Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ/ROSTER Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
coachmarian
Χώρισαν οι δρόμοι Γεωργάκα και ΑΟ Γαλάτιστα (Γ΄ Εθνική)

Ο ΑΟ Γαλάτιστας κατάφερε να ανέρθει στην Γ΄ Εθνική πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής. Παρόλα αυτά όμως, τη νέα σεζόν η ομάδα της Χαλκιδικής δεν θα πορευτεί με τον πρωτοεργάτη της επιτυχίας της Κώστα Γεωργάκα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_63.html#more



Συνεχίζει στον πάγκο ο Γιώργος Τουλούμης, ανανέωσαν Μπίσκας - Δ. Τουλούμης, οι πρώτες αφίξεις στην Γέφυρα (Γ΄ Εθνική)

Η ΚΣ Γέφυρας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή χρονιά πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο επίτευγμα. Η ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ξεκινούν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχικά με την επέκταση συνεργασίας προπονητή - παικτών και στην συνέχεια με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_62.html#more
Swko10
Κοντά σε Μόρφη ο Πρωτέας

Vaggelis Morfis
Ο Πρωτέας Βούλας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Βαγγέλη Μόρφη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/blog-post_81.html

Διπλή ενίσχυση για Πεντέλη

basketa11
Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η Πεντέλη, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τόσο το Δημήτρη Αποστολόπουλο όσο και το Σπύρο Καρτσωνάκη.
Αναλυτικά:

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/blog-post_93.html
coachmarian
Ήρθε για να μείνει (Γ΄ Εθνική)


Ο Χαρίλαος Τρικούπης πανηγύρισε φέτος την άνοδο του στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει να έχει μία καλή χρονιά ως νεοφώτιστη στις Εθνικές κατηγορίες, γι’ αυτό και κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_27.html#more
Μηχανολόγος
Προσθέτει...Σκάνδαλο η ΚΑΠ

Μια νέα πορεία θέλει να ξεκινήσει η Αγία Παρασκευή, η οποία θέλει να επανέλθει δυνατότερη και με τον Περικλή Ταυρόπουλο στον πάγκο της, και να επανέλθει άμεσα στην Β' Εθνική.
Έτσι, με αυτό το σκοπό αποκτήθηκε ο 19χρονος γκαρντ Γιώργος Σκάνδαλος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Ψυχικού, έχοντας συμμετοχή σε 23 παιχνίδια, ενώ είχε ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στα τμήματα υποδομών του Εργοτέλη, από τον οποίο προέρχεται.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.POztiUtg.dpuf
coachmarian
Η Αγία Βαρβάρα απέκτησε τον Νίκο Αμπελακιώτη (Γ΄ Εθνική)


Τον κορυφαίο σκόρερ του σύγχρονου καβαλιώτικου μπάσκετ Νίκο Αμπελακιώτη, ενέταξε στο δυναμικό της η Αγία Βαρβάρα. Ο 36χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος με την φανέλα του ΓΣ Ελευθερούπολης και θα συνεχίσει στην άλλη ομάδα του νομού που συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική, ακολουθώντας τον προπονητή του, Στάθη Καμαράκη που, επίσης έκανε την διαδρομή Ελευθερούπολη - Ποταμούδια. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_70.html#more


Πρώτο μεταγραφικό απόκτημα ο Γιάννης Τολιόπουλος (Γ΄ Εθνική)

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις αθλητών οι ιθύνοντες του ΚΣ Γέφυρας ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες τους κινήσεις ενισχύοντας έτσι το φετινό ρόστερ της ομάδας. ''Σεφτέ'' στις μεταγραφές έκανε ο αθλητής Γιάννης Τολιόπουλος ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί τη νέα χρονιά προβάροντας την φανέλα της Γέφυρας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_60.html#more


''Μακεδόνες'' Τσούρμας, Ντισλής και Μιχαηλίδης (Γ΄ Εθνική)

Όπως όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, έτσι και ο Μακεδονικός ξεκινάει τις διαδικασίες για την ενίσχυση του φετινού ρόστερ του ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του και γιατί όχι μια υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ανανέωση και στην απόκτηση δυο έμπειρων αθλητών. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...st_47.html#more
Gkos
Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Γιώργος Σουρλής, πρωταθλητής φέτος με τον Άρη Νικαίας, συμπαίκτης του Γρηγόρη Ραλλάτου, θα είναι όχι μόνο ο… εγκέφαλος του νέου Αμαρουσίου, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας.
Διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και νέων ανδρών, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σπαρτιατικό και θεωρήθηκε -όχι άδικα- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του. Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ήρθε να επισφραγίσει τα πολλά και καλά λόγια που λέγονταν γι' αυτόν, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα.
Από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας πήγε στο Αιγάλεω, όπου συνυπήρξε με τον Κώστα Κεραμιδά. Ακολούθησαν οι: Δάφνη , Αρκαδικός, ΚΑΟΔ (τον οποίο ανέβασε στην Α1), Αμύντας , Μανδραϊκός και Άρης Νικαίας. 
"Με τον κόουτς Κεραμιδά με συνδέουν δεσμοί φιλίας. Ανεξάρτητα από αυτό, και την εκτίμηση που έχω στην προπονητική του αξία, η ιδέα όχι μόνο να φορέσω τη φανέλα του Αμαρουσίου, αλλά και να ηγηθώ (ως αρχηγός) της προσπάθειας για την ολική επαναφορά, δεν μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο. Απέρριψα προτάσεις, που οικονομικά ήταν καλύτερες του Αμαρουσίου (θέλω δημόσια να ευχαριστήσω εκείνους που θέλησαν να με εντάξουν στις ομάδες τους) και αυτό το αναφέρω για να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: "Το Μαρούσι ήταν, είναι και θα είναι τεράστιο μέγεθος", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αμαρουσίου ο Σπαρτιάτης περιφερειακός. 
"Ο Γιώργος ήταν εξ αρχής η πρώτη μας επιλογή. Γύρω από αυτόν χτίζουμε το νέο Μαρούσι, όχι μόνο γιατί είναι ένας από τους πιο ικανούς περιφερειακούς στην Ελλάδα, αλλά κυρίως γιατί έχει απαράμιλλο ομαδικό πνεύμα. Δεν θα τολμήσω να αναφέρω το όνομα εκείνου του τεράστιου παίκτη, που μπορεί να συγκριθεί σε αυταπάρνηση, θυσία για το σύνολο, χωρίς να νοιάζεται για τον χρόνο συμμετοχής και τα στατιστικά του, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Για εμάς όμως ο Σουρλής είναι ο… δικός μας Δημήτρης Διαμαντίδης", δήλωσε ο κόουτς του Αμαρουσίου, Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε: 
"Το δίδυμο Σουρλή - Ραλλάτου είναι μόνο η αρχή. Να ξέρει ο κόσμος μας ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Φτιάχνουμε μια ομάδα που οι φίλοι της θα χαίρονται να τη βλέπουν και οι αντίπαλοι θα… σιχαίνονται να την κερδίσουν".
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(o kakos @ Jun 13 2015, 10:32 ) *
ααααα για τον πολις λες που βρηκε 20 χ μια χορηγια και πηρε προπονητη σιμο και εμεινε και κοκκινος??? παλι το βρηκα γαμωτο
69.gif
η μανδρα το μονο δυνατο μπάσιμο που εκανε για 2 χρονια σερι είναι να φυγουν ολοι οι παιχτες..... μα ολοι? ολοι! μαλλον δεν πηγαν καλα για αυτο

O ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επαναπρόσληψη του μακροβιότερου προπονητή της ιστορίας της , ΣΙΜΟΥ Γεωργίου, τον άνθρωπο που έχει χαρίσει, μαζί με τον Ζωντό ,την μαγαλύτερη επιτυχία στον σύλλογο ,την άνοδο στην Β΄Εθνική πριν 2 χρόνια, προπονητής που έχει εργαστεί παλαιότερα στο σωματείο τόσο στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ ,Γ΄και Β΄ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία .ΆμεσοΙ συνεργάτες αυτού ο πρώην αρχηγός του ανδρικού της τμήματος, ΣΥΓΛΕΤΟΣ Βασιλείος ,που κόσμησε τον σύλλογό μας για 5 χρόνια ως αθλητής , και τον ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ Γεώργιο που έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες με αποκορύφωμα της καριέρας του ,την δημιουργία βιογραφικού ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Α1 ,του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ.Ευχόμαστε από καρδιάς και στους 3 καλή επιτυχία στο δύσκολο αναμφισβήτητα έργο τους.O σύλλογος ακόμα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον αθλητή - σύμβολο της ομάδας ΒΕΛΙΖΙΩΤΗ για τέταρτη χρονιά , του πρώτου της σκόρερ του πρωταθλήματος ΚΟΚΚΙΝΟΥ Γεωργίου ,του αρχηγού και συνδικαλιστή της ,ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ Γεωργίου για 7η χρονιά στον σύλλογο ,της κολόνας της , ΛΑΒΑΡΗ Νικόλαου, και του φυσικού της ηγέτη ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα με υποβαθμισμένο ρόλο φέτος διοικητικά μετά από 13 συναπτά έτη στην πρώτη γραμμή μετά από δική του απαίτηση.Ευχόμαστε και στους 5 σωματοφύλακες της, να γεράσουν και να κλείσουν την καριέρα τους στον ΠΟΛΙΣ Eπίσης ανακοινώνει την απόκτηση ΧΑΛΑΡΗ Γεωργίου ,από τον Αίολο/Ταύρο 2006 που τον οδήγησε φέτος στην ΑΈΣΚΑ ,του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σταύρου από τον ΆΛΙΜΟ και του ΣΟΝΙΔΗ Δημητρίου από το Μοσχάτο καλωσορίζοντάς τους στην οικογένειά του .Ο σύλλογος ακόμα βρίσκεται πολύ κοντά από την απόκτηση του αθλητή ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ Μάριου ,από το ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ,με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Swko10
Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Πρωτέας.

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος μετά τον Βαγγέλη Μόρφη για τον οποίο ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκλεισε τον πρώην αθλητή του Φάρου Κερατσινίου, Θανάση-Χάνια Πανταζή. SPORTSOFFICERS


http://sportsofficers.blogspot.com/2015/06/blog-post_57.html
Swko10
Στη διάθεση όλων σας οι SPORTOSFFICERS για κάθε ανακοίνωση-μεταγραφή-γεγονός στο μπασκετικό χώρο.

Οι SPORTSOFFICERS αγωνίζονται καθημερινά να βρίσκονται στα μπασκετικά δρώμενα. Όσοι επιθυμείτε να ενημερωθεί το κοινό του αθλήματος για τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας σας, ή αθλητών που εκπροσωπείτε, είμαστε στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail μας ή στη σελίδα μας στο facebook .


