Help - Search - Members - Calendar
Full Version: THE KING IS DEAD HAIL THE NEW KING!!!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3
asxetos
QUOTE(Dromeas7 @ Sep 22 2006, 05:47 AM) *
Μα καλά που δουλεύεις μεσα στη νύχτα??????

Έχεις το pc κάτω απο το μπαρ όταν σερβίρεις τα ποτά έτσι? smile.gif


Eimai Ameriki. Einai 8 i ora tora.
Pou kairos gia pota smile.gif
Keyser_Soze
Μόλις είδα στο σούπερσπορτ τα 10 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής που πέρασε, σε όλη την Ευρώπη. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα 5 από αυτά σημειώθηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Κακά τα ψέμματα, αν εξαιρέσουμε το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, που ήταν τελείως μούφα ματς, αυτή ήταν μία πολύ καλή αγωνιστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πολύ καλά παιχνίδια. Δε λέω φυσικά ότι κάτι άλλαξε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά μία διαπίστωση κάνω.
Anaz
ξεθαψα αυτο το τοπικ γιατι δεν ηξερα που να το σχολιασω..
Εδω ειχαμε Σαλονικια Ντερμπαρα απ'τα παλια,κ εσεις ασχολειστε με το Ολυμπιακος-Αιγαλεω??? 68.gif Ναι,στις εφημεριδες απευθύνομαι..Στην Νεαπολη γινανε ΤΑ αισχη,στο Καραισκάκη ο απογοητευμενος κόσμος κραζει,κ ενω στο μπασκετ(ακι) ειχαμε ντερμπυ Παοκ-Αρης με δυο παρατασεις κ τρομερο παλμο,εσεις ασχολειστε με το ποδοσφαιρο.. Ειμαστε ΤΟΣΟ μαζοχες..??
Τιτλος contra:
QUOTE
Αλήθεια, πόσο αξίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Αναιμική προσέλευση, ελάχιστο ενδιαφέρον, κακές διαιτησίες, βία, ξύλο σε επόπτη(!) και θέαμα με το σταγονόμετρο
Mαλιστα κυριοι..πολυ καλα τα λετε!!Αλλα εσεις τι κανετε γι΄αυτο??Γιατι λοιπον δεν βαζετε το "ματς αλα ΝΒΑ" οπως το χαρακτηριζετε πιο κατω με μικρα γραμματα για ΜΙΑ Κυριακη πρωτο θεμα?? Παρα μου το'χετε διπλα διπλα με την Β' Εθνικη κ την ισοπαλία του Εθνικου?? 68.gif

Κ για να δειτε την ειρωνεια κ την κοροιδια:
Στο πρωτο θεμα τα σχολια για την αγωνιστικη στο ποδοσφαιρο που μας περασε ειναι καυστικότατα!
ενω τα σχολια για το Ντερμπυ ειναι:
QUOTE
Ματσάρα που θα θυμόμαστε για χρόνια
Στην κατάμεστη Πυλαία την Κυριακή το βράδυ νίκησε το μπάσκετ. Και πέτυχε νίκη μεγάλη. Γιατί το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους τους παρακολούθησαν και ξύπνησε μνήμες της δεκαετίας του 80’ όταν οι δύο ομάδες μονομαχούσαν για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Χαιρόμαστε (φανταζόμαστε και εσείς) να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια. Με εναλλαγές στο σκορ, με θέαμα, με παίκτες που θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και κάνουν το μπάσκετ ομορφότερο. Αλλά και με τακτικές και στρατηγικές από τον πάγκο. Τέλος, θέλουμε πάντα να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα, όπως την Κυριακή στην Πυλαία.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ...ΕΚΕΙ!!Δυο cm χωρο στην πρωτη σελιδα του site..
Τουλαχιστον αυτοι εχουν το θαρρος να τα λενε..Οι αλλοι γαργαρα..
Dromeas7
Π'αντως στην Αθλητική Κυριακή είπε για μπάσκετ πριν τη 2η εθνική του ποδοσφαίρου!!!

Μάλλον πυρετο θα είχε ο Κατσαρός δεν παίζει αλλιώς...
thrylos7
laugh.gif

Αν πει πριν και από την 'Α είναι σοβαρά τα πράγματα ε;


Γελοίες καταστάσεις...
Air Kef
Αναζ,το έπιασες απο παντού και απο παντού έχεις δικιο.Και ασφαλως δν εισαι ο μονος.Για να το κάνουν αυτο μαλλον πιστεύουν οτι έχει περισσοτερο ενδιαφέρον,δν πειράζει.

Ο Κατσαρος θα αποφάσισε να παρει το διάλειμμα του νωριτερα απο ότι συνηθήζει και γιαυτο το μπασκετ μπήκε νωρις..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.