salonikatasos
Jun 26 2016, 14:50
μου λύθηκε η απορία γιατί δε σουτάρει τρίποντα ο θανάσης αντετοκούμπο και λύθηκα στα γέλια. airball με σουτ 1 μέτρο μακριά από τη μπασκέτα σε ελεύθερο τρίποντο έριξε. ο νέλσον μπροστά του μοιάζει ray allen
irving
Jun 26 2016, 15:00
αντι φελντειν παιρνουμε kc rivers που παιζει και στο 3. οποτε θα βρει πιο πολυ χρονο ο παππας στο 2 και το ασσοδυο που θα παρουμε θα παιζει μαζι με καλαθη στο 2.
περι τζοουνς στο 4 (οπου μπορει να παιξει και στο 3. αρα στο 3 ειμαστε καλυμενοι. και λεπτα θα παρει ο χαραλαμπο και θα τον βοηθανε ριβερς κυριως και τζοουνς.
ο κλαβερ μπορει να παιξει και στο 3?
Thodoros
Jun 26 2016, 15:01
ok παιδιά , δεν το είχε υπόψιν μου αυτό άμα έρχεται με 300χιλ πρέπει να έρθει άσχετα αν βρεθεί 5 ή 6 ψηλός!
Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει τίποτα για να συζητήσουμε αν αξίζει , αλλά θέση βασικού ο Βουγιούκας ούτε λόγο να μην κάνουμε. Απλά καλή περίπτωση πάγκου είναι.
Ginobili
Jun 26 2016, 15:06
QUOTE(irving @ Jun 26 2016, 13:00 )

αντι φελντειν παιρνουμε kc rivers που παιζει και στο 3. οποτε θα βρει πιο πολυ χρονο ο παππας στο 2 και το ασσοδυο που θα παρουμε θα παιζει μαζι με καλαθη στο 2.
περι τζοουνς στο 4 (οπου μπορει να παιξει και στο 3. αρα στο 3 ειμαστε καλυμενοι. και λεπτα θα παρει ο χαραλαμπο και θα τον βοηθανε ριβερς κυριως και τζοουνς.
ο κλαβερ μπορει να παιξει και στο 3?
Δεν νομίζω ότι στον σχεδιασμό της ομάδας προβλέπεται τέτοια ενίσχυση στο 3.Ο Χαραλαμπόπουλος θα στηριχθεί στο 3.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διώξουμε και τον Φελντέιν,που είναι αξιόπιστος και προσφέρει και ταχύτητα και ουσία και σουτ και άμυνα με 400Κ...και να αλλάξουμε πάλι όλη την ομάδα..και να ψάχνουμε πάλι με τα ίδια λεφτά...Νέλσον και Σλότερ...
Ο Κλαβέρ 3αρι ήταν πάντα,μετά το ΝΒΑ,έχει γίνει 4 περισσότερο.Είναι πιο δυνατός από πιτσιρικάς,και έχει γίνει λίγο πιο "δυσκαμπτος"..σπάνια βάζει την μπάλα κάτω.Κάτι σαν τον Φώτση σε στυλ...
salonikatasos
Jun 26 2016, 15:09
το ματς με την λοκομοτίβ που κερδίσαμε,γύρισε στο τέλος όταν έβαλε 3αρι τον κλαβέρ ο μπαρτζώκας και τους σίνγκλετον-ράντολφ στους ψηλούς. 4αρι αλα φώτσης είναι ο κλαβέρ. κάνει αυτά που έκανε ο φώτσης όσο ήταν μικρότερος. δηλαδή τρίποντα,άμυνα ψηλά και ντουγρού μέσα σε όλα τα επιθετικά ριμπάουντ
xavier
Jun 26 2016, 15:10
ο μονος λογος για να φυγει ο φελντειν ειναι για να παρεις βασικο 3αρι αμερικανο
irving
Jun 26 2016, 15:13
τιμιος ο φελντειν αλλα δεν θα με χαλαγε ο ριβερς στη θεση του καθως μπορει να παιξει και στο 3 (καθως δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε 3αρι αρα θα εχουμε ενα κενο εκει) αρα θα υπαρχει μεγαλυτερη ευελιξια στο ροστερ.
Dred11
Jun 26 2016, 15:13
Γιαννακόπουλε ξηλώσου κ κάνε δεκαετές στον Ντόρσευ.
QUOTE(Thodoros @ Jun 26 2016, 15:39 )

Από που προκείπτει ότι ο Ιαν έρχεται με 500χιλ. στον ΠΑΟ μου λες ?
Σου απάντησαν οι προηγούμενοι. Αλλά πες ότι δεν το είχαν κάνει. Εσύ δηλαδή πόσα πιστεύεις ότι θα του δώσουμε του Βουγιούκα; Όσα και του Ραντούλιτσα; Πάνω από 500;
Δηλαδή οκ να έχουμε και ένα μέτρο σ' αυτά που λέμε. Βέβαια όταν χάφτουμε από το Κόντρα πως η ΑΕΚ δίνει 600 για το Γιάνκοβιτς (που θα 'χε υπογράψει και με τα 4 τώρα) και πως ο Μπράμος θέλει 600 (που υπέγραψε με λιγότερα από 300 στη.. Βενέτσια) λογικό είναι να πιστεύουμε πως ο Ίαν θα θέλει καμιά 800άρα για να παίξει στον Παναθηναικό.
Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η ύπαρξη του Φώτση (αναμενόμενη μεν προβληματική δε) στη 12άδα παρά του Βουγιούκα. Κι αυτό γιατί ο ένας είναι εν ενεργεία παίχτης ερχόμενος από την καλύτερη του ίσως σεζόν και ο άλλος δυστυχώς δείχνει πρώην.
Βέβαια όπως είχα ξαναπεί για την περίπτωση Βλάντο/Μπράμο παλιότερα, δεν έχει καμία τεράστια σημασία ο Βουγιούκας για το πως θα πάει η ομάδα του χρόνου. Δεν θα κάνει τη διαφορά ο 2-3ος σέντερ αν οι 2 μπροστά του δεν είναι σούπερ. Η ΤΣΣΚΑ πήρε Ευρωπαικό και δεν επιρρεάστηκε από το γεγονός πως ο Κορόμπκοφ είναι για κλάμματα και η Φενέρ δεν είχε πρόβλημα επειδή ο Χέρσεκ δεν είναι για πολλά.
bodiroga10
Jun 26 2016, 15:24
ο θ.αντετοκουμπο αν ερθει θα ερθει για 11-12ος παικτης αφου ειναι χρησιμος παικτης για ειδικες καταστασεις. επισης λογω σωματοδομης σε κοντα σχηματα μπορει να ανεβει και στο 4
στο 3 θα παιζουν ενα 2/3αρι που θα αποκτηθει, ο χαραλαμποπουλος και ο θανασης
pg καλαθης-ερτελ
sg παππας-φελντειν-(ριβερς ή ντιμπλερ)
sf ριβερς ή ντιμπλερ-χαραλαμποπουλος-θ.αντετοκουμπο
pf γκιστ-χαρανγκοντι-φωτσης-(θ.αντετοκουμπο)
c ταιους-βουγιουκας-(γκιστ)
ταιους μπορει να εχει κανει προβληματικη σεζον αλλα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα οτι ειναι κοινοτικος.
και 13ος παικτης ο μποχωριδης να ξεκουραζει καλαθη-ερτελ στηνν α1 και να υπαρχει και μια εναλλακτικη σε περιπτωση τραυματισμου μεχρι να υπαρξει αντικατασταση αν χρειαστει
QUOTE (Dred11 @ Jun 26 2016, 16:13 )

