Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EuroCup 08-09 (ex-Uleb Cup)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
hagi
Ξέρει κανείς ποιο κανάλι δείχνει τον Άρη στην Ευρώπη;;
EXPLOITED ARIS
QUOTE(hagi @ Dec 1 2008, 11:37 ) *
Ξέρει κανείς ποιο κανάλι δείχνει τον Άρη στην Ευρώπη;;

Μακεδονια tv
hagi
οκ το είδα και γω ..ευχαριστώ..νόμιζα ότι έδειχνε μόνο τον Πανελλήνιο..
alien-tour
Ευχαριστώ...Έψαχνα να βρω που δείχνει τον αγώνα...
thrylos7
(Αρκετά καθυστερημένα...)

Άνετη επικράτηση επί της Μπνέι Χασαρόν με 87-74. Η ομάδα δε χρειάστηκε να υπερβάλλει εαυτόν και ήταν αρκετά χαλαρή ανά σημεία. Οι ισραηλινοί είναι προφανώς η χειρότερη ομάδα του ομίλου, αυτή που ξεχωρίζει. Εκμεταλλεύτηκαν ως ένα βαθμό τα προσόντα των ξένων τους, κυρίως κάτω από το καλάθι και τις εμπνεύσεις (στη δίχως ιδιαίτερη συγκέντρωση και χαλαρή άμυνα του Άρη) του Ταπίρο και κατάφεραν να είναι διαρκώς κοντά στο σκορ. Ο τελευταίος πάντως δεινοπάθησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αφού του χρεώθηκε 4 φορές μεταφορά μπάλας... Άλλη μία και στο δεύτερο ημίχρονο, με κάποια επιείκια από τους διαιτητές.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν έχουν μάθει να μην κάνουν φάουλ... Είχαν 11 στα πρώτα 13 λεπτά και κάτι ανάλογο συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά ύφεση...

Ωραία ατμόσφαιρα, είχα ξεχάσει πως είναι οι (ευρωπαϊκοί) αγώνες μεσοβδόμαδα, 2000-2500 κόσμος, όμορφο κλίμα, (όχι πολλή κάπνα) και ένα ευχάριστο ματς που δε χρήζει ιδιαιτέρου σχολιασμού. Απλά ο Κλαρκ συνέχισε το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων βάζοντας μερικά φοβερά καλάθια, ενώ ελάχιστο χρόνο πήραν και οι μικροί της ομάδας, Παπανικολάου, Χρυσικόπουλος, Μούρτος. Ο τελευταίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μέσα στην εβδομάδα.

Τώρα ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ... Άντε να θυμηθούμε κάτι από Ευρωλίγκα... bball.gif

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment



(καλύτερη ποιότητα μέσα από το youtube)
EXPLOITED ARIS
Μεγαλος αγωνας σημερα στο Παλε με δυο σημαντικοτατες απουσιες απο πλευρας μας,Νελσον και Ηλιαδης.Μακαρι να μη μας κοστισουν και εστω και δυσκολα να παρουμε τον αγωνα στο Vodafone Sports Arena!!!E εδω τωρα δε μας χρειαζοταν ενας ψηλος ακομα;Τη στιγμη που ολοι δηλωνουν πως δε θα παρουμε παικτη εκτος σοβαρης αναγκης.Εγω παντως το να τρωμε 25 ποντους απο τον ΠΑΟ και να λειπουν δυο απο τους φορμαρισμενους παικτες μας σε σημαντικο αγωνα οπως ο σημερινος ,ε το θεωρω σοβαρη αναγκη.Ελπιζω η Vodafone να μας κανει τη χαρη και να μας φερει ενα Χριστουγεννιατικο δωρακι. smiley.gif
celtic_pride
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 9 2008, 10:43 ) *
Μακαρι να μη μας κοστισουν και εστω και δυσκολα να παρουμε τον αγωνα στο Vodafone Sports Arena!!!


Bασικά λέγεται Vodafone Sports Hall ... smiley.gif Μακάρι να πάνε όλα καλά σήμερα και να κερδίσουμε έστω και με τις απουσίες.... Ερωτηματικό ο κόσμος. Με όλα αυτά που έγιναν χθες κάτω (και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σήμερα το βράδυ), ίσως κάποιοι το σκέφτονται αν θα πάνε (να πω την αλήθεια, και εγώ το σκέφτομαι..... sad.gif ¨)
thrylos7
Δύσκολη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ, με 79-75, σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και κυρίως ο αποκλεισμός του κέντρου της πόλης, δεν επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να έρθει στο ματς κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία για μια πολύ ζεστή, κλασική ευρωπαϊκή (κι όχι μόνο βέβαια... ) ατμόσφαιρα. Δεν ήταν και ξενέρωτα πάντως, υπήρχε κάποιο κλίμα από τα 1000 περίπου άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξε μεγάλη επιθετική συγκομιδή για τις δύο ομάδες, με τους Κλαρκ και Μπλάκνεϊ να κάνουν όργια. Σημαντική και η συνεισφορά του Μπάρλου στο πρώτο μέρος του αγώνα. Έφτασε τους 10 πόντους, χρεώθηκε όμως γρήγορα με 3 φάουλ και πέρασε στον πάγκο... Μετά δε θυμάμαι να ξαναπέρασε στο παρκέ κι αυτό γιατί υπήρχαν από πίσω ο εξαιρετικός φέτος Αγαδάκος (ο οποίος βέβαια επίσης χρεώθηκε στο 3ο δεκάλεπτο με 3 φάουλ) και ο Σκορδίλης, ο οποίος ήταν πολύ καλός και βοήθησε αρκετά την ομάδα. Δύο κλεψίματα ψηλά και ένα κάρφωμα μετά από προσποίηση καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, όπως και η τάπα του (επίσης πολύ καλού - και στα μάτια του Ματσόν) Παπανικολάου στον Μπλάκνεϊ, όταν αυτός βρήκε επιτέλους λίγο χώρο (στο ανοιχτό γήπεδο γαρ, λόγω αιφνιδιασμού), αφού από το 2ο δεκάλεπτο και μετά ο Γκαβέλ του πέρασε χειροπέδες.
Γενικά δεν υστέρησε κάποιος από την ομάδα, πλην του Τσαλδάρη ο οποίος βρέθηκε σε κακή βραδιά κι έτσι δε φάνηκε ιδιαίτερα το κενό των απόντων. Ο Σέκουλιτς πήρε δυο - τρεις επιπόλαιες προσπάθειες, αλλά μέχρι εκεί. Ούτως ή άλλως, έκανε καλή δουλειά. Ο Μάρσαλ ήταν αρκετά αξιόπιστος εκτελεστικά και πανηγύρισε μάλιστα δεόντως κάποια καλάθια του, μπροστά στον πάγκο των αντιπάλων... Λογικά θα έχουν προηγούμενα από πέρυσι... biggrin.gif Κέρδισε στην προσωπική τους μονομαχία τον Ουίνστον, που περιορίστηκε πολύ καλά από την άμυνα του Άρη.
Καλύτερος όλων πάντως ήταν για μια ακόμη φορά ο φοβερός και τρομερός Κλαρκ, που αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στα παπούτσια του Μάσεϊ...

