Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ashton

QUOTE
05 | 04 | 2010 19:34
Ασυνεπής ο Φράνσις


Μάταια, περίμεναν στην ΑΕΚ σήμερα τον Τορίν Φράνσις! Ο Αμερικανός σέντερ που ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται σήμερα στο Ελληνικό, δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση. Ο Φράνσις δεν γύρισε ακόμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μετέβη για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που περίμενε να γεννήσει το παιδί τους και η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την ενόχληση του Μηνά Γκέκου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» εκτός από την καθυστερημένη επιστροφή του αθλητή, ενοχλήθηκε και από το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε κανέναν για την αργοπορία του. Ο Αμερικανός σέντερ του «δικεφάλου» αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να τεθεί ξανά στην διάθεση του Μηνά Γκέκου.


basketnet.gr

Αναμενόταν σήμερα αλλά πάλι δεν..

QUOTE
Δεν επέστρεψε...

Tου Γιώργου Νικολάου
06/04/2010 (16:33)

O Tόριν Φράνσις δεν επέστρεψε ούτε σήμερα στην Ελλάδα, αν και από την ΑΕΚ είχε ανακοινωθεί επισήμως ότι θα επέστρεφε χθες. Ο Αμερικανός σέντερ ενημέρωσε τους ανθρώπους της "Ένωσης" -μέσω του εκπροσώπου του- για την καθυστέρηση, με πιθανότερη νέα ημερομηνία άφιξης την αυριανή ημέρα. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ...
Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ είναι παρόντες προς τέρψιν του Μηνά Γκέκου, ο οποίος υπερτονίζει σε όλους τους τόνους (προς παίκτες και προς τρίτους), ότι η χρονιά δεν τελείωσε. Και δίκιο έχει...


basketblog.gr


QUOTE
06 | 04 | 2010 16:19
Αναμονή έως αύριο για Φράνσις


Αύριο αναμένεται να επιστρέψει ο Τορίν Φράνσις στην Αθήνα και να βρεθεί στο Ελληνικό για την προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε τηλεφωνικά με τους ιθύνοντες του συλλόγου και ενημέρωσε πως θα επιστρέψει αύριο, για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο ΣΕΦ. Η αργοπορία αυτή του Φράνσις δεν είναι κάτι που ευχαριστεί τον Γκέκο, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού ο παίκτης περιμένει να γεννηθεί το παιδί του. Στο μεταξύ, εκτός του Τορίν Φράνσις, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και ο Γκέκος ανεβάζει ρυθμούς, για να είναι έτοιμοι για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».


basketnet.gr

Ελπίζω να μην έχουμε καμιά πλάκα τώρα στα τελειώματα της χρονιάς ..

QUOTE
Κτύπησε ο αρχηγός
Του Γιώργου Νικολάου
06/04/2010 (19:45)

Δεν επέστρεψε (ακόμη) ο Τόριν Φράνσις από τις ΗΠΑ και ο Μηνάς Γκέκος ανησυχεί. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανησυχεί περισσότερο εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που είδε τον Περικλή Δορκοφίκη να λυγίζει. Ο αρχηγός υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά το βέβαιον είναι ότι ο παίκτης θα απόσχει από την αυριανή προπόνηση, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.


basketblog.gr
ashton
καλώς τα μας...

QUOTE
07 | 04 | 2010 21:55
Ο Δέδες «σέρνει» ξανά στην FIBA την ΑΕΚ για Πάβιτς!

Ο εφιάλτης του Σμίλιαν Πάβιτς, επιστρέφει για την ΑΕΚ! Ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη Παντελής Δέδες με σχετικό έγγραφο προς την FIBA κάνει λόγο για μη τήρηση της συμφωνίας από την πλευρά της ελληνικής ομάδας και ζητά την επιβολή κυρώσεων για την «Ένωση», γεγονός που βάζει ξανά σε περιπέτειες τον σύλλογο στο φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.
Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Μέχρι το τέλος Μαρτίου η ΑΕΚ δεν τίμησε την συμφωνία βάσει της σχετικής απόφασης της FIBA (FAT Award 0005/08). Ως δικηγόρος του κ.Πάβιτς, με σεβασμό απαιτώ: α) την άμεση επαναφορά των κυρώσεων της FIBA εναντίον της ΑΕΚ και β) την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στην ΑΕΚ σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της FIBA.

Θα εκτιμούσα μια θετική και άμεση αντίδραση εκ μέρους σας

Με εκτίμηση

Παντελής Δέδες»


basketnet.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ashton @ Apr 7 2010, 22:46 ) *
καλώς τα μας...



basketnet.gr



τα ιδια παντελακη μου...ελεος πια!
ashton
και η κριτική για το ματς με το Μαρούσι

4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Δεν έπαιξε για άλλη μια φορα.


5. GREEN
Κάκιστο ξεκίνημα, βήματα, βήματα & κόντρα βήματα παρέα με λάθη. Στο τέλος ανέβασε στροφές κι έφτασε τους 21 πόντους. Δεν έκανε πάντως κατάχρηση σε σουτ. 6/13 είχε και 6/6 βολές μαζί με 5 ασιστ. Και 7 λάθη βέβαια..


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Επαιξε λίγο σε σχέση με άλλα ματς, γύρω στα 15'. Εβαλε 2 τρίποντα, κι αν ήταν στο τέλος στη φάση με το ελευθερο σουτ που εκανε ο Μαζεικα, ίσως ηταν αλλοιως τα πραγματα..


7. MAZEIKA
Προσπάθησε αμυντικά παραπανω από τον Μάκη, είχε 1 ασιστ, 2 κλεψιματα, αλλά μόλις 1/3 σουτ και 5 πόντους. Μέτριος (ως συνήθως)


8. MACK
Πολύ καλό ξεκίνημα (το έχει κάνει σε πολλά ματς φέτος τέτοιο πρώτο δεκαλεπτο). Μετά δε χάθηκε, πάλεψε και με 17 πόντους (10/13 βολές, 3/7 σουτ) ήταν μάλλον ο καλύτερος παίκτης μας.


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ελάχιστη χρονικά και πάλι η συμμετοχή του. Μόνο 25". Σίγουρα μπορούσε να παίξει παραπάνω στο πρωτο ημίχρονο που ο Γκριν παραπατουσε.


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Έδωσε κάποιες λύσεις από την περιφέρεια (2/3 3π), είχε όμως και 3 λάθη .


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Λίγα πράγματα. Κακός επιθετικά (2/6 2π), είχε στα θετικά 4ρ, 1ασ, 1κλ.


14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Πάτησε παρκέ μετά από καιρό, έστω και για 24".


