RipCity
Aug 20 2016, 03:50
Το ΝΒΑ, η Euroleague και το FIBA basketball είναι σαν τρία διαφορετικά αθλήματα. Ο Τζόρτζεβιτς αποδείχθηκε λίγος για πρωταθλητισμό στη Euroleague (ακόμη είναι μαθητευόμενος), στο FIBA basketball είναι αρκετά καλός από την άλλη. Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τον Ραντούλιτσα που δε βλέπω πια να χρειάζεται να κυνηγάει mobile centers και με βαρείς αντιπάλους τα πάει πολύ καλά λόγω συνδυασμού δύναμης και τεχνικής.
QUOTE(RipCity @ Aug 20 2016, 04:50 )
Το ΝΒΑ, η Euroleague και το FIBA basketball είναι σαν τρία διαφορετικά αθλήματα. Ο Τζόρτζεβιτς αποδείχθηκε λίγος για πρωταθλητισμό στη Euroleague (ακόμη είναι μαθητευόμενος), στο FIBA basketball είναι αρκετά καλός από την άλλη. Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τον Ραντούλιτσα που δε βλέπω πια να χρειάζεται να κυνηγάει mobile centers και με βαρείς αντιπάλους τα πάει πολύ καλά λόγω συνδυασμού δύναμης και τεχνικής.
Αποδείχτηκε λίγος με μισή χρονιά; Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ο Τζόρτζεβιτς το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε από τον Σφαιρόπουλο, αυτό που κατάφερε ο Πεδουλάκης, να χάσει το πρωτάθλημα από αυτόν τον Ολυμπιακό αχρηστεύοντας στους τελικούς Ραντούλιτσα και Ουίλιαμς διεκδικεί άνετα το μπασκετικό χρυσό βατόμουρο... Anyway... Κουβέντα να γίνεται, ούτως ή άλλως η διοίκηση βιάστηκε να διώξει έναν πολλά υποσχόμενο προπονητή λόγω ενός αποκλεισμού στα play off της Ευρωλίγκας την στιγμή που για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε την ομάδα να αποδίδει μοντέρνο μπάσκετ... Επιστροφή στο μπάσκετ του Πεδουλάκη... Μακάρι να έχει αλλάξει μυαλά και να δούμε κάτι καλό, προσωπικά φοβάμαι ότι σύντομα θα καταλήξουμε να βλέπουμε μια δυσκοίλια ομάδα χωρίς ρυθμό και σύστημα στην επίθεση που θα βασίζεται μόνο στις αμυντικές τακτικές... Με συγκεκριμένο ταβάνι βέβαια... Είναι κρίμα που δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Τζόρτζεβιτς να πάρει το νταμπλ και να συνεχίζει να χτίζει τον νέο Παναθηναϊκό...
irving
Aug 20 2016, 08:06
QUOTE(roben @ Aug 20 2016, 05:07 )
Αποδείχτηκε λίγος με μισή χρονιά; Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ο Τζόρτζεβιτς το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε από τον Σφαιρόπουλο, αυτό που κατάφερε ο Πεδουλάκης, να χάσει το πρωτάθλημα από αυτόν τον Ολυμπιακό αχρηστεύοντας στους τελικούς Ραντούλιτσα και Ουίλιαμς διεκδικεί άνετα το μπασκετικό χρυσό βατόμουρο... Anyway... Κουβέντα να γίνεται, ούτως ή άλλως η διοίκηση βιάστηκε να διώξει έναν πολλά υποσχόμενο προπονητή λόγω ενός αποκλεισμού στα play off της Ευρωλίγκας την στιγμή που για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε την ομάδα να αποδίδει μοντέρνο μπάσκετ... Επιστροφή στο μπάσκετ του Πεδουλάκη... Μακάρι να έχει αλλάξει μυαλά και να δούμε κάτι καλό, προσωπικά φοβάμαι ότι σύντομα θα καταλήξουμε να βλέπουμε μια δυσκοίλια ομάδα χωρίς ρυθμό και σύστημα στην επίθεση που θα βασίζεται μόνο στις αμυντικές τακτικές... Με συγκεκριμένο ταβάνι βέβαια... Είναι κρίμα που δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Τζόρτζεβιτς να πάρει το νταμπλ και να συνεχίζει να χτίζει τον νέο Παναθηναϊκό...
ο τζορτζεβιτς θα νικαγε τον σφαιροπουλο? ποιος τζορτζεβιτς? αυτος που εχασε με ευκολια στο σεφ? αυτος που εφαγε σκουπα απο την λαμποραλ?
μπασκετ χωρις τριποντο και με κακη αμυνα στο πικ εντ ρολ και με αργους παιχτες δεν ειναι συγχρονο και ωραιο μπασκετ!
QUOTE (roben @ Aug 20 2016, 03:57 )
Στον τελικό της Ολυμπιάδας η Σερβία των άσχετων Τζόρτζεβιτς και Ραντούλιτσα που δεν μας έκαναν... Κι εμείς πανηγυρίζουμε γιατί τους αντικαταστήσαμε με Πεδουλάκη και Μπουρούση... Μακάρι να "έχουμε" δίκιο...
Η πλάκα είναι ότι ο Πεδουλάκης είπε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό αλλά για το γεγονός ότι η ομάδα πιθανώς θα πορευτεί με 6 ξένους σε ένα πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο του οποίου επιτρέπονται 4 ούτε κουβέντα... Περίεργο και το γεγονός ότι δεν του έγινε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους...