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...tosfficers.html
Gkos
Μπαλαμπάνης ο 3ος 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει την τρίτη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Θοδωρής Μπαλαμπάνης είναι ο παίκτης, που θα κάνει τα διχτάκια να… κουνηθούν πολλές φορές φέτος, ο παίκτης που θα αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε αντίπαλη άμυνα.
Ο Θοδωρής ξεκίνησε την καριέρα του λίγο πιο πάνω από το Μαρούσι, στην Κηφισιά, έχοντας πρώτο προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Στη συνέχεια έδωσε τα διαπιστευτήρια του ως δεινός σκόρερ στον Άρη Πετρούπολης, στον Ιωνικό Ν.Φ., στην Πεντέλη, στον Αργοναύτη Ραφήνας, στο Γαλάτσι και φέτος στον Σπόρτιγκ.
"Αρκεί μόνο να πατήσεις το παρκέ του Αγίου Θωμά, για να νιώσεις το βάρος της φανέλας. Είναι κάτι που μοιάζει τετριμμένο, αλλά μόνο όταν το ζήσεις, μπορείς να το νιώσεις και να το πεις. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, όχι μόνο γιατί θα παίξω στο Μαρούσι, αλλά γιατί είμαι μέλος αυτής της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την ολική επαναφορά του συλλόγου, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. 
Ευχαριστώ τον κόουτς Κεραμιδά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω" τόνισε ο Θοδωρής, φορώντας τη φανέλα του Αμαρουσίου.
"Ο Θοδωρής συνδυάζει δύο στοιχεία: Είναι εξαιρετικός παίκτης (δεινός σκόρερ) και παράλληλα καταπληκτικό παιδί. Ο στόχος που θέσαμε με τη νέα διοίκηση είναι να φέρουμε στο Μαρούσι παίκτες που θα τους αγαπήσει ο κόσμος. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι ο Θοδωρής σύντομα θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στην εξέδρα, αλλά και στους συμπαίκτες του" υποστήριξε ο Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε:
"Ήδη από τις τρεις πρώτες κινήσεις, αλλά και το εξαιρετικό καμπ που στήσαμε, φαίνεται το δείγμα της νέας αρχής που έγινε για το Μαρούσι. Η συνέχεια θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Τώρα ξεκινήσαμε… Τα καλύτερα, για τους φίλους του συλλόγου, έρχονται".
gratipa1929
Φίλοi μου Μαρουσιώτες δεν θέλω να ξύσω πληγές, το είδα μία-δύο-τρείς συγκρατήθηκα αλλά το ρίχνω: ρε παιδιά γιατί φέτος τόσο γλαφυρές ανακοινώσεις? Είναι δυνατόν το Μαρούσι που έχει συμμετάσχει σε top 16 euroleague, που έχουν φορέσει τη φανέλα του "τέρατα" του ευρωπαικού μπάσκετ να λέει στους φιλάθλους του να εντυπωσιαστούν από μεταγραφές παικτών γ εθνικής και εσκανα?
Gkos
Ρώτα την διοικούσα επιτροπή.
Έχει αρχίσει λίγο καιρό τώρα η γλαφυρότηταsmile.gif
Gkos
Btw ,εκτος συγκλονιστικου απροόπτου ο επόμενος που θα ανακοινωθεί,είναι ο Σκιαθίτης από Αρη Νικαίας (και ετούτος)
coachmarian
Πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» για τον ΑΠΣ Πτολεμαϊδας (Γ΄ Εθνική)


Να μην είναι περαστικός από την Γ΄ Εθνική θέλει ο Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας και για αυτό είναι αποφασισμένος να φτιάξει μια δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_526.html#more


Η “αγία τριάδα” του Αιγίου (Γ΄ Εθνική)

Ο Κεραυνός Αιγίου είχε υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη πορεία στον πρώτο όμιλο του Νότου, καθώς ο δεύτερος γύρος του ήταν πολύ κακός, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας.

http://sportsofficers.blogspot.gr/search/l...%99%CE%9A%CE%97


Συνέχεια με Μπαλαμπάνη (Γ΄ Εθνική)

Το Μαρούσι συνεχίζει, με αμείωτο ρυθμό, το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία έχει στόχο την άνοδο, στη Β’ Εθνική, και τη σταδιακή επαναφορά του στις μεγάλες κατηγορίες. Μετά τους Γρηγόρη Ραλλάτο και Γιώργο Σουρλή, ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε και την απόκτηση του Θοδωρή Μπαλαμπάνη.

http://sportsofficers.blogspot.gr/search/l...%99%CE%9A%CE%97
Vas
QUOTE(gratipa1929 @ Jun 18 2015, 19:10 ) *
Φίλοi μου Μαρουσιώτες δεν θέλω να ξύσω πληγές, το είδα μία-δύο-τρείς συγκρατήθηκα αλλά το ρίχνω: ρε παιδιά γιατί φέτος τόσο γλαφυρές ανακοινώσεις? Είναι δυνατόν το Μαρούσι που έχει συμμετάσχει σε top 16 euroleague, που έχουν φορέσει τη φανέλα του "τέρατα" του ευρωπαικού μπάσκετ να λέει στους φιλάθλους του να εντυπωσιαστούν από μεταγραφές παικτών γ εθνικής και εσκανα?


Φίλε δεν μπορώ να συμφωνήσω πιο πολύ σε αυτά που γράφεις!!

Στον 1ο γράψανε ότι θα θέλουμε κουβάδες (από τον ιδρώτα που θα ρίχνει μέσα στο παρκε)
Στον 2ο ότι θα τον λατρέψουμε και θα είναι ο ΔΔ του αμαρουσίου
Στον 3ο ότι θα ζαλιστούν τα διχτάκια!!

Δεν λέω τίποτα άλλο, γιατί θα με κατηγορήσουν ότι χαλάω το καλό κλίμα.

Καιρός γαρ εγγύς όμως!! Να τους δούμε μέσα στο γήπεδο...


Gkos
Ωραίοι παίκτες (φαίνεται να ) είναι όλοι (για Σουρλή έχω ακούσει τα καλύτερα ) ,αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.

Btw ο Τσακίρης μαλλον αποχωρεί, μιας και αποφάσισε να ακούσει την καρδιά του...


Υ.γ.
Κατι πήρε το αυτί μου,και για παίκτη που θα πληρώνει ο πατέρας για να παίζει.
Χορηγια για ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Ελλάδα 2015.
Gkos
Σε τρεις ακόμα μεταγραφές έφτασε ο Χαρίλαος Τρικούπης, φέρνοντας στο Μεσολόγγι τους Ανδρέα Βουρνά, Γρηγόρη Παπαγεωργίου και Χρήστο Σταμούλη, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει άμεσα και για τις τρεις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές: Ανδρέα Βουρνά, Γρηγόρη Παπαγεωργίου και Χρήστο Σταμούλη. Καλωσορίζουμε τους 3 αθλητές στην οικογένεια του Συλλογου μας. Τους ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας στην Γ' Εθνική.



- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.NMWfdPF5.dpuf
Vas
QUOTE(Gkos @ Jun 19 2015, 10:43 ) *
Ωραίοι παίκτες (φαίνεται να ) είναι όλοι (για Σουρλή έχω ακούσει τα καλύτερα ) ,αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.

Btw ο Τσακίρης μαλλον αποχωρεί, μιας και αποφάσισε να ακούσει την καρδιά του...


Υ.γ.
Κατι πήρε το αυτί μου,και για παίκτη που θα πληρώνει ο πατέρας για να παίζει.
Χορηγια για ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Ελλάδα 2015.



Πάει Πατήσια??

Και καλά κάνει.... Στην Β ήταν βασική 5άδα. Στην Γ να είναι πάγκο?

Όταν λες ωραίοι? Ωραίοι άνδρες? Χαρακτήρες? Καλαμπουρτζήδες?? rolleyes.gif

Οσο για την χορηγία που λες... Υπήρχαν και στο πρόσφατο παρελθόν!




gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Jun 19 2015, 10:43 ) *
Ωραίοι παίκτες (φαίνεται να ) είναι όλοι (για Σουρλή έχω ακούσει τα καλύτερα ) ,αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.

Btw ο Τσακίρης μαλλον αποχωρεί, μιας και αποφάσισε να ακούσει την καρδιά του...


Υ.γ.
Κατι πήρε το αυτί μου,και για παίκτη που θα πληρώνει ο πατέρας για να παίζει.
Χορηγια για ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Ελλάδα 2015.

Ο γνωστός πατήρ-χορηγός υψηλότερων κατηγοριών τα προηγούμενα χρόνια (ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ με αντάλλαγμα τον πολυπόθητο χρόνο συμμετοχής) ή αλλος;

QUOTE (Vas @ Jun 19 2015, 13:39 ) *
Πάει Πατήσια??

Και καλά κάνει.... Στην Β ήταν βασική 5άδα. Στην Γ να είναι πάγκο?

Όταν λες ωραίοι? Ωραίοι άνδρες? Χαρακτήρες? Καλαμπουρτζήδες?? rolleyes.gif

Οσο για την χορηγία που λες... Υπήρχαν και στο πρόσφατο παρελθόν!

Καλά ο Σουρλής εχει και εμπειρία βασικού στην α2 προ 7 ετών, πρωτοκλασατος, όμως και πλεον ειναι στο τελος της διαδρομής παίζοντας στην εσκανα.

Οι αλλοι δυο κινούνταν μεταξυ τοπικού και η εθνικής και μονο. Οχι οτι ειναι κακοί παίκτες αλλα υπαρχουν πολλοί
Καλύτεροι στην κατηγορία
EAST END
QUOTE(Vas @ Jun 19 2015, 13:39 ) *
Πάει Πατήσια??

Και καλά κάνει.... Στην Β ήταν βασική 5άδα. Στην Γ να είναι πάγκο?

Όταν λες ωραίοι? Ωραίοι άνδρες? Χαρακτήρες? Καλαμπουρτζήδες?? rolleyes.gif

Οσο για την χορηγία που λες... Υπήρχαν και στο πρόσφατο παρελθόν!



Και Κούτουλας μάλλον....
o kakos
Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες, εν όψει της ερχόμενης σεζόν 2015-2016!

Ο λόγος για τον αρχηγό Βασίλη Κοντογιάννη και τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Μίλος Παβλίσεβιτς, Κώστα Σαλτουρίδη και Ανδρέα Τσέκενη, οι οποίοι θα ενισχύσουν για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

κρατησε τον κορμο η νικη και για πολλους εχει την καλυτερη 3αδα στις θεσεις 2 3 4
coachmarian
Yπέγραψε ο Δημήτρης Μουράτογλου στον Χαρίλαο Τρικούπη (Γ΄ Εθνική)

''Μεσολογγίτης'' και ο Δημήτρης Μουράτογλου ο οποίος συμφώνησε με τους διοικούντες του συλλόγου να αγωνιστεί με την φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του Μεσολογγίου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/y.html#more


Κινήσεις με φόντο την άνοδο (Γ΄ Εθνική)

Ο Μακεδονικός έχει θέσει ως μεγάλο στόχο για τη νέα χρονιά την άνοδο στη Β’ Εθνική, με την ομάδα της Νεάπολης να συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_760.html#more


''Ψώνισε'' από Α2 ο Τρίτωνας (Γ΄ Εθνική)

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Τρίτωνας, ως νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θέλει να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και να παραμείνει ανταγωνιστικός για μια ακόμα χρονιά. Έτσι, μετά τους Μιχάλη Κουρή και Ρήγα Παπαργυρόπουλο, οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον Γιάννη Κουκουνιά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/2_20.html#more



Τρεις προσθήκες στο Αγρίνιο (Γ΄ Εθνική)

Στην προσπάθεια του να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του το Αγρίνιο προχώρησε σε τρεις νέες μεταγραφές. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_834.html#more



Αντίο είπε ο Σωτήρης Τσιάτσος στην Γέφυρα (Γ΄ Εθνική)

Μετά από δυο συνεχόμενα χρόνια αγωνιστικής παρουσίας με την φανέλα της ΚΣ Γέφυρας, ο Σωτήρης Τσιάτσος αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_796.html#more


Χώρισαν οι δρόμοι τριών αθλητών με την Γέφυρα (Γ΄ Εθνική)

Ακόμα τρεις αθλητές της ΚΣ Γέφυρας αποχαιρέτησαν την ομάδα και ήδη αναζητούν τη νέα μπασκετική τους στέγη. Ο λόγος για τους Σίμο Παπαδόπουλο, Λουκά Αρναούτογλου και Πέτρο Κοντσίδη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_782.html#more


Πεντάδα ανανεώσεων για την Νίκη Αμαρουσίου (Γ΄ Εθνική)

Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες, εν όψει της ερχόμενης σεζόν 2015-2016. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/...t_500.html#more
MENEGIN11
QUOTE(Gkos @ Jun 19 2015, 10:43 ) *
Ωραίοι παίκτες (φαίνεται να ) είναι όλοι (για Σουρλή έχω ακούσει τα καλύτερα ) ,αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.

