Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EuroCup 08-09 (ex-Uleb Cup)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
weirdo1977
QUOTE(http://www.superbasket.gr/)
Κληρώνει στις 8 Ιουλίου



Στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου η κλήρωση του ULEB Cup. Μία μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Γερμανίας η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής και θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το σύστημα της διοργάνωσης.




Το σύστημα του ULEB Cup παραμένει άγνωστο, αλλά είναι σίγουρο ότι η συνεργασία με την FIBA Europe θα είναι άμεση και όσες ομάδες αποκλειστούν από την πρώτη διοργάνωση θα καταλήξουν στο EuroCup.



είχα διαβάσει κάπου πως φέτος θα έχουμε final-8 στο uleb cup, αν ισχύει πρέπει να ετοιμαζόμαστε ήδη... σίγουρα θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες όπως η κίμκι η και οι ιταλικές αλλα Aρης είσαι biggrin.gif
mono maroussi
QUOTE(weirdo1977 @ Jun 26 2008, 23:20 ) *
είχα διαβάσει κάπου πως φέτος θα έχουμε final-8 στο uleb cup, αν ισχύει πρέπει να ετοιμαζόμαστε ήδη... σίγουρα θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες όπως η κίμκι η και οι ιταλικές αλλα Aρης είσαι biggrin.gif

Παλι Τορινο το φαιναλ 8?Αντε και στο Μαρουσι θα ετοιμασουμε βαλιτσες wink.gif
weirdo1977
QUOTE(www.goalday.com)
Στους ομίλους του ULEB Cup

Η αρχική διαβεβαίωση για συμμετοχή του Αρη απευθείας στους ομίλους του ULEB Cup για τη νέα σεζόν υπήρξε προ μηνός περίπου, στη συνάντηση που είχε ο Θανάσης Τζεβελέκης με τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα. Γεγονός που ενισχύθηκε στη συνέχεια και στη Βαρκελώνη από την επαφή του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ULEB.

Σήμερα, ο Τζόρντι Μπερτομέου ενημέρωσε τους διοικούντες την ΚΑΕ για το ότι η απόφαση είναι οριστική, κάτι που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία της προκριματική φάσης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πρακτικά, η έλευση τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη του Αντρέα Ματσόν θα δρομολογήσει ουσιαστικότερες εξελίξεις στα μεταγραφικά. Μέτωπο όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ενίσχυση του ρόστερ με την απόκτηση του βασικού σέντερ και πάουερ φόργουορντ.


καλο αυτό... περισσότερος χρόνος προετοιμασίας... βεβαια θα δούμε ένα παιχνίδι λιγότερο αλλα δεν πειράζει...
hagi
Άντε να ξεκινήσει και το Uleb να δούμε τί θα κάνουμε..Πάντως όπως και να έχει μπορεί να είναι πολύ καλή διοργάνωση το Uleb Cup αλλά σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να πάμε ψηλά φέτος..Μακάρι..Καλή μας επιτυχία και στην κλήρωση.
weirdo1977
QUOTE(http://www.superbasket.gr)
Η ULEB και η FIBA Europe ανακοίνωσαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, που θα έχουν καινούργια ονόματα και συστήματα. Καταρχήν, το γνωστό σε όλους ULEB Cup μετονομάστηκε σε EuroCup και θα συμμετάσχουν 32 ομάδες, εκ των οποίων οι 24 θα αποφύγουν τα προκριματικά. Επίσης, οχτώ επιπλέον θέσεις, θα κριθούν μέσω των δυο προκριματικών γύρων που θα δώσουν οι ομάδες. Η ομάδα που θα κατακτήσει τον EuroCup θα κερδίσει μία θέση στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.





Το πρώην FIBA EuroCup θα ονομάζεται Eurochallenge και θα αγωνιστούν 32 ομάδες. Οι οχτώ θα προκριθούν απευθείας και ισάριθμες ομάδες θα προκύψουν από τα προκριματικά στα οποία θα συμμετάσχουν 32 ομάδες. Οι υπόλοιπες 16 ομάδες θα προέρχονται από τα προκριματικά του EuroCup και θα είναι αυτές που θα αποκλειστούν. Οι δυο φιναλίστ θα προκρίνονται στο EuroCup της νέας χρονιάς.