Γιαννακόπουλε ξηλώσου κ κάνε δεκαετές στον Ντόρσευ.
απ του χρονου θα μπορει να γινει κι αυτο. φετος θα το παλεψει για ντραφτ ηταν να συμμετεχει στο τωρινο αλλα απεσυρε την συμμετοχη του γιατι ηξερε οτι δεν θα επιλεχθει
για ευρωπη ο ντορσει μπορει να κανει σπουδαια καριερα ως 2αρι γιατι εχει εξαιρετικο σουτ αλλα στο nba δυσκολα θα παιξει γιατι δεν μπορει καθολου να δημιουργησει και ειναι πολυ κοντος να σταθει στο 2 στο nba
Thodoros
Jun 26 2016, 16:11
QUOTE (A.CAB @ Jun 26 2016, 16:14 )

Σου απάντησαν οι προηγούμενοι. Αλλά πες ότι δεν το είχαν κάνει. Εσύ δηλαδή πόσα πιστεύεις ότι θα του δώσουμε του Βουγιούκα; Όσα και του Ραντούλιτσα; Πάνω από 500;
Δηλαδή οκ να έχουμε και ένα μέτρο σ' αυτά που λέμε. Βέβαια όταν χάφτουμε από το Κόντρα πως η ΑΕΚ δίνει 600 για το Γιάνκοβιτς (που θα 'χε υπογράψει και με τα 4 τώρα) και πως ο Μπράμος θέλει 600 (που υπέγραψε με λιγότερα από 300 στη.. Βενέτσια) λογικό είναι να πιστεύουμε πως ο Ίαν θα θέλει καμιά 800άρα για να παίξει στον Παναθηναικό.
Ναι και απάντησα και στους προιγούμενους! (
Άμα έρχεται με 300χιλ ας έρθει! )
Για τον Βουγιούκα τώρα που λες δεν έχω ιδέα πόσο αξίζει ( γιατί το όνομα του έσκασε από το πουθενά και μια στιγμή που μας είχαν τελειώσει οι λύσεις έτσι ? κάποιους βολεύει να υπάρχει κάποιο όνομα να ταΐζει τον κόσμο με ελπίδες )
Όσο αφορά το τι παίρνει αυτός, αφού δεν μου γεμίζει εμένα το μάτι δεν μπήκα σε καμία διαδικασία να ψάξω κάτι, αλλά αφού φήμες λένε για το αστρονομικό ποσό των 110χιλ. εγώ μπορώ να πω ότι τον βλέπω ''λίγο μισθός της πείνας'' Αν θυμάμαι καλά ο Βουγιούκας πριν χρόνια τα έπαιρνε τα λεφτά του καλά εκεί στην ρωσία και μετά στην τουρκία! οπότε δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η πηγή! από έναν παίκτη που προφανώς τα 100 μπορεί να είναι και υποτιμητικό συμβόλαιο!
Άλλωστε αυτά τα 110χιλ ήταν ποσό που δεν θα προβλημάτιζε καμία Ελληνική ομάδα όπως είναι ο Άρης ή ο Παοκ ή ακόμα και την Αεκ πέρυσι για αλλαγή με μαύρο!
Επειδή μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που τρώει τα αμάσητα link και σκόρπια φύλλα από εφημερίδες δεν ξέρω κατά πόσο είναι σοβαρό να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα link που κυκλοφορεί πιθανόν και σκόπιμα! αφού όμως δεν εμπιστεύεσαι το κόντρα και όλα αυτά και πολύ καλά κάνεις , καλά θα κάνεις να μην εμπιστεύεσαι και αυτό το άγνωστο Link και να μου δίνει απάντηση κομμένη και ραμμένη σε αυτό.
Νομίζω πώς έχω πει πολλές φορές ότι ο ΔΓ δεν δίνει δεκάρα πλέον μπορείς να το δεις και σε παλιότερα ποστ δικά μου αυτό ( το παράδειγμα του Μπράμου λέει πολλά όσο αφορά αυτό) ... τώρα για την αξία του Ούντομ που είπα πίσω δεν την διάβασα πουθενά ..απλά από απόδοση και από παιχνίδια του που έχω δει φέτος φαίνεται ότι ξεκάθαρα θα τα βρει αυτά τα πάνω από 1.2εκατ. που λέμε εδώ μέσα ότι μπορεί να ζήτησή.
Α και κάτι ακόμα όταν είπαμε εδώ για τα 600χιλ του Μπράμου και του Γιάνκοβιτς εγώ είπα να πάνε να τα πάρουν με αυτά τα λεφτά βρεις 3άρι ξένο λουκούμι!!!!
QUOTE(Thodoros @ Jun 26 2016, 17:11 )

