Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
RipCity
Και συνεχίζει να κρατάει τον Monroe ο οποίος θα σπεύσει λογικά να υπογράψει επέκταση το καλοκαίρι λόγω της εξαιρετικής διαχείρισης που του κάνουν ή θα ρθει κανείς να δώσει κανά 1st round pick να πάρει την παικτούρα πριν το trade deadline.
SteveNashidis


O πανηγυρισμός του Τσάντλερ δεν υπάρχει. icon_drunk.gif
Οι Μεμφις μπορούσαν να μην δείξουν τόσο απροκάλυπτα ότι θέλουν να χάσουν το ματς, βάζοντας τον Ράιτ να μαρκάρει τον Τσάντλερ.
kotzito
Παραδόξως υπάρχουν κι άλλες, χειρότερες ομάδες από εμάς φέτος, οπότε από εκεί που αρχίσαμε σαν περίγελος του ΝΒΑ τον τελευταίο μήνα έχουμε βάλει μερικές ομάδες από κάτω.

Από εκεί δηλαδή που πηγαίναμε για να πάρουμε πλασάρισμα σε κάποια από τις πρώτες 3 - 4 θέσεις του draft του 2018, αν συνεχίσουμε και συνεχίσουν και οι άλλοι έτσι δεν αποκλείεται να πέσουμε και κάτω από την 5η - 6η θέση.

Να δούμε βέβαια πριν λήξει το trade deadline και τι άλλη πατάτα θα σκαρφιστεί το front office.
SteveNashidis


Aρέσκονται τελευταία στο Φοίνιξ, να τελειώνουν ιδανικά τα παιχνίδια που κρίνονται στις τελευταίες επιθέσεις. Δε ξέρω αν προετοιμάζουν την ομάδα για κάτι παραπάνω, όπως η συμμετοχή στα πλειοφφ, ή κρυφοκοιτάνε τα πικ της επόμενης περιόδου.

Σε αυτό το μεταίχμιο το μόνο που έχει σημασία είναι η αγωνιστική ετοιμότητα των νεαρών παικτών μας, με τον Τζάκσον να είναι ο μόνος που δεν βρίσκει πατήματα.

Ειπώθηκε στο section των Lakers για τα ανταλλαγματα Κλάρξον και Ραντλ. Θα ενδιέφεραν και θα ταίριαζαν στην ομάδα μας γιατί είναι σε δύο θέσεις που έχουμε ανάγκη.

Υ.Γ.Η θεία δίκη θα πρέπει να φέρει τον Ayton στους Σανς μέσω ντραφτ. icon_drunk.gif
yorgos
QUOTE(Voyager @ Dec 23 2017, 19:50 ) *
Διώξαμε τον Derick Jones για να κρατήσουμε τον James και χθες διώξαμε τον James για να κρατήσουμε τον Canaan. Ok. Μηδέν μυαλό σε αυτήν την ομάδα. Πίστευα για αρκετό καιρό ότι οι ικανότητες του ΜcDonough θα μας ανέβαζαν επίπεδο, αλλά πλέον με ότι κάνει, δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για να βελτιώσει την ομάδα, απλά διαχειρίζεται πρόσωπα.

Όχι ότι με τον James, θα βγαίναμε offs. Aλλά η διαχείρηση των παικτών που έρχονται στο franchise έχει γίνει παρόμοια με τις τακτικές του Μάκαρου, στον Ακράτητο.

Ε ο Canaan έπαιξε εξαιρετικά, είναι πιο άσος και πιο νέος. Επίσης γράφτηκε ότι ο Τζέημς βριζόταν με το σταφ κι έφτυσε έναν βοηθό, γενικά το παλικάρι φαίνεται και ψωνισμένο (θυμίσου δηλώσεις για την Μπασκόνια) και προβληματικό. Και καλά στην Ευρώπη τα ψιλοανεχεσαι, στο ΝΒΑ να σου κάνει την ομάδα μούτι ο Μάικ ο τάπας είναι κάπως...
SG3ptshooter


Ξύλο στη χώμα, πάμε ρε Voya! Ξυπνάει ο πολυπράγμων, και τα τρία του παιχνίδια στο 2018 καλά. Μυαλό -εξωαγωνιστικά- δεν έχει αλλά θα του κάνει μεταμόσχευση το Μεγάλο Ιατρικό Τιμ. Σου χω και ταυτόσημο ονοματεπώνυμο στο NFL draft να συνεχίσετε αυτά τα σετάκια που τόσο σας αρέσουν στην Arizona.. tongue.gif
SteveNashidis


SG3 Περίμενα να γράψεις για τον Μπέντερ είναι η αλήθεια, που συγκλόνισε χθες με την προσπάθεια του να μας πείσει να τον κρατήσουμε.
laugh.gif

Για Τζάκσον με ξυνίζει λίγο η φόρμα του σουτ του, που μοιάζει με του Lonzo , αλλά αν μπαίνουν ποιος ο λόγος να είναι πρόβλημα.
RipCity
QUOTE (Voyager @ Jan 8 2018, 16:29 ) *
Για Τζάκσον με ξυνίζει λίγο η φόρμα του σουτ του, που μοιάζει με του Lonzo , αλλά αν μπαίνουν ποιος ο λόγος να είναι πρόβλημα.