Το σύστημα του EuroCup περιλαμβάνει την πρώτη φάση των προκριματικών (14-21/10) την οποία διοργανώνει η FIBA Europe, όπως και την δεύτερη. Οι 16 ομάδες που θα αγωνιστούν θα δώσουν δυο αγώνες και οι νικήτριες θα προκριθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο, ενώ οι ηττημένοι θα καταλήξουν στο EuroChallenge. Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών (28/10-4/11) οι ομάδες που επέζησαν από τον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν νέους αντιπάλους σε δυο παιχνίδια και οι νικητές θα προκριθούν στην κανονική διάρκεια του EuroCup. Οι ηττημένοι όπως και στον προηγούμενο γύρο, θα συμβιβαστούν με το EuroChallenge.





Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διοργανωθεί από την ULEB και το τζάμπολ θα γίνει στις 25/11, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 13/1. Θα σχηματιστούν οχτώ γκρουπ των τεσσάρων ομάδων και θα δώσουν έξι αγώνες. Οι νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες θα προκριθούν στο Last –16. Σε αυτή τη φάση (27/1-10/3) θα γίνουν τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που θα παίξουν μεταξύ τους και θα δώσουν έξι αγώνες. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες θα προκριθούν στο φάιναλ έιτ. Η τελική φάση θα διεξαχθεί 9-12/4 και οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες θα διασταυρωθούν με τις δεύτερες. Από τους προημιτελικούς θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών και στη συνέχεια οι ομάδες που θα παίξουν στον τελικό.


ας αλαξει καποιοσ τον τιτλο του τοπικ, παμε νσ παρουμε το 1ο EuroCup λοιπον wav.gif
Green Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 2 2008, 17:41 ) *
ας αλαξει καποιοσ τον τιτλο του τοπικ, παμε νσ παρουμε το 1ο EuroCup λοιπον wav.gif


Καλά αυτό δεν έγινε το 2003; icon_drunk.gif
hagi
Μοιάζει ο τίτλος με το Eurocup που υπήρχε από την FIBA.Αλλά τώρα έγιναν τρεις οι διοργανώσεις και πλέον το Eurocup θα είναι η δεύτερη καλύτερη διοργάνωση μετά την Ευρωλίγκα.Ουσιαστικά εμένα μου ακούγεται καλά αφού Euroleague είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης και Eurocup είναι ο Κυπελλούχος..Σωστό wink.gif

Τελικά εμείς θα παίξουμε κατευθείαν στην regular season;; Και ρε παιδιά ποιες είναι οι ομάδες;;Ξέρω κάποιες αλλά όχι όλες,δεν τις έχουν ανακοινώσει;;
Vas
Όντως, πουθενά δεν αναφέρονται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν… πρέπει να οργανωθούν λιγάκι και να ανανεώσουν το site τους.

Αρης –Μαρούσι τελικός... και κιτρινόμαυρό το Τορίνο!! smile.gif
hagi
Τελικά ανακοινώθηκαν οι ομάδες

http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/news/i/33572/448/item
the hoop
υπαρχουν πολυ δυνατες ομαδες στο eurocup ενω στην ευρωλιγκα υπαρχουν ομαδες που δεν θα πιανουν τα στανταρ της διοργανωσης..

μεγαλη πανουκλα τα 3ετη..
celtic_pride
Πράγματι μια ματιά στις ομάδες του EuroCup σε "τρομάζει".... Ντιναμό, Λιετουβος, Παμέσα Βαλένθια, Κιμκι, Χιρόνα και πολλές άλλες....

