Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Jabar
O Γκέκος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή η ομάδα για να γεμίσει μάλλον για να μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς χρειαζόταν 2 παίκτες στο 5 και στο 1.Για να έχει αποτελέσματα αναγκάζεται να παίζει με 6-7.Οι άλλοι δεν είναι επιπέδου Α1.Σταυρώστε λοιπόν τα δάχτυλα,να μην χτυπήσουν, να μην κουραστούν και να παίζουν πάντα καλά.
Jabar
Περί Παπαντωνίου
Του Γιώργου Νικολάου www.basketblog.gr
02/03/2010 (16:04)

Για το πρόβλημα της ΑΕΚ στον "άσο" έχουμε αναφερθεί κατά κόρον. Με αφορμή το μήνυμα ενός ευγενούς αναγνώστη -το όνομα του οποίου δεν αναφέρουμε, καθώς δεν είμαστε από τον ίδιο εξουσιοδοτημένοι να το πράξουμε- να επανέλθουμε στο θέμα για πολλοστή φορά με κίνδυνο να γίνουμε εμπαθείς προς τον... Τόριν Γκριν.

Η επιστολή του ευγενούς αναγνώστη εστιάζει κατά βάση σε αναφορά μας προς τον Νώντα Παπαντωνίου. Η επιστολή του αναγνώστη αναφέρει τα παρακάτω:

"Αγαπητέ κε Νικολάου,
Διάβασα το άρθρο σας σχετικά με τον αγώνα ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ και μου έκανε εντύπωση ότι σε κάποιο σημείο αναφέρεστε στην επιλογή του Μ. Γκέκου να χρησιμοποιήσει στον "άσο" τον Νώντα Παπαντωνίου σαν μια επιλογή που "προκάλεσε ταραχή στην ΑΕΚ η οποία έχασε το μυαλό της". Είναι πραγματικά άδικη η αναφορά αυτή, στη συμμετοχή του νεαρού διεθνή ο οποίος έπαιξε μόνο 2 λεπτά χωρίς ουσιαστικά να προλάβει να βοηθήσει ή να ζημιώσει την ομάδα του πράγμα το οποίο άλλωστε αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του.

"Τα απανωτά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον Κολοσσό να ισοφαρίσει" όπως σημειώνετε, προφανώς δεν αφορούν τον ΝΠ αφού κανένα λάθος δεν του έχει καταλογιστεί από την στατιστική υπηρεσία. Εκτός και εάν εννοείτε ότι η 2λεπτη συμμετοχή του νεαρού άσου "προκάλεσε" τα λάθη στους συμπαίκτες του.

Πράγμα που όμως καμιά βάση δεν μπορεί να έχει αφού - σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά στοιχεία - τα λάθη της ΑΕΚ συνεχίστηκαν αμείωτα και στα υπόλοιπα 38 λεπτά που δεν έπαιζε ο νεαρός. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το "μυαλό" της ΑΕΚ έλειπε και πέραν της παρουσίας του νεαρού ΝΠ, ενώ ο ίδιος φέρνει την ελαχίστη των ευθυνών.

Παρόλα αυτά όμως εσείς διαλέγετε να τον μνημονεύσετε αρνητικά. Πραγματικά δεν νομίζω ότι αυτό βοηθάει έναν νεαρό αθλητή με το ταλέντο και τη παρουσία του ΝΠ, ο οποίος το μόνο που προφανώς θέλει είναι μια ευκαιρία που δεν του τη δίνει όμως ο κόουτς του (βλ. άρθρο σας στο Basketblog 18.02.10). Έχει λοιπόν την "πίκρα" του. Μην τον "αδικούμε" κιόλας...

Υ.Γ. Αλήθεια, γράφοντας "...το μυαλό της ΑΕΚ" τι εννοούσατε; Τον Τόριν Γκρίν;"

Η θέση μας:
1. Ο αναγνώστης χαρακτηρίζει άδικη την αναφορά μας για τον Παπαντωνίου, καθώς αποκλείει σε δύο λεπτά συμμετοχής να προκλήθηκε ταραχή σε μία ομάδα. Σεβαστή η άποψη, αλλά ταραχή προκαλείται και σε ένα δευτερόλεπτο. Κρίνονται αγώνες και τίτλοι σε ένα δευτερόλεπτο. Πόσω μάλλον σε 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα (χρόνος συμμετοχής του Παπαντωνίου). Σε κάθε περίπτωση μία αναφορά έγινε.

Ούτε το ταλέντο του αθλητή εν προκειμένω αμφισβητήσαμε, ούτε το μέλλον του υποθηκεύσαμε. Εχουμε αναφερθεί πολλάκις σε περιγραφές αγώνων μας σε θετικές στιγμές του νεαρού και το γνωρίζει και ο συγκεκριμένος αναγνώστης αυτό. Εχουμε αναφερθεί γενικότερα σε θετικές και αρνητικές στιγμές νεαρών και μη νεαρών αθλητών, καθώς αυτό επιβάλλει το καθήκον μας. Ενίοτε γινόμαστε σε ορισμένους καλοί, ή κακοί αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο.

Αν και η ηλικία, ειδικά όταν φοράς την φανέλα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ, δεν μπαίνει απαραίτητα στο... ζύγι της κριτικής.

2. "Τα απανωτά λάθη (του Παπαντωνίουwink.gif, που έδωσαν την ευκαιρία στον Κολοσσό να ισοφαρίσει". Aυτό το γράψαμε εμείς; Από πού προκύπτει; Με όλο το σεβασμό, μάλλον μπερδεύτηκε ο αναγνώστης με κείμενο άλλου συναδέλφου. Η δική μας αναφορά για τον Παπαντωνίου αναφέρει κατά λέξη τα παρακάτω:

"Η αμυντική προσαρμογή της ΑΕΚ μετά το… 2-9 του Κολοσσού Ρόδου στο 6' και η πίεση στην περιφέρεια, εκτόξευσαν την γηπεδούχο, η οποία με σερί 15-0 προηγήθηκε στο 11' με 17-9. Το "ροτέισον" του Σφαιρόπουλου και η επιλογή του Γκέκου να χρησιμοποιήσει στον "άσο" τον Νώντα Παπαντωνίου, προκάλεσαν ταραχή στην "Ένωση", η οποία έχασε το μυαλό της. Ο Κολοσσός πέτυχε να ισοφαρίσει 20-20 μέσα σ’ ένα δίλεπτο, στο 13' δηλαδή, και να δημιουργήσει εκ νέου συνθήκες ντέρμπι στην αναμέτρηση. Ο Γκέκος έριξε εσπευσμένα στον αγώνα τον Τορίν Γκριν (όχι πως γοήτευσε κι αυτός), η ΑΕΚ απέκτησε κάπως τον έλεγχο και απελευθερώθηκε στην επίθεση. Η γηπεδούχος προηγήθηκε 30-23 στο 16', έχοντας ως αιχμή δόρατος τον Λαμόντ Μακ".

Καταρχήν, οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Συνεπώς, ο Κώστας Γαλάνης (με όλο τον σεβασμό προς τον επαγγελματία) και οι συνεργάτες του δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να καταγράφουν τα πάντα. Το "λάθος" που καταγράφεται από τη "στατιστική υπηρεσία" αφορά κατά βάση σε μία λάθος πάσα, δεν αφορά ούτε στο καλάθι, που δέχεται ο αμυνόμενος από αντίπαλο, ούτε στην ανοργανωσιά που επικρατεί στο παρκέ από την ανικανότητα ή την αδιαφορία ενός ή περισσοτέρων παικτών.

3. Το "μυαλό" της ΑΕΚ μας αρέσει, ή όχι, είναι ο Γκριν. Αν είναι, ή δεν είναι "μυαλό", πλέι μέικερ δηλαδή είναι άλλο θέμα. Η άποψη μας είναι γνωστή. Αρκεί να ανατρέξει κανείς στο σχόλιο της 18ης Φεβρουαρίου, όπως σωστά αναφέρει ο αναγνώστης, που σημαίνει ότι έχει διαβάσει το κείμενο. Τότε, ο αναγνώστης μας δεν έστειλε επιστολή για να μας πει... μπράβο (όχι πως το επιζητούμε) στην αναφορά μας για τον Παπαντωνίου και στην σαφέστατη αιχμή μας προς τον προπονητή της ΑΕΚ.

"Ο Γκέκος επέμεινε στον Γκριν (που δεχόταν τη λυσσαλέα και ασφυκτική πίεση των αντιπάλων) μη δίνοντας ευκαιρία στον νεαρό Νώντα Παπαντωνίου", γράψαμε στις 18 Φεβρουαρίου με αφορμή τον αγώνα Καβάλας - ΑΕΚ, όπου ο πολύς κόσμος "αποθέωνε" τον Γκριν, επειδή οι αριθμοί του Γαλάνη τον δικαίωναν (εκτός από τα λάθη βεβαίως). Γράψαμε και παραπάνω όμως. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ειδικά στο μπάσκετ. Ούτε για τον Γκριν λένε. Είχε υποπέσει σε πολλά περισσότερα λάθη στη Καβάλα...

4. Ο αναγνώστης μας δίνει την είδηση (wink.gif ότι ο Παπαντωνίου έχει την "πίκρα" του, που δεν παίζει πολύ! Συνεπώς, ή κάτι ξέρει ο αναγνώστης, ή μπορεί και να φαντάζεται (ο αναγνώστης) ότι ο αθλητής έχει πίκρα. Το συναίσθημα του αθλητή συνιστά γεγονός προς έρευνα για μας, αλλά η όποια κριτική δεν είναι δεοντολογικό να επηρεάζεται από το συναίσθημα...