Για φιμπα τουρνουα μια χαρα υλικο εχει ο τζορτζεβιτς.παιχτες που ταιριαζουνε.για το τουρνουα.και αυτος τους ταιριαζει.βεβαια περσι αν και ειχε καλο υλικο απετυχε αλλα γενικα καλα τα παει στα συγκεκριμενο τουρνουα.οταν επρεπε να το γυρισει στην ευρωλιγκα δεν ειχε ιδεες απλα εμεινε στο ιδιο μπασκετ του καλοκαιριου.ακομα και οταν επρεπε να προστατευσει τον εαυτο του και την δουλεια του ,να διορθωσει καταστασεις,αυτος παρεμεινε στην ιδια λογικη να στηριζει σχηματα και παιχτες δικης του λογικης και σχολης...μακρια απο μας.τον στηριζα απολυτα.τον πιστευα αλλα ειμαι αντικειμενικος.ο ανθρωπος ειναι μαθητευομενος μαγος με προτιμησεις ξεκαθαρες.θελει πολλα ψωμια και παλι αμφιβαλω.
Δεν θα κρινω τον πεδουλακη αν και ειναι κανονικος προπονητης σε σχεση με τον μαθητευομενο της ευρωλιγκας.ουτε ο πεδουλακης ειχε τετοιο ροστερ ποτε οπως εχει η σερβια που ειναι αρκετα ικανο για τουρνουα φιμπα οπως ειπα.ο πεδουλακης θα κριθει οταν πρεπει αντικειμενικα.αλλα μακρια απο σερβους πλεον.ο ζελικο εφυγε και δεν υπαρχει αντικαταστατης απο την χωρα του.χιλιες φορες ελληνες λοιπον.
villiskabas
Aug 20 2016, 09:14
QUOTE (roben @ Aug 20 2016, 05:07 )
μοντερνο μπασκετ απο τον Τζορτζεβιτς ειδες περισι????????????????????
Βρε πρεπει να αλλαξω γιαλια!!!!Καλα οκ αν αυτο ηταν μοντερνο μπασκετ εγω ειμαι ο μαικλ τζορνταν
Και οσο με την καραμελα για Ραντουλιτσα και Γουιλλιαμς ο πεδουλακης οσο τους εβαζε σερνοντουσαν!ΚΑι στην τελικη που πηγανε ο Ραντουλιτσα που οΤζορτζεβιτς και που Ο γουιλλιαμς?Μηπως να ζηλεψουμε τις ομαδες που του επελεξαν για φετος??
Nik Tepits
Aug 20 2016, 09:49
Καλα αμα αναπολουμε τον Τζορτζεβιτς κατι δεν παει καλα...
Μα τον βλεπατε τον ανθρωπο στα ταιμ αουτ που δεν ηξερε τι να πει και μιλαγε ο ΔΔ? Η σκουπα με Καχα, οταν στην χρονια ολα σου πηγαν ρολοι με πολλη τυχη στην κληρωση, αντι να συσπειρωσει την ομαδα, να τα δωσει ολα, παρουσιασε μια ομαδα ζομπι και στους τρεις αγωνες με Καχα, απλα απαραδεκτος και οταν σκεφτομαι οτι ηταν η τελευταια χρονια του ΔΔ τα παιρνω στο κρανιο. Πεταξε μια χρονια στα σκουπιδια, εκανε κλικες μες στην ομαδα, κανενα πλανο τακτικης. Με διαφορα ο χειροτερος προπονητης ever. Με απιστευτες εμμονες, που εκανε ακομα και το ΟΑΚΑ να τον γιουχαρει σε αλλαγη. Ο ανθρωπος δεν μπορει, περα απ την Εθνικουλα του. Απορω πως δεν πηρε και εκει τον Παβλοβιτς!
Τουλαχιστον ο Πεδουλακης ειναι προπονητης.
Janjuri
Aug 20 2016, 12:06
QUOTE (roben @ Aug 20 2016, 03:57 )
Στον τελικό της Ολυμπιάδας η Σερβία των άσχετων Τζόρτζεβιτς και Ραντούλιτσα που δεν μας έκαναν... Κι εμείς πανηγυρίζουμε γιατί τους αντικαταστήσαμε με Πεδουλάκη και Μπουρούση... Μακάρι να "έχουμε" δίκιο...
Η πλάκα είναι ότι ο Πεδουλάκης είπε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό αλλά για το γεγονός ότι η ομάδα πιθανώς θα πορευτεί με 6 ξένους σε ένα πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο του οποίου επιτρέπονται 4 ούτε κουβέντα... Περίεργο και το γεγονός ότι δεν του έγινε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους...
Ας περιμενουμε, γιατι μπορει να εχουμε 7 ξενους και να παιζουν οι 4
Οσο για την αχρηστευση παικτων, δεν ειναι κατι καινουργιο , αλλα ενας απο τους λογους απολυσης του το 14.
djibriliant
Aug 20 2016, 14:10
QUOTE (villiskabas @ Aug 20 2016, 10:14 )
μοντερνο μπασκετ απο τον Τζορτζεβιτς ειδες περισι????????????????????
Βρε πρεπει να αλλαξω γιαλια!!!!Καλα οκ αν αυτο ηταν μοντερνο μπασκετ εγω ειμαι ο μαικλ τζορνταν
Και οσο με την καραμελα για Ραντουλιτσα και Γουιλλιαμς ο πεδουλακης οσο τους εβαζε σερνοντουσαν!ΚΑι στην τελικη που πηγανε ο Ραντουλιτσα που οΤζορτζεβιτς και που Ο γουιλλιαμς?Μηπως να ζηλεψουμε τις ομαδες που του επελεξαν για φετος??
