colonel gomelsky
Jun 15 2015, 12:39
Δεν έχει καμία σχέση η περσινή κίνηση για Μάντζαρη με την τωρινή για Σλούκα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα έχουν την ίδια κατάληξη.
silversurfer
Jun 15 2015, 12:40
Εγώ πιστεύω ότι έχει και ότι κινείτε στην ίδια λογική με πέρυσι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, το κάνουμε βούκινο για να γουστάρουν οι οπαδοί μας.
ΥΓ. Σε παρακαλώ μόλις έρθει ο νέος προπονητής με το καλό να αλλάξει την υπογραφή σου. Τρομάζω!
Skonokinis
Jun 15 2015, 12:41
QUOTE (colonel gomelsky @ Jun 15 2015, 13:39 )

Δεν έχει καμία σχέση η περσινή κίνηση για Μάντζαρη με την τωρινή για Σλούκα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα έχουν την ίδια κατάληξη.
πάντως πιο πιθανό ήταν να ερχόταν μάντζαρης πέρυσι (δεν τράβηξε και λίγο το σίριαλ με τις διαπραγματεύσεις) παρά ο σλούκας φέτος που έχει δηλώσει και "πέντε πάνω-πέντε κάτω θα τα βρούμε"
Η πρόταση στον Σλούκα είναι καλή και όσον αφορά τα χρήματα και όσον αφορά την χρονική διάρκεια του συμβολαίου αφού σε δύο χρόνια θα μπορεί να κάνει νέο συμβόλαιο! Αν χρειαστεί πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ανέβει! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα χρήματα που λαμβάνουν οι Παππάς-Γιάνκοβιτς, ο Σλούκας είναι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο και αξίζει περισσότερα χρήματα, μια ματιά στο βιογραφικό των παικτών αρκεί... Παππάς και Γιάνκοβιτς έχουν πολλά ψωμιά να φάνε για να φτάσουν τον Σλούκα! Ο Παππάς μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε για 3 χρόνια αλλά αν αποδείξει ότι ανεβαίνει επίπεδο θα γίνει αναπροσαρμογή πριν το τέλος της τριετίας! Επίσης ο σημαντικός ρόλος του Σλούκα στην ομάδα είναι δεδομένος ανεξάρτητα από την απόκτηση ή όχι του Καλάθη! Ο Παναθηναϊκός θέλει (και σωστά κάνει) και τους δύο! Ο Ολυμπιακός πάντως σαφώς έχει το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις καθώς σίγουρα θα προτιμά να συνεχίσει στην ομάδα που ανδρώθηκε και σε ένα περιβάλλον που το ξέρει καλά! Το project του Παναθηναϊκού όμως μπορεί να είναι ελκυστικότερο! Στο μυαλό του Δημητράκη δεν μπορεί κανένας να μπει...
j-kidd13
Jun 15 2015, 12:46
Παντως το διδυμο Καλαθης Σλουκας θα ηταν δυνατο...
Με τον Διαμαντιδη απο πισω...
manosnismo
Jun 15 2015, 12:48
Ανεξαρτητα απο την υποθεση Σλουκα το ταβανι του Παππα ειναι σαφως μεγαλυτερο απο του Σλουκα
Ginobili
Jun 15 2015, 12:48
QUOTE(silversurfer @ Jun 15 2015, 11:30 )

Βρε guys δεν είπα να μην κάνει πρόταση στον Σλούκα ή σε κάποιον άλλο παίκτη και ειδικά παίκτη εγνωσμένης αξίας και Έλληνα.
Απλά κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα κάνει για επικοινωνιακούς λόγους. Αν πραγματικά θέλεις παίκτη τον ανακοινώνεις όταν οι άλλοι βλεπουν τελικό Μουντιάλ if you know what i mean.
Ούτε εννοούσα ότι ο προπονητής θα απορρίψει τον Σλούκα ή τον οποίον Σλούκα. Το είπα γιατί στο δικό μου μυαλό, θα ήθελα να μιλήσω με έναν προπονητή πριν υπογράψω το ρημάδι. Να δω τι πλάνα έχει, τι σκέψεις έχει για το παιχνίδι.
Αυτό λέω..
Και το ότι δεν είναι σοβαρός ο ΔΓ, εκτός από το ότι δεν είναι και το ξέρουμε, το είπα γιατί πάλι κάνει μια κίνηση Μάντζαρη για να ρίξει στάχτη στα μάτια..
όταν οι άλλοι βλεπουν τελικό Μουντιάλ .....Είχαμε την "Σπανουλιάδα" και μας τα είχαν κάνει τσουρέκια.Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.Τώρα αν το πρόβλημα μας είναι...γιατί κάνει προτάσεις επίσημες ο ΔΓ,και δεν προσεγγίζει τους παίκτες "κάτω από το τραπέζι" π.χ...όπως κάνει στα final4 το Σίχαμα του Ευρωπαικού μπάσκετ ΤΣΣΚΑ (Μπατίστ,Σισκάουσκας,Χάινς...) τι να πω....
colonel gomelsky
Jun 15 2015, 12:50
QUOTE(manosnismo @ Jun 15 2015, 13:48 )

Ανεξαρτητα απο την υποθεση Σλουκα το ταβανι του Παππα ειναι σαφως μεγαλυτερο απο του Σλουκα
Aυτό είναι βασικό και είναι και σε συνάρτηση και με το οικονομικό. Ο Παππάς που βγάζει τόσο πάθος και προαλείφεται για νέος ηγέτης, θα δεχτεί να παίρνει τα μισά (!!!) από έναν συνομήλικό του "γενίτσαρο";
ΥΓ. Το "γενίτσαρος" καταλαβαίνετε πως το λέω, μην αρπαχτείτε.
a bullet for your head
Jun 15 2015, 12:51
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 15 2015, 11:47 )

