Λοιπόν.
Στα προγνωστικά δεν έχω να προσθέσω πολλά σε όσα έχω ήδη πει.
Το Deree είχε(και έχει) 10 μέρες να. . . συνέλθει και να. . .ιαθεί και να νικήσει Απόλλωνα,στο Γάλατσι-Ολυμπιάδα θα έχουμε μάχη μέχρις εσχάτων ,και αν πρέπει να δώσω φαβορί ,θα δώσω 51% στο πιο έμπειρο Γαλάτσι ,ενώ μεταξύ Αμαρουσιου και Ευνικου έχω ήδη τοποθετηθεί ,αν και μετά όσα είδα στην Ανθούπολη δεν παίρνω και όρκο.
Ευκολο δεν θα είναι για την ομάδα των ΒΠ. . .
Οι του Ευνικού μάλιστα,πιστεύαν ότι θα ανέβουν σίγουρα,απότι ακουγα. . .
Αν πάντως τελικά ανέβουν Ντιρι,Μαρούσι και Γαλάτσι,θα'ναι οι τρεις ομάδες που περίμενα από Οκτώβρη μήνα.
Οι 2 πρώτες του 1του ομίλου συν το Ντιρί.
QUOTE (level @ Mar 13 2016, 21:59 )
παιδια χαιρομαι πολυ για τις πολυ καλες τοποθετησεις ολων σας.Γραφω για πρωτη φορα μονο και μονο για να σας επισημάνω την προσοχή σε μια πολύ καλή ομάδα .Τον ΑΡΗ Πετρουπολης.
Καλωσήρθες level.
Θα την δούμε και τούτην στον τελικό με Ντιρι ή Απολλωνα την επόμενη βδομάδα.
Θυμαμαι ότι από περυσι στην Α κατηγορία,ο ΑΡΗΣ χρησιμοποιούσε πολλους 2000ρους όταν κατάλαβε ότι θα υποβιβαστεί,και στο παμπαιδικό ειχε καλή ομάδα ,όπου έχασε στους 16 από ΠΑΟ μιας και βρέθηκε σε κακή μέρα.
Θα'ναι ωραιος τελικός.
QUOTE (gulit @ Mar 10 2016, 11:06 )
καλημέρα αδερφέ.................όχι κακό ΚΑΚΙΣΤΟ
Ε,διαφωνώ.Ειναι ισοπέδωση.
Ε,όχι και ΚΑΚΙΣΤΗ μια ομάδα που έπαιξε ένα μπαράζ β γύρου και νίκησε 15 πόντους,με την διαφορά να μην πέφτει σε μονοψήφιο νούμερο μετά το 5'.
Και αν ήταν κάκιστο το Ντιρί,η Νίκη Δροσιάς που έχασε τόσο,τι ήταν;
Μάλλον ανέβασε πολύ τον πήχη το Ντιρί και περιμένουμε διάφορα.
(Standing oviation για ένα παιδί που έγραψε κάτι ανάλογο με τον βοντετσιάνο που εσύ πάλι ΕΓΡΑΨΕΣ!)
Τι εγραψα εγώ για Βοντετσιάνο;
Εχω αρχισει να ανησυχώ ότι ξεχνάω. . .
Γιατι δε γίνεται
ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ !!!Αποοχώσηση βασικου
(εσύ το έγραψες) να είναι η ομάδα στην ίδια κατάσταση όπως
πριν ( ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ......)
Όντως δεν γίνεται και ο Χάρης λείπει πολύ.
Ξέρεις και για το φιλικό με Πανιώνιο,που δεν θυμάμαι να το είχα γράψει κάπου,αρα ξέρεις αρκετα συ
Καλό βράδυ.