QUOTE (Thodoros @ Jun 14 2017, 17:35 )
Κακός θα Απαντήσω Σε Όλα! (Γιατί περισσότερα Ανούσιο είναι και λιγότερο έχουν σχέση με : Σκέψεις πάνω στο σχήμα της επόμενης χρονιάς που είναι και το θέμα με της μεταγραφές ).
Tιποτα από όσα είπα δεν είναι ανουσιο και ασχετο με τις μεταγραφές και το σχήμα της επόμενης χρονιας. Ο κορυ τζεφερσον θα μπορουσε να είναι μια μεταγραφή μας. Πως είναι ασχετο με τις μεταγραφές; Αν ο φωτσης δε συνέχιζε σε μας τους χρόνου, θα έπρεπε να βρουμε άλλον έλληνα για την 6αδα ελλήνων του ροστερ. Πως αυτό είναι ασχετο με το θεμα των μεταγραφών; Αν ο γκαμπριελ, φελντειν δεν συνεχίσουν του χρόνου θα πρέπει να βρεις αντικαταστάτες. Πως αυτό είναι ασχετο με το θεμα των μεταγραφων;
Λοιπόν από την αρχή να το πάμε , 5ρι δεν θέλουμε ? (τότε ποιος ο λόγος της κουβέντας για ένα παίχτη που σου κάνει για 4ρι? Αν βάλεις κάτω την λογική θα δεις ότι εκεί έχεις Σίγκλετον , Γκιστ και Γκάμπριελ. ( και δεν ξέρεις ποιον να διώξεις )
- Ο Γκιστ δεν μπορεί να είναι το αναπληρωματικό σου 5άρι ( Κατ' εξαίρεση παίζει την θέση ) , μετά ξέρεις τι θα γίνει ο Μπουρού θα παίζει ξύλο με άλλους ΜΑΠαρους & Δεινόσαυρους! ( Γιατί να μην το φτιάξεις αυτό ? και να φέρεις άλλον ένα 4άρι μου λες? )
Ειδες πουθενά να λέω ότι δε θελουμε 5αρι; Τις 5αδες ψηλων που ποστάρω τις τεσκάρεις; Στο τελευταίο ποστ είπα θα έβλεπα τον κορυ σαν δευτερο τεσσαρι μαζί με σιγκλετον και μπροστα μπουρουσης, γκιστ, ογκαστ. Δηλαδή ο ογκαστ που γράφω τι είναι; 5αρι δεν είναι; Ειδες να λεω να μην παρουμε πενταρι παρά μονο τεσσάρι; τις προαλλες ειχα γραψει αλλη πενταδα με σιγκλετον, ντοελμαν στο 4 και ογκαστ, γκιστ, μπουρουση.
Και ειχα πει ότι πλεον τον γκιστ τον βλεπω πλεον σαν πενταρι και να κατεβει μια θεση. Επειδή έχει χάσει τελείως το σουτ από τα 6,75 και λόγω ηλικίας και τραυματισμού έχει χασει καπως από αλτικότητα-ταχυτητα σαν να εχει βαρύνει λίγο. Μπορεί να εχω λάθος εντύπωση σε αυτό και να φταίει ο τραυματιμός του. οποτε το σκεπτικό μου ήταν ότι αν δεν βρουμε μαπ σεντερ αξιόλογο που να μπορεί να προσφέρει πιο πολλά από τον γκιστ στην θέση, να παιξει τον ρολο του μαπ σεντερ ο γκιστ. Αμα βρουμε καλό μαπ σεντερ ας μεινει στο 4 ο γκιστ. Αλλα δε φαίνεται να υπάρχει κάτι αξιόλογο διαθέσιμο στην αγορά πλην ταιους. Ο ιδανικός θα ήταν ο ντανστον που ανανέωσε με εφες. Οπότε προτιμώ να γινει αυτό σαν εσωτερική μεταγραφή και αλλαγή ρόλου στον γκιστ. Εξάλλου με τους περισσότερους αθλητικούς δε θα χει θεμα πλην ουντοχ και ντανστον που ξερουν και να ποσταρουν. Με δεινοσαυρους τύπου μιλουτινοφ (απεδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει) δε θα χει θεμα. Για τους αλλους δεινοσαύρους έχουμε τον μπουρου.