Kαι οσο ευκολο θα συμπληρωνα εγω προκειμενου να κρατησει στην ομαδα του ενα τοσο κομβικο παικτη οπως ο Σλουκας.Δεδομενου και οτι ο Σπανουλης στα 33 θα προερχεται και απο τουρνουα με την εθνικη το καλοκαιρι.
Για Παπαγιαννη δεν ξερω αν αξιζει να τον κρατησουμε.Το παιδι αδιαμφισβητητα θελει παρα πολυ δουλεια ακομα,αλλα εχει ταλεντο που αξιζει να του δωσεις τις ευκαιριες του,αλλα αποκλειεται να μην εχει στο μυαλο του το nba σε μια 2 ετια.Για να βγει σε παικτη 5αδας ο Παπαγιαννης σε ομαδα επιπεδου Παναθηναικου,στα ματια μου χρειαζεται 3-4 χρονια τουλαχιστον δουλειας και εμπειριας.Μεσα σ αυτο το διαστημα σιγουρα θα εχει συμμετοχη στο ντραφτ και ενδεχομενως θα την εχει κανει για απεναντι,οποτε δεν ξερω ποσο πραγματικα μπορουμε να ωφεληθουμε απο την παρουσια του.
Για να πάρει ο Σλουκας πραγματικές εγγυησεις που να αφορούν τον ρόλο του, στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις για την διαμόρφωση νέων ισορροπιών στο αγωνιστικό μειγμα. Ο Σλουκας έχει κάποια καλα διαπραγματευτικα χαρτιά. Έχει ηδη προτάσεις και θα πιέσει την κατάσταση, μη δεχόμενος να τραβήξει μακριά η βαλιτσα χρονικά. Στο μυαλο του Παπαγιάννη σίγουρα θα υπάρχει η επιθυμία της προοπτικής να παίξει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ. Αν υποθέσουμε πως δηλώσει υποψηφιότητα στο ντραφτ σε μια 2ετια, υπάρχουν 2 τρόποι να το κάνει, κρατώντας την μετοχή του ψηλα και το ενδιαφέρον των σκαουτερς αμείωτο. Ή να έχει ρόλο και να εξελίσσεται-ανελισσεται αγωνιστικά, παίζοντας στην Ευρώπη, ή να επιλέξει ενα πολύ καλό κολεγιακο προγραμμα. Στην 2η περίπτωση, η μετάβαση του στο ΝΒΑ θα γινόταν γρηγορότερα. Στην πρώτη περίπτωση αν πειθονταν εμπράκτως πως θα αξιοποιηθεί άμεσα, τότε θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά, να παραμείνει τουλάχιστον μια 4ετια στην Ευρώπη. Ούτως η' άλλως, και άλλοι Ευρωπαίοι, ενώ επιλέχτηκαν στο ντραφτ, δεν πήγαν αμέσως στο ΝΒΑ.
rankin
Jun 15 2015, 12:53
Αναμενόμενη η πρόταση στο Σλούκα, το έγραψα και χθες στο thread του 3ου τελικού.
Το αν θα καταφέρει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός, δεν ειμαι σε θέση φυσικά να το ξέρω εγώ.
Νομιζω πάντως, οτι ο Σλουκας στο σχόλιο του σχετικά με "τον ρόλο του" στην ομάδα, έδωσε το στίγμα του και εκει θα σταθεί και ο καθε διεκδικητής της υπογραφής του παίχτη.
Reggie Miller 31
Jun 15 2015, 12:55
QUOTE (manosnismo @ Jun 15 2015, 13:48 )

Ο Σλούκας θα παίζει πάντα 7-8, ο Παππάς την μια 9-10 την άλλη 4-5... Τι προτιμάμε απο τα 2 λοιπόν;
Και φέτος δεν ήταν και ο πιο σταθερός παίκτης μας
a bullet for your head
Jun 15 2015, 12:55
QUOTE(assistant @ Jun 15 2015, 12:26 )

ο Σλουκας για να μεινει στον Ολυμπιακο ζηταει μια συναντηση-συζητηση με τον προπονητη για να ενημερωθεί για το ρολο του τα επομενα χρονια..........στον Παναθηναικο με ποιον θα κανει την αντιστοιχη κουβεντα;;;;;;;;η θα παει εκει μονο για τα φραγκα;;;;;;;........κακο timing η καταθεση προσφορας ενώ η ομαδα δεν εχει ακομα προπονητη........θεωρω ότι γινεται για επικοινωνιακούς λογους, ''για να προλάβουμε να δειξουμε ότι ειμαστε στο κολπο της μεταγραφης του Σλουκα,πριν αυτος ανακοινωσει που θα παιζει του χρονου.........'' να χαμε-να λεγαμε δηλαδή.........σοβαρες δουλειες δε γινονται μ αυτόν τον τροπο........
Αυτό που λες έχει καλή βάση. Ωστόσο τις εγγυήσεις που θέλει μπορεί να τους τις παράσχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, θέτοντας το αργότερα ως όρο στον προπονητή που θα προσλάβει. Ή...μπορει να έχει κλείσει ήδη προπονητή ο Παναθηναϊκός και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
more stars
Jun 15 2015, 12:56
Για διοικητική αναδιοργάνωση κάνει λόγο το SDNA.
Aρχή με Μπαλτάκο και έπεται άλλος ένας.
http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...oti-metagrafi-/ελπίζων μπει και ο Τσάρτσα στο κόλπο, με άλλο φυσικά ρόλο.
Σα να φαίνεται μια ηλιαχτίδα, εφόσον έγινε αντιληπτή η αδυναμία σε αυτο το επίπεδο.
Darryl13
Jun 15 2015, 12:59
Ο Σλούκας δεν έχει μάνατζερ τον γνωστό που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια συνέχεια με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Ίσως παίξει κι αυτό το ρόλο του. Και κάτι άλλο, δε ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά η αδελφή του, η Αναστασία Σλούκα αγωνίζεται εδώ και χρόνια στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου φαίνεται ότι η τιμή εκκίνησης είναι τα 800.000 και μπορεί να αυξηθεί κι άλλο το ποσό. Στον Παναθηναϊκό θα έχει το ρόλο που επιθυμεί στο μέγιστο βαθμό, αφού θα κληθεί αν έρθει να παραλάβει την αρχηγεία της ομάδας από τον ΔΔ.
Skonokinis
Jun 15 2015, 12:59
παιδιά το θέμα με τα γκαφρά παίζει όντως μεγαλό ρόλο, όσοι παρακολουθείτε ποδόσφαιρο θα θυμάστε τις πρόσφατες δηλώσεις του σίντελφελντ που ανέφερε ότι η μεταγραφή εσσιέν των 2 εκ/μυρίων αλλάζει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια
και προσέξτε, το εντυπωσιακό είναι ότι έκανε αυτό το σχόλιο για παίκτη σαν τον εσσιέν που είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και εύλογα θα περίμενε κανείς ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προκαλέσει το συμβόλαιο αυτό γκρίνιες σε παίκτες που βλέπουν με τα κυάλια την καριέρα του ...κι όμως αποδεικνύεται πως οι επαγγελματίες αθλητές τα βλέπουν αλλιώς...
άρα είναι σκόπιμη και η τήρηση κάποιων ισορροπιών ανάμεσα στα συμβόλαια
assistant
Jun 15 2015, 13:01
και ξαναρωτω εγω......ο Σλου ζηταει συναντηση με τον Σφαιρο και εγγυήσεις για το ρολο του απ τη νεα χρονια.......με τον Παναθηναικο δε χρειαζεται να γινει η αντιστοιχη κουβεντα με τον αντιστοιχο ανθρωπο;;;;;.....τα φραγκα και η εξαστερη φανελα αρκουν για να ερθει σε σας ενώ σε μας πρεπει να παρει εγγυησεις;;;;;;;.........δεν το καταλαβαινω αυτό και γι αυτό επιμενω ότι είναι κακο το timing της πρότασης πριν ανακοινωθεί προπονητης και κανει προγραμματικες δηλωσεις.............ουτε καν θ ασχοληθεί σ αυτην τη φαση ο Σλουκας......εάν επανελθει ο Παναθηναικος με μεγαλυτερη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ τιποτα δεν αποκλειεται..........
Reggie Miller 31
Jun 15 2015, 13:02
QUOTE (more stars @ Jun 15 2015, 13:56 )

