Dred11
Jul 12 2016, 12:04
QUOTE (Nemesakos @ Jul 12 2016, 12:45 )

ΠΗΓΗΕδώ λέει πως συμφώνησε και ο Κλαβέρ και επικαλείτε Ιταλικά μέσα. Σήμερα βλέπω κινητικότητα!
Αν ισχύει το 1.1 εκ. είναι τρελή προσφορά και αμφιβάλλω αν οποιαδήποτε ομάδα εκτός ισπανικών που έχουν λόγο να θέλουν ένα καλό γηγενή παίκτη θα πλήρωνε τόσα λεφτά. Εν πάση περιπτώσει με Κλαβέρ Μπουρούση θα έχουμε την κορυφαία frontline στην Ευρώπη, η οποία ακόμα και σε σχέση με την frontline της Φενέρ θα παρουσιάζει μεγαλύτερο βάθος και versatility. Θα πέσει πολύ μεγάλο βάρος στον Πεδουλάκη να αξιοποιήσει επιθετικά αυτούς τους παίκτες. Αν αποτύχει αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία.
bodiroga10
Jul 12 2016, 12:07
παντως και σημερα ο κοντος ειπε οτι το κλαβερ+μπουρουση το βλεπει παρα πολυ δυσκολο αφου δεν βγαινει οικονομικα
επισης ειπε οτι του μπουρουση δεν εξαρταται μονο απ τον ιδιο τον παικτη αλλα και απ τον παναθηναικο που εχει δυνατοτητα να επιλεξει το 2ο σεναριο με κλαβερ
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...hs.4167196.htmlεδω λεει οτι ο μπουρουσης εστειλε το συμβολαιο υπογεγραμμενο αλλα με προθεσμια για το nba
προφανως φανταζομαι και με το σχετικο buyout οπως εγινε στην πριπτωση κουζμινσκας-νταρουσαφακα που ηταν στις 600χιλ
Nemesakos
Jul 12 2016, 12:08
QUOTE (more stars @ Jul 12 2016, 13:03 )

Δεν πιστεύω ότι θα έρθουν και οι δύο, θα ήταν παράλογο απο πολλές απόψεις.
Επίσης θεωρώ τον Κλαβέρ 4-3άρι και σε καμία περίπτωση για παίκτη του μυρίου για 3άρια (20 λεπτά).
οκ απόψεις είναι αυτές, δεν είναι απαραίτητο να έχω δίκιο. θα δούμε.
Αυτό που ήθελα όμως να σε ρωτήσω είναι γιατί βάζεις τον Κλαβέρ στο 4 δίπλα σε Γκιστ και Φώτση, αφού θες να τον χρησιμοποιήσεις 20λ στο 3 και 5 στο 4.
Σωστή η παρατήρηση. Αν και όσο μπακαλίστικα και αν το κάνουμε οι χρόνοι θα είναι ανάλογα της απόδοσης έτσι κ αλλιως. Αν μπω στο τρυπάκι να κάνω μπακαλίστικη εκτίμηση θα έλεγα ότι
στο 3 θα είναι:
10-12 ο Βλάντο
18 ο Χαραλάμπης
10-12 Κλαβέρ
ενώ στο 4:
10-12 Κλαβέρ
20-22 Γκιστ
8-10 Φώτσης
Μπορεί να έβαλα την πηγή αλλά μου φαίνεται απίθανο να πάρει και Κλάβερ. Μάκάρι δλδ να τον πάρει αλλά δύσκολες εποχές για ανοιγματα!
Dred11
Jul 12 2016, 12:14
Έκλεισε οριστικά ο Μπουρούσης!
MaJesty23
Jul 12 2016, 12:15
QUOTE(spysta @ Jul 12 2016, 11:56 )

