Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundial 2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3
BasketZilla

Gary Lineker

@GaryLineker

Football is a simple game, 22 men chase the ball for 82 minutes and the Germans get a player sent off so 21 men chase the ball for 13 minutes and at the end the Germans somehow fucking win.

10:56 μ.μ. - 23 Ιουν 2018

Ο Γκαρι Λινεκερ διασκευαζει Γκαρι Λινεκερ !
SG3ptshooter
Δε μπορώ να βλέπω άλλο το Muller δεξιά μου σηκώνεται η τρίχα.
Kroos + Βrandt icon_joy.gif
Concussion protocol anyone? VAR anyone?
O Kimmich έχει εντυπωσιακή βελτίωση σε αυτά που δε φαίνονται, οφείλω να παραδεχτώ πως είναι στην κουβέντα για top δεξί μπακ.

Tα ματς του τελευταίου group έχουν τόσο ενδιαφέρον σήμερα. cool.gif
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 24 2018, 10:48 ) *
Δε μπορώ να βλέπω άλλο το Muller δεξιά μου σηκώνεται η τρίχα.
Kroos icon_joy.gif

O Kimmich έχει εντυπωσιακή βελτίωση σε αυτά που δε φαίνονται, οφείλω να παραδεχτώ πως είναι στην κουβέντα για top δεξί μπακ.

Tα ματς του τελευταίου group έχουν τόσο ενδιαφέρον σήμερα. cool.gif


"Δε μπορώ να βλέπω άλλο τον Μίλλερ" ή μάλλον δε μπορώ να βλέπω μια ομάδα με τόσο πείσμα να σφυροκοπάει για 60 λεπτά μια άμυνα και να μην μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο από έναν παίκτη της ποιότητας του Μίλλερ.
Το ματς της Γερμανίας με τη Σουηδία είναι το ένα ηβέντ του διημέρου που θέλω να σχολιάσω.
Σπάνιο, τρομερά σπάνιο και αυτό το κάνει τινά συλλεκτικό ματς να βλέπεις τον Κρος να κάνει δύο προσωπικά λάθη σε λιγότερο από μισό λεπτό. Ευτυχώς πείσμωσε και με μία μοναδική ικανότητα συνδύασε διαχείριση προσπαθειών, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση με το προσωπικό κίνητρο που είχε να εξιλεθωθεί για το προηγούμενο λάθος και τη δίψα του για νίκη, χωρίς να πάρει τραβηγμένες ενέργειες σε μια ΜΑΕΣΤΡΙΚΗ παράσταση που λίγα χαφ στο παγκόσμιο ποδόσφαριο μπορούν να δώσουν στη θέση του, ως κεντρικό half-The Regulator-αφιερωμένο και το πασίγνωστο και αγαπημένο Κλατς. Επειδή είναι clutch. Πέρα από το απίθανο φάουλ που σκόραρε, που ήταν και θέμα τύχης ασφαλώς, αφού όλα έγιναν στην εντέλεια εκτελεστικά, (οκ, ας πούμε ότι ήταν "μαγική στιγμή" αν δεν αρέσει το "τύχη" δεκτό, δεν το μειώνω, αλλά δεν το θεωρώ απόλυτη ικανότητα ποτέ ένα φάουλ, αφού ακόμα και ένα φανταστικό χτύπημα μπορεί να βρει σε δοκάρι ή να βρει λίγο στο τοίχος κλπ), το παιχνίδι που έκανε ο Κρος στην τελευταία ώρα του ματς ήταν σεμιναριακό. Ήθελα να τονίσω πόσο μπορεί να κερδίσει μια ομάδα με έναν Κρος σε αυτόν τον ρόλο που έπαιξε, ως 6άρι-μοναδικός παίκτης μπροστά από τα σέντερ μπακ να μοιράζει σωστά, σε ένα ματς με αυτά τα χαρακτηριστικά της αφόρητης ψυχολογικής πίεσης με τη Γερμανία στα όρια του αποκλεισμού. Δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα ή λάθος επιλογή. Ενώ φαινομενικά έδειχνε ότι η ομάδα του "χάνει" που δεν χρησιμποιείται πιο μπροστά, μιας και είναι γνωστή η ικανότητα του Κρος τόσο στην κοντινή παράλληλη έξω από την περιοχή, όσο στην κάθετη, αλλά και στο σουτ, ο Λεβ επέμεινε να τον κρατήσει στη θέση αυτή. Τον συγχαίρω γι' αυτό. Οι πάσες του στα άκρα ήταν τέτοιας ακρίβειας και ταχύτητας (ταχύτητα στην εναλλαγή των πασών, ότι δεν την κράταγε δηλ. και έβγαζε την ομάδα μπροστά χωρίς να την κουβαλήσει άσκοπα ή να την κρατήσει παραπάνω) που ουσιαστικά η Γερμανία κέρδιζε το πλεονέκτημα χώρου από αυτό, χωρίς να χρειάζεται κάποιο γρήγορο ένα-δυο από το κέντρο ή κάποιο αντβάντητζ από προσωπική ντρίμπλα (που δε θα ρίσκαρε ποτέ η Γερμανία). Προσπαθώ να περιγράψω με λόγια κάτι που είδα και δεν είχα ξαναδεί, το οποίο προσωπικά με γοήτευσε. Συγχωρέστε με αν δεν το κάνω κατανοητό.
* Εντύπωση μου έκανε που δεν ανέβηκε ο Νόηερ στο φάουλ.
Για Κίμιχ συμφωνώ σε ό,τι λέει ο Σούτερ. Καλύτερος παίκτης στο 1ο ματς, μέσα στους δύο καλύτερους σε αυτό, κάνει τρομερή δουλειά και είναι πολυεργαλείο που εμπεριέχει αυθεντικό επιθετικό ταλέντο μέσα στο όλο σκιλ του.

