Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΣΚΑΝΑ 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
leonkalf
Μπήκε ο Αύγουστος σήμερα, έχουμε γράψει τις περισσότερες από τις μεταγραφές που έγιναν στην εσκανα και σιγά σιγά το τοπικ θα υποχωρήσει στη λίστα των υπόλοιπων κατηγοριών... Του χρόνου πάλι θα ασχοληθούμε, καλά να' μαστε.

Ευχαριστούμε τα μέλη που έδιναν πληροφορίες για τις μετακινήσεις παικτών και προπονητών και βοήθησαν ώστε να ενημερώνονται όλοι όσοι διαβάζουν το forum μας.

Όσοι έμπαιναν-μπαίνουν μόνο για να παίρνουν πληροφορίες και να μαθαίνουν για τους αντιπάλους τους χωρίς εκείνοι να μας λένε νέα για τις ομάδες τους, δικαίωμά τους αλλά έχω να πω ότι σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών καλό είναι να συνεισφέρουμε (δίνουμε και παίρνουμε) όλοι κι όχι κάποιοι να παίρνουν ΜΟΝΟ.
Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου..

Επίσης, να πω ότι είμαστε στις περισσότερες περιπτώσεις οι πρώτοι που γράφαμε εδώ τις ειδήσεις των μεταγραφών (και όχι μόνο), και κατόπιν (μετά από 1-2 μέρες) αυτές οι ειδήσεις γράφτηκαν σε εφημερίδες και κάποια αθλητικά site...!!! 41.gif
Είναι σαφώς ένα επίτευγμα που δείχνει τη δυναμική του forum και το πόσο το εμπιστεύονται και έχει απήχηση σε ανθρώπους που δουλεύουν και ζουν από το επάγγελμα της δημοσιογραφίας.
gate14
Τελικα μαθαμε απο ολες τις ομαδες τις κινησεις πλην των Αρη Νικαιας και ΑΟΝΑ
Οποιος τις γνωριζει ας τις γραψει
Τελικα οι οριστικες κινησεις του Πορφυρα ποιες ειναι ?
ARVI
πολύ δυνατός ο Πορφύρας....ίσως άγνωστη η κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου(ανμονή γιατί σε πιθανή συγχώνευση Κρόνου και Ξάνθης,λόγω προσύμφωνου θα παίξει στην Γ'εθνική)....Λοιπόν στο 1. Κωστόπουλος(Νήαρ-ήστ), Μαραμένος (Ραφήνα), Στασινόπουλος....στην περιφέρεια Καπελλέρης, Τσιάκος(Παγκράτι) Αθανασούλας(Ιωνικός Ν.)? και ένας καλός πιτσιρικάς από τον Ίκαρο Καλλιθέας....στα φόργουορντ και στους Ψηλούς Αθανασσάκης(Γκυζιακός),Μόμτζος(Ιωνικός Ν.)και Παπαθανασίου(Πέραμα)...
Για Α' ΕΣΚΑΝΑ σίγουρα το φαβορί και για Γ εθνική σίγουρα σώζεται και τερματίζει κάπου στην μέση...

Υ.Γ...αν γνωρίζει κάποιος παραπάνω, ας συμπληρώσει....
FIVOS9
QUOTE(ARVI @ Aug 13 2008, 13:22 ) *
πολύ δυνατός ο Πορφύρας....ίσως άγνωστη η κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου(ανμονή γιατί σε πιθανή συγχώνευση Κρόνου και Ξάνθης,λόγω προσύμφωνου θα παίξει στην Γ'εθνική)....Λοιπόν στο 1. Κωστόπουλος(Νήαρ-ήστ), Μαραμένος (Ραφήνα), Στασινόπουλος....στην περιφέρεια Καπελλέρης, Τσιάκος(Παγκράτι) Αθανασούλας(Ιωνικός Ν.)? και ένας καλός πιτσιρικάς από τον Ίκαρο Καλλιθέας....στα φόργουορντ και στους Ψηλούς Αθανασσάκης(Γκυζιακός),Μόμτζος(Ιωνικός Ν.)και Παπαθανασίου(Πέραμα)...
Για Α' ΕΣΚΑΝΑ σίγουρα το φαβορί και για Γ εθνική σίγουρα σώζεται και τερματίζει κάπου στην μέση...

