Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τα Καμμένα Ταλέντα της Εθνικής
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Earnang
Ποιός πιστέυετε οτι είναι ο παίκτης απο τα ταλέντα της εθνικής που ποτέ δεν ανέπτυξε το ταλέντο του!

Α) ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ



Β) ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ



Γ) ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ



Δ) ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ



Ε) ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ

Click to view attachment

Ζ) ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ



Η) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

liolias
Ο Τσακαλιδης
sarounas
QUOTE(Earnang @ Aug 11 2006, 12:53 AM) *
Ποιός πιστέυετε οτι είναι ο παίκτης απο τα ταλέντα της εθνικής που ποτέ δεν ανέπτυξε το ταλέντο του!

Α) ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ
[img]

http://www.as.com/diarioasmedia/diarioas/m...bal_1_I_LCO.jpg[/img]

Β) ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ



Γ) ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ



Δ) ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ



Ε) ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ

Click to view attachment

Ζ) ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ


ρε συ χωράει ο Αλβέρτης σε αυτούς;
πάντως πολύ ωραίο θέμα, εγώ ψηφίζω Ταπούτο, το παλικάρι σωματικά είχε απίστευτες ικανότητες όπως και πολύ μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων, κρίμα που πάει χαμένος επειδή απ' όσο ξέρω είναι και καλός χαρακτήρας
dizzy_fingers
Η φωτό του Γαλακτερού είναι όλα τα λεφτά! 24.gif

Ο Τσακαλίδης, δεδομένης της φετινής του σεζόν, ίσως θα έπρεπε να βγει από τη λίστα.

Κατά τη γνώμη μου, για την πρωτιά παίζουν οι Ρεντζιάς - Ταπούτος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ρεντζιάς, μπορεί να έπαιξε σε μεγάλες ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά οι προσδοκίες ήταν μεγάλες μετά το παγκόσμιο του '95.
Ο Ταπούτος, μπορεί να μην είχε παρόμοιες ομαδικές-ατομικές επιτυχίες ως έφηβος, αλλά ο άνθρωπος πραγματικά έχει χαθεί από προσώπου γης...
Ο λόγος που δεν ψηφίζω αυτόν με κλειστά τα μάτια, είναι γιατί έχει μέλλον μπροστά του σε αντίθεση με τον Ρεντζιά που αποσύρθηκε κλείνοντας την πτωτική πορεία της καριέρας του.
Earnang
Και χρόνια που χει μπροστά του ο Χρηστάκης, αν δεν ανακαλυφθεί η μεταμόσχευση εγκεφάλου δεν σώζεται. Να σκεφτείς οτι κάποτε είχε πάει ο Bird να τον δεί στο Βελιγράδι! ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΝ?

Άντε και του χρόνου ΕΣΚΑ icon_drunk.gif
baskt
Εγω ψηφιζω Ρετζια. Οι Φωτσης-Αλβερτης καναν καριερα. Ο Τσακαλιδης ειχε καλη χρονια στο ΝΒΑ και συνεχιζει στην Ντιναμο. Ο Ταπουτος δεν προλαβε. Για τον Γαλακτερο δεν ξερω, οταν ηταν ταλεντο εγω ημουν μικρος.
Earnang
Πάντως το ερώτημα του Topic δεν είναι αν κάνουν καριέρα η οχι αλλα αν χαράμισαν το ταλέντο τους και ποτέ δεν εξελήχθηκαν σε παίκτες που όλοι νομίζαν.
yellow madness
Ψηφιζω ταπουτο. Ολοι οι αλλοι εστω και αν δεν αξιοποιησαν στο μαξιμουμ τις δυνατοτητες τους ωστοσο
καταφεραν για μικρο ή μεγαλυτερο διαστημα να παιξουν μπασκετ σε υψηλο επιπεδο. Ο ταπουτος ειναι ενα μεγαλο μυστηριο για μενα.
treathitch
Tα τρία most overrated παιδιά των μικρών Εθνικών ομάδων είναι με σειρά προτεραιότητας, κατά τη γνώμη μου, ο Ταπούοτς, ο Μηριούνης και ο Ρεντζιάς.
Ο Φώτσης, με άλλο εγκέφαλο. θα ηταν τώρα Franchise Player και All Star στο ΝΒΑ...
hellenic
O Alvertis den psaxnei tipota se afti tin lista!Gia ton Galaktero den ksero giati eimai mikros!O Tapoutos exei poli talento omos den kanei tipota apo ki kai pera!Pantos ksexasate kapion!Ton Fani Xristodoulou!Trelo sout,psilos plousio talento!Omos poy eftase...?Sta 150kg!
Air Kef
Ε όχι και καμένος ο Φάνης.

Παιδιά Χρήστος Ταπούτος με διαφορά από τον 2ο.
Στα 18 του ήταν ο σταρ της Νηαρ Ηστ.Είναι ο μόνος ελπιδοφόρος νέος που πήγε στην ΑΕΚ και έφυγε χειρότερος από ότι πήγε!
Θα μπορούσε να είχε θέση στην Εθνική,καλύτερη κι από του Βασιλόπουλου,αλλά..Ελπίζω να επανέλθει αλλά δεν το βλέπω..
NBAholic
Από κάτω προς τα πάνω:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ

Το ότι δεν πέτυχε στο ΝΒΑ και δεν έγινε Κούκοτς δε σημαίνει ότι είναι "καμμένος". Η Εθνική δεν αποτελεί παρελθόν-κάθε άλλο-,ενώ είναι περιζήτητος στην Ευρώπη. Η τελευταία μου επιλογή.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ

Ποτέ δεν τον είδα σαν ιδιαίτερο ταλέντο, πέραν του γνωστού, καλού του σουτ, που είχε από νέος. Θεωρώ ότι πέτυχε περίπου όσα μπορούσε να πετύχει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Ταλαντούχος, αθλητικός, αλλά είχε εμφανείς αδυναμίες, τις οποίες δε φρόντισε να καλύψει. Χαμένο ταλέντο, σαφώς.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Με αρκετή απόσταση απ'τον Ταπούτο και με μικρή απόσταση από την κορυφή. Κάποτε νομίζαμε ότι είχαμε το νέο Σαμπόνις, πιστεύαμε ότι έχει το μπάσκετ μέσα του, αλλά λίγο οι απογοητεύσεις με την Εθνική και λίγο η μετριότητα στο ΝΒΑ έριξαν τις μετοχές του κατακόρυφα.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ

Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν παίρνει το Νο1 είναι γιατί είχε εντυπωσιάσει σε μικρότερη ηλικία απ'το Γαλακτερό-σε μια ηλικία που βγάζει πολλά καμένα ταλέντα-, ξεχώρισε σε μικρότερη διοργάνωση (Μουντομπάσκετ Εφήβων vs Αντρών), αλλά και γιατί στη συνέχεια έπαιξε σε καλύτερες ομάδες (ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα, Σϊξερς...), δηλαδή εκμεταλλεύθηκε λίγο παραπάνω τις ικανότητές του.


ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ

Κάποτε, περί τα 1990, τον βγάζαμε "ρουκέτα", τον καλύτερο σούτινγκ γκαρντ της νέας γενιάς, το νέο "σωματοφύλακα". Ήταν καλύτερος απ'τον Ταπούτο και σχεδόν εξίσου αθλητικός. Δύσκολο να το φανταστεί κανείς με βάση τις μέτριες εικόνες που είδαμε στα επόμενα κρίσιμα χρόνια.


Επίσης, ανάμεσα σε όσους δεν αναφέρθηκαν, να προσθέσω τον Ιγκόρ Μωραΐτοφ, άλλον ένα επίδοξο Κούκοτς, που δεν έγινε παρά ένας μέτριος παγκίτης και τον Τζωρτζ Παπαδάκο. Πολύ καλά είχε παίξει για λίγο και ο Ντίνος Αγγελίδης, πριν χαθεί κι αυτός στη μετριότητα. Οι παλιότεροι θα αναφέρουν επίσης κι άλλα ονόματα, όπως ο Παρίσης και ο Μπουσβάρος. Ο Άρης έτρωγε πολλά παιδιά του...
BubyDudy
Γαλακτερό ούτε εγώ θυμάμαι. Σίγουρα είχα πετύχει παιχνίδια του αλλά δε μπορώ να έχω άποψη. Ο Ταπούτος είναι by far ο πιο "αδικημένος" από τους υπόλοιπους. Αλλά να ρωτήσω το άλλο, ο Πελεκάνος δεν είχε συμμετοχές με Εθνικές;
Anaz
Βασικα με γνωμονα το που μπορουσε να φτασει,νομιζω θα βαλω τον Ρετζια πρωτο γιατι αν κ ειχε μια αξιοπρεπη καριερα σε σχεση με αλλους της λιστας,πιστευω οτι θα μπορουσε να'χε φτασει σε πραγματικα ΠΟΛΥ ηψηλα επιπεδα αν ειχε κανει καλυτερες επιλογες,κ να ειχε εξελιχτει σε εναν Γκασολ! Μετα το μουντομπασκετ που ειχε βγαλει ματια,(χαρις βεβαια κ το υψος του σε σχεση με αλλους πιτσιρικαδες),οι προσδοκιες ηταν στα υψη,όμως αλλοι παιχτες που δεν ειχαν ξεχωρισει τοσο ειχαν πολυ καλυτερη εξελιξη!

Ο Ταπουτος σιγουρα δειχνει ο πιο καμμενος δεδομενου οτι απο κορυφαιο ταλεντο βρισκεται στα αζητητα.

Τον Φωτση δεν μπορω να τον θεωρησω καμμενο,αν κ σιγουρα θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερη πορεια αν ειχε κ περισσοτερο μυαλο!

Ο Γαλακτερος σιγουρα δεσποζει στους κορυφαιους της λιστας.Θυμαμαι χωρις να τον εχω δει σε μικρη ηλικια οτι ειχε εντυπωσιασει τους παντες με το σωμα του κ την αθλητικοτητα του σε συνδυασμο με το ταλεντο και φαινοταν να διαθετει ολο το πακετο,αλλα...

Τον Τσακαλιδη ποτε δεν τον ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση!Εξαιρετικο σωμα,αλλα ελαχιστη μπασκετικη ευφυια κ ταλεντο!

Ο Αλβερτης κακως βρισκεται στην λιστα.
xxx-4711
ο φωτσης δεν εχει την τεχνικη να παιξει στη θεση 3. δε σημαινει οτι οποιος ειναι ψηλος λεπτος και εχει καλο μακρινο σουτ μπορει να γινει ο νεος κουκοτς. θα επρεπε να δουλεψει πιο πολυ σε κινησεις κοντα στο καλαθι. υστερει επισης σε δυναμη και ογκο για να διακριθει στο ΝΒΑ. κατα τα αλλα κανει μια χαρα καριερα και μπορει να βοηθησει την εθνικη αρκει να παιζει περισοτερο μεσα στη ρακετα. ειναι μακραν ο πιο αθλητικος ελληνας παικτης.


ο ταπουτος εκανε φοβερο δευτερο γυρο πρωταθληματος και εκπληκτικες εμφανισεις στο κυπελο κορατς μολις στα 18 του. επισης η τελευταια του χρονια στην ΑΕΚ ηταν πολυ καλη. δεν ξερω ισως εχει προβληματα με το ποδι του, ισως δε του δοθηκαν ευκαιριες στις ομαδες που πηγε, ισως καηκε μια και οι φωστηρες της ομοσπονδιας τον εβαζαν να παιζει σε μεσογειακους, πρωταθληματα εφηβων, ελπιδων να κανει προετοιμασια με την ανδρων κτλπ. κριμα γιατι φαινοταν οτι θα κανει μεγαλη καριερα.