Tιποτα φιλος , δεν ξερω αν ισχυει.
δεν εχω δει ισολογισμους ,ουτε ισοζυγια , ουτε καρτελες λογαριασμων, ουτε περιοδικες δηλωσεις , ουτε παρασταστικα ουτε τιποτα.
αλλα πραγματα που γνωριζω απο πρωτο χερι ,λογω δουλειας , διαμορφωνουν την γνωμη μου γι αυτον.
Spysta auditor και συ?
Thodoros
Jul 12 2016, 12:16
Λογικό δεν είναι να μην έρθουν και οι δύο ? ( άλλωστε ελάχιστα δημοσιεύματα είπαν για πακέτο και αυτά από κάποια τραβηγμένα sites ) , νομίζω κανέναν δεν χαλάει η συγκεκριμένη κίνηση.
Με Κλαβέρ /Μπάτμαν / Γκιστ , Σίγκλετον & Ιαν και πάλι πολύ καλά είμαστε, σχεδόν άριστα σε σχέση με πέρυσι!!!
Πριν κανένα μήνα άμα το έγραφε κάποιος , θα το βλέπαμε ως αστείο αλλά όπως φαίνεται πάμε πολύ καλά.
+Μια ακόμα θέση κοινοτικού* που μένει για μετά ( θα έχουν χρόνο να ψαχτούν κι όλας για το *διαβατήριο του Τζέιμς! )
spysta
Jul 12 2016, 12:18
QUOTE(MaJesty23 @ Jul 12 2016, 11:15 )

Spysta auditor και συ?

για λιγο ακομα ναι φιλος
irving
Jul 12 2016, 12:23
πολυ καλη μεταγραφη αλλα με ανησυχει οτι εχουμε δυο παιχτες που μπορουν να φυγουν αρχες αυγουστου και να ψαχνομαστε μεσα στον αυγουστο
AJSlaughter6
Jul 12 2016, 12:24
Mόνο η ανακοίνωση μένει για Μπουρούση σύμφωνα με sport24. Μπράβο στον ΔΓ φέτος!!
Τεραστια δικαιωση για τον ΔΓ η εξελιξη με τον Μπουρουση. Αυτη τη φορα δεν ειναι ο κατα τα αλλα φιλοτιμος και συμπαθεστατος Μαυροκεφαλιδης, αλλα ο Ελληνας Νοβιτσκι που προερχεται απο την πιο ωριμη σεζον της καριερας του. Το ειχα πει και μετα τον αποκλεισμο απο την Κουτσα, πως ο ΔΓ θα τον εφερνε κατα 95% φετος το Καλοκαιρι.
Παμε να φτιαξουμε μια τρομερη ομαδα για τα οικονομικα δεδομενα μας. Το θεμα ειναι μη στραβωσει κατι την τελευταια στιγμη και ψαχνομαστε να βρουμε βασικο παικτη μηνα Αυγουστο.
Πολλα τα ερωτηματικα μεχρι τα μεσα του Αυγουστου, αφου δυο παικτες εχουν την δυνατοτητα να αποχωρησουν και οι θεσεις των ξενων ειναι σε αναμενα καρβουνα. Τωρα παμε για Οκαρο Γουαιτ ή Κλαβερ;
shtarkws
Jul 12 2016, 12:35
QUOTE(Thodoros @ Jul 12 2016, 11:46 )

Μάλιστα και κάπως έτσι έλειψα 1.5 μέρα χωρίς να ξέρω τι γίνεται και τελικά δεν έγινε τίποτα! ( ακόμα γράφουνε όλοι αυτοί εκεί έξω ότι αύριο έρχεται ο τάδε και τα σχετικά) αλλά μηδέν στο πηλίκον.
Ο Μπουρού απ την άλλη εξετάζει τις προτάσεις που έχει και απορώ γιατί αυτό σας κάνει εντύπωσή κι όλας : κάθε άλλα παρά παράλογο δεν είναι για τον ίδιο ( απ την στιγμή που έχει πει ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να δοκιμάσει στο nba ) εμείς είμαστε παράλογοι ( η Διοίκηση δλδ ) που περιμένει έτσι με σταυρομένα τα χέρια .... τα ίδια τα είχαμε και με Νικ ( θα έρθει δεν θα έρθει ) , θεωρώ σπουδαίο το ποσό του συμβολαίου που [έχει ακουστεί] ότι του έχει προταθεί!
Οπότε καλά θα κάνει η διοίκηση να μην μας κοροϊδεύει έτσι γιατί κάποια πράγματα φαίνονται .... με αυτά τα λεφτά θα το πω ξανά λύσεις υπάρχουν με τα λεφτά του Μποχωρίδη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Αν δεν έρθει ούτε Κλαβέρ ούτε Μπουρού ( για όποιον λόγο , που δεν τους ξέρουμε όλους)
Τότε η ομάδα θα είναι ξανά κάτι ενδιάμεσα από Ζαλγκίρις με Ερυθρού Αστέρα. Για την ώρα αυτούς έχουμε:
1. Νικ - Μποχωρίδη
1-2. Τζέιμς
2. Παπας -Φελντειν
3. ΒΧ
4. Γκιστ - Φώτσης
5. Σίγκλετον
9 +1 (Λούτζης) ...το λέω για να θυμόμαστε που είμαστε και όχι που θα θέλαμε να είμαστε!
Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς για να πανικοβληθουμε. Είμαστε ακόμη στον Ιούλιο. Εκτός αυτού έχουμε κλείσει 2 καλούς παικτες και είμαστε κοντά σε άλλους 2
QUOTE(spysta @ Jul 12 2016, 12:44 )

