Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundial 2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3
sacarame
Πείτε μου όταν είναι να αλλάξω τον τίτλο του τόπικ από Mundial 2018 σε So you think you can dance... The judges audition... smiley.gif



Πέρα από την πλάκα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση...
yorgos
Σήμερα πρωί στο Μεντεγίν (γνωστό και ως μ...νόπολη) ταμπέλα στην καφετέρια απέναντι από το διαμέρισμά μου:
Φίλε ποδοσφαιρόφιλε, εδώ θα βρεις τα καλύτερα ramen (γιαπωνέζικα noodles είναι αυτά, χαμός στο Μεντεγίν), τις πιο καμπυλάτες σερβιτόρες, γιγαντοοθόνη για το Μουντιάλ και ίσως να χάσει και η Αργεντινή!

Αγαπάμε Κολομβία...

Αυτό με τους Αργεντίνους που τραγουδάνε σε κάθε ματς ότι "θα απελευθερώσουν" τα Φώκλαντ πότε θα τελειώσει; Από το 1980 το ακούμε. Ας τους πει κάποιος ότι την τελευταία φορά που λύσσαξαν να κάνουν δημοψήφισμα το 98,8% δήλωσε ότι προτιμά να ανήκει στην Αγγλια
http://www.elmundo.es/america/2013/03/12/a...1363057551.html
Coach Periklis
Τελικά μάπα η Αρζεντινα. Λίγο πολύ το περίμενα βέβαια βλέποντας το ροστερ

Συμπαθέστατη απ το Euro η Ισλανδία

Κάποτε η Αργεντινή είχε Σοριν και τώρα Ρόχο χαχαχα. Και Σαλβιο δεξί μπακ κλαίω
yorgos
Tραγική η ΦΙΦΑ, πάλι δε δουλεύουν τα στατιστικά στη σελίδα της.
Manimal
QUOTE (aegeansheed @ Jun 16 2018, 12:00 ) *
Δεν καταλαβαίνω με ποιόν τρόπο έχει επηρεάσει το τάνγκο τόσο πολύ τη μουσική, όσο αφήνεις να εννοηθεί, κάπως γενικά και ίσως απροσδιόριστα. Μια προσωπική σκοπιά και κάποια σχόλια με αφορμή σχόλια που διάβασα:
- Το τάνγκο έχει ακόμα δυνατή παρουσία χορευτικοθεατρικά, γιατί είναι όντως εντυπωσιακό αισθητικά όταν οι φιγούρες εκτελούνται από επαγγελματίες σε ενδιαφέρουσες χορογραφίες. Μπορώ να δω μια παρουσία στο χορευτικό, στο μουσικό όμως είναι μια άλλη ιστορία.
- Δεν μπορώ να πω ότι έχω ακούσει να έχουν μπει/ ενσωματωθεί ή να ακούσω στοιχεία tango μέσα σε μια άλλη μουσική σε τέτοιο βαθμό που να την καθιστά κορυφαία λατινογενή μουσική. Γενικό σχόλιο. Η αίσθησή μου επειδή ακούω μουσική χωρίς περιορισμό σε είδη κλπ.


Η επιρροή που μπορεί να ασκήσει ένα είδος μουσικής/χορού δεν περιορίζεται μόνο στον ρυθμό αυτόν καθ΄αυτόν ή τα μουσικά όργανα που αποτελούν την πηγή της μουσικής. Οι στίχοι, τα συναισθήματα και η επίδραση ή επιρροή που μπορεί να ασκήσει σε κάθε πτυχή μιας κοινωνίας ανά εποχή είναι χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά που πρέπει να εξετάζονται σε μία τέτοια συζήτηση που αφορά την επιρροή που έχει ασκήσει στην προκειμένη το Τάνγκο. Παράδειγμα που αναφέρθηκε είναι ο Reggaeton (που είναι μία μίξη χιπ-χοπ με ΛατινοΚαραιβική μουσική), σχετικά πρόσφατο είδος μουσικής (από τα τέλη 1990s) και πόση απήχηση βρίσκει αυτή την στιγμή. Κάτι αντίστοιχο και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό συνέβαινε με το Τάνγκο από τις αρχές του 1900 και μέχρι τα 60s?. Υπάρχουν δε αναφορές, από Wiki, ότι την περίοδο 1950 μόνο στην Ελλάδα γραφόντουσαν πάνω από 100 Τάνγκο ετησίως. Από κει και πέρα αξίζει και η αναφορά για το πόσο το Τάνγκο έχει επιρρεάσει και την κινηματογραφική βιομηχανία καθότι είναι αναρίθμητες οι ταινίες που το μουσικο-χορευτικό κόνσεπτ στηρίζεται αποκλειστικά στο Τάνγκο. Το γεγονός,επίσης, ότι η χρυσή εποχή του Τάνγκο συνέπεσε με τις μεγάλες ορχήστρες της Τζαζ μουσικής δεν άφησε ανεπηρέαστο το ένα ή το άλλο είδος μουσικής.


Dwade
" Τον καλύτερο στον κόσμο έχουν. Του έτυχε μια στραβή μέρα. Συμβαίνει"

Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση τους Ισπανούς τερματάδες, ίσως εξαίρεση ο Κανιθάρες, οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο να θεωρείται ο ΝτεΧέα καλύτερος Ισπανός. Καλύτερος του Μουντιάλ αποκλείεται. Κουνέλια πνίγει κάθε τόσο και στην Μάντσεστερ. Για να θεωρήσω έναν τερματά καλό με τα δικά μου κριτήρια είναι από Σμάιχελ (τον μπαμπά) και πάνω. Δηλ. ελάχιστοι. Προτιμώ να τρώει αυτά που πρέπει αλλά να βγάζει αυτά που η άμυνα του δίνει. Δεν γίνεται διαφορετικά να λειτουργήσει μια άμυνα πόσω μάλλον όταν αντιμετωπίζεις τον CR7.
jasonick
Είχε μέτρια πρώτη χρονιά στην Utd όπου όντως έκανε γκάφες και αυτό του έμεινε. Η βελτίωση του από εκεί και πέρα είναι απίστευτη και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά τον έχω σαν το καλύτερο τέρμα, άντε δεύτερο μετά από τον υγιή Νόιερ.
Επίσης μπροστά στο άστρο του καρπουζά (και εν μέρει και του CR7) δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα. Είμαι σε φάση που κόβω τους Πορτογάλλους να μην βάζουν γκολ από εδώ και πέρα και να φτάνουν στον τελικό.
yorgos
QUOTE
Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση τους Ισπανούς τερματάδες,

ΚΑσίγιας; Βαλντές; Αρκονάδα για τους παλιότερους "no pasa nada, tenemos a Arconada"
Manimal
QUOTE (yorgos @ Jun 16 2018, 17:50 ) *
ΚΑσίγιας; Βαλντές; Αρκονάδα για τους παλιότερους "no pasa nada, tenemos a Arconada"


Βαλντεζ με την καμία. Μιλάμε για τερματά που δεν είχε βολέ.
Αρκονάδα δεν τον είδα ποτέ, μόνο το γκολ που έπνιξε από Πλατινί ξέρω.
Κασίγιας ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μπορεί να έβγαζε το τετ-α-τετ αλλά για κάποιο λόγο μου έβγαζε μια ανασφάλεια στις στημένες μπάλες.