ο ρεντζιας πολυ αργος για να παιξει 4 πολυ αδυναμος για να παιξει 5. ολοι στεκονται στις εκπληκτικες εμφανισεις που εκανε στο παγκοσμιο των εφηβων. ο καλυτερος αντιπαλος σεντερ που αντιμετωπισε σε αυτους τους αγωνες ηταν ο νισεβιτς. λιγοι παικτες που διακριθηκαν σε αυτη τη διοργανωση εκαναν σπουδαια καριερα πχ ο γκιριτσεκ (εξαιρω τους αμερικανους). που ειναι οι τρομεροι εφηβοι της αυστραλιας; ειδα το μακινον εναντιον της εθνικης χθες. πολυ μετριος.
αφηστε που οι καλυτεροι παικτες γεννημενοι το 76-77 που επαιξαν η παιζουν με την εθνικη αντρων δεν ηταν μελη της εφηβων το 95. βλεπε παπαλουκας χατζηβρεττας ντικουδης χαρισης κομματος κτλπ προσθεστε στους παραπανω τους τσαρτσαρη διαμαντιδη μπουρουση κυριτση πελεκανο ηλιαδη που δεν εχουν αγωνιστει σε παιδων η εφηβων για να καταλαβατε τι «φοβερη» δουλεια κανει το περιφημο αναπτυξιακο της ομοσπονδιας για το οποιο κομπαζει ο βασιλακοπουλος. βασικος στοχος των μικρων εθνικων ομαδων θα πρεπει να ειναι η ατομικη βελτιωση των παικτων και οχι η κατακτηση αχρηστων μεταλλιων. η αργεντινη που ειναι η κορυφαια παγκοσμια δυναμη της τελευταιας 5ετιας ποσα μεταλια σε παγκοσμια εφηβων η ελπιδων εχει κερδισει;


ο αλβερτης (που δεν νομιζω να ανηκει στην ιδια κατηγορια με ταπουτο η ρεντζια) μου αρεσε αρκετα πριν το τραυματισμο του. ισως θα επρεπε να ηταν βασικος στην ολυμπιαδα του 96 και στο ευρωμπασκετ του 97 μια και ο φανης ειχε προβλημα βαρους. μετα τον τραυματισμο ηταν ακομα πιο αργος. μας κρεμασε σε 3 κρισιμους αγωνες (ευρωμπασκετ 2001, ευρωμπασκετ 2003 και ολυμπιαδα2004) οπου ειχε 3 στα 27 σουτ. τραγικη η επιλογη του γιαννακη να τον συμπεριλαβει στην ομαδα του 2004 και να επιμεινει σε αυτον στον αγωνα με την αργεντινη. ευτυχως δεν επαιξε το 2005. δεν εχουν αδικο οσοι μιλησαν για τη δαφνη μποκοτα του μπασκετ.


ο γαλακτερος ηταν απο τους κορυφαιους της εθνικης μας στο παγκοσμιο του 90 και στο πανευρωπαικο του 93 (δεν επαιξε το 91 λογω τραυματισμου) εκπληκτικος σκορερ, τρομερα αθλητικα προσoντα υστερουσε πολυ σε ντριμπλα για να μπορει να παιξει καθαροαιμο δυαρι. θυμηθειτε τις εμφανισεις του εναντιον των ηπα και βραζιλιας (που ειχε φοβερη ομαδα) το 90 και ιταλιας και ισπανιας το 93 (με την ισπανια νομιζω πετυχε και τους ποντους που μας χαρισαν τη νικη). επισης εναν αγωνα που εγινε για τον μπομπαν γιανκοβιτς εναντιον ομαδας επιλεκτων (ουσιαστικα της εθνικης γιουγκοσλαβιας που ηταν τιμωρημενη) που επαιζε μονος του τους σερβους. δυστυχως μετα την πραξικοπηματικη του μεταγραφη στο μπαοκ εκανε μετριες εμφανισεις. ( επεσε και πανω στο στογιακοβιτς)

ο τσακαλιδης εχει φοβερο κορμι πολυ ψηλος δυνατος αλλα ξερει λιγο μπασκετ.

στην ιδια κατηγορια θα μπορουσαμε να προσθεσουμε το διαμαντοπουλο αν και πιστευω οτι ειναι αρκετα αδικημενος και ειχε θεση στην εθνικη το 2003.

επισης τον αγγελο κορωνιο που ειχε θεση βασικου στην εθνικη ομαδα πολυ πριν τα 28 του χρονια
θα επρεπε να παιξει πχ στην ολυμπιαδα της ατλαντα αλλα ελεω της ηλιθιας πολιτικης της ομοσπονδιας και του δενδρινου επαιξαν οι παταβουκας γιαννακης κακιουσης μπακατσιας που ηταν και οι χειροτεροι παικτες της ομαδας μας.
V@Roxe##13
O Φραγκι δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει χαμενο ταλεντο γιατι ειναι η σημαια του Παναθηναικου και εχει προσφερει πολλα στο ελληνικο μπασκετ.

Ο Γαλακτερος ισως να ηταν ταλεντο οπως λετε αλλα εγω ημουν πολυ μικρος τοτε.

Ο Φωτσης ειχε εναν απιστευτο συνδυασμο αθλητικων-σωματικων προσοντων και επισης πολυ καλη τεχνικη. Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να θεωρηθει χαμενο ταλεντο απλα παικτης που δεν εξελιχθηκε οσο θα μπορουσε, ισως λογω λαθος επιλογων ισω ςκαι εξαιτιας της εμμονης των προπονητων να μην το βαζουν στην περιφερεια. Παρ΄ολ΄΄αυτα ομως καταφερνει ακομα και σημερα να ειναι ενα απο τα καλυτεα 4αρια (παχυνε τωρα τελευταια οποτε ξεχαστε μαλλον την ελπιδα μας για 3αρι) στην Ευρωπη και μαλλον ο κορυφαιος παικτης της Εθνικης στην προετοιμασια φετος.

Ο Ρεντζιας ειχε δημιουργησει τεραστιες προσδοκιες αλλα εκανε και αυτος λαθος επιλογες και επισης δεν δουλεψε οσο επρεπε.

Ο Τσακαλιδης κανει μια αξιολογη καριερα στο Ν.Β.Α και δεν με απασχολει και πολυ αν εκανε την καριερα που καποιοι περιμεναν (Αληθεια περιμενατε να εξελιχθει σε σεντερ υψηλου επιπεδου στο Ν.Β.Α? Εγω οχι, ηταν φανερο οτι θα γινει ρολιστας.