Ναι και απάντησα και στους προιγούμενους! ( Άμα έρχεται με 300χιλ ας έρθει! )
Για τον Βουγιούκα τώρα που λες δεν έχω ιδέα πόσο αξίζει ( γιατί το όνομα του έσκασε από το πουθενά και μια στιγμή που μας είχαν τελειώσει οι λύσεις έτσι ? κάποιους βολεύει να υπάρχει κάποιο όνομα να ταΐζει τον κόσμο με ελπίδες )
Όσο αφορά το τι παίρνει αυτός, αφού δεν μου γεμίζει εμένα το μάτι δεν μπήκα σε καμία διαδικασία να ψάξω κάτι, αλλά αφού φήμες λένε για το αστρονομικό ποσό των 110χιλ. εγώ μπορώ να πω ότι τον βλέπω ''λίγο μισθός της πείνας'' Αν θυμάμαι καλά ο Βουγιούκας πριν χρόνια τα έπαιρνε τα λεφτά του καλά εκεί στην ρωσία και μετά στην τουρκία! οπότε δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η πηγή! από έναν παίκτη που προφανώς τα 100 μπορεί να είναι και υποτιμητικό συμβόλαιο!
Άλλωστε αυτά τα 110χιλ ήταν ποσό που δεν θα προβλημάτιζε καμία Ελληνική ομάδα όπως είναι ο Άρης ή ο Παοκ ή ακόμα και την Αεκ πέρυσι για αλλαγή με μαύρο! Επειδή μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που τρώει τα αμάσητα link και σκόρπια φύλλα από εφημερίδες δεν ξέρω κατά πόσο είναι σοβαρό να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα link που κυκλοφορεί πιθανόν και σκόπιμα! αφού όμως δεν εμπιστεύεσαι το κόντρα και όλα αυτά και πολύ καλά κάνεις , καλά θα κάνεις να μην εμπιστεύεσαι και αυτό το άγνωστο Link και να μου δίνει απάντηση κομμένη και ραμμένη σε αυτό.
Νομίζω πώς έχω πει πολλές φορές ότι ο ΔΓ δεν δίνει δεκάρα πλέον μπορείς να το δεις και σε παλιότερα ποστ δικά μου αυτό ( το παράδειγμα του Μπράμου λέει πολλά όσο αφορά αυτό) ... τώρα για την αξία του Ούντομ που είπα πίσω δεν την διάβασα πουθενά ..απλά από απόδοση και από παιχνίδια του που έχω δει φέτος φαίνεται ότι ξεκάθαρα θα τα βρει αυτά τα πάνω από 1.2εκατ. που λέμε εδώ μέσα ότι μπορεί να ζήτησή.
Α και κάτι ακόμα όταν είπαμε εδώ για τα 600χιλ του Μπράμου και του Γιάνκοβιτς εγώ είπα να πάνε να τα πάρουν με αυτά τα λεφτά βρεις 3άρι ξένο λουκούμι!!!!
Ναι εντάξει.
Αλλά όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή από όλόκληρο το ποστ μου κόλλησες στο αν θα πάρει ο Ίαν ο Βουγιούκας τα μισά απ' ότι ο Ραντούλιτσα. Εσυ θεωρούσες (-εις) πως δεν παίζει και πως θα πάρει παραπάνω. Εγω δεν είπα κανένα νούμερο συγκεκριμένο απλά λέω και τονίζω πως το μάξιμουμ θα είναι τα μισά. Τώρα αν είναι 300 ή 400 ή 110 που λέει το άρθρο δεν ξέρω ούτε με νοιάζει. Είναι λεφτά που έρχονται απ' το μπάι άουτ έτσι κι αλλιώς και όπως και να το κάνουμε βασιζόμενοι στη λογική χωρίς κανένα λίνκ δεν νομίζω να πάρει πάνω από 500 ο Ίαν ούτε έπαιρνε τόσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας των χιλίων προβλημάτων. Αν έχεις άλλη άποψη δεκτή αλλά μην ταράζεσε κιόλας. Δεν είναι τόσο τραβηγμένο αυτό που λέω, αν είναι δυνατόν.
υ.γ. Περί φυλλάδων και ΔΓ αν ψάχνεις τύπο που θα τους υπερασπιστεί έχεις κάνει λάθος και τα λες σε λάθος άτομο.
Dred11
Jun 26 2016, 16:50
QUOTE (bodiroga10 @ Jun 26 2016, 16:24 )

για ευρωπη ο ντορσει μπορει να κανει σπουδαια καριερα ως 2αρι γιατι εχει εξαιρετικο σουτ αλλα στο nba δυσκολα θα παιξει γιατι δεν μπορει καθολου να δημιουργησει και ειναι πολυ κοντος να σταθει στο 2 στο nba
Τον Ντόρσει τώρα πρέπει να τον χτυπήσουμε που είναι εκτός αγοράς. Το ξέρει νομίζω και ο ίδιος ότι έχει πολύ μικρές πιθανότητες για ΝΒΑ. Εδώ πρέπει να δράσει ο Γιαννακόπουλος όπως έδρασαν οι Αγγελόπουλοι με τον Παπαπέτρου. Πολυετές και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ενδεχομένως με ένα ΝΒΑ out στα 3 χρόνια. Εγώ πιστεύω θα ερχόταν. Επιπλέον ο Ντόρσευ έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το playmaking του γιατί είναι πολύ μικρός και μπορεί να γίνει ένα super combo guard για την Ευρώπη. Για το ΝΒΑ δεν έχει το μέγεθος και το άνοιγμα χεριών, ενώ υπολείπεται και σε ταχύτητα απέναντι στον ανταγωνισμό.
Thodoros
Jun 26 2016, 18:16
QUOTE (A.CAB @ Jun 26 2016, 17:44 )