Την Κολομβία την είδα στο Β' ημίχρονο μόνο. Είχα μια εικόνα μιας ομάδας που έπαιζε κάπως επιπόλαια όσο το σκορ ήταν στο 1-0 με αρκετές λάθος επιλογές χώρου (ναι, κουφό) στις κινήσεις κυρίως των χαφ. Δε βοήθαγε και η Πολωνία, που κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά της, οκ, δύσκολο να παίξεις μπάλα έτσι... Μετά το 2-0 άρχισε ο χορός. Ομάδα ψυχολογίας θα έλεγα, φάνηκε αρκετά και από το πόσο ευδιάθετα έπαιζαν στο 3-0, λογικά βέβαια.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και το σχολίαζα με φίλο και δεν ξέρω τί να περιμένω ήταν η θετική εικόνα από την αμυντική γραμμή. Αστερίσκος εδώ, επειδή έπαιζε με μια γενικά πολύ αργή ομάδα, ειδικά στους συνδυασμούς και στην ακρίβεια της πάσας μπροστά, αλλά μου φάνηκε ότι έβλεπα να βγαίνουν γρήγορα και πρώτοι στην μπάλα. Δε θεωρώ καθόλου κοντινές έννοιες την Εθνική Κολομβίας και τη συνέπεια, αλλά κρατώντας τα παραπάνω ενδιαφέροντα στοιχεία (το αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρον που δεν ανέφερα ασφαλώς είναι το πολύ ποιοτικό τεχνικά κέντρο που έχει) θα ήθελα πολύ να δω τον επόμενο αγώνα της.
Το γκολ του Κουαδράδο είναι top5 Διοργάνωσης ό,τι γκολ και να μπει στο εξής. Η πάσα του Χάμες και η διαχείριση που έκανε ο ΝτΑ.Φοξ στο τρέξιμό του: πρώτα έτρεξε διαγώνια για να μη χαλάσει την ταχύτητα στο επόμενο σπριντ μετά την πρώτη υποδοχή, μετά έτρεξε στοχευμένα στην ευθεία για να έχει όλες τις επιλογές τελειώματος (μέγιστες επιλογές στις γωνίες σουτ): τρεις επαφές, γκολ... 77.gif
yorgos
Η Κολομβία είναι η καλύτερη λατινοαμερικάνικη ομάδα όχι μόνο του τουρνουά, αλλά της τελευταίας πενταετίας (τουλάχιστον τώρα που έκλεισει ο κύκλος της καλής γενιάς της Χιλής).

Τα πανηγύρια και κλάματα των Παναμέζων για το παρθενικό τους γκολ σε μια εξευτελιστική ήττα, ήταν όλα τα λεφτά.

Αγαπάμε τα Χ και σας ευχαριστούμε.
SG3ptshooter
O Didier, που κράταγε την 11αδα επτασφράγιστο μυστικό, ξεκινάει όπως περίμεναν όλοι, δηλαδή με Pavard δεξιά, Olivier μπροστά και κλασσική πρόσφατη Γαλλική συντήρηση. Ο Sampaoli ξεκινά Pavon και βγάζει Higuain αφήνοντας το Messi μόνο του μπροστά. Θα χει φάση.
SG3ptshooter


Είμαι κακός αλλά είναι γνωστή η σχέση μου με κάμποσους απ' αυτούς, Koke, Pique, DeGea, Aspas, Carvajal ένα minimum 5.