Ο Ταπουτος? Θεωρουσα οτι ειχε απιστευτες προοπτικες εξελιξης με εκπληκτικα προσοντα. Σε ενα ματς με την Εθνικη Εφηβων ειχε βαλει 49 ποντους. Η πορεια του ομως ειναι συνεχως πτοτικη, δεν καταλαβαινω ομως γιατι. Αυτος ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ χαρακτηριστικη περιπτωση ταλεντου που πηγε χαμενο. Ειναι ομως ακομα μικρος, ιδια ηλικια με τον Κυριτση που πολλοι απο εμας τον θεωρουν ακομη ταλεντο. Οποτε γιατι οχι αν βαλει και λιγο μυαλο, ο Χρηστακης μπορει να παιξει και παλι καλο Μπασκετ.


Το καλο παντως ειναι οτι για καθε χαμενο ταλεντο, υπαρχει και ενας παικτης που αργησε να εξελιχθει και δεν θεωρουταν μεγαλο ταλεντο στα 18-19-20. Χαρακτηριστικα παραδειγματα ο Παπαλουκας ο Διαμαντιδης, ο Χατζηβρεττας, ο Ντικουδης.
hellenic
Gia na epaneltho ston Xristodoulou!O fanis sigoura epaikse kapia xronia kala omos h amerikani kapote eixan pei pos tha mporouse na ginei o kaluteros ksenos paiktis toy NBA!Kai nomizo pos tha mporouse na kanei para pola an den paene toso poli!
V@Roxe##13
Ο Φανης ειχε εναν δικο του τροπο σκεψης και ζωης και δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις για αυτο. Φανταστειτε ομως ποσο μεγαλη καριερα θα εκανε αν το ειχε παρει και λιγακι στα σοβαρα.
hellenic
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 12 2006, 06:58 PM) *
Ο Φανης ειχε εναν δικο του τροπο σκεψης και ζωης και δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις για αυτο. Φανταστειτε ομως ποσο μεγαλη καριερα θα εκανε αν το ειχε παρει και λιγακι στα σοβαρα.


Afto thelo na po!Eixe terastio talento!Epaikse men se ethniki ktl. omos tha mporouse na ftasei poli pio psila!
V@Roxe##13
Πολλοι τον χαρακτηριζουν το μεγαλυτερο ταλεντο του ελληνικου μπασκετ. Σιγουρα θα μπορουσε να φτασει πολυ ψηλα.

Ξερει κανεις τι νουμερο DRAFT εγινε?
NBAholic
QUOTE
Πολλοι τον χαρακτηριζουν το μεγαλυτερο ταλεντο του ελληνικου μπασκετ. Σιγουρα θα μπορουσε να φτασει πολυ ψηλα.

Ξερει κανεις τι νουμερο DRAFT εγινε?


Kάπου στον 4ο γύρο του ντραφτ του '87 (; ) από τους Χωκς, σε καιρούς που ακόμη οι αλλοδαποί δεν έχαιραν εκτίμησης από τους Αμερικανούς.
treathitch
Tο μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ μάλλον ήταν ο Φώτσης και μετά ο Φασούλας. Θα έβαζα το Φάνη τρίτο..
xxx-4711
ο φανης επιλεχθηκε στο νο 90. ηταν σιγουρα ο πληρεστερος ελληνας μπασκεμπολιστας μπορουσε να παιξει και στις 5 θεσεις αλλα σιγουρα δεν ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο, τουλαχιστον απο οσους ειχαμε την ευκαιρια να δουμε (πχ πολλοι θεωρουν το κολοκυθα ως το μεγαλυτερο ελληνα παικτη μετα τον γκαλη)

μεγαλυτερα ταλεντα για μενα ειναι ο διαμαντοπουλος και ο ταπουτος
ο 1ος στα 20 του παιζοντας με τη φανελα του πανιωνιου σε ενα ακρως ανταγωνιστικο πρωταθλημα με παρουσια ξενων κοινοτικων κτλπ εκανε φοβερες εμφανισεις
οριστε ενα μικρο δειγμα:
http://www.galanissportsdata.com/basketbal...me.asp?game=189

το ιδιο και ο ταπουτος στην τελευταια του χρονια στη νηαρ ιστ ηταν εξαιρετικος αν και δεν ειχε κλεισει ακομα τα 19 του (οσο του επετρεψε βεβαια και ο ζευγωλης)

http://www.fibaeurope.com/cid_f43ulKJBGLcV...undID_2556.html

τα στατιστικα ειναι απο αγωνα της νιαρ ιστ εναντιον της ιταλικης μοντεκατινι των μπαστον και τερνερ
hellenic
QUOTE(treathitch @ Aug 14 2006, 12:36 AM) *
Tο μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ μάλλον ήταν ο Φώτσης και μετά ο Φασούλας. Θα έβαζα το Φάνη τρίτο..


O Fasoulas?O anthtopos den iksere kala kala na karfosi...oute isia den perpatouse kan....
NBAholic
QUOTE
ο φανης επιλεχθηκε στο νο 90. ηταν σιγουρα ο πληρεστερος ελληνας μπασκεμπολιστας μπορουσε να παιξει και στις 5 θεσεις αλλα σιγουρα δεν ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο, τουλαχιστον απο οσους ειχαμε την ευκαιρια να δουμε (πχ πολλοι θεωρουν το κολοκυθα ως το μεγαλυτερο ελληνα παικτη μετα τον γκαλη)


Κυρίως τον θεωρούν σαν το μεγαλύτερο σκόρερ (κι όντως, έχει 20,1 πόντους με την Εθνική, αλλά παίζοντας μόνο σε μικρή σχετικά ηλικία, ενώ έχει και 2 τίτλους πρώτου σκόρερ ευρωμπάσκετ, καθώς και 2 τίτλους πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα), αλλά δε νομίζω πως ήταν τόσο πολυδιάστατος. Δυστυχώς, στατιστικά όπως τα ριμπάουντ, οι ασίστ, ουσιαστικά οτιδήποτε πέραν των πόντων, δεν κρατιόντουσαν πριν το 1988, οπότε πολλά πράγματα δε θα τα μάθουμε ποτέ.

QUOTE
Tο μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ μάλλον ήταν ο Φώτσης και μετά ο Φασούλας. Θα έβαζα το Φάνη τρίτο..