5. Συμφωνούμε με τον αναγνώστη στο θέμα Γκριν. Ο αναγνώστης άφησε υπαινιγμούς για τις ικανότητες του Αμερικανού. Εμείς έχουμε ευθέως γράψει ότι ο Αμερικανός είναι σκόρερ, όταν θέλει. Δεν είναι πλέι μέικερ, θέλει-δεν θέλει...


geonikol@hotmail.com

ashton
Γ.Σ. Ολύμπια-ΑΕΚ ΕΑΚ Νεάπολης

Κομισάριοι: Τσούλης Κώστας
Διαιτητές: Πηλοΐδης Αναστάσιος , Αναστόπουλος Παναγιώτης , Γκούμας Αστέριος

Mar 07 2010 17:00 ET1
ashton
QUOTE
Γ.Σ. Ολύμπια Λ. - ΑΕΚ 2010-03-06
Μπάλα 1

Την ΑΕΚ υποδέχεται αύριο ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, με τα μέλη της ομάδας να δηλώνουν στο esake.gr…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ:

«Αυτός ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών. Όλες οι βδομάδες ήταν και θα είναι δύσκολες αλλά αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει τη συνέχεια μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά και ελπίζουμε να βγει αυτήν η προσπάθεια και στο γήπεδο. Αν νικήσουμε παραμένουμε ζωντανοί διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη συνέχεια».

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ:

«Δεν κοιτάμε ούτε πίσω ούτε πολύ μπροστά. Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι άσχετα από τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν κάνουμε υπολογισμούς αλλά κοιτάμε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος να δούμε το "ταμείο μας". Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα καθορίσει την παραμονή μας στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».


esake.gr


Σταθερά, χωρίς δηλώσεις απο την πλευρα της ΑΕΚ στα περισσοτερα ματς..

QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Μπορούμε να κερδίσουμε»
06/03/2010 19:18
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Την πίστη του για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Ολύμπια εξέφρασε ο Μηνάς Γκέκος εν όψει του αυριανού (5μ.μ., ΕΤ1) αγώνα στην Λάρισα. Ο προπονητής του «δικεφάλου» έχει προετοιμάσει την ομάδα του για να αντιμετωπίσει πλήρης τους Θεσσαλούς, καθώς δεν θέλει να αιφνιδιαστεί. «Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται…» επισήμανε ο Μηνάς Γκέκος.

Και εξήγησε: «Θεωρώ ότι τα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Κολοσσό, παρ’ ότι γνωρίσαμε την ήττα, εν τούτοις, θα μας βοηθήσουν να δείξουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία στα προσεχή κρίσιμα ματς, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ολύμπια. Και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως, στα τελευταία λεπτά δεν κάναμε ότι έπρεπε για να κατακτήσουμε τη νίκη. Δεν είχαμε ενέργεια και κάναμε κρίσιμα λάθη στα τελευταία λεπτά.

Μπορούσαμε κάλλιστα, να κερδίσουμε, αλλά παρουσιαστήκαμε χαλαροί». Και ο προπονητής του «δικεφάλου» πρόσθεσε: «Πλέον, η νίκη στο ματς με την Ολύμπια αποτελεί μονόδρομος. Ύστερα από μια εβδομάδα δυνατών προπονήσεων, θα καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να επιστρέψουμε νικητές από την Λάρισα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας προβληματίζουν τυχόν απουσίες του αντιπάλους μας, αφού είναι γνωστό ότι σε τέτοιες περιπτώσεις επέρχεται η συσπείρωση, ο ενθουσιασμός και το πάθος. Η Ολύμπια θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μας κερδίσει, μια και έχει κίνητρο».

Από την πλευρά του ο Άκης Καλλινικίδης, υπογράμμισε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, αλλά να κάνουμε έργα. Ή, μάλλον να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Ν’ αποδείξουμε ότι το ματς με τον Κολοσσό ήταν μια κακή παρένθεση».

Τέλος, πριν αναχωρήσει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή οι Έλληνες παίκτες (Τουντζιαράκης, Παπαντωνίου, Γκιζογιάννης) και ο Μαζέικα πήραν ένα μέρος από τα δεδουλευμένα.


sportnet.gr
ashton
αθλια εμφανιση στο α ημιχρονο και χανουμε από τη διαλυμένη και χωρις Μπατλερ-Μασι-Κομματο Λάρισα...
Μάλλον είναι απλήρωτος ο Γκριν με τον Φρανσις και φαίνεται στο παρκε..
ashton
Συνεχίζει να είναι τραγική η ΑΕΚ και κάνει δώρο την παραμονή στη Λάρισα.. 70-63 στο 34'
ashton
Με τον Jackson να γίνεται ο μοιραίος για τους γηπεδούχους (έχασε κάμποσες βολές στο τέλος) πήγε για layup -χαμενο- στο τέλος ενώ μπορουσε να παει για τριποντο, η ΑΕΚ νίκησε 79-82 και πηρε βαθιά ανάσα.
Hoff
Αφού κατάφεραν να φάνε 80 πόντους από αυτή τη Λάρισα... ας το γυρίσουν σε άλλο άθλημα.

Γκριν άιντε αγόρι μου γύρνα σπίτι σου, δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα πια...

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Ολύμπιας που έδιωξε τον Μάσι - δε θα είχαμε ελπίδα διαφορετικά - ευχαριστούμε τον Κολοσσό για το διπλό στην Καβάλα (μπας και παίξει καμιά τριπλή ισοβαθμία με Ηλυσιακό και Καβάλα στο τέλος και σωθούμε) γιατί έτσι όπως είμαστε δε βλέπω να κάνουμε άλλη νίκη μέχρι το ματς με τον Ηλυσιακό! Άλλα πίστεθα και έλεγα πριν από 1 βδομάδα, αλλά μετά από τα σημερινά... Τα παίρνω όλα πίσω!!!

10/14 δίποντα στο πρώτο μέρος η Ολύμπια, 80 πόντοι στο σύνολο, 10 επιθετικά ριμπάουντ... Με αυτό το ρόστερ...
Για να καταλάβετε πόσο τραγική ομάδα κατέβασε η Ολύμπια, ο Δορκοφίκης κέρδισε 8 φάουλ... Μέχρι πριν από 5 μέρες δεν μπορούσε να τρέξει το γήπεδο πάνω-κάτω, δεν έγινε ξαφνικά πολιορκητικός κριός, απλά οι άλλοι δεν την παλεύανε...

Νίκη στα Τρίκαλα που δεν είχε τον Γιανγκ ακόμα, νίκη στη Λάρισα που έμεινε με 2 ξένους, ως πότε θα σωζόμαστε επειδή οι αλλοι είναι σε χειρότερη μοίρα από εμάς?

Πρέπει να βρεθεί λύση το καλοκαίρι όπως και δήποτε!!!! Αλλιώς φούντο γρήγορα γρήγορα... Φανταστείτε να είχαμε αυτή την ομάδα το 2007/2008... Που το Ρέθυμνο έπεσε με 9 νίκες!!!
matt walsh
το πρωταθλημα ειναι αλλοιωμενο περα ως περα..η ΑΕΚ με ποια πληρη Ολυμπια σημερα σιγουρα θα εχανε ενω μν ξεχναμε οτι τις 2πρωτες αγωνιστικες η ΑΕΚ επαιζε διχως ξενους..για γελια πια..ο Γκριν εκτος τοπου κ χρονου σημερα..επισης παικτες σα τον Μαζεικα το πολυ για α2 ειναι..ελπιζω του χρονου η ΑΕΚ να γινει πιο δυνατη αλλα δν το βλεπω κ οχι μονο για την ΑΕΚ αλλα για σχεδον ολες τις ομαδες..
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Η νίκη μας δίνει ανάσα»!
07/03/2010 20:54
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Μηνάς Γκέκος μετά το τέλος του αγώνα με τον Γ.Σ. Ολύμπια στην Λάρισα. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ανταπεξήλθαν σε ένα περίεργο παιχνίδι, με την έννοια ότι προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με άλλους παίκτες και άλλους βρήκαμε απέναντι μας» δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος και συνέχισε: «Η ομάδα της Λάρισας έχει έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις όμως σήμερα δεν πήγαν καλά τα πράγματα.

Ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε μια καλή ομάδα, σε δύσκολη έδρα και ειδικά σε ένα ματς με τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η νίκη μας δίνει ανάσα, δεν μας βγάζει έξω από τους στόχους μας που παραμένουν οι ίδιοι. Απλά τώρα μπορούμε να κοιτάμε λίγο πιο αισιόδοξα το μέλλον μας. Οι ομάδες που είμαστε στο κάτω γκρουπ του βαθμολογικού πίνακα είμαστε ικανές να κάνουμε το καλύτερο αλλά και το χειρότερο».

Για την αγωνιστική παρουσία του «δικεφάλου» σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να πετύχουμε όσα δουλέψαμε την περασμένη εβδομάδα στο ένας εναντίον ενός αλλά κρατάμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ήμασταν συγκεντρωμένοι και για αυτό πιστεύω ότι πήραμε τελικά τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Μηνάς Γκέκος αναφέρθηκε στην ανάγκη για βοήθεια του τμήματος βόλεϊ. «Θέλω να πω ότι έχει ανοιχθεί από την ερασιτεχνική ΑΕΚ ένας λογαριασμός για το τμήμα βόλεϊ που ζει δύσκολες στιγμές και πιστεύω ότι όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν».

Ο Ρόντρικ Μελς από την μεριά του υποστήριξε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη βραδιά. Ήμασταν σε γενικές γραμμές καλοί, όμως κάναμε κάποια λάθη τα οποία και εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με καρδιά και τελικά οι καλύτεροι κέρδισαν. Από εδώ και πέρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, συγκεντρωμένοι και πιο ήρεμοι για τον επόμενο αγώνα».


sportnet.gr
ashton

Και η κριτική της ομάδας


4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Επιστροφή στην 12άδα, αλλά δεν έπαιξε.


5. GREEN
Κακος και πάλι, με την γνωστή ανεξήγητη εμμονή στα τρίποντα (1/7 πάλι..., 2/17 στα δυο τελευταια ματς).. Τουλάχιστον έβαλε τις βολές στο τέλος έχοντας 8/8, ενώ είχε και 7 ασιστ - 3 κλεψίματα.


6. ΝΙΚΟΛΑΊΔΗΣ
Δεν έδωσε ιδιαιτερες λύσεις. Μόνο 5 πόντοι με 1/4 3π (και με κάποια τραβηγμενα απο τα μαλλια). Ούτε αμυντικά βοήθησε κόντρα στους Μπογδανους .


