για 30 μέρες, αλλά ούτως ή άλλως εγώ το θέλω μόνο για 1 χρήση...
Δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω. Συγκεκριμένα με μπέρδεψε αυτό:
QUOTE
Από εκεί και πέρα, επειδή είναι μια μικρή διαδικασία, μπορώ αν θες να σου στείλω σε doc τους οδηγούς που είχα φτιάξει για τα αντίστοιχα άρθρα στο PC master...

Πως συνδυάζονται δηλαδή οι οδηγοί που λες με το πρόγραμμα της ιστοσελίδας.. ή είναι ξεχωριστά;
Πως φαίνεται ότι είμαι αδαής περί του θέματος...
Olorin
Απλώς αναφερόμουν σε δυο αφιερώματα που είχα κάνει κάποτε στο περιοδικό που γράφω, για το πώς μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας patch (και κατ'επέκτασιν να επεξεργαστείτε τα ήδη υπάρχοντα...) στο NBA Live.

Βέβαια, το ένα είναι για το NBA Live 2003 και το άλλο για το NBA Live 2005, αλλά οι διαφορές με το φετινό παιχνίδι είναι μηδαμινές...

Απλά σου είπα, επειδή βαριέμαι να σου περιγράφω ολόκληρη τη διαδικασία και αν κι εσύ βαριέσαι εξίσου να ψάξεις σε κάποιο από τα δυο γνωστότερα σχετικά sites (www.nbalive.org και www.nba-live.com) να σου έστελνα τα άρθρα σε μορφή doc...

Υ.Γ: dizzy_fingers, ξέχασα να στο πω, αλλά αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, το ΝΒΑ2Κ6 έχει κυκλοφορήσει κι επίσημα και στην χώρα μας για PS2 εδώ και μερικές μέρες! (επειδή βαριέμαι να σου λέω εντυπώσεις ή αγόρασε το περιοδικό να διαβάσεις το review μου tongue.gif ή αν θες, πες μου να σου στείλω το κείμενο...)
thrylos7
Όχι, δε βαριέμαι καθόλου... Αν έχει εκεί "έχω φύγει", δεν το ξερα..
Ασφαλώς, δε θα έλεγα όχι σε αυτό:
QUOTE
να σου έστελνα τα άρθρα σε μορφή doc...

Οπότε προκύπτει μια άλλη απορία.. Γιατί να μου περιγράψεις ολόκληρη τη διαδικασία αφού την έχεις έτοιμη(και δεν έχεις πρόβλημα να μου τη στείλεις); smile.gif
dizzy_fingers
QUOTE
Υ.Γ: dizzy_fingers, ξέχασα να στο πω, αλλά αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, το ΝΒΑ2Κ6 έχει κυκλοφορήσει κι επίσημα και στην χώρα μας για PS2 εδώ και μερικές μέρες! (επειδή βαριέμαι να σου λέω εντυπώσεις ή αγόρασε το περιοδικό να διαβάσεις το review μου tongue.gif ή αν θες, πες μου να σου στείλω το κείμενο...)


ohmy.gif
Στείλε αν μπορείς!
Απλά τώρα δεν παίζουν καθόλου χρήματα για να το πάρω... sad.gif
Που και να είχα, αν το έπιανα στα χέρια μου δεν υπήρχε περίπτωση να διαβάσω, οπότε πτυχίο.... icon_wave.gif
Olorin
Ok λοιπόν, εδώ είναι τα δυο κειμενάκια...

Όπως σας είπα, είναι ακριβώς στη μορφή που τα είχα στείλει στο περιοδικό, οπότε ίσως να ψιλοενοχλεί το layout και φυσικά λείπουν κι οι εικόνες, αλλά αυτά που είναι να καταλάβετε, θα τα καταλάβετε...
thrylos7
Merci beaucoup!

Τώρα τρέχω στο πανεπιστήμιο να πάρω τα απαραίτητα...!
thrylos7
Άλλη μια ερώτηση... Για να βελτιώσω κάποιον παίκτη αρκεί να του πειράξω το overall ή πρέπει να πειράξω τα διάφορα χαρακτηριστικά ώστε αυτά να "φαίνονται" μες στο παιχνίδι;
Olorin
QUOTE(thrylos7 @ Mar 18 2006, 02:19 AM)
Άλλη μια ερώτηση... Για να βελτιώσω κάποιον παίκτη αρκεί να του πειράξω το overall ή πρέπει να πειράξω τα διάφορα χαρακτηριστικά ώστε αυτά να "φαίνονται" μες στο παιχνίδι;
*


Αν δεν κάνω λάθος, το "overall" δε γίνεται να αλλάξει από μόνο του... Θα πειράξεις κάποια επιμέρους στατιστικά και αντίστοιχα θα επηρεαστεί και το συνολικό rating...