15. FRANCIS
Μπλοκαρισμένος & σαφέστατα επηρεασμένος από την περιπέτειά του με το τρακάρισμα... 1/3 βολές, 3/8 2π, 2 λαθη. Στα συν, τα 7-2ρ, 2ασ.

16. ΤΖΟΛΟΣ
Μπήκε 12άδα μετά απο καιρό. Δεν έπαιξε .


18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΗΣ
Έπαιξε για καμιά 30", δε μπορεί να κριθεί .
ashton
Ολυμπιακός-ΑΕΚ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Κομισάριοι: Κόκορης Ανδρέας
Διαιτητές: Γκόντας Σπυρίδων , Γκούμας Αστέριος , Μάνος Αναστάσιος
Apr 11 2010 16:00 ΣΚΑΪ


με αμφίβολο τον Φρανσις πάμε για πάρα πολλά με λίγα..
kaukasios
QUOTE(ashton @ Apr 9 2010, 01:40 ) *
Ολυμπιακός-ΑΕΚ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Κομισάριοι: Κόκορης Ανδρέας
Διαιτητές: Γκόντας Σπυρίδων , Γκούμας Αστέριος , Μάνος Αναστάσιος
Apr 11 2010 16:00 ΣΚΑΪ


με αμφίβολο τον Φρανσις πάμε για πάρα πολλά με λίγα..

μπα βλεπω ο ολυμπιακος να κανει συντηρηση δυναμεων.πλησιαζει το φαιναλ φορ και πρεπει να κρατηθουν φρεσκοι οι παικτες.οποτε rotation me πολυ σλουκα,παπανικολαου και μαυροκεφαλιδη.
ashton
QUOTE
09 | 04 | 2010 21:32
Ο Γκέκος θα μιλήσει με Φράνσις και θα αποφασίσει


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Μηνάς Γκέκος στην σημερινή προπόνηση είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Τορίν Φράνσις, ο οποίος αναμένεται αύριο το πρωί στην Αθήνα και το απόγευμα θα γυμναστεί κανονικά.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου» περιμένει τον Αμερικανό σέντερ για να συζητήσει μαζί του, να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ανάλογα θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει, καθώς έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το πιο πιθανό πάντως είναι να βρίσκεται στην 12αδα, αλλά το αν θα αγωνιστεί και τον χρόνο που θα πάρει θα το αποφασίσει ο Γκέκος, έπειτα από την συζήτηση που θα κάνει μαζί του.
Από κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρει… γεύση από τον αντίπαλο τους στο βίντεο και ξέρουν καλά ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Ο προπονητής της «Ένωσης» ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και επέμεινε στην τακτική του πολύ στο αμυντικό κομμάτι, καθώς το θεωρεί σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.


basketnet.gr
ashton
QUOTE
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2010-04-10
Μπάλα 1

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο, στο ΣΕΦ, την ΑΕΚ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

«Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδια κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να συγκεντρωθούν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι, ασήμαντο ή σημαντικό. Από τον αγώνα με την ΑΕΚ μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε πολλούς τομείς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

ΝΙΚΟΛΑ ΒΟΥΙΣΙΤΣ:

«Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Φάιναλ Φορ και το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπως και όλα που θα δώσουμε μέχρι το Παρίσι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά. Ήταν καλό που είχαμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και πλέον δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε σ’ όλα μας τα παιχνίδια ως το Φάιναλ Φορ να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να προσπαθήσουμε να βρούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό».


esake.gr

Για άλλη μια φορά χωρίς δηλώσεις προπονητή/παικτών της ΑΕΚ το website του ΕΣΑΚΕ..
ashton
QUOTE
ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Σαφέστατα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός παιχνίδι κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα, που βρίσκεται ήδη στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από μόνο του αυτό το γεγονός λέει πολλά. Γνωρίζουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ:

«Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Έχουμε αποδείξει πως το τελευταίο διάστημα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στο ΣΕΦ. Επιβάλλεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μας... συγχωρέσει»


τωρα μπηκαν και δηλωσεις δικές μας..

χωρις Φρανσις

QUOTE
10 | 04 | 2010 18:22
Οι δύσκολες ώρες του Φράνσις!


Αύριο το πρωί (9.30π.μ.) θα έρθει τελικά ο Τορίν Φράνσις στην Αθήνα και πλέον είναι πολύ δύσκολο για να μην πούμε απίθανο να αγωνιστεί στο παιχνίδι (4μ.μ., ΣΚΑΙ) με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, την πρώτη και τελευταία λέξη για την συμμετοχή του Αμερικανού σέντερ θα πει ο Μηνάς Γκέκος, ο οποίος έχει ενημερωθεί από την πρώτη ημέρα για τους λόγους της καθυστερημένης άφιξης του παίκτη στην χώρα μας. Ο Φράνσις περνάει δύσκολες ώρες, καθώς το νεογέννητο παιδί του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτε να αφήσει την γυναίκα του και να επιστρέψει στην Αθήνα. Τελικά, γυρίζει αύριο το πρωί, αλλά το μυαλό του είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα περιμένει να ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Άλλωστε, υπήρχε ακόμη και η σκέψη να μην επιστρέψει από τις ΗΠΑ, τις προηγούμενες ημέρες…
Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Τουντζιαράκης θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Μηνά Γκέκο, ο οποίος ξέρει ότι το έργο των παικτών του δεν είναι εύκολο.


basketnet.gr
ashton
χωρις Φρανσις, ηττα με κάτω τα χέρια (84-53) και πάλι καλά που δεν έγινε νέο ρεκόρ ήττας από Ολυμπιακό εκτός έδρας..

Παράλληλα νίκησε ΚΑΙ ο Ηλυσιακός (81-73 τα Τρικαλα) ΚΑΙ η Καβάλα (77-73 τον πανελλήνιο ενώ έχανε με 66-72 1' πριν τη ληξη...) και τα ζόρια είναι ορατά για όσους δεν εθελοτυφλούν...


Α.Ε.Κ. 8-15 κι έχει : ΠΑΟΚ μέσα, ΠΑΟ έξω, Ηλυσιακό μέσα.
Καβάλα 7-16 κι έχει : Τρικαλα έξω, Άρη μέσα, Πανιώνιο έξω.
Ηλυσιακός 6-17 κι έχει : Πανιώνιο έξω, Περιστέρι μέσα, Α.Ε.Κ. έξω
Τρίκαλα 6-17 κι έχουν : Καβάλα εντός, Πανιώνιο εντός, Περιστέρι εκτός .

Θέλουμε μια νίκη για να σωθούμε, κι οι άλλοι παίζουν με τη σειρά με τον και τυπικά αδιάφορο πλέον Πανιώνιο..