Ναι εντάξει.
Αλλά όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή από όλόκληρο το ποστ μου κόλλησες στο αν θα πάρει ο Ίαν ο Βουγιούκας τα μισά απ' ότι ο Ραντούλιτσα. Εσυ θεωρούσες (-εις) πως δεν παίζει και πως θα πάρει παραπάνω. Εγω δεν είπα κανένα νούμερο συγκεκριμένο απλά λέω και τονίζω πως το μάξιμουμ θα είναι τα μισά. Τώρα αν είναι 300 ή 400 ή 110 που λέει το άρθρο δεν ξέρω ούτε με νοιάζει. Είναι λεφτά που έρχονται απ' το μπάι άουτ έτσι κι αλλιώς και όπως και να το κάνουμε βασιζόμενοι στη λογική χωρίς κανένα λίνκ δεν νομίζω να πάρει πάνω από 500 ο Ίαν ούτε έπαιρνε τόσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας των χιλίων προβλημάτων. Αν έχεις άλλη άποψη δεκτή αλλά μην ταράζεσε κιόλας. Δεν είναι τόσο τραβηγμένο αυτό που λέω, αν είναι δυνατόν.
υ.γ. Περί φυλλάδων και ΔΓ αν ψάχνεις τύπο που θα τους υπερασπιστεί έχεις κάνει λάθος και τα λες σε λάθος άτομο.
Δεν κατάλαβα που κόλλαγε αυτό : ''Βέβαια όταν χάφτουμε από το Κόντρα πως η ΑΕΚ δίνει 600 για το Γιάνκοβιτς '' και απάντησα! αυτό είναι όλο ούτε ταραχή ούτε τρεμούλο.
Η Ερώτηση ωστόσο που έκανα για τον Βουγιούκα δεν ήταν κάποιο σκάλωμα γιατί απλά μπορεί να υπάρχει κάτι έγκυρο...πολλές φορές βγαίνουν τέτοια στοιχεία στην φόρα. Ακόμα θεωρώ ότι τα 110χιλ. δεν είναι ποσό που συμβαδίζει με την πραγματικότητα νομίζω όμως ότι συμφωνούμε όλοι ότι για 300χιλ θα είναι ένα αξιόλογο deal για την ομάδα αν έρθει, για πολύ περισσότερα από αυτό το ποσό μάλλον δεν είναι όμως. ( γνώμη μου )
Τέλος τα λεφτά από τον Παπαγιάννη δεν τα τσέπωσε η Διοίκηση για να φέρει με ένα μερίδιο κάποιο άσσοδύο και τον Ιαν αν είναι έτσι να βλέπουμε μετά ελεύθερη κολύμβηση καλύτερα. Εφόσον δεν υπάρχει κανένα μεγάλο συμβόλαιο ( - του Νικ) θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει διαθέσιμο χρήμα για κάτι περισσότερο από Ιαν!
ΥΓ. για Ντόρσει ας τον δούμε λίγο είναι αρχή ακόμα ...δεν λέω ότι δεν αξίζει αλλά ας έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα καλύτερα στο τι μπορεί να κάνει
xavier
Jun 26 2016, 19:31
ο βουγιουκας υπεγραψε με πολυ χαμηλο συμβολαιο στη ζαλγκιρις γιατι ηταν η μοναδικη προταση απο ομαδα ευρωλιγκας...μην ξεχναμε οτι προερχοταν απο μια τραγικη χρονια με τη γαλατα και ισα ισα που το ψιλοεσωσε στο τελος με καποια καλα παιχνιδια στα γερμανικα πλειοφ...ασφαλως και μπορουσε να βρει περισσοτερα χρηματα περσι το καλοκαιρι, αλλα οχι απο ομαδα ευρωλιγκας...
δεν υπαρχει καποιος αντικειμενικος τιμοκαταλογος στο μπασκετ...αναλογα τις συγκυριες και το ενδιαφερον προσελκεις γινονται και οι αντιστοιχες προτασεις...
Kizaru
Jun 26 2016, 20:24
αν διαβασει κανεις τα οσα γραφονται για τον παπαγιαννη θα νομιζει οτι ειναι εναν κραμα σαμπονις και χακιμ
δηλαδη αν εκανε και καμια καλη χρονια με τον παναθηναικο τι θα εγραφαν μερικοι?
στην αμερικη θα παει απατος και θα παρακαλει να γυρισει πισω
θα εχει την μοιρα του κουφου αλλα αυτος επειδη ειναι αμερικανοθρεμενος του αρεσει να ειναι εκει
ιαν και μπουρουσαρος οι μοναδικες λυσεις
γιαννακοπουλε σκαστα και φερτους
doctorjekil
Jun 26 2016, 20:27
Δν ειχα δει ποτε σε ολοκληρο παιχνιδι τον Θ. Αντετοκουνμπο(οπως εχω ξαναγραψει πιστευω οτι για να εχεις γνωμη για εναν παιχτη πρεπει να τον δεις τουλαχιστον σε 5-6 ολοκληρα ματς,και εννοειται οχι απο βιντεακια)και στα 2 ματς που τον ειδα με την εθνικη δεν μπορω να πω οτι εδειξε πως αξιζει ολος αυτος ο ντορος που γινεται γυρω απ το ονομα του,κυριως στο κομματι της προσωπικης αμυνας στο 5-5 με απογοητευσαι και ειδικα στην συμπεριφορα του στα off ball σκριν,υπηρχαν στιγμες που εμενε 2-3 μετρα πισω απ τον αντιπαλο του στα turn out και πολυ συχνα κολλαγε πανω στο σκριν...στο κομματι της τεχνικης και των βασικων(ντριμπλα,πασα,σουτ,σταματηματα) ειναι πολυ πισω και θελει πολυ δουλεια,(ο κοουτς Γιαννακης ελεγε συνεχεια πως το συμαντικο δεν ειναι το ποσο γρηγορα τρεχεις αλλα το ποσο γρηγορα σταματας),επισης περιμενα οτι θα ειναι πιο αθλητικος απ οτι εδειξε,ειναι δυνατος και γρηγορος αλλα δεν εχει την εκρηξη που περιμενα...κατα την γνωμη μου δεν ειναι ετοιμος να παιξει σε ομαδα ευρωλιγκας...αν και οπως εγραψα στην αρχη,δυο ματς δεν ειναι αρκετα για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για εναν παιχτη
D-Wade
Jun 26 2016, 20:38
QUOTE(Kizaru @ Jun 26 2016, 21:24 )