Ο Φασούλας, στο Νορθ Καρολάινα Στέιτ περιγράφηκε σαν "παίχτης με ελάχιστη αίσθηση του παιχνιδιού". Για εμένα, δεν είναι καν πιο ταλαντούχος απ'το Λάζο.
Kobe
QUOTE(NBAholic @ Aug 15 2006, 12:06 AM) *
Ο Φασούλας, στο Νορθ Καρολάινα Στέιτ περιγράφηκε σαν "παίχτης με ελάχιστη αίσθηση του παιχνιδιού". Για εμένα, δεν είναι καν πιο ταλαντούχος απ'το Λάζο.



Σαφεστατα, αν κ ο Λαζος εκτος απο τα εξωφθαλμα επιθετικα του χαρισματα εχει και χτυπητα αρνητικα, οπως αμυνα και ελλειψη στοιχειωδους σουτ στην επιθεση ( φαινεται σαν μην το εχει δουλεψει καθολου) που αν το ειχε θα ηταν απλα unstoppable. Εδω ειναι κοντα στην γραμμη των βολων και μου κανει παλι hook, ε ημαρτον laugh.gif

Διαμαντοπουλος κατ εμε no1, αλλα κριμα τετοια καταληξη..

Ακολουθουν με τυχαια σειρα,

ρετζιας, ελεος ρε τεμπελχανα, σε πηραν τα χρονια ε? laugh.gif
επισης κλασσικη περιπτωση ελληνα ψηλου που αναλωθηκε σε σουτακια στην περιφερεια και ξεχασε να μαθει τι σημαινει inside game, (βλεπε τσαρτσα, ντικουδη αναλογες τασεις εμφανιζουν)

φωτσης, απλα κουτορνιθι, ακομη να μαθει να χτυπαει πρωτα την μπαλα στην δεξια (και αδυναμη του) τριπλα και μετα να κανει το βημα.

φραγκι προσφερε, αλλα αυτον τον παιχτη τον αφησαν στο ελεος του θεου (δεν ηταν ο μονος) και λαπαδιασε στο maximum συμφωνα με τους δυσαρεστους οιωνους της σωματαδομης του. Ποτε δεν ηταν αθλητικος και αυτο ηταν καμπανακι.. αποτελεσμα? να ειναι 32χρ και να παιζει σαν 40αρης.

χατζηβρετας Αυτος ο παιχτης ηταν θυμα προπονητη και συγκεκριμενα του zots. Απιστευτο επιθετικο ταλεντο, αν δεν απατωμαι ειχε βγει 1ος σκορερ α1 με ηρακλη μια περιοδο και εχει φτασει σε σημειο να σουταρει πεναλτυ απο τα 6.25 και να παρακαλαμε να το βαλει. Του εχει μεινι ο αιφνιδιασμος (μανουλα), σε οργανωμενη επιθεση περιοριζεται σχετικα ευκολα (πλεον) και φυσικα η αρκετα καλη του αμυνα λογω δυνατων ποδιων. Το τελευταιο ειναι κ το εισιτηριο του για καθε διοργανωση που συμμετασχει η εθνικη αλλα κ παλι ειναι φανερο πως αλλαξε το στυλ του μεσα απο τα αυστηρα συστηματα ενος προπονητη. Απο φονικος επιθετικος, εχει γινει αξιολογος αμυντικος.

ταπουτος Αργησε να μαθει να σουταρει (και να τα βαζει), ειναι (σχετικα) μικρος ακομη αλλα δεν τον βλεπω να φτουραει συμφωνα με τις δυνατοτητες του

πελεκανος Ιδια φαση με τον ταπουτο, καλυτερος αμυντικος ομως, φοβερος κλεφτης, υστερει επιθετικα και αυτος (τραγικος τριποντερ)

Ειναι τυχαιο οτι και οι 2 τους μαζι με διαμαντιδη ειναι αριστεροχειρες με (σχεδον) ακινδυνο σουτ?
Δεν τους δουλεψαν αυτους στην ελλαδα..
mgg
Άνετα, Ρετζιάς!!
Alexmei
Και εγώ θα πω τον Ταπούτο, χώρις όμως να αποκλείω εντελώς τον Ρεντζιά......
Earnang
Προστέθηκε και καινούργιο ταλέντο ο Παπανικολάου 19.gif

Όσο για τον Αλβέρτη που διαμαρτυρόσαστε, η περιγραφή του topic τα λέει όλα, Τα ταλέντα που δεν εξελήχθηκαν όπως οι άλλοι περίμεναν. Ο τίτλος δεν ήταν Τα ταλέντα που δεν εξελήχθηκαν όπως οι άλλοι περίμεναν, αλλα έχουν προσφέρει πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ!
treathitch
QUOTE(Earnang @ Aug 17 2006, 02:15 AM) *
Ο τίτλος δεν ήταν Τα ταλέντα που δεν εξελήχθηκαν όπως οι άλλοι περίμεναν, αλλα έχουν προσφέρει πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ![/b]

Πολλά ...χαμένα σουτ? 68.gif
Earnang
Πολυ τρίχα στόν ώμο 68.gif
office
αλλα ταλεντα που δεν εξελιχθηκαν...

γασπαρης, μασλαρινος (θυμηθειτε τι εκανε στον ΒΑΟ), λιαδελης (καλος στον Αρη οχι στην εθνικη)
jokey
Ρετζιάς, Φώτσης και Διαμαντόπουλος για μένα. Ο Τσακαλίδης κάνει μια αρκετά αξιόλογη καριέρα για το μπάσκετ που (δεν) ξέρει, αφού μέχρι και να κρατήσει τη μπάλλα στα χέρια του μετά από πάσα στο στήθος δυσκολεύεται. Επίσης σε χαμένο ταλέντο βλέπω να εξελλίσονται, και μακάρι να με διαψεύσουν ο ''εκκολαπτόμενος Χατζηβρέττας'' Βασιλειάδης ο οποίος όσο πάει και χάνει την αίσθηση του σουτ, αλλά παίζει για την ομάδα και ο Σάκοτα που έχει σουτ και τίποτα άλλο.