QUOTE (jasonick @ Jun 16 2018, 17:47 ) *
Είχε μέτρια πρώτη χρονιά στην Utd όπου όντως έκανε γκάφες και αυτό του έμεινε. Η βελτίωση του από εκεί και πέρα είναι απίστευτη και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά τον έχω σαν το καλύτερο τέρμα, άντε δεύτερο μετά από τον υγιή Νόιερ.
Επίσης μπροστά στο άστρο του καρπουζά (και εν μέρει και του CR7) δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα. Είμαι σε φάση που κόβω τους Πορτογάλλους να μην βάζουν γκολ από εδώ και πέρα και να φτάνουν στον τελικό.


Μπορεί να έχεις δίκαιο. Απέχω, αλλά η εικόνας της γκάφας το διάστημα που λες μου έχει μείνει. Εντωμεταξύ δεν τον είχα σε εκτίμηση από Ατλέτικο κιόλας και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ξηλώθηκε η Μάντσεστερ για να τον πάρει. Προφανώς τον κρίνουν ως καλό και βλέπουν κάτι που αγνοώ.
yorgos
A είσαι δύσκολος εσύ... Από Μπουφόν και πάνω δηλαδή.

Εγώ τον Κασίγιας τον θεωρώ ανώτερο του Κανιθάρες. Απίστευτο ένστικτο, τρομερός στο 1-1, πολύ καλός με τη μπάλα κάτω, έπαιζε σε τοπ επίπεδο μέχρι μεγάλη ηλικία, εξαιρετική διάρκεια.
sacarame
QUOTE(yorgos @ Jun 16 2018, 18:15 ) *
A είσαι δύσκολος εσύ... Από Μπουφόν και πάνω δηλαδή.

Εγώ τον Κασίγιας τον θεωρώ ανώτερο του Κανιθάρες. Απίστευτο ένστικτο, τρομερός στο 1-1, πολύ καλός με τη μπάλα κάτω, έπαιζε σε τοπ επίπεδο μέχρι μεγάλη ηλικία, εξαιρετική διάρκεια.



Αστα αυτά τώρα και πες μας τι έγινε στην καφετέρια στο Μεντεγίν με το Χ της Αργεντινής.... smiley.gif
SG3ptshooter
Δε μπορώ άλλο να ακούω υπερβολές για τον De Gea. Προφανώς και το λένε οι Άγγλοι, ένα μάτσο σοβινιστές που δεν ξέρουν ποιος παίζει χαφ στη Valencia ξερωγω, αλλά είναι κρίμα να αναπαράγουμε με τέτοια κάθετη βεβαιότητα τις ανοησίες για το πως ο x,y,z Premierleagαίος είναι τόσο καλύτερος από οποιονδήποτε άλλον που δε χωράνε ούτε στην ίδια πρόταση. Όχι δεν είναι για πέταμα ο De Gea αλλά η σιγουριά πως είναι τόσο συνταρακτικά καλός με ξεπερνάει όσο μπορεί να με ξεπερνάει οτιδήποτε. Και το γράφω γιατί πόσταρε ο Νίκος που τον αγαπώ αλλά για άλλη μια φορά έπεσε στην ίδια παγίδα για την οποία του έχω πει τη γνώμη μου 40 φορές -και με έγραψε και τις 50-. Βέβαια η ομάδα που είδα περισσότερο φέτος σε αγώνες πρωταθλήματος στον πλανήτη ήταν η Sociedad και έμασε τόσα πίσω ο Rulli που δεν τον κάλεσε ούτε προεπιλογή η Αργεντινή, τι άποψη να έχω για τερματοφύλακες laugh.gif

Ρώσους δεν τους περίμενα τόσο καλούς σα συνοχή. Ουρουγουάη απόλυτη απογοήτευση σαν τακτική κυρίως, παίζαν 6 πίσω 4 μπροστά και σήκωνε 40αρες ο Godin να πετύχει δεκάρι που έπαιζε αριστερή γραμμή. Πρέπει να αλλάξει το σχήμα όσο είχε ανάγκη ποτέ κανείς να αλλάξει το σχήμα σε κάτι ever. Ο Bentancour είναι ωραίος για κοντινές αλλά είναι holding CM παρά κάνει παιχνίδι αυτή τη στιγμή στην καριέρα του κι ο Vecino στην ψυχή είναι stopper. Αν έχει τόση απόσταση αυτό το ιδιότυπο 4-2-2-2 που παίζουν οι περισσότεροι Ισπανόφωνοι Λατίνοι -και το λες πιο παλιομοδίτικο δε γίνεται- η μπάλα δε θα φτάσει ποτέ εκεί που πρέπει όπως πρέπει μέσα από ορθολογική ανάπτυξη αλλά οκ οι Ουρουγουανοί ψιλογουστάρουν να είναι οι Ιταλοί της Νότιας Αμερικής στο mindset οπότε πολλά ζητάω, το πάνε για όσο τους κάτσει το 1-0/2-1. Θα έβγαζα Nandez, θα έβαζα Torreira -το έλεγα και πριν το ματς αλλά έχω αυτό που δεν γράφω στο bf πια, το ότι τον έβαλε αλλαγή στο 87 να του πάρει το ματς ο deep lying playmaker ενώ πλέον είχαν ανέβει full στο χώρο και ψάχναν το goal ήταν σχεδόν σα να πέρασε το φτύσιμο απ' την οθόνη και να έσκασε στη φράντζα μου- θα έπαιζα στενά να ανεβαίνουν τα μπακ που έχουν τρεξίματα και αμυντικά θα άνοιγες λίγο τους τόσους κεντρικούς σε μια πχ πιο Atleticίστικη προσέγγιση με Koke να καλύπτει την πλευρά του Griezmann. Βέβαια ο τύπος έκανε τσαντισμένη διπλή αλλαγή στο 58 τους δύο επιτελικούς γιατί προφανώς αυτοί έφταιγαν με 3 αγγίγματα έκαστος, οπότε δεν πάνε όσο μακριά ήλπιζα. Όσο συγκινητικά καλός ήταν ο Cavani τόσο εκνευριστικός ήταν ο Suarez.