Όντως τι να ζηλέψουμε εναν ντουραντ και εναν καρυ
bodiroga10
Aug 20 2016, 14:15
QUOTE (djibriliant @ Aug 20 2016, 15:10 )
καλα ας παιξει πρωτα με τους γουοριορς γιατι καθε χρονο το ιδιο γινεται και τελικα καταληγει στην dleague στους Santa Cruz Warriors
αντιθετα το θηριο ο κουζμιτς εχει παιξει και 37 φορες με τον καρι και τον τομπσον
djibriliant
Aug 20 2016, 14:24
QUOTE (bodiroga10 @ Aug 20 2016, 15:15 )
καλα ας παιξει πρωτα με τους γουοριορς γιατι καθε χρονο το ιδιο γινεται και τελικα καταληγει στην dleague στους Santa Cruz Warriors
αντιθετα το θηριο ο κουζμιτς εχει παιξει και 37 φορες με τον καρι και τον τομπσον
Και ο hilton o armstrong εχει παίξει με καρι και τομπσον και πολλους άλλους, εγω είπα σε ποια ομάδα πήγε και ειναι αυτη τη στιγμη.
RipCity
Aug 20 2016, 14:30
Νομίζω μεγαλύτερη επιτυχία θα ήταν για τον Williams να πήγαινε στη Baskonia από τους Warriors. Βήμα πίσω το θεωρώ εγώ, άσε που δεν πρέπει να ναι και εγγυημένο.
bodiroga10
Aug 20 2016, 14:44
QUOTE (djibriliant @ Aug 20 2016, 15:24 )
Και ο hilton o armstrong εχει παίξει με καρι και τομπσον και πολλους άλλους, εγω είπα σε ποια ομάδα πήγε και ειναι αυτη τη στιγμη.
αυτη την στιγμη ουσιαστικα ειναι χωρις ομαδα και δοκιμαζεται στους γουοριορς και απλα στην αμερικη αυτη την διαδικασια την κανουν με τα μη εγγυημενα συμβολαια. Αν τελικα εξασφαλισει θεση στην τελικη 15αδα τον γουοριορς τοτε πραγματικα θα ειναι μεγαλη επιτυχια του
αυτη την στιγμη εγω δεν τον θεωρω παικτη τον γουοριορς οπως πχ δεν θεωρω παικτη του παναθηναικου τον τονι γουντς που συμμετεχει στην προετοιμασια μας
G-arenas
Aug 20 2016, 15:00
QUOTE (str @ Aug 20 2016, 15:58 )
who is tony woods?
σεντερ ειναι που περσυ επαιζε στον απολλωνα πατρας. καμια σχεση με μεταγραφη. σαν βοηθητικος στις προπονησεις τον εχουμε μεχρι να μπει φουλ ο μπουρου και να παρουμε 4αρι.
Dred11
Aug 20 2016, 17:21
O Τζώρτζεβιτς στην Ευρωλίγκα πράγματι δεν διαθέτει εμπειρία και δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα κορυφαίος coach, σε αντίθεση με τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων. Είναι όμως έξυπνος και μαθαίνει. Στη μετά Ομπράντοβιτς/Ιτούδη εποχή (θα πρέπει νομίζω να μνημονεύουμε και τους δύο) ο Τζώρτζεβιτς παρουσίασε την καλύτερα δομημένη επίθεση της ομάδας, όχι κάτι τρομερό, αλλά καλύτερη από αυτή που παρουσίασαν ο Πεδουλάκης και ο Ιβάνοβιτς. Ο λόγος που απέτυχε στον Παναθηναικό, πέραν των λαθών που έκανε λόγω της απειρίας του, αφορά το recruiting, αν και είναι λίγο σκοτεινό πόσο ποσοστό ευθύνης του αναλογεί, δεδομένου ότι πέρσι το καλοκαίρι οι τσέπες του Δ.Γ. μετά τις μεταγραφές Καλάθη και Ραντούλιτσα είχαν πιάσει καβούρια. Θεωρητικά αν αντί Παύλοβιτς, Κούζμιτς και του κανένα (στα γκαρντς) είχαμε φέρει τους Γιόβιτς, Μάτσβαν και Σιμόνοβιτς θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτό όμως είναι υποθετικό. Εν πάση περιπτώσει. Φέτος που το recruiting είναι πολύ καλό, θα δούμε πόσο μετράει ο Πεδουλάκης σαν coach.
villiskabas
Aug 20 2016, 20:37
QUOTE (djibriliant @ Aug 20 2016, 15:10 )
χαχα οκ πολυ που θα παιξει! ρε τι παθατε ρε ολοι ξαφνικοι νοσταλγοι του σαλε?
QUOTE (Dred11 @ Aug 20 2016, 18:21 )
O Τζώρτζεβιτς στην Ευρωλίγκα πράγματι δεν διαθέτει εμπειρία και δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα κορυφαίος coach, σε αντίθεση με τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων. Είναι όμως έξυπνος και μαθαίνει. Στη μετά Ομπράντοβιτς/Ιτούδη εποχή (θα πρέπει νομίζω να μνημονεύουμε και τους δύο) ο Τζώρτζεβιτς παρουσίασε την καλύτερα δομημένη επίθεση της ομάδας, όχι κάτι τρομερό, αλλά καλύτερη από αυτή που παρουσίασαν ο Πεδουλάκης και ο Ιβάνοβιτς. Ο λόγος που απέτυχε στον Παναθηναικό, πέραν των λαθών που έκανε λόγω της απειρίας του, αφορά το recruiting, αν και είναι λίγο σκοτεινό πόσο ποσοστό ευθύνης του αναλογεί, δεδομένου ότι πέρσι το καλοκαίρι οι τσέπες του Δ.Γ. μετά τις μεταγραφές Καλάθη και Ραντούλιτσα είχαν πιάσει καβούρια. Θεωρητικά αν αντί Παύλοβιτς, Κούζμιτς και του κανένα (στα γκαρντς) είχαμε φέρει τους Γιόβιτς, Μάτσβαν και Σιμόνοβιτς θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτό όμως είναι υποθετικό. Εν πάση περιπτώσει. Φέτος που το recruiting είναι πολύ καλό, θα δούμε πόσο μετράει ο Πεδουλάκης σαν coach.