Ο Φασούλας επ' ουδενί δεν ήτανε ταλέντο. Μέχρι τα 17 του δεν είχει ακουμπήσει μπάλλα μπάσκετ.
Alexmei
ρε παιδιά εγώ αποκλείω τον Φώτση με βάση την επίδοσή του στο Μουντο..... δν ξέρω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζει.......
liolias
Ναι ο Φωτσης ειναι ακομα μικρος και εχει ακομα μελλον.Ας περιμενουμε λιγα χρονια ακομα.
asxetos
Ψήφισα Ρεντζιά γιατί είχε όλο το ταλέντο στο κόσμο και δεν δούλεψε καθόλου.
Προσωπικά θα έβαζα και τους Καράγκουτη, Παπανικολάου στη λίστα και άλλους που τώρα δεν μπροώ να θυμηθώ. Σίγουρα όχι όμως το Φώτση.
Earnang
Μην νομίζεται οτι έτσι ξαφνικά θα διαγραφούν οι μαλακίες που έχει κάνει ο φώτσης στήν καρίερα του, καθώς και το πόσο λίγο έχει δουλέψει (για τον εγκέφαλο δεν λέω καθώς last i checked δεν γίνονται μεταμοσχέυσεις εγκεφάλου) επείδη κάνει το τουρνουά της ζωής του. Απλά τώρα αποδικνύει πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και που θα είχε φτάσει αν είχε πραγματικά δουλέψει
asxetos
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 05:32 AM) *
Μην νομίζεται οτι έτσι ξαφνικά θα διαγραφούν οι μαλακίες που έχει κάνει ο φώτσης στήν καρίερα του, καθώς και το πόσο λίγο έχει δουλέψει (για τον εγκέφαλο δεν λέω καθώς last i checked δεν γίνονται μεταμοσχέυσεις εγκεφάλου) επείδη κάνει το τουρνουά της ζωής του. Απλά τώρα αποδικνύει πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και που θα είχε φτάσει αν είχε πραγματικά δουλέψει


Τον έχεις παρεξηγήσει φίλε μου το Φώτση. Για μένα πάντα ήταν καλός παίκτης, απλώς λόγω χαρακτήρα πολλές φορές δεν κέρδιζε την εμπιστοσύνη των προπονητών. Έπεσε και με πολλούς περίεργους ο άνθρωπος (Ομπράντοβιτς, Μάλκοβιτς). Και πέρσι στο Ευρωμπάσκετ που ο Γιαννάκης δεν τον έβαζε πολύ, θυμάμαι ότι όσο έπαιζε τα έδινε όλα, κάνοντας βουτιές για τη μπάλα κτλ.
Warrior
QUOTE(asxetos @ Aug 26 2006, 04:42 AM) *
Τον έχεις παρεξηγήσει φίλε μου το Φώτση. Για μένα πάντα ήταν καλός παίκτης, απλώς λόγω χαρακτήρα πολλές φορές δεν κέρδιζε την εμπιστοσύνη των προπονητών. Έπεσε και με πολλούς περίεργους ο άνθρωπος (Ομπράντοβιτς, Μάλκοβιτς). Και πέρσι στο Ευρωμπάσκετ που ο Γιαννάκης δεν τον έβαζε πολύ, θυμάμαι ότι όσο έπαιζε τα έδινε όλα, κάνοντας βουτιές για τη μπάλα κτλ.


Συμφωνω....

Ο Φωτσης,ακομα και στα χειροτερα του,ηταν πολυ σημαντικη μοναδα (ακομα και)για την Εθνικη.Ακομα και σε
αυτην την Εθνικη,δεν ξερω αν υπαρχουν παικτες με το ταλεντο του.

Χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω τοσο ωριμο και ουσιαστικο σε αυτην την διοργανωση.Σε πολλα ματς ως
τωρα εβγαλε τα καστανα απο την φωτια και μακαρι να συνεχισει να το κανει,γιατι αν δεν το κανει(τωρα που
βγηκε εκτος ο Ζησης)δυσκολα θα παμε εκει που θελουμε..

Ειναι και νεο παιδι ακομα.Καποιοι αναφερεστε σε αυτον σαν να κλεινει την καριερα του.Τωρα να τον
συγκρινουμε με τον Ρεντζια(που και εγω αυτον ψηφιζω)ειναι μεγαλο λαθος.
Earnang
Πρώτα απ'ολα κανένας δεν συνέκρινε τον Αντωνάκη με τον Ρετζιά. Αυτό μόνος σου το συνεπέρανες. Δέυτερον ο Φώτσης κατα την ταπεινή μου άποψη είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό ταλέντο που έχει βγάλει ποτέ αυτη η χώρα. Τρίτον όταν αναφέρεσαι οτι δεν έκανε καρίερα λόγο χαρακτήρα τι ακριβώς εννοείς? Ο Φώτσης δεν αντιμετώπιζε ποτέ πρόβλημα χαρακτήρα, αλλα δυστηχώς πρόβλημα έλειψης εξυπνάδας. Ο λόγος που κόπηκε απο τους Grizlies σύμφωνα με δηλώσεις του τότε βοηθού προπονητή ήταν οτι δεν καταλάβαινε τα συστήματα και δεν είχε διάθεση να δουλέψει. Η όχι μεγάλη εξυπνάδα του Φώτση έχει αφήσει εποχή. Αν αναφέρεσαι ως θέμα κακού χαρακτήρα τους κακούς χειρισμούς με τον Παναθηναικό, να ξέρεις οτι ο Αντωνάκης δεν είχε καμία συμμετοχή καθώς την δουλεία ολη την είχε αναλάβει ο πατέρας του.

Και να σου πώ και κάτι άλλο για τον Φώτση, είναι ο μοναδικός άνθρωποσ στην ιστορία που το βράδυ του draft πήγε για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!