Το Μαρόκο είχε πολύ καλύτερο roster απ' ότι είχα συνειδητοποιήσει. Οι Πορτογάλοι έχουν 3 στόπερ 34-35-36 χρονών. Οι Ισπανοί με εκνεύρισαν γενικότερα. Οι Γάλλοι που θεωρητικά στηρίζω ήταν όσο χάλια τους περίμενα, σε ματς με τη χειρότερη ομάδα του ομίλου έβαλε τον τρίτο back της Atletico και τον στοπερίζοντα Pavard δεξιά να παίξει ένα προβλέψιμα συχνό και ανίκανο overlap και έπαιξε χωρίς την έννοια του σέντερ φορ γιατί βέβαια σε tournoix 20 ημερών που οι μισές ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα αυτή η εκδοχή της Εθνικής Γαλλίας που πρακτικά φημίζεται για την δυστοκία της παραγωγικά θα μπορέσει να κρύψει τη μπάλα τόσο που θα μπει ο Griez με τη μπάλα μέσα. Τουλάχιστον έβαλε Tolisso, ε στο δεύτερο ματς αυτόν θα βγάλει.

Οι Αργεντίνοι δεν έχουν το βάθος να μπορέσουν να πάνε ως το τέλος φοβάμαι, το είπα και σε προηγούμενο post. Πέρα απ' τα Λατινοπρεπή σχήματα που δίδαξε η Ουρουγουάη από χτες, Salvio εκτάκτως δεξί μπακ, νεκρός Rojo βασικός σε άλλη θέση απ' ότι 4 χρόνια πριν, Mascherano απ' την Κίνα σε ιδιότυπο ρόλο deep lying playmaker λες και έβγαζε ποτέ 30αρες απέναντι σε διπλή ζώνη άμυνας, Meza βασικός δεξιά και αλλαγή Pavon να γυρίσει το ματς για να στηρίξουμε το εθνικό μας πρωτάθλημα, Banega μπήκε και για πολλοστή φορά έκανε την ομάδα που παίζει χειρότερη, όταν υπάρχει και η απίθανη πίεση που υπάρχει, που έφτασε δεδομένα Άγγλων πια, ε δε γίνεται δυστυχώς. Ισλανδοί περήφανοι γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή αλλά οκ δε βλέπονται ευχάριστα, αναμενόμενο, λογικό αλλά tru.

Ο Νίκος φταίει δεν ξαναμιλάω.
yorgos
QUOTE(sacarame @ Jun 16 2018, 18:21 ) *
Αστα αυτά τώρα και πες μας τι έγινε στην καφετέρια στο Μεντεγίν με το Χ της Αργεντινής.... smiley.gif

Πάρτι με θύελλα από αυτά που σέρνουν καράβια, ενώ τους βλέπω ακίνητους και για το Περού-Δανία, όπου βέβαια συνταχόμεθα με τους συντρόφους Ίνκας. Εγώ ως κλασικός αντιποδοσφαιρικός το έχω παίξει under και Χ (από τους Αργεντίνους τα πήρα χοντρά, αν και η χτεσινή χασούρα του Μονακό-Λε Μαν δεν καλύφθηκε).

Γενικά οι διπλασιασμοί των Χ δίνουν και παίρνουν... Χ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, αφού πληρώνει σχεδόν πάντα από 2,85 και πάνω, διπλασιάζεις εις τη νιοστή και κάποια στιγμή θα σου κάτσει.

Οι απέναντι ξεκίνησαν wet T-shirt πάρτι με michelada. Ε πάω κι εγώ να δω αναλογίες για στατιστικούς λόγους, αφού έφυγε το πρόσωπο.

ΚΑλά Χ σε όλους.
jasonick
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 16 2018, 18:24 ) *
Ο Νίκος φταίει δεν ξαναμιλάω.


Να μην πω την γνώμη μου τότε για Νταβίντ Σίλβα δηλαδή γιατί σε βλέπω να γράφεις για δυο μερόνυχτα συνεχόμενα. tongue.gif
jvalin
Βαρέθηκα τη φάση με το VAR. Κάθε τρεις και λίγο πέναλτι. Ασταδιάλα ρε shot.gif

Εμείς οι Ουρουγουανοί έχουμε συνηθίσει να βαράμε στο ψαχνό. Τα VAR είναι για τις τιτίκες. blech.gif
G-arenas
QUOTE (jvalin @ Jun 16 2018, 20:10 ) *
Βαρέθηκα τη φάση με το VAR. Κάθε τρεις και λίγο πέναλτι. Ασταδιάλα ρε shot.gif

Εμείς οι Ουρουγουανοί έχουμε συνηθίσει να βαράμε στο ψαχνό. Τα VAR είναι για τις τιτίκες. blech.gif

διαφωνω! σκεψου μονο ποσα πρωταθληματα παραπανω θα χε ο παο αν υπηρχε VAR απο παντα smiley.gif

παντως εφοσον ειναι πεναλτυ αλλα για καποιο λογο δεν μπορει να το δει γιατι να μην υπαρχει κατι ωστε να μην υπαρχουν αδικιες?? νομιζω ειναι μακραν το καλυτερο αυτο που γινεται ωστε να μην αδικουνται ομαδες.

εξαλου το χασε! icon_drunk.gif

SG3ptshooter
@jason Για πες, είναι στους τρεις ή στους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο; Πόσοι Άγγλοι από πάνω του; Οφείλω να ξέρω.

Και στη χέστρα VAR θέλω να τους βάλουνε. Και δυσκολεύομαι να δεχτώ πως δε βλέπει το χρήσιμο οποιοσδήποτε παρακολουθεί το sport με το οποίο θεωρητικά καταπιάνεται αυτό εδώ το forum. Χωράει διορθώσεις και χρειάζονται 1-2 θα λεγα. Αλλά είναι κρίμα να γράψω δύο παραγράφους με το τι θα έφτιαχνα όταν νιώθω απόλυτη ανάγκη του να υπάρχει κάποιο είδος "replay" και έχω βαρεθεί να διαβάζω ανθρώπους να διαφωνούν με την ίδια την ιδέα του να υπάρχει ως δυνατότητα.

Βέβαια εδώ απείλησαν οι Περουβιανοί να μην κατέβουν αν δεν ακύρωναν την τιμωρία στον Guerrero που βρήκαν στο test του κοκαΐνη και τους πέρασε, αντί να τους στείλουν στο διάολο και να βάλουν τη Χιλή μέσα που θα ήταν εκατό φορές πιο απαραίτητη σε αυτή τη διοργάνωση. Βέβαια ας μην τους περάσουν από tests αυτούς, μιλάμε για τη Χιλή που τράκαρε ο Vidal εν μέσω Copa America ξημερώματα και του βρήκαν και αλκοόλ και κοκαΐνη και συνέχισε να παίζει κανονικά για να τους οδηγήσει στην πρώτη τους κατάκτηση...

