Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Redoctor
Εξαιρετική νίκη. Μπράβο σε όλους. Γενικα νομιζω με σπανουλη εκτος βασικος στοχος ειναι τα πλει οφ. 6η θεση είναι ενα καλο μινιμουμ. Πλεονεκτημα εδρας, υπερβαση ανευ αρχηγού.
Οποτε το 5-2 εξαιρετικό. Μπραβο και παλι
stefkorner
αφου ειδε σφαγη και στο οακα ο Ζοτς ,μην σας προκαλει εντυπωση αυτο... !
αν ειναι κατι που δεν πρεπει να μας εχει ληψει απ αυτον, σε μας τους Παναθηναικους ,ειναι η αιωνια αδικαιολογητη μιρλα του για την διαιτησια!
επι της ουσιας ομως εγω φετος δεν βλεπω το σπρωξιμο των προηγουμενων ετων στην φενερ (μαλλον επειδη το πηραν περσυ και ηρεμησαν..)
ισως καποια σπορια να συνεχιζει να τα παιρνει ,αλλα κατι κρισιμες φασεις στο τελος των παιχνιδιων φετος τολμανε και τις σφυριζουν εναντιον της !εγινε στο οακα ,μπορει να υποστηριζει ο ζοτς πως εγινε κ χθες..!
γενικα φετος βλεπω να υπαρχει μια γραμμη ισορροπιων και να μην σπρωχνεται μεθοδικα κανενας πολυ μεγαλος ! γ αυτο με ενοχλει η γκρινια για διαιτησια απο οπου και αν προερχεται(ποσο μαλλον οταν ειμαι γηπεδο οπως προχθες στο οακα και την ωρα που η ομαδα πετουσε καποιοι επιμεναν να γκρινιαζουν για διαιτητικη σφαγη εναντιον μας!λιγο ελεορ rolleyes.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.