Για τους Τούρκους, όταν περιορίστηκε ο Μπλάκνεϊ, σημαντική ώθηση έδωσε ο άλλος πλέι μέικερ Tutku με την οργάνωση του παιχνιδιού. Ωραίος παίκτης κι αν θυμάμαι καλά έχει και μεγάλο μ.ο. σε ασσίστ. Ο Ντάντλεϊ σκόραρε από το low και το high post, χωρίς όμως να κυριαρχήσει ιδιαίτερα για να προξενήσει μεγαλύτερη ζημιά, ενώ ο Ράιτ, δίχως να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα, έκανε καλή δουλειά επιθετικά. Αμυντικά, δέχθηκε κάποια καλάθια από προσωπικά του μαρκαρίσματα (Κλαρκ, Σέκουλιτς) σε κάποιο σημείο κι έκτοτε έπεσε και η ψυχολογία του. Ο Ερτογάν δε φάνηκε καθόλου, παρά για ένα δίλεπτο. Ήταν άστοχος, όπως και όλη η ομάδα, στα κρίσιμα τελευταία λεπτά κι έτσι ο Άρης στάθηκε τυχερός που τα λάθη του στο ίδιο διάστημα δεν του στοίχισαν.

Η μοναδική ίσως χτυπητή αδυναμία ήταν ο Λανγκ που εκμεταλλευόμενος το ύψος του, έβαλε μερικά όμορφα και συνάμα εύκολα (γι' αυτόν) καλάθια. Μεγάλη υπόθεση να έχεις ψηλό παίκτη που να ξέρει, έστω και λίγο, μπάσκετ...

Πολύτιμη νίκη, με αναμμένες τις μηχανές, έναντι ενός πολύ καλού αντιπάλου. Δεν είχε ιδιαίτερο βάθος πάγκου βέβαια κι έτσι (εκτός των άλλων λόγων) δε φάνηκαν οι απουσίες. Αρχίζει να στρώνει πάντως όλο και περισσότερο η ομάδα και είναι φανερό ότι ο Ματσόν κάνει πολύ καλή δουλειά... Στο τέλος του αγώνα πανηγύρισε δεόντως τη νίκη. Την ήθελε πολύ, ίσως και γι' αυτό κράτησε τους παίκτες του όλο το ημίχρονο στα αποδυτήρια (εκτός αν συνέβη κάτι άλλο, δεν ξέρω... ), με τους αντιπάλους κι όχι μόνο, ν' απορούν... laugh.gif

Ελπίζω να μη σας κουράζουν οι φωτογραφίες... Το βίντεο, που έχει αποσπάσματα κι από τα τελευταία δευτερόλεπτα, λογικά, αλλά όχι σίγουρα, θα το περάσω αύριο.


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου... ψάχνουν τον αντίπαλο! biggrin.gif


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Πέρα από τα μακρινά σουτ, ο Μάρσαλ προσπάθησε και να ποστάρει τον Ούινστον 2-3 φορές. Τα πήγε αρκετά καλά, πέτυχε ένα καλάθι έτσι...


Click to view attachment

Miss match^2 στην καρδιά της άμυνας.. κατέληξε σε καλάθι του Ντάντλεϊ...


Click to view attachment

Ουκ ολίγες μάχες για τον Αγαδάκο στις δυο ρακέτες... Δε μένει όμως μόνο στη "βρώμικη" δουλειά.


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
hagi
Πολύ καλή ανάλυση..Τί να προσθέσει κανείς smile.gif Η ομάδα αν και με απουσίες σημαντικότατες (γιατί δεν είμαστε Παναθηναϊκός ας πούμε) κατάφερε να πάρει το ματς απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει πολύ ισχυρή με πολύ γνωστούς και καλούς παίχτες.

Όλοι έδωσανα αυτό που μπορούσαν αλλά θα πω και πάλι ότι μας λείπει ένας παίχτης.Τώρα που υπάρχουν οι τραυματισμοί βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καθόλου βάθος πάγκου.Δεν υπάρχουν παίχτες να παίξουν.Και δεν λέω , οι μικροί έπαιξαν πολύ καλά και μπράβο τους αλλά δεν περιμένεις και πολλά από αυτούς και λόγω εμπειρίας,άσε που δεν παίζουν πάντα οπότε δεν είναι και τόσο έτοιμοι.Γενικά όμως φαίνεται ότι έχουμε κενό.

Στην Τουρκία θα πρέπει να είναι πλήρης η ομάδα αλλιώς το βλέπω δύσκολο να κερδίσουμε.Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Μπράβο και στον κόσμο που παρ’ολα αυτά που έγιναν πήγε στο γήπεδο.

Φάνηκε πάντως και από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι κρατούσαν δυνάμεις για αυτόν τον αγώνα.Βέβαια το να παρατάς ένα παιχνίδι και να χάνεις με 25 πόντους δεν ειναι ότι καλύτερο και με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά για τη νίκη και καλή συνέχεια..

Έχει ακούσει κανένας τίποτα για καμιά μετγραφή τώρα με την Vodafone ή τίποτα;;
EXPLOITED ARIS
QUOTE(hagi @ Dec 10 2008, 13:57 ) *
Έχει ακούσει κανένας τίποτα για καμιά μετγραφή τώρα με την Vodafone ή τίποτα;;

Σποπυδαια νικη αν υπολογισει κανεις τις απουσιες και τη δυναμικη του αντιπαλου μας και πιστευω οπως προαναφερθηκε και παραπανω οτι και πληρης να ειμαστε θα εχουμε πολυ δυσκολο εργο μεσα στην Τουρκια.
Οσο για τη μεταγραφολογια δηλωσε ο προεδρος οτι η μεταγραφη μας ειναι ο Σκορδιλης συμφωνα με ενα σημερινο αρθρο της Μετροσπορτ.Εχει δικιο αλλα το θεμα ειναι να παρουν και αλλες ευκαιριες οι νεαροι για να μη χρειαζομαστε μεταγραφες του χρονου αλλα να βγουν δυο παιδια Ελληνες-Αρειανοι οι οποιοι θα σταζουν για αυτη την ομαδα...Στο χερι τους ειναι και ελπιζω να συνεχισουν ετσι.
celtic_pride
Το προσωνύμιο "Τουρκοφάγος" δεν επέδρασε σήμερα...Ήττα 78-65 από την Τουρκ μέσα στην Άγκυρα.. Νευρική και κακή εμφάνιση από την ομάδα. Απογοητευτικοί οι Αργυρόπουλος και Σέκουλιτς... Θετικό στοιχείο η εμφάνιση του Ηλιάδη ο οποίος προσπάθησε να οδηγήσει σε αντεπίθεση (62-58) αλλά τα 3πόντα του Μπλάκνει και του Ουίνστον προς το τέλος ήταν καταλυτικά.......
Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Δυστυχώς, όπως φαίνεται χάθηκε η πρώτη θέση του ομίλου και προβλέπεται δυσκολότερη η συνέχεια αλλά, Άρης είσαι.. smiley.gif
asero
QUOTE(celtic_pride @ Dec 16 2008, 22:58 ) *
Το προσωνύμιο "Τουρκοφάγος" δεν επέδρασε σήμερα...Ήττα 78-65 από την Τουρκ μέσα στην Άγκυρα.. Νευρική και κακή εμφάνιση από την ομάδα. Απογοητευτικοί οι Αργυρόπουλος και Σέκουλιτς... Θετικό στοιχείο η εμφάνιση του Ηλιάδη ο οποίος προσπάθησε να οδηγήσει σε αντεπίθεση (62-58) αλλά τα 3πόντα του Μπλάκνει και του Ουίνστον προς το τέλος ήταν καταλυτικά.......
Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Δυστυχώς, όπως φαίνεται χάθηκε η πρώτη θέση του ομίλου και προβλέπεται δυσκολότερη η συνέχεια αλλά, Άρης είσαι.. smiley.gif