Θα αρχίσω να βλέπω μπάντμινγκτον.
Coach Periklis
QUOTE (yorgos @ Jun 16 2018, 17:50 ) *
ΚΑσίγιας; Βαλντές; Αρκονάδα για τους παλιότερους "no pasa nada, tenemos a Arconada"


Βαλντες όχι ρε συ , με τίποτα . Αρκονάδα δεν ξέρω καν ποιος είναι δεν τον πρόλαβα

Κασίγιας ναι , υπήρξε πολύ σπουδαίος μέχρι τα 30 - 32

QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 16 2018, 18:24 ) *
Mascherano απ' την Κίνα σε ιδιότυπο ρόλο deep lying playmaker


ορολογία football manager . Συγκίνηση , έχω ρίξει εργατοώρες

jasonick
@sg3
Σαν playmaker φαντάζομαι ότι εννοείς. Δεν ξέρω που θα τον τοποθετούσα ακριβώς that's what she said αλλά είναι world class στα μάτια μου. Θα τον έλεγα και υποτιμημένο με την έννοια ότι δεν έχει ακουστεί τόσο αφού η Σίτι δεν έχει κάνει τρελές πορείες στην Ευρώπη και στην εθνική έπεσε στο διάστημα με τους Ινιέστα και Τσάβι στα καλά τους. Προσπάθησε σε κάποια φάση ο Ντελ Μπόσκε να παίξει με 65 χαφ αλλά ήταν τόσο ύπνος οι Σπανιόλοι που πραγματικά δεν θυμάμαι το πως αντεπεξήλθε ο Σίλβα.
Προσωπικά ο αγαπημένος μου playmaker είναι ο συμπαίκτης του στη Σίτι. rolleyes.gif Βασικά τι playmaker.. Τα πάντα έκανε φέτος ο KDB. Γύρναγε πίσω, μάρκαρε, σιδέρωνε, πάσαρε, δημιουργούσε, έβαζε πλυντήρια, σκόραρε. Απίστευτος!
SG3ptshooter
Γενικά συμφωνώ, αν και υποτιμημένο δεν τον λες. Διαφωνώ κυρίως στο perspective σου για εθνική Ισπανίας, έχει 122 συμμετοχές και 35 γκολ, έκτος σε συμμετοχές και τέταρτος scorer (lol), παίζει πρακτικά ασταμάτητα για 10+ χρόνια, είναι πολύ σημαντικό γρανάζι του τι κατάφεραν.

Με δουλεύεις τόσο που το φουσκώνεις, ο Kevin όμως δίνει ζωή. Ήδη περιμένω skype message για Mirallas.
Δε συνέχισες για De Gea όμως και παρότι δε θα σε κόντραρα σε αυτό καθεαυτό, έχω κάποια πολύ όμορφα σχόλια για κάτι Hart κάτι Reina και τη σχέση τους με τους κορυφαίους τερματοφύλακες πραγματικά σε σύγκριση με το peak του hype τους λόγω Premier. tongue.gif

QUOTE(Coach Periklis @ Jun 16 2018, 20:37 ) *
ορολογία football manager . Συγκίνηση , έχω ρίξει εργατοώρες

Σχεδόν όλοι εδώ μέσα. laugh.gif

yorgos
QUOTE(Coach Periklis @ Jun 16 2018, 19:37 ) *
ορολογία football manager . Συγκίνηση , έχω ρίξει εργατοώρες

Βack-to-back champions league με το Αιγάλεω. Αν υπήρχε τέτοιο παιχνίδι στο μπάσκετ θα ήμουν φυτό μπροστά από τον υπολογιστή.
Coach Periklis
QUOTE (yorgos @ Jun 16 2018, 21:31 ) *
Βack-to-back champions league με το Αιγάλεω. Αν υπήρχε τέτοιο παιχνίδι στο μπάσκετ θα ήμουν φυτό μπροστά από τον υπολογιστή.


ναι ρε γαμώτο . Νομίζω υπήρχε ένα αλλά χαμηλής ποιότητας , δεν είμαι και τόσο σίγουρος βέβαια

αν ξέρω παίκτες πάντως που σήμερα κάνουν καριέρες , μιας και δεν βλέπω μπάλα πλέον, είναι λόγω football manager. Τρελό "μάτι" κάποιοι researchers
jvalin
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 16 2018, 20:32 ) *
@jason Για πες, είναι στους τρεις ή στους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο; Πόσοι Άγγλοι από πάνω του; Οφείλω να ξέρω.

Και στη χέστρα VAR θέλω να τους βάλουνε. Και δυσκολεύομαι να δεχτώ πως δε βλέπει το χρήσιμο οποιοσδήποτε παρακολουθεί το sport με το οποίο θεωρητικά καταπιάνεται αυτό εδώ το forum. Χωράει διορθώσεις και χρειάζονται 1-2 θα λεγα. Αλλά είναι κρίμα να γράψω δύο παραγράφους με το τι θα έφτιαχνα όταν νιώθω απόλυτη ανάγκη του να υπάρχει κάποιο είδος "replay" και έχω βαρεθεί να διαβάζω ανθρώπους να διαφωνούν με την ίδια την ιδέα του να υπάρχει ως δυνατότητα.

Βέβαια εδώ απείλησαν οι Περουβιανοί να μην κατέβουν αν δεν ακύρωναν την τιμωρία στον Guerrero που βρήκαν στο test του κοκαΐνη και τους πέρασε, αντί να τους στείλουν στο διάολο και να βάλουν τη Χιλή μέσα που θα ήταν εκατό φορές πιο απαραίτητη σε αυτή τη διοργάνωση. Βέβαια ας μην τους περάσουν από tests αυτούς, μιλάμε για τη Χιλή που τράκαρε ο Vidal εν μέσω Copa America ξημερώματα και του βρήκαν και αλκοόλ και κοκαΐνη και συνέχισε να παίζει κανονικά για να τους οδηγήσει στην πρώτη τους κατάκτηση...

Θα αρχίσω να βλέπω μπάντμινγκτον.

Γούστα είναι αυτά. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Προφανώς αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Προσωπικά γουστάρω τη σκληράδα στα σπορ. Γουστάρω να μπορεί ο μικρός να παίξει σκληρή άμυνα και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του. Με το VAR, οι αμυντικοί θα τρέμουν τα μαρκαρίσματα εντός περιοχής. Θα μπαίνουν περισσότερα γκολ, αλλά θα χαθεί κάτι από τη μαγεία του παιχνιδιού. Γνώμη μου τουλάχιστον.

Σκέψου το ως εξής: Τι σου αρέσει περισσότερο? Το NBA των 80s όταν έπεφτε το ξύλο της αρκούδας ή η σημερινή κατάσταση που δεν μπορείς ούτε να τους ακουμπήσεις? Για μένα δεν τίθεται καν δίλημμα. 80s δαγκωτό! Από άποψη θεάματος, νομίζω μιλάμε για τη χρυσή δεκαετία του NBA.

Έχει παραγίνει το πράγμα με τη σοφτίλα. Πάει να γίνει και η μπάλα σοφτ. Δώστε ξυλίκι στο λαό! Αλλιώς ν' αρχίσουμε να βλέπουμε μπάντμινγκτον που λες κι εσύ.