μια συλλεκτική φωτο, αφου βαζουμε διποντο



και η κριτική


4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Έπαιξε μετά από πολύ καιρό σε αγώνα (τελευταία φορά στο Περιστέρι πριν 2 μήνες) Δεν έκανε κάτι.

5. GREEN
Κάκιστη εμφάνιση -αν και μοίρασε 8 ασιστ κι είχε μόνο 4 λάθη. Κάκιστη λόγω επιθετικής ανυπαρξίας... 3π με 1/4 βολές, 0/4 3π, 1/1 2π..


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Ο ένας από τους δυο που στάθηκαν καλα στο ΣΕΦ. Είχε 16 πόντους με καλά ποσοστά (5/6 βολές, 3/8 3π, 1/2 2π), 2 ασ- 3λθ. Δεν κατάλαβα γιατί στο τέλος ξέμεινε στον πάγκο.


7. MAZEIKA
Τραγική φιγούρα... Ούτε τις βολές δεν έβαλε... Πρόλαβε 3 λάθη σε λιγότερο από 10'.


8. MACK
Φορτώθηκε γρήγορα τα φάουλ και αποβλήθηκε με 5, παίζοντας λιγότερο απο 15'..



9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής.. πίεσε αμυντικά, αλλά επιθετικά ήταν κακός... λάθη, κακά σουτ με το χάσιμο του αιφνιδιασμού μετά το κλέψιμο ήταν ενδεικτικό.



11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

Ο δεύτερος που ξεχώρισε... Έδωσε λύσεις (17π) κυρίως από την περιφέρεια με 3/7 3π ενώ πρόσθεσε και 4/6 δίποντα (χωρίς αυτόν και τον Τουτζιαράκη είχαμε 2/14). Αμυντικά δεν βοήθησε πολύ (ως συνήθως) με 2ρ.

13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ

Δεν έδωσε λύσεις στην επίθεση μένοντας άποντος, ενώ και αμυντικά δεν μπορούσε να πιάσει Τσίλντρες και σια...


14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Παίζοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό για τόση ώρα, ήταν θετικός. Πάλεψε, σκόραρε 9 πόντους πήρε και 4 ρημπάουντ (3 επιθετικά), δείχνοντας πως μπορεί να παίζει ένα σκάρτο 10λεπτο σε κάθε ματς.


16. ΤΖΟΛΟΣ
Έπαιξε για 2η φορά φέτος . Πήρε και ένα ρημπάουντ.


17. MELS a
Εδωσε τη γνωστή πίεση στην άμυνα και την περιφέρεια, έπιασε και το μέσο όρο του με τους 5π.


18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πάλι καλά που έβαλε το τρίποντο και γλυτώσαμε το ρεκορ..
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - «Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»
11/04/2010 19:36
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Στον σεβασμό που επέδειξε ο Ολυμπιακός στην ομάδα του αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Μηνάς Γκέκος. «Ο κόουτς (Γιαννάκης) κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης που θέλουμε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αξίζει κάθε επιτυχία μετά από τόσο σκληρή δουλειά. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 20-22 λεπτά.

Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω πολλά» επισήμανε ο τεχνικός του «δικεφάλου» και πρόσθεσε: «Για εμάς το κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό της επόμενης εβδομάδας. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε ένα ματς που έληξε στους 30 πόντους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, μας σεβάστηκε, γι' αυτό είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή και θέλουμε από το επόμενο παιχνίδι να έρθει ο κόσμος. Τον χρειαζόμαστε, αλλά όχι αυτούς που κάνουν φασαρίες. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Τέλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ Περικλής Δορκοφίκης, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εύχομαι να φέρει και το ευρωπαϊκό. Κάθε άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ στηρίζει κάθε ελληνική ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε απέναντι σε μια πλήρη ομάδα. Είδαμε κάποιες αδυναμίες μας και κοιτάζουμε το επόμενο δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να είναι κόσμιος και να μας βοηθήσει χωρίς να τιμωρηθούμε ξανά».


sportnet.gr

Παρήγορο που ο Γκέκος βλέπει υπαρκτό τον κίνδυνο και δεν αιθεροβατεί..
Hoff
Μα τα'χουμε πεί αυτά. Χρειαζόμαστε μία νίκη έτσι κι αλλιώς. Δυστυχώς το ματς με τον Ηλυσιακό είναι τελευταία αγωνιστική και πρέπει να περιμένουμε ως τότε. Απλά αν χάνεις δύο φορές από τον Ηλυσιακό είσαι άξιος της μοίρας σου.

Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Φράνσις, και είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς ο ΠΑΟΚ έχει υπεροπλία μες στο καλάθι.

ashton
επίσης ο ΠΑΟΚ έχει καλό προπονητή που ξέρει πότε να στρώσει μια ομάδα.
ashton
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Κλειστό Ελληνικού

Apr 17 2010 17:00 NOVASPORTS 1



QUOTE
13 | 04 | 2010 19:45
Με προβλήματα πάτησαν παρκέ


Ούτε σήμερα υπήρχε απαρτία στην ΑΕΚ! Ο Μηνάς Γκέκος πατώντας το παρκέ του Ελληνικού στην σημερινή προπόνηση είδε τρεις παίκτες του να είναι εκτός «μάχης». Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Τουντζιαράκης (κάκωση στο γόνατο), ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης (διάταση στο γόνατο) και ο Νώντας Παπαντωνίου (διάστρεμμα), έκαναν μόνο θεραπεία.
Αντίθετα, θετικά ήταν τα μηνύματα αναφορικά με τον Τορίν Φράνσις, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ τόσο την Κυριακή που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όσο και την Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα εκπλήσσοντας και τον γυμναστή Σωτήρη Γραικό, με την φυσική του κατάσταση.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η νίκη είναι επιβεβλημένη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά η «Ένωση» την παραμονή στην κατηγορία. Η παρουσία των φιλάθλων είναι κάτι θετικό για τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να το αξιοποιήσουν επιτυγχάνοντας τον στόχο τους.


QUOTE
14 | 04 | 2010 17:46
Σύσκεψη για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Ελληνικό


Σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ελληνικού πραγματοποιήθηκε σήμερα αναφορικά με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με τον κόσμο στο πλευρό τους και γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία η «Ένωση» εκπροσωπήθηκε από τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Καρβέλα. Εκεί, η Αστυνομία αποφάσισε να μην δοθούν εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αγωνιστικά, στην σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ρόντρικ Μελς, για προληπτικούς λόγους. Ο άσος των «κιτρινόμαυρων» αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο από την χθεσινή προπόνηση και ο Μηνάς Γκέκος προτίμησε να τον ξεκουράσει. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Γκιζογιάννης, Παπαντωνίου και Τουντζιαράκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν.


basketnet.gr
ashton
QUOTE
«Τελικός των τελικών» η αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Ελληνικού, καθώς είναι από τα παιχνίδια που θα καθορίσουν τη θέση που θα καταλάβουν οι δύο αντίπαλοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος…

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Πρόκειται για τον τελικό των «τελικών» που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επιβάλλεται να προετοιμαστούμε ετοιμοπόλεμοι, με ψυχολογία και υψηλό ηθικό. Αναντίρρητα, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, που αν το κερδίσουμε τότε θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Η παρουσία των φιλάθλων μας θα μας δώσει ώθηση και θα μας βοηθήσει να δείξουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων. Αρκεί βέβαια, να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στο κλειστό του Ελληνικού. Η ομάδα μας, άλλωστε, έχει ταλαιπωρηθεί την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε».

ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ:

«Είμαστε σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και στόχος μας είναι κατακτήσουμε τη νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ. Θέλουμε τους φιλάθλους στον πλευρό μας, ώστε να μας δώσουν ώθηση».

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που θα καθορίσουν τη θέση που θα πάρουμε στην κανονική περίοδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, έχει δυνατή έδρα στην οποία θα παίξει μετά από καιρό και το γεγονός αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι για μας. Είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στα σουτ τριών πόντων κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μας προβληματίζει και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε και πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και να έχουμε συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΚΕΝΙ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για να το κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εχουμε βρει ένα πολύ καλό ρυθμό, παίζουμε καλά, έχουμε συνεχόμενες νίκες, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, έχει δύσκολη έδρα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε και κακή άμυνα και να προσέξουμε ιδιαίτερα τα σουτ τους από μακριά, γιατί είναι εύστοχοι στα τρίποντα».


esake.gr
Jabar
QUOTE
ΑΕΚ
Επαφή με Γαλάνη
Tου Γιώργου Νικολάου
17/04/2010 (22:39)

Σε ανοικτή γραμμή με τον Κώστα Γαλάνη (υπεύθυνο της στατιστικής υπηρεσίας) βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι καταδίκασαν το μεμονωμένο περιστατικό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήτοι τον ελαφρύ τραυματισμό (από δυναμιτάκι) της κοπέλας - μέλους της υπηρεσίας, η οποία αποχώρησε από το νοσοκομείο. Οι "κιτρινόμαυροι" συνομιλώντας με τον κορυφαίο αναλυτή προσφέρθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Από την άλλη μεριά, βεβαίως, αναμένουν τη κλήση τους σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.

Μα τόσο βλάκας ο υπέροχος λαός;;;;
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Apr 18 2010, 09:04 ) *
Μα τόσο βλάκας ο υπέροχος λαός;;;;


δεν είναι βλάκας...έχει εμπεδωθεί οτί είναι πλέον "εξουσία" και κάνει ότι γουστάρει. Δεν τους απασχολούν καθόλου οι όποιες τιμωρίες . Το φετινό χάλι στα ερασιτεχνικά τμήματα ή στην ΚΑΕ ή στο βόλλευ ή στο χάντιμπολ οπού κάθε τμήμα σχεδόν ( ακόμα και το εφηβικό ) έχει τιμωρηθεί για τα ανδραγαθήματα μιας δράκας υπανθρώπων αποτελεί την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ακόμα κι έναν υποβιβασμό ( που δεν τον αντέχεις ψυχικά) μπορείς να τον υποστείς και να τον δικαιολογήσεις μιλώντας για λάθη, για κακό αγωνιστικό επίπεδο, για απουσία χρημάτων κλπ. Τον ξεπεσμό όμως του να "τρομοκρατείς" και να προσπαθείς να επιβληθείς δια της βίας, φυσικής και πνευματικής , μετατρέπωντας σε κάθε ευκαιρία τα γυμναστήρια σε ρωμαικές αρένες δεν τον αντέχεις , σκάς.

Hoff
Αν δεν τιμωρηθούμε θα είναι ντροπή. Δε με νοιάζει αν παίξουμε χωρίς κόσμο τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να της έβγαζε κανα μάτι της κοπέλας!!!

Btw κάτι μου λέει ότι επόμενη αγωνιστική θα έχουμε σωθεί και μαθηματικά. Κατά τ'άλλα δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό.
ashton
Το 1986 ήμουν πενταήμερη στη Ρόδο στην ήττα με 96-111 από τον Πανιώνιο που μας έστειλε στα μπαράζ.
Φέτος ήμουνα Κρήτη για το 36ωρο της MotoGuzzi για την ήττα που μας στέλνει Α2.
19 Απριλη τότε, 17 τώρα..

nikefalin
QUOTE(ashton @ Apr 19 2010, 13:56 ) *
Το 1986 ήμουν πενταήμερη στη Ρόδο στην ήττα με 96-111 από τον Πανιώνιο που μας έστειλε στα μπαράζ.
Φέτος ήμουνα Κρήτη για το 36ωρο της MotoGuzzi για την ήττα που μας στέλνει Α2.
19 Απριλη τότε, 17 τώρα..


...και κρατώντας τις παραδόσεις, ούτε τότε πέσαμε, ούτε και φέτος.
ashton
Tοτε είχαμε τα μπαράζ και το σώσαμε...
τώρα όμως..
ashton
QUOTE
Κλήθηκε σε απολογία
Του Γιώργου Νικολάου
21/04/2010 (14:30)

Eφτασε σήμερα η κλήση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία της ΚΑΕ. Η ΑΕΚ εγκαλείται με το άρθρο 20 του πειθαρχικού κανονισμού (για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ). Σύμφωνα με το άρθρο αυτό η ΑΕΚ κινδυνεύει είτε με πρόστιμο, είτε με τιμωρία μίας αγωνιστικής "κεκλεισμένων των θυρών". Αλλά, αν τιμωρηθεί η έδρα της ΑΕΚ θα εκτιθεί στο επόμενο και τελευταίο ματς, με τον Ηλυσιακό, στο Ελληνικό, όπου η "Ενωση" θα δώσει ενδεχομένως τον "υπέρ πάντων αγώνα" για τη σωτηρία.

Η ΑΕΚ θα απολογηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί...


basketblog.gr
ashton
4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Δεν έπαιξε .