Btw ο Τσακίρης μαλλον αποχωρεί, μιας και αποφάσισε να ακούσει την καρδιά του...


Υ.γ.
Κατι πήρε το αυτί μου,και για παίκτη που θα πληρώνει ο πατέρας για να παίζει.
Χορηγια για ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Ελλάδα 2015.

παιδια ας αφησουμε να τελειωσουν οι κινησεις κ μετα μιλαμε.ο σουρλης ειναι παιχτης που κανει κ τους αλλους καλυτερουςο μπαλαμπανης ειναι μονιμη απειλη στο σουτ αρα κραταει παιχτη απο τη βοηθεια αρα πολυτιμος αμα εχεις καλους στο 1-1.ο τσακιρης για μενα θα κανει λαθος αμα φυγει γιατι θα εχει συνεχεια η ανοδικη του πορεια ενω αν παει στη καρδια του κ πιστολια θα φαει κ τιποτα δε θα κανει απο διακρισει κ θα κοψει ενα εκπληκτικο σερι επιλογων που κανει μετα τον απολλωνα

QUOTE(o kakos @ Jun 20 2015, 01:53 ) *
Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες, εν όψει της ερχόμενης σεζόν 2015-2016!

Ο λόγος για τον αρχηγό Βασίλη Κοντογιάννη και τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Μίλος Παβλίσεβιτς, Κώστα Σαλτουρίδη και Ανδρέα Τσέκενη, οι οποίοι θα ενισχύσουν για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

κρατησε τον κορμο η νικη και για πολλους εχει την καλυτερη 3αδα στις θεσεις 2 3 4

επειδη η τριαδα στην αμυναεχει λιγο θεμα,κ επειδη κ του κωστα δεν ειναι το φορτε να παιζει κ για τους αλλους,αμα λειψει ο λιμπερο δελιος προβλεπω μεγαλο προβλημα
o kakos
QUOTE (periman @ Jun 20 2015, 10:15 ) *
παιδια ας αφησουμε να τελειωσουν οι κινησεις κ μετα μιλαμε.ο σουρλης ειναι παιχτης που κανει κ τους αλλους καλυτερουςο μπαλαμπανης ειναι μονιμη απειλη στο σουτ αρα κραταει παιχτη απο τη βοηθεια αρα πολυτιμος αμα εχεις καλους στο 1-1.ο τσακιρης για μενα θα κανει λαθος αμα φυγει γιατι θα εχει συνεχεια η ανοδικη του πορεια ενω αν παει στη καρδια του κ πιστολια θα φαει κ τιποτα δε θα κανει απο διακρισει κ θα κοψει ενα εκπληκτικο σερι επιλογων που κανει μετα τον απολλωνα


επειδη η τριαδα στην αμυναεχει λιγο θεμα,κ επειδη κ του κωστα δεν ειναι το φορτε να παιζει κ για τους αλλους,αμα λειψει ο λιμπερο δελιος προβλεπω μεγαλο προβλημα

υπαρχει και ο μουγιος ........αυτος είναι για εμενα νουμερο ένα στην αμυνα
Swko10
Βόμβα μεγατόνων με Ρεντίφη στον Άρη Νικαίας.

Ο Άρης Νικαίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ´ εθνική και οι βλέψεις της ομάδας από νωρίς δείχνουν να είναι μεγάλες. Μετά τις προσθήκες των Φωστέρη και Στογιάνοβιτς στην περιφέρεια για τους κυανοκίτρινους, κράτησαν τους Κανέλη και Κόλλια στη ρακέτα και η επόμενη κίνηση ήταν η κάλυψη του κενού του Θέμη Φωτόπουλου. Ο παίκτης ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του σκοραρίσματος για τους Νικαιώτες στη ´Γ εθνική θα είναι ο δεινός εκτελεστής, Αλέξανδρος Ρεντίφης. Sportsofficers

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/blog-post_371.html

Μένουν στη Βούλα Βαρδαβάς και Γιώργαρος.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και οι εμπειροι Κώστας Βαρδαβάς και Τζίμης Γιώργαρος οι οποίοι πήραν από το χέρι τον Πρωτέα Βούλας και από τη Β´ Εσκανα, τον έφτασαν στη Γ´ εθνική, μέσα σε μόλις δύο χρόνια στα οποία δε σταμάτησαν να δείχνουν την εμπειρία τους και το αστείρευτο μπασκετικό τους ταλέντο. Sportsofficers

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/06/blog-post_923.html
Gkos
Συνεχίζει να ενισχύεται ο Άρης Νικαίας, ο οποίος μετά τους Φωστέρη και Στογιάνοβιτς και την παραμονή των Κανέλη και Κόλλια απέκτησε και τον Αλέξανδρο Ρεντίφη. Ο 28χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Νέας Ιωνίας στην Α' ΕΣΚΑ και έδειξε την ικανότητα του στο σκοράρισμα, ειδικά στα σουτ των τριών πόντων.
Έτσι, αφού εξέτασε αρκετές προτάσεις αποδέχθηκε την πρόταση των νεοφώτιστων στην Γ' Εθνική και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του coach Ζερβουλάκου.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...d.7P368y9q.dpuf

QUOTE (Gkos @ Jun 18 2015, 19:53 ) *
Btw ,εκτος συγκλονιστικου απροόπτου ο επόμενος που θα ανακοινωθεί,είναι ο Σκιαθίτης από Αρη Νικαίας (και ετούτος)



Στο Μαρούσι...ο εξαιρετικός Σκιαθίτης!

