Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
Dwyane ''the flash'' Wade
Αυτά που διαβάζω σε διάφορα σαιτ για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον Άρη ισχύουν??
El_Cid
QUOTE
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Βίκτορ Σανικίτζε φέτος είπε: “Πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Σανικίτζε, έχει πολύ λίγες πιθανότητες. Δεν μπορεί σε έναν μήνα να είναι ικανός επειδή τρέχει ή κάνει πλάγια βήματα γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόοπτο του αγώνα. Δεν είναι εύκολο, είναι λίγες οι πιθανότητες, εκτός κι αν πάει η χρονιά σε μάκρος…”.


Αυτό το τελευταίο που έχω κάνει bold τι σημαίνει ακριβώς;
SteelGandalf
QUOTE(El_Cid @ Mar 13 2017, 12:35 ) *
Αυτό το τελευταίο που έχω κάνει bold τι σημαίνει ακριβώς;


Προφανώς εννοεί την περίπτωση κατά την οποία θα βρεθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος ή/και την συμμετοχή του παίχτη στην Εθνική Γεωργίας! tongue.gif
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Κολοσσού, αναφορά σχετικά με την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

22η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Κολοσσός Ρόδου - Άρης
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ της Κύμης, αναφορά σχετικά με την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

23η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Κύμη - Άρης
SteelGandalf
24η Aγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 1/4/2017, 17:00
(novasports4HD "live")

Άρης - Απόλλων Πατρών

Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου, ο Άρης καλείται να υπερασπιστεί, με νίκη αύριο, τις αυξημένες του πιθανότητες για διεκδίκηση της 4ης θέσης.

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/3/2017)
Πρίφτης: «Πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε κυρίως στο κίνητρο που θα πρέπει να δείξουν όλοι ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στα πλέι οφ.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Στην προσπάθειά μας να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ, αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο, αφού, όπως και ο προηγούμενος αντίπαλός μας, η Κύμη, παίζει για την επιβίωσή του. Υψηλό πρέπει να είναι και το δικό μας κίνητρο, για μία θέση στην τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας στη δεύτερη φάση των πλέι οφ».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του Άρη επεσήμανε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Η δυνατή άμυνα, κυρίως στην περιφέρεια, ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας για να φτάσουμε στη νίκη».


QUOTE(www.pressaris.gr - 31/3/2017)
Σκουρτόπουλος: «Θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα μας… περιμένει!»

Παιχνίδι… ευκαιρία για την ομάδα του χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το αυριανό με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, εκτιμώντας ότι ο Άρης δεν θα τους… περιμένει!


Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” πως: “Γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς, αλλά και, ταυτόχρονα, ένα παιχνίδι-ευκαιρία, καθώς ο Άρης έχει πρόβλημα με τους ξένους του. Από την πλευρά μας, εμείς το έχουμε μεγάλη ανάγκη και γι' αυτό θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εχουμε καλή ψυχολογία και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντίπαλος δεν θα μας περιμένει, οπότε θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό”.

Για την μάχη της παραμονής σχολίασε: “Αν φοβάμαι τις εκπλήξεις των τελευταίων αγωνιστικών; Φυσικά και τις φοβάμαι. Γι΄ αυτό άρχισα να ανησυχώ όταν χάσαμε από τον Κόροιβο και τη Δόξα Λευκάδας. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις την τύχη σου να εξαρτάται από τα χέρια άλλων. Εσύ ο ίδιος πρέπει να την ρυθμίζεις, κάνοντας το καθήκον σου μέσα στο παρκέ. Θυμίζω τι είχε συμβεί και πέρσι στον αγώνα Λαύριο-Τρίκαλα, το οποίο έφερε κωλοτούμπα όλη την κατηγορία. Πολλά ειπώθηκαν για εκείνο το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει. Γι' αυτό, λοιπόν, και εμείς θα πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη για να σφραγίσουμε την παραμονή”.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 1/4/2017)
Κόντρα σε άλλον έναν… μελλοθάνατο στη μάχη της τετράδας! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Όπως και την προηγούμενη βδομάδα, έτσι και σήμερα (17:00) ο Άρης αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του να βγει τέταρτος έναν… μελλοθάνατο της κατηγορίας. Γι’ αυτό ακριβώς και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν είναι μια απλή διαδικασία.

Οι Πατρινοί παίζουν την ζωή τους ως το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον δεν είναι στην φάση που διαλέγουν ματς. Τα χτυπούν όλα και ό,τι βγει. Αυτό τους κάνει λίγο περισσότερο επικίνδυνους, αλλά σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα, αν παρουσιαστεί με το σωστό αγωνιστικό προφίλ.