Ο αρης εφτασε καποια στιγμη κοντα στο σκορ στα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου αλλα,οντως,τα τριποντα ηταν καθοριστικα
scales84
η πρωτη θεση δεν χαθηκε...με 2 νικες περιμενουμε να μας κανει ενα δωρακι ο πανελληνιος..δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο
SteelGandalf
1ον Μη προτρέχετε. Η πρώτη θέση ακόμη δε χάθηκε και θα παιχτεί, ελπίζω να είμαστε αυτοί που θα την κατακτήσουμε, μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

2ον Η ομάδα σήμερα, εκτός από το 1ο δεκάλεπτο και, άντε ένα ακόμη δεκάλεπτο (σε όλα τα υπόλοιπα τρία) συνολικά, δεν έπαιξε όπως έπρεπε και όπως πραγματικά μπορεί. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι το χάσαμε και η διαφορά φυσικά και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Γενικά πάντως, δεν παίξαμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Ειδικά στην επίθεση, τις περισσότερες φορές (επαναλαμβάνω, ειδικά μετά το 1ο δεκάλεπτο) παίζαμε ατομικά, με φυσικό επακόλουθο να έχουμε λάθος επιλογές. Αυτή η ήττα, είμαι βέβαιος, θα κάνει καλό στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα δύσκολα παιχνίδια.
celtic_pride
Bασικά μήπως μας συμφέρει να βγούμε 2οι? Αν βγούμε 1οι θα πέσουμε σε όμιλο με την Κίμκι... Η 2η θέση (λογικά) θα μας βάλει σε όμιλο μαζί με Ζαντάρ, Μπενετόν, Δυναμό (όπως φαίνεται...)
asero
QUOTE(celtic_pride @ Dec 17 2008, 20:22 ) *
Bασικά μήπως μας συμφέρει να βγούμε 2οι? Αν βγούμε 1οι θα πέσουμε σε όμιλο με την Κίμκι... Η 2η θέση (λογικά) θα μας βάλει σε όμιλο μαζί με Ζαντάρ, Μπενετόν, Δυναμό (όπως φαίνεται...)

Μπα,καλυτερα να βγειτε πρωτοι.Δυσκολος μου φαινεται ο ομιλος με μπενετον και δυναμο
celtic_pride
H πρώτη θέση μας φέρνει (κατα τα φαινόμενα) με Ούνιξ Καζάν, Κιμκι και Ρίγα/Μαρούσι.... Νόμίζω ότι η 2η θέση μας συμφέρει. Όχι ότι η Μπενετόν είναι κακή ομάδα (εξάλλου 4-0 έχει), αλλά την προτιμώ σε σχέση με Ούνιξ,,,
asero
QUOTE(celtic_pride @ Dec 17 2008, 21:32 ) *
H πρώτη θέση μας φέρνει (κατα τα φαινόμενα) με Ούνιξ Καζάν, Κιμκι και Ρίγα/Μαρούσι.... Νόμίζω ότι η 2η θέση μας συμφέρει. Όχι ότι η Μπενετόν είναι κακή ομάδα (εξάλλου 4-0 έχει), αλλά την προτιμώ σε σχέση με Ούνιξ,,,

Σωστος,εχεις δικιο.Παντως,και οι δυο ομιλοι ειναι αρκετα δυσκολοι και θελει μεγαλη προσπαθεια απο τον αρη για να περασει
hagi
Κρίμα που χάθηκε αυτός ο αγώνας..Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και όταν κατάφερε να μειώσει δεν είχε δυνάμεις να πάρει και το προβάδισμα..Εντάξει μια ήττα είναι δεν υπάρχει πρόβλημα.Ακόμη και δεύτερη να βγούμε δεν έχει και πολύ σημασία.
Η ουσία είναι να βελτιωνόμαστε και να μην δείχνουμε κακή εικόνα όπως προχθές.

Έχω γίνει κουραστικός αλλά θέλουμε έναν παίχτη τουλάχιστον.Ο Αργυρόπουλος δεν δείχνει σταθερός και η διαφορά του στο παιχνίδι σε σχέση με τον Κλάρκ είναι παραπάνω από εμφανή..Δυστυχώς ο Κλάρκ δεν μπορεί να παίζει όλο το παιχνίδι.Πρέπει να ξεκουράζεται κιόλας.Ο Αργυρόπουλος μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει δείκει ότι μπορεί να συνεχίσει τον καλό ρυθμό που έχει δώσει ο Κλαρκ και η ομάδα χαλάει. Βέβαια και στους ψηλούς έχουμε πρόβλημα αλλά ας μην γκρινιάξω άλλο.

Καλή συνέχει να έχουμε.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(hagi @ Dec 18 2008, 12:17 ) *
Κρίμα που χάθηκε αυτός ο αγώνας..Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και όταν κατάφερε να μειώσει δεν είχε δυνάμεις να πάρει και το προβάδισμα..Εντάξει μια ήττα είναι δεν υπάρχει πρόβλημα.Ακόμη και δεύτερη να βγούμε δεν έχει και πολύ σημασία.
Η ουσία είναι να βελτιωνόμαστε και να μην δείχνουμε κακή εικόνα όπως προχθές.

Έχω γίνει κουραστικός αλλά θέλουμε έναν παίχτη τουλάχιστον.Ο Αργυρόπουλος δεν δείχνει σταθερός και η διαφορά του στο παιχνίδι σε σχέση με τον Κλάρκ είναι παραπάνω από εμφανή..Δυστυχώς ο Κλάρκ δεν μπορεί να παίζει όλο το παιχνίδι.Πρέπει να ξεκουράζεται κιόλας.Ο Αργυρόπουλος μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει δείκει ότι μπορεί να συνεχίσει τον καλό ρυθμό που έχει δώσει ο Κλαρκ και η ομάδα χαλάει. Βέβαια και στους ψηλούς έχουμε πρόβλημα αλλά ας μην γκρινιάξω άλλο.

Καλή συνέχει να έχουμε.

Αν ειναι να παρουμε εξτρα παιχτη θα προτιμουσα να παρουμε ψηλο.Ετυχε και εκανε κακο παιχνιδι ο Κλαρκ για αυτο νομιζω πως σου φανηκε προβλημα στον ασσο.Δε λεω καλο θα ηταν να ειχαμε αλλον ενα ασσο ,αλλα ψηλος μας χρειαζεται περισσοτερο νομιζω.Με Γκαβελ να ανεβαινει και εναν μετριο γενικα Αργυροπουλο πιστευω να την παλεψουμε.Αλλα ενας ψηλος για να μη μας βαζουν με σχετικη ευκολια μεσα στη ρακετα οταν δεν ειναι στα καλα του ο Σερβος μας χρειαζεται πιο πολυ.Και με τον Λαζαρο να κανει πραγματικα φιλοτιμες προσπαθειες φετος...Βεβαια ειναι μια ευκαιρια να παρουν εμπειριες οι μικροι αλλα για να παρουν πρεπει να παιζουν και λιγο!
hagi
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 18 2008, 20:38 ) *
Αν ειναι να παρουμε εξτρα παιχτη θα προτιμουσα να παρουμε ψηλο.Ετυχε και εκανε κακο παιχνιδι ο Κλαρκ για αυτο νομιζω πως σου φανηκε προβλημα στον ασσο.Δε λεω καλο θα ηταν να ειχαμε αλλον ενα ασσο ,αλλα ψηλος μας χρειαζεται περισσοτερο νομιζω.Με Γκαβελ να ανεβαινει και εναν μετριο γενικα Αργυροπουλο πιστευω να την παλεψουμε.Αλλα ενας ψηλος για να μη μας βαζουν με σχετικη ευκολια μεσα στη ρακετα οταν δεν ειναι στα καλα του ο Σερβος μας χρειαζεται πιο πολυ.Και με τον Λαζαρο να κανει πραγματικα φιλοτιμες προσπαθειες φετος...Βεβαια ειναι μια ευκαιρια να παρουν εμπειριες οι μικροι αλλα για να παρουν πρεπει να παιζουν και λιγο!