7. MAZEIKA
Στα γνωστά επίπεδα. Πέτυχε ένα τρίποντο, είχε 1/3 σουτ, έκανε 4 φάουλ, έδωσε 1 ασιστ, έκανε 1 λάθος.


8. MACK
Φορτώθηκε και πάλι γρήγορα με φαουλ κι έπαιξε συνολικά μόνο 21'45". Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 12π, πηρε 3ρ, έδωσε 3 ασιστ. Αν βελτιώσει το θέμα με τα φάουλ...


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Πηρε περισσοτερο χρονο απο αλλα παιχνιδια, δεν ηταν κακος, μας σουλουπωνε το ρυθμό, έβαλε και τις βολές (4/4), είχε κι 1 κλ


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Παραμένει βαρύς κι ασήκωτος, αλλά έδωσε λύσεις, σκόραρε 16 πόντους με 4/4 2π - 1/1 3π κρατώντας μας σε δύσκολα σημεία. Αν δεν ήταν τόσο χάλια στις βολές .. (5/11). Ακομα 4ρ, 2ασ, 1κλ, 1κψ και 8 κερδισμένα φαουλ.


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Πάλεψε αμυντικά (5ρ) αλλά επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου... το αντίθετο μάλλιστα με μόλις 2/8 σουτ.


14. ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Μετά από 2 ματς που δεν έπαιξε, πάτησε παρκέ αλλά για 29" όλα κι όλα στο τέλος της α περιόδου.


15. FRANCIS
Καλός στο ξεκίνημα και στο φινάλε - ανύπαρκτος στο ενδιάμεσο διάστημα, τρώγοντας τάπα ακόμα κι από τον Παπαχρήστο.. Τελειωσε με 13π - 5ρ και 4 λάθη


17. MELS
Δευτερο καλό ματς για τον Γαλλο επιθετικά μετά τον Πανιώνιο. Πέτυχε 12 πόντους με καλά ποσοστά (2/3 1π, 2/2 2π, 2/5 3π) αν και κάπου το παρα@@ με τα τρίποντα, πήρε 4 ρημπάουντ, εκανε 1 κλεψιμο. Σαφέστατα θετικός και παίζει για το MVP μαζι με τον Δορκοφικη.


18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Επαιξε για 20" στο τέλος του ημιχρόνου.
Hoff
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως φάγαμε 80 πόντους από αυτούς τους παίκτες. Ακόμα και που έβαλε 28 ο Τζάκσον, 51 απ'τους υπόλοιπους είναι πάρα πολλοί...

Τελευταία αγωνιστική κερδίζουμε Ηλυσιακό και ξεμπερδεύουμε. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να δω τον Ηλυσιακό να παίρνει ΠΑΟΚ, Καβάλα, Τρίκαλα, Περιστέρι και Πανιώνιο, λογικά κάποιο θα χάσει (εγώ πιστεύω κάποια) άρα maximum 8 νίκες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι.
Το κλειδί είναι η Καβάλα. Στην ισοβαθμία με τον Ηλυσιακό λογικά θα είμαστε από κάτω, 18 πόντοι δεν καλύπτονται εύκολα, ειδικά τελευταία αγωνιστική, άρα σε περίπτωση που ισοβαθμίσουμε με τον Ηλυσιακό είτε θα πρέπει να υπάρχει ομάδα με 7 νίκες (εκτός Ολύμπιας προφανώς) είτε τριπλή ισοβαθμία. Η Καβάλα λογικά θα κάνει το πολύ 8 νίκες οπότε σ'αυτήν την περίπτωση θα έχουμε το πλεονέκτημα.

Η μόνη περίπτωση να στραβώσει το πράγμα, είναι να κάνει 9 νίκες η Καβάλα (πράγμα δύσκολο όμως).

Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ηλυσιακό, έχει κάνει αρκετές συνεχόμενες ήττες, φαντάζομαι θα το χτυπήσουν το παιχνίδι και για λόγους εγωισμού, ενώ εμείς ίσως μπορέσουμε να κλέψουμε καμιά νίκη μέχρι το φινάλε (με βάση την εικόνα στη Λάρισα, πάντως, ούτε με σπρώξιμο). Δε μας έκατσε καλά και το all star game καθώς ο Πανελλήνιος θα είναι ξεκούραστος. Αν είχαμε μία ελπίδα ήταν να τον πετυχαίναμε κουρασμένο, όπως ο Ηλυσιακός το Μαρούσι. Απ'την άλλη πάλι, φέρνω στο μυαλό μου το Ολύμπια-ΑΕΚ...

ashton
ο Ηλυσιακός θα πάρει Τρικαλα-Περιστέρι-Καβάλα εντός και για μένα σίγουρα ένα από ΠΑΟΚ μέσα ή (περισσότερο) Πανιώνιο έξω.
Πρέπει να κάνουμε 2 νίκες τουλάχιστον ακόμα.
Hoff
Αναφορικά με τον Ηλυσιακό, ναι, για να είμαστε σίγουροι χρειαζόμαστε 2 νίκες. Τη διαφορά αποκλείεται να την καλύψουμε.
Απλά θεωρώ ότι η Καβάλα δε θα κάνει 9 νίκες, άρα σε μια τριπλή ισοβαθμία θα έχουμε το πλεονέκτημα απέναντί τους.

Η Καβάλα έχει Ολύμπια, Άρη και Πανελλήνιο μέσα, και ΠΑΟ, Πανιώνιο, Τρίκαλα και Ηλυσιακό έξω. Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει 9 νίκες, εκτός αν κερδίσει Τρίκαλα και Ηλυσιακό εκτός (δε νομίζω ότι ο Πανιώνιος θα χάσει από όλους μες στην έδρα του) ενώ με Άρη και Πανελλήνιο θα κάνει μία ήττα λογικά...

Σίγουρα, πάντως, επιβάλλεται να κάνουμε άλλη μία νίκη μέχρι το τέλος. Κανονικά επιβάλλεται να κάνουμε 2, γιατί το τελευταίο που θέλω είναι να παίζουμε την παραμονή στον τελευταίο αγώνα.

Η γνώμη μου παραμένει ότι τελικά θα σωθούμε επειδή οι υπόλοιποι δε θα κάνουν τις νίκες που πρέπει...
ashton
ΑΕΚ-Πανελλήνιος Κλειστό Ελληνικού


Κομισάριοι: Κορασίδης - Ακέλ
Διαιτητές: Σχινάς Χρυσόστομος , Φούφης Ιωάννης , Ξενικάκης Κωνσταντίνος

Mar 17 2010 18:00 NOVASPORTS 1


QUOTE
ΑΕΚ - Πανελλήνιος 2010-03-16
Μπάλα 3

Στο κεκλεισμένων των θυρών Ελληνικό, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανελλήνιο, σε ένα παιχνίδι που όπως συμφωνούν οι δύο αντίπαλοι θα είναι «δυνατό» και «δύσκολο».

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Η προσπάθειά μας είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Αντιμετωπίζουμε έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο, που διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ και βάθος στον πάγκο. Ο Πανελλήνιος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όπως γνωρίζετε, οι φιλοδοξίες του είναι υψηλές. Εμείς, σε ένα ακόμα παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη».

ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ:

«Μετά το ευχάριστο διάλειμμα του ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2010 επιστρέφω στη σκληρή πραγματικότητα, στους αγώνες της Α1. Από την περασμένη Δευτέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το δυνατό ματς με τον Πανελλήνιο, κάτι που προϋποθέτει σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Η δουλειά μας είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού αμέσως μετά είμαστε υποχρεωμένοι να ταξιδέψουμε στην Θεσσαλονίκη ώστε ν’ αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο είναι η απουσία των φιλάθλων μας».

ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Χρειάζεται σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα διότι κάθε λάθος μπορεί να μας στοιχίσει. Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο γύρο και είναι πολύ επικίνδυνη. Σίγουρα δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς φιλάθλους στο γήπεδο διότι τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι καλό να τα παρακολουθεί ο κόσμος».

ΚΡΙΣ ΟΟΥΕΝΣ:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι δύσκολο. Προερχόμαστε από συνεχόμενες επιτυχίες και θέλουμε πολύ τη νίκη για να διευρύνουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στο κυνήγι της 3ης θέσης. Πρέπει όμως να μπούμε σοβαροί και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα κριθεί στο πάθος που θα δείξουν οι δύο ομάδες».


esake.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ashton @ Mar 16 2010, 16:46 ) *
ΑΕΚ-Πανελλήνιος Κλειστό Ελληνικού


Κομισάριοι: Κορασίδης - Ακέλ
Διαιτητές: Σχινάς Χρυσόστομος , Φούφης Ιωάννης , Ξενικάκης Κωνσταντίνος

Mar 17 2010 18:00 NOVASPORTS 1




esake.gr


πολυ δυσκολο παιχνιδι το οποιο δεν βλεπω να μπορουμε να κερδισουμε ειδικα αν παιξουμε οπως με την ολυμπια δεν εχουμε καμια ελπιδα.ισως αν ειχαμε κοσμο να το χτυπαγαμε,τωρα ομως...
ashton
Ο Πανελλήνιος θα μας κάνει την 4η σερί νίκη του στην έδρα μας απόψε..
Και τα προηγουμενα 40 χρόνια είχε όλη κι όλη 1 νίκη ...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Τροχαίο ο Φράνσις, σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός
17/03/2010 00:21
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Καλλιθέα με τον Τορίν Φράνσις και έναν διανομέα της εταιρείας Roma Rizza, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. Ο Φράνσις είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, ενώ δίπλα του σπεύδουν άνθρωποι της ΑΕΚ.


QUOTE
ΑΕΚ - Απέφυγε το αυτόφωρο ο Φράνσις!
17/03/2010 01:22
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Η βελτίωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του διανομέα πίτσας μετά την σύγκρουση του με τον Τορίν Φράνσις, απέτρεψε την κράτηση του Αμερικανού σέντερ της ΑΕΚ στο Αστυνομικό Τμήμα και την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθείται.

Ο διανομέας που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, φαίνεται ότι διέφυγε τον κίνδυνο για την ζωή του και η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά. Την ίδια στιγμή ο Τορίν Φράνσις που έδωσε κατάθεση για το περιστατικό βρίσκεται στο σπίτι του, αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει. Τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής, όσο και ο προπονητής του Μηνάς Γκέκος, αλλά και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καρβέλας ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον αθλητή, στηρίζοντας τον σ’ αυτή την περιπέτεια.