θα εχει την μοιρα του κουφου αλλα αυτος επειδη ειναι αμερικανοθρεμενος του αρεσει να ειναι εκει
Ναι τραγική η μοίρα του Κουφού

Παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα και πληρώνεται 8 εκ το χρόνο
Θα τελειώσει την καριέρα του με 1000+ αγώνες στο ΝΒΑ και με 80+ εκατομμύρια και κάποιοι θα λένε ότι είναι αποτυχημένος
green_sky
Jun 26 2016, 20:45
QUOTE (doctorjekil @ Jun 26 2016, 21:27 )

Δν ειχα δει ποτε σε ολοκληρο παιχνιδι τον Θ. Αντετοκουνμπο(οπως εχω ξαναγραψει πιστευω οτι για να εχεις γνωμη για εναν παιχτη πρεπει να τον δεις τουλαχιστον σε 5-6 ολοκληρα ματς,και εννοειται οχι απο βιντεακια)και στα 2 ματς που τον ειδα με την εθνικη δεν μπορω να πω οτι εδειξε πως αξιζει ολος αυτος ο ντορος που γινεται γυρω απ το ονομα του,κυριως στο κομματι της προσωπικης αμυνας στο 5-5 με απογοητευσαι και ειδικα στην συμπεριφορα του στα off ball σκριν,υπηρχαν στιγμες που εμενε 2-3 μετρα πισω απ τον αντιπαλο του στα turn out και πολυ συχνα κολλαγε πανω στο σκριν...στο κομματι της τεχνικης και των βασικων(ντριμπλα,πασα,σουτ,σταματηματα) ειναι πολυ πισω και θελει πολυ δουλεια,(ο κοουτς Γιαννακης ελεγε συνεχεια πως το συμαντικο δεν ειναι το ποσο γρηγορα τρεχεις αλλα το ποσο γρηγορα σταματας),επισης περιμενα οτι θα ειναι πιο αθλητικος απ οτι εδειξε,ειναι δυνατος και γρηγορος αλλα δεν εχει την εκρηξη που περιμενα...κατα την γνωμη μου δεν ειναι ετοιμος να παιξει σε ομαδα ευρωλιγκας...αν και οπως εγραψα στην αρχη,δυο ματς δεν ειναι αρκετα για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για εναν παιχτη
Απολυτα συμφωνος μαζι σου.Πολυς ντορος .Εγω απο αυτα τα δυο παιχνιδια που τον ειδα τωρα με την εθνικη (χωρις οπως πολυ σωστα αναφερεις να οδηγουμαστε και σε ασφαλη συμπερασματα) νομιζω οτι ο Στρομπερι που ειχε περυσι ο απεναντι ειναι καλυτερος παιχτης.
Κατι ακομα.Ο ξεκουραστος Καλαθης ανεβαζει ολη την ομαδα.Ας τον βαζουν και του χρονου να παιζει με την κηφισια 30 λεπτα και και μετα να λεμε γιατι ο παιχτης τον μαρτη σερνεται.Μεγαλη υποθεση ο ξεκουραστος Καλαθης............
Janjuri
Jun 26 2016, 20:48
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...ko-o-voygioykasΓια να δούμε. Με 2 δυνατές μεταγραφές στους ψηλούς + Ίαν είμαστε ΟΚ.
julius ervin
Jun 26 2016, 20:58
έτσι ειναι τα πράγματα για τον Θανάση.η κλήση του οπως και άλλες υπαγορεύονται για άλλους λόγους.απο τον φιλαθλητικό που τον θυμάμαι δεν εχει καμμια αισθητή βελτίωση στα βασικά του αθλήματος.ειναι αστείο να ακούγεται για Παναθηναϊκό στην θέση του γιανκοβιτς και να κάνει και τον δύσκολο!!!!!
έτσι ειναι τα πράγματα για τον Θανάση.η κλήση του οπως και άλλες υπαγορεύονται για άλλους λόγους.απο τον φιλαθλητικό που τον θυμάμαι δεν εχει καμμια αισθητή βελτίωση στα βασικά του αθλήματος.ειναι αστείο να ακούγεται για Παναθηναϊκό στην θέση του γιανκοβιτς και να κάνει και τον δύσκολο!!!!!
Special_One
Jun 26 2016, 21:15
Ας πάρουμε και τον Μπόγρη!!!!! Να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια μεταγραφή γιατί δεν πάει άλλο!!!!!!
Ginobili
Jun 26 2016, 21:27
Μάλιστα...Βουγιούκα...και Φώτση 2ετίας στην 5αδα της frontline? Ωράια ξεκινάμε...
Ποιάνουν τόπο τα 500Κ του Παπαγιάννη...τεσπα,ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 ψηλοί που οφείλουν να φέρουν για να κρίνουμε..
john wick
Jun 26 2016, 21:34
Παντως εχουμε πλακα ολοι μας που κρινουμε , κατακρινουμε , λοιδορουμε , γελαμε με τα διαφορα ονοματα που ακουγονται...
Λες κ ο Αρτζι δεν ξερει οτι ο Βουγιουκας ειναι αργοκινητο καραβι , εμας περιμενει να του το πουμε..
Ας ηρεμησουμε ολοι λιγο , καντε τις διακοπες σας ρε σεις οσοι μπορειτε , τι στο καλο κοτζαμ 6αστερος δεν εχει τους κατάλληλους ανθρωπους να στησουν μια νεα αθλητικη ομαδα;
(Ειμαστε βεβαια καμμενοι απο περσυ με τον Σαλε κ τις επιλογες του, οποτε εχουμε δικαιολογια)
Νομιζω οτι σαν 3ο πενταρι μια χαρα ειναι ο Ιαν.
irving
Jun 26 2016, 21:35
το εχω ξαναπει. αφου δεν εχουμε ελληνες πρεπει να παρουμε βουγιουκα. (αμα ερχοταν ο μπουρου ακομα καλυτερα)
το θεμα ειναι τι ρολο θα εχει και ποιοι θα ειναι οι βασικοι. αμα ειναι ο 3ος σεντερ τοτε ειμαστε κομπλε. αμα τον θελουμε για 2ο και ο πρωτος ειναι μετριος τοτε δεν παμε πουθενα. αρα η αποκτηση βουγιουκα απο μονη της δεν λεει τιποτα.
Ginobili
Jun 26 2016, 21:37
QUOTE(john wick @ Jun 26 2016, 20:34 )