Θέλω Κροάτες τελικό ή Κολομβιανούς.
tuareg
τετοια στεναχωρια που αποκλειστηκαν οι Ισπανοι ειχα να νοιωσω απο την ηττα των Γερμανων απο τους Κορεατες. biggrin.gif ο ταβερνιαρης-συνταξιουχος εκπαιδευτικος ειχε στησει διπλο πουλμαν κι οι αλλοι νομιζαν οτι θα νικησουν μονο με τ ονομα
Coach Periklis
Φοβερή ματσαρα το Βελγιο - Ιαπωνία

οι Ιάπωνες μπήκαν να παίξουν μπάλα και όχι να απλώσουν πουλμαν και έριξαν γερή σφαλιάρα όσο βάσταγαν το πόδια τους

η τελευταία αντεπίθεση του Βελγίου που έδωσε γκολάρα και πρόκριση, πρέπει να διδάσκεται . Textbook

BasketZilla
Να ευχηθούμε στους λατρεμένους μας Άγγλους Καλό Μινα biggrin.gif

Coach Periklis
μένουμε πάντα παιδ...ΓΑΤΙΑ

αν και το δίκαιο είναι αποκλεισμός και στις 2 . Γκρίνια , μανούρα , φουστιλικια σε κάθε στημένο ή διεκδίκηση
mixalisgate7
Δίκαια αποκλείστηκε η Βραζιλία, ο Τίτι για ακόμη μία φορά ήταν εκτός τόπου και χρόνου αλλά τώρα το πλήρωσε. Και ένα μικρό παιδάκι θα έβλεπε πως η Βραζιλία ήταν πιο αποτελεσματική όταν έπαιζαν Φιρμίνο και Ντάγκλας Κόστα. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ο δεύτερος μπήκε στο 57, ο Ζεζούς δεν πρόσφερε τίποτα όσο αγωνίστηκε. Πολύ απογοητευτικός σήμερα ο Κουτίνιο παρά την ασίστ που έδωσε, περίμενα με κλειστή άμυνα να έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες και να διασπούσε την άμυνα με κάθετες πάσες. Αντ'αυτού επέμενε να κάνει σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή παρότι στις πρώτες του προσπάθεις σχεδόν τον έκλειναν αποτελεσματικά.
T.W.Is.M.
MVP του Βελγιου τα 2 Κου: Κουρτουα και Κουτινιο(στο δευτερο ημιχρονο)!
Δεν το περιμενα το Βελγιο τοσο ψηλα. Τους εχω για loser ομαδα, που στα δυσκολα θα λυγισει. Τωρα βεβαια ο δρομος ειναι ανοιχτος για τους Γαλλους. Θα ειναι εκπληξη αν το παρει οποιαδηποτε αλλη ομαδα πια.
Coach Periklis
Ενδιαφέρον ματς το Γαλλία Βέλγιο

Βέβαια με τέτοια αμυντική λειτουργία το Βέλγιο δεν έχει ελπίδες. Μένει να φανεί στην πράξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις στη μπάλα

Δικαιοτατα πάντως αμφότεροι
yorgos
Για τα καλαμπούρια η άμυνα του Βελγίου, αλλά και της Βραζιλίας τα τελειώματα ήταν για γέλια. Φανταστικός Ντούγκλας, άλλαξε όλο το παιχνίδι, κρίμα για το παιδί.
BasketZilla




#NeymarChallenge
https://twitter.com/twitter/statuses/1015016916241518593
SG3ptshooter
To Ουρουγουάη Γαλλία έκρυψε αρκετά προβλήματα των νικητών, αλλά χωρίς Cavani και με τέτοια δυστοκία δημιουργική δε θα βλέπαμε κάτι πολύ διαφορετικό. Το Βέλγιο πέρασε δίκαια και το πίστευα αρκετά, η Βραζιλία είναι άτυχη που έχασε Alves, δέχομαι -και δε δέχομαι στο βαθμό που το έκανε- ότι ήθελε να παίξει κάπως πιο προσεκτικά, αλλά πάνω απ' όλα πλήρωσε το να μην βάζει τους καλύτερους ή τους πιο φορμαρισμένους, προτιμώντας την όποια συνοχή που τελικά δεν την είδαμε, ιδίως στο πόσο εύκολα θα έπρεπε να κρατούσε/άλλαζε μπάλα. Το Neymar τον αποτελείωσε η μεταγραφή στην PSG, αν και είχε ξεκινήσει από πολύ παλιά η υπερβολή για το πόσο πλάκα κάνει, παρά τα αναντίρρητα κατορθώματά του που τον έχουν ήδη περάσει στην ιστορία. Οι Άγγλοι έχω βαρεθεί να βάζουν στημένα/κεφαλίες και να μην τους κάνει κανείς ζημιά πίσω. Οι Κροάτες έπρεπε να παίζουν καλύτερα.