Με αυτους τους παιχτες ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ σιγουρα ειναι το πρωτο φαβορι (εαν αγωνιστει στην Α ΕΣΚΑΝΑ). εχει στο ροστερ του αρκετα εμπειρους παιχτες που ξερουν να κερδιζουν! κατα την αποψη μου θα μονομαχησει με τον ΕΘΝΙΚΟ, τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ κ ισως και τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ για την ανοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ! αναμενεται πολυ δυσκολο και αρκετα δυνατο πρωταθλημα τη φετινη χρονια! Αντε να ξεκινησει να εχουμε να λεμε. . .
blove.gif
gate14
QUOTE(FIVOS9 @ Aug 14 2008, 00:18 ) *
Με αυτους τους παιχτες ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ σιγουρα ειναι το πρωτο φαβορι (εαν αγωνιστει στην Α ΕΣΚΑΝΑ). εχει στο ροστερ του αρκετα εμπειρους παιχτες που ξερουν να κερδιζουν! κατα την αποψη μου θα μονομαχησει με τον ΕΘΝΙΚΟ, τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ κ ισως και τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ για την ανοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ! αναμενεται πολυ δυσκολο και αρκετα δυνατο πρωταθλημα τη φετινη χρονια! Αντε να ξεκινησει να εχουμε να λεμε. . .
blove.gif

Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο τρισεκαττομυριο να παιξει στην Γ Εθνικη .
Στην Α ΕΣΚΑΝΑ τον θελουμε για να γινει περισσοτερο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα
ARVI
μην εισαι τόσο σίγουρος για αυτό αλλά το πιο πιθανό είναι η Α'ΕΣΚΑΝΑ....ποιους παίκτες πήρε ο Εθνικός φέτος?
κάνε μας μια ενημέρωσει αν γνωρίζεις?
gate14
Φωτοπουλο (Προοδευτικη)
Αβιζιωτη (Λαυριο)
Μπικουλη (Μεγαρα)
Φωτη (Ωροπο)
Γκαγκασταθη (Πειραικο)
Ρουμανι (Ολυμπιακο)

Παντως φιλε δεν παιζει καμμια περιπτωση να παιξει φετος στην Γεθνικη.Αν κερδισει την ανοδο ποτε στην Γ Εθνικη ο Πορφυρας θα την κερδισει μεσω της Α Εσκανα και με καμμια συγχωνευση
ARVI
είμαι καλύτερα ενημερωμένος πάνω στο θέμα...πιστεψέμαι αν δεν παεί 25 Αυγούστου που είναι η ημερωμηνία υποβολής συμετοχής στο πρωτάθλημα δεν είναι σίγουρο που θα παίξει αλλιώς θα παλέψουμε μεταξύ μας για την άνοδο...
gate14
QUOTE(ARVI @ Aug 14 2008, 14:35 ) *
είμαι καλύτερα ενημερωμένος πάνω στο θέμα...πιστεψέμαι αν δεν παεί 25 Αυγούστου που είναι η ημερωμηνία υποβολής συμετοχής στο πρωτάθλημα δεν είναι σίγουρο που θα παίξει αλλιώς θα παλέψουμε μεταξύ μας για την άνοδο...

Μην υποτιμαμε και τις αλλες ομαδες.Κανεις δεν περιμενε πχ περσυ πως η Προο θα ανεβαινε κατηγορια και ομως εγινε .Μπορεις να δουμε πολλες εκπληξεις
Ιδωμεν παντως , οσον αφορα το θεμα ανοδου στην Γ Εθνικη, εγω ξερω παντως οτι και με τις δυο ομαδες που το παλεψε το θεμα ο Πορφυρας ειχε αρνητικη καταληξη
kaukasios
QUOTE(ARVI @ Aug 13 2008, 13:22 ) *

προπονητης ποιος ειναι?
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 14 2008, 18:36 ) *
προπονητης ποιος ειναι?