http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...oti-metagrafi-/ελπίζων μπει και ο Τσάρτσα στο κόλπο, με άλλο φυσικά ρόλο.
Σα να φαίνεται μια ηλιαχτίδα, εφόσον έγινε αντιληπτή η αδυναμία σε αυτο το επίπεδο.
Τον Μπαλτάκο τώρα τι τον θέλουμε; έχουμε τα προβλήματά μας, θα βάλουμε και ένα άτομο με εντελώς ακραίες πολτικές πεποιθήσεις που τουλάχιστον εγώ και πολλοί ακόμα φίλαθλοι δεν θέλουμε καν να έχει σχέση με την ομάδα που υποστηρίζουμε, πληρώνουμε για διαρκείας κλπ κλπ
Paris87
Jun 15 2015, 13:04
Ρε παιδια γιατι να ερθει ο Σλουκας εδω?
Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αρχηγος ομαδας οπως λενε μερικοι.
Και να ρχοταν θα ηταν πισω απο Χαραλαμποπουλο (μην τον ξεχνατε, αυτος θα ειναι ο αρχηγος μας) και Παπα, μην σας πω και απο Γκιστ
Ginobili
Jun 15 2015, 13:05
QUOTE(more stars @ Jun 15 2015, 11:56 )

Σοβαρότατη κίνηση.Να πω την αλήθεια,με εκπλήσσει και κάπως για έναν επιχειρηματία που τάσσεται συνεχώς με την παραμικρή ευκαιρία στο πλευρό του Τσίπρα.Ακόμα και στο onsports ανεβαίνουν άρθρα στήριξης της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
colonel gomelsky
Jun 15 2015, 13:06
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Jun 15 2015, 14:02 )

Τον Μπαλτάκο τώρα τι τον θέλουμε; έχουμε τα προβλήματά μας, θα βάλουμε και ένα άτομο με εντελώς ακραίες πολτικές πεποιθήσεις που τουλάχιστον εγώ και πολλοί ακόμα φίλαθλοι δεν θέλουμε καν να έχει σχέση με την ομάδα που υποστηρίζουμε, πληρώνουμε για διαρκείας κλπ κλπ
Εγώ είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος πολιτικά με τον Μπαλτάκο, ΑΛΛΑ αν δεν ήταν αυτός τη δεκαετία του 90, τότε η κατάσταση εις βάρος του ΠΑΟ θα ήταν χειρότερη και από το ποδόσφαιρο. Κράτησε τα πράγματα σε μια κάποια ισορροπία στο παρασκήνιο. Δεν κέρδισε βέβαια αλλά από το πόστο του συνεισέφερε. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα έχω εγώ.
a bullet for your head
Jun 15 2015, 13:06
QUOTE(assistant @ Jun 15 2015, 14:01 )

ουτε καν θ ασχοληθεί σ αυτην τη φαση ο Σλουκας......εάν επανελθει ο Παναθηναικος με μεγαλυτερη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ τιποτα δεν αποκλειεται..........
Και όμως πιστεύω ότι θα ασχοληθεί. Και θα χρησιμοποιήσει αυτή την πρόταση στις διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό. Αν ο Ολυμπιακός του ζητήσει χρόνο και δεν του δώσει ΑΜΕΣΩΣ αυτά που ζητάει, τότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί! Η Ψυχολογία και ο αγωνιστικός εγωισμός είναι εύθραυστες παράμετροι
Ginobili
Jun 15 2015, 13:07
QUOTE(Paris87 @ Jun 15 2015, 12:04 )

Και να ρχοταν θα ηταν πισω απο Χαραλαμποπουλο (μην τον ξεχνατε, αυτος θα ειναι ο αρχηγος μας) και Παπα, μην σας πω και απο Γκιστ

Καλά....μέχρι να τελειώσει το γάλα του ο Χαραλαμπόπουλος,βλέπουμε...Ο Σλούκας θέλει να παίζει,να μην κάνει κουμάντο ο Σπανούλης για το πόσο θα παίζει.
more stars
Jun 15 2015, 13:07
QUOTE (assistant @ Jun 15 2015, 14:01 )

και ξαναρωτω εγω......ο Σλου ζηταει συναντηση με τον Σφαιρο και εγγυήσεις για το ρολο του απ τη νεα χρονια.......με τον Παναθηναικο δε χρειαζεται να γινει η αντιστοιχη κουβεντα με τον αντιστοιχο ανθρωπο;;;;;.....τα φραγκα και η εξαστερη φανελα αρκουν για να ερθει σε σας ενώ σε μας πρεπει να παρει εγγυησεις;;;;;;;.........δεν το καταλαβαινω αυτό και γι αυτό επιμενω ότι είναι κακο το timing της πρότασης πριν ανακοινωθεί προπονητης και κανει προγραμματικες δηλωσεις.............ουτε καν θ ασχοληθεί σ αυτην τη φαση ο Σλουκας......εάν επανελθει ο Παναθηναικος με μεγαλυτερη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ τιποτα δεν αποκλειεται..........
Καλά κάνει ο Σλούκας και θα μιλήσει πρώτα με την ομάδα του.
Απο εκεί και πέρα, προς το παρόν ξέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και απο άλλους και θα πάρει κάτι καλύτερο απο τις αρχικές προτάσεις, πάντα έτσι γίνεται.
Υπο ποίες συνθήκες (ρόλο στην ομάδα) θα το μάθει προφανώς αν δεν πάρει αυτά που θέλει απο τον οσφπ.
Λογικές κινήσεις θεωρώ και τις δύο (απο πλευρά Σλούκα και παο).
Επικοινωνιακά βέβαια, αλλού γι αλλού.
+++
Για Μπαλτάκο να είμαι ξεκάθαρος. Πολιτικά αυτοπροσδιορίζομαι ως αριστερός και δεν ανακατεύω τα πολιτικά με τα αθλητικά με την προυπόθεση ότι δεν εμπλέκεται νομικό ή ηθικό πρόβλημα.
Την κίνηση την χαρακτήρισα ηλιαχτίδα, γιατί και ικανό τον θεωρώ και αναγνωρίζεται εμμέσως το διοικητικό πρόβλημα που είχαμε.
Να δούμε και την επόμενη κίνηση (αν έχουν βάση οι πληροφορίες του Παπαθεοδώρου), ώστε να έχουμε πιο σφαιρική εικόνα.
Η ομάδα χρειάζεται κα ιτεχνικό διευθυντή - γενικό κουμάντο και να πάει πιο πίσω ο ΔΓ.... χρειάζεται και στήριξη το DNA, κάποιος δίπλα στον Αλβέρτη για τα αποδυτήρια. Ίσως να ήρθε ο καιρός για Τσάρτσα.
assistant
Jun 15 2015, 13:10
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 15 2015, 13:55 )