τι στο καλο κοτζαμ 6αστερος δεν εχει τους κατάλληλους ανθρωπους να στησουν μια νεα αθλητικη ομαδα;
Τώρα τι να λέμε μετά την τελευταία 2ετία...
Στην αγάπη του Πεδουλάκη στους αθλητικούς ψηλούς ελπίζω μόνο....
Special_One
Jun 26 2016, 21:43
QUOTE (john wick @ Jun 26 2016, 22:34 )

κοτζαμ 6αστερος δεν εχει τους κατάλληλους ανθρωπους να στησουν μια νεα αθλητικη ομαδα;
Ποιός 6-αστερος??? Και η αστερόεσσα να ήσουν αν δεν πέσει το μαρούλι δεν έρχονται οι παίκτες...
sni79per
Jun 26 2016, 21:47
προτιμω τον ιαν στο 1/4 ξερω γω των χρηματων του μπουρουση.
γιατι το παιδι κ απο τον παγκο ξερει να ερχεται σε σχεση με τον καρδιτσιωτη που θα ηθελε να ξεκινα 5δατος λες κ θα παιζαμε μπασκετ περασοβιτσικο ποτε με τον πεδουλακη κ λογικα θα παμε σε 2 αξιολογους αθλητικους ψηλους.
ο σιγκλετον σαν 4/5αρι που ειναι δυστυχως ειναι ταμαμ στην φαση που ειμαστε.
Dred11
Jun 26 2016, 21:57
Τρελλαίνεστε με Κλαβερ; Κάναμε πρόταση λέει.
zarmas
Jun 26 2016, 22:07
λόγω του μικρού ρόστερ που χρησιμοποιεί συνήθως ο Πεδουλάκης καλύτερα να πάμε σε 2 ψηλούς διπλοθεσίτες Σίνγκλετον και Χάνικατ,να μαστε καλυμμένοι και στο 3 και ο γκαρντ να μπορεί να παίζει με τον Καλάθη και λίγα λεπτά μόνος του πχ Κοπόνεν Ετσι και αλλιώς οι βασικοί θα παίζουν 30+
G-arenas
Jun 26 2016, 22:11
QUOTE (Dred11 @ Jun 26 2016, 22:57 )

εγω παντως ναι!! θα βρουμε εναν παικτη που εχει πολυ καλο σουτ, ειναι πολυ καλος στο ριμπαουντ, μια χαρα αθλητικος ειναι, αμυνα μια χαρα, μπορει να παιξει με ολους τους ψηλους μαζι, ενω στα φοργουορντ μπορει να συνδυαστει και με χαραλαμπο αλλα και με εναν αθλητικο οπως ο θανασοκουμπο που λενε οτι θα τον παρουμε. με ψηνει να εχουμε κλαβερ, γκιστ σαν 4-5 και εναν ακομα μαπ με ιαν 4ο ψηλο.
να παμε καπως ετσι δηλαδη :
1. καλαθης, σουτερ, μποχω
2. παππας, φελντειν
3. χαραλαμπο, θανασης, βλαντο
4. κλαβερ,φωτσης
4-5. γκιστ
5. μαπ, ιαν
σε αυτο το ροστερ μπορουμε να δωσουμε μποχω δανεικο και να παρουμε εναν ακομα ξενο γκαρντ ειτε να φυγει ο βλαντο και να παρουμε ενα 3αρι. διαλεξτε!
sni79per
Jun 26 2016, 22:12
υποθετω οτι αν κοιταμε καλο 4ρι οπως ειναι ο κλαβερ ο γκιστ θα παρει στο 5 ακομα περισσοτερο χρονο μαζι με αλλον εναν αθλητικο ψηλό σιγκλετον (?) συν τον ιαν(?).
john wick
Jun 26 2016, 22:13
Η φετινη χρονια ελπιζουμε να τους εγινε μαθημα...
Δεν γινεται να ξεζουμισεις τον Καλαθη για 10 μηνες κ να περιμενεις τον 11ο να τραβηξει την ομαδα...
irving
Jun 26 2016, 22:17
QUOTE(Dred11 @ Jun 26 2016, 22:57 )

μακαρι! που το ειδες?
rahxephon13
Jun 26 2016, 22:19
Συμφωνά με πληροφορίες από hoopfellas (όχι τον ίδιο άλλα από άτομο που σχολιάζει, άλλα επειδή έχω διαβάσει και άλλες φόρες τα σχόλια της δείχνει να έχει αρκετά καλή ενημέρωση όποτε παρτετο όπως νομίζετε) κάναμε πρόταση 2.2 στον μπουρουση άλλα με διορία να μας απαντήσει μέχρι τέλος της εβδομάδας αν δεν έρθει τότε θα πάμε σε βουγιουκα γιατί υπάρχει θέμα με τους ελληνες.
Επίσης κοιτάμε ογκαστ άλλα το θέμα έχει κολλήσει προς το παρόν λόγω διαβατηρίου και τέλος έχουμε κάνει πρόταση σε κλαβερ όπως και η εφες ενώ ο παίχτης περιμένει ακόμη 2 ομάδες να κάνουν την κίνηση τους για να αποφασίσει.
bodiroga10
Jun 26 2016, 22:34
ο κλαβερ μπορει να συνυπαρξει σε 5αδα και με τον γκιστ αφου τα περισσοτερα χρονια στην καριερα του στο 3 επαιζε.
φυσικα περυσι επαιξε στο 4 στην κουμπαν
john wick
Jun 26 2016, 22:38
irving
Jun 26 2016, 22:39
να πω για τον πεδουλακη που λετε οτι χρησιμοποιει πολυ μικρο ροτεισιον οτι στην πρωτη του θητεια ειχε πολυ μικρο μπατζετ και λιγους παιχτες καλους ενω τωρα στους τελικους δεν τους ειχε διαλεξει εκεινος και δεν ταιριαζαν καθολου στο στυλ παιχνιδιου του. δεν μπορω να συμφωνησω αλλα ουτε να διαφωνισω με αυτο. το ποσο μικρο ροτεισιον χρησιμοποιει νομιζω θα φανει φετος.
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...athinaikos-vidsεδω λεει παμε για εμπακουε αλλα μου φαινεται λιγο ακυρο γιατι ουσιαστικα δεν λεει τιποτα. ψαχνουμε τη φορμουλα που θα μας επιτρεψει να κλεισουμε τον παιχτη. ειναι η αδυναμια μου αυτος ο παιχτης αλλα εχει συμβολαιο
green_sky
Καλα μεχρι να ερθει ο Κλαβερ για κρατηστε δυο ονοματα : Εμπακουε και Ταιους.Οχι και τους δυο μην ειστε πλεονεκτες.Ενας απο τους δυο.Εγω παντως αν ειναι υγιης προτιμω Εμπακουε.Αν ειναι 100% οκ......
Andre Miller
QUOTE (sni79per @ Jun 26 2016, 22:47 )