Μέχρι πέρσι ήταν ο πατρινός Τάκης Καλατζής. Νομίζω ότι ανανέωσε και φέτος. 41.gif 41.gif 41.gif
toro_loco
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 14 2008, 21:29 ) *
Μέχρι πέρσι ήταν ο πατρινός Τάκης Καλατζής. Νομίζω ότι ανανέωσε και φέτος. 41.gif 41.gif 41.gif

Προφήτη υποκλίνομαι 77.gif σε όλες τις ενώσεις μέσα είσαι. Η Στεφανίδου του ερασιτεχνικού μπάσκετ 77.gif 77.gif 77.gif
profitisilias9
QUOTE(toro_loco @ Aug 14 2008, 22:06 ) *
Προφήτη υποκλίνομαι 77.gif σε όλες τις ενώσεις μέσα είσαι. Η Στεφανίδου του ερασιτεχνικού μπάσκετ 77.gif 77.gif 77.gif

Οταν θα φτάσει η αποφράδα ημέρα να σταματήσω να ασχολούμαι με το μπάσκετ, θα αρρωστήσω! blove.gif
FIVOS9
Μπορει να γραψει καποιος το ροστερ του ΕΣΠΕΡΟΥ ?
blove.gif
profitisilias9
Τελικά ο Πορφύρας συγχωνεύτηκε με καμμιά ομάδα Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ή θα παίξει πάλι Α' ΕΣΚΑΝΑ; rolleyes.gif
ARVI
τελικά ο Πορφύρας θα αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ από οπου θα προσπαθήσει να πάρει την άνοδο....Ας γράψει κάποιος τα ρόστερ των άλλων ομάδων..
gate14
Του Πορφυρα το ροστερ ποιο ειναι ?
Ποιοι ηρθαν οριστικα και ποιοι εφυγαν ?
Μου φαινεται λιγο περιεργο να εχει 4(ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ ,ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ )+4 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΣΥΝ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ 9 , ΣΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 13-14 ,με τον γνωστο περιορισμο 3 πιτσιριακαδες πρεπει πολλοι να βγουν εκτος οι να εφυγαν ΟΛΟΙ οι περσυνοι η τελικα καπου να λακισε η δουλεια με καποιος απο τους νεους παικτες που ανεφερε ο φιλος ARVI ( ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ?)
ARVI
απο πέρσι είναι μόνο ο Μπαλτσαβιάς και 2 μικροί ακόμα...
FIVOS9
Αν ξερει καποιος ας πει ποτε γινεται η κληρωση των αγωνιστικων της κατηγοριας! ?????
blove.gif
ARVI
1 Σεπτέμβρη,πρωτάθλημα και κύπελο...
FIVOS9
QUOTE(ARVI @ Aug 21 2008, 15:51 ) *
1 Σεπτέμβρη,πρωτάθλημα και κύπελο...

ευχαριστω ARVI !
ARVI
ας πει κάποιος για τα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων ή έστω της σημαντικότερες τους μεταγραφές...
leonkalf
Τις σημαντικότερες μεταγραφές μπορείς να τις δεις αν κοιτάξεις στις προηγούμενες σελίδες του topic. Έχουν γραφτεί οι περισσότερες!!

Τώρα, για τα roster όποιος ξέρει κάποιο ολοκληρωμένο roster ομάδας (παλιοί και νέοι παίκτες) ας το γράψει.
papa
QUOTE(FIVOS9 @ Aug 17 2008, 22:56 ) *
Μπορει να γραψει καποιος το ροστερ του ΕΣΠΕΡΟΥ ?
blove.gif

τελικα?
dserel
Καμια εκτίμηση για φαβορι στη Β' φετος?
pritanis
QUOTE(dserel @ Aug 24 2008, 00:56 ) *
Καμια εκτίμηση για φαβορι στη Β' φετος?

Η αληθεια ειναι δεν ακουσαμε πολλα για τι Β παρα μονο για τον ΠΟΛΙΣ που ενισχιθηκε σημαντικα...
jimmykay
QUOTE(pritanis @ Aug 23 2008, 21:39 ) *
Η αληθεια ειναι δεν ακουσαμε πολλα για τι Β παρα μονο για τον ΠΟΛΙΣ που ενισχιθηκε σημαντικα...