-------------------------------------------------------------

Πολύ κρίμα για το Περού. Παρότι καταφανώς καλύτερο, δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις. Ίσως ακόμα και η ισοπαλία να 'ταν άδικο αποτέλεσμα (πόσο μάλλον η νίκη των Δανών).
SG3ptshooter
Βλέπω NFL και NHL, πάντα κράζω το πόσο soft είναι πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η χρησιμότητα είναι πάνω απ' όλα και μπορείς μέσα απ' αυτή να αντιστρέψεις αυτό που λες και να βγάλεις απ' το sport πράγματα όπως θέατρα ή καραγκιοζιλίκια τύπου Pepe. Με διαφοροποίηση είτε της χρήσης του συστήματος είτε με μικρές αλλαγές στα όρια των κανόνων. Σίγουρα δεν πιστεύω πως είναι κατηγορηματική λογική συνέχεια το replays->περισσότερες ποινές->λιγότερη "μαγεία", σε όλες τις αλλαγές των κανόνων και των συνθηκών πάντα προσαρμόζονται τα σπορ και οι παίκτες στο ψηλότερο επίπεδο σε πολύ μεγάλο βαθμό και βλέποντας το πολύ στενά σίγουρα αφήνεις απέξω πολλά κραυγαλέα προβλήματα της προϋπάρχουσας κατάστασης πχ να έχει δει το χέρι σε 7 δευτερόλεπτα όλος ο πλανήτης κι όλο το γήπεδο στα matrix και να μην μπορεί πια να καταλογιστεί, που αν το φάει η ομάδα μου τότε σίγουρα πάω για μπάντμινγκτον, καρφωτός! Κι όσο για τις μικρές ομάδες, με τα κατεστημένα που υπάρχουν ελπίζω πως η χρήση video μπορεί να δυσκολέψει λίγο την εύνοια προς τον μεγάλο, αν και είδα την κόκκινη του Vecino με τη Juventus κι από τότε πολύ αμφιβάλλω πως οι Ιταλοί δε θα βρουν την άκρη...

Anyway η χρησιμότητα είναι πάνω απ' όλα γιατί μόνο τελολογικά μπορώ να το δω σα ζήτημα κι ας προσαρμόσουν από κει και πέρα τις όποιες παραμέτρους.

Αυτό που δε θα γίνει εύκολα αλλά θα έλυνε πολλά απ' τα αντιπαθητικά για μένα στοιχεία είναι το να έπαιζαν μόνο "καθαρό" χρόνο.
Germany96
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 16 2018, 18:24 ) *
Δε μπορώ άλλο να ακούω υπερβολές για τον De Gea. Προφανώς και το λένε οι Άγγλοι, ένα μάτσο σοβινιστές που δεν ξέρουν ποιος παίζει χαφ στη Valencia ξερωγω, αλλά είναι κρίμα να αναπαράγουμε με τέτοια κάθετη βεβαιότητα τις ανοησίες για το πως ο x,y,z Premierleagαίος είναι τόσο καλύτερος από οποιονδήποτε άλλον που δε χωράνε ούτε στην ίδια πρόταση...

Είναι λατρεία οι Εγγλέζοι ποδοσφαιρικοί αναλυτές, σταθερά χρυσορυχείο γέλιου, με το μεγαλύτερο κομμάτι τους να είναι αποκομμένο από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα εκτός του νησιού τους και να ζουν σε ένα δικό τους συννεφάκι από το οποίο πέφτουν κάθε δύο χρόνια μετά από κάθε διεθνές τουρνουά.

Πρόσφατο κλιπάκι όπου ο τιτάνας Mariner μαθαίνει μπαλίτσα στους Αμερικανούς αναλύοντας τους πως ο Harry Kane είναι ανώτερος του Ronaldo laugh.gif :

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η στιγμή που δικαιολογεί το ότι ο Kane αξίζει 170 εκ. με τα ίδια ατράνταχτα επιχειρήματα όπως το γνωστό σκετσάκι με τον Μπάμπη τον σουγιά, τον Κώστα το Γκοτζίλα, τον Πέτρο τον μπαλτά και τον πεταλούδα το Νίκο.
SG3ptshooter
Μου το πρότεινε το chrome και προφανώς σκέφτηκα το thread:
QUOTE
Shock Manchester United signing could be Jose Mourinho's bargain of the summer

https://www.manchestereveningnews.co.uk/spo...lshere-14793482
Μιλάμε βεβαίως για το Jack Wilshere που δεν πήγε Ρωσία και δεν έπαιζε καν σερί βασικός Arsenal απ' την οποία αποχωρεί ως ελεύθερος, αλλά ακόμη κι αν δεχτώ πως οτιδήποτε άλλο χωρά το όποιο σύνηθες """ρεπορτάζ""" καλοκαιριού και αφού βέβαια συμπονέσω τον παίκτη για το ιστορικό του με τους τραυματισμούς, δε μπορώ να μη με αγγίξει το όχι και τόσο διακριτικό name-dropping:
QUOTE
Having been described as the ‘new Lionel Messi’ in his youth days at Arsenal, he has carried the burden of being this country's next big thing.

aegeansheed
Βρήκαμε ήδη μία αγαπημένη ομάδα (ή την πρώτη αν είμαστε τυχεροί). Μεξικό. Παίκτης: Έκτορ Ερρέρα.
mixalisgate7
Από το 1998 που παρακολουθώ Μουντιάλ, δεν θυμάμαι την Βραζιλία να είναι τόση βαρετή στο παιχνίδι της. Τραγική απόφαση ο Φιρμίνο να μπει στο 78, έκανε μπαμ όταν έγινε το 1-1 πως αυτός έπρεπε να ήταν η πρώτη αλλαγή. Αντ'αυτού μπήκαν πιο πριν Φερναντίνιο και Ρενάτο Αογκούστο. Προσωπικά αν πάει τελικό η Βραζιλία θα το θεωρήσω έκπληξη και ας είμαι οπαδός της.
aegeansheed
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 17 2018, 23:02 ) *
Από το 1998 που παρακολουθώ Μουντιάλ, δεν θυμάμαι την Βραζιλία να είναι τόση βαρετή στο παιχνίδι της. Τραγική απόφαση ο Φιρμίνο να μπει στο 78, έκανε μπαμ όταν έγινε το 1-1 πως αυτός έπρεπε να ήταν η πρώτη αλλαγή. Αντ'αυτού μπήκαν πιο πριν Φερναντίνιο και Ρενάτο Αογκούστο. Προσωπικά αν πάει τελικό η Βραζιλία θα το θεωρήσω έκπληξη και ας είμαι οπαδός της.

Μπορεί να πάει τελικό αλλά overall πολύ κακό coaching ως στρατηγική και διαχείριση. Συμφωνώ 100% σε όσα λες για Φιρμίνο (ως ο καλύτερος κινητικός μεσοεπιθετικός που είχε στον πάγκο, όταν η ανάγκη ήταν αυτή ακριβώς), προσθέτω ότι μετά το γκολ που έβαλε έδειξε χαρακτηριστικά ευρωπαϊκής ομάδας που κάθεται και κάνει φλύαρο passing game, ενώ είναι skillwise 1-2 κλάσεις πάνω από τον αντίπαλό της. Έγινε αυτό που όλοι ευχόμασταν μπας και δεν πάει στράφι το δίωρο, ευτυχώς, αλλά εκτέθηκε πολύ στην διαχειριστική εικόνα και φέτος, ενώ ως παίκτες είναι αρκετά ανώτεροι από το ρόστερ της Βραζιλίας 4 χρόνια πίσω. Δεν έπεισε όμως.

