QUOTE(a bullet for your head @ Jun 27 2016, 16:25 )

Την Παρασκευή το βράδυ, πρωτοποσταρα εδώ για τον 23χρονο Combo F του Hawaii, τον Stefan Jankovic.
Σε μια παράθεση που έκανα στον φίλο Ginobili, μεταξύ άλλων του είπα ότι αν ήμουν GM , θα κοιτούσα να δέσω τον Jankovic με πολυετες συμβόλαιο και θα τον παραχωρουσα δανεικό την πρώτη χρονιά, σε μια ομαδα της Α1...
Για πχ με ένα 4ετες, συνολικού κόστους 750χιλ.
Θα έκανα μια τέτοιου είδους επένδυση.
Εγώ δεν κουνήθηκε φύλλο.
Στο αντίστοιχο τοπικ του Άρη απέναντιας υπήρξε ανταπόκριση απο τους εκεί θαμώνες.
Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι, είδα και ένα λινκ, που ανέφερε πως ο Άρης ΗΔΗ τον βολισκοπησε.
Δεν ισχυρίζομαι πως είδαν το ποστ μου κάποιοι απο τον Άρη.
Δεν αποκλείεται αυτό που είδα εγώ, να το είδε και κάποιος η' καποιοι απο τον Άρη.
Με την διαφορά πως εκείνοι είναι επαγγελματιες, ενώ εγω όχι.
Επίσης μπορώ να χρεωθω, τουλάχιστον την πρώτη καταγραφή του ονόματος Stefan Jankovic.
Αν ο Άρης τελικά τον αποκτήσει, υπάρχουν 3 σενάρια.
Ή να μην πιάσει.
Ή να βγει καλος , αλλα όχι κάτι εξαιρετικο.
Ή να βγάλει ματια.
Αν συμβεί το τρίτο, του χρόνου θα υπάρξουν πάλι κάποιες φωνές που θα λενε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει...scouting!
Θα δείξει.
Ρε Μπούλετ....πότε είχε scouting o Παναθηναικός? Ο ΠΑΟ θεωρείται ό,τι πιο οργανωμένο έχει βγει ποτέ σαν μπασκετικό μοντέλο,σε επίπεδο τεχνικού σταφ,για ομάδες ΤΟΠ που κάνουν πρωταθλητισμό τα τελευταια 15 χρόνια.Βλέπεις ότι Ζοτς και Ιτούδης,και συνολικά οι συνεργάτες τους,αν και χωρισμένοι...ορίζουν το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Τι παίκτες έβγαλαν? Τον Λάκοβιτς...και τον Μπατίστ.Αυτά! Τίποτα άλλο.
Δεν θα βγάλει ποτέ λαβράκι η Ρεάλ...η Μπάρτσα..η ΤΣΚΚΑ...ή οι πάμπλουτοι Τούρκοι της Φενέρ,όταν πάνε να πάρουν την Ευρωλίγκα κάθε χρόνο.
Θα βγάλουν παίκτες μόνο....που βγαίνουν κάθε 20 χρόνια...Γκασόλ,Ναβάρο,Διαμαντίδη,Σπανούλη,
�απαλουκά.
Θα πάρουν τον Πέκοβιτς από την Παρτιζάν...τον Ρούμπιο και τον Ρούντι από την Μπανταλόνα...τον Διαμαντίδη από τον Ηρακλή τον Σπανούλη από το Μαρούσι,τον Παπαλουκά από τον Πανιώνιο...
Για να πάρει Ευρωλίγκα η Φενέρ,ο Ζοτς πρέπει να πάρει τον φτασμένο Σλούκα,τον Βέσελι από το ΝΒΑ,όχι τον Βέσελι
πριν τον βρει η Παρτίζαν.Θα πάρει τον έτοιμο Νίκολας στον ΠΑΟ...όχι τον Ντιλέινι
πριν πάει στην Μπάγερν.
Θα προσπαθήσει να φέρει και έναν Τέπιτς...αλλά...........
Θα μου πεις,δεν είμαστε ΠΑΟ του Ζοτς....και πάλι όμως,ακόμα και τώρα,η δυναμική αυτού του οργανισμού στοχευει σε Ευρωπαικό τίτλο στα επόμενα χρόνια.
Υ.Γ Και το 2003-04 λέγαμε....γιατί να μην έχουμε έναν Τανόκα Μπέαρντ...που στο διάλο τον βρήκε η Ζαλγκίρης Γ%^$Ω τον Μουγεζίνοβιτς και τον Ζούζα? Έλεγα τότε πιτσιρικάς....