Ο Τορίν Φράνσις ήταν σοκαρισμένος από το συμβάν και αυτό που ρωτούσε διαρκώς ήταν πως είναι η υγεία του ανθρώπου με τον οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του. Μόλις ενημερώθηκε ο Αμερικανός σέντερ για την βελτίωση της υγείας του διανομέα πίτσας ηρέμησε κάπως και πιθανότατα αύριο να τον επισκεφθεί κιόλας άμα αυτό καταστεί δυνατό.

Όσο για το αν θα αγωνιστεί ο Φράνσις στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, αυτό θεωρείται βέβαιο πλέον, αλλά έχει μικρή σημασία, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε ο άσος της «Ένωσης»…


sportnet.gr

QUOTE
ΑΕΚ - Επεισόδιο Γκέκου-Τουντζιαράκη!
16/03/2010 01:05
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Αποδέκτης διαρκών παρατηρήσεων γίνεται το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Τουντζιαράκης από τον Μηνά Γκέκο και στην βραδυνή προπόνηση της ΑΕΚ, αντιμίλησε στον προπονητή του, προκαλώντας αναστάτωση! "Για μένα, αυτός ο παίκτης έχει τελειώσει. Εσείς, κάντε ό,τι θέλετε" ήταν τα λόγια του προπονητή της Ένωσης προς τη διοίκηση, που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της προπόνησης έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη για την εκτέλεση κάποιων ασκήσεων και ο τελευταίος αντιμίλησε στον προπονητή του.

Το πιο πιθανό είναι να του επιβληθεί ένα χρηματικό πρόστιμο, για παραδειγματισμό. Ο Γκέκος ενοχλήθηκε αρκετά από την αντίδραση του παίκτη του και πλέον περιμένει από την διοίκηση να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το κλίμα χάλασε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανελλήνιο όπου οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πετύχουν άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.


QUOTE
ΑΕΚ - Σιωπηρή τιμωρία Τουντζιαράκη
16/03/2010 20:20
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Χωρίς τον Σταύρο Τουντζιαράκη θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Ο νεαρός σέντερ που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας, όπου αντιμίλησε στον προπονητή του, σήμερα γυμνάστηκε μόνος του κάνοντας βάρη, ενώ αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να αποκλειστεί από την 12αδα από τους αγώνες με τον Πανελλήνιο και τον Άρη.

Ο Μηνάς Γκέκος αρχικά ήταν αδιάλλακτος, αλλά έπειτα από την μεταμέλεια που έδειξε ο παίκτης σήμερα αναγνωρίζοντας ότι υπερέβαλλε στην αντίδραση του, φαίνεται ότι τα πράγματα εξομαλύνονται. Πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα να απολογηθεί αλλά μάλλον θα «πέσει στα μαλακά», αφού του αναγνωρίζεται ο πρότερος έντιμος βίος.


sportnet.gr
ashton
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που κέρδισε 79-77 τον Πανελλήνιο (αν και ήταν 15 πόντους πίσω κάποια φάση) και ξέφυγε από τον Ηλυσιακό που έχασε στην παράταση από ΠΑΟΚ . Ακόμα δεν έχει σιγουρέψει τίποτα, μια που το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσκολο..
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Παίξαμε καλά και κερδίσαμε»
17/03/2010 21:39

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Μηνάς Γκέκος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Για να κερδίσεις μια ομάδα που διεκδικεί έξοδο στην Ευρωλίγκα και τα πηγαίνει περίφημα στην Ευρώπη θα πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Αυτό κάναμε και τα καταφέραμε…», δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου» και συνέχισε: «Ήταν δύο περίεργες ημέρες για εμάς. Συνέβησαν πολλά. Ο Φράνσις ήταν μέχρι τις 4 στο τμήμα. Ευτυχώς το παιδί που χτύπησε είναι καλύτερα».

Όσον αφορά την συνέχεια, επισήμανε: «Παίξαμε άσχημα δύο παιχνίδια σε ό,τι αφορά τα σουτ. Αν δεν τας βάζαμε ούτε σήμερα θα χάναμε. Παραμένουμε στους στόχους μας. Συνεχίζουμε με στόχο όσες περισσότερες νίκες γίνεται». Ενώ, για τα θέματα πειθαρχίας στο εσωτερικό της ομάδας ο Γκέκος, ξεκαθάρισε: «Την πειθαρχία στην ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Αυτό που μας έφερε την πέμπτη νίκη σε επτά παιχνίδια είναι η πειθαρχεία. Δεν θέλω δημοσίους υπαλλήλους στην ΑΕΚ. Που να θέλουν να παίζουν για την πάρτη τους. Ο Τουντζιαράκης θα γυρίσει στην ομάδα γιατί μου το ζήτησαν οι παίκτες. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι γινόμαστε ομάδα. Θα γυρίσει την Δευτέρα αφού περάσει από την διοίκηση».

Από την πλευρά του Άκης Καλλινικίδης, σχολίασε: «Τι να πούμε μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι; Ειλικρινά είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε σήμερα. Κυρίως με τον τρόπο που τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές πίσω στο σκορ. Από το τρίτο δεκάλεπτο κι έπειτα ήμασταν συνέχεια πίσω. Παίζαμε με μια ομάδα που λογικά θα είναι στην τετράδα. Με μια γεμάτη ομάδα. Η μεγάλη αλλαγή στην ομάδα μου είναι ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια και διεκδικούμε κάθε πιθανότητα νίκης. Και σε άλλα ματς τελευταία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ίσως γι’ αυτό και η τύχη είναι μαζί μας. Το σημαντικό είναι να κυνηγάμε την τύχη μας. Αυτό κάναμε και σήμερα. Δεν παίξαμε κανένα σπουδαίο μπάσκετ. Παρά την απουσία του πιο σημαντικού μας παίκτη, του έκτου (όταν είναι αυτός που πρέπει). Τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ τον φυσιοθεραπευτή, τον φροντιστή, τον γιατρό… Σε όλους». Ενώ, για την συνέχεια είπε: «Θέλουμε μέχρι το φινάλε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε νίκες…»

Την Κυριακή στο Σικάγο ο Καραμανλής!
Το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Μπάμπης Καραμανλής, έχοντας τελικό προορισμό το Σικάγο. Εκεί, ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα έχει συνάντηση τόσο με τον Γιώργο Πρασσά, όσο και με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Μπομπ Κοζώνη.


sportnet.gr

QUOTE
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - Ζούρος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
17/03/2010 21:42

Ο Ηλίας Ζούρος δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και συνεχάρη την ΑΕΚ για τη νίκη της. «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Όταν έχεις 16 στα 32 τρίποντα με τα πέντε εκ των οποίων από τον ψηλό σου δικαιούσαι να κερδίσεις» αρκέστηκε να πει ο τεχνικός των «ολυμπιονικών».

Ο Γιώργος Καλαϊτζής από την μεριά του, τόνισε: «Νομίζω ότι η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Το μυαλό μας ίσως είναι ακόμη εκεί. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Φάνηκε κάποια στιγμή πως το παιχνίδι ήταν προς το μέρος μας. Η ΑΕΚ, όμως πάλευε πιο πολύ από εμάς. Δεν είχαμε συγκέντρωση και στόχο. Ελπίζω αυτή η ήττα να μην μας βγάλει εκτός τετράδας. Το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει σχέση με το εξωαγωνιστικό. Αν θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε θα πρέπει να επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν την διακοπή για το All Star Game…».


sportnet.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
η χτεσινη νικη ηταν πολυ μεγαλη κυριως με τον τροπο που ηρθε!!!οι παικτες δειξανε τεραστια ψυχικα αποθεματα!!απιστευτος ο δορκοφικης με τους 13 σερι ποντους που εβαλε!τετοια πραγματα τα βλεπεις κατα καιρους μονο απο μεγαλους σκορερς!μεγαλη ψυχη για αλλη μια φορα ο καλλινικιδης ενω η ομαδα ειχε απιστευτο ποσοστο στα τριποντα!!(16/32)
ashton
QUOTE
COSMOTE MVP ο Δορκοφίκης 2010-03-18
COSMOTE MVP ο Δορκοφίκης

Ο Περικλής Δορκοφίκης αναδείχθηκε COSMOTE MVP της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010, καθώς στην ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 34 εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ’ όλη την Ελλάδα, συγκέντρωσε 74 ψήφους. Ο αρχηγός της ΑΕΚ άφησε στη δεύτερη θέση, με 41 ψήφους, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο του ΠΑΟΚ, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Τζάρεντ Χόμαν, του Αμαρουσίου, με 24 ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Περικλής Δορκοφίκης (ΑΕΚ) 74

Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ) 41

Τζάρεντ Χόμαν (Μαρούσι) 24

Τζέιμι Άρνολντ (Περιστέρι) 15

Μάρκους Φεϊζόν (Περιστέρι) 14

Τζαμόν Λούκας (Μαρούσι) 11

Αβραάμ Καλλινικίδης (ΑΕΚ) 3

Τοντόρ Γκετσέφσκι (ΠΑΟΚ) 3

Μπίλι Κις (Μαρούσι) 3

Κλίφορντ Χάμοντς (Περιστέρι) 2

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Ολυμπιακός) 2

Χρήστος Ταπούτος (ΠΑΟΚ) 2

Μπρούνο Σούντοφ (Καβάλα) 2

Ρόμπερτ Ντόζιερ (Κολοσσός Ρ.) 2

Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς (ΠΑΟΚ) 2

Μιλτ Παλάσιο (Καβάλα) 1

Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός) 1

Γιοτάμ Χαλπερίν (Ολυμπιακός) 1

Ντρου Νίκολας (Παναθηναϊκός) 1

Με αφορμή την ανάδειξή του σε COSMOTE MVP, ο Περικλής Δορκοφίκης δήλωσε: «Τη χρωστούσα στον εαυτό μου και στην ΑΕΚ αυτή την εμφάνιση. Ο τραυματισμός μου με έφερε πολύ πίσω, αλλά τώρα πια τον έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι πολύ καλά. Ήθελα πολύ να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα μου, να της δώσω αυτή την ώθηση να πετύχει μια μεγάλη νίκη επί ενός τόσο μεγάλου αντιπάλου.

