QUOTE(Vas @ May 27 2009, 11:26 )

Έχω την διαίσθηση ότι θα γίνει break σήμερα… Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δω το παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων και λόγω ώρας…
Περιμένω και από το Στίβενσον να κάνει επιτέλους ένα παιχνίδι στα playoff!
Τα τελευταία 3 χρόνια πάντως οι μικροί τελικοί είναι πιο συναρπαστικοί από τους τελικούς!
QUOTE(mono maroussi @ May 27 2009, 13:40 )

βας και γω με αυτη την αισθηση ξυπνησα..μακαρι..αντε ρε μαρουσαρα τρελανε μας
Παιδια ωραία διαίσθηση είχατε.. Πλάκα κάνω φυσικά έτσι..
QUOTE(EIMAI ARIANOS @ May 27 2009, 20:21 )

P.S polla ma para polla mpravo sto matson. Poly lene gia ton Soulh oti einai poli kalos proponhths ( poy einai ) alla den lene gia ton Matzon pou kanei isws kalyterh douleia me mikrotero mpatzet. Poly ton krazoun oti h omada den exei epi8etikous prosanatolismous alla edw pou ta leme oses fores htan proponhths ston Arh den eixe kai ta pyrinika opla sthn epi8esh gia na einai sigouros oti mporei na basistei kai se aythn ..., parolayta mia xara ta phge h omas shmera kai epi8etika
Κοίτα επειδή και γω αναφέρομαι στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας με τον Ματσόν θα σου πω ότι δεν χρειάζεται να έχεις "πυρινικά όπλα" όπως λες για να έχεις ένα σωστό επιθετικό σύστημα και να γυρίζει η μπάλα.Το να παιρνει ένας παίχτης την μπάλα και με μια πάσα τρίποντο δεν είναι σύστημα.
Και για να έρθω στον χθεσινό αγώνα , θα δώσω πρώτα τα συγχαρητήριά μου για τη νίκη και την σπουδαία θα την χαρακτήριζα εμφάνιση.
Προσωπικά πιστεύω ότι εχθές είδαμε αυτό που πρέπει από τον Άρη.Όχι τραγικά τρίποντα,όχι πάρα πολλά τρίποντα (18) και η μπάλα να γυρίζει και να πηγαίνει σε ελέυθερα σουτ ή στους ψηλούς.Με εξαιρετική άμυνα και πάθος.Εχθές φάνηκε ότι αν παίζει έτσι η ομάδα δεν τα περιμένει όλα από τον Κλάρκ ο οποίος πέτυχε μόνο 6 πόντους αν δεν κάνω λάθος.Είχε γενικά πολύ καλύτερα στατιστικά από τις άλλες φορές και έπαιξε όπως έπρεπε για να κερδίσει.
Από την άλλη μεριά βέβαια το Μαρούσι δεν ήταν καλό αφού έχασε πολλά σουτ αλλά σίγουρα επηρρεάστηκε από την πολύ καλή εμφάνιση του Άρη.
Οφείλω να δώσω τα εύσημα στον Γκαβέλ για την χθεσινή του απόδοση αλλά η γνώμη μου δεν αλλάζει και δεν θα τον ήθελα και του χρόνου στην ομάδα.Δε νομίζω ότι ο Άρης έχει την πολυτέλεια να έχει παίχτες στο ρόστερ που θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι που και που.Πρέπει να βοηθούν όλοι.Και φυσικά δε μιλάω μόνο στην επίθεση αλλά την γενική εικόνα που βγάζει ένας παίχτης.Άμυνα παίζει ο Γκαβέλ αλλά νομίζω δεν φτάνει..
Τώρα στον Άγιο Θωμά πρέπει να το πάρουμε το ματς να τελειώσουμε με την τρίτη θέση ώστε να μην αγχωθούμε για την συνέχεια.Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το 3-1 τώρα που η ψυχολογία είναι ανεβασμένη.