H EA NIKAIAΣ παρουσιάζεται ενισχυμένη με κάποια παιδιά που έμειναν, την προσθήκη έμπειρων παικτών (βλ. Μελάς) και την επιστροφή παλιών παικτών κυρίως περιφέρεια. Σημαντική η παρουσία του Λαζάρου στην πρώτη καθαρή προπονητική εμπειρία, ενώ ακούστηκε πως θα φύγει και απο το γήπεδο που έπαιζε ως τώρα (πλαστικό) και θα μετακομίσει σε παρκέ. Θέλει να ανέβει πολύ... Πιστεύω σίγουρα στην πρώτη 5αδα.

Ο Προφήτης πιστεύω θα είναι απλά ανταγωνιστικός χωρίς πολλές βλέψεις για άνοδο, αν και ποτέ δεν ξέρεις..

Ο Ρέντης έχασε Κοτσόβολη και Δρακόπουλο αλλά ενισχύθηκε σημαντικά σε πολλές θέσεις και διατήρησε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Θα είναι πάντα επικύνδυνος και ίσως είναι στην πρώτη 5αδα.

Ο Πήγασος έχει έναν κορμό παιχτών αρκετά δεμένο και δεν νομίζω να κινδυνέψει.

Οι Τράχωνες δεν πιστεύω πως μπορούν την άνοδο αλλά έχουν μάθει απο πέρυσι και δεν νομίζω να κινδυνέψουν.

Ο Πόλις αν δεν ανεβεί και φέτος καλύτερα να πάνε σπίτι τους.... biggrin.gif

Η Βάρη θα είναι και πάλι μέσα στην 5αδα (δυνατή έδρα χωρίς κόσμο αλλά καλή οργάνωση)

Η Γλυφάδα δεν βλέπω να κάνει το comeback και ελπίζω οι εμπειρίες των παιδιών απο την περσινή περίοδο να τους βοηθήσουν.

Η Ευρυάλη πάντα υπολογίσιμη αλλά απρόβλεπτη...

Η Βουλιαγμένη πιστεύω μετά τις αλλαγές που έγιναν και αν όσα γράφονταν κατα την διάρκεια της χρονιάς ισχύουν, τότε δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του β' γύρου.

Η Τερψιθέα έρχεται με τον αέρα της περσινής χρονιάς αλλά στερείται εμπειριών και ίσως αυτό αποβεί κρίσιμο για την συνέχεια...

Σίγουρα ξεχνάω κάποιες ομάδες. Τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη.

Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα αλλά πιστεύω θα γίνει μεγαλύτερη μάχη για τις ομάδες που θα είναι στη ζώνη του Υποβιβασμού παρά για την άνοδο.

Το Πρόγραμμα θα παίξει σημαντικό ρόλο...όπως και οι υποχρεωτικοί πλέον νέοι (θα πρέπει να πάρουν εμπειρίες για του χρόνου που θα παίζουν βάσει προκήρυξης).
toro_loco
Jimmykay ενημερωμένο σε βρίσκω. Ποιες τριάδες βλέπεις για άνοδο και υποβιβασμό;
pritanis
Η Τερψιθέα έρχεται με τον αέρα της περσινής χρονιάς αλλά στερείται εμπειριών και ίσως αυτό αποβεί κρίσιμο για την συνέχεια...

[/quote]
Δε νομιζω τα παιδια τισ Τερψιθεας να στερουναται εμπειριων....Το αντιθετο μαλιστα!Μαλλον δε χερεις και πολυ καλα ποιοι παιζουν εκει....
toro_loco
QUOTE(pritanis @ Aug 25 2008, 22:37 ) *
Δε νομιζω τα παιδια τισ Τερψιθεας να στερουναται εμπειριων....Το αντιθετο μαλιστα!Μαλλον δε χερεις και πολυ καλα ποιοι παιζουν εκει....

Μάλλον εννοεί όχι σαν παίκτες αλλά σαν σωματείο (με ότι αυτό συνεπάγεται) αφού η αλήθεια είναι πως έχει πολλά χρόνια να παίξει στη Β'
jimmykay
QUOTE(toro_loco @ Aug 25 2008, 22:50 ) *
Μάλλον εννοεί όχι σαν παίκτες αλλά σαν σωματείο (με ότι αυτό συνεπάγεται) αφού η αλήθεια είναι πως έχει πολλά χρόνια να παίξει στη Β'

Ακριβώς αυτό toro loco, ευχαριστώ για την υποστήριξη. Δεν θυμάμαι πότε έπαιξε τελευταία φορά στην β εσκανά η Τερψιθέα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις την κατηγορία για να κάνεις κάτι καλό, αν και δεν ισχύει πάντα.