Αυτό που λες έχει καλή βάση. Ωστόσο τις εγγυήσεις που θέλει μπορεί να τους τις παράσχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, θέτοντας το αργότερα ως όρο στον προπονητή που θα προσλάβει. Ή...μπορει να έχει κλείσει ήδη προπονητή ο Παναθηναϊκός και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
το να δινει εγγυήσεις ο προεδρος που θα πρεπει να ασπαστει ο προπονητης είναι ακραιο σεναριο.........σημαινει ότι αυτος ο προπονητης θα είναι ''λιγος'' για να το πω κομψα...............το αποκλειω αυτό το σεναριο.....το δευτερο που αναφέρεις ότι μπορει η ομαδα να εχει ηδη προπονητη,που να μπορει να κουβεντιασει τις επομενες ωρες με το Σλουκα.......λιγοτερο απιθανο το κοβω απ το πρωτο..
Reggie Miller 31
Jun 15 2015, 13:11
QUOTE (colonel gomelsky @ Jun 15 2015, 14:06 )

Εγώ είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος πολιτικά με τον Μπαλτάκο, ΑΛΛΑ αν δεν ήταν αυτός τη δεκαετία του 90, τότε η κατάσταση εις βάρος του ΠΑΟ θα ήταν χειρότερη και από το ποδόσφαιρο. Κράτησε τα πράγματα σε μια κάποια ισορροπία στο παρασκήνιο. Δεν κέρδισε βέβαια αλλά από το πόστο του συνεισέφερε. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα έχω εγώ.
Ο Μπαλτάκος ή οι υπερομάδες που είχε ο Σούμποντιτς (Ράτζα, Σκοτ, Ντέγιαν) και μετά ο Ζοτς έφεραν τα πρωταθλήματα;
Ginobili
Jun 15 2015, 13:15
QUOTE(assistant @ Jun 15 2015, 11:01 )

Για να μην κοροιδευομαστε....Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μιλήσει και με τον Σπανούλη πρώτα,πριν δώσει εγγυήσεις στον Σλούκα.Κι αυτό ο Σλούκας το ξέρει...
Με Σπανούλη,Μάτζαρη.και Λαφαγέτ(ή άλλο ξένο γκαρντ) ο Σλούκας έχει πρόβλημα χρόνου.Στον ΠΑΟ...και με Διαμαντίδη μέσα,ο Μήτσος θα του λέει "Κάνε εσύ σουτ και μπούκες"
j-kidd13
Jun 15 2015, 13:25
more stars
Jun 15 2015, 13:31
3-4 πηγές τον χαρακτηρίζουν ως φαβορί.
imo Φαλακρός Πεδουλάκης, χωρίς καμία εμπειρία απο το επίπεδο που πρέπει να στοχεύουμε.
silversurfer
Jun 15 2015, 13:45
σόρρυ αλλά έχω χάσει το ποσό της ανανέωσης του Παππά. είναι όντως στα 400κ τον χρόνο που λέτε?
τώρα για τον Σάσα νομίζω ότι από τα κουκιά που έχουμε είναι από τις πιο καλές επιλογές. Ο Κοκόσκοφ λένε θα μείνει NBA γιαυτό ναυάγησε.
more stars
Jun 15 2015, 13:51
QUOTE (silversurfer @ Jun 15 2015, 14:45 )

σόρρυ αλλά έχω χάσει το ποσό της ανανέωσης του Παππά. είναι όντως στα 400κ τον χρόνο που λέτε?
400 ήταν να πάρει έτσι κι αλλιώς, όπως και ο Βλάντο. Το πιθανότερο είναι να ανανέωσε σε υψηλότερο ποσό.
sni79per
Jun 15 2015, 14:01
πως γινεται να μπαινουν στο στοχο απο τη μια ο κοκοσκοφ κ απο την αλλη ο σασα που οπως γραφεται ο ενας ειναι επιθετικογενης κ ο αλλος αμυντικογενης ενας θεος ξερει.
δεν συζητω φυσιογνωμικα (ναι για μενα παιζει ρολο

) που ο ενας ειναι λουκουμας κ ο αλλος ψυχακι.
θα παρακαλαω για σουλη στο τελος μου φαινεται.
QUOTE(katharop @ Jun 15 2015, 14:54 )

μπορειτε να ξεκινησετε επανασταση ανατροπης η να απεχετε απο τα δρωμενα.
κ το λεω χωρις ιχνος ειρωνιας.
διαφορετικα να διαβαζουμε τα 1000 κακα που οντως εχει σε καθε ποστ αγγιζει τα ορια του γραφικου.
Quincy
Jun 15 2015, 14:06
QUOTE(Ginobili @ Jun 15 2015, 11:15 )

