QUOTE(Skonokinis @ May 3 2015, 23:33 )

πράγματι είχαμε κάποιες μονάδες καλύτερες τότε, το ίδιο όμως ισχύει και για τον αντίπαλο που είχε χάινς, έισι λο, άντιτς, περπέρογλου
δεν βλέπω αντίστοιχους παίκτες στο φετεινό ρόστερ του ολυμπιακού, απλώς η ομάδα τους είναι σταθερά (και πολύ καλά) δουλεμένη
Ισχυει,ισχυει 100000% αυτο που λες φιλε μου και για τον Ολυμπιακο οτι δεν ειναι ο ιδιος!!!
Όμως αυτη τη στιγμη εμπνεει εμπιστοσυνη γιατι κακα τα ψεματα εχουν χτισει ενα πολυ μα παρα πολυ καλο συνολο που πανω απ'ολα ειναι ομαδα,πολύ δυσκολοκατάβλητη που είτε ΤΣΣΚΑ λεγεσαι ειτε Μπαρτσα θα χυσεις αιμα να την κερδισεις...
Παιζουν με καρδια βρε παιδι μου,τους εβλεπες με την Μπαρτσα οτι τα ματια τους βγαζαν σπιθες...
Στην πλειοψηφεια των παιχνιδιων και ας χανουν δεν εχει σημασια...
Οτι ειμασταν εμεις δεν θα πω παλια,μεχρι περυσι...
Δύο νταμπλ πηραμε με μειονεκτημα και σκουπα την 1η σεζον και αποκλειστηκαμε με μειονεκτημα εδρας στο 5ο παιχνιδι απο Μπαρτσα(με σφαγη ειναι η αληθεια που εχουμε ξεχασει και λογικο ειναι)και ΤΣΣΚΑ που τους βγηκε η ψυχη για να παρουν το εισιτηριο απο εμας...και ας ειχαμε την χειροτερη ομαδα σε ολες αυτες τις περιπτωσεις...
Ποτε δεν αμφισβητησα οτι μπορουσαμε να τα πετυχουμε αυτα...
Αυτο θελω καθε χρονο και απο την καθε ομαδα που θα παραταξουμε,να μεταδωσουν αυτη την εμπιστοσυνη για το καλυτερο που πλεον την χασανε...
Εβλεπα Λασμε-Γκιστ-Ματσιουλις και ηξερα οτι θα δωσουν και την ψυχη τους και ας χασουν.
Και πιανω αυτα τα χρονια γιατι αν πιασω πιο παλια θα κλαψουμε ολοι μαζι...
Τωρα βλεπω παιδια που δεν καταλαβαινουν που παιζουν,για ποιον συλλογο παιζουν και τι σημαινει να ξεκινας για τον Παναθηναικο όπως ειπε και μια ψυχη...

Ειλικρινα τωρα πρωτη φορα πιανω τον εαυτο μου να γραφω ή να λεω τοσο καλα πραγματα για τον ΟΣΦΠ αλλα οσο και αν με ποναει ή δεν θα ηθελα να συμβαινει ειναι η πικρη αληθεια...Στο χερι μας ομως να τα γυρισουμε ολα αναποδα με σωστες επιλογες απ'του χρονου να χτισουμε κατι καλο και οχι κατι τοσο ελλειπες και απροσαρμοστο οσο το φετινο...