Πιθανή τριάδα (αν και βλέπω να ανεβαίνει και 4ος πάλι) κορυφής χωρίς να ξέρω τη σειρά: Πόλις, Βάρη και ΕΑ Νικαίας. Πιθανές 'εκπλήξεις': Ρέντης, Πήγασος

Πιθανή τριάδα για υποβιβασμό δεν μπορώ να πώ γιατί θα στενοχωρήσω διάφορους φίλους και βλέπω οτι 'πειράζονται' και αντιδρούν.

Όλα αυτά βέβαια είναι πολύ πρόωρες προβλέψεις και όλα θα κριθούν στο γήπεδο και ποιος το θέλει πιο πολύ. Μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων οπότε θα έχουμε και ένα καλό δείγμα, θα μπορούμε να πούμε με περισσότερα στοιχεία.
toro_loco
Θα συμφωνήσω μαζί σου όσν αφορά τα φαβορί, βγάζοντας ίσως έξω τον Πήγασο (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι μεταγραφές έχει κάνει) και βάζοντας στη θέση του την Ευρυάλη.
Για τον υποβιβασμό πιστεύω η μάχη θα γίνει βασικά μεταξύ Ηλεκτρούπολης, Βουλιαγμένης, Ακαδημίας και Τραχώνων.
Απο κει και πέρα Τερψιθέα (λόγω ρόστερ), Προφ. Ηλίας (λόγω προπονητή) και Γλυφάδα (λόγω ειδικού βάρους) δύσκολα θα κινδυνεύσουν αλλά δεν θα πάνε και για το κάτι παραπάνω ενώ ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Αστέρας.
...Αν και μέσα στο γήπεδο όλα μπορούν να αλλάξουν! icon_wave.gif
deksi_pag
αλλαξε προπονητη ο προφητης ηλιας?
jimmykay
QUOTE(deksi_pag @ Aug 27 2008, 00:31 ) *
αλλαξε προπονητη ο προφητης ηλιας?

Όχι, έμεινε ο coach Κεφαλίδης απο όσα ξέρω.

Toro loco, συμφωνώ απόλυτα. Είχα ξεχάσει κάποιες ομάδες και μου τις θύμησες.

Όποιος έχει νέα απο προετοιμασίες ομάδων, roster κ.α ας πεί κάτι...
berry the truth
με τους παίκτες που έχει πάρει η τερψιθέα και την εμπειρία που έχουν, βλέπω πάλι να κάνουν πλάκα στην κατηγορία οπως και πέρσι που κατέβαιναν 7 άτομα +2 πιτσιρίκια και κερδίζανε με 20 πόντους στο ημίχρονο. Οι παίκτες που πήρανε έχουν αυτή την κατηγορία για την πλάκα τους και θεωρώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να ανέβουν...
pritanis
QUOTE(berry the truth @ Aug 28 2008, 08:20 ) *
με τους παίκτες που έχει πάρει η τερψιθέα και την εμπειρία που έχουν, βλέπω πάλι να κάνουν πλάκα στην κατηγορία οπως και πέρσι που κατέβαιναν 7 άτομα +2 πιτσιρίκια και κερδίζανε με 20 πόντους στο ημίχρονο. Οι παίκτες που πήρανε έχουν αυτή την κατηγορία για την πλάκα τους και θεωρώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να ανέβουν...

ποιους αλλους πηρε ακριβως?
jimmykay
QUOTE(berry the truth @ Aug 28 2008, 01:20 ) *