Για να μην κοροιδευομαστε....Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μιλήσει και με τον Σπανούλη πρώτα,πριν δώσει εγγυήσεις στον Σλούκα.Κι αυτό ο Σλούκας το ξέρει...
Με Σπανούλη,Μάτζαρη.και Λαφαγέτ(ή άλλο ξένο γκαρντ) ο Σλούκας έχει πρόβλημα χρόνου.Στον ΠΑΟ...και με Διαμαντίδη μέσα,ο Μήτσος θα του λέει "Κάνε εσύ σουτ και μπούκες"
Έτσι είναι. Ο Σπανούλης είναι το κλειδί στην υπόθεση, κι όχι ο Σφαιρόπουλος ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Και ο Σπανούλης δεν βρίσκω τον λόγο να περιορίζεται σε 15λεπτα (τουλάχιστον στους δύσκολους αγώνες) για να παίζει ο Σλούκας. Παρότι μεγαλώνει δεν είναι η ώρα του να πάρει τέτοιο ρόλο. Από την μεθεπόμενη σεζόν αυτά.
Ο Σλούκας θέλει πια 30λεπτα, και καλά κάνει, αλλά δύσκολα θα τα βρει αυτά στον Ολυμπιακό του χρόνου. Θα τα έχει όμως από τον μεθεπόμενο και για μια 5ετία.
Τα ίδια θα ισχύουν και για τον Παναθηναικό. Οπότε θα πρέπει να περιοριστεί σε 15λεπτα ο Παππάς. Πράγμα που εγώ θα το βρισκα λογικότατο. Ο Σλούκας είναι πιο έτοιμος και καλύτερος παίκτης. Αλλά θα πρέπει να δεχτεί και ο Παππάς κάτι τέτοιο, χωρίς τις "ομορφιές" που έκανε στον Πεδουλάκη
thalys
Jun 15 2015, 14:26
Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης δεν αναπτύσσονται αν δεν είναι μόνιμα στην 12άδα. Ο τελευταίος δε, δεν μένει καν στην ομάδα. Τα υποθετικά ρόστερ πρέπει να το λαμβάνουν αυτό υπόψη τους. Εκτός αν αλλάξει πάλι ο σχεδιασμός και το σύνθημα της νέας χρονιάς είναι το ρηπίτ στο Βερολίνο.
Με αυτό το δεδομένο κι υποθέτοντας ότι ΔΔ-Φώτσης συνεχίζουν έχουμε ανάγκη από:
1) Οργανωτή και καλό αμυντικό
2) Ασσόδυο που δίνει σκορ ή 2-3άρι με σουτ και άμυνα
3) Αθλητικό 5ρι
4) Συμπληρωματικό 4-5ρι.
Οι μεγάλες ανάγκες είναι το (1) και το (3). Στο (2) υπάρχει κάποια ευελιξία στην αγορά και στο (4) η θέση έχει τ'όνομα του Λουκά γραμμένο αν δεχτεί μείωση.
Ρόστερ:
(1) - ΔΔ
Παππάς - (2) - Μποχωρίδης
Γιάνκοβιτς - Χαραλαμπόπουλος
Φώτσης - Γκιστ
(3) - (4) - Παπαγιάννης
Μάξιμουμ 5 ξένοι, πιθανότατα 3. Κι οι τρεις μικροί μόνιμα στην 12άδα.
Λύνουμε το πρόβλημα στο 1, περνάει ο ΔΔ σε δευτερεύοντα ρόλο κι αποκτά στήριγμα ο Παππάς χωρίς να περιορίζονται τα λεπτά του Μποχωρίδη.
Στο 3 η τρύπα καλύπτεται είτε με σχήματα με 3 γκαρντ είτε με το (2) να είναι 2-3άρι και να παίρνει χρόνο κι εκεί. Η θέση παραμένει το πιο αδύναμο σημείο μας.
Στους ψηλούς αποκτάμε αθλητικότητα χωρίς να θάβουμε τον Παπαγιάννη.
Το κενό μέχρι να επανέλθουν οι Γκιστ-Παππάς στην ομάδα μπορεί να είναι κι ευεργετικό. Στην χειρότερη μας εξαναγκάζει να δώσουμε χρόνο στους μικρούς σε αγώνες σημαντικούς αλλά χαμηλότερου επιπέδου. Στην καλύτερη μας επιτρέπει να προσθέσουμε στο ρόστερ 1-2 ταλέντα από summer league/κολλέγιο που χρειάζονται χρόνο για το επίπεδο αυτό και κανονικά θα πήγαιναν σε χαμηλότερη λίγκα. Εντάσσονται στην ομάδα από φέτος, καλύπτουμε τις τρύπες μέχρι την επιστροφή των απόντων κι έπειτα βγαίνουν εκτός 12άδας χωρίς γκρίνια.
Τέτοιος παίκτης ίσως είναι ο Τσαλμπούρης πχ. Ψηλός με τίμιο σουτ αλλ'ακατέργαστος. Στο Iowa State έφυγε ο προπονητής που τον πήγε στο κολλέγιο κι είναι αμφίβολο αν θα βρει χρόνο την επόμενη σαιζόν.
Kim Jong-un
Jun 15 2015, 14:46
QUOTE (silversurfer @ Jun 15 2015, 12:12 )

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...
Αφενός καμία μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, ειδικά όταν την βγάζεις βούκινο.
Αφετέρου ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έχεις βρει?? Ή κάνεις μόνος σου μεταγραφές??????????????????????????????
Πόσο κρίμα να βλέπω την ομάδα μου να ξεφτιλίζεται από 1 μέλος της οικογένειας που την ανέδειξε κ την έκανε από τις καλύτερες στην Ευρώπη...
γιατι τι πειραζει που την δημοσιευσαν?λες και δεν θα εβγαινε προς τα εξω,ειπαμε δεν χρειαζεται πορπονητης για να γινουν καποιες μεταγραφες.ο προεδρος ξερει ποιοι παιχτες χρειαζονται.
QUOTE (colonel gomelsky @ Jun 15 2015, 13:50 )

Aυτό είναι βασικό και είναι και σε συνάρτηση και με το οικονομικό. Ο Παππάς που βγάζει τόσο πάθος και προαλείφεται για νέος ηγέτης, θα δεχτεί να παίρνει τα μισά (!!!) από έναν συνομήλικό του "γενίτσαρο";
ΥΓ. Το "γενίτσαρος" καταλαβαίνετε πως το λέω, μην αρπαχτείτε.
οπως δεχτηκε να παιρνει τα μισα απτον νελσον περυσι ετσι θα δεχτει και φετος να παιρνει τα μισα απτον σλουκα,τα συμβολαια δεν χαριζονται κερδιζονται,ας κανει 2 σουπερ χρονιες και να ζηταει και αυτος μετα 1 εκατ. το χρονο.
QUOTE (more stars @ Jun 15 2015, 13:56 )

πολυ δυνατη κινηση καθως ο μπαλτακος ειναι χωμενος και ξερει ατομα που πρεπει να ξερει καποιος.
QUOTE (Paris87 @ Jun 15 2015, 14:04 )

