QUOTE(bodiroga10 @ Jun 10 2016, 01:54 )
επισης κατι μου λεει οτι ο γουιλιαμς δεν εχει τελειωσει ακομα οριστικα απο τον παναθηναικο αφου μπορει να βοηθησει και ως γκαρντ αλλα και στο 3.... επισης προσωπικα πολυ με παραξενευει οτι δεν εχει φυγει ακομα απο την αθηνα και πιστευω αν τελικα μεινει, δουλευτει σωστα και προσαρμοστει στο ευρωπαικο μπασκετ μπορει να αποδειχθει υπεροπλο
pg καλαθης-πανγκος-(μποχωριδης 13ος παικτης)
sg παππας-φελντειν-γουιλιαμς
sf γιανκοβιτς-χαραλαμποπουλος-(γουιλιαμς)
pf γκιστ-φωτσης-(σιγκλετον)
c μπουρουσης-σιγκλετον-παπαγιαννης
Χθες σου απάντησα σε εκείνο το κομμάτι που αναφερόσουν στον Williams και που συμφωνώ απόλυτα!
Τώρα θα ασχοληθώ και με το προτεινόμενο σου ροστερ, παρουσιαζοντας μια διαφοροποιημενη εκδοχή, συναρτησει του προηγούμενου μου ποστ, που έκανα λόγο για την εμμονή του Παναθηναικου, οσον αφορα την ανεύρεση κοινοτικού back up PG!
- First unit: Καλάθης, Παππάς, Williams, Gist, Justin Hamilton
Χθες σου μίλησα για καλύτερα δομημένο ροστερ, οσον αφορα τον Williams.
Μπορεί εδώ να μην υπάρχουν περισσότερες απο μια εγγυημενες επιθετικές απειλές απο μακριά, ωστόσο ο Hamilton θα ήταν εκείνο το κομμάτι του παζλ , που αντικαθιστωντας τον Ραντουλιτσα, πραγματικά θα βελτιωνε αισθητα το κομμάτι του Spacing!
Με μόλις μία διαφοροποιηση, θα υπηρχαν περισσότεροι χώροι για όλους τους υπόλοιπους 4 της first unit!
Επίσης σε αυτή την διαφοροποιημενη εκδοχή, ο ρόλος του Παππα θα ήταν ακόμη πιο αναβαθμισμενος.
-Second unit: Nate Wolters, Feldeine, Χαραλαμποπουλος, John Surna ή Θ.Αντετοκουνπο, Παπαγιάννης ή Όγκαστ.
Απο το να ακούω τους Draper με 700χιλ , τον Pangos με 400χιλ συν 70χιλ και τον Rangland με δεν ξέρω πόσα...προτιμώ τον Nate Wolters με 400-450 max!
Για τον Wolters διαισθανομαι πολύ καλύτερη αναλογία-σχέση ρίσκου-οικονομικού κοστους- πιθανοτητας step up!
Ο ρόλος του Χαραλαμποπουλου εδώ θα ήταν αυξημένος σε σχέση με πέρσι, αλλά όχι προς την κατεύθυνση του σκεπτικου που εγω είχα παρουσιάσει.
Σε σχέση με πέρσι πάντως, οι αρμοδιοτητες του θα ήταν αισθητά πιο αυξημένες.
Ως παρτενερ του στα F , βάζω τον John Shurna και τον Θανάση.
Τον Θανάση που θα έδινε και το απαραιτητο εξτρα βάθος στο SF!
Και που θα ήταν ιδανικό συμπλήρωμα τόσο του Χαραλαμποπουλου, οσο και του Shurna , λόγω αθλητικοτητας, αμυντικής ικανότητας, δύναμης.
Ο John Shurna θα ήταν επίσης εκείνο το back up του Gist με τα απαραίτητα διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικα.
Και που μαζί με τον Hamilton , θα έδιναν εκείνες τις πολύ απαραιτητες λύσεις στο μακρινό σουτ και στο Spacing, έχοντας ΚΑΙ οι 2 μαλιστα κοινοτικό διαβατηριο!
Απο το να διαβάζω για κοινοτικους-νατουραλιζε PG που δεν με πείθουν, θα προτιμούσα τον Αμερικανό με το Λιθουανικο διαβατηριο ως ένα πολύ ταιριαστό συμπλήρωμα στην front line.
Και τα 450χιλ "πιθανολογώ, δεν γνωρίζω το ακριβες κασέ του" , μου φαίνονται πιο λογικά σε σχέση με τα κασέ που έχω ακούσει για τους Draper, Pangos , Rangland!
Σε αυτή την διαφοροποιημενη εκδοχή, 13ος παικτης θα ήταν ο Μποχωριδης, 14ος ο Φωτσης, 15ος και 16ος οι Λουντζης, Κονιαρης.
Αν ο Williams ανανεωνε με ένα πιο λογικό ποσο, τα περισσότερα χρήματα απο κει και πέρα θα δίνονταν στον Hamilton !
QUOTE(Dred11 @ Jun 11 2016, 12:51 )
Οι κοινοτικοί γκαρντς έχουν ένα πλεονέκτημα: Παίζουν και έχουν εμπειρία στην Ευρώπη. Αν δεν πας για κοινοτικό γκαρντ, τί θα πάρεις; Προφανώς κάποιον από d-league ή απόβλητο του ΝΒΑ ή κάποιον από τους χρυσοθήρες της Κίνας. Διότι τα σωστά τα πρόστυχα τα γκαρντς που θέλουμε όλοι που παίζουν Ευρώπη και έχουν μ.ο. 15 π., 7 ασσίστ, 42% 3FG παίζουν σε ομάδες που τους έχουν κλεισμένους για χρόνια και δεν τους δίνουν με τίποτα. Κάθε επιλογή έχει το ρίσκο της.
Κοινοτικό G με Ευρωπαϊκή εμπειρία και που μάλιστα καταβληθηκαν και 100χιλ μπαι άουτ, ήταν και ο Haynes!
Όλα είναι σχετικά λοιπόν!
Συμφωνω πως κάθε επιλογή εμπεριέχει ρίσκο.
Όμως αυτό που εγω λέω είναι, πως πρέπει να προτιμηθούν εκείνα τα ρίσκα με την καλύτερη αναλογία-σχέση όσον αφορά το κόστος και την καλύτερη πιθανότητα προοπτικής.
Και που θα είναι συμβατά σε ενα υπο διαμόρφωση μπασκετικό μείγμα!