Δεν είδα να φεύγει κανείς απο την Α1 για να παέι στην Τερψιθέα... Καλύτερα να περιοριστούμε στα όσα θα γίνουν στα γήπεδα και όχι στα μεγάλα λόγια. Μακάρι να είναι τόσο καλοί και να προσφέρουν και θέαμα... bball.gif
themis7
Νομιζω οτι η ποιοτητα της ομαδας που εχει φτιαξει ο ΠΟΛΙΣ δυσκολα θα βρει εμποδιο στην Β κατηγορια! Και βεβαιαεχει και την περυσινη εμπειρια ωστε να αποφυγει καποια λαθη που του στερησανε την ανοδο περυσι!
POLIS KALLITHEAS
Ο ΠΟΛΙΣ Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:1)ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ,2)ΧΙΟΥΤΑΚΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,3)ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟ ΩΡΩΠΟ,4)ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,5)ΜΙΧΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ,6)ΚΟΥΖΙΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,7)ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ 8)ΚΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ.ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙ ΠΑΡΙΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΥΓΕΙΗΣ ΜΕΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΜΒΑΣ Κ ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ.ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΙΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΕΣΚΑΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 23:30 ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΡΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 2Α ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
polismania
καλή επιτυχί στον Πόλις επειδή και φέτος αξίζει πραγματικά την άνοδο.καλή αρχή και στον πρόεδρό μας που νιώθει έτοιμος για την προσωπική του επάνοδο
berry the truth
QUOTE(jimmykay @ Aug 28 2008, 07:34 ) *
Δεν είδα να φεύγει κανείς απο την Α1 για να παέι στην Τερψιθέα... Καλύτερα να περιοριστούμε στα όσα θα γίνουν στα γήπεδα και όχι στα μεγάλα λόγια. Μακάρι να είναι τόσο καλοί και να προσφέρουν και θέαμα... bball.gif

γιατί ρε φίλε ποιος έφυγε από α1 και πήγε β εσκανα? ούτε για θέαμα μίλησα... το αντίθετο. Η τερψιθέα παίζει πάντα για το αποτέλεσμα και αρκείται σε αυτό. Με την εμπειρία των παικτών μπορεί να το πάρει παρά το γεγονός ότι παίζουν 6-7 παίκτες. Αυτό είπα εγώ...Μην το μεταφράζεις όπως θες. Είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω... smile.gif
deksi_pag
QUOTE(berry the truth @ Sep 2 2008, 01:51 ) *
γιατί ρε φίλε ποιος έφυγε από α1 και πήγε β εσκανα? ούτε για θέαμα μίλησα... το αντίθετο. Η τερψιθέα παίζει πάντα για το αποτέλεσμα και αρκείται σε αυτό. Με την εμπειρία των παικτών μπορεί να το πάρει παρά το γεγονός ότι παίζουν 6-7 παίκτες. Αυτό είπα εγώ...Μην το μεταφράζεις όπως θες. Είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω... smile.gif

γιατι δε μας λες τοτε ποιοι ηρθαν ονομαστικα?
jimmykay
QUOTE(berry the truth @ Sep 2 2008, 01:51 ) *

Όταν όμως λες πως τα παιχνίδια ίσως είναι τόσο εύκολα και θα ρίχνει 20+ σε κάθε ομάδα, δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό απο μια ομάδα που μόλις ανέβηκε απο Γ ΕΣΚΑΝΑ. Εκτός και αν έγιναν super μεταγραφές και δεν τις αναφέρεις...
berry the truth
QUOTE(jimmykay @ Sep 2 2008, 09:10 ) *
Όταν όμως λες πως τα παιχνίδια ίσως είναι τόσο εύκολα και θα ρίχνει 20+ σε κάθε ομάδα, δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό απο μια ομάδα που μόλις ανέβηκε απο Γ ΕΣΚΑΝΑ. Εκτός και αν έγιναν super μεταγραφές και δεν τις αναφέρεις...

Ξέρω ότι κράτησε όλη την περσινή ομάδα με εξαίρεση έναν φόργουορντ νεαρό (Τζελέπης) που πήγε Ψυχικό (δεν έπαιζε πάρα πολύ) και φέτος έφερε 2-3 πολύ έμπειρους (Βισκαδουράκης είναι ο ένας, δεν θυμάμαι τα άλαλ δύο, σόρρυ). δεν έχει πλήρες ρόστερ αλλά 6-7 παίκτες πρώτης γραμμής. Θεωρώ ότι για την συγκεκριμένη κατηγορία αρκούν. Μπορεί και να είμαι λάθος γιατί δεν γνωρίζω τα πλήρη ρόστερ των υπολοίπων ομάδων παρά μόνο μέσες-άκρες wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.