Ο ανταγωνισμός θα είναι δύσκολος ας μην νομίζουμε ότι θα πάμε Τορίνο περπάτωντας.. (Mακαρι να πάμε "τρένο" Τορίνο, αλλά χαμηλά την μπάλα... wink.gif )
rchos
αν και ειναι νωρις ακομη μπορουμε να πουμε οτι η χιρονα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για τις ελληνικες ομαδες.δεν θα ειναι τοσο δυατη οσο περσι λογο οικονομικων θεματων.
hagi
Ακριβώς έτσι είναι παιδιά.Εγώ πάντα το έλεγα ότι το Uleb ,Eurocup πλεον, δεν είναι εύκολη διοργάνωση..Έχει ομάδες Ευρωλίγκα και δεν είναι καθόλου εύκολο να το πάρουμε...Σε πρώτη φάση πρέπει να δούμε το τελικό ρόστερ και στην συνέχεια το πως θα πάει η ομάδα και πως θα δέσει.Αν πάνε όλα καλά απλά πιστεύω ότι αν δεν φτάσουμε μέχρι το final 8 (αν και νωρίς να το συζητάμε) δεν θα είναι και επιτυχία.Νομίζω ότι σαν δυνατή ομάδα έχουμε τα φόντα να πάμε εκεί και μετά βήμα βήμα βλέπουμε.

Πάντως δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι Κυπελλούχος Ευρώπης.Γιατί τώρα πια είναι πολύ πιο δύσκολη η διοργάνωση από τις παλιές Κόρατς και τέτοια.Συν ότι βέβαια υπάρχει και το κίνητρο της Ευρωλίγκα χωρίς άγχος για την τρίτη θέση και τέτοια..

Φυσικά υποθετική κουβέντα κάνουμε τώρα γιατί είναι υπερβολικά νωρίς αλλά έτσι να έχουμε κάτι να λέμε.. biggrin.gif
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Jul 3 2008, 10:57 ) *
Όντως, πουθενά δεν αναφέρονται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν… πρέπει να οργανωθούν λιγάκι και να ανανεώσουν το site τους.

Αρης –Μαρούσι τελικός... και κιτρινόμαυρό το Τορίνο!! smile.gif

Εχεις δει το βιντεο στο youtube οι 300 Μαρουσιωτες?Ετσι θα μαστε και εμεις στο Τορινο cool.gif icon_drunk.gif shot.gif
Παντως για να μιλησουμε σοβαρα ειναι δυσκολη υποθεση το φαιναλ8 αλλα μεγαλο ρολο θα παιξει και η κληρωση της Τριτης.Αν ειμαστε και οι 2 μας τυχεροι τοτε εχουμε αρκετες πιθανοτητες για διακριση.Καλη επιτυχια σας ευχομαι μεχρι να μας βρειτε στο δρομο σασ βεβαια tongue.gif
weirdo1977
QUOTE(www.superbasket.gr)
Ο Άρης επικεφαλής


Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε ο Άρης εν όψει της αυριανής κλήρωσης του EuroCup. Η ομάδα του Αντρέα Ματσόν θα τεθεί επικεφαλής σε έναν από τους οχτώ ομίλους της διοργάνωσης και απέφυγε αρκετές ισχυρές, ενώ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το Μαρούσι. Το τελευταίο βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ, ενώ ο Πανελλήνιος που θα πάρει μέρος στα προκριματικά, εάν προκριθεί στην φάση της κανονικής διάρκειας, τότε θα τοποθετηθεί στο τέταρτο γκρουπ.





Αναλυτικά τα γκρουπ:

1ο: Λιέτουβος Ρίτας, Άρης, Ροάν, Μπάμπεργκ, Χιρόνα, Ντιναμό Μόσχας, Μπεσίκτας, Βαλένθια

2ο: Τουρόφ, Κίμκι, Ζαντάρ, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Χέμοφαρμ, Άρτλαντ, Τουρκ Τέλεκομ, Βιλερμπάν

3ο: Μάριουπολ, Νίμπουργκ, Φορτιτούντο, Σαρλερουά, Μαρούσι, Μπνέι Χασαρόν, Κάπο Ντι Ορλαντίνα, Μπάρονς
4ο: οι οχτώ ομάδες που θα προκριθούν μέσω των δύο προκριματικών γύρων


μια χαρά δυνατό πρωτάθλημα ε ? 39.gif και στην ευρωλίγκα παίζουν .... πανιώνιος και le man ? μάλιστα...
rchos
QUOTE
μια χαρά δυνατό πρωτάθλημα ε ? και στην ευρωλίγκα παίζουν .... πανιώνιος και le man ? μάλιστα...