ελα τωρα που πειραχτηκες κι ολας !! λες και δεν με ξερεις και μου απαντας σαν να ειμαι κανας τρολακιας ψευτακος ξερωγω.
ΞΕΡΕΙΣ οτι γραφω σοβαρα και ΔΕΝ τρολαρω ουτε ειμαι κανας ερυθρολευκος υπασπιστης τυπου Τσουκαλα κτλ
και ΕΠΙΣΗΣ δεν αφησα ΠΟΥΘΕΝΑ υπονοουμενο.
ειπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι οσον αφορα την εφορια ΔΕΝ γνωριζω αρα δεν μπορω να κρινω .. και συμπληρωσα ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αλλα πραγματα γνωριζω που μου διαμορφωνουν την αποψη για τον ΔΓ.
και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα αναφερω τιποτα φιλε more stars. ΔΕΝ ειμαι εισαγγελεας ουτε εκδοτης εφημεριδας.
η γνωμη μου εχει διαμορφωθει απο προσωπικα βιωματα φιλων μου που εχουν συνεργαστει επαγγελματικα με τον ΔΓ (τον ιδιο) και τον περιγυρω του + οοοολα αυτα τα ωραια βρισιδια και τις απειλες που εχει ξεστομισει δημοσια τοσα χρονια που βρισκεται στον προεδρικο θοκο της ΚΑΕ ΠΑΟ.
κατα τ αλλα λατρεμενε μου Kidd ... εκτος του οτι ειμαι πρωταθλητης Ελλαδος και 5-6 χρονια τωρα πρωταγωνιστω στην Ευρωλιγκα .. ΕΚΘΕΙΑΖΩ τις κινησεις του ΠΑΟ και τις θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
οποτε σχολιακια τυπου πονεμενος κτλ να παραλειπονται διοτι ειναι παντελως αχρειαστα και ανακριβη !!
εισαι και moderator μην ξεχνας
ευχαριστωωωωωωω
και ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ !! να ΔΟΥΝ με ποιους βγαινει ο moderator τους

Ομολόγησε ότι ανησυχεις επειδή ο μοντ ξεκίνησε ψηστηρι στον Σλουκα όταν βγαίνουν μαζί στα μπουζούκια
Φοβερη κινηση με μπουρουση αν αξιοποιηθεισ ωστα αλλα με φοβιζει οτι μεχρι αρχες αυγουστου και αυτος και ο τζειμς εχουν nba out
Αν δηλαδη 30 ιουλιου βρουν προταση και οι 2 και πανε αμερικη εμεις που θα τους αντικαταστησουμε?
more stars
Jul 12 2016, 12:38
QUOTE (Nemesakos @ Jul 12 2016, 13:08 )