Το πρόβλημα είναι πως δεν μπαίνουν tongue.gif Έχει παρόμοια ποσοστά με Ball.

SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Jan 8 2018, 18:29 ) *
Το πρόβλημα είναι πως δεν μπαίνουν tongue.gif Έχει παρόμοια ποσοστά με Ball.


Aκριβώς. Τα χάλια ποσοστά τους οφείλονται στη φόρμα που έχουν στο σουτ! Τώρα αν καταφέρουν και οι δύο να ανεβάσουν τα ποσοστά τους θα είναι καλό, αλλά δε το νομίζω ότι θα γίνει.
Andre Miller

tongue.gif
SteveNashidis
Μην ανοίγεις πληγές. Στο Χιούστον παίζει πλέον. Εμείς έχουμε Troy Daniels. tongue.gif
Andre Miller
QUOTE (Voyager @ Jan 9 2018, 19:26 ) *
Μην ανοίγεις πληγές. Στο Χιούστον παίζει πλέον. Εμείς έχουμε Troy Daniels. tongue.gif

Ασύνειδα το πόσταρα εδώ blink.gif
Όπου και να αγωνίζεται στηρίζουμε Gerald Green 56.gif
SteveNashidis
shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
Zephyr
QUOTE(Voyager @ Jan 19 2018, 20:06 ) *
shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif


Με Κλάρκσον, Ράντλ και Ινγκραμ ψήνεσαι smiley.gif ???
SteveNashidis
QUOTE(Zephyr @ Jan 19 2018, 20:36 ) *
Με Κλάρκσον, Ράντλ και Ινγκραμ ψήνεσαι smiley.gif ???


Όχι αλλά με ψήνει η μελλοντική πεντάδα, Clarkson,Booker,Warren, Randle και Ayton ως first pick 2018. icon_drunk.gif

Expiring contract θα πάρετε από εμάς. Τσάντλερ,Λεν και το πολύ κανένα second round pick biggrin.gif
SteveNashidis
Mετά την αποβολή του Μπούκερ στο παιχνίδι με των ΝΥ , βγήκαν κάποια δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν έναν έντονο εκνευρισμό του παίκτη με την όλη κατάσταση της ομάδας (δικαιολογημένα).

Προχθες είχαμε την έμμεση απάντηση από επίσημα χείλη . https://www.brightsideofthesun.com/2018/1/2...enix-suns-trade

QUOTE
There are certain core pieces that are starting to solidify,” McDonough said to Bordow. “I think we’d be foolish or naïve to wait forever or be overly patient. We’ve been, I think, relatively disciplined with contracts we’ve given out in terms of length and dollars, but yeah, we’re planning on being one of five of six teams with a decent amount of cap space, and we’ll see if we can improve the team.”


Mάρεσε που τελικά έπρεπε κάποιος να μιλήσεις ή να διαμαρτυρηθεί εκ των έσω για να αλλάξει κάτι. Ο κόμπος για τον McDonough έφτασε στο χτένι, οπότε όπως αναφέρει, αυτό το καλοκαίρι θα κινηθεί δυναμικά στην FA και στο Draft. Tώρα το θέμα πως θα ξοδέψει τα χρήματα είναι ακόμα πιο σημαντικό καθώς το space υπάρχει.

SteveNashidis
Άσχημη εβδομάδα για τους Σανς.

-Αποβολή Μπούκερ σε καυγά.
-Σοκαριστικός τραυματισμός του Cannaan. Δεν εχω δει το βίντεο και ούτε πρόκειται.
-Ξεπούλημα Monroe ( που στην ουσία είναι ξεπούλημα του Ερρίκου) για το τίποτα. Δωράκι στους υποψήφιους διεκδικητές ανατολής , το οποίο συμπτωματικά κατέληξε στην πρώην ομάδα του McDonough. O oποίος πλέον κρίνεται από ακατάλληλος, έως επικίνδυνος.
- 0-7 τρίποντα ο Μπούκερ.
-16 πόντους ο Μπέντερ sad-smiley-009.gif , μετά από 3-4 εξαιρετικά παιχνίδια που έμεινε στο κουλούρι.