Παρότι τα προγνωστικά ήταν εις βάρος μας, τόσο εξαιτίας της απουσίας των φιλάθλων μας λόγω της τιμωρίας της έδρας μας όσο και λόγω των απρόβλεπτων καταστάσεων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως το αυτοκινητικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Τόριν Φράνσις, εντούτοις συσπειρωθήκαμε και τα καταφέραμε. Η μεγάλη κιτρινόμαυρη καρδιά της ΑΕΚ χτύπησε ξανά και φτάσαμε σε μια τόσο μεγάλη νίκη.

Οι στόχοι μας, βέβαια, παραμένουν οι ίδιοι, αναλλοίωτοι… Κοιτάμε, ξεχωριστά, παιχνίδι το παιχνίδι».

-Τα Μέσα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία: Sportday, Derby News, Πρωταθλητής, Εξέδρα, Φίλαθλος, Πράσινη, Goal, Score Live, Ώρα των Σπορ, Φως των Σπορ, Αθλητικά Νέα, Πράσινα Νέα, Ελευθερία, Ενημέρωση, Εβδόμη, Δράσις, Αδέσμευτος Τύπος, Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, Ελευθεροτυπία, Απογευματινή, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΑΝΤ1, Τηλέ Άστυ, 4E, NovaΣΠΟΡ FM, redplanet.gr, enallaxnews.gr, sport-fm.gr, sport24.gr, gazzetta.gr, sportnet.gr, basketblog.gr, superbasket.gr.


esake.gr
ashton

η ανατροπή από το 53-68 μεχρι τη ληξη
ashton
Άρης-ΑΕΚ Αλεξάνδρειο


Κομισάριοι: Αρβανιτίδης Παναγιώτης
Διαιτητές: Σπυρίδωνος Λεωνίδας , Καρακατσούνης Χαράλαμπος , Παναγιώτου Χρήστος

Mar 20 2010 17:00 NOVASPORTS 1

QUOTE
Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, θέλοντας να πάρει τη… ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο. Να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις είναι ο στόχος των φιλοξενούμενων.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ:

«Πλέον κάθε παιχνίδι γίνεται δυσκολότερο για μας, όχι μόνο από πλευράς κρισιμότητας, αλλά και από πλευράς σωματικής καταπόνησης, επειδή έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Η ΑΕΚ προέρχεται από μία σπουδαία νίκη και θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, δείχνοντας αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα».

ΓΑΪΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρύβει κινδύνους γιατί είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε προβλήματα και αυτά έκαναν τους παίκτες να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Αυτό φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα με τον Πανελλήνιο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου χάσαμε, αλλά τώρα δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί αυτό και ειδικά μέσα στην έδρα μας. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες ήττες στο πρωτάθλημα καθώς έχουμε μείνει πίσω. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ και όχι στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Βαλένθια. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλει να βλέπει».

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Η ΑΕΚ δίνει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου, όπως είναι ο Άρης. Αναμφισβήτητα, ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος, δεδομένου ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα ξεχάσουν τη νίκη της περασμένης Τετάρτης και θα προσηλωθούν στο επόμενο ματς. Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο έχει τελειώσει και πλέον, ανήκει στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να “απορροφήσουμε” τα θετικά στοιχεία και να βελτιώσουμε τις αγωνιστικές αδυναμίες. Οι παίκτες μου μέσα από τις δυσκολίες και τα δυνατά παιχνίδια δημιουργούν χαρακτήρα και έχουν τη δυνατότητα ν’ αντεπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις».

ΤΟΡΙΝ ΓΚΡΙΝ:

«Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, που διαθέτει ποιότητα και βάθος στον πάγκο. Χαρακτηριστικό πάντως, είναι ότι εντός τριών ημερών δίνουμε δύο δυνατά παιχνίδια, με αντιπάλους που μετέχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με έμπειρες ομάδες, που έχουν υψηλές προσδοκίες. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το μερίδιο νίκης που μας αναλογεί».


esake.gr
ashton
4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Δεν έπαιξε καθόλου.


5. GREEN
Είχε πάρα πολλά προβλήματα κόντρα στον Blakney που του έκλεψε κάμποσες φορές τη μπάλα και τέλειωσε με 6 κλεψίματα ενώ είχε και 0/3 2π - όμως από τα 6μ25 εδωσε μετα απο καιρό λύσεις (5/8) και πρόσθεσε 3ασ-2κλ. Δεν σούταρε καθόλου βολές - πραγμα σπανιο.


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Πολλές λύσεις από την περιφέρεια (3/8), τραγικός κοντά στο καλάθι (1/8) -όπως όλη τη σεζον ..22/75- αλλά πολυτιμότατος στα άλλα με 8 ρημπάουντ και 4 κλεψίματα .


7. MAZEIKA
Άλλη μια θετική εμφάνιση (αν εξαιρέσουμε τις βολες που ειχε μονο 4/7), με 12 ποντους απο 1/1 2π, 2/3 2π ενώ ειχε και 3 κλεψίματα


8. MACK
Άοσμος, δεν πρόσφερε επιθετικά έχοντας 1/2 βολές, 1/5 σουτ ενώ είχε 2ασ-2ρ.


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Επαιξε για ένα μικρό διαστημα στο τελος του ημιχρονου . Ειχε μια ασιστ, αλλά κι ένα πουλημα της μπαλας.


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Τα πάντα όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο που σκόραρε τους 13 (2/2 1π, 3/3 3π, 1/1 2π πηγαινοντας το σκορ απο 53-68 σε 66-72) από τους 17 συνολικά πόντους του, ενώ κατέβασε και 8 ρημπάουντ, είχε 3 ασιστ κι ένα κόψιμο. Επέστρεψε για τα καλά στα περσινά επίπεδα

12. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Μπηκε 12άδα στη θεση του τιμωρημενου Τουτζιαράκη . Δεν έπαιξε.


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Η ενέργεια που δίνει στο παρκέ είναι τεράστια βοήθεια για τη φετινή ομάδα. Πέτυχε 7 ποντους (με το έμμεσο τριποντο που μας εδωσε τη νικη), κατέβασε 6 (!!!) επιθετικα ρημπαουντ ανανεωνοντας επιθέσεις και συμβαλλοντας τα μεγιστα στην ανατροπη. Ειχε ακομα 1ασ-1κλ.


15. FRANCIS
Σαφεστατα επηρεασμένος απο την περιπέτεια με το τρακαρισμα και τα αστυνομικα τμηματα. Επιθετικά ανύπαρκτος (4π), κάτω απο το καλαθι προσπάθησε και πηρε 8ρ σε 24', ενώ ειχε και 2κλ-1ασ.


17. MELS
Δευτερο σερι καλο ματς για τον Γαλλο.. Επιθετική άμυνα - βοήθειες στην επίθεση με 10π, ενώ είχε και 3 ασιστ - 1 κοψιμο.

18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Δεν έπαιξε δευτερολεπτο.
Hoff
Δεν περίμενα ποτέ να κερδίσουμε αγώνα όπου οι Φράνσις, Μακ, Γκριν και Μάκης θα είχαν 30 πόντους συνολικά... Και μάλιστα να σκοράρουμε 79!!!

Προφανώς η επιστροφή του Δορκοφίκη είναι καθοριστική και δείχνει πως παρά τα διοικητικά προβλήματα και τις διάφορες αναταράξεις, αν δεν είχε τραυματιστεί ίσως να είχαμε κάνει καμια νίκη ακόμα. Π.χ. αν έπαιζε έτσι με Περιστέρι και Κολοσσό μάλλον θα τα είχαμε κερδίσει και αυτά. Πλάκα πλάκα, στις λεπτομέρεις χάσαμε το 7/7 στο 2ο γύρο... Όχι ότι πρέπει να αισθανόμαστε άτυχοι βέβαια, καθώς με Καβάλα, Ολύμπια, Τρίκαλα και Πανελλήνιο τα πήραμε στο τσακ.

Καθοριστικός ο Καλλινικίδης με τα επιθετικά ριμπάουντ γιατί στη συνέχεια μετατρέπονταν σε πόντους.

Περί 8άδας, ακόμα και αν κερδίσουμε τον Άρη σήμερα - πράγμα δύσκολο - το θεωρώ ένα απίθανο σενάριο. Στόχυυος πρέπει να είναι η εξασφάλιση της παραμονής πριν την τελευταία αγωνιστική, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δίνουμε αγώνα ζωής και θανάτου.
ashton
Αν ο Φρανσις ήταν στοιχειωδώς εύστοχος από τις βολές (9/17), ο Γκριν δεν ξυπνουσε τα τελευταια 20" και δεν είμασταν τόσο τραγικοι στα διποντα (9/26) θα κάναμε 2πλο στο Αλεξανδρειο..
Hoff
Πραγματικά μεγάλο κρίμα, δεν το πίστευα ότι χτυπήσαμε το ματς, έτσι όπως το χτυπήσαμε, καθώς βρεθήκαμε 2 και 3 φορές πίσω στο σκορ με 10 πόντους αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε!! Πολύ καλή αντίδραση της ομάδας (οι απουσίες που είχε ο Άρης δε μου λένε κάτι, μιλάμε για μια ομάδα που έχει προπονητή τον Μπλατ, έχει μέσα Ουόλς και Κλαρκ, έπαιζε στην έδρα της και ακόμα και με τις απουσίες είχε περισσότερες λύσεις).

Οι βολές του Φράνσις πόνεσαν, θα μπορούσε να είχε 11/17 - που και παλι χαμηλό ποσοστό θα ήταν αλλά αυτοί οι 2 πόντοι τελικά ήταν σημαντικοί.
Η τεχνική ποινή του Γκέκου. Ναι μεν δόθηκε σε σημείο που ο Άρης προηγούταν με 8 πόντους (αν θυμάμαι καλά) αλλά στο τέλος όλα μετράνε.
Οι βολές του Μπάρλου... 9/10? Ήμαρτον, και ειδικά αν τις συγκρίνεις με τις 9/17 του Φράνσις... 2 παραπάνω ο δικός μας, κανα 2 λιγότερες ο άλλος, να'χαμε να λέγαμε...