Ο Φώτσης παίζει μόνο με το ταλέντο του, και χάρη σε αυτό θα παίζει πάντα σε μια καλή Ευρωπαική ομάδα με ενα συμβόλαιο γύρω στα 1 μυριάκια τον χρόνο (για Ευρώπη σούπερ, αν και ανεβαίνουν οι μισθοί). Το θέμα όμως δεν είναι αυτό! Το θέμα είναι που θα είχε φτάσει με δουλειά και φαντασία στο παιχνίδι του.
Alexmei
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 02:32 AM) *
Μην νομίζεται οτι έτσι ξαφνικά θα διαγραφούν οι μαλακίες που έχει κάνει ο φώτσης στήν καρίερα του, καθώς και το πόσο λίγο έχει δουλέψει (για τον εγκέφαλο δεν λέω καθώς last i checked δεν γίνονται μεταμοσχέυσεις εγκεφάλου) επείδη κάνει το τουρνουά της ζωής του. Απλά τώρα αποδικνύει πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και που θα είχε φτάσει αν είχε πραγματικά δουλέψει



έχεις πάρει λάθος το παιδί....... τα παλιά του παιχνίδια ήτνα "ανώριμα" σε σχέση με αυτό το Μούντο... τώρα έχει ωριμάσει! τώρα ο Γιαννάκης τον έχει πάρα πολύ ώρα στο παρκέ και βοηθάει την ομάδα πάρα πολύ. (τρίποντο με Αυστραλία!)
Earnang
Διάβασε το τελευταίο Πόστ μου!
Warrior
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 02:08 PM) *
Πρώτα απ'ολα κανένας δεν συνέκρινε τον Αντωνάκη με τον Ρετζιά. Αυτό μόνος σου το συνεπέρανες.


Δεν εννοουσα συγκριση ως παικτες,ουτε ειπα οτι τους συνεκρινες...

Απλα θεωρω πως δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με Ρεντζια,Ταπουτο και Γαλακτερο (για παραδειγμα),
αφου εχει παιξει μπασκετ σε υψηλο επιπεδο και εχει πολλα χρονια μπροστα του ακομα.

Τοποθετηθηκα δηλαδη στο θεμα του τοπικ,ισως οχι ξεκαθαρα.

QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 02:08 PM) *
Δέυτερον ο Φώτσης κατα την ταπεινή μου άποψη είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό ταλέντο που έχει βγάλει ποτέ αυτη η χώρα.


Συμφωνω..

QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 02:08 PM) *
Τρίτον όταν αναφέρεσαι οτι δεν έκανε καρίερα λόγο χαρακτήρα τι ακριβώς εννοείς?


Βασικα δεν αναφερθηκα(απλα συμφωνησα με το πνευμα του προηγουμενου ποστ),αλλα επειδη θα μπορουσα
να αναφερθω...ελλειψη δουλειας,τεμπελια αν θες.Και εκει λοιπον συμφωνουμε.Στοιχειο του χαρακτηρα του
ειναι και αυτο... wink.gif

QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 02:08 PM) *
Ο Φώτσης δεν αντιμετώπιζε ποτέ πρόβλημα χαρακτήρα, αλλα δυστηχώς πρόβλημα έλειψης εξυπνάδας. Ο λόγος που κόπηκε απο τους Grizlies σύμφωνα με δηλώσεις του τότε βοηθού προπονητή ήταν οτι δεν καταλάβαινε τα συστήματα και δεν είχε διάθεση να δουλέψει. Η όχι μεγάλη εξυπνάδα του Φώτση έχει αφήσει εποχή.


Οπως και συ ειπες...αυτο δεν διορθωνεται δυστυχως.Οταν κανουμε κριση για το που θα μπορουσε να φτασει
πρεπει να το συνυπολογιζουμε και αυτο.

Για παραδειγμα..αν ο Ζησης δεν ειχε την αξιοσημειωτη εγκεφαλικη "διαυγεια"(για την ηλικια του)θα ηταν
αλλος παικτης.

Γενικα οπως θα καταλαβες,δεν διαφωνουμε.
Εγω δεν θα τον ψηφιζα με τιποτα σε αυτη την ψηφοφορια.Αυτο λεω...
asxetos
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 05:08 PM) *
Πρώτα απ'ολα κανένας δεν συνέκρινε τον Αντωνάκη με τον Ρετζιά. Αυτό μόνος σου το συνεπέρανες. Δέυτερον ο Φώτσης κατα την ταπεινή μου άποψη είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό ταλέντο που έχει βγάλει ποτέ αυτη η χώρα. Τρίτον όταν αναφέρεσαι οτι δεν έκανε καρίερα λόγο χαρακτήρα τι ακριβώς εννοείς? Ο Φώτσης δεν αντιμετώπιζε ποτέ πρόβλημα χαρακτήρα, αλλα δυστηχώς πρόβλημα έλειψης εξυπνάδας. Ο λόγος που κόπηκε απο τους Grizlies σύμφωνα με δηλώσεις του τότε βοηθού προπονητή ήταν οτι δεν καταλάβαινε τα συστήματα και δεν είχε διάθεση να δουλέψει. Η όχι μεγάλη εξυπνάδα του Φώτση έχει αφήσει εποχή. Αν αναφέρεσαι ως θέμα κακού χαρακτήρα τους κακούς χειρισμούς με τον Παναθηναικό, να ξέρεις οτι ο Αντωνάκης δεν είχε καμία συμμετοχή καθώς την δουλεία ολη την είχε αναλάβει ο πατέρας του.

Και να σου πώ και κάτι άλλο για τον Φώτση, είναι ο μοναδικός άνθρωποσ στην ιστορία που το βράδυ του draft πήγε για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!

Ο Φώτσης παίζει μόνο με το ταλέντο του, και χάρη σε αυτό θα παίζει πάντα σε μια καλή Ευρωπαική ομάδα με ενα συμβόλαιο γύρω στα 1 μυριάκια τον χρόνο (για Ευρώπη σούπερ, αν και ανεβαίνουν οι μισθοί). Το θέμα όμως δεν είναι αυτό! Το θέμα είναι που θα είχε φτάσει με δουλειά και φαντασία στο παιχνίδι του.