δεν ειναι για ολους αυτοσκοπος να φερουν τον τιτλος αρχηγος ομαδας.
nvip13
Jun 15 2015, 14:46
QUOTE(thalys @ Jun 15 2015, 15:26 )

Λύνουμε το πρόβλημα στο 1, περνάει ο ΔΔ σε δευτερεύοντα ρόλο κι αποκτά στήριγμα ο Παππάς χωρίς να περιορίζονται τα λεπτά του Μποχωρίδη.
Για ποια λεπτά του Μποχωρίδη μιλάμε??
Νομίζω το καλυτερο για τον ιδιο και την ομάδα, ειναι να φυγει δανεικός και βλέπουμε.
Αν κάποιος πρεπει να πάρει περισσότερα λεπτά του χρόνου ειναι ο Χαραλαμπόπουλος, ο οποιος σε σχέση με τον Μποχω αδικήθηκε σε μια χαμένη χρονιά.
j-kidd13
Jun 15 2015, 14:57
Eδω μιλαμε για μεταγραφικα του Παναθηναικου.Οχι για ποδοσφαιρα,επενδυτικες κινησεις και θεωριες στη σφαιρα της φαντασιας του καθενος.Το ληγουμε ΤΩΡΑ.
Kim Jong-un
Jun 15 2015, 15:01
QUOTE (qspock @ Jun 15 2015, 03:52 )

Μια και τα μαθαινεις απο μεσα, μπορεις να μας λυσεις μερικες αποριες:
1) Ο Παυλος ειναι καλα στην υγεια του? Προσωπικα θα εκτιμουσα τη δικη του θεση περισσοτερο κι απο του Θαναση. Γεινκα καλο ειναι να επανελθουν σε ενεργο ροσο οσο μπορουν, εστω αυτο του συμβουλου. Υπαρχει τετοια προθεση? Ή συνεχιζει ο Παπαδοπουλος?
2) Τι εγινε τελικα με Ομπραντοβιτς?
3) Τι εγινε με Ιτουδη? Αν υποθεσω πως ο πρωτος λογω κρισης δεν προκειται να ξαναερθει Ελλαδα, ο δευτερος θα ηταν μια λυση. Γιατι δεν προτιμηθηκε οταν εφυγε ο Ζελικο?
4) Κατω απο ποιες συνθηκες εφυγε ο Σπανουλης και γιατι ο Ζελικο τα εχει βαλει μαζι του?
5) Ο Διαμαντιδης θα μεινει? Κι αν ναι για ποσο?
6) Ποιος δεν θελει τον Γιαννακη? Γιατι αν αποφασιζει ο κοσμος, αυτος εχει ηδη απορριψει και τον Πεδουλακη. Τελικα αν πραγματι αποφασιζει ο κοσμος, γιατι δε τον ρωτανε ποιον θελει προπονητη?
7) Τον Ν.Παπαδογιαννη τον διωξανε απο τη Νοβα γιατι δε τον ηθελε ο Δημητρης Γιαννακοπουλος? Ο ιδιος ισχυριζεται πως ηταν θεμα περικοπων, αλλα ηταν απο τους καλυτερους κι αντικειμενικοτερους σπικερ. Απο που κι ως που τα εβαλε μαζι του ο Δ.Γιαννακοπουλος και αν συμμετειχε στην απομακρυνση του απο το καναλι.
8) Γιατι αρνηθηκε ο Αλβερτης να αναλαβει ως προπονητης μετα την απομακρυνση του Ιβανοβιτς?
Αν εχεις τη δυνατοτητα να ρωτησεις τα παραπανω θα το εκτιμουσα. Πιστευω ειναι αποροιες που μονο εκ των εσω μπορουν να απαντηθουν.
1 . οχι εχει πολλα προβληματα υγειας(καρδια) και γιαυτο δεν μπορει να εχει ενεργο ρολο στην καε.
2 . δυο πραγματα,δγ και αβεβαιωτητα σχετικα με τους στοχους της ομαδας.
3 .τον ιτουδη τον προοριζαν για αντικαταστατη του ζελικο αλλα ο ιδιος εκρινε οτι δεν μπορει να ειναι προπονητης σε μια ομαδα με μειωμενο μπατζετ στοχους κτλ. ο θανασης τον συμπαθει ακομα.
4 . ο σπανουλης εφυγε οχι για το οικονομικο αλλα γιατι ηθελε να βαφτιστει αρχηγος αγωνιστικα αλλα και ηθικα,χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν ζητησε 1 ευρω παταπανω αποτι παιρνει ο διαμαντιδης.τον εψηνε ο ζελικο αλλα ακομα περιμενει να τον παρει τηλ πριν υπογραψει στον οσφπ,αποτελουσε αγαπημενο παιδι του θαναση και εκανε υπερβολικα μεγαλες προσπαθειες να τον γυρισει απτο nba,μεχρι και η μητερα του τον επαιρνε τηλεφωνο και του ζητουσε να κανει τα παντα ωστε να γυρισει ο μπιλυς.
5 .ναι 1 χρονο ακομα
6 . ο κοσμος και μερικα ατομα μεσα στην καε,αν δεν προβληματιζε αυτο τον προεδρο θα ειχε υπογραψει ηδη στον παο γιατι τρεφει μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο του,εγω πιστευω οτι ακομα και να μην υπογραψει τωρα αν αποτυχει ο επομενος προπονητης θα ειναι αυτος που τον διαδεχθει.
7 . δεν το ξερω το θεμα
8 .γιατι δεν ηθελε να συνδεθει το ονομα του με αυτο που ερχοταν,η σκουπα δηλαδη,εξαλλου και περυσι αυτος ηταν βιτρινα,ο πριφτης κανονιζε τα προπονητικα,δεν υπηρχε λογος να ξανακανει την βιτρινα.
j-kidd13
Jun 15 2015, 15:07
Το τοπικ κλειδωνει...θα φυγουν τα ασχετα ποστ και ξανανοιγει.θα συνεχισουμε με τα μεταγραφικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ εδω.
Air Kef
Jun 15 2015, 15:14
Για να επανέθω στα μπασκετικά και την βάση στην οποία χτυπάει ο ΠΑΟ τον Σλούκα με 800κ, δεν σημαίνει οτι αν ο Σπανούλης παίζει 25 λεπτά, ο Σλούκας θα παίζει 15. Αρκεί να του εγγυηθεί ο Ολυμπιακός ότι μαζί με Σπαν και Μάντζαρη, είναι η 3άδα στα γκαρ που στήνεται η ομάδα, και ο ξένος που θα έρθει θα είναι ο συπληρωματικός. Δεν τον πειράζει τον Σλούκα να μην είναι το πρώτο βιολί για τα επόμενα 2 χρόνια που θεωρητικά ο Σπανούλης θα ανήκει ακόμα στο Τοπ 5 της Ευρωλίγκα, αυτό που δεν θέλει είναι να μην έρθει πάλι ενας Λο και γίνει αυτός ο παρτενέρ και δεύτερος πόλος. Και αυτό το κέρδισε φέτος.
Οπότε, εκτός από το ο ΠΑΟ να του τάξει ότι θα πάρει τα κλειδιά της ομάδας από τον Παππά και τον ΔΔ και θα του τα δώσει μαζί με αρχηγιλίκι, πακέτο με +1m, δεν πιστεύω ότι έχει ελπίδες να τον υπογράψει, όσο κι αν το θέλει, κατι που το ξέρουν και στον ΠΑΟ και γαυτό παίζουν το παιχνίδι επικοινωνιακά, μήπως και πάρουν +100κ από το μπατζετ του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.: Η Ευρωλίγκα "σιγά την διοργάνωση"; Φαντάζομαι η Α1 και το Κύπελλο Ελλάδας θεωρούνται σημαντικότερες και σοβαρότερες;
j-kidd13
Jun 15 2015, 15:14
Επανερχομαστε...Οσα ποστ απο δω και περα αφορουν ποδοσφαιρα,πρωτοσελιδα,σοβαροτητα διοικησης,συγκριση αφων και ΔΓ με Αγγελοπουλους και δεν ξερω τι αλλο,θα υπαρχει αναλογη ποινη.Ευχαριστουμε για την προσοχη σας...
katharop
Jun 15 2015, 15:19
QUOTE (Air Kef @ Jun 15 2015, 16:14 )