Σωστή η παρατήρηση. Αν και όσο μπακαλίστικα και αν το κάνουμε οι χρόνοι θα είναι ανάλογα της απόδοσης έτσι κ αλλιως. Αν μπω στο τρυπάκι να κάνω μπακαλίστικη εκτίμηση θα έλεγα ότι
στο 3 θα είναι:
10-12 ο Βλάντο
18 ο Χαραλάμπης
10-12 Κλαβέρ
ενώ στο 4:
10-12 Κλαβέρ
20-22 Γκιστ
8-10 Φώτσης
Μπορεί να έβαλα την πηγή αλλά μου φαίνεται απίθανο να πάρει και Κλάβερ. Μάκάρι δλδ να τον πάρει αλλά δύσκολες εποχές για ανοιγματα!
Μαζί σου για κανα 10λεπτο, αλλα θα πρέπει να μας ανησυχεί η χημεία της ομάδας όταν το 3 θα μοιράζεται, συστηματικά και συστημικά σε 3 παίκτες. Ειδικά σε αυτή τη περίπτωση που δίνεις πραγματικά πολλά λεφτά.
Καταλαβαίνω ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για τριάρι και έχουμε κολήσει στον Κλαβερ για να καλύψει το κενό στη θέση, αλλα με αυτά τα λεφτά παίρνεις Μίλλερ (μπροσε), πληρώνεις και το buy out και σου μένουν και ρέστα.
Επαναλαμβάνω Μπουρούσης+Κλαβέρ χωρίς τριάρι για τουλάχιστον 20λ είναι ακατανόητο για μένα.
Με 9,5πλας μύρια νετ, δεν χρειάζεσαι καμία αλχημεία για να γεμίσεις ρόστερ.
bodiroga10
Jul 12 2016, 12:42
QUOTE (pan24 @ Jul 12 2016, 13:37 )

Φοβερη κινηση με μπουρουση αν αξιοποιηθεισ ωστα αλλα με φοβιζει οτι μεχρι αρχες αυγουστου και αυτος και ο τζειμς εχουν nba out
Αν δηλαδη 30 ιουλιου βρουν προταση και οι 2 και πανε αμερικη εμεις που θα τους αντικαταστησουμε?
οταν εχεις buy out γυρω στις 600χιλ και 1,3 που ειναι το συμβολαιο του μπουρουση καταλαβαινεις οτι με 1,9 μπορει να φερεις πολυ καλο παικτη
ετσι κι αλλιως αρχες αυγουστου παιρνουν τις τελικες τους αποφασεις οι ομαδες του nba και μενουν εξαιρετικες περιπτωσεις διαθεσιμες στην αγορα
Dred11
Jul 12 2016, 12:43
QUOTE (more stars @ Jul 12 2016, 13:38 )

Μαζί σου για κανα 10λεπτο, αλλα θα πρέπει να μας ανησυχεί η χημεία της ομάδας όταν το 3 θα μοιράζεται, συστηματικά και συστημικά σε 3 παίκτες. Ειδικά σε αυτή τη περίπτωση που δίνεις πραγματικά πολλά λεφτά.
Καταλαβαίνω ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για τριάρι και έχουμε κολήσει στον Κλαβερ για να καλύψει το κενό στη θέση, αλλα με αυτά τα λεφτά παίρνεις Μίλλερ (μπροσε), πληρώνεις και το buy out και σου μένουν και ρέστα.
Επαναλαμβάνω Μπουρούσης+Κλαβέρ χωρίς τριάρι για τουλάχιστον 20λ είναι ακατανόητο για μένα.
Με 9,5πλας μύρια νετ, δεν χρειάζεσαι καμία αλχημεία για να γεμίσεις ρόστερ.
Τί σε ανησυχεί στον Claver για 3; Όλα τα reports λένε ότι είναι πολύ καλός ball handler. Εντάξει δεν είναι slasher. Αλλά ήταν ο Μασιούλις, ήταν ο Μπράμος, είναι ο Χαραλαμπόπουλος; Από όλους αυτούς ο Claver είναι καλύτερος σουτέρ και καλύτερος ριμπάουντερ.
bodiroga10
Jul 12 2016, 12:45
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...na-o-mpoyroysisκαι τελικα δεν υπαρχει κανενα buy out για το nba οποτε ο παικτης οριστικα θα παιξει φετος στον παναθηναικο
rahxephon13
Jul 12 2016, 12:50
Από τι φαίνεται κλείσαμε μπουρουση με ίδιο όρο με του τζειμς κάτι είναι και αυτό αν και τον μπουρουση τον φοβάμαι περισσότερο ότι μπορεί να την κάνει άλλα τώρα δεν μπορούμε πάρα να περιμένουμε, ελπίζω να μην μας γυρίσει μπούμερανγκ αυτό.
Τώρα που τελείωσε αυτό έχω μεγάλη περιέργεια να δω προς τα που θα κινηθεί ο μεταγραφικος σχεδιασμός, θα κυνηγήσουμε την υπέρβαση με τον κλαβερ η θα πάμε οριστικά σε λύση τύπου οκαρο και φυσικά θα πάρουμε κοινοτικό γκαρντ τώρα ? ελπίζω μετά την θετική έκβαση με μπουρουση να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και τα άλλα θέματα σίγα σιγά.
bodiroga εδώ γράφει άλλα
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...e-ritra-gia-nva και για να πω την αλήθεια το sdna δεν το πολύ εμπιστεύομαι.
Ψιλομπαχαλο με την υπόθεση buy out με πολλά αντικρουόμενα άρθρα, νομίζω καλύτερα θα είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της καε για να βγάλουμε οριστικό συμπέρασμα.
QUOTE (bodiroga10 @ Jul 12 2016, 13:42 )