Σε μια ακόμα μεταγραφή...από τον Άρη Νικαίας έφτασε το Μαρούσι, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον Μάριο Σκιαθίτη, προσθέτοντας τον δίπλα στους Σουρλή και Ραλλάτο, με τους οποίος έφεραν τον Άρη στην Γ' Εθνική την περσινή περίοδο.
Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει για το...ενδιαφέρον του Αμαρουσίου...για τον ταλαντούχο γκαρντ, ο οποίος πλέον θα «πυροβολεί» στο κλειστό του Αγίου Θωμά, και υπό τις οδηγίες του Κώστα Κεραμιδά. Πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, αποτελώντας έναν από τους πυλώνες της ανόδου της ομάδας της Νίκαιας.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...C.zijgAOl1.dpuf
MENEGIN11
QUOTE(o kakos @ Jun 20 2015, 13:16 ) *
υπαρχει και ο μουγιος ........αυτος είναι για εμενα νουμερο ένα στην αμυνα

Νομίζω γυρνάει αγια
o kakos
QUOTE (periman @ Jun 20 2015, 17:24 ) *
Νομίζω γυρνάει αγια

θα την βρει την ακρη είναι καλη ομαδα και πληρωνει οποτε θα είναι μεσα στο κολπο της ανοδου
Gkos
Να και η ανακοίνωση για Σκιαθίτη για gratipa που γουσταρειsmile.gif


"
Σκιαθίτης ο 4ος 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει την τέταρτη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Μάριος Σκιαθίτης είναι ακόμα ένας πρωταθλητής (μαζί με τον Γρηγόρη Ραλλάτο και τον Γιώργο Σουρλή), που μετακομίζει από τα… νότια (Άρης Νικαίας) στα… βόρεια.
Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στα 15 του βρέθηκε στον Φοίνικα Πειραιά. Ο Μάριος μεγάλωσε μέσα στο περιβάλλον της ομάδας κι αγωνιζόμενος -πλέον- στο αντρικό, κατέκτησε την πρώτη του άνοδο (στη Γ' Εθνική). Επόμενος σταθμός ήταν ο Ερμής Πειραιά (η ομάδα ανέβηκε από τη Γ' ΕΣΚΑΝΑ με ρεκόρ 26-0) κι ακολούθησαν ο Προφήτης Ηλίας (Β' ΕΣΚΑΝΑ), η Προοδευτική (Β' ΕΣΚΑΝΑ), για να χρισθεί και πάλι πρωταθλητής φέτος με τον Άρη Νικαίας (από Α' ΕΣΚΑΝΑ στη Γ' Εθνική).
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κεραμιδά για την πρόταση που μου έκανε. Όταν σου… χτυπά την πόρτα το Μαρούσι, δεν σκέφτεσαι. Ξεκινάς, πηγαίνεις και υπογράφεις! Το ότι θα είμαι ξανά μαζί με τον Γιώργο Σουρλή και τον Γρηγόρη Ραλλάτο, κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. 
Δεν τολμώ να υποσχεθώ το παραμικρό στον κόσμο μας. Ανυπομονώ να τους δω στην εξέδρα, φορώντας τη φανέλα του συλλόγου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, αλλά και πως θα πρέπει να βρω ένα σπίτι κοντά στο γήπεδο, για να μην… χάνω τον χρόνο μου στις μετακινήσεις. Αν και με το πάθος που έχουν όσοι γνώρισα στην ομάδα, νομίζω ότι θα… κοιμόμαστε στο γήπεδο" δήλωσε το νέο απόκτημα του Αμαρουσίου.
"Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε διαλέξει παιδιά, που έχουν βιώσει τη διαδικασία της ανόδου. Θέλουμε παίκτες που να έχει… σπάσει η χολή τους, που να έχουν όραμα και προοπτική, που να θέλουν να συνδυάσουν το όνομά τους με τη νέα μέρα του Αμαρουσίου.
Ο Μάριος είναι ένα παιδί με ταλέντο, με πάθος, που μπορεί να πιέσει όσο λίγοι στην μπάλα, αλλά παράλληλα έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως έχει "δεθεί" με τον αρχηγό (Σουρλής) και τον… υπαρχηγό μας (Ραλλάτος) κι αυτό θα μας βοηθήσει, από τη στιγμή που χτίζουμε το Μαρούσι από την αρχή. Θα μας βοηθήσει, αλλά και θα μάθει πολλά δίπλα μας" υποστήριξε ο Κώστας Κεραμιδάς. "


gratipa1929
Χαχαχαχ με πρόλαβες, λίγο πριν την είδα σε σάιτ και ετοιμαζόμουν να την ποστάρω. Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ο συντάκτης έτσι να γουστάρουμε!!! smiley.gif
Vas
QUOTE(gratipa1929 @ Jun 20 2015, 23:22 ) *
Χαχαχαχ με πρόλαβες, λίγο πριν την είδα σε σάιτ και ετοιμαζόμουν να την ποστάρω. Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ο συντάκτης έτσι να γουστάρουμε!!! smiley.gif



Τουλάχιστον δεν χάνουμε το χιούμορ μας εδώ στο Μαρούσι! smiley.gif

Περιμένω στην επόμενη μεταγραφή να λέει ... " θα αφήσει τα κόκκαλά του στο γήπεδο" !!

o kakos
είναι επισημο κανενας παιχτης της μανδρας δεν θα μεινει από την χρονια που μολις περασε, με τους παιχτες να πηγαινουν νομικα για τα δεδουλευμένα τους
MENEGIN11
QUOTE(o kakos @ Jun 21 2015, 18:50 ) *
είναι επισημο κανενας παιχτης της μανδρας δεν θα μεινει από την χρονια που μολις περασε, με τους παιχτες να πηγαινουν νομικα για τα δεδουλευμένα τους

Καλά θα κανουν αλλά θα πρεπει να προνοησουν όσα αναλογούν να τα βάλουν στη δήλωση του 14 γιατί βαση νομού μη δηλωθεντα εισοδήματα νομικά δεν είναι αοαιτητα.οποτε θα φορολογηθουν πριν τα παρουν
o kakos
QUOTE (periman @ Jun 22 2015, 10:09 ) *
Καλά θα κανουν αλλά θα πρεπει να προνοησουν όσα αναλογούν να τα βάλουν στη δήλωση του 14 γιατί βαση νομού μη δηλωθεντα εισοδήματα νομικά δεν είναι αοαιτητα.οποτε θα φορολογηθουν πριν τα παρουν