Για να επανέθω στα μπασκετικά και την βάση στην οποία χτυπάει ο ΠΑΟ τον Σλούκα με 800κ, δεν σημαίνει οτι αν ο Σπανούλης παίζει 25 λεπτά, ο Σλούκας θα παίζει 15. Αρκεί να του εγγυηθεί ο Ολυμπιακός ότι μαζί με Σπαν και Μάντζαρη, είναι η 3άδα στα γκαρ που στήνεται η ομάδα, και ο ξένος που θα έρθει θα είναι ο συπληρωματικός. Δεν τον πειράζει τον Σλούκα να μην είναι το πρώτο βιολί για τα επόμενα 2 χρόνια που θεωρητικά ο Σπανούλης θα ανήκει ακόμα στο Τοπ 5 της Ευρωλίγκα, αυτό που δεν θέλει είναι να μην έρθει πάλι ενας Λο και γίνει αυτός ο παρτενέρ και δεύτερος πόλος. Και αυτό το κέρδισε φέτος.
Οπότε, εκτός από το ο ΠΑΟ να του τάξει ότι θα πάρει τα κλειδιά της ομάδας από τον Παππά και τον ΔΔ και θα του τα δώσει μαζί με αρχηγιλίκι, πακέτο με +1m, δεν πιστεύω ότι έχει ελπίδες να τον υπογράψει, όσο κι αν το θέλει, κατι που το ξέρουν και στον ΠΑΟ και γαυτό παίζουν το παιχνίδι επικοινωνιακά, μήπως και πάρουν +100κ από το μπατζετ του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.: Η Ευρωλίγκα "σιγά την διοργάνωση"; Φαντάζομαι η Α1 και το Κύπελλο Ελλάδας θεωρούνται σημαντικότερες και σοβαρότερες;

Πριν απο 3-4 σελίδες στην ουσία ισχυρίστηκες οτι η πρόταση δεν είναι σοβαρή. Και έτσι είναι. Είναι σαν το περσινό με τον μάντζαρη. Νομίζω ο σλούκας παίρνει 450 σε εσάς φέτος? Προφανώς ο Ολυμπιακός θα ανέβαινε στα 700-800 χιλιαρικα. Οπως λές με κάτω απο 1.1 η μεταγραφή αυτή δεν γίνεται. Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει πρώτα να ανακοινώνει η καε τους παίκτες και μετά να βγαίνει η είδηση στα μμε. Πλέον γίνεται το ανάποδο για επικοινωνιακούς σκοπούς. Κανένας σλούκας δεν θα έρθει στον Παναθηναικό. Το να κάνεις ολο αυτό το σαματά για να κερδίσεις δήθεν 50-100Κ απο το μπάτζετ του Ολυμπιακού στα μάτια μου επίσης δείχνει γραφικό. Γιατί θα υποστείς επικοινωνιακή ήττα έστω και μικρή όταν ανανεώσει ο παίκτης. Με τακτικές καλοκαιριού 2014 αρχίσαμε λοιπόν στα μεταγραφικά.
silversurfer
Jun 15 2015, 15:19
Πάντως λίγο που οι τελικοί ήταν σίγουρα χαμένοι, λίγο που δεν έχω ΟΤΕ τιβι και δεν πάω σε καφετέριες δεν μπορώ να πω ότι έζησα την περίοδο αυτή όπως παλιά. Πολύ αδιάφορα πέρασαν οι μέρες.
Και τσουπ σήμερα έχουμε Σλούκα, Σάσα Ομπράντοβιτς και ένα άρθρο στο Contra που λέει για άλλον Έλληνα για τον οποίο θα χωθούμε δυναμικά με περισσότερες πιθανότητες απόκτησης.
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα έχουμε με φουλ μετραγραφολογία...
spysta
Jun 15 2015, 15:22
κατα τη γνωμη μου ... ΠΑΝΤΕΛΩΣ ''των εντυπωσεων'' η προταση που εκανε ο ΠΑΟ σημερα στον Σλουκα
θα την επαιρνα ΣΟΒΑΡΑ αν ηταν πανω απο 1μυριο ετησιως (πχ 3,5 για 3 χρονια)... αλλα με 800χιλιαρικα (οσα περιπου θα παρει και απο τον ΟΣΦΠ) δειχνεις οτι απλα θες ,ΚΥΡΙΩΣ, να κερδισεις τις εντυπωσεις , μια ημερα μετα την απωλεια του Πρωταθληματος.
και ειναι λιγακι lame αυτο .. επειδη δειχνει οτι δεν αντεχεις την ηττα και βεβαια .. δεν εχεις καν προπονητη ρε συ.
οχι οτι δεν μπορεις να κανεις προταση σε εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παικτες (προφανως και μπορεις οποτε θες αφου ειναι ελευθερος) .. αλλα πραγματικα ΠΟΣΟ σοβαρα πιστευεις οτι θα σε παρει ο ιδιος ο παικτης με αυτη την κινηση ???
χωρις προπονητη .. με ροστερ ερωτηματικα .. χωρις να ξερει ΕΣΤΩ 1-2 ξενους που θα τον πλαισιωσουν. (ουτε καν για Μπατιστ Γκιστ δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα μεινουν)
για εμενα .. περιμενεις λιγο , κανεις καποιες κινησεις (δηλ coach,καναδυο ξενοι ή κανας Ελληνας πιτσιρικας) .. και τον παικτη που θες για πρωταγωνιστη (βλεπε Σλουκα) τον προσεγγιζεις ΑΘΟΡΥΒΑ και τον κλεινεις με ΠΡΟΤΑΣΑΡΑ που του λεει '' ελα δω Κωσταρα να γινει ηγετης της ομαδας μας και ασε τον ΟΣΦΠ''.
τωρα ετσι οπως ηρθε το πραγμα απο την πλευρα της διοικησης του ΠΑΟ .. ειναι πολυ φρουφρου κι αρωματα καταστασεις. (τουλαχιστον για την ωρα)
ΥΓ.βεβαιως ο ΠΑΟ θα επανελθει πιστευω με 1μυριο για Σλουκα.
κλασσικες κινησεις τακτικης αυτες .. οπως και περυσι με Μαντζαρη , αλλα θεωρω οτι θα βρει τοιχο ο Γιαννακοπουλος απο την πλευρα του Σλουκα.
βασικα ο Σλουκας για εμενα θα ανανεωσει στον ΟΣΦΠ ή θα παει εξωτερικο.
stevaskts
Jun 15 2015, 15:27
καλαθης,δδ,κουπερ
σλουκας,παπας,μποχωριδης
μεταγραφη,γιανκοβιτς
γκιστ,φωτσης,χαραλαμποπουλος
4-5μαυροκεφαλιδης
λασμε? μεταγραφη παπαγιαννης.
manos_89
Jun 15 2015, 15:31
QUOTE (Kim Jong-un @ Jun 15 2015, 16:01 )