εγω παντως οταν ανελαβε ο Πεδουλακης ειδα πολυ πιο οργανωμενο και με σωστες επιθεσεις μπασκετ απο τι ειδα ολο τον χρονο απο το τσιρκο του Σαλε! Φυσικα ολοι στο γηπεδο κρινονται!! Θα δουμε και τον σαλε με την μπαγερν θα δουμε και τον Πεδουλακη!Το να λεμε κριμα για τον Σαλε που χασαμε μονο κακο κανει αυτην την στιγμη
shtarkws
Aug 20 2016, 21:06
Το θέμα Τζορτζεβιτς είναι οφφ τοπικ στο συγκεκριμένο νήμα. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί εδώ η συζήτηση ώσπου να μεταφερθούν τα ποστς
djibriliant
Aug 20 2016, 21:13
QUOTE (villiskabas @ Aug 20 2016, 21:37 )
χαχα οκ πολυ που θα παιξει! ρε τι παθατε ρε ολοι ξαφνικοι νοσταλγοι του σαλε?
εγω παντως οταν ανελαβε ο Πεδουλακης ειδα πολυ πιο οργανωμενο και με σωστες επιθεσεις μπασκετ απο τι ειδα ολο τον χρονο απο το τσιρκο του Σαλε! Φυσικα ολοι στο γηπεδο κρινονται!! Θα δουμε και τον σαλε με την μπαγερν θα δουμε και τον Πεδουλακη!Το να λεμε κριμα για τον Σαλε που χασαμε μονο κακο κανει αυτην την στιγμη
Δεν ειμαι νοσταλγός του Σαλε,μεχρι καποιο σημειο της σεζον μου άρεσε-μετα οχι,σχετικά με αυτο που εχω γράψει όμως δεν νομιζω να οδηγει στο σμπέρασμα που εγραψες, απλά απάντησα στο που πήγε ο ουιλιαμς ενας παίκτης που είχε θετικα που άρεσαν σε όλους και αρνητικά που δεν άρεσαν σε κανεναν. Τωρα αν εγω θεωρώ μαγκια του ουιλιαμς που πήγε εκει ή αν κάποιος θεωρεί οτι στην ουσια πηγε να βοηθησει στις προπονήσεις και πήρε μερικως εγγυημενο συμβολαιο 250 χιλ είναι αλλό θεμα.
villiskabas
Aug 20 2016, 22:28
QUOTE (djibriliant @ Aug 20 2016, 22:13 )
Δεν ειμαι νοσταλγός του Σαλε,μεχρι καποιο σημειο της σεζον μου άρεσε-μετα οχι,σχετικά με αυτο που εχω γράψει όμως δεν νομιζω να οδηγει στο σμπέρασμα που εγραψες, απλά απάντησα στο που πήγε ο ουιλιαμς ενας παίκτης που είχε θετικα που άρεσαν σε όλους και αρνητικά που δεν άρεσαν σε κανεναν. Τωρα αν εγω θεωρώ μαγκια του ουιλιαμς που πήγε εκει ή αν κάποιος θεωρεί οτι στην ουσια πηγε να βοηθησει στις προπονήσεις και πήρε μερικως εγγυημενο συμβολαιο 250 χιλ είναι αλλό θεμα.
ενταξει ναι λαθος μου δεν ηθελα εσενα να κατηγορησω για κατι!καλα για τον γουιλλιαμς δεν νομιζω οτι κανει για τον Παναθηναικο!Προσωπικη μ γνωμη !
Παρακαλατε να χασει η κινεζικη ομαδ του σινγλετον στις 24 μηπως και ερθει γρηγορα
Στο σημερινο αγωνα με τον σινγλετον να χει 22reb 39p 50ranking!!!!!!!αλλα και 48 λεπτα στο παρκε....η ομαδα του δεν τα καταφερε και παει για 5ο ματς.
Μιλαμε θα λιωσει ο τυπος
tanasen01
Aug 21 2016, 23:52
QUOTE (CG. @ Aug 22 2016, 00:15 )
Παρακαλατε να χασει η κινεζικη ομαδ του σινγλετον στις 24 μηπως και ερθει γρηγορα
Στο σημερινο αγωνα με τον σινγλετον να χει 22reb 39p 50ranking!!!!!!!αλλα και 48 λεπτα στο παρκε....η ομαδα του δεν τα καταφερε και παει για 5ο ματς.
Μιλαμε θα λιωσει ο τυπος
48 λεπτά επιπέδου αλάνας όμως, δεν νομίζω να καταπονείται ιδιαίτερα. Τελικά είναι στις 3 νίκες ή στις 4 η πρόκριση στους τελικούς ξέρουμε;
Dred11
Aug 22 2016, 00:10
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Σίνγκλετον δεν πήγε να παίξει για τα λεφτά στην Κίνα (όπου δεν παίρνει και πάρα πολλά), αλλά για να μην πάρει κιλά γιατί έχει τάση. Από την άλλη κάποιες αναρτήσεις του στο instagram μάλλον φανερώνουν ότι είναι τρομερός φραγκοφονιάς, οπότε το πιθανότερο είναι να είναι συνδυασμός των δύο. Αυτό που παίζει εκεί πάντως πρέπει να είναι επιπέδου σχολικού πρωταθλήματος. Στον προηγούμενο αγώνα ο Σίνγκλετον είχε 15 κλεψίματα!
tuareg
Aug 22 2016, 00:12
QUOTE (CG. @ Aug 22 2016, 00:15 )
Μιλαμε θα λιωσει ο τυπος
Οχι..να κερδισει για να ερθει ο μπακνερ
αντιπαλοι παιζουν......