τι γραφεις ρε φιλε πες μου? εσυ θελεις να αιζουν ολοι στο τσαμπα οι παιχτες και να μην παιρνουν τα χρηματα τα οποια χρηματα στην τελικη? τι ακριβως εκπροσωπείς μεσα στο φορουμ? οι επιταγες να είναι καλα και ολοι θα κριθουν..........κατι τετοια μυαλα είναι και οσοι διοικουν ομαδες και εκαναν ολους τους παιχτες να νιωθουν χαρα όταν τρωνε μικρο πιστολι......αυτά δεν υπαρχουν πια οποιος χρωστάει θα τα ακουει από εδώ μεσα και μετα νομικα για ολες τις ομαδες και τα παιδια!
MENEGIN11
QUOTE(o kakos @ Jun 22 2015, 12:28 ) *
τι γραφεις ρε φιλε πες μου? εσυ θελεις να αιζουν ολοι στο τσαμπα οι παιχτες και να μην παιρνουν τα χρηματα τα οποια χρηματα στην τελικη? τι ακριβως εκπροσωπείς μεσα στο φορουμ? οι επιταγες να είναι καλα και ολοι θα κριθουν..........κατι τετοια μυαλα είναι και οσοι διοικουν ομαδες και εκαναν ολους τους παιχτες να νιωθουν χαρα όταν τρωνε μικρο πιστολι......αυτά δεν υπαρχουν πια οποιος χρωστάει θα τα ακουει από εδώ μεσα και μετα νομικα για ολες τις ομαδες και τα παιδια!

Δε νομιζω οτι εχεις καταλάβει τη λογικη μου.εμένα με ενδιαφέρει εξαρχής οι παιχτες κ οι προπονητες να κανουν υγιείς επιλογές να ζητάνε προκαταβολες για να εξαληφθουν όλα τα λαμογια.όσο για τα υπολοιπα το πρωτο πράγμα που ζητάει η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφόρων της ΕΟΚ για να επιδικάσει μαζί με το συμφωνητικό κ τις επιταγές είναι η δήλωση της εφοριας.
o kakos
QUOTE (periman @ Jun 22 2015, 10:14 ) *
Δε νομιζω οτι εχεις καταλάβει τη λογικη μου.εμένα με ενδιαφέρει εξαρχής οι παιχτες κ οι προπονητες να κανουν υγιείς επιλογές να ζητάνε προκαταβολες για να εξαληφθουν όλα τα λαμογια.όσο για τα υπολοιπα το πρωτο πράγμα που ζητάει η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφόρων της ΕΟΚ για να επιδικάσει μαζί με το συμφωνητικό κ τις επιταγές είναι η δήλωση της εφοριας.

φιλε μου ειδικα οι παιχτες......ο προπονητης μπορει να φυγει στην μεση της χρονιας και να βρει καπου καλυτερα......επειδή είμαι εμπορος η επιταγή δεν εχει να κανει με την εφορια και όλα αυτά δεν πανε στην εοκ αλλα σε δικαστηριο
MENEGIN11
Τρεις πλέον οι 30+ στις Εθνικές Κατηγορίες
Με μεγάλη χαρά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνουν, ότι από τη σεζόν 2015-16, οι
ομάδες των εθνικών κατηγοριών, θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μετεγγραφές
παικτών, άνω των 30 ετών.

Η απόφαση αυτή, δείχνει την άριστη συνεργασία που έχουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, αφού μόλις… έπεσε στο τραπέζι η πρόταση, ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Οι μετακινήσεις, θα ισχύσουν για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.
gspara
QUOTE
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Η διοίκηση δεν άργησε να πάρει τις αποφάσεις, οι πρωταγωνιστές του θριάμβου το ίδιο, όπως και ο συντελεστής της μεγάλης επιτυχίας. Έτσι Όλοι οι παίκτες του ρόστερ αλλά και το προπονητικό δίδυμο Χουχουλή-Χαντζή θα πορευτούν μαζί στα κλειστά γήπεδα της Γ΄Εθνικής. Οι μόνοι αθλητές οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν την ερχόμενη σεζόν είναι ο Λάμπρος Κονταξής και ο Δημήτρης Μπίτσικας και αυτό διότι κρέμασαν τα μπασκετικά τους παπούτσια! Οι δύο τους μετά από μια μακρόχρονη πορεία στα γήπεδα τερμάτισαν την καριέρα τους κατακτώντας την άνοδο με τον Απόλλωνα.

Όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αυτή θα κινηθεί στην απόκτηση 2-3 παικτών. Άλλωστε το δόγμα ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει εφαρμόστηκε στο απόλυτο από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη.

http://planetapollon.gr/?p=23525
EAST END
QUOTE(periman @ Jun 24 2015, 16:30 ) *
Τρεις πλέον οι 30+ στις Εθνικές Κατηγορίες
Με μεγάλη χαρά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνουν, ότι από τη σεζόν 2015-16, οι
ομάδες των εθνικών κατηγοριών, θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μετεγγραφές
παικτών, άνω των 30 ετών.

Η απόφαση αυτή, δείχνει την άριστη συνεργασία που έχουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, αφού μόλις… έπεσε στο τραπέζι η πρόταση, ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Οι μετακινήσεις, θα ισχύσουν για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.