Το μόνο θετικό είναι ο Τζάκσον που μεταμορφώθηκε. Να φέρουν άμεσα προπονητή να καθοδηγήσει τη νεανική ομάδα. Δεν γίνεται να χάνονται απλά χρονιές.

Άλλη μια εικοσάρα. 3η συνεχόμενη.
SteveNashidis
Να βγει ο Ripcity στην γραμμή να μας κράξει γιατί δε θέλω να σχολιάσω το τι έγινε στο χθεσινό ματς καθώς θα φάω φάουλ . rolleyes.gif
yorgos
Για το Τζάκσον ήμουν σίγουρος πως θα αποδειχθεί ανώτερος του Tatum και δικαιώθηκα πανηγυρικά. ΝΟΤ.
Υπάρχει πάντως μια αισιοδοξία ότι το παιδί μπορεί να είναι late bloomer ή αυτό που οι σκάουτερ πορνοστάρ ονομάζουν grower...
Ε οχι και σαν τον Λόνζο το σουτ του ρε παίδες. Τσίλντρες θυμίζει και στο πολύ καλύτερο, το σπάει τον καρπό αριστοτεχνικά αφού το βγάλει το παιδί από την κοιλιά του.
RipCity
QUOTE (Voyager @ Feb 8 2018, 13:18 ) *
Να βγει ο Ripcity στην γραμμή να μας κράξει γιατί δε θέλω να σχολιάσω το τι έγινε στο χθεσινό ματς καθώς θα φάω φάουλ . rolleyes.gif

69.gif 69.gif

Εγώ μια γενική απορία που έχω είναι πως έχει γίνει τόσο τρομακτικά κακός ο Ulis. Πέρυσι έδειξε πως μπορεί και να εξελιχθεί σε serviceable backup, αλλά πλέον νομίζω πως σε δύο χρόνια δε θα είναι στη λίγκα.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Feb 8 2018, 17:38 ) *
69.gif 69.gif

Εγώ μια γενική απορία που έχω είναι πως έχει γίνει τόσο τρομακτικά κακός ο Ulis. Πέρυσι έδειξε πως μπορεί και να εξελιχθεί σε serviceable backup, αλλά πλέον νομίζω πως σε δύο χρόνια δε θα είναι στη λίγκα.


Κανένας δεν βελτιώθηκε από δαύτους. Ενίοτε είναι και χειρότεροι, ακόμα και ο Μπούκερ και ας κόπτεται ο Voyager ότι αδίκως δεν είναι στο All Star ο ένατος σκόρερ της λίγκας. Και είμαι αυτός που πέρσι σε ποστ παροξυσμού μετά από τα όργια στο Dallas τον είχε χρίσει ως τον επόμενο μεγάλο αστέρα της λίγκας σε επίπεδο που μπορεί να φτάσει ακόμα και Κόμπι.
SG3ptshooter


ΠΑΜΕ ΡΕ VOYA! ΝΙΩΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!
Βλέπεις, δεν έβαλα και το καρίερ χάι + all-around game του Bender να σε καλοπιάσω. tongue.gif
SteveNashidis
χαχαχα

QUOTE
The @suns might not win an NBA title---okay, they DEFINITELY will not win an NBA title---but between Josh Jackson & Elfrid Payton, their hair game is the best in the league.


Xθες είχαμε τα παρακάτω στατιστικά και θα έχουμε καλύτερη εικόνα μόλις γυρίσει ο Μπούκερ. Ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Final: Suns 113 | Nuggets 123
• Warren: 31pts, 5rebs, 2asts wos_sport4.gif
• Bender: 23pts, 8rebs, 4asts wacko.gif
• Jackson: 20pts, 7rebs, 5asts afro.gif
• Payton: 19pts, 6rebs, 9asts 15.gif

QUOTE
Elfrid Payton is doing an excellent job setting up his teammates for easy baskets. The ball movement has been contagious.

Πραγματικά ρόλαρε η ομάδα με τον Πέιτον. Κοψίματα από όλους, τρέξιμο στο transition, σωστά pick n roll και γενικότερα περισσότερη ενέργεια. Ώρα να ανέβει και ο Κριςς με τη νέα ομάδα καθώς μπορούν να ταιριάξουν άψογα ως δυάδα στα plays με τον Payton.
RipCity
Το πρόβλημα που θα υπάρξει βέβαια αν η ομάδα φυσικά θέλει να μιλήσει για επόμενο βήμα είναι ότι Payton και Warren παραπάει αν το 5άρι σου είναι κάποιος τύπου Chandler ή Len, ενώ και τον Jackson δε τον λες και πιστόλι από μακριά.