κοιτατε εδω...λες και παιζουν με τους γιους τους
http://www.eurobasket.com/boxScores/China/..._9956_15107.asp
rahxephon13
Aug 22 2016, 08:40
http://www.sdna.gr/mpasket/nba/article/235...-gia-zak-ogkasthttp://www.superbasket.gr/simfonise-me-leikers-o-ogkast-pic/Κοντά σε λεικερς ο ογκαστ κι έλεγα κι εγώ γιατί δεν ακούγεται τίποτα με δαύτων, άλλος ένας που έχει προτεραιότητα το nba, νομίζω ότι από δω και πέρα ειδικά με τος αμερικαοαναθρεμενους θα είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις να ρθουν προς τα μέρη μας και θα χρειαστεί πραγματική προσπάθεια για να πειστούν.
QUOTE (tanasen01 @ Aug 22 2016, 00:52 )
48 λεπτά επιπέδου αλάνας όμως, δεν νομίζω να καταπονείται ιδιαίτερα. Τελικά είναι στις 3 νίκες ή στις 4 η πρόκριση στους τελικούς ξέρουμε;
νομιζα στις 3 νικες αλλα ειδα οτι το αλλο ζευγαρι εχει φτασει ο ενας σε 3 και δεν τον εχουν τοποθετησει στον τελικο..
Ολυμπιακοι εληξαν ,καποιοι απο μας γυρισαν απο διακοπες καιρος να ασχοληθουμε με το που ειναι το 4αρι
QUOTE (tuareg @ Aug 22 2016, 01:12 )
Οχι..να κερδισει για να ερθει ο μπακνερ
αντιπαλοι παιζουν......
κοιτατε εδω...λες και παιζουν με τους γιους τους
http://www.eurobasket.com/boxScores/China/..._9956_15107.aspωραιος και ο μπακνερ
μαλλον χαβαλε κανουν εκει
Ωραιος ο χαβαλες και καλο για να μενουν σε φορμα αλλα νομιζω ξεφευγει λιγο
Αλλο 2 εβδομαδες(summer league) και αλλο ολο το καλοκαιρι να χτυπας 35 λεπτα και 40λεπτα ενω καπακια με μηδεν περιοδο ξεκουρασης να εχεις προετοιμασια και κουραστικη σεζον με πανω απο 60 παιχνιδια(ευρωλιγκα,πρωταθλημα,κυπελλο)
Αν χτυπα ξυλο στο επομενο παιχνιδι ο σινγκλετον η ο μπακνερ παθουν καποιον σοβαρο τραυματισμο τι θα κανουν ο παναθηναικος και ο αρης?
villiskabas
Aug 22 2016, 13:31
rahxephon13
Aug 22 2016, 14:08
QUOTE (villiskabas @ Aug 22 2016, 14:31 )
Νομίζω ότι είναι σαφές πλέον ότι υπήρχε πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ διοίκησης προπονητή και όσο προχωρούσε η σεζόν αυτό χειροτέρεψε με τα γνωστά αποτελέσματα και αυτό κατά την γνώμη μου ήταν και η μεγαλύτερη αίτια της περσινής αποτυχίας, επίσης είναι φανερό από το άρθρο ότι δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες συνθήκες και ότι η διοίκηση του χρεώνει πολλά και κακός κατά την γνώμη μου.
Φέτος τουλάχιστον έχουν ένα άνθρωπο που ξέρουν και το πιο σημαντικό μπορούν να ελέγξουν όποτε δεν μπορούν να υπάρξουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες σε ενδεχόμενη αποτυχία, αν και με εξαίρεση ένα δυο λεπτομερείς θεωρώ ότι έχουν κάνει σωστό σχεδιασμό ειδικά σε σχέση με την περυσινή σεζόν και δείχνουν ότι έχουν μάθει από τα λάθη τους και μακάρι να συνεχιστή αυτό και κατά την διάρκεια της χρονιάς.
humanhighlightfilm
Aug 22 2016, 15:32
Με οκαρο ουαιτ τι γίνεται;;
Dred11
Aug 22 2016, 15:51
QUOTE (rahxephon13 @ Aug 22 2016, 09:40 )
http://www.sdna.gr/mpasket/nba/article/235...-gia-zak-ogkasthttp://www.superbasket.gr/simfonise-me-leikers-o-ogkast-pic/Κοντά σε λεικερς ο ογκαστ κι έλεγα κι εγώ γιατί δεν ακούγεται τίποτα με δαύτων, άλλος ένας που έχει προτεραιότητα το nba, νομίζω ότι από δω και πέρα ειδικά με τος αμερικαοαναθρεμενους θα είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις να ρθουν προς τα μέρη μας και θα χρειαστεί πραγματική προσπάθεια για να πειστούν.
Νομίζω ότι ο Ζach Auguste θα κάνει το λάθος να το παλέψει μέσω dleague για ΝΒΑ. Θεωρώ ελάχιστα πιθανό να του δώσαν εγγυημένο συμβόλαιο, πράγμα που αν συμβαίνει σημαίνει ότι οι Lakers αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον σαχλαμάρα τον Nick Young. Πάντως η θέση του Ζach Auguste είναι στην Ευρώπη. Είναι τρομερά άσουτος για power forward του ΝΒΑ και όχι ιδιαίτερα δυνατός για center.
rahxephon13
Aug 22 2016, 17:07
QUOTE (Dred11 @ Aug 22 2016, 16:51 )
Νομίζω ότι ο Ζach Auguste θα κάνει το λάθος να το παλέψει μέσω dleague για ΝΒΑ. Θεωρώ ελάχιστα πιθανό να του δώσαν εγγυημένο συμβόλαιο, πράγμα που αν συμβαίνει σημαίνει ότι οι Lakers αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον σαχλαμάρα τον Nick Young. Πάντως η θέση του Ζach Auguste είναι στην Ευρώπη. Είναι τρομερά άσουτος για power forward του ΝΒΑ και όχι ιδιαίτερα δυνατός για center.