Ναι δεν διαφωνώ.Όπως αναφέρω ήδη έχουμε και στους ψηλούς πρόβλημα.Για μένα το ιδανικό θα ηταν να είχαμε δύο ακόμη παίχτες.Μιας και τα νεά παιδιά δεν παίζουν.Μακάρι να έπαιζαν και να πρόσφεραν.Αλλά και πάλι ξέρεις ότι δεν περιμένεις πολλά από αυτούς.Βέβαια αν παίζουν πολύ σίγουρα θα βελτιωθούν και μπορεί να φανούν πολυ χρήσιμοι.Αλλά ο Ματσόν δεν θα το κάνει όπως φαίνεται.Άρα η ομάδα παίζει με 10 και όταν έχουμε τραυματισμούς παίζει με 8 όπως έγινε πρόσφατα.Είναι λάθος νομίζω αυτό.Γιατί άντε τώρα ακόμη αντέχουν να παίζουν αλλά στο τέλος της χρονιάς που πρέπει να τα δώσουν όλα θα τα έχουν φτύσει και τότε φοβάμαι τα χειρότερα.
Και να σου πω την αλήθεια ποιο πολύ ψηλό πιστεύω και γω ότι θέλουμε και ότι κουτσά στραβά θα βγει με τον Αργυρόπουλο.Ο Αγαδάκος φέτος είναι πολύ καλός και βελτιωμένος,αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στον Αγαδάκο.Θα πρέπει να έχει και βοήθεια από κάποιον καλό παίχτη πέραν αυτόν που έχουμε.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ψάχνουν κανέναν Σέρβο;; Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά;;
EXPLOITED ARIS
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ψάχνουν κανέναν Σέρβο;; Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά;;[/quote]
Γιατι Σερβο συγκεκριμενα;Επισης ποιος ειναι ο Κεν Λεισι;
thrylos7
Αγωνίστηκε πέρυσι στην Ολύμπια, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία (με την έννοια ότι αναμενόταν καλύτερη η απόδοσή του):

http://www.galanissportsdata.com/basketbal...teamrs.asp?t=07

Πού ακούστηκε;
EXPLOITED ARIS
QUOTE(thrylos7 @ Dec 19 2008, 21:57 ) *
Αγωνίστηκε πέρυσι στην Ολύμπια, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία (με την έννοια ότι αναμενόταν καλύτερη η απόδοσή του):

http://www.galanissportsdata.com/basketbal...teamrs.asp?t=07

Πού ακούστηκε;


Ναι τον θυμηθηκα.Διαβαζα μια στηλη στο σαιτ της μετροσπορ και χαριτολογοντας ανεφερε το ονομα του...
Τιποτα το ιδιαιτερο
smiley.gif
a bullet for your head
Η εμπολεμη κατασταση στην λωριδα της Γαζα,ωθησε τον Αρη να ζητησει απ την ULEB,να μην διεξαχθει στο ΤελΑβιβ,η κρισιμη αναμετρηση της τελευταιας αγωνιστικης του ομιλου με την Χασαρον.
Η απαντηση ηταν αρνητικη..
Εντωμεταξυ ειδατε τι εγινε με τους φιλαθλους της Τουρκ,στο ματς με τους Ισραηλινους?Χαμος..
celtic_pride
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 7 2009, 21:21 ) *
Εντωμεταξυ ειδατε τι εγινε με τους φιλαθλους της Τουρκ,στο ματς με τους Ισραηλινους?Χαμος..


Πάντως ο αγώνας έληξε 20-0 υπέρ της Τουρκ, καθώς οι Ισραηλινοί δεν ξαναβγήκαν στο παρκέ αν και τους κάλεσαν οι διαιτητές. Πάντως εκκρεμεί η οριστική απόφαση από το δικαστή της ULEB. Πάντως μας συμφέρει η νίκη της Τουρκ καθώς η Χασαρόν θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη....
Go Aris
Τι γίνεται ρε παιδιά, χάνουμε από την Μπνέι 41-32 angry_red.gif
Go Aris
Δεν είμαι καλά... sad-smiley-009.gif
kotzito
Hττα για τον Αρη με 89-86.Ετσι μενει εκτος συνεχειας και την θεση του παιρνει ο Πανελληνιος.Ατυχος ο Αρης,καθως ο Κλαρκ εχασε το τριποντο στην τελευταια φαση για να στειλει το παιχνιδι στην παραταση.
thrylos7
"Άξιοι 41.gif "!

2ος στόχος που χάνεται...

Όταν χαθεί και ο τρίτος, ίσως συνειδητοποιήσουν ότι κάτι πάει στραβά...
The Admiral
68.gif Mια λεξη μονο: ντροπη!!Αυτη η ομαδα καταφερνει παντα με 2-3 συνεχομενες ηττες σε σπουδαιους αγωνες να χυνει την καρδαρα με το γαλα,ειτε σε πλεη οφ ειτε τωρα.Κυριοι,βαρεθηκαμε να μας ξενερωνετε καθε χρονο!Φετος ο κοσμος αγκαλιασε την ομαδα&ιδου το ευχαριστω.Απ'την αλλη,αποδωθηκε και δικαιοσυνη εν μερει,αφου ο Πανελληνιος ειναι πολυ πιο ομαδα απο τη δικη μας και γρηγορα εκτιμω θα φανει η αξια του,γιατι αυτος και ο Πανιωνιος αξιζουν τη θεση στην Ευρωλιγκα.
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ Jan 13 2009, 22:34 ) *
"Άξιοι 41.gif "!

2ος στόχος που χάνεται...

Όταν χαθεί και ο τρίτος, ίσως συνειδητοποιήσουν ότι κάτι πάει στραβά...

Κατα την γνωμη σου,τι δεν παει καλα?
Και με τα Τρικαλα,ουτε επεισε,ουτε ικανοποιησε ο Αρης..
Go Aris
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 13 2009, 22:37 ) *
Κατα την γνωμη σου,τι δεν παει καλα?
Και με τα Τρικαλα,ουτε επεισε,ουτε ικανοποιησε ο Αρης..

Δεν έχει βάθος ο πάγκος...δεν γίνεται με αυτό το ρόστερ να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα και να την βγάζουμε καθαρή. Κλατάραμε κύριοι.
thrylos7
QUOTE
Κατα την γνωμη σου,τι δεν παει καλα?
Και με τα Τρικαλα,ουτε επεισε,ουτε ικανοποιησε ο Αρης..