μισο λεπτο βρε παιδια γιατι το λετε και το ξαναλετε αυτο και δεν βλεπω το λογο.ο πανιωνιος κερδισε η οχι μεσω του πρωταθληματος την εξοδο στην ευρωλιγκα?
επισης ειναι η οχι στο πιο αδυναμο γκρουπ?ακουω διαρκως να λεγονται οι 2-3 πιο μικρες ομαδες της ευρωλιγκας(ειναι και ο πανιωνιος μεσα σε αυτες) συγκρινομενες με καποιες απο τις πιο δυνατες του γιουροκαπ και βγαιει το συμπεερασμα ετι οτι η ευρωλιγκα ειναι μουφα πρωταθλημα και ολοι οι δυνατοι ειναι στο γιουροκαπ.αν δηλαδη συγκρινω την μπνει χασαρον η τους μπαρονς που ειναι τριτο γκρουπ γιουροκαπ με τσσκα πρεπει η οχι να πω οτι το ουλεμπ ειναι χειροτερη και απο το ελληνικο πρωταθλημα?

προφανως το τελευταιο δεν το πιστευω αλλα το γραφω για να δειξω ποσο υπερβολικα ειναι καποια πραγματα που γραφονται.
hagi
Ο Πανιώνιος κέρδισε με το σπαθί του την έξοδο στην Ευρωλίγκα και δεν πρέπει να αμφισβητήτε αυτό από κανέναν.Το ότι υπάρχουν στην Ευρωλίγκα ομάδες χειρότερες από κάποιες στο Eurocup και αυτό είναι λογικό.

Οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος κουβέντας πάνω σε αυτό.Η ουσία είναι ότι και το Eurocup είναι πολύ δυνατή διοργάνωση και δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρεις την πρώτη θέση.Έχει ομάδες που μπορούν να παίξουν άνετα στην Ευρωλίγκα οπότε ακόμη και το final 8 δεν είναι εύκολο.Απλά πρέπει να είναι στους στόχους του Άρη γιατί πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να είναι εκεί.

Ας ελπίσουμε σε μια καλή κλήρωση.
celtic_pride
To θέμα είναι ότι είτε παίζεις στην Ευρωλίγκα, είτε στο Εurocup, είτε......στο Μίλκο Καπ, ο στόχος σου είναι να διακριθείς, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλων... wink.gif

Μακάρι να έχουμε μια καλή κλήρωση.....

Το ταξίδι για το Τορίνο αρχίζει.... wink.gif
hagi
Η κλήρωσή μας είναι :

GROUP D
Aris BSA 2003
Turk Telekom
Bnei Hasharon
QR E

Γενικά πολύ καλή κλήρωση νομίζω.Δεν έχουμε κανένα φόβητρο.Αποφύγαμε την Κίμκι και άλλες καλές ομάδες.Εντάξει δεν είναι άγνωστες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε αλλά με τους Τούρκους έχουμε παράδοση και γενικά είναι στα μέτρα μας οι ομάδες.

Αν δεν κάνω λάθος στον προκριματικό γύρο Ε είναι ο Πανελλήνιος,ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Telekom Basket και ο νικητής θα παίξει απέναντι στην BC Kyiv..Αν λοιπόν δεν κάνω λάθος μπορεί να έχουμε αντίπαλο και τον Πανελλήνιο αν περάσει τους δύο προκριματικούς..

Όπως και να έχει πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσει για να δούμε τί θα κάνουμε φέτος..Πάντως το ιερό σύνθημα μπορεί να αναβιώσει και πάλι με το Τορίνο αν η Αρειανάρα μας κάνει να τρελαθούμε... biggrin.gif biggrin.gif Ίδωμεν!!
Vas
Οι ισραηλινοί είναι αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα?
rchos
η χαποελ χολον πηρε το πρωταθλημα.
Konstantinos_Thessaloniki
Πολύ καλή κλήρωση αν και τελικά δεν ''έκατσε'' καλό ταξιδάκι..

Η Τέλεκομ είναι πολύ καλή ομάδα, μην την υποτιμάτε..φέτος στο τούρκικο πρωτάθλημα τερμάτισε 4η, απέκλεισε την 1η στα play-offs και πήγε τελικό με τη Φενέρ.. πολύ δυνατή ομάδα, αν και η παράδοση είναι ισχυρό όπλο.. blink.gif

Επίσης, η Κιέβ είναι πολύ καλή ομάδα, και ενδεχόμενη επιστροφή Στικ προβλέπω.. 68.gif
the hoop
εχασε τον ελ-αμιν αλλα αν κρατησει τους αλλους 2 αμερικανους μαζι με τον ερντογκαν θα ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.. η κιεβ λογικα θα περασει στους ομιλους.
hagi
Σίγουρα δεν είναι εύκολες ομάδες.Είναι όμως ομάδες που μπορούμε να τις κερδίσουμε.Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη.Απλά η Κίμκι νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα και χαίρομαι που δεν θα την συναντήσουμε από την αρχή.