Γενικά ο Warren θα πρέπει αργά ή γρήγορα να πάρει το ρόλο του 6th man για ένα 25λεπτο. Με ψιλοεκνευρίζει πως δεν έχει φτιάξει καθόλου το τρίποντό του εδώ και τέσσερα χρόνια. Ειδικά από τη στιγμή που είναι μόνο σκόρερ και τίποτα άλλο.
aegeansheed
Μου άρεσε ο Payton, ωραία cuts από τους άλλους κλπ, αλλά ήταν το φανταστικό ματσαπ για αυτόν σε αυτό που αρέσκεται να κάνει, απέναντι σε μια παρέα τροχονόμων και θυρωρών (Denver, Jokic) που δίνει τον κεντρικό διάδρομο, όπως ο Τζακ Λέμον το κλειδί στους ανώτερούς του στο Apartment.
Να τον δούμε απέναντι σε καμιά πιο σοβαρή ομάδα αμυντικά, που θα απαγορεύει τις βόλτες στις ρακέτες. Αισιόδοξα μηνύματα από Bender βασικά, που τόσο καιρό ψάχνω ένα παιχνίδι να καταλάβω τί είχαν δει και τον draftαραν εκεί, αυτό μάλιστα.
SteveNashidis


Noμίζω πήραμε ένα καλό δείγμα του πόσο ταίριαξε ο Πέυτον στην ομάδα μας smile.gif
Triple double κύριοι .



Ξεμπούκωσε για τα καλά το αγόρι μας.



Είναι τραυματίας. Γυρνάει. 28 ποντοι και 6 τρίποντα αλλά πήρε 14 προσπάθειες tongue.gif.


Λογικό να χάσει ο Warren το ρόλο που είχε πριν. Αναλύσεις τον θέλουν να αναλαμβάνει τον ρόλο του 6ου παίκτη, όμοιου με αυτού του Williams στους Κλίπερς. Να δω πως θα τα ταιριάξουν.

Μπεντεράκος-πυροτεχνηματούλης έμεινε με 5 πόντους οπως μας έχει συνηθίσει. Λεν 14 ποντους τα πήγε καλά απέναντι στα θηρία της Γιούτα.
SteveNashidis




O 3oς νεότερος που φτάνει το όριο των 4000 πόντων στο ΝΒΑ μετά τον Λεμπρόν και τον Ντουράντ. Ένας πραγματικός all star παίκτης, που είναι ικανός να καταφέρει πολλά και μακάρι να συνεχίσει στο Φοίνιξ και να μας οδηγήσει στη κατάκτηση μερικών τίτλων.

Το ταλέντο του δε περιορίζεται μόνο στο σκοράρισμα. Εύκολα κάποιος παρατηρεί την ωριμότητα στο στυλ παιχνιδιού του, την ικανότητα του να κατεβάζει τη μπάλα καθώς και να πασάρει πέρα του τεράστιου επιθετικού οπλοστάσιου του.

Πλέον η ομάδα μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο πανω στους Payton,Booker,Warren,Jackson,Chriss+ τον rookie του 2018(ελπίζω τον Ayton) μαζί με 4-5 βετεράνους.

Yποθέτω ότι σκοπός της διοίκησης είναι να διεκδικήσει τα playoffs σε ένα πρώτο βήμα και μετά να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της Δύσης, τη στιγμή που οι υπερομάδες που υπάρχουν σήμερα (Rockets,Warriors,Thunder) να φτάνουν προς το τέλος της κυριαρχίας τους. bball.gif blove.gif .

kotzito
QUOTE(Voyager @ Mar 6 2018, 11:46 ) *
Πλέον η ομάδα μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο πανω στους Payton,Booker,Warren,Jackson,Chriss+ τον rookie του 2018(ελπίζω τον Ayton) μαζί με 4-5 βετεράνους.

Yποθέτω ότι σκοπός της διοίκησης είναι να διεκδικήσει τα playoffs σε ένα πρώτο βήμα και μετά να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της Δύσης, τη στιγμή που οι υπερομάδες που υπάρχουν σήμερα (Rockets,Warriors,Thunder) να φτάνουν προς το τέλος της κυριαρχίας τους. bball.gif blove.gif .