Συνοψίζεται σ' αυτό που είπαν τα παιδιά παραπάνω...

Τόσο καιρό η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά... αλλά έφτασε στα όριά της! Είχε σημειωθεί στο forum από το καλοκαιρί ήδη, ότι αυτό το ρόστερ είναι καλό μεν, αλλά είναι αυτό που λέμε τσίμα τσίμα... Σε οποιονδήποτε τραυματισμό θα είχε πρόβλημα... πέραν κάποιων κενών σε θέσεις, πχ στο 5. Οι τραυματισμοί δε στοίχησαν, ωστόσο υπήρξε (υπάρχει, καλύτερα) το φαινόμενο της κούρασης. Οι βασικοί αγωνίζονταν 30 λεπτά, πράγμα που ίσως δεν περιμέναμε, δεδομένης της θεωρητικής εμπιστοσύνης του Ματσόν σε παίκτες - εργαλεία, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στο παιχνίδι του.

Πέραν της κούρασης, μιλάμε για ντεφορμάρισμα, αν και αυτά συνδέονται μεταξύ τους και σ' αυτή την περίπτωση, στενά ίσως. Γενικά δεν είναι και το πιο σούπερ ρόστερ, αυτό που έχει η ομάδα, ώστε να κερδίζει κάθε αγώνα, αλλά απ' ότι φαίνεται, απουσιάζει ο παίκτης, ή ένας κορμός παικτών που θα μπορέσει να κρατήσει την ομάδα στις δύσκολες περιόδους. Ο Τσαλδάρης οργιάζει, αλλά φαίνεται (και είναι λογικό) πως δεν αρκεί...

Θα μπορούσε από το καλοκαίρι να έχει αποκτηθεί ένας ψηλός παίκτης που ν' αγωνίζεται στο 5 (ή και σε οποιαδήποτε άλλη θέση, που να μπορεί να χρησιμεύει κυρίως στο παιχνίδι στο low post)... Αλλά, αφενός "θα δούμε μέσα στη χρονιά που και αν έχουμε πρόβλημα και θα κάνουμε την κίνηση" με δύο διοργανώσεις ν' αποτελούν ήδη παρελθόν, αφετέρου "εμπιστοσύνη στους νεαρούς", οι οποίοι, αντί ν' ακολουθήσουν μια σταθερή, έστω αργή, πορεία ένταξης στο παιχνίδι της ομάδας και προσαρμογής στα δεδομένα των "μεγάλων", έχουν εξαφανιστεί πλέον από το παρκέ, ενώ έχουν δείξει ότι όχι μόνο μπορούν να ξεκουράσουν τους βασικούς, αλλά και να βοηθήσουν κιόλας.

Η στρατηγική που υπήρχε από την αρχή της χρονιάς, δεν άλλαξε στο παραμικρό κι όπου υπήρξε μεταβολή, αυτή ήταν προς το χειρότερο... Και να πεις ότι δεν μπορεί αυτή η ομάδα...

Το θέμα είναι να λυθεί το όποιο πρόβλημα, σύντομα, για να μη χαθεί και το μάλλον πλασματικό προβάδισμα στην Α1, έναντι των άμεσων αντιπάλων της ομάδας... Πλασματικό, γιατί οι νίκες επί Πανελληνίου, Αμαρουσίου, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου ήταν όλες εντός έδρας.
Alexmei
δεν το πιστεύω. sad.gif Κ πολύ κράτησαμε μισό χρόνο με τέτοιο ρόστερ. κουράστηκαν τα παιδια.
celtic_pride
Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα ότιι αποκλειστικάμε.... Θα πώ μόνο "Κρίμα".... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

Και ήρθε η ώρα (επιτέλους) για κάποιον Σεντερ......
EXPLOITED ARIS
Ελπιζω τουλαχιστον μετα απο αυτο το χαστουκι να ξυπνησουν και να παρουν καποιον παικτη.Σε αυτο(το οτι δεν πηραμε παικτη οταν επρεπε)ριχνω μεγαλο φταιξιμο στις φυλλαδες της Θεσαλονικης.Μεγαλο ομως.Καθε φορα που διαβαζα στο σαιτ της μετροσπορ ο Κιουσης μας ελεγε γκρινιαρηδες,οτι η ομαδα παει καλα οποτε γιατι να παρουμε παικτη κλπ κλπ.Τωρα δηλαδη που αποκλειστηκαμε απο τον πρωτο γυρο μιας διοργανωσης που δεν ηταν για εμας αφου εμεις ειμαστε επιπεδου Ευρωλιγκα(ειμαστε τελικαwink.gif ακομα δεν χρειαζεται μια προσθηκη;Επαναλαμβανω ΠΡΟΣΘΗΚΗ,σε μια θεση που αφησαμε κενη απο την αρχη της χρονιας.Γιατι;Για να προωθησουμε τους νεαρους οι οποιοι ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.Γιατι δεν κανουν τη χαρη στους 4000 κατα μ.ο που παει καθε φορα στο Παλε και σκουζουν σα χαζοι;Περυσι ο λαος δεν αγκαλιασε την ομαδα.Φετος;Επιτελους δωστε ενα οραμα και τοτε θα χρειαστουμε και αλλο γηπεδο να χωρεσουμε μεσα.Αφου και με την ''γκρινια'' οπως βαφτιστηκε η αναγκη για εναν παικτη ο κοσμος γεμιζε το γηπεδο.Κ ας ηξεραν ολοι μεσα τους πως καποια στιγμη η ομαδα θα ξεφουσκωσει...γιατι φαινοταν.Απλως ολοι ελπιζαμε οτι θα ξεφουσκωναμε αναιμακτα.Και αν ο πρωτος στοχος χαθηκε επειδη παιζαμε με τον Πανιωνιο επιπεδου Ευρωλιγκας και πηγαμε στην παραταση οποτε ειχαμε καποια δικαιολογια τωρα που αποκλειστηκαμε απο την αδιαφορη Μπνει Χασαρονη οποια ειναι επιπεδου...κατι...τι θα πουμε τωρα;Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις γενικοτερες αντιδρασεις.Και απο διοικηση και απο κοσμο... angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
valsam
Η ομαδα μας ειχε τρομερα ευκολο προγραμα στον πρωτο γυρο του πρωταθληματος και η συνεχεια ειναι πολυ δυσκολη μ'αυτο το ροστερ!
Μαρουσι-Πανιωνιος-Πανελληνιος-Παοκ-Αεκ εκτος εδρας στο β'γυρο,ποσες νικες θα κανουμε?
Παναθ,Ολυμπιακος εντος.
Τερμα τα ψεματα ο Αρης δεν κανει κοιλια αλλα απλα δυσκολεψε το προγραμα σε Ελλαδα και Ευρωπη!
Θελουμε επειγοντος εκτο ξενο!
Τζεβ ριξε χρημα γιατι μετα απο 4-5 απανωτες ηττες θα δεις το Παλε αδειο και θα βγεις διπλα χαμενως, παρτω χαμπαρι!!!!!!
SteelGandalf
Κρίμα και πάλι κρίμα. Με δύο συνεχόμενες ήττες, στην Ευρώπη, πάει το όνειρο (έστω η ελπίδα για διάκριση) για κάτι περισσότερο.