Κίνητρο έχει ο Απόλλωνας, αλλά κίνητρο υπάρχει και για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν ακέραιες τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που τους στέλνει με πλεονέκτημα έδρας στην β’ φάση των πλέι οφ.

Αγωνιστικά προβλήματα από πλευράς απουσιών δεν υπάρχουν. Μπορεί μέσα στη βδομάδα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Τζάστιν Τζάκσον να έχασαν προπονήσεις λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά θα παίξουν κανονικά σήμερα. Βέβαια το ρόστερ του Άρη έχει περιοριστεί πλέον, υπάρχουν μόλις τρεις ξένοι και έρχεται ένας τέταρτος, οπότε λογικά το βάρος πέφτει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν μυστικά ή τρικ για τον σημερινό αγώνα. Ο Άρης πρέπει να περιορίσει την δράση των περιφερειακών του Απόλλωνα. Η τριάδα Μπαρτ, Καλινόσκι και Χίκι είναι αυτοί που τραβούν επιθετικά την ομάδα της Πάτρας, μαζί με την εμπειρία του Δημήτρη Βεργίνη. Εκεί είναι το κλειδί για να έρθει η νίκη, η άμυνα των κίτρινων στην περιφέρεια και από εκεί θα γίνει και πιο εύκολο το παιχνίδι γενικότερα.
pan24
Δυσκολα θα υπαρξει ματς σημερα.Προβλεπω νικη αρη με 15+ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ
Αν ο αρης παιξει οπως με την κυμη(απιθανο παντως ευχαριστουμε γιατι αν το ειχατε χασει θα ειχαμε ηδη σχεδον πεσει) μπορουμε να το χτυπησουμε.Αν το παρει ο απολλωνας μενει κατηγορια

Αν οχι...οκ δεν εγινε τιποτα αυτο δεν ηταν στο προγραμμα να το παρει αλλωστε
Οι οποιες ελαχιστες ελπιδες του απολλωνα ειναι μονο και μονο επειδη θα παιζει χωρις αγχος
SteelGandalf
Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μην μας ευχαριστείς. Αν είχαμε ηττηθεί, θα είχε συμβεί επειδή δεν παρουσιαστήκαμε, για ένα ακόμα παιχνίδι, όπως έπρεπε. Τελικά το κερδίσαμε, έστω και στην παράταση, εξαφανίζοντας οποιαδήποτε αμφισβήτηση και κάθε δεύτερη σκέψη.

Φέτος είμαστε κακοί, οπότε όλα είναι πιθανά να συμβούν στα παιχνίδια μας, ακόμη και με υποδεέστερους αντιπάλους, δυστυχώς.
tuareg
πολυ κακος ο απολλων....φανηκε μονο για ενα διλεπτο που δε παιξαμε αμυνα
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Απόλλων Πατρών : 25-14

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Απόλλων Πατρών : 48-28

3η Περίοδος

Άρης - Απόλλων Πατρών : 65-50

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Απόλλων Πατρών : 79-70

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη, απέναντι στον Απόλλωνα από την Πάτρα, ο οποίος δε μπόρεσε να αντισταθεί στους γηπεδούχους.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 1/4/2017)
Κέρδισε Απόλλωνα και… Φλιώνη, ολοταχώς για την τέταρτη θέση!

Ο Άρης έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει τον Απόλλωνα Πατρών με σκορ 79-70 στο Αλεξάνδρειο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Φλιώνη, Τζάκσον και Καββαδά.


Ο Δημήτρης Φλιώνης ήταν το πρόσωπο του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Τα έκανε όλα σωστά. Έβγαλε άμυνες πάνω στον Στιβ Μπαρτ, εκτέλεσε άριστα τα ελεύθερα σουτ που πήρε, έβαλε 10 πόντους, αλλά κυρίως η παρουσία του στο παρκέ έκανε καλύτερη όλη την ομάδα του Άρη.

Οι κίτρινοι έφυγαν πολύ γρήγορα. Προηγήθηκαν με 16-5 στο 7’, έφτασαν στο +13 (20-7, 23-10) περνώντας την μπάλα σε Καββαδά και Τζάκσον (12π. στο α’ δεκάλεπτο οι δυο σέντερ) και έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 25-14.