Ο θανασοκουμπος προτίμησε αντί για μας ομάδα οπού έχει μπόλικο χρόνο και το ελεύθερο να φύγει όποτε θέλει για nba αν του κάτσει κάτι, ο παπαγιαννης είναι ειδική περίπτωση μιας και επιλέχθηκε ψηλά στο ντραφτ άλλα οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες με το που τελείωσε η σεζόν και άφησε εθνική για να ξεσκιστεί στα workouts, ντορσευ θα κάτσει ένα ακόμη χρόνο κολλεγιο (με δηλώσεις μάνατζερ του) για να έχει καλύτερη τύχη στο επόμενο ντραφτ και ο ογκαστ αντι να ψάχνεται για ελληνικό διαβατήριο (όταν μάλιστα υπήρχε ενδιαφέρων από εμάς) ψαχνόταν για nba κι αυτός κι από τι φαίνεται πολύ καλά έκανε, ακόμη και ο μητογλου που έχει ακουστεί αν και λιγότερο νομίζω κι αυτός ακόμη με το κολλεγιο παλεύει.
Είτε το θέλουμε είτε όχι η νέα γενιά που έρχεται και ειδικά αυτοί εξ αμερικης έχουν σαν προτεραιότητα το nba και αυτό θα πρέπει να το συν υπολογίζουμε πλέον όταν μιλάμε για τέτοιες μεταγραφές και είναι ορατός ο κίνδυνος να πέσουμε και σε άλλη περίπτωση παπαγγιανη με μόνο κέρδος το (μικρο η μεγάλο) οικονομικό αντίτιμο, κάτι τέτοιο δεν είναι κακό άλλα η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο δεν συμφέρει το σύλλογο που θέλει να κάνει πρωταθλητισμο ούτε τον παίχτη που δεν παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να βελτιωθεί.
Κατά τη άποψη μου κάλο είναι να αρχίσουν να έρθουν πιο αργά ευρωπη αφού έχουν δει ότι δεν τους ικανοποιεί ο ρόλος τους στην αμερικη όποτε θα έρχονται εδώ πιο συνειδιτοποιημενοι ως προς τον ρόλο τους και σαφώς πιο ψημένοι σαν παίχτες και φυσικά ανάλογα με το τι έχουν δείξει θα έχουν και καλύτερο συμβόλαιο.
ranaoutis
Aug 22 2016, 19:18
QUOTE (humanhighlightfilm @ Aug 22 2016, 16:32 )
Με οκαρο ουαιτ τι γίνεται;;
Αν μεινει ελευθερος την επομενη ωρα εχει ανακοινωθει
Το θεμα ειναι αν και ποτε θα τον αφησουν
tanasen01
Aug 22 2016, 20:14
QUOTE (ranaoutis @ Aug 22 2016, 20:18 )
Αν μεινει ελευθερος την επομενη ωρα εχει ανακοινωθει
Το θεμα ειναι αν και ποτε θα τον αφησουν
Οι Heat πάντως έχουν κλείσει το ρόστερ αν και δεν αποκλείεται να γίνει και κάποιο trade γιατί ψάχνονται για τον Devin Harris των Mavericks. To μόνο που μένει για τους παίκτες με μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο είναι να πάνε στη θυγατρική των Heat στη dleague περιμένοντας εκεί για κάποιο νέο κόψιμο όποτε και αν γίνει.
rahxephon13
Aug 23 2016, 23:13
QUOTE (roben @ Aug 23 2016, 23:57 )
α αυτά τα κοψίματα περιμέναμε? τώρα εξηγούνται όλα χαλάλι η αναμονή
Πλάκα πλάκα αν δεν είχαμε κλείσει πατ ο λουκας θα ήταν ταμάμ τώρα, πάντως για ολυμπιακο πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση από την στιγμή που δεν πήραν ξένο 4, το θέμα βεβαία είναι και τι απαιτήσεις έχει και ο παίχτης και πιστεύω ότι μπορεί να βρει στο εξωτερικό καλύτερο ρόλο και συμβόλαιο από τι προτίθεται να του δώσει οποιαδήποτε ομάδα στην ελλαδα.
bodiroga10
Aug 23 2016, 23:16
ποιοτικος παικτης ο μαυροκεφαλιδης αλλα μακρια απο εμας
οπως δηλωσε και ο πεδουλακης ψαχνουμε για εναν ψηλο που να μπορει να μαρκαρει καλα και κοντα και μακρια απ το καλαθι. ο λουκας δεν μπορει να μαρκαρει καλα ουτε μεσα στο ζωγραφιστο, καλα για εξω απ το καλαθι δεν το συζηταω καν....
αν δεν υπηρχε ο φωτσης ή αν αντι του μπουρουση ειχαμε παρει αθλητικο ψηλο μια χαρα θα χωραγε ο λουκας αλλα τωρα θα ειναι τελειως λανθασμενη κινηση αν γινει....
