QUOTE (G-arenas @ Mar 8 2018, 17:19 )
βεβαια επειδη ο λασο ειναι μυρωδιας δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο να κανει αλλαγες στα σκριν, οποτε θα βρουμε πολλα και ελευθερα σουτ και θα το δειτε οτι σημερα θα εχουμε καλα ποσοστα.
Αυτό με την υποτίμηση του Λάσο είναι ελληνική πατέντα.. Αντικειμενικά Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ έχουν παραπλήσια μπάτζετ.. Και τα τελευταία χρόνια έχουν και τα ίδια αποτελέσματα.. Δεν μπορεί Ιτούδης, Ομπράντοβιτς να είναι προπονηταράδες.. και ο Λάσο ταβερνιάρης.. Ο Λάσο πήρε μια διαλυμένη ομάδα που το 2010 έπαιζε στο eurocup και από τότε κάθε χρόνο πάει f4 και παίρνει τίτλους. Επίσης σε ένα ρόστερ με άπειρες επιλογές καταφέρνει να τους κρατάει ομάδα..δεν είναι εύκολο όταν αρκετοί πρωτοκλασσάτοι μένουν εκτός 12άδας... Παρόλο που και εγώ έχω πέσει σε αυτό το ατόπημα (του να υποτιμήσω τον Λάσο..) θα πρέπει αυτό το αστείο να τελειώνει και να του αναγνωριστεί ότι είναι καλός προπονητής και ίσως καλύτερος από τον Xavi.(μην ξεχνάμε ότι είχε το πάνω χέρι στις μεταξύ τους μονομαχίες στην Ισπανία.)
QUOTE (PARISINOS @ Mar 8 2018, 23:24 )
Και μόνο που είμαστε στο παιχνίδι με μισό ρανκινγκ ειναι επίτευγμα.
Κατα τα αλλα πολυ εύκολα μας δίνουν τα φάουλ όταν πίεζουμε.
QUOTE (Titus @ Mar 8 2018, 23:26 )
Μόνο από την άμυνα γυρίζει τώρα το παιχνίδι αλλά είναι αλήθεια ότι παίζουν έδρα οι ρεφς.
Σωστά και τα τρία παραπάνω, όντως η διαιτησία έπαιξε λίγο έδρα, όντως η Ρεάλ έπαιζε καλύτερα (διπλάσιο ρανκίνγκ) και όντως χρειαζόταν να παίξετε άμυνα(κάτι που κάνατε στο προηγούμενο ματς και παραλίγο να το γυρίσετε..) Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά και μοιραία ήρθε η ήττα.
QUOTE (Paris87 @ Mar 8 2018, 23:59 )
Οταν ερχεται ενας παιχτης Μαρτιο και του δινεις τα "κλειδια" της ομαδας, πως νιωθουν οι υπολοιποι αραγε?
Μεταξύ τους οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού δείχνουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, επομένως δεν νομίζω να έχουν και πρόβλημα με αυτό που γίνεται. Είναι όπως στο σχολειό όταν παίρνει προσπάθειες ο ατομιστής της τάξης, αν είναι κολλητός σου είναι απλά παιχταράς, αν όχι είναι απλά ....
QUOTE (MaJesty23 @ Mar 9 2018, 00:29 )
Για Σιγκλετον θα μιλήσει κανείς επιτέλους?
Ειλικρινά τέτοια αδιαφορία δεν εχω ξαναδεί σε αυτό το level...απαράδεκτος αντιεπαγγελματίας.
Πέρσι ο Σίγκλετον αγωνιζόταν κυρίως στο 5, εκεί είχε κάνει τα καλύτερα του ματς, από όταν είχε γυρίσει ο Γκίστ και κατέβηκε στο 4 δεν έπαιζε το ίδιο καλά. Αυτό το λέγατε και οι ίδιοι στα σχόλια σας στους περσινούς τελικούς.
QUOTE (Katiki_Domokou @ Mar 9 2018, 02:33 )
πιστευε κανεις οτι θα νικουσαμε μεσα στην μαδριτη?η πιστευει κανεις πως μπορουμε να τους σπασουμε την εδρα στα πλευ οφ?
η επιλογη αντιπαλου ειναι μονοδρομος ωστε να εχουμς λιγες πιθανοτητες προκρισης
Δεν μπορεί να επιλέξει αντίπαλο ο ΠΑΟ. Για να κάνεις επιλογή αντιπάλου θα πρέπει να ξέρεις τα αποτελέσματα των άλλων και στον τελευταίο αγώνα να παίζεις μετά από τους υπόλοιπους. Πως ακριβώς θα επιλέξει αντίπαλο ο ΠΑΟ όταν μιλάμε για διπλές-τριπλές ισοβάθμιες (οι θέσεις 5-8 θα κριθούν στους 16-18 βαθμούς, με 19 παίρνεις πλεονέκτημα ακόμα και με 16 μπορεί να μείνεις εκτός) από την στιγμή που παίζει μια μέρα νωρίτερα από τους περισσότερους;