οταν εχεις buy out γυρω στις 600χιλ και 1,3 που ειναι το συμβολαιο του μπουρουση καταλαβαινεις οτι με 1,9 μπορει να φερεις πολυ καλο παικτη
ετσι κι αλλιως αρχες αυγουστου παιρνουν τις τελικες τους αποφασεις οι ομαδες του nba και μενουν εξαιρετικες περιπτωσεις διαθεσιμες στην αγορα
Το ερωτημα ειναι τι μενει αρχες αυγουστου
Οι καλοι με ευρωπαικοι εμπειρια εχουν ηδη κλεισει
Οσοι ειναι μεταξυ dlague και κομμενων του nba ειναι στοιχηματα
Dred11
Jul 12 2016, 13:02
Για να πάρουμε Οκάρο αφενός θα πρέπει να του κάνουμε οικονομικά καλύτερη πρόταση από Αρμάνι και Ολυμπιακό, αφετέρου θα πρέπει κάποιος από τους υφιστάμενους Αμερικανούς να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο. Πιστεύω ότι θα πάρουμε τελικώς και τον Κλαβέρ, ο οποίος είναι πολύ καλύτερος του Οκάρο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
spysta
Jul 12 2016, 13:02
σοβαρα ειχε προταση απο τους Γουοριορς και την απερριψε ο Μπουρουσης ?????
εκανε τετοιο πραγμα ???? οντως ??
bodiroga10
Jul 12 2016, 13:04
QUOTE (pan24 @ Jul 12 2016, 14:00 )

Το ερωτημα ειναι τι μενει αρχες αυγουστου
Οι καλοι με ευρωπαικοι εμπειρια εχουν ηδη κλεισει
Οσοι ειναι μεταξυ dlague και κομμενων του nba ειναι στοιχηματα
οι ευρωπαιοι οι περισσοτεροι προφανως και εχουν κλεισει αν και παικτες οπως ο εμπακουε που υπεγραψε γιουροκαπ συνηθως βαζουν buy out για την ευρωλιγκα
αν το nba ομως υπαρχουν εξαιρετικες περιπτωσεις πχ ο καλυτερος φετος σεντερ της ευρωλιγκας μαζι με τον μπουρουση,ο ουντοχ υπεγραψε στην φενερ περυσι 28 ιουλιου οταν ειδε οτι δεν βρισκει ομαδα στο nba
irving
Jul 12 2016, 13:04
το eurohoops λεει οτι υπαρχει buy out για το καλοκαιρι του 2017. θα φανει στην ανακοινωση
green_sky
Jul 12 2016, 13:05
Μετα την αποκτηση του Μπουρουση ο Πεδουλακης πρεπει να γεμισει τις θεσεις που απομενουν με παικτες που σουταρουν πολυ καλα.Το πλεονεκτημα του Μπουρουση να μετατρεπεται σε δευτερο πλειμεικερ δεν πρεπει να παει ανεκμεταλευτο.
bodiroga10
Jul 12 2016, 13:06
QUOTE (spysta @ Jul 12 2016, 14:02 )

ετσι λενε οτι ειχε δυο προτασεις απο γουοριοτς και απο κλιπερς αλλα λενε οτι ηταν 600χιλ μεικτα οποτε 300χιλ περιπου καθαρα δηλαδη 4 φορες πιο λιγα απ οτι του δινει ο παναθηναικος
Templar
Jul 12 2016, 13:08
Πιστεύω οτι θα πάρουμε και Κλαβέρ
salonikatasos
Jul 12 2016, 13:09
QUOTE (spysta @ Jul 12 2016, 14:02 )