Αν μπορουμε να τον κλεισουμε με 500 ειναι καλυτερο απο το να παρουμε καποιο στοιχημα,και ας ημουν απο τους πρωτους που ελεγα να φυγει
Στους ψηλους εχουμε τον γκιστ και τον σινγκλετον που ειναι καλοι στην αμυνα
Ο μαυροκεφαλιδης ως 4ος ψηλος δεν ειναι κακος
Δηλαδη αν εχεις στο παρκε διδυμα γκιστ-μαυροκεφαλιδης ή μαυροκεφαλιδη-σινγκλετον δεν δημιουργειται καποια τεραστια τρυπα αμυντικα
Εννοειται αν ερχοταν δεν θα τον εβαζες ποτε να παιξει ταυτοχρονα με τον μπουρουση
Δηλαδη ενα ροτεισον οπου στο 4 εχεις:25' γκιστ 5' σινγκλετον 10' μαυροκεφαλο και στο 5 20' μπουρουση 20' σινγκλετον ειναι πολυ καλο και ο φωτσης αν υπαρξει τραυματισμος ή αν χρειαστει τριποντο κτλ.Ρολο οπως του αλβερτη στα τελευταια του
bodiroga10
Aug 24 2016, 00:39
γιατι ο πεδουλακης ενω ψαχνει αθλητικο παικτη για το 4 να παρει τον λουκα, που οταν τον ειχε στην ομαδα τον χρησιμοποιουσε κατα μ.ο στην ευρωλιγκα 6:30 λεπτα....
για μενα αν υπογραψει ο μαυροκεφαλιδης στον παναθηναικο ξεκαθαρα θα ειναι επιλογη δ.γ, δεν μπορει ο πεδουλακης να επιλεξει τον μαυροκεφαλιδη οταν δεν τον πιστευε καθολου και αυτη την στιγμη ψαχνει για ψηλο που μπορει να μαρκαρει και στην περιφερεια οπως δηλωσε ο ιδιος....
Dred11
Aug 24 2016, 09:00
Χρειαζόμαστε ένα σέντερ που θα εναλλάσσεται με τον Φώτση στη δωδεκάδα. Ιδανική περίπτωση Όγκαστ. Δεύτερη καλύτερη Μαυροκεφαλίδης. Τρίτη καλύτερη Μαυροειδής.
QUOTE (bodiroga10 @ Aug 24 2016, 01:39 )
γιατι ο πεδουλακης ενω ψαχνει αθλητικο παικτη για το 4 να παρει τον λουκα, που οταν τον ειχε στην ομαδα τον χρησιμοποιουσε κατα μ.ο στην ευρωλιγκα 6:30 λεπτα....
για μενα αν υπογραψει ο μαυροκεφαλιδης στον παναθηναικο ξεκαθαρα θα ειναι επιλογη δ.γ, δεν μπορει ο πεδουλακης να επιλεξει τον μαυροκεφαλιδη οταν δεν τον πιστευε καθολου και αυτη την στιγμη ψαχνει για ψηλο που μπορει να μαρκαρει και στην περιφερεια οπως δηλωσε ο ιδιος....
Κοιτα αν οπωσδηποτε θελει γρηγορο ψηλο να μαρκαρει και στην περιφερεια προφανως δεν γινεται μαυροκεφαλιδης
Αλλιως ειναι χρησιμος γιατι ειναι ελληνας,τον ξερουμε και μας ξερει,λογικα τετοια εποχη δεν ζηταει τρελα λεφτα και μπορει αν υπαρξει θεμα τραυματισμου να παιξει στο 5
Και παλι αν ερθει,ειδικα αν στον σχεδιασμο εχουν στοχο να παιζει 4-5 λεπτα ο φωτσης καπου οσο χρονο γραφεις θα παιζει ο μαυροκεφαλιδης
RipCity
Aug 24 2016, 10:45
O Mαυροκεφαλίδης πάντως δεν είναι παίκτης ρόλων, δεν θα αποδώσει σε 5-10 λεπτά. Θέλει 20+ λεπτά για να δώσει ότι μπορεί κι αυτό στο Παναθηναικό είναι απίθανο. Από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει κι ο Μπουρούσης τότε δε θα βοηθήσει και σε κάτι, δε θα δώσει το κάτι διαφορετικό. Άσε που αν είναι μία ο ένας και μία ο άλλος στο παρκέ θα υπάρχει συνεχώς κάποιος με αργά πόδια.
Νομίζω πως δεν έχει πάρει όσο credit έπρεπε για την άμυνά του ο Λουκάς. Δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε ως ένας από τους χειρότερους αμυντικούς ψηλούς στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Harden της Ευρώπης.
bodiroga10
Aug 24 2016, 10:52
σε ενα μπατζετ 8,5-9εκατ ειναι απιστευτη πολυτελεια να εχεις για 12ο παικτη και να εναλλασεις στην 12αδα τον μαυροκεφαλιδη με τον φωτση. τα συμβολαια και των δυο θα στοιχιζουν αθροιστικα κοντα στο 1εκατ..... με αυτα τα λεφτα τοτε επαιρνες ενα 4αρι πρωτοκλασσατο οπως ο μιλλερ και επαιρνες για 5ο ψηλο ελληνα τυπου μαυροειδη ή σχορτσιανιτη των 100χιλ
αν ερθει ο λουκας που δεν το πιστευω σιγουρα θα ειναι για 4ος ψηλος εκει που προοριζοταν ενας παικτης σαν τον οκαρο γουαιτ.
η μονη βιωσιμη λυση για να χωρεσει ο λουκας στο ροστερ χωρις να δημιουργηθει προβλημα στην αμυνα ειναι αν υπαρξει μετακινηση του ριβερς στο 2,να μην αποκτηθει αλλο γκαρντ και ουτε ο μποχωριδης να μπαινει στην 12αδα και να αποκτηθει αθλητικο 3-4αρι
αν παμε με 5αδα ψηλων μπουρουσης-λουκας-φωτσης-γκιστ-σιγκλετον τοτε παλι θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. και ουτε μπορει να πεις οτι μπορω να συνδυαζω τα διδυμα και να μην παιζει μαζι ο μπουρουσης με τον μαυροκεφαλιδη γιατι στα ματς που θα αντιμετωπιζει προβλημα φαουλ ο γκιστ τι θα κανεις;
ο πεδουλακης δηλωσε συγκεκριμενα πραγματα ... απορω γιατι γινετε συζητηση για blackhead ...ειναι ξεκαθαρο οτι περιμενουμε καποιον απο την απεναντι οχθη να κοπει κανει μπαμ ...