Κάτσε, βιάζεσαι. Ξεχνάς τις ικανότητες που (δεν) έχει στο μεταγραφικό παζάρι το front office μας. tongue.gif

Ελπίζω το καλοκαίρι να καταφέρουμε να βρούμε τρόπο να ξεφορτωθούμε τον Dudley. Παίκτης 10 εκατομμυρίων με τόσα DNP ή συμμετοχές των 5 - 10 λεπτών δεν φέρνει όφελος στην ομάδα. Knight και Chandler θα ήθελα να μείνουν. Ο πρώτος σαν 6th man ίσως πίσω από τον Payton, αν και η κατάσταση του είναι ένα ερωτηματικό. Κι ο Chandler μια τελευταία χρονιά για να κρατάει τα αποδυτήρια και να προσθέτει εμπειρία στους ψηλούς.

Η πεντάδα που αναφέρεις δηλαδή + Knight + Chandler + rookie (θα προτιμούσα Ayton ή Jackson Jr.) και κάποιον βετεράνο στο SG/SF φτιάχνει έναν καλό κορμό πιστεύω ώστε να διεκδικήσουμε την είσοδο στα play - offs από την σεζον 19/20 και μετά.

Manimal
QUOTE (Voyager @ Mar 6 2018, 13:46 ) *
Πλέον η ομάδα μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο πανω στους Payton,Booker,Warren,Jackson,Chriss+ τον rookie του 2018(ελπίζω τον Ayton) μαζί με 4-5 βετεράνους.


Οι 4 από τους προαναφερθέντες σουτάρουν με ποσοστό χειρότερο από 30% από το τρίποντο. Οι Payton &Warren έχουν ήδη 3 χρόνια εμπειρίας ενώ και οι Jackson & Chriss αμφιβάλλω κατά πόσο θα βελτιωθούν παραπάνω στο σουτ. Σε εποχές που πλέον το τρίποντο κάνει μεγάλη διαφορά είναι προφανές ότι δεν μπορείς να χτίσεις ομάδα με τους συγκεκριμένους παίχτες. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιηθούν σαν ανταλλάγματα. Δεν πιστεύω με την καμία πάντως ότι αυτός θα είναι ο κορμός του μέλλοντος για τους Suns.
RipCity
Από Zach Lowe
QUOTE
When Phoenix forgets that shooting is a thing
The Phoenix Suns are awful regardless of who is on the floor, but when they sit both Devin Booker and Dragan Bender, they somehow manage to trot out lineups featuring precisely zero capable 3-point shooters. In 2018, you should get a trophy for that.

Talent and smarts can make up for a shooting deficit, but you need at least some spacing to function. I don't really care how much off-the-bounce juice, old-school spunk and distracting hair a grouping of Elfrid Payton, Josh Jackson, TJ Warren, Marquese Chriss, and Alex Len (or Tyson Chandler) brings to the table. They are not going to be able to score.

The Suns have managed 98.0 points per 100 possessions when both Booker and Bender sit, per NBA.com -- almost two points below Sacramento's league-worst team mark. Since they acquired Payton -- one of the league's brickiest point guards -- that number has cratered to about 86.5 points per 100 possessions. Even in a tiny sample -- just 63 minutes since the trade deadline -- it is hard to be so futile. Opponents have outscored the Suns by 56 points in those 63 minutes. Sickening. (Thankfully, Phoenix didn't sabotage themselves with any such minutes until garbage time Thursday against Oklahoma City. Troy Daniels also provides a shooting buffer at times.)

Bender has games in which he doesn't do anything, but he's shooting 38 percent on 3s. Defenses at least have to honor him.

Payton was worth a low-cost flier -- and perhaps a longer look depending on his market in free agency. But entering its eighth consecutive draft lottery, Phoenix still has a gaping hole at point guard and an alarming shortage of 3-point shooting. It is almost astonishing how much Booker has improved his playmaking in this environment. The second he turns the corner on a pick-and-roll, he sees four and sometimes five defenders walling off every pathway to the basket.
gerorge
QUOTE (RipCity @ Mar 9 2018, 17:02 ) *
Από Zach Lowe




Παιζει ο καημενος ο interim να θυμαται οτι ειναι ανυποφορο το "proud to own the 3-point zone" και να κανει ο,τι μπορει ο ανθρωπος για να μην υποφερουν απο την ιδια μοιρα οσοι αντεχουν και βλεπουν σανς ακομα
SG3ptshooter


Μετακαινούργιος
Andre Miller

Από που ξεφύτρωσε αυτός ρε παιδιά; 36 πόντους στα καλά καθούμενα σε (λέμε τώρα) αγώνα nba;
gerorge
QUOTE (Andre Miller @ Apr 11 2018, 11:20 ) *

Από που ξεφύτρωσε αυτός ρε παιδιά; 36 πόντους στα καλά καθούμενα σε (λέμε τώρα) αγώνα nba;