5. GREEN
Σίγουρα ο καλύτερος παίκτης μας, παρά τα 5 λάθη, αφού πέτυχε 22 πόντους με καλα ποσοστα (2/3 βολες, 8/13 σουτ). ειχε και 2 κλεψιματα


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Προσπάθησε, έδωσε λύσεις στην επίθεση (19π με 5/5 βολές, 4/5 διποντα - πρωτη φορα φετος αξιοπρεπη επιδοση εδω- και 2/5 3π.) ειχε και 2ασ-1κλ

7. MAZEIKA
Επαιξε ελάχιστα (κάτω από 90")


8. MACK
Κάκιστος... Μόλις 4π με άπειρα χαμένα καρφωματα/λεϊ απ (1/10 σουτ...)



9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Το πάλεψε οσο έπαιξε, θα μπορούσε και να σκοραρει αν δινοταν το φαουλ στο 3π που σουταρε (στο 57-68). Ειχε 2ασ-1κλ


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Ουσιαστικά σκοραρε οταν ειχε λήξει το ματσακι. 8 ποντοι με 3/9 σουτ, 2ρ, 2λθ


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Κατω απο τα καλαθια βοηθησε πολύ (5-4ρ) επιθετικά όμως κι αυτός ήταν κακός... 2/7 2π

14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Μπηκε για 1,5 λεπτο κι αυτός.


15. FRANCIS
Ηταν ψιλοανεκτός στο τέλος του α' και γενικά ανεκτός στο α' με τους 11π , έγινε ερμαιο στους αντιπαλους ψηλούς στην αρχή του β' και μετά ξέμεινε πάγκο. 11π (ολοι στο α') με 3/9 2π.


17. MELS
Τα γνωστα. Πιεση στην αμυνα, εβαλε και μερικά σουτάκια (5π)

18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Δεν επαιξε .
ashton
Με κόσμο τελικά κόντρα στον Ηλυσιακό

QUOTE
52/23-4-2010 2010-04-23

ΑΕΚ

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και
β) για τη χρήση και ρίψη κροτίδων, πρόστιμο 1.100,00,
κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 17-4-2010.


esake.gr
ashton
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ΟΑΚΑ

Κομισάριοι: Κορασίδης Νίκος
Διαιτητές: Καρακατσούνης Χαράλαμπος , Καλδίρης Αργύριος , Νικολούλης Απόστολος
Apr 25 2010 18:45 ΣΚΑΪ

QUOTE
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2010-04-24
Μπάλα 1

Την πρώτη θέση σφραγίζει ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της ΑΕΚ, εξ ου και ο μεταξύ τους αγώνας στο ΟΑΚΑ αποκτά ξεχωριστή σημασία για τους γηπεδούχους...

ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:

«Είναι το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου για εμάς και αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς με τη νίκη είμαστε και τυπικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού και πάλι είχαμε κάποιες απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Όλοι όμως δουλεύουν πολύ, έχουμε ένα καλό ρυθμό και θέλουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, όπως θέλουμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όπως κάθε αντίπαλό μας και αυτό που θέλουμε είναι παρουσιαστούμε έτοιμοι στο γήπεδο».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ:

«Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου και μαθηματικά αυτό που θέλουμε είναι μία νίκη στους δύο αγώνες που υπολείπονται για την ολοκλήρωσή της για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, κάτι που είναι ο άμεσος στόχος μας. Έχουμε καλό ρυθμό, κάτι που φαίνεται και από τους τελευταίους μας αγώνες και κάνουμε πολύ καλές δυνατές προπονήσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια αυτοπεποίθηση, την ίδια διάθεση και τον ίδιο ρυθμό στους δύο αγώνες, αρχικά με την ΑΕΚ αύριο και στη συνέχεια με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και στα πλέι οφ, όπου θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή».


esake.gr
ashton
QUOTE
ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Παναθηναϊκό. Από μόνο του αυτό το γεγονός καταδεικνύει τη δυσκολία του αγώνα για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται προκειμένου να έχουμε μια καλή παρουσία».

ΤΑΟΥΡΙΝ ΓΚΡΙΝ:

«Όλοι ξέρουμε την ποιότητα και την αξία του Παναθηναϊκού ως ομάδα. Ειδικά στην έδρα του είναι ακόμη καλύτερος κάτι που μετατρέπει το έργο μας σε πολύ δύσκολο. Στο ματς του πρώτου γύρου γνωρίσαμε βαριά ήττα μια και δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Στο ΟΑΚΑ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα σε άμυνα και επίθεση αγωνιζόμενοι με ζήλο».


esake.gr

μπηκαν και οι δηλωσεις απο μας
ashton
χάσαμε, με την πιο βαριά ηττα της ιστοριας μας εκτός έδρας απο τον ΠΑΟ, και μετά τις νίκες Ηλυσιακού - Καβάλας, είμαστε με το ένα πόδι στην Α2...
Αν χάσουμε θέλουμε συνδυασμούς για να σωθούμε..
Και με το ποδοσφαιρικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να γίνεται ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, ο Ηλυσιακός θα σωθεί άνετα...
Razorblade Fish
QUOTE(ashton @ Apr 25 2010, 22:09 ) *
χάσαμε, με την πιο βαριά ηττα της ιστοριας μας εκτός έδρας απο τον ΠΑΟ, και μετά τις νίκες Ηλυσιακού - Καβάλας, είμαστε με το ένα πόδι στην Α2...
Αν χάσουμε θέλουμε συνδυασμούς για να σωθούμε..
Και με το ποδοσφαιρικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να γίνεται ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, ο Ηλυσιακός θα σωθεί άνετα...

Ρε συ Αστον ελεος...Ολη τη χρονια γκρινιαζεις και κινδυνολογεις...Δεν ξερω αν ειναι καποιο γουρι αλλα ειναι απιστευτα κουραστικο...Με το ενα ποδι λες στην Α2 τη στιγμη που σου αρκει μια απλη νικη στην εδρα σου...Τη στιγμη που και να χασεις για να πεσεις πρεπει να κερδισουν τα Τρικαλα μεσα στο Περιστερι...Φαντασου τι θα μας ελεγες αν κερδιζαν σημερα τα Τρικαλα...Νομιζω πως ειναι παρα πολυ κουραστικο ολο αυτο που κανεις,τουλαχιστον για μας τους ουδετερους...

Υ.Γ. Εκφραζω την αποψη μου δημοσια και οχι με pm γιατι σχολιαζω τα post σου και οχι τη ιδιοτητα σου ως moderator

Φιλικα παντα
ashton
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ @@ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ;


οσο για το ποσο δυσκολο ειναι να κερδισουν τα Τρικαλα στο Περιστερι και η Καβαλα στη Νεα Σμυρνη, σόρρυ, αλλά δεν ήταν πιο δύσκολο να κερδίσουν o Ηλυσιακος το Μαρουσι, η Καβαλα τον Αρη και πάει λέγοντας..
ashton

4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Μπηκε στο τελος, σκόραρε (με βηματα) και για πρώτη φορά μετά τη 2η αγωνιστική..


5. GREEN
Καλύτερος από το α' γυρο, κυρίως γιατί κέρδισε φάουλ και με 7/8 βολές έφτασε τους 12 πόντους (2/6 σουτ). Ειχε 3 ασιστ - 1 κλεψιμο - 3 λαθη (οι ασιστ θα ηταν παραπανω αν οι αποδεκτες δεν τρώγανε τάπες...)
Aν δεν ειχε φαει παγκο, η διαφορα δεν θα ειχε γιγαντωθει.


6. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Ο καλύτερος, έδωσε λύσεις από την περιφέρεια (4/7 3π & 16π) , είχε και 2ασιστ - 2 κλεψιματα .


7. MAZEIKA
Οχι αθλιος οπως με ΠΑΟΚ, απλά ηταν υποφερτός... 4π, 2λθ, 2κλ .


8. MACK
Συνεχίζει να ειναι σε κακη κατασταση... 1/10 με ΠΑΟΚ, 2/7 σημερα... Με τετοιες εμφανισεις απο Αμερικανο δεν παμε πουθενα..


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Προσπαθησε, πιεσε, αλλά έφαγε τρελλα κλεψιματα κιολας..


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Μέτριος προς κακός κι αυτός.. 2 πόντοι με 1/4 σουτ, 1κλ, 2λθ, 3 ρ.


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Παλεψε, πιεσε, από αυτούς που ψιλοδιασωθηκαν... 7π με 3/5 σουτ, 3ρ, 3λθ.

14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Μπηκε στο τελος εβαλε κι ενα καλαθι με καλη προσπαθεια. Μαλλον πρεπει να παιζει παραπανω οταν ο Φρανσις ειναι ετσι..


15. FRANCIS
Φοβηθηκε παρα πολύ απο ταπες, αντιπαλους, σούταρε από μακριά (0/3 3π) κι άστοχα (4/10 2π) .. Ειχε 2-4ρ, 3ασ, 2κλ και 4 λαθη

17. MELS
Εφαγε 2 τάπες, ειχε 0/3 σουτ και σιγουρα θα περιμεναμε κατι παραπανω..


18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Δεν έκανε κατι όσο επαιξε περα απο ενα λαθος κι ενα αστοχο 3π.
T.W.Is.M.
QUOTE(ashton @ Apr 25 2010, 23:00 ) *
οσο για το ποσο δυσκολο ειναι να κερδισουν τα Τρικαλα στο Περιστερι και η Καβαλα στη Νεα Σμυρνη, σόρρυ, αλλά δεν ήταν πιο δύσκολο να κερδίσουν o Ηλυσιακος το Μαρουσι, η Καβαλα τον Αρη και πάει λέγοντας..


Δε νομιζω οτι ειναι καθολου ευκολο να γινουν ολα αυτα. Μιλαμε για εκτος εδρας παιχνιδια και οσο κι αν απ την πλευρα Τρικαλων και Καβαλας υπαρχει επιπλεον κινητρο(αν και εχουν κινητρο κι οι αντιπαλοι τους), δεν εχουμε να κανουμε με ποδοσφαιρο και με τη λογικη "οποιος χρειαζεται βαθμους τους παιρνει". Σκεψου οτι τα Τρικαλα δεν μπορεσαν χτες εχοντας το ιδιο κινητρο να κερδισουν στην εδρα τους τον Πανιωνιο. Θα πανε να κερδισουν στο Περιστερι(που εχουν περασει μονο Παναθηναικος, Ολυμπιακος και Μαρουσι)? Σκεψου οτι ο Πανιωνιος κερδισε χτες μια ομαδα με παρομοιο κινητρο με την Καβαλα που θα αντιμετωπισει μεθαυριο και μαλιστα εκτος εδρας. Θα παρουσιαστει χαλαρος εντος εδρας?
Να μου πεις οτι ειναι ντροπη για μια ομαδα σαν την ΑΕΚ να ψαχνει νικη την τελευταια αγωνιστικη για να σωθει, θα συμφωνησω μαζι σου. Αλλα γι αυτο φταιει καποιος αλλος που περα απο κακος ιδιοκτητης αποδεικνυεται και ανευθυνος επιχειρηματιας...
ashton
ο Πανιώνιος στοχεύει στην 8η θέση.
Την παίρνει ακόμα κι αν χάσει, αν χάσει και το Περιστέρι ...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Ηλυσιακός 2010-04-27
Μπάλα 3

ΑΕΚ και Ηλυσιακός παίζουν την παραμονή τους, αύριο, στο Ελληνικό...

ΜΗΝΑ ΓΚΕΚΟΣ:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Προετοιμαζόμαστε αρκετές ημέρες γι’ αυτό και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Όπως έχω ξαναπεί είναι θετικό το ότι κρατάμε την τύχη στα δικά μας χέρια. Θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι γι’ αυτό και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, πάντα σε κόσμια πλαίσια».

ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ:

«Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Είναι ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τί θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ και από τη αρχή να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό ώστε με την ενίσχυση των οπαδών μας να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει σίγουρα στην κατηγορία. Τα πάντα είναι στα χέρια μας».

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΦΟΣ:

«Αν την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕΚ ήταν πλήρης και δεν υπήρχε ουσιαστικά αυτή η αλλοίωση αποτελέσματος και του πρωταθλήματος, με τη νίκη των Τρικάλων, τόσο εμείς όσο και η ΑΕΚ θα ήμασταν αδιάφοροι, αφού θα είχαμε σωθεί. Με το μπάσκετ που έπαιξε στους περισσότερους αγώνες και βάσει του υλικού που διαθέτει είναι άδικο να συζητάμε ότι η ΑΕΚ εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού, όπως είναι άδικο και για εμάς, με την εικόνα που δείξαμε. Το ζητούμενο για εμάς είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, παρά το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε με ένα… τρανζιστοράκι στο αυτί για να μαθαίνουμε τι γίνεται σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη, αφού με ήττα των Τρικάλων ή και της Καβάλας, ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και για εμάς και για την ΑΕΚ».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα, με απίστευτο κόσμο. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ, ειδικά όταν έχει βρεθεί με τη πλάτη στον τοίχο, οπότε ακόμη και με τη σκέψη του υποβιβασμού, καταλαβαίνετε ότι θα έχει τεράστιο κίνητρο για να καθαρίσει το ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1».


esake.gr
ashton
Νικήσαμε 64-63 και σωθήκαμε με τη ψυχή στο στόμα (οκ, δε σωθήκαμε με τη ψυχή στο στομα αφου χασανε Τρικαλα - Καβάλα, αλλά με τη νίκη στο τελος αποφύγαμε να είναι η φετινή χρονιά η χειρότερη σε ολους τους τομεις..)