Οσο για το γιατί γράφω για 4αρι... Θεωρείς ότι υπό προυποθέσεις δεν θα κοιτάξουμε για 4αρι; Ο γκαμπριελ δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει. Πολλοί γράφουν ότι είναι πιο πιθανό να φύγει μαζί με φελντέιν. Ο γκιστ δεν είναι σιγουρο ότι θα ανανεώσει. Ο σιγκλετον λένε οτι ουτε αυτός είναι σίγουρος. Από αυτά εσύ βλέπεις ότι δεν θα χρειαστούμε και 4αρι αν φύγουν μερικοί εξ αυτών; Ακομα και αν μεινει ο σιγκλετον και φυγει γκιστ, γκαμπριελ πάλι θα θες 4αρι.Εκτός και αν εισαι εσύ ικανοποιημένος με σιγκλετον φωτση στο 4.
Οπότε, από τη στιγμή που δε ξέρουμε ποιοι φευγουν και ποιοι μένουν ακόμα, κάνουμε κάποια σενάρια αναλογα με το ποιοι είναι πιο πιθανό να μείνουν. Εγώ υπέθεσα ότι θα μείνει ο σιγκλετον και θα φύγει ο γκαμπριελ και γκιστ. Σε αυτήν την περίπτωση θες τεσσάρι και εκεί κολλά ο κορυ και ο ντοελμαν που ελεγα τις προάλλες. Ακόμα και αν μείνει ο γκιστ ισως κατέβει στο 5 που τον δοκιμασε αρκετά ο τσάβι (τον σιγκλετον τους τελευταίους μήνες τον προτιμούσε στο 4) οπότε παλι θες 4αρι. Εκτός και αν βρεις καλό μαπ και παει ο γκιστ στο 4 που ήταν η θέση του. οπότε τι μου λες γιατί γράφω για 4αρια; Μπορεί να χρειαστούμε , μπορέι και όχι. Θα φανεί από τις κινήσεις. Εμείς γράφουμε όλα τα σενάρια.
Βλέπεις αν τα βάλεις κάτω είναι λάθος το σκεπτικό σου , την στιγμή που έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου να φέρεις δύο παίχτες που λείπουν ( αναπληρωματικό στο 1 και δεύτερο βασικό Σέντερ ) όχι περισσότερους ( + Περπέ που είναι η 3η μεταγρ. σου ) .
Καθόλου λάθος δεν είναι το σκεπτικό μου. Ιδανικά ναι θέλουμε 2 κινησεις. Ασσο και σεντερ αν μείνουν οι φετινοί μας +περπέρογλου. Ολη τη χρονιά εγραφα ότι πρέπει να κρατήσουμε τον κορμό και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις στις θεσεις τρυπες που έχουμε (1,3,5). Δεν με εχεις δει να το λεω;
Αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μείνουν όλοι όσοι είχαμε φέτος. Δηλαδή αν φύγουν σιγκλετον, γκιστ, γκαμπριελ, τζεημς ή κάποιοι εξ αυτών δεν αλλάζουν τα δεδομένα; Πως είναι λάθος το σκεπτικό; Αφου πρεπει να κανεις αλλη στελεχωση μετά... Αυτό μελετάω. Τα εναλλακτικά πλανα λογω των σεναριων μιας και δεν εχει ξεκαθαρίσει το τοπιο στο ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Εσύ είσαι λάθος.
Τα έχεις μπερδέψει και για κάποιο λόγο θέλεις να αντικαταστήσεις τον Γκάμπριελ ...δεν βγάζει νόημα όμως.
Τι εχω μπερδεψει; Ο γκαμπριελ προσέφερε, αλλα είχε περιορισμένο ρόλο και χρόνο. Στους τελικους προσεφερε, αλλα υπήρχαν πολλά παιχνίδια που έτρωγε πάγκο. Οπότε είναι αρκετά πιθανό να πάμε σε κάτι άλλο. Με αυτά που γράφονται οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Οπότε αναγκαστικά θα πας για αντικαταστάτη του. Δεν θέλω να αντικαταστήσω εγώ τον Γκαμπριελ. Μπορει η ομάδα να θελει κατι άλλο. Μπορεί και όχι. Αλλα δε το ξερουμε. Οπότε σε περίπτωση που δεν συνεχίσει προτείνω αλλο στη θέση του. Που είναι το περιεργο; Εσύ τα έχεις μπερδέψει. Αν μείνει προφανως δε θα πας σε αλλο 4αρι. Θα εχουμε αυτόν και τον σιγκλετον. Μαθε να ξεχωρίζεις τι γράφει ο άλλος. Εγραψα σε περιπτωση που φυγουν καποια από τα 4αρια μας.