Valparaiso περσι,στη 10αδα σκορερ του NCAA,αλλα δεν περιμενα να μεινει ΝβΑ και τον γλυκοκοιταζα για Ευρωπη.Ετσι οπως το βλεπω θα παρει τουλαχιστον two way για τη νεα σεζον οποτε τον ξεχναμε για εδω.Το ταλεντο για σκορ το εχει αλλα μεχρι εκει
Andre Miller
QUOTE (gerorge @ Apr 11 2018, 11:25 ) *
Valparaiso περσι,στη 10αδα σκορερ του NCAA,αλλα δεν περιμενα να μεινει ΝβΑ και τον γλυκοκοιταζα για Ευρωπη.Ετσι οπως το βλεπω θα παρει τουλαχιστον two way για τη νεα σεζον οποτε τον ξεχναμε για εδω.Το ταλεντο για σκορ το εχει αλλα μεχρι εκει

Από κάτι ΜακΝτέρμοντ και κάτι Τζόε Χάρις που βρίσκεις στο nba καλύτερος παίζει να ναι.
gerorge
QUOTE (Andre Miller @ Apr 11 2018, 11:47 ) *
Από κάτι ΜακΝτέρμοντ και κάτι Τζόε Χάρις που βρίσκεις στο nba καλύτερος παίζει να ναι.




Ε οχι και καλυτερος απο την πουλεναρα μου τον Joe Harris,με τα καλυτερα shot mechanics στο ΝΒΑ.Για McDermott συμφωνω,αλλα υπαρχουν αρκετοι παικτες κατα καιρους που μοιαζουν πολυ στο στυλ.Λευκοι tweeners τριαροτεσσαρια,εξαιρετικοι σκορερ στο κολλεγιο που μετα στο ΝΒΑ δυσκολευονται.Πχ Babbit,McDermott και μερικοι ακομα που τωρα εχουν καταληξει ευρωπη
SteveNashidis
Noύμερο 54 στο προηγούμενο δραφτ, έδειξε καλά στοιχεία το καλοκαίρι. Αλλά από τη στιγμή που άλλος προπονητής τον επέλεξε και άλλος βρέθηκε στον πάγκο στη διάρκεια της σεζόν, δε πήρε καμία ευκαιρία. Έπρεπε να παίξει παραπάνω αντί του τραγικού Μπέντερ μαζί με τον Reed που είναι παικταράς με πολύ καλό σουτ, αλλά ούτε και αυτός πήρε ευκαιρίες. Άντε να τελειώσει αυτή η σεζόν , να πάρουμε το νούμερο 1, γιατί δε παλευόμαστε ούτε στα highlights.

Rookies to score 36-plus points this season:

Alec Peters
Josh Jackson
Donovan Mitchell
Kyle Kuzma
Andre Miller
QUOTE (gerorge @ Apr 11 2018, 12:47 ) *
Ε οχι και καλυτερος απο την πουλεναρα μου τον Joe Harris,με τα καλυτερα shot mechanics στο ΝΒΑ.Για McDermott συμφωνω,αλλα υπαρχουν αρκετοι παικτες κατα καιρους που μοιαζουν πολυ στο στυλ.Λευκοι tweeners τριαροτεσσαρια,εξαιρετικοι σκορερ στο κολλεγιο που μετα στο ΝΒΑ δυσκολευονται.Πχ Babbit,McDermott και μερικοι ακομα που τωρα εχουν καταληξει ευρωπη

Με παρεξηγήσεις, δεν είπα πως είναι καλύτερος από ΜκΝτερμοντ και Χάρις, μια υπόθεση έκανα μόνο. Άλλωστε δεν τον ηξερα αυτόν τον Πέτερς τώρα τον έμαθα από αυτό το βίντεο! Οι άλλοι δύο που τον συνέκρινα είναι γνωστοί.
gerorge
QUOTE (Andre Miller @ Apr 11 2018, 13:12 ) *
Με παρεξηγήσεις, δεν είπα πως είναι καλύτερος από ΜκΝτερμοντ και Χάρις, μια υπόθεση έκανα μόνο. Άλλωστε δεν τον ηξερα αυτόν τον Πέτερς τώρα τον έμαθα από αυτό το βίντεο! Οι άλλοι δύο που τον συνέκρινα είναι γνωστοί.