Πρέπει κατά λάθος αντί για το φόρουμ του Παναθηναικού (Superfoods) να βρέθηκα στη Ζώνη του Λυκόφωτος. Δεν εξηγείτε αλλιώς. Υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί του Λουκά του Μαυροκεφαλίδη.
Αν αφήσουμε στην άκρη πως άλλα ψάχνει ο προπονητής και άλλα δίνει ο Λουκάς, πως ο Σουίτ Λου ήταν μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων ετών, πως ο τωρινός προπονητης (και όχι μόνο αυτός τελικά...) δεν τον εμπιστευόταν από την πρώτη του θητεία, πως ο τύπος έχει θέμα τραυματισμού (και πάλι) και πως όντας φουλ επαγγελματίας παράτησε την ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με μια φροντ λάιν Φώτσης - Λουκάς - Γκιστ- Μπουρούσης - Σιγκλετον.....
Χωρις λόγια....
Ίσως θα 'πρεπε να αφήσουμε το Σίγκλετον εκεί στην Κίνα και να τσιμπήσουμε και τον άλλο επιτυχημένο το Σόφο. Μια χαρά. Και Έλληνας και στον Ολυμπιακό είχε παίξει και ελεύθερος σαν το Λουκά και συμπληρώνει το τρίο λούζερς μαζί με τον Καρδιτσιώτη.
Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως έχουν γίνει πολύ σωστές κινήσεις φέτος και δεν έχουμε κάποιον να γκρινιάξουμε (εγώ έχω και παραέχω πάντως
) και ελπίζουμε σε κάποια πλήρη κουταμάρα άλα Σάλε για να πιαστούμε από κάπου.
jonaldidhs
Aug 24 2016, 12:59
Οχι αλλο Λουκα..Μακρια απο εμας..Δεν κανει..Τον ειδαμε..Τον ξερει και τον εχει δει και ο Πεδουλας..Και δεν προκειται να γινει τετοια κινηση..ΜΑΚΡΙΑ..
G-arenas
Aug 24 2016, 13:07
Τι λουκας ρε παιδια? ομαδα σκληρη, δυνατη και αθλητικη φτιαχνουμε οχι βουτυρο. επισης πως γινεται ενας προπονητης που δεν τον ηθελε και δεν τον εβαζε πριν 3 χρονια, να τον θελει τωρα που ναι και τραυματιας.
εμεις θελουμε εναν παικτη που αγωνιζεται κυριως στο 4 αλλα θα μπορει σε ψηλα σχηματα να παιζει και 3. που μαρκαρει και στην ρακετα και στην περιφερεια, αθλητικος και θα εχει καλο σουτ. ο κοβινγκτον τα εχει ολα αυτα. και ο οκαρο τα δινει αυτα. τετοιου στυλ παικτη θα παρουμε και χρειαζομαστε οχι λουκαδες και βουτυρα.
humanhighlightfilm
Aug 24 2016, 14:30
δεν φαίνεται ο λουκάς να καταλήγει σε εμάς, διότι αναζητούμε άλλο στυλ παίκτη.
ούτε καν είναι value for money ο λούκάς.
όλα δείχνουν οκάρο...
απλά περιμένουμε να τον κόψουν.
ή κάτι αντιστοιχο από nba
Συγνωμη μετα τον σαλε αναπολουμε τον μαυροκεφαλιδη
Προσωπικα μου ειναι αρκετα συμπαθης αλλα με πεδουλακη προπονητη και επειτα συγκεκριμενες του δηλωσεις πιστευετε οτι εχει 1 στο εκατ. πιθανοτητες να γυρισει?
Ο λουκας ειναι πολυ καλος παιχτης για γιουροκαπ ομαδες.δυστηχως αμυντικα ειναι κατι σε ραντουλιτσα στα ποδια και ακομα πιο μαλθακος σωματικα.δεν μπορει να εχει ρολο σε ομαδα φαιναλ φορ.
Δεν πάει Καρπενήσι ο Σίνγκλετον!
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/30...tm_campaign=paoΟσο αλανα και να ειναι η κατηγορια που παιζει στην Κινα, το παλικαρι δεν εχει ξεκουραστει λεπτο. Πολυ κακο αυτο που συμβαινει και ποσο μαλλον οταν τον χρειαζομαστε ξεκουραστο για τη δυσκολη σεζον...
Υ.Γ. Εκτος απο τον Λουκα λεω να ψησουμε και τον Ουκιτς γαι επιστροφη, αλλα αν δεν μπορει να ρωτησουμε τον Νελσον.
rahxephon13
Aug 24 2016, 18:29
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/30...si-o-singkletonΔυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμασταν και ο σινγλετον θα μείνει και το σεπτέμβριο κινα με αποτέλεσμα να χάσει όλη την προετοιμασία, όποτε ήμαστε ήδη μείον 2 παίχτες αν βάλουμε και το 4 που περιμένουμε.
Όσο κι αν κάναμε κατά το πλείστον σωστές κινήσεις αυτό θεωρό ότι θα πάει πίσω την ομάδα τουλάχιστον στην αρχή κρίμα, γι αυτό είναι βασικό να έχεις κορμό και να μην αλλάζεις συχνά παίχτες εμείς τα τελευταία χρονιά αυτό το πληρώνουμε ελπίζω να μην μας κοστίσει πολύ φέτος με την νέα μορφή της ευρωλιγκας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.