Πάντως αν περάσουμε διασταυρωνόμαστε με τον όμιλο της Δυναμό και μάλιστα παίζουμε με τον πρώτο από τον συγκεκριμένο όμιλο.Οπότε πολύ πιθανό,αν περάσουμε σαν πρώτοι,να αντιμετωπίσουμε στο last 16 την Δυναμό στον ίδιο όμιλο.Αλλά και πάλι ακόμη και δεύτερη περνάμε στο final 8..

Μακριά όνειρα ακόμη icon_drunk.gif αλλά κουβέντα κάνουμε..

Και το πρόγραμμα :

Click to view attachment
mono maroussi
QUOTE(hagi @ Jul 9 2008, 12:35 ) *
Σίγουρα δεν είναι εύκολες ομάδες.Είναι όμως ομάδες που μπορούμε να τις κερδίσουμε.Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη.Απλά η Κίμκι νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα και χαίρομαι που δεν θα την συναντήσουμε από την αρχή.

Πάντως αν περάσουμε διασταυρωνόμαστε με τον όμιλο της Δυναμό και μάλιστα παίζουμε με τον πρώτο από τον συγκεκριμένο όμιλο.Οπότε πολύ πιθανό,αν περάσουμε σαν πρώτοι,να αντιμετωπίσουμε στο last 16 την Δυναμό στον ίδιο όμιλο.Αλλά και πάλι ακόμη και δεύτερη περνάμε στο final 8..

Μακριά όνειρα ακόμη icon_drunk.gif αλλά κουβέντα κάνουμε..

Και το πρόγραμμα :

Click to view attachment

Ο καλος Αρης περναει ευκολα η δυσκολα..Αλλα και αυτος ο ομιλος ειναι περιεργος γιατι οι Τουρκοι ειναι δυνατοι και οι Ισραηλινοι απροβλεπτοι στην εδρα τους.Οσο για την Κιεβ που λογικα θα περασει ακουγεται οτι φετος θα χει πολυ υψηλο μπατζετ.Θα γινουν ωραια παιχνιδια παντως
Vas
Η Τούρκοι παίρνουν τον Μπλάκνει διάβασα κάπου
the hoop
ο ομιλος του αρη ειναι πολυ πιο δυσκολος απο οτι φαινεται εκ πρωτης οψης. ειδικα αν περασει η κιεβ που εχει πολυ χρημα και φτιαχνει ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας.. η τουρκ τελεκομ ειναι ηδη ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας. δεν ειναι καθολου ευκολη κατασταση. ειδικα τα εντος εδρας παιχνιδια πρεπει να τα παρει οπωσδηποτε
Gravedigger
QUOTE(the hoop @ Jul 10 2008, 21:17 ) *
ο ομιλος του αρη ειναι πολυ πιο δυσκολος απο οτι φαινεται εκ πρωτης οψης. ειδικα αν περασει η κιεβ που εχει πολυ χρημα και φτιαχνει ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας.. η τουρκ τελεκομ ειναι ηδη ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας. δεν ειναι καθολου ευκολη κατασταση. ειδικα τα εντος εδρας παιχνιδια πρεπει να τα παρει οπωσδηποτε

Καλά μην το παρατραβάτε.Απλά καλές ομάδες.Όχι και επιπέδου Ευρωλίγκας.Το επίπεδο της Ευρωλίγκας μην το κρίνετε από τις ομάδες του τελευταίου group.Έχει μεγάλη διαφορά.
Monkey D. Luffy
Δεν είναι συνετό να μιλάμε για δυσκολία του ομίλου την στιγμή που δεν έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο του ρόστερ της ομάδας που θα παρουσιάσει ο Άρης την επόμενη σεζόν.
thrylos7
Πράγματι είναι αρκετά δύσκολος ο όμιλος...