Ε καλα νταξει,μεταξυ σοβαρου και αστειου το πα.Με μια καλη σεζον του χρονου μπορει να τους ξεπερασει τους αλλους 2 ανετα,δεν ειναι και τιποτα σουπερσταρς.Τα χαρακτηριστικα του παντως δεν δειχνουν οτι θα μπορεσει να σταθει στο ΝΒΑ ως κατι παραπανω απο παικτης μεταξυ gleague και παγκου.Με τετοια χαρακτηριστικα μονο Ευρωπαιοι εχουν συμπαθητικο χρονο συμμετοχης και αυτο υποθετω λογω revenue,και οχι τιποτα αλλο.
Αν και θα ηθελα καποια στιγμη να συγκρινω παραγωγικες διαδικασιες Αμερικης με Ευρωπης συγκρινοντας αντιστοιχους λευκους παικτες και το τι εξελιξη εχουν
Andre Miller
QUOTE (gerorge @ Apr 11 2018, 13:31 ) *
Ε καλα νταξει,μεταξυ σοβαρου και αστειου το πα.Με μια καλη σεζον του χρονου μπορει να τους ξεπερασει τους αλλους 2 ανετα,δεν ειναι και τιποτα σουπερσταρς.Τα χαρακτηριστικα του παντως δεν δειχνουν οτι θα μπορεσει να σταθει στο ΝΒΑ ως κατι παραπανω απο παικτης μεταξυ gleague και παγκου.Με τετοια χαρακτηριστικα μονο Ευρωπαιοι εχουν συμπαθητικο χρονο συμμετοχης και αυτο υποθετω λογω revenue,και οχι τιποτα αλλο.
Αν και θα ηθελα καποια στιγμη να συγκρινω παραγωγικες διαδικασιες Αμερικης με Ευρωπης συγκρινοντας αντιστοιχους λευκους παικτες και το τι εξελιξη εχουν

Μεταξύ ΤζιΛίγκας και πάγκου; Και αν μας βγει David Lee με τριποντάκι; Πολύ δύσκολο να εκτιμήσεις τι δυνατότητες έχει κάθε καινούργιος παίκτης. Μπορεί να είναι παικταράς και να μην το χαν πάρει χαμπάρι τόσο καιρό! Εδώ ο Κούζμα επιλέχτηκε στο 27!
gerorge
Επιτελους θα δουμε σοβαρο προπονητη στο Phoenix.Rookie μεν,αλλα για μενα με σοβαροτατο εργο μεχρι τωρα.Ελπιζω βεβαια αυτο να μην σημαινει οτι θα επιλεξουν τον Doncic πανω απο τον Ayton αν τους δοθει η ευκαιρια στο #1(που Phoenix εισαι,αν το παρεις το 1 θα ναι για ξεκαρφωμα)
SteveNashidis
O πρώτος μη-Αμερικάνος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ. Μου άρεσε αυτή η κίνηση. Δε δελεάζουμε μόνο Ντόνσιτς (άραγε χάνουμε το #1??) αλλά και τον Ντράγκιτς laugh.gif .
Νομίζω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ανάπτυξη των νεαρών μας παικτών. Είναι η ελπίδα του Μπέντερ να σταθεί στο πρωτάθλημα έχοντας έναν ευρωπαίο προπονητή που θα ξέρει πως να τον χρησιμοποιήσει.

Ας είναι ο Κοκοσκοφ αυτός που θα πάρει όλες τις τελικές αποφάσεις για trades και για draft γιατί το υπόλοιπο επιτελείο είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό για την ομάδα.
Zephyr
QUOTE(SteveNashidis @ May 3 2018, 18:55 ) *
O πρώτος μη-Αμερικάνος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ. Μου άρεσε αυτή η κίνηση. Δε δελεάζουμε μόνο Ντόνσιτς (άραγε χάνουμε το #1??) αλλά και τον Ντράγκιτς laugh.gif .
Νομίζω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ανάπτυξη των νεαρών μας παικτών. Είναι η ελπίδα του Μπέντερ να σταθεί στο πρωτάθλημα έχοντας έναν ευρωπαίο προπονητή που θα ξέρει πως να τον χρησιμοποιήσει.

Ας είναι ο Κοκοσκοφ αυτός που θα πάρει όλες τις τελικές αποφάσεις για trades και για draft γιατί το υπόλοιπο επιτελείο είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό για την ομάδα.


Ενδιαφέρουσα προοπτική ο Κοκόσκοφ, να δούμε πως να τα πάει στην αμερικάνικη πραγματικότητα. Κατά τα άλλα μια επανένωση Ντράγκιτς- Ντόνσιτς στο ΝΒΑ θα είχε πολύ πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν και πως μπορεί να επιτευχθεί.