και από κλίπερς. 600 και 800 χιλιάδες δολλάρια μικτά
more stars
Jul 12 2016, 13:11
QUOTE (Dred11 @ Jul 12 2016, 13:43 )

Τί σε ανησυχεί στον Claver για 3; Όλα τα reports λένε ότι είναι πολύ καλός ball handler. Εντάξει δεν είναι slasher. Αλλά ήταν ο Μασιούλις, ήταν ο Μπράμος, είναι ο Χαραλαμπόπουλος; Από όλους αυτούς ο Claver είναι καλύτερος σουτέρ και καλύτερος ριμπάουντερ.
ότι την έχω την ανησυχία την έχω, παρότι δεν θα βγουν τα λεφτά απο τη δική μου τσέπη :-)
καλός μπολ χάντλερ και βγάζει και ασσίστ, αλλα για 4άρι. για 3άρι τον θεωρώ αργό για να μαρκάρει 3άρια και με μετριότατο τρανσίσιον στην επίθεση. Στοιχεία που δεν μπορεί να δώσει με επάρκεια απο φέτος ο Χαραλάμπης.
δεν θέλω να επιμένω και να επαναλαμβάνομαι (ήδη το έκανα!) αλλά εμενα μαζί με τον μπουρούση δεν μου κάνει.
θα μου πεις σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια?
θα απαντούσα, ούτε μου τον χαρίζουν, ούτε πλήρωσα για "γάιδαρο".
υπάρχουν και κανονικά τριάρια με σουτ εκεί έξω, είναι κρίμα πραγματικά αν γίνει κάτι τέτοιο.
τώρα θα μου επιτρέψετε γιατί φεύγω ταξίδι. Απο κυριακή και βλέπουμε η συνέχεια ;-)
john wick
Jul 12 2016, 13:12
Εχει βουηξει ο τοπος κ στο onsports.gr τσιμουδια.....
spysta
Jul 12 2016, 13:12
QUOTE(bodiroga10 @ Jul 12 2016, 12:06 )

ετσι λενε οτι ειχε δυο προτασεις απο γουοριοτς και απο κλιπερς αλλα λενε οτι ηταν 600χιλ μεικτα οποτε 300χιλ περιπου καθαρα δηλαδη 4 φορες πιο λιγα απ οτι του δινει ο παναθηναικος
υπογραφωντας φετος στους Γουοριος εισαι κατα 95% Πρωταθλητης ΝΒΑ.
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ ΝΒΑ ... θα χεις δαχτυλιδι στο σπιτι σου !!!!
θα εχεις να λες στα εγγονια σου οτι καθε μερα ησουν στο ιδιο αεροπλανο και εκανες προπονησεις και συμμετειχες σε αγωνες με τους Καρι και Ντουραντ !!
τι συζηταμε περαιτερω ?????????
και ΑΝ το θεμα ειναι τα λεφτα τραβα υπεγραψε του χρονου το καλοκαιρι στην Κινα με 1μυριο ετησιως ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
(καλα σαν πρωταθλητης ΝΒΑ βρισκεις και 2 και 3 μυρια)
πωωωωπω .. αδυνατω να το πιστεψω οτι εχει συμβει στ αληθεια αυτο.
ελα ρε δεν γινεται τωρα σοβαρα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να του εκαναν προταση οι Γουοριος και να την απερριψε
Παμε και για Κλαβερ λενε!
http://panathinaikos24.gr/2016/07/12/apokl...kai-gia-klaver/Μακαρι να μην εχει NBA out για φετος ο Μπουρουσης!
Η φετινη ομαδα θα εχει τεραστιο ενδιαφερον και θελω πολυ να δω τη διαχειριση που θα κανει ο Αρτζι, αλλα και τι μπασκετ θα παρουσιασει.
shtarkws
Jul 12 2016, 13:14
Σίγκλετον, Τζέιμς, Μπουρουσης, 3 παίκτες που τον Μάιο αγωνίστηκαν στο F4. Σαφή αναβάθμιση σε σχέση με το υλικό που είδαμε την μετά Ζοτς/Αφων εποχή
Άραγε θα κυνηγήσουμε ακόμα τον Κλαβερ? Το ελπίζω. Με Κλαβερ και ένα καλό άσσο θα είναι πολύ ευχαριστημενος
Dred11
Jul 12 2016, 13:16
Και Kuzmic πήρε τίτλο ΝΒΑ. Και τί κατάλαβε;
Κι ένα βιντεάκι με τον αργό Κλαβέρ
https://www.youtube.com/watch?v=TBkGUbep5C8
irving
Jul 12 2016, 13:21
QUOTE(Dred11 @ Jul 12 2016, 14:16 )