Φίλε μου όταν είπα ότι πολλές φορές δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παίξει λόγω χαρακτήρα εννοούσα ότι είναι αυτό που λένε οι αμερικάνοι laidback κάτι που έχει παρεξηγηθεί σαν αδιαφορία από πολλούς (μεταξύ αυτών και εσύ).
Πολλές φορές βλέποντας το Φώτση ήρεμο ενώ όλοι οι άλλοι φωνάζουν πολλοί έχουν πει ότι είναι στο κόσμο του αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο Φώτσης είναι ο μόνος έλληνας μπασκετμπολίστας που και βόμβες να πέφτουν δίπλα του, τις βολές στο τέλος θα το βάλει, τι στιγμή που άλλοι που θεωρούνται (και είναι ψυχάρες) θα "σπάσουν" ψυχολογικά. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι είναι παρεξηγημένος.
Όσο για το γιατί κόπηκε από το ΝΒΑ,δεν είχε καμία σχέση με συστήματα. Απλώς ο Τζέρι Ουέστ όταν ανέλαβε έδιωξε όλους τους παίκτες που δεν είχαν εγγυημένα συμβόλαια χωρίς καν να τους δει για να φέρει τους δικούς του.
Earnang
Αφού όπως λές μοναδικός υπαίτιος της φυγής του Φώτση είναι ο West και αφού στήν λήξη της σεζόν ήταν free agent γιατί δεν τον πήρε άλλη ομάδα του NBA? Και πιστέυεις οτι ο West θα έδιωχνε έναν παίκτη που έιχε potential για να φέρει έναν χειρότερο? Αυτό είναι παραλογισςμός. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ GRIZLIES, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!

Όσο για το αν είναι laid back, νομίζω οτι ο Αντώνης είναι ο χαρακτηρισμός της λέξης. Άλλα αυτό δεν το χαρακτηρίζω ποτέ κακό σε παίκτη. Το συμπέρασμα οτι θεωρώ καμμένο τον Φώτση επειδή είναι laid back είναι αποκλειστικά δικό σου. Εγώ μιλάω καθαρά για έλειψη συγκέντρωσης μέσα στο παιχνίδι, όπως να του φέυγει η μπάλα μεσα απο τα χέρια, να κοιμάτε στην άμυνα κτλπ κτλπ που τα έχουμε δει άπειρες φορές απο τον Φώτση. Απο που το βγάλες εσύ τέτοιο συμπέρασμα δεν ξέρω!

Όσο για πιόν λόγο ο Αντωνάκης δεν έμεινε Αμερική και στούς Grizlies θα επιστρέψω δρυμήτερος
dizzy_fingers
Τον Φώτση, όποιος έχει δει το βιντεάκι με την ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης στον περσινό τελικό με την Ταού (υπάρχει στα downloads αν το θέλετε), θα μπορέσετε να τον θαυμάσετε σε όλο του το μεγαλείο.
Η ομάδα του μόλις έχει κάνει την πιο μεγάλη και σημαντική ανατροπή στην ιστορία της (πιθανότατα), όλοι πανηγυρίζουν και χτυπιούνται και αυτός....περπατάει ανέκφραστος και ανέμελος στο παρκέ λες και δε συνέβη τίποτα!!!!
Earnang
Προφανώς δεν το κατάλαβε! tongue.gif
baskt
Καλος ο Φωτσης αλλα αυτο το αγελαδισιο βλεμμα με σκοτωνει καθε φορα..... 19.gif
Billubs
Για τον Αλβερτη δε νομιζω οτι ποτε υπηρχαν παραπανω προσδοκιες απο αυτο που εγινε.Απο μικρος ηταν ενας μονοδιαστατος αλλα τρομερος σουτερ κι αυτο εμεινε.Επομενως δεν μπορουμε να μιλαμε για διαψευση προσδοκιων.

Η μεγαλυτερη απογοητευση σαφως ηταν ο Ρετζιας.Στα 18 του επαιζε (με τους συνομηλικους του), σαν τον Hakeem και κατεληξε ενας μετριος παιχτης που δεν ηξερε τι θεση παιζει.Τουλαχιστον εβγαλε τρελα λεφτα...

Για τον Ταπουτο πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.Τι εγινε μ'αυτο το παιδι δεν ξερω.Μακαρι να επανελθει.

Ο Φωτσης σε καμμια περιπτωση δεν ειναι καμμενο ταλεντο.Καλυτερος σαφως μπορουσε να γινει αλλα τωρα δειχνει τουλαχιστον σοβαρος και ωριμος.ΒTW οι συνεντευξεις του ειχανε πολυ γελιο.Τον ρωταγε ο Σκουντης κατι περιεργα,5 λεπτα η ερωτηση, κατι σκουντεϊκα, σκεφτοταν λιγο ο Αντωνακης και απανταγε "εεεεε ναι!" και ξενερωνε ο Σκουντης.

Ο Τσακαλιδης παλι καλα που εγινε οτι εγινε γιατι δεν νομιζω οτι εχει μυρωδια απο μπασκετ.Ο ορισμος του ξυλινου.

Ενας παιχτης για τον οποιο ειχα παραπανω προσδοκιες ειναι ο Ντικουδης.Τον θυμαστε τα δυο πρωτα χρονια στην ΑΕΚ?Δεν εχει πλεον καμμια σχεση με τον σημερινο Ντικουδη, που παραειναι soft και σιγα-σιγα τραβιεται μακρια απ'το καλαθι.

Μια και εγινε λογος για την ομαδα του 95 θυμηθηκα τον Μπαρλα(που δεν ηταν βεβεαια ταλεντο και καποια στιγμη κατεληξε να παιζει Κυπρο). Ο Τζουροβιτς ειχε πει γι'αυτον στα 16-17 του οτι του θυμιζε τον Ντραζεν στα ξεκινηματα του!Εκοβε το ματι του!
Anaz
Για τον Ντικουδη θα συμφωνήσω!Οταν τον ειχα πρωτοδει με την Αεκ ειχα παθει την πλακα μου,μ'αρεσε υπερβολικα κ πιστευα οτι θα γινει παιχταρας,αλλα τον βλεπω κ τωρα με την Εθνικη κ ειναι μια soft μετριοτητα..
Με αφορμη αυτο που ανεφερε ο Ντιζυ με τον Φωτση,ρε παιδια εμενα κ αυτος ο Σπανουλης μου φαινεται υπερβολικα ανεκφραστος κ "ξενερωτος"!Δεν εχει το αγελαδισιο,ούε ειναι χαζος αλλα πολυ ανεκφραστος!Περσυ καναμε την ανατροπη με την Γαλλια,ολοι ειχαν τρελαθει κ χοροπηδουσαν κ αυτος φαινοταν χαμενοςΙσα που σηκωσε την γροθια του κ κατα τ'αλλα παλι στον κοσμο του..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.