Όντως η ομάδα δεν έχει τη front line για να διεκδικεί και για να επιτύχει μεγάλα πράγματα, αλλά τι σημασία έχει πλέον αυτό;

Θεωρώ τρομερό πισωγύρισμα το σημερινό, όταν πέρσι βρισκόμασταν στα "σαλόνια". Φέτος, όχι μόνο βρεθήκαμε στα "αλώνια", αλλά "καταφέραμε", διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρεθούμε και εντελώς εκτός Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, από τόσο νωρίς.

Το χειρότερο είναι ότι πλέον θα χαλάσει και η ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας και ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι ούτε τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει κάποια προσθήκη. Ίσως μάλιστα τώρα να σκεφτούν ότι χωρίς Ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα θα έχει λιγότερη κούραση, οπότε γιατί να προσθέσουμε και άλλο παίχτη...

Κρίμα για τον κόσμο...
a bullet for your head
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 14 2009, 01:17 ) *
Το χειρότερο είναι ότι πλέον θα χαλάσει και η ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας και ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι ούτε τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει κάποια προσθήκη. Ίσως μάλιστα τώρα να σκεφτούν ότι χωρίς Ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα θα έχει λιγότερη κούραση, οπότε γιατί να προσθέσουμε και άλλο παίχτη...

Κρίμα για τον κόσμο...

Σε αυτο που λες ισως να μην εχεις αδικο..
Ειναι ξεκαθαρο οτι η διοικηση του Αρη ασκει ''δημοσιονομικη πολιτικη''..
Φανηκε απ τον σχεδιασμο του καλοκαιριου,αφου φετος θα ελειπαν τα εσοδα απ την συμμετοχη στην Ευρωλιγκα.
Παντως πιστευω οτι η βασικη προτεραιοτητα τους φετος ειναι να τα πανε καλα στο πρωταθλημα κ να βγουν του χρονου Ευρωλιγκα..αυτο εισεπραξα απ τις δηλωσεις μετα το ματς με τα Τρικαλα..
Εντωμεταξυ και αυτος ο Ματσον...παραειναι ''συνεργασιμος''..και δεν πιεζει μου φαινεται για περαιτερω ενισχυση..
scales84
Ρε παιδια γιατι τα ισοπεδωνετε ολα?οκ κανανε τεραστια βλακεια και αποκλειστηκαν...δλδ τι να κανουμε τωρα?να τουσ διωξουμε?μας χαλαει δλδ το 11-2 που χουμε στο πρωταθλημα?ν αρχισουμε την γκρινια πριν απο 3αδα ματς φωτια?οκ το ροστερ δεν ηταν ετοιμο για 2 ματς τη βδομαδα..στο φιναλε δεν ημασταν φαβρι για την κουπα στην ευρωπη...μονο καλο πιστευω θα κανει αυτος ο αποκλεισμος...Η ομαδα με ενα ματς τη βδομαδα θα βγει για πλακα ευρωλιγκα..και μην ακουω ανοησιες οτι αξιζουν την ευρωλιγκα ο πανελληνιος και ο πανιωνιος...και τους τους εχουμε κερδισει και απο τους 2 ειμαστε πολυ πιο σταθεροι..ας σταματησουμε σε αυτη την ομαδα να μαστε μηδενιστες!!!!!
The Admiral
Oποιος εχει παρακολουθησει τον Αρη και τις υπολοιπες ομαδες σαν τον Πανιωνιο και τον Πανελληνιο ειτε μεμονωμενα ειτε στα μεταξυ μας παιχνιδια δε νομιζω οτι θα καταληξει αβιαστα οτι η διαφορα μας ειναι οση η βαθμολογικη στην Α1.Ο Πανιωνιος μεχρι το παιχνιδι του πρωταθληματος που τον πηραμε (αφου πρωτα εσκασε και αυτος απ'τα συνεχομενα παιχνιδια) μας ειχε κανει πελατες του.Μεχρι και στις 2 παρατασεις μας κερδισε στο κυπελλο και αφου ειχε δωσει τοσα ματς.Ο Πανελληνιος απο χαζομαρες του εχασε το παιχνιδι κατω στο euro cup και για αυτο μας εκανε πλακα στο Αλεξανδρειο.Δυστυχως,ο Αρης οσο και αν τον αγαπαω, προσωπικα ΔΕΝ μου προσφερει καμια ασφαλεια οτι μπορει να ξεπερασει αυτες και αλλες ομαδες και μου ειναι γενικα δυσκολο να παραδεχομαι την ανωτεροτητα αλλωνδιεκδικητων.Αλλα τι να κανουμε ρε παιδια,ουτε παικτη της κλασης του Ραντενοβιτς φροντισαμε να παρουμε,ουτε ρολιστες σαν τον Παπαμακαριο ή παικταραδες σαν τον Μαιλς και σεντερ κανονικους σαν τον Μπαξτερ και οχι 4αρια που βαρανε τριποντα.
The Admiral
Επισης διαφωνω με την αποψη οτι δεν εγινε και τιποτα που αποκλειστηκαμε.Εγινε και παραεγινε.ΑΥΤΗ ηταν η κατεξοχην διοργανωση που ΘΑ μπορουσαμε-επιδιωκαμε το κατι παραπανω.Σε ποια διοργανωση θα κανουμε ποτε το κατι παραπανω.Σαμπως στην Ευρωλιγκα?Μια διοργανωση-παραγκα των Ισπανων που απορω πως ανεχονται ομαδες του βεληνεκους της ΤΣΣΚΑ και του Παναθηναικου να συμμετεχουν σ'αυτην δεχομενοι ανευ ορων τους κανονες ανταγωνιστων τους.Εμεις οι Αρειανοι που δεν ειμαστε 50 χρονων να θυμομαστε τον μεγαλο Αρη του '80,δε μεγαλωσαμε με τις χριστοπαναγιες του Ιωαννιδη στα final4,αλλα με τα κυπελλα στο Τορινο και την Προυσα.Αυτα μας εκαναν περηφανους και μας κρατησαν στον Αρη οταν ολοι οι υπολοιποι οπαδοι τον εγκατελειψαν για χαρη των ομαδων που υποστηριζαν στο ποδοσφαιρο.Τα κυπελλα που περιφρονουμε χτιζουν την ιστορια του Αρη και οχι το απλο "παρων" σε αστραφτερες κλικαδορικες διοργανωσεις.Ειχα νιωσει πολυ ασχημα οταν για χαρη της συμμετοχης στην Ευρωλιγκα την πρωτη χρονια ειχαμε τσαλακωσει την αξιοπρεπεια μας,παρακαλωντας τους απατεωνες της Ευρωλιγκας (που οι διαιτητες τους μας ειχαν χειρουργησει στον τελικο του uleb cup) να μας χαρισουν τη θεση επειδη ημασταν ησυχα παιδια. 'Η τσακωνομασταν με τον Βωβο και την ομαδα του,επειδη ηθελε πρωτα αυτος να το σκεφτει αν του περισσευει κανα δεκαρικο για να συμμετεχει στην Ευρωλιγκα και μετα μπορει να μας "χαρισει" τη θεση του,αν θελει.