Το Γαλλία Βέλγιο έχει πολύ ενδιαφέρον, ειδικά στις μάχες των πλάγιων. Οι Κροάτες θα χάσουν τη μάχη των διεκδικήσεων στα χαφ, ας κρατήσουν μπάλα λίγο πιο μπροστά κι ας πετάξουν μπάλες στην περιοχή, δε μπορώ να βλέπω το Rakitic στα 20 μέτρα αντί να προσπαθεί να τρυπήσει κάπως να τη σπάει σερί στο Pivaric ή όποιον να κάνει σέντρα, στην τελική κάντην εσύ την όποια μπαλιά καμιά φορά πιο καλή θα πάει μπορεί να αποδειχθεί και μαθηματικά, σύγκρινε βολές sweetLou με βολές Jerami ξερωγώ..
BasketZilla


Ενταξει ειναι πολυ καλυτερο κομικ ο Αστερικιος αλλα Ντυπον και Ντιπον ειναι κορυφαιο διδυμο biggrin.gif



Μπορει τα Βελγα να ειναι τα πιο ζαβα που εχω γνωρισει στα νιατα μου αλλα σημερις ελπιζω να γινει το πρωτο βημα για εναν τελικο των "μικρων" , Βελγιο - Κροατια.

Υ.Γ. Και φυσικα περιμενουμε το αυριο για να γελασουμε με τα Αγγλα. Λεω να παω Χερσονησο να δω το παιχνιδι , να ζησω την
τραγωδια απο κοντα cool.gif

pk13
It didn't came home.......... smiley.gif smiley.gif
mixalisgate7
Δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο η Γαλλία, ήταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά, κυρίως στους νοκ-άουτ αγώνες. Πιστεύω πως η Κροατία θα μπορούσε να διεκδικήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν της έλειπε η φρεσκάδα λόγω των παρατάσεων. Στα γκολ των Πογκμπά και Εμπαμπέ ο Σούμπασιτς δεν είχε καλή αντίδραση, έπρεπε να πέσει και στα δυο σουτ. Άσχημο deja vu για τον Λόβρεν στους δυο τελικούς που έπαιξε.
G-arenas
σιγουρα καλυτερη συνολικα η γαλλια, ειχε για μενα ετσι και αλλιως και την πιο ποιοτικη ομαδα μαζι με βελγιο και βραζιλια. αλλα αυτο που εκανε την διαφορα ηταν η τακτικη της. ηταν πολυ καλυτερη στημενα απο ολες τις αλλες ομαδες, οποτε για αυτο το κατακτησε.

η κροατια σημερα δεν ηταν κακη. εφαγε 2 γκολ στην αρχη τσαμπα, σε ενα ημιχρονο που δεν εκανε τιποτα. και στο 2ο ψιλοτσαμπα τα εφαγε τα γκολ αλλα οταν εχεις τετοια ποιοτητα μπροστα και μισο δευτερολεπτο να αδρανησεις το χεις φαει το γκολακι απο γαλλια.

ΥΓ τελικα η αργεντινη αντιμετωπισε τις 2 καλυτερες ομαδες του τουρνουα για να αποκλιστει! γαλλια και κροατια!! ηταν και λιγο ατυχη θα μπορουσαμε να πουμε! tongue.gif
Pierce
QUOTE (Pierce @ Jun 13 2018, 00:36 ) *
Μουντιάλ χωρίς τα Ραγκάτσι, δεν είναι μουντιάλ, αλλά πάμε παρακάτω.




Πας και ποντάρεις στους Γερμανοί στα live, αντί να ρίξεις από τις 13 Ιουνίου τη Γαλλία να την κάνεις για Νέα Καληδονία να γιορτάσεις.
Manimal
QUOTE (G-arenas @ Jul 15 2018, 20:14 ) *
ΥΓ τελικα η αργεντινη αντιμετωπισε τις 2 καλυτερες ομαδες του τουρνουα για να αποκλιστει! γαλλια και κροατια!! ηταν και λιγο ατυχη θα μπορουσαμε να πουμε! tongue.gif


Άτυχη ήταν και η Ελλάδα που αποκλείστηκε από την 2η και 3η του Μούντο. Κάτι να έχουμε για παρηγορία.
SteveNashidis
Six straight Golden Ball winners have NOT won the #WorldCup

2018 🇭🇷 Luka Modric (2nd place)
2014 🇦🇷 Lionel Messi (2nd)
2010 🇺🇾 Diego Forlán (4th)
2006 🇫🇷 Zinedine Zidane (2nd)
2002 🇩🇪 Oliver Kahn (2nd)
1998 🇧🇷 Ronaldo (2nd)
1994 🇧🇷 Romário (champion)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.