Και Kuzmic πήρε τίτλο ΝΒΑ. Και τί κατάλαβε;
ο kuzmic επαιξε 16 παιχνιδια και μετα πηγε d-league
ο μπουρουσης αν παει γουοριορς θα παιζει κανονικα. ισως παιξει και στα πλειοφς
bodiroga10
Jul 12 2016, 13:22
QUOTE (spysta @ Jul 12 2016, 14:12 )

υπογραφωντας φετος στους Γουοριος εισαι κατα 95% Πρωταθλητης ΝΒΑ.
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ ΝΒΑ ... θα χεις δαχτυλιδι στο σπιτι σου !!!!
θα εχεις να λες στα εγγονια σου οτι καθε μερα ησουν στο ιδιο αεροπλανο και εκανες προπονησεις και συμμετειχες σε αγωνες με τους Καρι και Ντουραντ !!
τι συζηταμε περαιτερω ?????????
και ΑΝ το θεμα ειναι τα λεφτα τραβα υπεγραψε του χρονου το καλοκαιρι στην Κινα με 1μυριο ετησιως ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
(καλα σαν πρωταθλητης ΝΒΑ βρισκεις και 2 και 3 μυρια)
πωωωωπω .. αδυνατω να το πιστεψω οτι εχει συμβει στ αληθεια αυτο.
ελα ρε δεν γινεται τωρα σοβαρα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να του εκαναν προταση οι Γουοριος και να την απερριψε
και ο παπαλουκας το 07 συμφωνα με δηλωσεις του μανατζερ του ειχε συμφωνησει με τους μποστον σελτικς και ο ιδιος ο παπαλουκας αρνηθηκε να παει στην ομαδα που πηρε πρωταθλημα εκεινη την χρονια με αλεν-πιρς και γκαρνετ
παντως προσωπικα πιστευω οτι αν του εδιναν συμβολαιο εγγυημενο οι γουοριορς θα πηγαινε, οποτε για μενα ή δεν του εδωσαν εγγυημενο συμβολαιο ή δεν του εκαναν ποτε προταση η γουοριορς
Thodoros
Jul 12 2016, 13:25
Άλλον περιμέναμε και άλλος ήρθε !
Αφού πλέον ο Μπουρουσάγιας τα φόρεσε τα πράσινα , συνεχίζουμε να έχουμε δύο θέσεις κοινοτικών ακόμα.
xamoutsa
Jul 12 2016, 13:26
irving
Jul 12 2016, 13:26
μολις ανακοινωθηκε! δεν λεει για μπαι αουτ παντως
green_sky
Jul 12 2016, 13:30
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=44092Ο Μπουρουσης με την Πρασινη φανελα.Το εζησα και αυτο....
Καλωσορισε και ελπιζω να τα δωσει ολα για την φανελα με τα εξι αστερια.
Υ.Γ Παλι μεσα επεσαν οι ψαγμενοι και δικτυωμενοι που ελεγαν εδω και ενα μηνα οτι παει σιγουρα nba.
Οτι πιο τραγελαφικο εχω δει τα τελευταια χρονια!
Μπραβο προεδρα!

Ginobili
Jul 12 2016, 13:31
Μπουρούσης,Σίγκλετον,Γκιστ,Τζειμς,Καλάθης..
.να ρθει και κανας Κλαβερ να τραβάμε τις θηλές μας...
εεεεε.........!!!Αντε $^$*^**@#$!)*^ Δ.Γ!!! ...θα λέει ο Μητσάρας...τα τελευταια 3 χρονια δεν μπορούσε να κάνει τέτοιες μεταγγραφες,να σηκώσει αλλη μια Ευρωλίγκα για πλάκα????
Υ.Γ.1 Προπερσινη φανελα τους βρεθηκε να δώσουν στον Μπουρουση για φωτο..???