Εμένα μ'άρεσε όπως έπαιξε ο Γκριν, καθώς δεν εκβίασε προσπάθειες. Ίσως θα'πρεπε να δοκιμάσει να πάρει πρωτοβουλίες νωρίτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είχε 14 πόντους με 3/5 σουτ (όλα τρίποντα), 4 ασίστ ενώ δεν ξεκουράστηκε καθόλου...

Τέλος και ένα σχόλιο για την ομάδα του Άρη. Ο Ουόλς σήμερα δε μάγεψε αλλά όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, είχε 2/9 τρίποντα αλλά είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 τάπα (α ρε Μάκη). Ο Κλαρκ επίσης πολύ καλός παίκτης, αυτοί οι 2 μας έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά έτσι κι αλλιώς καθώς αναστάτωσαν την άμυνα πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην περιφέρεια οι ψηλοί και να χάσουμε αρκετά ριμπάουντ.

ΥΓ Ρε Χατζηβρέττα, ειλικρινά σιχτήρισα πάλι μαζί σου, έλεος, άιντε άδειασέ μας τη γωνιά επιτέλους. Ξύλο, ξύλο και πάλι ξύλο...

ashton
QUOTE
ΑΡΗΣ - Μπλατ: «Ποτέ μην υποτιμάς μία νίκη»
20/03/2010 20:01
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του έμεινε ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Η ΑΕΚ έπαιζε με μεγάλη αυτοπεποίθηση για δύο λόγους: προερχόταν από μία τρομερή νίκη με τον Πανελλήνιο, ενώ έπαιξε ένα παιχνίδι που της επέτρεπε να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει. Το παιχνίδι ήταν τρομερά σημαντικό για μας για πολλούς λόγους.

Είμαστε σε δύσκολη καμπή σωματικά. Πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίζουμε, είμαι πολύ χαρούμενους που βρήκαμε μερικούς για να κερδίσουμε μία καλή ομάδα. Προφανώς πηγαίνοντας στο παιχνίδι στην Βαλένθια δε θέλεις να προέρχεσαι από εντός έδρας ήττα. Βοηθά σε τομείς αυτοπεποίθησης και ρυθμού, το έλεγα και πριν το παιχνίδι», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ και συνέχισε με... ρητό.

«Θα χρησιμοποιήσω κάποια λόγια του φίλου μου Τσαρλς Μπάρτον, που σήκωσε το τελευταίο τρόπαιο του Άρη. «Ποτέ μην υποτιμάς μία νίκη». Κερδίσαμε μία καλή ομάδα, μπορώ να γυρίσω σπίτι χαμογελαστός και όχι χτυπώντας το κεφάλι μου...».

Ακολούθως, ο κόουτς του Άρη τοποθετήθηκε για τους τραυματισμούς: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Ρίτσαρντσον με την Βαλένθια, σε κάθε περίπτωση δε θα είναι 100%. Για τον Κακιούζη πήρα πολύ δύσκολη απόφαση να τον ξεκουράσω. Ήθελε να παίξει, αλλά έπρεπε να τον ξεκουράσουμε για την Βαλένθια. Νομίζω θα τα καταφέρει. Για τον Μάιλς βλέπετε ότι παίζει με ένα πόδι. Δείχνει μεγάλη καρδιά, όμως χρειαζόμαστε περισσότερα σε αυτή την θέση. Τώρα προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Δεν τον βάζω πάνω από 15 λεπτά γιατί δεν μπορεί. Ακόμα κι έτσι, πάντως, είναι χρήσιμος. Ήταν πολύ καλό που επέστρεψε ο Μπετς και νομίζω θα είναι καλύτερος με τις προπονήσεις. Μοιάζουμε με νοσοκομείο! Θα είμαστε όμως εντάξει».

Για την Βαλένθια ο Μπλατ δε θέλησε να πει πολλά πράγματα: «Είναι δύο ημίχρονα. Το πρώτο παιχνίδι έχει πάντα πίεση στον γηπεδούχο. Πρέπει να παίξεις σε ένα στιλ που θέλεις στο γήπεδό σου. Η Βαλένθια είναι εκπληκτική ομάδα, τέταρτη στην Ισπανία. Έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα της και τον φίλο μου Νέβιν Σπάχια», είπε και κατέληξε με σχόλιο για την Α1: «Είναι σκληρό πρωτάθλημα. Υπάρχουν εξαιρετικοί προπονητές και πολύ καλοί Έλληνες. Επειδή είναι ανταγωνιστικό έρχονται σπουδαίοι ξένοι. Για τους λόγους αυτούς ο καθένας μπορεί να σε κερδίσει».

Από πλευράς παικτών στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Δήμος Ντικούδης που τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν. Θέλαμε να κερδίσουμε, προερχόμασταν από ήττα στο Περιστέρι και άλλωστε κάθε παιχνίδι είναι πια πολύ σημαντικό προκειμένου να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Μετράει η νίκη, το αποτέλεσμα. Αν ήμασταν λίγο προσεχτικοί θα τελειώναμε νωρίτερα το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έδειξε ψυχή και μας δυσκόλεψε».

Κοιτώντας τη συνέχεια ο φόργουορντ του Άρη τόνισε: «Τώρα κοιτάμε το EuroCup. Είναι καλή ψυχολογική ώθηση η νίκη για μας εν όψει Βαλένθια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς. Χρειάζεται να κερδίσουμε ανεξαρτήτου διαφοράς. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια στην Ευρώπη, θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρόκριση. Γι' αυτό τον λόγο παίζουμε και ταξιδεύουμε τόσους μήνες».


QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Χρειάζονταν περισσότερα...»
20/03/2010 20:07
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ο Μηνάς Γκέκος ξεκίνησε την τοποθέτησή του με συγχαρητήρια και ευχές λέγοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Άρη για τη νίκη του. Εύχομαι καλή επιτυχία στα ματς με την Βαλένθια, να μας εκπροσωπήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο». Και συνέχισε για το ματς: «Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσουμε τον Άρη εδώ.

Πρέπει να είσαι πιο εύστοχος, να κάνεις λιγότερα λάθη, γενικότερα καλύτερος απ' ότι ήμασταν σήμερα. Δεν έχω παράπονο, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Ο Άρης έχει πολύ καλούς περιφερειακούς, σουτάρει περισσότερα τρίποντα από δίποντα, ξέρει να τρέχει σε ανοιχτό γήπεδο. Στην μέρα του μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

Ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις στον «άσο», όπου ο Άρης άλλαζε συνεχώς παίκτες. Υπήρχε μεγάλη πίεση στον Γκριν. Στο δεύτερο ο Άρης με πολλά επιθετικά ριμπάουντ έλεγχε το παιχνίδι. Παίξαμε όσο χρειαζόταν για να είμαστε κοντά, για να κερδίσεις τον Άρη στο Αλεξάνδρειο πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα...».

Από την πλευρά του ο Τορίν Φράνσις υποστήριξε: «Η ομάδα μου έκανε καλή προσπάθεια σε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Εδώ είναι ένα δύσκολο μέρος να παίζεις. Ο Άρης έχει καλή ομάδα και είναι καλύτερος όταν παίζει στο σπίτι του. Σε αυτή την λίγκα κάθε ομάδα έχει δυνατή έδρα. Σε αυτά τα ματς μετράν τα μικρά πράγματα. Βολές, ένα ριμπάουντ, ένα λάθος...».


sportnet.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
τουλαχιστον η ομαδα παρα τα μυρια προβληματα που εχει χτυπαει καθε παιχνιδι με οποιονδηποτε αντιπαλο.πιστευω πως πλεον δεν τιθεται θεμα παραμονης.
ashton
όσο η παραμονή δεν είναι εξασφαλισμένη μαθηματικά, καλώς ή κακώς θα υπάρχει θέμα παραμονής ..
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ashton @ Mar 23 2010, 16:05 ) *
όσο η παραμονή δεν είναι εξασφαλισμένη μαθηματικά, καλώς ή κακώς θα υπάρχει θέμα παραμονής ..

οκ,αν το δουμε μαθηματικα εχεις δικιο.απλα δεν πιστευω πως θα κινδυνευσουμε.θα μιλαμε για αυτοκτονια ολκης σε τετοια περιπτωση!
nikefalin
QUOTE(ashton @ Mar 23 2010, 18:05 ) *
όσο η παραμονή δεν είναι εξασφαλισμένη μαθηματικά, καλώς ή κακώς θα υπάρχει θέμα παραμονής ..


ρε συ, το γούρι έπιασε και φέτος, μην το παρατραβάς. ευτυχώς ή δυστυχώς η φετινή Α1 έχει αντιπάλους σε χειρότερη κατάσταση, είτε αγωνιστικά είτε διοικητικά. Η ομάδα είχε σωθεί εδώ και καιρό. Τώρα έχει σωθεί και σχεδόν μαθηματικά. Η μόνη πιθανότητα να κινδυνέψει είναι να φύγει ο Γκέκος ( που δεν υπάρχει τέτοιο ενδέχομενο για την ώρα).

Ας δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος στο αμέρικα , τι θα γίνει με τα άρθρα και τα δικαστήρια ( εκτός αν βρεθεί κάποιος να πληρώσει τα χρέη του μπαρμπά Γιάννη) , ας δούμε τι θα γίνει με το σφιχτό εναγκάλιασμα της ομάδας με το πιο ηλίθιο κομμάτι των φανατικών ( που απομακρύνει όσους θέλουν να δουν την ομάδα να παίζει με κανονικές ανθρώπινες συνθήκες) , ας δούμε και κάποια θετικά όπως η λειτουργία ακαδημίας , ας δούμε τι σχέδιο υπάρχει για την επόμενη σεζόν με ή χωρίς θείο Μπόμπ.

Σε όλα τα παραπάνω για μένα υπάρχει μια και μοναδική προτεραιότητα. Να μείνει ο Μηνάς.

Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(nikefalin @ Mar 24 2010, 08:52 ) *
ρε συ, το γούρι έπιασε και φέτος, μην το παρατραβάς. ευτυχώς ή δυστυχώς η φετινή Α1 έχει αντιπάλους σε χειρότερη κατάσταση, είτε αγωνιστικά είτε διοικητικά. Η ομάδα είχε σωθεί εδώ και καιρό. Τώρα έχει σωθεί και σχεδόν μαθηματικά. Η μόνη πιθανότητα να κινδυνέψει είναι να φύγει ο Γκέκος ( που δεν υπάρχει τέτοιο ενδέχομενο για την ώρα).

Ας δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος στο αμέρικα , τι θα γίνει με τα άρθρα και τα δικαστήρια ( εκτός αν βρεθεί κάποιος να πληρώσει τα χρέη του μπαρμπά Γιάννη) , ας δούμε τι θα γίνει με το σφιχτό εναγκάλιασμα της ομάδας με το πιο ηλίθιο κομμάτι των φανατικών ( που απομακρύνει όσους θέλουν να δουν την ομάδα να παίζει με κανονικές ανθρώπινες συνθήκες) , ας δούμε και κάποια θετικά όπως η λειτουργία ακαδημίας , ας δούμε τι σχέδιο υπάρχει για την επόμενη σεζόν με ή χωρίς θείο Μπόμπ.

Σε όλα τα παραπάνω για μένα υπάρχει μια και μοναδική προτεραιότητα. Να μείνει ο Μηνάς.



thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
ashton
ο Ηλυσιακός έχει εντός έδρας την Καβάλα, τα Τρίκαλα και το Περιστέρι. Εύκολα κάνει 3 νίκες . Επίσης παίζει το ίδιο διάστημα έξω με τον Πανιώνιο που έχει κατεβάσει ρολά - δε θυμάμαι και ποιους απο τους κυανερυθρους εχει ο Δελημπαλταδάκης . Δεν είναι απίθανο να κάνει 4 νίκες και να έρθει στο Ελληνικό με 8 νίκες.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ashton @ Mar 24 2010, 19:34 ) *
ο Ηλυσιακός έχει εντός έδρας την Καβάλα, τα Τρίκαλα και το Περιστέρι. Εύκολα κάνει 3 νίκες . Επίσης παίζει το ίδιο διάστημα έξω με τον Πανιώνιο που έχει κατεβάσει ρολά - δε θυμάμαι και ποιους απο τους κυανερυθρους εχει ο Δελημπαλταδάκης . Δεν είναι απίθανο να κάνει 4 νίκες και να έρθει στο Ελληνικό με 8 νίκες.

και τοτε στο ελληνικο θα τελειωσουν ολα.δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να παιζεται η κατηγορια τοτε και να μην κερδισουμε.
ashton
QUOTE
AΕΚ - Μαρούσι 2010-03-26
Μπάλα 3

Το Μαρούσι αφήνει πίσω του μια «ασυνήθιστη εβδομάδα», παίζοντας με την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών Ελληνικό. Ο Φάνης Κουμπούρας ανέφερε στο esake.gr…

ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ:

«Περάσαμε μία ασυνήθιστη εβδομάδα. Το παν είναι να καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ στην έδρα της έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα».


esake.gr

Μόνο από ένα παίκτη δηλώσεις...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - «Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ»
26/03/2010 16:28
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα δίνει η ΑΕΚ αύριο (5μ.μ., Novasports 1) στο άδειο (λόγω τιμωρίας της έδρας) κλειστό του Ελληνικού, απέναντι στο Μαρούσι. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Μαρούσι είναι μια ποιοτική ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα έφτασε μια ανάσα από τα προημιτελικά.

Έχει βάθος πάγκου και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να τους κοντράρουμε» δήλωσε ο προπονητής του «δικεφάλου» Μηνάς Γκέκος, που έχει προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα για την αυριανή συνάντηση.

Ενώ, ο Λαμόντ Μακ, σχολίασε: «Το κακό πάλι είναι πως θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Είναι ένα αρνητικό στοιχείο, το Μαρούσι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο. Εμείς όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και όπως πάντα θα πάμε για τη νίκη».

Γ. Πάλλας


sportnet.gr
Air Kef
Eχω και του Αριγκμπάμπου μία γιαυτό το καθολικής σημασίας ματς, είπε στο tweeter ότι είναι δύσκολο ματς και παρόλο που ξεκίνησε άσχημα η ΑΕΚ κάνει καλές εμφανίσεις τελευταία. biggrin.gif biggrin.gif
ashton
χαλι η ΑΕΚ στο α' μερος. Μονο ο Μακ κάτι ψιλοκανει, οι υπολοιποι ψιλοχαμενοι και κυριως σε διαγωνισμο ποιος θα κανει πιο πολλες φορές βήματα..
36-41
νικαει και ο Ηλυσιακός και πλησιάζει..
ashton
εκατσε λιγο το Μαρουσι στο 4ο, πιεσαμε λιγο στην αμυνα, αλλά τελικά χάσαμε με 66-73..

Και φυσικά με 11/30 διποντα (3/16 στην επανάληψη...)

6/8 2π στην α περιοδο
2/6 στην 2η...
2/8 στην 3η.....
1/8 στην 4η......

ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...

ούτε και με 17 λάθη

νικησε και ο Ηλυσιακός και τα φίδια μας ζώσανε κανονικότατα..
Hoff
Κρίμα, δεύτερη σερί ήττα στο τέλος, αν και όπως έχω ξαναγράψει, έχουμε πάρει αρκετά ματς έτσι συνεπώς δεν πρέπει να έχουμε παράπονο.

Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε κόσμο (μάλλον κι άλλα επεισόδια) αλλά ίσως μία από τις δύο εντός έδρας ήττες που κάναμε τελευταία να την είχαμε γλυτώσει.

Χωρίς δίποντα παίζουμε όλη τη χρονιά και αυτό προφανώς έχει κοστίσει, καθώς επίσης και τα λάθη αλλά αυτό είναι το τίμημα όταν δεν έχεις καθαρό άσσο. Χάσανε και 2 κρίσιμες βολές ο Φράνσις και ο Μακ που μπορεί να μας κρατούσαν στον αγώνα μέχρι το τέλος ενώ και το τρίποντο του Μαζέικα δε βρήκε στόχο αλλά δε γίνεται να περιμένουμε από το Μαζέικα να καθαρίζει τα παιχνίδια. Έβαλε το κρίσιμο με τον Πανελλήνιο, μάλλον έκλεισε για φέτος...

Ashton, έτσι κι αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό. Ο λόγος που είμαστε πιο άνετοι είναι γιατί δε θα χρειαστεί να καλύψουμε διαφορές και άλλα σχετικά. Από εκεί και πέρα, αν η Καβάλα δεν κάνει περισσότερες από 8 νίκες μέχρι το τέλος, τότε έχουμε σωθεί και μαθηματικά καθότι στην ισοβαθμία ευνοούμαστε καθώς και σε τριπλή με Ηλυσιακό (ακόμα και αν χάσουμε πάλι). Τώρα αν κάτσει τετραπλή τι να πω? Δε γίνονται αυτά. Η Καβάλα έχει Άρη και Πανελλήνιο μέσα καθώς και Τρίκαλα έξω. Τα Τρίκαλα έχουν Ηλυσιακό έξω και Πανιώνιο μέσα. Το ενδεχόμενο να κάνουν όλοι αυτοί τις νίκες που πρέπει και μεις να χάσουμε και από τον Ηλυσιακό το βρίσκω σχετικά απίθανο.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ένα ματς που και λόγω κόσμου έχουμε αρκετές πιθανότητες να το πάρουμε. Το μόνο πρόβλημα είναι η υπεροπλία του ΠΑΟΚ μέσα στη ρακέτα. Πιστεύω όμως ότι έχουμε σωθεί οριστικά (προφανώς όχι μαθηματικά, εννοείται αυτό). Αν είναι να πέσουμε επειδή τελευταία αγωνιστική με κόσμο (ή μήπως θα παίξει καμια τιμωρία πάλι?) απέναντι στον Ηλυσιακό δεν πήραμε τη νίκη... ε τότε καλύτερα που πέσαμε φέτος γιατί αργά ή γρήγορα θα γινόταν (εκτός αν έρθει ο Bob... λέμε τώρα).
nikefalin
QUOTE(Hoff @ Mar 27 2010, 20:35 ) *
Ashton, έτσι κι αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό. Ο λόγος που είμαστε πιο άνετοι είναι γιατί δε θα χρειαστεί να καλύψουμε διαφορές και άλλα σχετικά. Από εκεί και πέρα, αν η Καβάλα δεν κάνει περισσότερες από 8 νίκες μέχρι το τέλος, τότε έχουμε σωθεί και μαθηματικά καθότι στην ισοβαθμία ευνοούμαστε καθώς και σε τριπλή με Ηλυσιακό (ακόμα και αν χάσουμε πάλι). Τώρα αν κάτσει τετραπλή τι να πω? Δε γίνονται αυτά. Η Καβάλα έχει Άρη και Πανελλήνιο μέσα καθώς και Τρίκαλα έξω. Τα Τρίκαλα έχουν Ηλυσιακό έξω και Πανιώνιο μέσα. Το ενδεχόμενο να κάνουν όλοι αυτοί τις νίκες που πρέπει και μεις να χάσουμε και από τον Ηλυσιακό το βρίσκω σχετικά απίθανο.

έτσι είναι αλλά για το γούρι το κάνει ο ashton !

QUOTE(Hoff @ Mar 27 2010, 20:35 ) *
Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ένα ματς που και λόγω κόσμου έχουμε αρκετές πιθανότητες να το πάρουμε.


χμμμ, μπα δεν υπάρχει περίπτωση φέτος...τα καινάρια κυριαρχούν, γουστάρουν να παίζουν και μόνοι τους αν γίνεται, χωρίς παίκτες, να παίζουν αυτοί μπάλα.