Δεν έπεισε κυρίως η Γερμανία όμως, έκανε παλαιότερους φίλους της να θυμηθούν χρυσές εποχές Μπάλακ και ίσως άλλες γερασμένου Κλίνσμαν. Τουλάχιστον αυτές έκαναν φάσεις. Ένα απόλυτο μηδέν ως συνολική λειτουργία, αν δεν υπήρχε ο Κίμιχ-να δημιουργεί και ο Κρος να συμμαζεύει και να ξεκινάει το παιχνίδι, δεν ξέρω πόσο χειρότερη εικόνα θα βλέπαμε. Απέναντι ίσως το καλύτερο Μεξικό που θυμάμαι τεχνικά αλλά και ανασταλτικά-στο κέντρο, με τρομερή φυσική κατάσταση και πανέξυπνη ομαδική δουλειά στην κάλυψη χώρων με πολλά πολλά τρεξίματα... Είχα καιρό να δω ανασταλτικά τόσο καλό ματς από μια εθνική και να το θυμάμαι μετά. Πολύ καλή δουλειά προπονητικά. Αυτό που ήταν εμφανές ήταν πόσο καλά γνωρίζονταν μεταξύ τους και πόσο μελετημένες ήταν οι κινήσεις τους. Άνοιγαν το γήπεδο σε όλο του το πλάτος και με πολύ γρήγορα ένα δύο έφταναν στην περιοχή, που αν δεν ήταν τόσο επιπόλαιοι εκεί, θα έκαναν περισσότερες φάσεις ακομα. Τη ζάλιζαν λίγο παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν εκεί... Ο Ochoa δεν είχε παίξει στο 2006 (ήταν 20 ετών τότε), αλλά είναι το 4ο του Μουντιάλ και είναι ακόμη 32. Δηλώνω fan.
mixalisgate7
QUOTE(aegeansheed @ Jun 18 2018, 00:10 ) *
Συμφωνώ 100% σε όσα λες για Φιρμίνο (ως ο καλύτερος κινητικός μεσοεπιθετικός που είχε στον πάγκο, όταν η ανάγκη ήταν αυτή ακριβώς), προσθέτω ότι μετά το γκολ που έβαλε έδειξε χαρακτηριστικά ευρωπαϊκής ομάδας που κάθεται και κάνει φλύαρο passing game, ενώ είναι skillwise 1-2 κλάσεις πάνω από τον αντίπαλό της.


Ξέχασα να το γράψω αυτό, μόλις το είδα εκνευρίστηκα. Αν μου έλεγε κάποιος πριν από μερικά χρόνια πως κάποια στιγμή η Βραζιλία θα περίμενε πίσω από την μπάλα και θα έπαιζε με αντιπιθέσεις, θα του έλεγα να μην ξαναδεί ποτέ του ποδόσφαιρο.
yorgos
Έλα πάμε οι ισοπαλίες... Έλα να βλέπω Χ...
Nemesakos
Εδιωξε Κάλινιτς από την αποστολή..
Η Κροατία που όλοι αγαπάμε.. και άργησαν... smiley.gif
SteveNashidis
O Παναμάς στο ντεμπούτο του παλεύει με νύχια και με δόντια να μην δεχτεί γκολ από το Βέλγιο που είναι φλύαρο. Αν μη τι άλλο είναι μια σπουδαία εμφάνιση για αυτούς.
yorgos
QUOTE(SteveNashidis @ Jun 18 2018, 18:02 ) *
O Παναμάς στο ντεμπούτο του παλεύει με νύχια και με δόντια να μην δεχτεί γκολ από το Βέλγιο που είναι φλύαρο. Αν μη τι άλλο είναι μια σπουδαία εμφάνιση για αυτούς.

... και για όσους ζούμε από τα Χ. 8,2 έδινε το άτιμο και η μοίρα ήταν σήμερα να παίξω σαραντάρι...

Τους είχα δει στα προκριματικά απέναντι στην Κούβα πριν λίγα χρόνια. Καταρχην μας είχαν έρθει 3.500 Παναμέζοι, πράγμα αδιανόητο για ποδοσφαιρικό ματς στην Αβάνα, μείς πρέπει να ήμασταν 500 όλοι κι όλοι κι εγώ πήγα επειδή ένας κολλητός δούλεψε ως ξεναγός των Παναμέζων. Δεύτερον είχαν τρομερή φυσική κατάσταση, μιλάμε για γομάρια (σε αντίθεση με την κουβανική ομάδα που είναι σαν να είναι από τη Μπιάφρα). Τρίτον, τελείωσε το ματς κι όπως βγαίναμε από το γήπεδο οι φίλαθλοι προσκάλεσαν τους Παναμέζουν για ρούμι οι οποίοι δέχτηκαν (!!!), τους περιμέναμε μετά το ντους, οπότε και πήγαμε σε ένα απερίγραπτο κρατικό χαμαιτυπείο όπου έπιναν σα να μην υπάρχει αύριο, ειδικά ένα γομάρι σέντερ μπακ που είχαν κι έπαιζε στην Ισπανία έπινε ρούμι και με τα δύο χέρια και μπαλαμουτιαζόταν... με το τρίτο με μια τελειωμένη Κουβανή.

Και μέχρι να τα γράψω, το ρουφήξαμε.
SteveNashidis
QUOTE(yorgos @ Jun 18 2018, 19:04 ) *
... και για όσους ζούμε από τα Χ. 8,2 έδινε το άτιμο και η μοίρα ήταν σήμερα να παίξω σαραντάρι...


Γιατί τρόμαξες; 1.5 λεπτό άντεξε το ποστ μου και ο Παναμάς το έφαγε το γκολ. Το οποίο ειναι γκολαρα smiley.gif
BasketZilla



Στηριζουμε παντα Αγγλια stypid.gif

Καθε λαος εχει την εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου που του αξιζει !

SteveNashidis
Δεν μπορεί να έβγαλε Κουαδράδο στο 1ο ημίχρονο και τον Κιντέρο στο 2ο, ο έξυπνος προπονητής της Κολομβίας. Έχουμε άλλη μια έκπληξη σε αυτο το Μουντιάλ και δεν είναι η νίκη της Ιαπωνίας, αλλά η νίκη με κεφαλιά από κόρνερ της Ιαπωνίας tongue.gif
SG3ptshooter
Oλοκληρώθηκε το πρώτο σετ αγώνων και η ομάδα με την καλύτερη εικόνα δεν κέρδισε. Η ψήφος μου πάει στην Ισπανία δηλαδή.

