QUOTE(DORIAN @ May 24 2010, 01:34 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι απαραδεκτος αλλα το αντιπαρερχομαι.
Σε οτι αφορα τους γηγενεις παικτες εχω κι' εγω την δικη σου αποψη, ομως τη χρονια που περασε η διοικηση προσπαθησε προς την κατευθυνση αυτη.Ηδη προς το τελος του πρωταθληματος πηρε ικανοποιητικη συμμετοχη ο Ζερβολεας αλλα και ο Πουλακακης ενω ετοιμαζονται δυο ακομη παιδια του εφηβικου.Οι πιο εμπειροι ειχαν σημαντικη παροσια. Η παρουσια γηγενων παικτων θα ηταν βεβαια πολυ πλουσιοτερη αν ο Χαρτοματσιδης, εν οψει στρατευσης, δεν επελεγε τα ΒΡΙΛΗΣΙΑ και ο Τζεμης δεν επαιρνε την ελευθερας του για τον ΑΜΥΝΤΑ που ηταν μια σημαντικη ευκαιρια γι' αυτον και ερεπε ο ΝΑΟ να τον βοηθησει,οπως και εγινε.
Τωρα προεχει το θεμα του προπονητη και πιστευω οτι πρεπει να γινει μια προσπαθεια ακομη για Κατσουνη.
Αυτό τώρα με τη διπλή δημοσιευση, πως το κατάφερες (01.34 του Αγίου Πνευματος, όλα γίνονται).
Πρώτα απ'όλα, ξεπέρνα τον Κατσούνη. Καλός αλλα ακριβός και δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Ο Κα...... είναι επίσης πολύ καλός και μπορεί να είναι προπονητής για τα επόμενα 3+ χρόνια (μακράς πνοής).
Απο την αρχή της περσινής χρονιάς, προπονούνταν με την ανδρική, ο Πουλακάκης και αρκετοί έφηβοι. Επίσης, ο Μπίκος, μπορεί να θεωρηθεί ντόπιος σαν Πεντελιώτης που είναι.
Οι ευκαιρίες που δόθηκαν στο Γιάννη Ζερβολέα (1991), από τον Κατσούνη, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ικανοποιητικές. Ενώ το παιδί έβγαζε μάτια, μόλις έκανε λάθος απειρίας, ξεχνιότανε στον πάγκο. Μετά τον τραυματισμό του Μανιάτη, ο Γιάννης έπρεπε να έχει ακόμη μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ελπίζω γα τα επόμενα 1-2 χρόνια που ο Ζερβολέας θα είναι μαζί μας (πριν μας τον τσιμπήσουνε απο μεγάλη κατηγορία) να αξιοποιηθεί και μαζί με τον Άρη να αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή στο sm fwd.
Ο Πουλακάκης (1990) χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, και πιστευω ότι πρέπει να κάνει πολλή προσωπική δουλειά.
Ο Παπαδήμας (1991) χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, σαν 4ρι. Επίσης, πρέπει να κάνει πολλή προσωπική προπόνηση και να αξιοποιήσει τα προσόντα του.
Ο Καρκανίδης (1993), που είχε παίξει και σαν παις πριν απο δυό χρόνια με το ανδρικό, χρησιμοποιήθηκε πολύ λίγο, με εξαίρεση το ματς στο Γαλάτσι, που μπήκε στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα και ανταποκρίθηκε με επιτυχία (αν και μάλλον φαινόταν σαν αυτοκτονική επιλογή.
Φέτος πιστευω ότι και άλλα παιδιά της εφηβικής θα προπονούνται με την ανδρική και ίσως έχουν και τις αγωνιστικές ευκαιρίες τους