4 . ο σπανουλης εφυγε οχι για το οικονομικο αλλα γιατι ηθελε να βαφτιστει αρχηγος αγωνιστικα αλλα και ηθικα,χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν ζητησε 1 ευρω παταπανω αποτι παιρνει ο διαμαντιδης.τον εψηνε ο ζελικο αλλα ακομα περιμενει να τον παρει τηλ πριν υπογραψει στον οσφπ,αποτελουσε αγαπημενο παιδι του θαναση και εκανε υπερβολικα μεγαλες προσπαθειες να τον γυρισει απτο nba,μεχρι και η μητερα του τον επαιρνε τηλεφωνο και του ζητουσε να κανει τα παντα ωστε να γυρισει ο μπιλυς.
Εγώ για τον Σπανούλη ξέρω εντελώς διαφορετικά πράγματα πάντως :S
yorgos
Jun 15 2015, 15:39
Άμα είσαι σοβαρός...απεναντίας,δεν θα ρωτήσεις κανέναν προπονητή για το αν δέχεται τους καλύτερους νέους Έλληνες
O παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να ξέρει αν τον πιστεύει ο νέος προπονητής και -κυρίως- τι μπάσκετ θα παίζει η ομάδα. Αλλιώς την πατάει όπως ο Μαυροκεφαλίδης με τον Πεδουλάκη: δεν παίζεις άμυνα, κάτσε στον πάγκο, όσο καλός κι αν είσαι. Δεν μπορείς να "φοράς" μεταγραφές στο κεφάλι οποιουδήποτε προπονητή, είναι συνταγή αποτυχίας.
Η μεταγραφή Μπαλτάκου είναι τραγική. Ασχέτως των πολιτικών, ο άνθρωπος είναι ο πιο αποτυχημένος παράγοντας που έχει περάσει ποτέ από την ΚΑΕ. Για χρόνια έκανε τον καρπαζοεισπράκτορα του Γιάννη Γιαννάκη, χάνοντας ακόμη και τα εισιτήρια του 5ου τελικού σε πλαστικές σακούλες σκουπιδιών από το φωταγωγό του ΕΣΑΚΕ, η ομάδα δεν πήρε ούτε ένα πρωτάθλημα επί ημερών του. Εν τέλει ήρθε ο Σούμποτιτς που έκανε στην άκρη το Μπαλτάκο, ζήτησε ρητώς να μην τον βλέπει καν, πήραμε πρωτάθλημα στο ΣΕΦ που φαινόταν αδύνατον... και ο Μπαλτάκος έφαγε το Σούμποτιτς επειδή θεωρούσε "πως η ομάδα είναι όμηρός του, όποτε ήθελε έπαιρνε το Ράτζα κι έφευγε". Ένα πρωτάθλημα πήραμε κι έδιωξε τον άνθρωπο που το έφερε για να μη χάσει την καρέκλα του. Είναι ο ορισμός της ανίκανης δολοπλοκίας. Και καλά να είναι δολοπλόκος (αρνητικό από μόνο του) αλλά άχρηστος δολοπλόκος πάει πολύ. Φυσικά από το ΔΓ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, ταιριάζουν σε πολλά τα δυο τους.
Χωρίς καμία υπερβολή, ο λόγος που ο Παναθηναϊκός έμενε άτιτλος για πάνω από μισή δεκαετία είναι η διοικητική μπαρούφα που λέγεται Μπαλτάκος. Πάμε εμπρός... προς τα πίσω.
colonel gomelsky
Jun 15 2015, 15:43
@spysta
Mε μια διαφορά 300.000 ευρώ το χρόνο, τι εκτιμάς ότι θα κάνει ο Σλούκας;
silversurfer
Jun 15 2015, 15:45
gomelsky πιστεύεις ότι θα το πάμε στο 1-1.1 εκ δηλαδή? γιατί τα 800κ τα ματσάρει ο ΟΣΦΠ..
colonel gomelsky
Jun 15 2015, 15:46
QUOTE(silversurfer @ Jun 15 2015, 16:45 )

gomelsky πιστεύεις ότι θα το πάμε στο 1-1.1 εκ δηλαδή? γιατί τα 800κ τα ματσάρει ο ΟΣΦΠ..
Ναι, αυτό πιστεύω. 700 ο ΟΣΦΠ, 1 μύριο εμείς.
@yorgos Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
Ο Σλούκας μόλις είπε στην ΈΡΑ Σπορ για την πρόταση που του έγινε πως "Ο Παναθηναικός δημιουργεί κλίμα". Τα συμπεράσματα δικά σας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.