QUOTE (ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ @ Nov 7 2011, 18:19 )

Υπερίων και Αραχωβίτικα φαβορί για πρώτη θέση.Μετά Προφήτης -Σφήκα-Ιτιές.Γενικά νομίζω οτι είναι η πιο ανταγωνιστική Α2 των τελευταίων ετών.Θρίλερ μέχρι τέλους θα έχουμε και για την παραμονή.
Ρε φιλαράκι συγνώμη κ όλας σέβομαι απόλυτα την άποψη σου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θεωρείς τον Υπερίον πρώτο φαβορί; Τους έχεις δεί;
Τρόμαξαν να κερδίσουν το 1/4 του Αχαιου, οι Ιτιες εκει μέσα ήταν 38 λεπτά μπροστά στο σκόρ δεν λέω καλή ομάδα αλλά ένας Χαρίτος που βαράει 25άρες και 30άρες...
Αν κάποια ομάδα τον κλείσει ; μέχρι πότε;
Μην ξεχνάς πως μιλάμε για ομάδα που έχει να παίξει πολλά ντέρμπυ στην πάτρα!
επίσης μιλάμε για Πατρινές ομάδες εναντύ Ηλειακής αν με πιάνεις!

Στο τέλος ποιος
θα δώσει που; θεωρώ πως ο Υπερίον όσο καλός και αν είναι έχει βουνό στην Πάτρα!!!
Εγώ θα έβαζα Αραχωβίτικα - Προφήτη και μετα Σφήκα με επίσησ πολλά αν όπως ο Υπερίον!
Σορρυ και πάλι δεν στην λέω απλά διατυπώνω τις ενστάσεις μου!
QUOTE (urban basket @ Nov 7 2011, 22:03 )

φιλε αντιδραστικος...δεν σε ξερω αλλα στα προγνωστικα σου εισαι θεος!!!!
και αποδοσεις ρε τρελε(με την καλη εννοια μην παρεξηγηθουμε) χα χα!!!!!!
Φίλε μου καλέ αν δεν ήμασταν τρελοί δεν θα ασχολούμασταν με την Α2 τη Β και τη Γ ΕΣΚΑΗ την στιγμή που μας έχουν πάει τον μισθό απο 1.200€ σε 800€!!!
Αλλά το μπασκετάκι είναι πάνω απο όλα!
QUOTE (kefalonian. @ Nov 7 2011, 23:26 )

ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 70 ΚΑΙ 80 ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΒΑΖΟΥΝ 60....
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΩΡΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ 2 ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Κατ αρχάς δεν έχω να πω κάτι για την ομάδα μου!
Καφενείο είμαστε και αν δέν πέσουμε θα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο θαύμα της τελευταίας στιγμής που λέγεται Ροίτικα και καπ´αρωσε την μία θέση!!

Επίσης απο ότι είδα και φαντάζομαι όλες ο ομάδες σε εσάς βάζουν 60 επειδή παιζεται ταμπούρι αλλά Ρεχάγκελ όπως και εμείς στην δική μου ομάδα που ώρες ώρες νοιώθω στόπερ και όχι τεσσάρι ( για να δείς πως αυτοσαρκάζομαι κ όλας )
Όπως και να έχει σέβομαι τα ταξίδια και την ταλαιπορία που τραβάτε και μαγκιά σας αλλά ταυτόχρονα πιστεύω πως έχετε μάθει έτσι κει δεν σας είναι το ίδιο με εμάς να έρθουμε εκει κάτω ( δηλαδή το εκτός μας σε εσάς είναι πιο εκτός απο τα δικά σας στην Πάτρα)
Τέλος τα ειρωνικά μου σχολια πήγαιναν σε κάποιον άλλο φίλο που επειδή νικήσατε την ΕΑΠ της Α2 έγραφε για το αφεντικό της κατηγορίας στο Παρκέ , Αέρας και φέτος και λοιπά ....
Προς θεού δεν έχω κάτι προσωπικό άλλωστε σε εμένα δύο 20άρες θα ρίξεις!