Πάντως, αν είναι να κάνεις αλλαγές μόνο στα ratings, γιατί δεν τις κάνεις από τον editor του παιχνιδιού???
thrylos7
Ναι, το είδα ότι υπάρχει τελικά...

Το overall κατάφερα να το αλλάξω (από το αρχείο) και το έγραφε ανανεωμένο.. τώρα κατά πόσο "έπιασε"... μάλλον όχι αλλά ούτως ή άλλως λύθηκε το πρόβλημα..

Τώρα θέλω να δω για cuberfases και portraits... Φαίνεται δύσκολη δουλειά.. Επιπρόσθετα, δε βρίσκω διάφορους φακέλους(όχι ότι έψαξα πολλή ώρα) γι αυτά. Ίσως να υπάρχουν αλλού(υπάρχει περίπτωση να είναι με άλλο όνομα; ) ή δεν υπάρχουν καν γιατί το παιχνίδι είναι αντιγραφή. Αν και λογικά θα υπάρχουν αφού βλέπω μια χαρά των κανονικών παικτών. Cuberfase είναι για μέσα στον αγώνα και portrait η αληθινή εικόνα;
Alexmei
Ποιό από τα δύο είναι το καλύτερο για να ξέρω ποιο να κατεβάσω;
Olorin
QUOTE(thrylos7 @ Mar 18 2006, 07:39 AM)
Ναι, το είδα ότι υπάρχει τελικά...

Το overall κατάφερα να το αλλάξω (από το αρχείο) και το έγραφε ανανεωμένο.. τώρα κατά πόσο "έπιασε"... μάλλον όχι αλλά ούτως ή άλλως λύθηκε το πρόβλημα..

Τώρα θέλω να δω για cuberfases και portraits... Φαίνεται δύσκολη δουλειά.. Επιπρόσθετα, δε βρίσκω διάφορους φακέλους(όχι ότι έψαξα πολλή ώρα) γι αυτά. Ίσως να υπάρχουν αλλού(υπάρχει περίπτωση να είναι με άλλο όνομα; ) ή δεν υπάρχουν καν γιατί το παιχνίδι είναι αντιγραφή. Αν και λογικά θα υπάρχουν αφού βλέπω μια χαρά των κανονικών παικτών. Cuberfase είναι για μέσα στον αγώνα και portrait η αληθινή εικόνα;
*


Κάπως έτσι... Τα cyberfaces, είναι τα τρισδιάστατα πρόσωπα των παικτών όπως φαίνονται την ώρα του αγώνα. Τα portraits, είναι οι φωτογραφίες (πορτραίτα) του κάθε παίκτη που φαίνονται στην οθόνη των στατιστικών ή όταν π.χ. σουτάρει βολές. Είναι δυο εντελώς άσχετα πράγματα μεταξύ τους...

Ειδικά τα cyberfaces είναι αρκετά επίπονη δουλειά και εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις. Τα portraits δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα από την άλλη...

Όταν λες ότι δεν βρίσκεις κάποιους φακέλους, ποιους εννοείς? Γιατί δεν αποκλείεται να έχουν άλλη ονομασία από αυτές που αναφέρονται στα άρθρα, επειδή εκείνα είχαν γραφτεί για τα NBA Live 2003 και 2005, οπότε ίσως φέτος να έχει αλλάξει κάτι...

Πάντως, πολύ περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στα δυο sites που ανέφερα σε προηγούμενο post...
thrylos7
Ο φάκελος fe είναι μόνο για το ΝΒΑ, όχι για Ευρωλίγκα; Αν θέλω να περάσω τότε portrait πρέπει να δημιουργήσω τον παίκτη στο NBA, να κάνω όλη τη διαδικασία και να το βάλω στο sgsm;

Τους βρήκα τους φακέλους... Το έχω σε 3 διαφορετικά μέρη το παιχνίδι... αλλά οι συγκεκριμένοι όπως ο fe είναι μόνο για το NBA, δηλαδή δε βρίσκω αρχείο plyrprts με παίκτες της Ευρωλίγκα.
thrylos7
Κάνω το exctract με τον ΕΑ G E αλλά δε μπορώ να το φορτώσω με το ΝΒΑ portrait editor... file size too big λέει...

??????????????
Alexmei
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ρωτάω ποιό από τα δύο να κατεβάσω;;;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.