QUOTE
Κίνδυνος νέας τιμωρίας

Του Γιώργου Νικολάου

Μπορεί το επεισόδιο με τον Σταύρο Ελληνιάδη να μην πήρε έκταση, μπορεί ο αγώνας με το Μαρούσι να ανήκει (έτσι ή αλλιώς) στο… χθες, η ΑΕΚ όμως κινδυνεύει με νέα τιμωρία. Και θα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο να τιμωρηθεί ομάδα για παραβατική συμπεριφορά σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση! Αλλά με την ΑΕΚ όλα μπορεί να συμβούν.
Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά:

Πηγαίνοντας προς τη φισούνα ο Σταύρος Ελληνιάδης δέχθηκε φραστική επίθεση οπαδού της "Ένωσης". Μετά τις όποιες υβριστικές εκφράσεις, ο οπαδός έφτυσε τον παράγοντα του Αμαρουσίου, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να τον χαστούκισε. Προκλήθηκε αναστάτωση, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, απειλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις, αλλά το επεισόδιο έληξε.

Η ΑΕΚ έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα προβλήματα και κυρίως το πολύ βαρύ φύλλο αγώνα, που συνέταξε ο Λάζαρος Βορεάδης. Η "Ένωση", πολλάκις υπότροπη, κινδυνεύει με νέα τιμωρία, αφού παρά τις εντολές για νέα καταμέτρηση των προσκεκλημένων της στην ανάπαυλα, αυτό δεν έγινε ποτέ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τους διαιτητές.

basketblog.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Μπράβο στον Μπαρτζώκα»
27/03/2010 20:49
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Τα εύσημα στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την δουλειά του στο Μαρούσι απένειμε μετά το τέλος του αγώνα ο Μηνάς Γκέκος. «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Γιώργο για την καταπληκτική πορεία του Αμαρουσίου στην Ευρώπη. Δίκαια είναι τρίτο στο πρωτάθλημα. Για ένα σουτ έχασε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα» δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης».

Και συνέχισε: «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Μαρούσι πήρε μια δίκαιη νίκη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το πικ εν ρολ, αλλά αποτύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε, το φτάσαμε σε ένα σουτ όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σε τέτοια ματς, όμως, αν κάνεις 17 λάθη δύσκολα έχεις τύχη». Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται ως το τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Γκριν: «Σκληρό παιχνίδι»
Ο Ταουρίν Γκριν ου τα έβαλε με όλη την περιφέρεια του Αμαρουσίου, υποστήριξε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Βελτιωθήκαμε αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα το χρησιμοποιήσουμε ως μάθημα για την συνέχεια».


QUOTE
ΜΑΡΟΥΣΙ - Μπαρτζώκας: «Να μη χαλάσουμε το μυαλό μας»
27/03/2010 20:51
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ανακουφισμένος από το θετικό αποτέλεσμα έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου τον Μηνά για την ανάκαμψη της ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε φτάσαμε τις νίκες που είχαμε πέρσι.

Μέλημά μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα ως το τέλος», δήλωσε ο τεχνικός του Αμαρουσίου κι πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι, αλλά χάσαμε εύκολα λέι απ. Τελικά κερδίσαμε γιατί στο τέλος ήμασταν εύστοχοι στις βολές».

Ο Μπαρτζώκας μίλησε και για τους «δήθεν» τραυματίες λέγοντας ότι «επειδή γράφτηκε πως δύο παίκτες μας προσποιούνται τους τραυματίες θέλω να τονίσω πως οι Μπατής και Μαυροειδής είχαν σοβαρές θλάσεις. Σήμερα προσπαθήσαμε να τους προστατεύσουμε από υποτροπή». Όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν, εξήγησε: «Μέλημά μας είναι να μην χαλάσει το μυαλό μας. Τα παιδιά ξέρουν πως τα προβλήματά μας υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Α1. Στο 80%. Η διαφορά είναι πως για το Μαρούσι είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα δώσει τις λύσεις».

Καϊμακόγλου: «Δε θα διαλύσουμε την ομάδα»
Ο αρχηγός του Αμαρουσίου Κώστας Καϊμακόγλου, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί αν είμαστε σοβαροί στη συνέχεια δεν θα χάσουμε την τρίτη θέση. Κατά δεύτερον είναι σημαντική γιατί προηγήθηκε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Συνέβησαν πρωτοφανή πράγματα. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να πάρουμε τη νίκη». Και κατέληξε: «Κάναμε μια απεργία την Δευτέρα. Η διοίκηση έκανε μια κίνηση που δεν άφησε τους πάντες ικανοποιημένους. Δεν θέλουμε να διαλύσουμε αυτή την ομάδα και να γκρεμίσουμε ό,τι έχουμε «χτίσει» μέχρι σήμερα».

Επεισόδιο με Ελληνιάδη
Επίθεση δέχθηκε στην φυσούνα ο Σταύρος Ελληνιάδης (τον έφτυσαν) και απάντησε με χαστούκι στον «φίλαθλο», ο οποίος τα έβαλε με τον μάνατζερ του Αμαρουσίου. Τελικά στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια...


sportnet.gr

ο κίνδυνος για φούντο ΔΕΝ είναι μαθηματικός...
Εχουμε δυο ηττες δεδομένες στα τέσσερα ματς, ενώ οι τρεις αντίπαλοί μας ΚΑΜΙΑ .

Θέλουμε τουλάχιστον μια ήττα για τον Ηλυσιακό (και Καβάλα) και 2 για τα Τρικαλα για να σωθούμε...

ο Ηλυσιακός έχει Τρικαλα,Περιστερι μεσα και διαλυμενο Πανιωνιο εξω...
τα Τρικαλα έχουν Ιλισια εξω (οκ εστω αυτή η μια ηττα) αλλά Καβάλα- & διαλυμενο Πανιωνιο μεσα κι ένα ματς στο Περιστέρι που ίσως είναι αδιάφορο...

η Καβάλα αντε πες οτι χανει απο τα Τρικαλα, εχει Αρη- Πανελληνιο μεσα μπορει να τους παρει να φτάσει τις 8 νίκες, και το άλλο ματς είναι με τον διαλυμενο Πανιωνιο στη Νεα Σμυρνη...

κοινώς απο τον Πανιωνιο ψιλοκρεμόμαστε...
Air Kef
Κοινως ρε Ashton, είσαι λίγο υπερβολικός. biggrin.gif

Εδώ δεν έχει πέσει άλλες χρονιές η ΑΕΚ και έχει κάνει κουφές νικες, τι φίδια ζώνουν..

Και πες ότι γίνονται όλα αυτά με Ηλυσιακό, ο Πανιώνιος είναι εκτός πλέι οφ σε εκείνη την περίπτωση, άρα ο ΠΑΟΚ εντός, άρα το ματσάκι θα το πάρει η ΑΕΚ αν χρειάζεται.
ashton
ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει να μπει στα πλειοφ.
in my humble opinion ο Πανιώνιος δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στην 8άδα, εκτός κι αν το Περιστέρι δε θέλει να μπει. Όμως το Περιστέρι όπως φάνηκε με Μαρούσι & Άρη θελει να μπει...
ο ΠΑΟΚ θα θέλει το διπλό για να περάσει το Περιστέρι, να πάει 6ος και να διεκδικήσει τετράδα στα πλειοφ..
Hoff
Καλά όλα αυτά για τους αδιάφορους και τους μη αδιάφορους (δεν αντιλέγω, ισχύουν στο ακέραιο και καλά κάνεις και τα λαμβάνεις υπ'όψιν) απλά θεωρώ ότι αφενός δε θα καταφέρει η Καβάλα να κάνει περισσότερες από 3 νίκες μέχρι το τέλος (ειδικά τώρα που ο Τίγρης έδιωξε τον Κόλινς που ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θεωρούσα ότι η Καβάλα μπορούσε να κερδίσει μέσα στον Ηλυσιακό, να κερδίσει Άρη και Πανελλήνιο), ή έστω τα Τρίκαλα να περιοριστούν σε μία νίκη, αφετέρου θα κερδίσουμε τον Ηλυσιακό τελευταία αγωνιστική.
Μιλάμε για μία ομάδα η οποία είναι κατώτερη από τη δική μας, ενώ εκτός έδρας δεν αποτελεί αυτό που λέμε φόβητρο. Όταν κοντράρουμε Μαρούσι, Άρη, κερδίζουμε Πανελλήνιο, χάνουμε από Κολοσσό στις λεπτομέρειες (ο οποίος είναι φανερό ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση) δε θα έχουμε πρόβλημα με τον Ηλυσιακό.

Κανείς δε θέλει να κρίνεται η χρονιά στο τελευταίο ματς - και επειδή ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα - όμως αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό τότε, ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σε τελική ανάλυση, θα μπορούσαμε να παίζαμε με Ηλυσιακό αντί Μαρούσι τώρα και να είχαμε το Μαρούσι στο τέλος. Είναι πως κάθεται το πρόγραμμα, τι να κάνουμε τώρα? Επίσης, και με 7 νίκες του Ηλυσιακού πρέπει να κερδίσουμε για να μην ισοβαθμίσουμε.
ashton
η Καβάλα είναι σίγουρα ο αδύναμος κρίκος (και μας ευνοεί πιθανή ισοβαθμία γιατί τους πήραμε μέσα-έξω)
από την άλλη αν πέσει η Καβάλα υπάρχει "πολιτικό κόστος" ενώ αν πέσει η Α.Ε.Κ. όχι.
Dwyane ''the flash'' Wade
oπως και να εχει αν τα παντα κριθουν την τελευταια αγωνιστικη με τον ηλυσιακο εγω πιστευω πως θα κερδισουμε!αν εχουμε και κοσμο τοτε ειμαι σιγουρος!εξαλλου οπως ειπαν και καποια παιδια παραπανω αν χασουμε αυτο το ματς ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.ολο το κακο ξεκινησε απο την αρχη με το θεμα των ξενων.τουλαχιστον με αυτος θα ειχαμε παρει τρικαλα και περιστερι στο ελληνικο και τωρα θα ειχε τελειωσει το παραμυθι.
ashton
και με τις αρχικές ήττες, αν δεν είχε φύγει ο ΜακΓκραθ ή είχε έρθει άλλος, ή είχε αναλάβει απ'ευθείας ο Μηνάς μετά τον Φλεβαράκη θα είχαμε άλλες 2-3 νίκες και θα κυνηγάγαμε πλειοφ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.