Το μονο που ζηταμε απο την ομαδα ειναι συνεπεια,αξιοπιστια και περηφανεια.Δεν της ζητησαμε να παρει το πρωταθλημα ή το πρωταθλητριων.Αλλα αμα τερματιζει 3η,να βγαινει 3η,αμα τερματιζει 4η να βγαινει τουλαχιστον 4η.Οχι να τερματιζει 3η και να βγαινει 6η!Να προχωραει οσο μπορει μακρυτερα στις διοργανωσεις που εινα στα μετρα της και οχι να αποκλειεται απο μια Μπιου Κατσαρον!Και καλα θα κανει να πει καποιος στον κυριο Ματσον (που τον εχουμε στηριξει σχεδον ολοι φετος) οτι ειναι πολυ σοβαρο που αποκλειστηκαμε και οτι δεν πρεπει να ειναι ευχαριστημενος απο την προσπαθεια τη δικη του και των παικτων του,οπως δηλωσε.Δεν τον φεραμε για να ρημαξει τον Αρη μας οπως την Μπολωνια,δεν ειμαστε μικροτερη ομαδα απο αυτην.
hagi
Τί να πω ρε παιδιά...ΈΛΕΟΣ τί άλλο μπορώ να πω..Η αλήθεια είναι ότι το ψιλοπερίμενα ότι θα μείνουμε έξω.Αν και από την αρχή της χρονιάς είπα ότι θα έχουμε καλή ομάδα φέτος βάση ρόστερ,βλέπω ότι ναι μεν στηριζόμαστε περισσότερο σε Έλληνες παίχτες από άλλες χρονιές αλλά όπως έχω ξαναπεί μας λείπουν παίχτες.Δεν είναι λίγο που μείναμε από τόσο νωρίς έξω όπως λέει ένας φίλος..Είναι αποτυχία να μην μπορείς να περάσεις τον πρώτο γύρο.Για την Χασαρόν δεν είναι αποτυχία που έμεινε έξω αλλά για τον Άρη είναι.
Η έλλειψη ενώς παίχτη τουλάχιστον είναι εμφανέστατη.Δεν μπορείς να βγάλεις την χρονιά με 10 παίχτες.Οι νεαροί δεν χρησιμοποιούνται καθόλου και δεν μπορείς να παίζεις με δέκα στο σύγχρονο μπάσκετ.Δεν ξέρω αν είναι κούραση από τώρα ή απλά ντεφορμάρισμα αλλά ξέρω ότι βγήκαμε έξω από δύο από τις τρεις διοργανώσεις πάρα πολύ νωρίς.Και στο κύπελλο είμαστε έξω νωρίς και στην Ευρώπη.Και πολύ φοβάμαι ότι και στο πρωτάθλημα θα κάνουμε το στραβοπάτημα.Το 11-2 είναι πολύ σχετικό.Προσωπικά η ομάδα με φοβήζει φέτος όπως την βλέπω να αγωνίζεται,δεν μου δίνει την σιγουριά του Πανελληνίου,του Πανιώνιου και ακόμη και του Αμαρουσίου.Πιστεύω ότι αυτές οι ομάδες είναι πιο δυνατές από την ομάδα μας.Και ίσως όχι το Μαρούσι αλλά οι άλλοι δύο φαίνονται πιο ισχυροί.Απλά δεν είναι σταθερές ομάδες στην απόδοση και γι’αυτό είναι στη θέση που βρίσκονται.
Ο Άρης δείχνει πιο σταθερός μεν , αλλά μου φαίνεται ότι έχει χαμηλό ταβάνι.Δεν μπορεί να φτάσει ψηλά σε απόδοση και δεν δείχνει να μπορεί να κοντράρει οποιοδήποτε ματς.Ο δεύτερος γύρος είναι πολύ δύσκολος και φοβάμαι ότι είναι πλασματικό το 11-2.Μακάρι να με διαψεύση η ομάδα.Και κυρίως φοβάμαι τα Play-off.Γιατί κουτσά στραβά μπορεί να διατηρηθεί η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια γιατί έχουμε και 2 βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο αλλά στα play-off πολύ φοβάμαι το στραβοπάτημα.Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα παίχτη.

QUOTE(SteelGandalf @ Jan 14 2009, 01:17 ) *
Το χειρότερο είναι ότι πλέον θα χαλάσει και η ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας και ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι ούτε τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει κάποια προσθήκη. Ίσως μάλιστα τώρα να σκεφτούν ότι χωρίς Ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα θα έχει λιγότερη κούραση, οπότε γιατί να προσθέσουμε και άλλο παίχτη...

Κρίμα για τον κόσμο...

Έτσι ακριβώς φοβάμαι και γω ότι θα σκεφτούν.Αλλά είναι λάθος.Δηλαδή τί περιμένουν.Η ομάδα χρειάζεται προσθήκη.Και νομίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να ξενερώνει και πάλι (αν δεν έχει ήδη) και μπορεί να δούμε και πάλι άδειο Παλέ.Και αυτό μπορεί να είναι "καταστροφικό" για την συνέχεια.


Δε νομίζω ότι όσοι εδώ γράφουμε τα παράπονά μας γκρινιάζουμε ή το παρακάνουμε..Λέμε αυτό που αισθανόμαστε και δεν λέμε μεγάλα λόγια και καλά ότι είμαστε τεράστιοι και πρέπει να κερδίζουμε τους πάντες..Απλά δεν μπορεί μια ομάδα σαν τον Άρη που έχει ιστορία και βαριά φανέλα να μην μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή κάποια στιγμή ή έστω να μπορεί να μην χάνει τους στόχους της ,όχι από τόσο νωρίς.Είναι κρίμα να μην υπάρχει χρήμα να στρώσει επιτέλους αυτή η ομάδα.

Ας ελπίσουμε να μας διαψεύση ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και η ομάδα να παίξει διαφορετικό μπάσκετ,γιατί με τρίποντα δεν γίνεται δουλειά.
valsam
Δεν ζηταμε να εχουμε 14-15 ετοιμοπολεμους παικτες (ΟΛΥΜΠ-ΠΑΝΑΘ) αλλα εστω 11!
Δηλ. αν ξαναχτυπησει κανεις τι θα κανουμε ?
scales84
ενταξει ρε παιδια...χασαμε λες φιλε ατμιραλ απο τον πανιωνιο...με ενα ματς σε ουδετερο γηπεδο και παλι γυρισαμε ματς 20 ποντων και μορουσαμε να το παρουμε..τον πενλληιο τον ειχαμε κερδισει και στο παλε...επισης δεν καταλαβαινω γιατι υποτιματε την χασαρον...ο πανελληνιος που λετε ολοι οτι ειναι καλυτερος εχασε επισς εκει...το θυμαται κανεις?Δεν ειμαι χαρουμενος που αποκλειστηκε η ομαδα αλλα δεν θα τα ισοπεδωσω ολα και θ αρχισω να γκρινιαζω τωρα πριν απο τοσα σημαντικα ματς..τωρα μας χρειαζεται η ομαδα...και φιλε αντμιραλ αν λες οτι δεν πιστευεις τηνομαδα δεν υπηρχε λογος να συνεχισει και το ουλεμπ..δλδ τι θα κανε?θα κερδιζε την κιμκι μηπως?ο στοχος φετος ηταν η επιστροφη στην ευρωλιγκα..και στο ουλεμπ χαριστικα μπηκαμε ετσι οπως μας πηγε ο γκορντονακος περσυ...