Ο Μπέντερ δεν είναι ο Ζόραν Έρτσεγκ του ΝΒΑ? Αυτός που σε 2-3 χρόνια από τώρα θα πάει ΤΣΣΚΑ και μετά Γαλατάσαράι tongue.gif ?
akratacity
Στο NBA Greece γραφουν οτι αν παρουν τον Ντονσιτς στο ντραφτ, θα κινηθουν για τον Καπελα για τη θεση του βασικου ψηλου προσφεροντας του πιθανοτατα max συμβολαιο.
giorgos14
Θα φανεί σε λίγες μέρες. Αν δεν πάρουν το νο1 του ντραφτ θεωρώ ότι το σενάριο Ντόνσιτς-Καπελα γίνεται απόλυτα ρεαλιστικό. Αλλά αν έχουν το νο1 πικ τότε πολύ δύσκολα θα απορριψουν τον Αιτον
Zephyr
QUOTE(giorgos14 @ May 10 2018, 23:31 ) *
Θα φανεί σε λίγες μέρες. Αν δεν πάρουν το νο1 του ντραφτ θεωρώ ότι το σενάριο Ντόνσιτς-Καπελα γίνεται απόλυτα ρεαλιστικό. Αλλά αν έχουν το νο1 πικ τότε πολύ δύσκολα θα απορριψουν τον Αιτον


Ο Αιτον μου θυμίζει Εμπίιντ στο πιο εκρηκτικό. Δεν προσπερνάς τέτοιο παίχτη.
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/5202059/o-el...pse-to-skiastro

Ένα από τα πρώτα πράγματα που άλλαξε ο Κοκόσκοφ. laugh.gif

Manimal
Αμυντικώς το δίδυμο Doncic - Booker δεν βγαίνει. Αν δεν πάρουν Ayton θα είναι μέγα λάθος. Ο Καπέλα μου αρέσει αλλά για max συμβόλαιο δεν είναι.
RipCity
Ελεύθεροι αναμένεται να μείνουν οι Payton και Len. Ο Payton βλέπω να γίνεται μπακ απ γυρολόγος τύπου MCW.
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Jun 24 2018, 20:49 ) *
Ελεύθεροι αναμένεται να μείνουν οι Payton και Len.

Πρώτη φορά εδώ και χρόνια βλεπω τους Σανς να κάνουν σωστές κινήσεις. Τρομερό draft για τα δεδομένα τους και γενικά ήταν overachieved για αυτό που έφεραν ως talent.
Μου άρεσαν όλες οι κινήσεις στο draft. Μου άρεσε η μη ανενέωση του Payton και του Len. Ήρθε η ώρα, Φοίνικα αναγεννήσου από τις στάχτες σου. Να δεις που θα στείλουν και το "συμβόλαιο του Knight" (αντί "Brandon Knight" ex THE dunked-on NBA player) θα μας τρελάνουν και θα ξαναγίνουμε Suns 25 χρόνια μετά. Υπάρχει και ο Booker για σταθερή λατρεία έτσι κι αλλιώς, οπότε τα sympathy levels ανεβαίνουν για φέτος. Okobo θα παίξει μπαλίτσα.
Ο μόνος που με χαλάει είναι ο Bender, που δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει μπάσκετ/ είναι στο ΝΒΑ και μάλιστα σε ομάδα που σχεδόν έχουμε συμπαθήσει #overlybiased

QUOTE(RipCity @ Jun 24 2018, 20:49 ) *
Ο Payton βλέπω να γίνεται μπακ απ γυρολόγος τύπου MCW.

Η σκέψη είναι ένα κλικ πίσω από την πραγματικότητά μου. Δεν είναι τόσο κακός στα μάτια μου, όχι όσο ο W.C. Αν το έλεγες όταν ήταν ακόμα στο Ορλάντο με το ΜΑΛΛΙ ακούρευτο, θα συμφωνούσα μάλλον 100% με τη σύγκριση ως προοπτική. Στο Phoenix μάλλον είδε ότι κάτι παίζει με τη φάση "καριέρα-μέλλον του" και σοβαρεύτηκε, κουρεύτηκε πρώτ' απ' όλα-του την είπε μέχρι κι ο agent του, τα πράγματα σοβάρεψαν... Σοβαρέυτηκε εννοώ ότι εκτός από αυτό, έκανε και μερικές εμφανίσεις ως Sun που είχαν ένα potential για να πεις ότι θα κάνει challenge στο starting #1 από έναν άλλον unmade PG τύπου Dennis Smith ή Jamal Murray που έρχονται από το draft τους με φόρα- αυτό μόνο- και ως εκεί. Μας τελείωσε ο Ελφριντ αν και είχε ευκαιρίες να δείξει πράγματα. Θα τον θυμόμαστε για τον χομπισμό του όμως... Πιστεύω ότι μέχρι κι ο Σούτερ φέτος που ήταν πουλένιος μαζί του κάποτε, σταμάτησε να τον πιστεύει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.