Οι Άγγλοι δεν ήταν τόσο ugly όσο συνήθως για κάποιο λόγο έχω πιστέψει πως μπορούν να είναι λίγο πιο ενδιαφέροντες αυτή τη φορά. Έχουν νεαρή ομάδα και άλλαξαν σχήμα επιτέλους. Btw υπάρχουν μαρτυρίες, όσο γουστάρω Trippier τόσο δε μπορούσα -απ' τη σκοπιά του θεατή Tottenham αλλά όχι αποκλειστικά απ' αυτό- το Walker. Μεγάλο γλέντι τα λεφτά απ' τη City και Danilo καλύτερος όπως και να χει.

Κολομβιανοί παρότι προφανώς και τους στράβωσε υπερβολικά νωρίς είχαν άσχημες στιγμές σε βασικά πράγματα. Ήταν τεράστια απουσία κι ο Glik σήμερα.

Αφού δε μας βγαίνει η Κορέα ας πορευτεί η Ιαπωνία, αν και χωρίς Endo δε μου σηκώνεται. Παίζει ακόμα στην Osaka (!) μου είπε ο κατάσκοπός μου στα Ασιατικά πρωταθλήματα. Υπαρκτό πρόσωπο, ελπίζω όχι ΜcΑvoyισμός στο Split. Έχω πάθει μεγάλη retrίλα γενικά, έπαιζα PES2. Claudio Lopez, "Ravoldi", απευθείας fouls στου διαόλου το κέρατο με Chilavert/Ian_Harte και βέβαια MANUEL PABLO ως κάτι σαν "R. Larcos" της δεξιάς πλευράς. Κι αυτός παρότι κουτσός τόσα χρόνια το κοψε 40 χρονών, respect.

Πίσω στο 2018, Neymar ενοχλήσεις και αποχώρησε απ' την προπόνηση. Δεν έχει να κάνει με τον τραυματισμό που προϋπήρχε, λένε.
SG3ptshooter
Δε μπορεί σε ματς κόντρα στη Σαουδική Αραβία να βρέθηκαν 11 Ουρουγουανοί στα 40 μέτρα απ' το τέρμα τους mad.gif angry_red.gif strike.gif
kotzito
Μέγα κάζο για την Αργεντινή. Ειδικά στο κέντρο οι Κροάτες με Μόντριτς και Ράκιτιτς έμοιαζαν να είναι τουλάχιστον μία κλάση παραπάνω από τους Αργεντίνους που ήταν πάρα πολύ αργοί. Ακόμα κι αν περάσει τελικά στην επόμενη φάση (που θεωρητικά παίζεται ακόμα αφού η Ισλανδία αν μαζέψει 4 βαθμούς στα υπόλοιπα 2 ματς περνάει σίγουρα εκείνη, ενώ ίσως της αρκούν και 3 βαθμοί μόνο), δύσκολα τους βλέπω να φτάνουν παραπάνω από την οκτάδα. Για ακόμα μια φορά ο Σαμπάολι διάβασε πολύ λανθασμένα το ματς κι άργησε να βάλει τον Ντιμπάλα, ενώ για τον Ιγκουαϊν τα έχουμε πει...

Πάμε ρε Ισλανδία να μας τρελάνεις όλους εδώ πάνω στο νησί.

Από εκεί και πέρα σήμερα που είδα το Περού, μου άρεσε πολύ. Δίχως μεγάλα ονόματα στο ρόστερ έχουν φτιάξει ένα ωραίο σύνολο. Και στα δύο ματς που έπαιξαν ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω έναν βαθμό.
tuareg
ομαδαρα η κροατια αλλα κι οι αλλοι ρε παιδια εβαλαν το γκουσγκουνη να κανει τατουαζ και τον εκαναν προπονητη
Dreamerpanos
Μακάρι να περάσει η Ισλανδία το αξίζει σε σχέση με αυτήν την Αργεντινή.

Όσο για το ματς διαφωνώ ως προς την απόδοση των Κροατων που όλοι τους αποθεώνουν. Δεν λέω ότι δεν έχει καλή ομάδα. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και καρφί για Χ μέχρι να το χαρίσει ο Καμπαγερο. Μετά κατέρρευσε το κάτι σαν ομάδα της Αργεντινής.

Για Ισλανδία το φοβάμαι πολύ αύριο γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Αν καταφέρει και το πάρει,με το στυλ παιχνιδιού που έχει μπορεί να πάει και μακριά.
kotzito
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 21 2018, 20:20 ) *
Μακάρι να περάσει η Ισλανδία το αξίζει σε σχέση με αυτήν την Αργεντινή.

Όσο για το ματς διαφωνώ ως προς την απόδοση των Κροατων που όλοι τους αποθεώνουν. Δεν λέω ότι δεν έχει καλή ομάδα. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και καρφί για Χ μέχρι να το χαρίσει ο Καμπαγερο. Μετά κατέρρευσε το κάτι σαν ομάδα της Αργεντινής.

Για Ισλανδία το φοβάμαι πολύ αύριο γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Αν καταφέρει και το πάρει,με το στυλ παιχνιδιού που έχει μπορεί να πάει και μακριά.

Ισορροπημένο ίσως. Αλλά οι Κροάτες μου έδιναν περισσότερο την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Δηλαδή και γκολ να έβαζε πρώτη η Αργεντινή, πιστεύω θα έβρισκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

Πρακτικά δεν είναι καν το αουτσάιντερ η Ισλανδία. Για μένα είναι περίπου ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Πιο αθλητικοί/γρήγοροι οι Νιγηριανοί, αλλά πιο σκληροί οι Ισλανδοί. Οπότε όποιος φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του μπορεί ίσως να το πάρει.
Dreamerpanos
QUOTE (kotzito @ Jun 21 2018, 23:31 ) *
Ισορροπημένο ίσως. Αλλά οι Κροάτες μου έδιναν περισσότερο την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Δηλαδή και γκολ να έβαζε πρώτη η Αργεντινή, πιστεύω θα έβρισκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

Πρακτικά δεν είναι καν το αουτσάιντερ η Ισλανδία. Για μένα είναι περίπου ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Πιο αθλητικοί/γρήγοροι οι Νιγηριανοί, αλλά πιο σκληροί οι Ισλανδοί. Οπότε όποιος φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του μπορεί ίσως να το πάρει.


Σίγουρα σου έδινε την εντύπωση γιατί η Αργεντινή είναι σκορποχωρι και η Κροατία ομάδα με συνοχή και τρομερά ποιοτική μεσαία γραμμή. Απλά η απόδοση στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν για την αποθέωση που γνωρίζει ούτε φυσικά για 3-0.