Πάμε στα άλλα χρειάζεσαι 5άρι που να μπορεί να μαζεύει ριμπάουντ και να έχει έναν όγκο ώστε να εκμεταλλεύεται την δύναμη του κάτω από το Καλάθι! (Αυτός δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανάλογο, μπορεί στα άλλα να είναι μια χαρά παίχτης αλλά δεν τα χρειαζόμαστε εμείς για τα άλλα ).
Αν αναφέρεσαι για τον κόρυ και εδώ εσύ τα έχεις μπερδεμένα. Τον κορυ είπα για το 4. Οχι για το 5. Στο 5 παμε για αλλα. Ειτε ο γκιστ (αποψή μου) ή αλλο μαπ +ογκαστ.
Για τον Χάντερ που δεν ξέρω καν τον λόγο που το ανέφερες ( σου αρέσει να τα μπερδεύεις λίγο ) ... ήταν 3η και φαρμακερή επιλογή τότε! και μάλιστα μέσα στην μέση της χρονιάς και φυσικά δεν ήταν μια χαρά όπως λες! έτσι τον πάρασαν στα πρόβατα , βέβαια δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο.
Nbdl δεν βλέπω καθόλου ... αλλά προσπαθώ να μην βλέπω και video και να βγάζω συμπεράσματα από τα χιλιοεπεξεργασμένα κομμάτια από διάφορα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι σημασία είχαν )
Τον ανέφερα γιατί ο χαντερ ήταν παιχτης nbdl. Και ήρθε ως ένας από τους καλύτερους ψηλούς. Επειδή είπες για έναν καλό μαπ από το nbdl. Οπως και να το κανεις παιχτης απο nbdl είναι στοίχημα. Μπορεί να σου βγεί, μπορεί και όχι. Ο χαντερ πχ δεν βγήκε. Αντίσοτοιχα ο κορυ αν ερθει σαν δεύτερο τεσσάρι μπορεί να σου βγει, μπορεί και όχι. Αλλα όταν λες εσύ να βρουμε παίχτη από nbdl και όταν λεει κάποιος έναν, τον χλευάζεις (θα παμε για υποβιβασμο κτλ), ε ειναι λίγο κουλό. Πως φαντάζεσαι εσύ τους παιχτες απο nbdl δηλαδή; Ρίσκα είναι. Αμα ξέρεις καποιον απο κει πες μας. Αλλα δε γινεται να λες να παρουμε παιχτες από κει και μετα να κοροιδεύεις μια προταση που δε γνωρίζεις κιολας. Ο χαντερ παρεπιπτοντως ήρθε ως ένας καλο ψηλός του nbdl όχι επειδή το γραφανε όσοι πουλάνε σανό, ούτε λογω γιουτιουμπ, αλλά και λόγω στατιστικών (και δεν εννοώ πόντους). Και συγγνώμη αλλα επειδή δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που βλέπουν nbdl και δεν ειμαστε σκαουτερς αλλά απλοί θεατές, ο μονος τρόπος να καταλάβεις κατι για εναν παίχτη απο κει, είναι τα βιντεάκια και τα στατιστικά. δε νομίζω εσύ να έχεις άλλο τρόπο να μαθαίνεις για αυτούς τους παίχτες. Παιχτη καλο μαπ που ζήτησες εκ nbdl που να μην τον εχεις δει σε βιντεάκια έχεις να προτείνεις; Πραγματικά προσπαθώ να καταλαβω τα κριτήρια σου για καλο παιχτη απο τη λιγκα αυτή. Ολων των αλλων τα κριτήρια τα βγάζεις λαθος (τον ειδατε απο βιντεακια). Ανοιξε μας τα ματια επιτέλους. Ποιος μας διαφεύγει; Μονο χαρακτηριστικά γράφεις που θες να εχει. Να ειναι ντουκι, να μαζευει ριμπαουντ κτλ. Χαιρω πολύ, αυτά τα λέμε όλοι. Και μη μου ξαναπείς για τον κόρυ (είπες ότι δεν είναι αθλητικός κιόλας!!!). Σου ειπα για 4αρι τον βλέπω αυτόν χίλιες φορές. Εγω δε ξερω παίχτες nbdl. Τον κορυ τον πρότειναν τα παιδιά, τον θυμαμαι και περυσι που συζητιόταν και εχω καλή άποψη για τα στοιχεία του.