προτιμω τον ιαν στο 1/4 ξερω γω των χρηματων του μπουρουση.
γιατι το παιδι κ απο τον παγκο ξερει να ερχεται σε σχεση με τον καρδιτσιωτη που θα ηθελε να ξεκινα 5δατος λες κ θα παιζαμε μπασκετ περασοβιτσικο ποτε με τον πεδουλακη κ λογικα θα παμε σε 2 αξιολογους αθλητικους ψηλους.
ο σιγκλετον σαν 4/5αρι που ειναι δυστυχως ειναι ταμαμ στην φαση που ειμαστε.
QUOTE (Dred11 @ Jun 26 2016, 22:57 )

Εγώ θα προτιμούσα τον Γιάννη το Τίμμα, δυνατός, αθλητικός, νέος, πολυθεσίτης, έχει και ένα σουτάκι.
Dred11
Jun 26 2016, 22:43
QUOTE (irving @ Jun 26 2016, 23:17 )

μακαρι! που το ειδες?
hoopfellas, όπως τα γραψε και ο φίλος. Φαίνεται πάμε να σπρώξουμε αξιόλογο χρήμα. Για να δούμε.
rahxephon13
Jun 26 2016, 22:57
QUOTE (green_sky @ Jun 26 2016, 23:39 )

Καλα μεχρι να ερθει ο Κλαβερ για κρατηστε δυο ονοματα : Εμπακουε και Ταιους.Οχι και τους δυο μην ειστε πλεονεκτες.Ενας απο τους δυο.Εγω παντως αν ειναι υγιης προτιμω Εμπακουε.Αν ειναι 100% οκ......
http://www.sport24.gr/Columns/giorgos-oiko...ye.4139590.html αυτό εννοείς?
more stars
Jun 26 2016, 23:11
QUOTE (sni79per @ Jun 26 2016, 23:12 )

υποθετω οτι αν κοιταμε καλο 4ρι οπως ειναι ο κλαβερ ο γκιστ θα παρει στο 5 ακομα περισσοτερο χρονο μαζι με αλλον εναν αθλητικο ψηλό σιγκλετον (?) συν τον ιαν(?).
Λογικά ναι, αλλα σε λίγες ώρες μέσα ακούστηκαν και οι Μπουρού, ΕΜπάκουε, Ταιους.
Αν υπάρχει κάποια λογική να συγκρίνουμε αυτούς τους μαπ με τον Σίνγκλετον και τον Ιαν με τον Μπουρού θα ήθελα να το ήξερα.
Ένας αχταρμάς είναι όλο αυτό και όχι σχεδιασμός.
Κλαβερ, Φώτσης
Γκιστ
Μπουρούσης, Τάιους
ή
Σίνγκλετον, Φώτσης
Γκίστ
Εμποακουε, Ιαν
Το δεύτερο μοιάζει πιο πολύ με Πεδουλακικό, imo
bodiroga10
Jun 26 2016, 23:12
ο εμπακουε πρεπει να τελειωνει απο την μακαμπι γιατι μετα τον ζιρμπες ειναι πολυ κοντα στον να αποκτησει και τον αλεξ κερκ.
οποτε δεν νομιζω οτι αν ισχυει αυτο θα μεινει ο εμπακουε σαν 3ος σεντερ
rahxephon13
Jun 26 2016, 23:25
QUOTE (more stars @ Jun 27 2016, 00:11 )

Λογικά ναι, αλλα σε λίγες ώρες μέσα ακούστηκαν και οι Μπουρού, ΕΜπάκουε, Ταιους.
Αν υπάρχει κάποια λογική να συγκρίνουμε αυτούς τους μαπ με τον Σίνγκλετον και τον Ιαν με τον Μπουρού θα ήθελα να το ήξερα.
Ένας αχταρμάς είναι όλο αυτό και όχι σχεδιασμός.
Κλαβερ, Φώτσης
Γκιστ
Μπουρούσης, Τάιους
ή
Σίνγκλετον, Φώτσης
Γκίστ
Εμποακουε, Ιαν
Το δεύτερο μοιάζει πιο πολύ με Πεδουλακικό, imo
Μια χαρά λογικά είναι αν σκεφτείς ότι αν δεν έρθει ο μπουρου και με την φυγή παπαjohn χρειαζόμαστε ελληνα όποτε ο ιαν είναι μια καλή λύση ελεύθερος φτηνός και έχει περάσει πριν από την ομαδα + με την απόκτηση μαπ δεν είναι κακό ο άλλος ψήλος σου να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και να μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι.
Όσο για σινγκλετον φαίνεται ότι ναυαγεί (κάπου διάβασα ότι ανέβασε τις απετησεις του) όποτε μάλλον δεν θα πάμε για ιδίου στυλ παίχτη άλλα κάτι πιο κλασικό όποτε εμπακουε/ταιους έχουν και αυτοί λογική, τέλος αν ισχύει η πρόταση για κλαβερ νομίζω κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση φαντάσου φροντ-λαιν με γκιστ κλαβερ φωστη στο 4 και βουγιουκα εμπακουε στο 5 μια χαρά μου φαίνεται έμενα.
QUOTE (rahxephon13 @ Jun 26 2016, 23:19 )