Μόλις γύρισα.
(έκατσα και κάμποσο κάτω να μιλήσω/συζητήσω με συνάρρωστους να ξεγραδάρω).
Οι Αμερικανοί (κυρίως οι Φρανσις-Μακ) ήταν μαύρο χάλι, ενώ ο Γκριν στα γνωστα σκαμπανεβασματα.
το ματσάκι το πήραμε με τον Νωντα και τα τριποντα του στο πρώτο και κυρίως τον Μελς που έκανε τα πάντα όλα όσο έπαιξε. Καλοί σε γενικές γραμμές οι Περι - Καλλινικίδης, έτσι & έτσι ο Μάκης .

Ο Τουτζιαράκης που έσπασε το ταμπλώ ρωτήθηκε από γνωστό κι είπε ότι δεν έπαιξε τίποτα περίεργο . (πάλι καλά που ειχαμε εφεδρικο γιατι θα τρωγαμε μηδενισμό...)

Αυτοι που βρίζανε τη μάνα του Χατζή ασχολίαστοι..

Αυτοί που μπήκανε στο τέλος στο παρκέ να πανηγυρίσουν ασχολίαστοι ..

QUOTE
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – «Θαύμα η άνοδος, θαύμα η παραμονή»
28/04/2010 21:21

Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς λέξεις για να αποτυπώσει τα συναισθήματα των ανθρώπων του Ηλυσιακού μετά την οριστική παραμονή της ομάδας τους στην κατηγορία. Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν ίσως η πιο… γλυκιά στην ιστορία της ομάδας. Ο Στέργιος Κουφός, φανερά συγκινημένος μίλησε για θαύμα.

«Ευχαριστώ το Θεό γιατί τα τελευταία δέκα καλοκαίρια μου δίνει μόνο χαρές. Φέτος συντελείται το απίστευτο στον Ηλυσιακό. Αυτή είναι η λέξη που καθορίζει τι έγινε φέτος. Θαύμα πέρυσι η άνοδος στην Α1, όμως μεγαλύτερο φέτος που η ομάδα σώθηκε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση, η οποία έχει τσαγανό και πίστη να στηρίξει ομάδα με νεαρά παιδιά.

Αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται ένα σκασμό λεφτά για μια ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες και τους παίκτες μου. Αν σκύψεις κεφάλι και ασχοληθείς με την δουλειά σου στο τέλος ο θεός σε κάνει ευτυχισμένο. Εύχομαι στην ΑΕΚ η υπαγωγή στο 99 να είναι το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πάψει να διεκδικεί σαν την τελευταία αγωνιστική παραμονή της».

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Γαλιώτος τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλη τη χρονιά και τον Ηλυσιακό που δίνει ευκαιρίες σε ελληνόπουλα να δείξουν την αξία τους».


QUOTE
ΑΕΚ – Γκέκος: «Μόνο ανακουφισμένος»
28/04/2010 21:17
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Μηνάς Γκέκος… μαινόμενος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακού. Ο ιστορικός αρχηγός της Ένωσης δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, δήλωσε απλά ανακουφισμένος από τη νίκη και ξεκαθάρισε: «ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

«Δεν αισθάνομαι ούτε ευτυχισμένος, ούτε χαρούμενος αλλά ανακουφισμένος. Όταν μιλάς για την ΑΕΚ και λες για παραμονή στην κατηγορία, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το είπα από την πρώτη μέρα. Δεν θα κρίνω ποιος το έκανε και ποιος όχι, αλλά αν δεν το κάνουν του χρόνου είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος θα λέμε τα ίδια πράγματα.

Η ΑΕΚ είναι οντότητα και δεν έχει σχέση με πολλές ομάδες στην κατηγορία. Ούτε η ιστορία, ούτε οι φανέλες παίζουν μπάσκετ στην σημερινή εποχή όμως. Αν δεν είσαι καλύτερος χάνεις από όλους. Ας πάψουν κάποιοι ρομαντικοί να λένε η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και να μένουν εκεί! Δεν υπάρχει ομάδα στην Α1 που να παίζει 13 παιχνίδια με ένα γκαρντ και τον δεύτερο γκαρντ, τον Νώντα να έρχεται μισή ώρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια», τόνισε αρχικά.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Περικλής Δορκοφίκης επεσήμανε με τη σειρά του: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι τραβήξαμε ώστε να μην υπογράψουμε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, με πιθανό υποβιβασμό στην Α2. Θέλω να μείνω στην ομάδα και να τη στηρίξω παρά τις δυσκολίες, γιατί έχω δεθεί με τον κόσμο. Δεν είμαι ο πιο αρμόδιος το πω πως θα είναι η ομάδα την επόμενη χρονιά, θέλω να πιστεύω όμως ότι οι άνθρωποι που λένε ότι την αγαπάνε και έχουν οικονομική άνεση θα καταλάβουν πως πρέπει να τη στηρίξουν και όχι μόνο με λόγια. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που γίνεται τα 2-3 τελευταία χρόνια».


sportnet.gr
Jabar
QUOTE(Jabar @ Feb 19 2010, 00:41 ) *
Και εγώ δούλευα και είχα ενημέρωση από τον γυιό μου.Το ρόστερ είναι φτωχό και ούτε καν 6 καλοί.Είναι επιτυχία, (που καταντήσαμε), να σωθούμε,αλλά πραγματική επιτυχία θα είναι, να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.Κάποιον χρηματοδότη με σχετική οικονομική άνεση και ηθικό και πνευματικό ανάστημα, ανάλογο της ομάδας μας.Τότε θα βγάλω το καπέλο στη σημερινή διοίκηση.Διότι πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό αλλά μία σπάει.Δεν αντέχει άλλο το κατήφορο η ομάδα.

Το έγραψα 19/2 σήμερα είναι πιο επίκαιρο.Μακριά από παραμύθια με μπάρμπα ΣΑΜ άμεση λύση.Όχι στρουθοκαμηλισμός.
ashton
ο μόνος με επιγνωση και της ιστορίας και της φανέλας και της πραγματικότητας αυτή τη στιγμή ειναι ο Μηνάς.
Ελπίζω να παραμείνει ..
Jabar
Θα τον προτιμούσα διαχειριστή η τεχνικό διευθυντή.Το σίγουρο είναι ότι πανηγύρια για τη κατάντια μας, η αντιαισθητικά αγκαλιάσματα και φιλάκια σε ημίχρονα αγώνων γιατί προηγούμαστε και τελικά να χάνουμε από μικρομεσαίους δεν χρειάζονται.
Να βάλουμε μπροστά ανθρώπους σύμβολα της ΑΕΚ και όλοι να στηρίξουμε την ομάδα.
Hoff
Πάει κι αυτή η χρονιά, η οποία, όμως, επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο... Ας ελπίσουμε ότι δε θα ξαναεπαναληφθεί...

Το ρόστερ του καλοκαιριού ήταν για ομάδα playoff αλλά προφανώς τα οικονομικά δεν ήταν... Απ'την άλλη, δε χρειάζεται να ξοδεύεις κοντά στα 500 για 2 Αμερικανούς.