- Για τον Φώτση σου έχω απαντήσει με μια μόνο φράση πριν ...τα άλλα είναι φαντασίες ( για τον ίδιο είναι η δουλειά του δεν θα τα χάριζε και είναι λογικό )
Οπως φαντασίες είναι αυτά για τον καλαθη. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν απαιτησα να φύγει. Ειπα απλά ότι καλό θα ήταν να βρεθεί μια λύση. Αν όχι ας συνεχίσει. Ετσι και αλλιώς το ρολο που είχε φέτος θα έχει. Αρκεί να μην είναι το δεύτερο τεσσάρι μας. Στην ηλικία που είναι καθόλου φαντασία δεν είναι να αποσυρθει ή να θέλει να παιξει μπασκετ για μια χρονια και να πάει αλλού (σε μας δε παιζει). Εξαλλου δεν ειναι ξεκάθαρο τι συμβόλαιο έχει. Ολοι ξερουμε οτι περυσι υπεγραψε διετές, αλλά πριν λίγες μερες βγήκε κείμενο σπορτ φμ που έλεγε ότι έμεινε ελευθερος. Επισημη ανακοινωση της καε για την επεκταση του δε βρίσκω. υποθέσεις έκανα. Δεν ειπα ότι θα γίνει. Απο τη στιγμή που ο φωτσης είπε συνεχίζει το θεμα θεωρείτε ληξαν. Εσύ κανεις λες και λεω να φύγει ακόμα.
Τώρα τι σχέση έχει πάλι ο Νικ ... απ την άλλη δεν είχα πει καν για 800χιλ αλλά δεν πειράζει αυτό θα ήθελες να θυμάσαι και να λες! ( είχα πει 1.3 όμως έτσι για να ξέρεις ) άσε που έχει και συμβόλαιο και δεν πρόκειται να γίνει αυτό.
θα σε μπερδεψα με τον μπασκετικό μαλλον τοτε. χαλαρωσε δεν ειπα και κατι τραγικό για την προσωπικότητα σου. ενα νουμερο μπερδεψα. Εστω και 1,3 να είπες δεν αλλάζει η λογική αυτού που είπα. Κανεις θεμα και εξαπτεσαι επειδή ειπώθηκε να μην συνεχίσει ο φώτσης και επικαλείσαι το συμβόλαιό του, αλλα για τον καλάθη τα γύριζες πάλι και ελεγες να μεινει με τα μισα και κατω και αναπληρωματικός. Νταξει τον τελευταίο καιρό γραφεις ότι έχει συμβόλαιο και δε θα μας τα χαρίσει, αλλα πριν λίγους μηνες αυτά απαιτούσες. Και την λες σε κάποιους επειδή τολμησαν να εκφράσουν την επιθυμία τους για τον Φωτση με κόσμιο τρόπο που δεν είναι και εντελώς παράλογη. Αν ο κοοθτς δεν τον θελει μπορεί να βρουν μια λυση να φύγει όπως ο φελντέιν. Αλλιώς ας κατσει στο συμβόλαιο του. Δε με απασχολεί. Να μην είναι το δεύτερο τεσσάρι μας μόνο θέλω.
Μην βγάζεις χολή και αντιπάθεια επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω ... προσπάθησε να μην γράφεις μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας ( γιατί όλοι βλέπουμε όνειρα αλλά δεν καθόμαστε να τα γράφουμε!
)
Χολη και αντιπάθεια; καλά δεν σε λατρευω κιόλας αλλα όχι και χολή. Καθόλου σενάρια επιστημονικής φαντασίας δε γράφω. Η έστω δε κοντράρουν τα δικά σου. Εγω για μερες δεν απαντουσα σε τίποτα δικό σου. Αλλα ο τροπος σου είναι το λιγότερο ακομψος. Ειρωνεύεσαι τους πάντες. Με αποκορύφωμα τα παιδιά που πρότειναν τζεφερσον. Στις φιλιππίνες παίζει, θα παμε για υποβιβασμό, μιλάτε με λογική, μιλάτε με ρεαλισμό, αυτά είναι όνειρα... Αυτός είναι ο τροπος σου. Ε δε μπορώ και εγώ έσπασα και απαντησα. Αυτά που λες σε μένα (τα έχεις μπερδεψει, βγαζεις χολη, σεναρια φαντασίας, ας σοβαρευτούμε λίγο, ειναι λαθος το σκεπτικό σου, λες ανουσια και ασχετα πραγματα) δε με νοιάζουν. Οι υπολοιποι δε σου φταίνε τίποτα.