Ο Απόλλωνας εμφανίστηκε στο Παλέ για 2-3 λεπτά, όταν και με σερί 0-10 μετέτρεψε το 28-16 (11’) σε 28-26 (13’). Ο Πρίφτης κάλεσε τάιμ άουτ και τα πράγματα διορθώθηκαν άμεσα. Ο Άρης βρήκε λύσεις από τον Μούρτο αρχικά και έτρεξε ένα σερί 20-2 ως το φινάλε του ημιχρόνου για να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος 48-28, ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο του!

Οι Πατρινοί προσπάθησαν να επιστρέψουν στον αγώνα και το κατάφεραν εν μέρει εκμεταλλευόμενοι την δυστοκία του Άρη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Μείωσαν σε 52-39 (24’), αλλά οι κίτρινοι με συνεχόμενες καλές άμυνες και καλάθια του Κάμινγκς προηγήθηκαν με 56-39 (26’). Ο Απόλλωνας δεν τα παράτησε και με καλάθια των Μπάβτσιτς και Κουζέγλου μείωσε σε 56-44 (27’) αναγκάζοντας τον Πρίφτη να πάρει τάιμ άουτ. Οι κίτρινοι αντέδρασαν και έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +15 (65-50).

Ο Απόλλωνας μείωσε σε 65-54 στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, όμως οι κίτρινοι παρότι ήταν άστοχοι και με κακές επιλογές στην επίθεση, έβγαλαν άμυνες και με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό – με τον Τζάκσον πρωταγωνιστή – έφτασαν στο 72-56 (37’) και καθάρισαν την υπόθεση νίκη…

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 48-28, 65-50, 79-70.

ΑΡΗΣ: Φλιώνης 10 (3/4τρ., 4ρ., 2κλ.), Κάμινγκς 15 (5ασ., 2κλ.), Μούρτος 8 (7ρ., 2ασ.), Καββαδάς 12 (5ρ.), Ντραγκίσεβιτς 2 (5ρ.), Ξανθόπουλος 2, Τσαϊρέλης 4 (3ρ.), Ζάρας 8 (2/3τρ.), Χρηστίδης, Γιάνκοβιτς 3 (2ασ.), Τζάκσον 15 (1/4β., 7/8δπ., 3ρ., 2ασ., 3κοψ.).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Στόκτον 2, Μπαρτ 21 (3), Κουζέλογλου 9 (8ρ.), Καλινόσκι 11 (1), Ρέινς, Χίκι 11 (1), Βεργίνης 1, Διαμαντάκος 2, Σλαφτσάκης, Μπάβτσιτς 13 (2).
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Λαυρίου, αναφορά σχετικά με την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

25η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Λαύριο - Άρης
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Π.Α.Ο.Κ., αναφορά σχετικά με τον 2ο αγώνα της προημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

2η Φάση Playoffs (Προημιτελικοί) - 2ος Αγώνας

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 3/5/2017)
Τετάρτη (10/5) ή Πέμπτη (11/5) ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό

Την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό. Θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες και μετά θα υπάρξει νέα διακοπή λόγω του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο οποίο συμμετέχουν οι ερυθρόλευκοι.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τους δύο ημιτελικούς του πρωταθλήματος για την επόμενη Τετάρτη (10/5) και Πέμπτη (11/5). Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν το επόμενο σαββατοκύριακο και μετά θα υπάρξει διακοπή λόγω του φάιναλ φορ.

Οι ημιτελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες. Το σύστημα διεξαγωγής άλλαξε. Το πρώτο ματς θα γίνει στο ΣΕΦ, το δεύτερο στο Παλέ και θα πάει εναλλάξ ως το τέλος.
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Ολυμπιακού, αναφορά σχετικά με τον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

3η Φάση Playoffs (Ημιτελικοί) - 1ος Αγώνας

Ολυμπιακός - Άρης
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ του Ολυμπιακού, αναφορά σχετικά με τον 3ο αγώνα της ημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

3η Φάση Playoffs (Ημιτελικοί) - 3ος Αγώνας

Ολυμπιακός - Άρης
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ της Α.Ε.Κ., αναφορά σχετικά με τον 1ο αγώνα της 4ης φάσης (μικροί τελικοί) των playoffs κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

4η Φάση Playoffs (Μικροί Τελικοί) - 1ος Αγώνας

Α.Ε.Κ. - Άρης
SteelGandalf
Μόλις δημιουργήθηκε, στο υποφόρουμ της Α.Ε.Κ., αναφορά σχετικά με τον 3ο αγώνα της 4ης φάσης (μικροί τελικοί) των playoffs κόντρα στην ομάδα μας.

Για περισσότερα καθώς και για οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

4η Φάση Playoffs (Μικροί Τελικοί) - 3ος Αγώνας

Α.Ε.Κ. - Άρης
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.