Κρίμα που ο ΠΣΑΚ έχει μεγάλη χαρά όταν το 3ο δελτίο 30+ θα κοστίζει 300ευρώ!!!!!
His Airness
ο Στεφανής νομίζω έκλεισε με ΦΕΑ
gspara
QUOTE
«Μπαμ« με Θυμνιό ο Απόλλωνας!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή έφτασε ο Απόλλωνας, ο οποίος αρχίζει να χτίζει το ρόστερ του ενόψει της συμμετοχής του στην Γ' Εθνική. Έτσι, οι νεοφώτιστοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Ναούμ Θυμνιό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας, και αποτελεί έναν από τους παίκτες που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μαζί την ομάδα της Νίκαιας την διαδρομή από την Γ' Εθνική ως την Β' Εθνική. Με αυτή την μεταγραφική επιτυχία, ο Απόλλωνας δυναμώνει τα μέγιστα μέσα στην ρακέτα, καθώς βάζει σε αυτή ένα παίκτη με ποιότητα αλλά και τεράστια εμπειρία.


Μεταγραφαρα για τον Απολλωνα που απεκτησε ενα απο τα καλυτερα 4αρια της φετινης Β Εθνικης.Αν δεν ειχε χασει και ολο σχεδον τον 1ο γυρο λογω τραυματισμου,θα τον χαρακτηριζα κορυφαιο!!!

Θυμνιος-Τασιος-Αθανασακης-Σιωμος και ο νεαρος Σαπρανιδης αποτελουν την φροντλαιν του Απολλωνα που θα κινηθει λογικα και για το βασικο του 5αρι.Επισης υποθετω και την προσθηκη ενος κλασικου ασσου που θα εξισορροπησει την ασταθεια του Γκινουτση και θα επιτρεψει στον Παντσιο να γινει o Σλουκας(sic) του Απολλωνα.

QUOTE (His Airness @ Jun 26 2015, 12:02 ) *
ο Στεφανής νομίζω έκλεισε με ΦΕΑ

O πρωην πλει του Γαλατσιου?
EAST END
QUOTE(gspara @ Jun 26 2015, 14:19 ) *
Μεταγραφαρα για τον Απολλωνα που απεκτησε ενα απο τα καλυτερα 4αρια της φετινης Β Εθνικης.Αν δεν ειχε χασει και ολο σχεδον τον 1ο γυρο λογω τραυματισμου,θα τον χαρακτηριζα κορυφαιο!!!

Θυμνιος-Τασιος-Αθανασακης-Σιωμος και ο νεαρος Σαπρανιδης αποτελουν την φροντλαιν του Απολλωνα που θα κινηθει λογικα και για το βασικο του 5αρι.Επισης υποθετω και την προσθηκη ενος κλασικου ασσου που θα εξισορροπησει την ασταθεια του Γκινουτση και θα επιτρεψει στον Παντσιο να γινει o Σλουκας(sic) του Απολλωνα.


O πρωην πλει του Γαλατσιου?

Ήταν στην Κόρινθο φέτος
Gkos
QUOTE (gspara @ Jun 26 2015, 14:19 ) *
Μεταγραφαρα για τον Απολλωνα που απεκτησε ενα απο τα καλυτερα 4αρια της φετινης Β Εθνικης.Αν δεν ειχε χασει και ολο σχεδον τον 1ο γυρο λογω τραυματισμου,θα τον χαρακτηριζα κορυφαιο!!!


Αγαπημένος σου , μαζί ήμασταν στην ματσάρα στην Ιχθυόσκαλα που γούσταρες τρελα!
gspara
QUOTE (Gkos @ Jun 26 2015, 14:28 ) *
Αγαπημένος σου , μαζί ήμασταν στην ματσάρα στην Ιχθυόσκαλα που γούσταρες τρελα!

Tο θυμηθηκες ρε θηριο 77.gif ??
Μεγαλη μου αδυναμια,θα θυσιασω ματσακια του ΓΣΠ φετος για Ριζουπολη.....
gspara
QUOTE
Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Καλατζή από την Αναγέννηση Πετραλώνων. Ο Μανώλης αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον, έκανε πέρυσι με εκπληκτική χρονιά με το σύλλογο του και αποτέλεσε τον καλύτερο μικρό της Α΄ ΕΣΚΑ (γεννηθείς το 1996) με μ.ο. 11,3 πόντων. Καλωσορίζουμε το νέο αθλητή στην οικογένεια του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ και του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά και κάθε προσωπική επιτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Αναγέννησης Πετραλώνων για την απόλυτη εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία για την επίτευξη της μεταγραφής.

Στην ισχυρη περιφερειακη γραμμη του Τριτωνα(Κορακιτης-Κυριακοπουλος-Κουρης), ειμαι σιγουρος οτι ο νεαρος θα βρει χωρο και χρονο.Ταλενταρα και απιστευτο τσαγανο!!!!Εξαιρετικη κινηση με προοπτικη για τον Τριτωνα!!
o kakos
παρελθον από πεντελη ο χατζηκωστης γιατι ζητουσε τα χρηματα την προηγουμενη σεζον ο αλητης......και μουστοπουλος από φαρο στην πεντελη
gratipa1929
QUOTE (o kakos @ Jun 29 2015, 19:06 ) *
παρελθον από πεντελη ο χατζηκωστης γιατι ζητουσε τα χρηματα την προηγουμενη σεζον ο αλητης......και μουστοπουλος από φαρο στην πεντελη

Ώστε για τα περσινά έγινε το θέμα. Στην ανακοίνωση έλεγαν ότι "αύξησε ξαφνικά τις απαιτήσεις του" smiley.gif
o kakos
QUOTE (gratipa1929 @ Jun 29 2015, 16:47 ) *
Ώστε για τα περσινά έγινε το θέμα. Στην ανακοίνωση έλεγαν ότι "αύξησε ξαφνικά τις απαιτήσεις του" smiley.gif

κλασσικα πραγματα........5 6 μηνες από 8 και αν φυγεις σου λενε αρσεναλ!
mono maroussi
Την θέση του Δούκα ποιος θα την πάρει?
jhantzop
QUOTE(mono maroussi @ Jun 30 2015, 15:24 ) *
Την θέση του Δούκα ποιος θα την πάρει?


Αν επισημοποιηθεί Αετός/Δούκας, τότε η ερώτηση θα γίνει στον Άρη Πετρούπολης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.