Συμφωνά με πληροφορίες από hoopfellas (όχι τον ίδιο άλλα από άτομο που σχολιάζει, άλλα επειδή έχω διαβάσει και άλλες φόρες τα σχόλια της δείχνει να έχει αρκετά καλή ενημέρωση όποτε παρτετο όπως νομίζετε) κάναμε πρόταση 2.2 στον μπουρουση άλλα με διορία να μας απαντήσει μέχρι τέλος της εβδομάδας αν δεν έρθει τότε θα πάμε σε βουγιουκα γιατί υπάρχει θέμα με τους ελληνες.
Επίσης κοιτάμε ογκαστ άλλα το θέμα έχει κολλήσει προς το παρόν λόγω διαβατηρίου και τέλος έχουμε κάνει πρόταση σε κλαβερ όπως και η εφες ενώ ο παίχτης περιμένει ακόμη 2 ομάδες να κάνουν την κίνηση τους για να αποφασίσει.
Η αφρο ηταν και εδω μελος και ειναι ακομα νομιζω απλα καποιες ειρωνιες την απομακρυναν
more stars
Jun 26 2016, 23:32
@rahxephon
Λογικά αυτά που γράφεις φίλε. Εγώ σχολίασα την αλλαγή στο σχεδιασμό.
Ή θές πρώτο Μπουρού (και τέτοιου είδους παιγνίδι) ή κάποιον αναλογο.
Δεν μπορείς αν δεν έρθει ο Μπουρού να αλλαζεις 180 μοίρες.
Αυτό είναι μάζεψε ότι βρεις και μετά βλέπουμε τι θα τους κάνουμε. Δεν είναι σχεδιασμός αυτό!!
Τα ίδια και με Σίνγκλετον. Το παλικάρι είναι πολυθεσίτης στους ψηλούς με καλο σουτ. Από που και ως που σταντ μπαι ο άσουτος Τάιους για αντιΣίνγκλετον ή ο Κλαβερ που όποτε έπαιξε στο ζωγραφιστό κάνανε τις βραδινές έλξεις τους στη στεφάνι οι αντίπλαοι (πχ Γκιστ στο ΟΑΚΑ πριν λίγους μήνες).
Ελπίζω να είναι ο αχταρμάς στο κεφάλι των δημοσιογράφων και όχι στου Πεδουλάκη ή του ΔΓ...
green_sky
Jun 26 2016, 23:44
QUOTE (more stars @ Jun 27 2016, 00:32 )

@rahxephon
......
Υπαρχει τελικα σχεδιασμος ?
Αν ειναι αυτος που φανταζομαι να βαλω και εγω ενα λιθαρακι ακομα μηπως και δεσει το γλυκο.Η Ρεαλ παει για Ραντολφ και πιθανοτατα αφηνει Τομπκινς.
rahxephon13
Jun 26 2016, 23:46
QUOTE (more stars @ Jun 27 2016, 00:32 )

Ή θές πρώτο Μπουρού (και τέτοιου είδους παιγνίδι) ή κάποιον αναλογο.
Δεν μπορείς αν δεν έρθει ο Μπουρού να αλλαζεις 180 μοίρες. Αυτό είναι μάζεψε ότι βρεις και μετά βλέπουμε τι θα τους κάνουμε.
Τα ίδια και με Σίνγκλετον. Το παλικάρι είναι πολυθεσίτης στους ψηλούς με καλο σουτ. Από που και ωσ που σταντ μπαι ο άσουτος Τάιους για αντιΣίνγκλετον ή ο Κλαβερ που όποτε έπαιξε στο ζωγραφιστό κάνανε τις βραδινές έλξεις τους στη στεφάνι οι αντίπλαοι (πχ Γκιστ στο ΟΑΚΑ πριν λίγους μήνες).
Ελπίζω να είναι ο αχταρμάς στο κεφάλι των δημοσιογράφων και όχι στου Πεδουλάκη ή του ΔΓ...
Και εδώ υπάρχει λογική αν σκεφτείς ότι ο μπουρουσης δεν είναι 100% επιλογή πεδουλα άλλα καψούρα του πρόεδρου έχουν λέει και καλές σχέσεις όποτε ο μπουρου είναι ο φετινός καλαθης (άσχετα αν του άρεσε η όχι δεν τον επέλεξε ο σαλε) όποτε αν δεν έρθει θα πάμε σε κάτι πιο πεδουλακικο εξ ου και εμπακουε ταιους, ο ιαν είναι (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ο πιο προσιτός ελληνικός στόχος εκτός παιχτών τύπου ντορσει ογκαστ που είναι πιο πολύ για το μέλλον τελος ο κλαβερ είναι πολυθεσίτης 3/4 όπως και ο σιγκλεντον σίγουρα όχι τόσο αθλητικος άλλα με καλύτερο σουτ και όσο κι αν δεν του φαίνεται εξαιρετικός ριμπάουντερ όποτε ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλει ο αργυρης.
green_sky
Jun 26 2016, 23:59
Εμενα παντως πενταδα ψηλων με Βουγιουκα και Φωτση μεσα με ξεπερναει.Αν γινει κατι τετοιο μιλαμε για στελεχωση ομαδας Γιουροκαπ.Τι ευρωλιγκα και πρασινα αλογα.Περυσι τον Γκιστ τον ειχαν και επαιζε 26-27 λεπτα και τον Καλαθη 30.
Φτασανε στον μαρτη και οι παικτες δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.
Οι αθλητες που παιζουν με μεγαλη ενταση και ενεργεια θελουν συντηρηση.
Η ομαδα χρειαζεται βαθος και επιλογες.Τα παιχνιδια του χρονου ειναι παρα πολλα.
Ειπαμε να βαλουμε πλατη να παει με δευτερο τον Παπαγιαννη με σκοπο να βγουμε στο μελλον κερδισμενοι ασχετως αν βραχυπροθεσμα ειμασταν το πιθανοτερο χαμενοι.Αλλα ο Παπαγιαννης χαιρετησε ,με τον Βουγιουκα και τον 35χρονο Φωτση θα την βγαλουμε?και μου αρεσει που πολλοι συμφωνειτε κιολας με μια τετοια στελεχωση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.