Ναι αυτό εννοώ για τους Ισλανδούς. Δεν ξέρω αν μπορούν να διαχειριστούν ότι παίζουν παιχνίδι παγκόσμιου κυπέλλου(που εν πολλοίς κρίνει και την πρόκριση) και δεν είναι καν αουτσάιντερ. Μακάρι να τα καταφέρουν.
aegeansheed
QUOTE(tuareg @ Jun 21 2018, 23:17 ) *
ομαδαρα η κροατια αλλα κι οι αλλοι ρε παιδια εβαλαν το γκουσγκουνη να κανει τατουαζ και τον εκαναν προπονητη
Ινιέστα που δεν αθλείται πια, μετά 20 χρόνια με τατουαζ. Και με συχνοουρία laugh.gif
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 21 2018, 23:20 ) *
Μακάρι να περάσει η Ισλανδία το αξίζει σε σχέση με αυτήν την Αργεντινή. Όσο για το ματς διαφωνώ ως προς την απόδοση των Κροατων που όλοι τους αποθεώνουν. Δεν λέω ότι δεν έχει καλή ομάδα. Αυτό είναι άλλη κουβέντα. Το ματς ήταν ισορροπημένο και καρφί για Χ μέχρι να το χαρίσει ο Καμπαγερο. Μετά κατέρρευσε το κάτι σαν ομάδα της Αργεντινής. Για Ισλανδία το φοβάμαι πολύ αύριο γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Αν καταφέρει και το πάρει,με το στυλ παιχνιδιού που έχει μπορεί να πάει και μακριά.

Έπαθε το αναπόφευκτο η Αργεντινή, έχασε από την ομάδα με το καλύτερο σύνολο στον Όμιλο της. Κακή ομάδα η Αργεντινή, έκτρωμα είναι δηλαδή. Τακτική μηδέν, λάθος παίκτες σε λάθος ρόλους και ψυχολογία οτι μονο με το όνομα θα πάρει το ματς. Ε, δεν κερδίζεις αυτήν την Κροατία αν δεν παίξεις μπάλα 90 λεπτά. Πολυ κακη ψυχολογικη διαχειριση του ματς όμως, θα κάνουν τους αργεντινους να τους λείψει ο Πασαρέλα...
SG3ptshooter
Με πολύ σεβασμό, αυτό που γίνεται με την Αργεντινή είναι κάπως αναμενόμενο οι άνθρωποι δε βλέπονται συστηματικά, προκρίθηκαν το ζόρι και όσο καλοί κι αν είναι μπροστά δεν έχουν παίκτες στις μισές θέσεις.

Ο Sampaoli στα πρώτα 8 χρόνια των 10s έχει πετύχει πολλά σε 3 διαφορετικές ομάδες με τελείως διαφορετικές συνθήκες. Μετά.. ανέλαβε την Αργεντινή.

Για να πούμε και τον πόνο μας, ο Didier δηλαδή γιατί είναι καλύτερος; rolleyes.gif
Coach Periklis
QUOTE (BasketZilla @ Jun 18 2018, 22:06 ) *



Στηριζουμε παντα Αγγλια stypid.gif

Καθε λαος εχει την εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου που του αξιζει !



κι εγώ αμετανόητος , αλλά θα ήθελα να σηκώσει κάτι η Αγγλία smiley.gif

@yorgos σε φαντάζομαι αυτή τη στιγμή μεθυσμένο παρέα με κουκλάρες λατίνες να πανηγυρίζετε τη σφαλιάρα που έφαγε η Αργεντινή 69.gif smiley.gif
yorgos
QUOTE(Coach Periklis @ Jun 21 2018, 23:40 ) *
@yorgos σε φαντάζομαι αυτή τη στιγμή μεθυσμένο παρέα με κουκλάρες λατίνες να πανηγυρίζετε τη σφαλιάρα που έφαγε η Αργεντινή 69.gif smiley.gif

H προσγειωτική αλήθεια είναι ότι εργαζόμουν και δεν το είδα, αν και φαινόταν ότι κάτι πάει καλά από τα χαμόγελα γύρω μου. Η δική μου αγωνία πάντως ήταν το Χ στο Δανία-Αυστραλία, αφού με το σύστημα του διπλασιασμού πονταρίσματος είχα φτάσει ήδη στα 160 ευρώ (για να πάρω 520) κι αν δεν είχαμε Χ θα έπρεπε ο επόμενος στοιχηματισμός να είναι ύψους 320, αργότερα 640 και μετά 1280 ευρώ, που ήταν και το ταβάνι μου. Η κουβανική τηλεόραση, πιστή στα goofy κατορθώματα μετέδωσε πως κέρδισε η Δανία (!), οπότε γύρισα με μούτρα για σπίτι για να δω τη σπιτονοικοκυρά μου που ξέρει ότι με κάθε ισοπαλία γίνομαι κατά τι πλουσιότερος να μου δίνει συγχαρητήρια... 205 ευρώ καθαρό κέρδος και συνεχίζουμε, αφού βγάλαμε τη Χουάνα στο αγαπημένο μας γκουρμεδάκι (tataki τόνου με αβοκάντο για πρώτο, wok pasta με σουσάμι και σάλτσα ροδάκινου για κυρίως και coulant σοκολάτας για γλυκό, ακόμη γλυφόμαστε, Αυστραλοδανοί σας ευχαριστούμε).

Από αύριο πάμε πάλι από την αρχή με τα Χ, με το Σερβία-Ελβετία (η Βραζιλία πιστεύω ότι θα κερδίσει και θα είμαι στο δρόμο για το ματς της Νιγηρίας, οπότε χωρίς ίντερνετ, άρα δεν μπορώ να το αγγίξω). Αν δεν έχουμε Χ, ο επόμενος διπλασιασμός θα είναι στο Κορέα-Μεξικό.
Coach Periklis
QUOTE (yorgos @ Jun 22 2018, 00:56 ) *


τουλάχιστον πας το " όποιος χάνει στα χαρτιά..." απ την ανάποδη smiley.gif

εύγε εύγε
j-kidd13
Θλίψη για την Αργεντινή,ειδικά για μας τους Αργεντινόφιλους.Χειρότερα κι απο τον Παναθηναικο του Φαμπρι.
Ακομα χειροτερα θλιψη και πικρα για μας που την πονταραμε 50 ευρω σε μονο και το φυσαμε και δεν κρυωνει! laugh.gif
Το κακο ειναι οτι επειδη μας πηγε γερο κουβα,δεν μπορω να χαρω για την αγαπημενη μου Κροατία,που μετα τους Αργεντινους ειναι η δευτερη μου συμπαθεια διαχρονικα(μαζι με Ολλανδους και Αγγλους-ναι ξερω μαζοχας).

Επισης μετα και το χθεσινο,για μενα τελειωσε καθε κουβεντα περι συγκρισης Μεσι-Ροναλντο για το ποιος ειναι καλυτερος κλπ.
mixalisgate7
Και πάλι μέτρια η Βραζιλία αλλά αυτή την φορά ο Τίτι έκανε σωστές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να κατάλαβε πως κόντρα σε ομάδες που παίζουν κλειστά στην άμυνα οι Φιρμίνο και Ντάγκλας Κόστα πρέπει να είναι βασικοί γιατί δίνουν πλάτος στην ομάδα. Ευλπιστώ τώρα που σκόραρε ο Νεϊμάρ να μην νευριάζει τόσο πόλυ, εν μέρη δικαιολογείται αφού του κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.