EXPLOITED ARIS
QUOTE(scales84 @ Jan 14 2009, 15:12 ) *
ενταξει ρε παιδια...χασαμε λες φιλε ατμιραλ απο τον πανιωνιο...με ενα ματς σε ουδετερο γηπεδο και παλι γυρισαμε ματς 20 ποντων και μορουσαμε να το παρουμε..τον πενλληιο τον ειχαμε κερδισει και στο παλε...επισης δεν καταλαβαινω γιατι υποτιματε την χασαρον...ο πανελληνιος που λετε ολοι οτι ειναι καλυτερος εχασε επισς εκει...το θυμαται κανεις?Δεν ειμαι χαρουμενος που αποκλειστηκε η ομαδα αλλα δεν θα τα ισοπεδωσω ολα και θ αρχισω να γκρινιαζω τωρα πριν απο τοσα σημαντικα ματς..τωρα μας χρειαζεται η ομαδα...και φιλε αντμιραλ αν λες οτι δεν πιστευεις τηνομαδα δεν υπηρχε λογος να συνεχισει και το ουλεμπ..δλδ τι θα κανε?θα κερδιζε την κιμκι μηπως?ο στοχος φετος ηταν η επιστροφη στην ευρωλιγκα..και στο ουλεμπ χαριστικα μπηκαμε ετσι οπως μας πηγε ο γκορντονακος περσυ...


Ναι,αλλα αυτο που καναμε φετος ειναι παρομοιο με το λαθος που καναμε περυσι.Και εξηγουμαι:Περυσι δωσαμε ολο το μπατζετ σε παικτες και φεραμε προπονητη που δε μπορουσε να τους διαχειριστει.
Φετος πηραμε προπονητη(καλυτερο τουλαχιστον σε σχεση με τον περσινο)και δεν του εδωσαν παικτες να διαχειριστει. icon_drunk.gif
Χρειαζομαστε παικτη επειγοντως.Ελεγαν οτι ο Σεκουλιτς κατεβαζει ριμπαουντ βαζει ποντους κλπ.Το ιδιο και ο Νελσον.Εννοειται οτι αν δεν εχεις αλλους παικτες ,καποιος θα κατεβασει τα ριμπαουντ και καποιος ψηλος θα βαλει καλαθια.Σε καμια περιπτωση δεν τους υποτιμω αλλα ανα θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ομαδα (καποιου) επιπεδου θα πρεπει να παρουμε εναν παικτη να συμπληρωσει αυτους τους δυο.Αγαδακος και Μπαρλος ειναι απλως καλοι.Δεν μπορεις να βασιστεις σε κατι παραπανω απο το φιλοτιμο τους και το παθος τους....
scales84
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 14 2009, 16:33 ) *
Ναι,αλλα αυτο που καναμε φετος ειναι παρομοιο με το λαθος που καναμε περυσι.Και εξηγουμαι:Περυσι δωσαμε ολο το μπατζετ σε παικτες και φεραμε προπονητη που δε μπορουσε να τους διαχειριστει.
Φετος πηραμε προπονητη(καλυτερο τουλαχιστον σε σχεση με τον περσινο)και δεν του εδωσαν παικτες να διαχειριστει. icon_drunk.gif
Χρειαζομαστε παικτη επειγοντως.Ελεγαν οτι ο Σεκουλιτς κατεβαζει ριμπαουντ βαζει ποντους κλπ.Το ιδιο και ο Νελσον.Εννοειται οτι αν δεν εχεις αλλους παικτες ,καποιος θα κατεβασει τα ριμπαουντ και καποιος ψηλος θα βαλει καλαθια.Σε καμια περιπτωση δεν τους υποτιμω αλλα ανα θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ομαδα (καποιου) επιπεδου θα πρεπει να παρουμε εναν παικτη να συμπληρωσει αυτους τους δυο.Αγαδακος και Μπαρλος ειναι απλως καλοι.Δεν μπορεις να βασιστεις σε κατι παραπανω απο το φιλοτιμο τους και το παθος τους....

Μαζι στο να παρουμε παικτη...δεν διαφωνω..κι εγω το χω πει..εμεινε κι ελευθερος ο ζιζιτς..αλο αυτο κι αλλο να μηδενιζουμε οτι εχει γινει μεχρι τωρα..δλδ αμα τυχον πανε και κανουν διπλο στην κυψελη το σαββατο τι θα πουμε μετα?
The Admiral
Nαι φιλε scales84,γυρισαμε 20 ποντους διαφορα με τον Πανιωνιο,αλλα το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαστε να γυριζουμε τετοιες διαφορες και αυτοι οι 20 ποντοι ειναι που μου δημιουργουν τον προβληματισμο για τη δυναμικη της φετινης ομαδας.Και δεν ειναι τοσο ποιος εχασε απο ποιον,ποτε και υπο ποιες συνθηκες αλλα το εν δυναμει ταβανι της καθε ομαδας,οπως πολυ σωστα εγραψε και ο φιλος Hagi.Εχασε ο Πανελληνιος απο την Κατσαρον,αλλα η πλακα που εκανε στον Παναθηναικο(που εμεις ουτε καν το επιχειρησαμε το παιχνιδακι) με μια καθαροτατη νικη,λεει πολλα για τη δυναμικη του.

Επισης οσο και αν αμφιβαλλω για τη δικη μας δυναμικοτητα,ναι, πιστευω οτι το Uleb ηταν,ειναι και θα ειναι μια διοργανωση που μας ταιριαζει σαν ομαδα.Γιατι εκει θα βρουμε ομαδες σιγουρα καλυτερες απο τη δικη μας,αλλα οχι και του στυλ Ολυμπιακου,Παναθηναικου,ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελονα,που αγωνιζονται στο πρωταθλημα και κυπελλο Ελλαδας και την Ευρωλιγκα,ετσι δεν ειναι?Γιατι σε διπλα ή μονα νοκ αουτ παιχνιδια στο final8 δεν ειναι απιθανο να βρεθεις σε καλη μερα και να παλεψεις την προκριση ακομη και απεναντι στην Κιμκι π.χ. Και οταν πηραμε το Κορατς το 1997,δεν ημασταν καλυτερη ομαδα απο την Μπενετον,αλλα την περασαμε!Αντε να κερδισεις ομως 3 φορες την ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικα της ευρωλιγκας!

Σιγουρα λεμε βαρια λογια και ασκουμε δριμεια κριτικη και προσωπικα θα μπορουσε να μου καταλογισει καποιος οτι κανω κωλοτουμπα γιατι εχω γραψει αλλου ποσο ικανοποιημενος ειμαι απο την παρουσια του Ματζον στο πρωταθλημα.Αλλα αυτο που με εξοργιζει ειναι να διαβαζω τον κοουτς να δινει συγχαρητηρια στους παικτες μας για την προσπαθεια μετα τους αποκλεισμους σε κυπελλο και euro cup!Eπιδεικνυει ηττοπαθεια,ευθυνοφοβια και ελλειψη συναισθησης του πού βρισκεται.Οι οπαδοι χειροκροτησαν την ομαδα μετα τον αποκλεισμο στο κυπελλο,γιατι παλεψαν δυο παρατασεις με ομαδα ευρωλιγκας.Αλλα μετα την ηττα απο την Κατσαρον δε χρειαζονται συγχαρητηρια,αλλα γιαουρτια!
Go Aris
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Admiral...δεν περίμενα τον Ματζόν να δώσει και συγχαρητήρια για το παιχνίδι. Επίσης δεν μου άρεσαν τα σχόλια περί διαιτησίας...ντάξει, έπαιξε και αυτή τον ρόλο της, αλλά δεν γίνεται να μπαλώνεις με αυτόν τον τρόπο την κακή εμφάνιση της ομάδας σου...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.