Ανεξαρτήτου μπάτζετ και στόχων του χρόνου - δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι θα πάμε για πρωτάθλημα - Νικολαϊδης, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης και Παπαντωνίου (δε νομίζω να χαλάει κανέναν σαν τρίτος PG) πρέπει να μείνουν. Φυσικά πρέπει να μείνει ολόκληρο το τεχνικό τιμ ενώ από κοινοτικούς θα περίμενα να δω τι ψάρια θα πιάσουμε του χρόνου.

Ελπίζω να μην έχουμε Κοζωνιάδα και στο μπάσκετ, ας τελειώσει το θέμα γρήγορα, θετικά ή αρνητικά. Μακάρι να βρεθέι κάποιος να πάρει την ομάδα πάντως.

ΥΓ Πανηγύρια για την παραμονή? Και καλά οι ξένοι, δε γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν, ο κόσμος...?

ΥΓ 1 Αυτό το τόπικ το βλέπω να στοιχειώνει για κανά μήνα...
nikefalin
QUOTE(Hoff @ May 1 2010, 19:25 ) *
Πάει κι αυτή η χρονιά, η οποία, όμως, επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο... Ας ελπίσουμε ότι δε θα ξαναεπαναληφθεί...

Το ρόστερ του καλοκαιριού ήταν για ομάδα playoff αλλά προφανώς τα οικονομικά δεν ήταν... Απ'την άλλη, δε χρειάζεται να ξοδεύεις κοντά στα 500 για 2 Αμερικανούς.


Σωστά τα γράφετε.

Εαν φανεί οτί κινούμαστε στα φετινά επίπεδα χρημάτων ( ή και λιγότερα όπως έχει η κατάσταση στην κονωνία) και δεν έρχεται ο θείος Σαμ ή οποιοσδήποτε θέλει να να πάρει την ομάδα, πρέπει να γίνουν τα εξής

α) πλήρης απομάκρυνση της αλητείας ( ονειροπολώ θα μου πείτε) από τη όποια διοίκηση . Τα φετινά δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο και ντροπιάζουν τους πάντες. Περιορισμό των οργανωμένων στην κερκίδα ( μιας και σίγουρα δεν μπορούν να τους απομακρύνουν από το γήπεδο)

β) παραμονή του Μηνά, εδώ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να διαφωνήσει.

γ) συνεργασία με τον Στηβ. Ο άνθρωπος έχει ειδικότητα πλέον στο να βρίσκει λαβράκια διαχρονικά. όταν μάλιστα οι προπονητές συνεργάστηκαν μαζί του βγήκε και ωραίο αποτέλεσμα στο παρκέ, ελκυστικό μπάσκετ. Αντί να δίνεις ένα σκασμό λεφτά , αφήνεις τον Στηβ μαζί με τον προπονητή να φτιάξουν το ρόστερ. Το φετινό Περιστέρι π.χ. κόστισε κάτω από 800. Και καλό μπάσκετ έπαιξε κι έφτασε μια ανάσα από τα πλέι οφ, όντας νεοφώτιστο.

δ) αξιοποίηση των 2,3 νεαρών εφήβων που δείχνουν να έχουν μέλλον και που προπονούνται με την αντρική. Καιρός είναι μετά από πολλά χρόνια να ξαναβγάλει παίκτες από τα σπλάχνα. Από το να έχεις τον όποιο Μαζέικα ή Μέλς , μικρής ποιότητας , 1000 φορές ο Τζόλος, ο Αντωνάκης και κάποιοι από την παρέα τους. Να μη χαθούν και αυτά τα παιδιά όπως ο Σπανός, ο Κακαβάς , ο Παπανικολάου, ο Αθανασούλας κι ένα σωρό άλλοι. Στις σημερινές συνθήκες τέτοια παιδιά θα ήταν , όχι απλώς χρυσάφι, αλλά οξυγόνο για την ομάδα, θα υπήρχε ελληνική βάση.

Σε αυτά τα πλαίσια από το υπάρχον ρόστερ, και με την αξιολόγηση του Μηνά ας μείνουν όλοι οι ελληνες.

Hoff
Ο Γιατζόγλου πραγματικά έχει φέρει πολλά λαβράκια από Αμερική και μία συνεργασία μαζί του, σίγουρα δε θα έβλαπτε. Ειδικά τώρα που είναι 3 οι Αμερικανοί, αυξάνονται οι πιθανότητες να φέρεις έναν Τζάαμπερ, έναν Κλαρκ, έναν Μάσεϊ (αυτόν δεν τον έφερε ο Στηβ απλά τον αναφέρω ως παίκτη που ήρθε με λίγα και έφτασε να παίζει στη Ρεάλ). Και αν το καταφέρεις αυτό και διατηρήσεις έναν καλό ελληνικό κορμό, τότε εξασφαλίζεις ότι η ομάδα σου δε θα μπεί σε περιπέτειες ξανά.

Και πάλι όμως, χρειάζεται μία δραστική αλλαγή στα διοικητικά γιατί δεν αντέχεται άλλη μια χρονιά μιζέριας. Θέλω να δω την ομάδα να διεκδικεί έξοδο στην Ευρωλίγκα, δεν είναι δυνατόν να μπορεί να το κάνει ο Πανελλήνιος και να μην μπορούμε εμείς, δε γίνεται να βγαίνει 6ος ο Κολοσσός (αν και ο λόγος ήταν επειδή ο Άρης έκανε ό, τι μπορούσε για να μείνει μέχρι και εκτός play off) και εμείς να σωζόμαστε τελευταία αγωνιστική!!

ΥΓ Ο Γιατζόγλου είχε συνεργαστεί με την ΑΕΚ την περίοδο 2005-2006 όταν και είχαμε προπονητή τον Κακιούση. Αν δεν κάνω λάθος είχε φέρει τον Κόπενραθ σαν ξένο, ο οποίος ναι μεν δεν ήταν τραγικός και προσέφερε, αλλά δεν ήταν και αυτό που λέμε λαβράκι... Έβρισκες καλύτερους σίγουρα, ενώ έχει φέρει καλύτερους στις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε. Πάντως στην Ευρωλίγκα είχε κάνει ορισμένα καλά παιχνίδια.
ashton
Ξέρω από πρώτο χέρι (μια που ήταν το Σεπτέμβρη να δώσει την ΚΑΕ ο Φιλιππου στην Ερασιτεχνική και ήμανε διοίκηση τότε) πως ο Γιατζόγλου είχε προτείνει τον Βοντίγκο Κάμινγκς για πλέϊ-μέϊκερ τότε . Ηρθε τελικά ο Τσάλμερς που ηταν και δυάρι .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.