Υ.Γ.2 Κωνσταντινουπολη το final4...?? Ποοοο...!!!
Η νέα αγωνιστική φανέλα μας είναι ;
paodynasty
Jul 12 2016, 13:32
...και με 2 διαβατηριάκια (Τζέιμς και Ογκαστ), το όνειρο αρχίζει και αχνοφαίνεται :
Καλάθης, Τζέιμς(1-2), Μποχωρίδης (Λούντζης)
Φελντέιν, Παππάς(1-2), Ουίλιαμς(2-3) (Κόνιαρης)
Χαραλαμπό(3-4), Θανασοκούμπο(3-4)
Κλαβέρ(3-4), Γκίστ(4-5), Φώτση
Σίγκλετον(4-5),Μπουρούσης, Ογκαστ
Απειροι συνδυασμοί και ρεαλιστικότατη οικονομικά !
a bullet for your head
Jul 12 2016, 13:33
QUOTE(green_sky @ Jul 12 2016, 14:30 )

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=44092Ο Μπουρουσης με την Πρασινη φανελα.Το εζησα και αυτο....
Καλωσορισε και ελπιζω να τα δωσει ολα για την φανελα με τα εξι αστερια.
Υ.Γ Παλι μεσα επεσαν οι ψαγμενοι και δικτυωμενοι που ελεγαν εδω και ενα μηνα οτι παει σιγουρα nba.
Τώρα μπορώ να πω.....καλορίζικος!
Πολύ σημαντική κίνηση, για λόγους που και εγώ και άλλοι φίλοι, έχουμε επισημάνει!
green_sky
Jul 12 2016, 13:33
a bullet for your head
Jul 12 2016, 13:34
QUOTE(paodynasty @ Jul 12 2016, 14:32 )

...και με 2 διαβατηριάκια (Τζέιμς και Ογκαστ), το όνειρο αρχίζει και αχνοφαίνεται :
Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν το καλύτερο σενάριο!
irving
Jul 12 2016, 13:35
QUOTE(Ginobili @ Jul 12 2016, 14:31 )

Μπουρούσης,Σίγκλετον,Γκιστ,Τζειμς,Καλάθης..
.να ρθει και κανας Κλαβερ να τραβάμε τις θηλές μας...
εεεεε.........!!!Αντε $^$*^**@#$!)*^ Δ.Γ!!! ...θα λέει ο Μητσάρας...τα τελευταια 3 χρονια δεν μπορούσε να κάνει τέτοιες μεταγγραφες,να σηκώσει αλλη μια Ευρωλίγκα για πλάκα????
Υ.Γ Προπερσινη φανελα τους βρεθηκε να δώσουν στον Μπουρουση για φωτο..???

ελα ντε. τι χουνερι ειναι αυτο!
θα ξαναβαλει τα μπασκετικα και θα ερθει για αλλη μια ευρωλιγκα
dru_15
Jul 12 2016, 13:35
Κατι μου λεει οτι ο επομενος θα ειναι ο Θανασοκουμπο...
bodiroga10
Jul 12 2016, 13:37
σαν να ψηλωσε πολυ ο μπουρουσης στα ματια του δγ.
η ανακοινωση λεει για 2,15 υψος του μπουρουση οταν η ευρωλιγκα λεει οτι ειναι 2,10
a bullet for your head
Jul 12 2016, 13:38
QUOTE(dru_15 @ Jul 12 2016, 14:35 )

Κατι μου λεει οτι ο επομενος θα ειναι ο Θανασοκουμπο...
Μακαρι....τόση "εκστρατεία" έχω κάνει
Έτσι όπως διαμορφωνεται το ροστερ, ο Θανάσης θα ήταν πολύ καλό κομμάτι στο παζλ
whaler
Jul 12 2016, 13:38
QUOTE (bodiroga10 @ Jul 12 2016, 14:37 )

σαν να ψηλωσε πολυ ο μπουρουσης στα ματια του δγ.
η ανακοινωση λεει για 2,15 υψος του μπουρουση οταν η ευρωλιγκα λεει οτι ειναι 2,10
Και η ΕΡΤ στο προολυμπιακό τώρα, 2.15 τον έδινε, έχω την εντύπωση πως τόσο θεωρούνταν πάντα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.