Χαίρομαι πολύ που θα έρθει η Τουρκ Τέλεκομ στο Παλέ...

the hoop, όλοι αυτοί οι Αμερικανοί (και κυρίως ο αγαπημένος μου Ουίλλιαμς biggrin.gif ) θα μείνουν; O Ράιτ είναι ακόμη στην ομάδα;
weirdo1977
QUOTE(thrylos7 @ Jul 11 2008, 15:56 ) *
O Ράιτ είναι ακόμη στην ομάδα;


ο ράιτ έχει υπογράψει νομίζω στην μπανταλόνα
EXPLOITED ARIS
Πρωτος αγωνας την Τριτη εκτος με Πανελληνιο και ελπιζουμε να ξεκινησουμε με το δεξι την Ευρωπαικη μας πορεια.Εκτος ο φορμαρισμενος Γκολεματς για τον Πανελληνιο,κενο ομως που μπορει να καλυφθει με τον φετινο παγκο του.
Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος λενε.Αντε να δουμε...
scales84
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Nov 23 2008, 20:12 ) *
Πρωτος αγωνας την Τριτη εκτος με Πανελληνιο και ελπιζουμε να ξεκινησουμε με το δεξι την Ευρωπαικη μας πορεια.Εκτος ο φορμαρισμενος Γκολεματς για τον Πανελληνιο,κενο ομως που μπορει να καλυφθει με τον φετινο παγκο του.
Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος λενε.Αντε να δουμε...

Το ματς νομιζω ειναι στο ελληνικο...Ξερουμε ωρα και αν θα χει κοσμο μας απο δω περα?Εγω μαλλον θα παω να δω την ομαδα πρωτη φορα απο κοντα φετος...
the hoop
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 11 2008, 15:09 ) *
ο ράιτ έχει υπογράψει νομίζω στην μπανταλόνα


αυτος ειναι μπρεισι ραιτ που επαιζε περσυ στον αρη.. αλλος ραιτ ειναι αυτος. ειναι ο μαικλ ραιτ για οποιον τον θυμαται με την ορτεζ προπερσυ στην ευρωλιγκα.. θηριο πραγματικο.

η τουρκ τελεκομ δεν φαινεται να εχει προβληματα, οικονομικα η αγωνιστικα.... ερχεται με τις μπαντες βασικα.. απο τις πιο δυνατες ομαδες της διοργανωσης.
the hoop
η τουρκ τελεκομ ειναι αηττητη στην τουρκια με 7-0, νικησε και την φενερ..

http://www.tbl.org.tr/

στο τελευταιο παιχνιδι νικησε 87-83 εντος την μπεσικτας..
thrylos7
Μαζί με τον Ντάντλεϊ ειδικά... θα 'χει μεγάλα προβλήματα ο Άρης...

Στο προηγούμενό του ματς στο Παλέ, χωρίς να βρεθεί σε κάποια φοβερή μέρα, θυμάμαι έκανε αρκετή ζημιά, κυρίως στο 2ο ημίχρονο...

Όσο για το ματς με τον Πανελλήνιο, σημαντικότατη η απουσία του Γκόλεματς, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα είναι μάλλον η πιο φορμαρισμένη στην Ελλάδα και είναι (πολύ) θεωρητικά το φαβορί... "Πολύ" γιατί, στους ελληνικούς εμφύλιους στην Ευρώπη, δεν είναι καθόλου σπάνιο το σπάσιμο έδρας.
the hoop
ο πανελληνιος χανει σημαντικο κομματι απο το σκοραρισμα μεσα απο την ρακετα λογω απουσιας γκολεματς και συναμα χανει και μπασκετικο iq.. ο σλοβενος ειναι πολυ εμπειρος παικτης.

δηλαδη μενει με 3 ψηλους στην ουσια, οσους και ο αρης βασικα που ειναι αμφιβολο αν θα παιξει ο αγαδακος.. λογικο ο ζουρος θα δωσει πιο πολυ την μπαλα στους περιφερειακους και ειδικα οι γκραντι και νιουλεη θα παρουν τις περισσοτερες προσπαθειες.

αν παιζει ο αγαδακος λογικα ο αρης θα παει το παιχνιδι μεσα στην ρακετα ενω ο πγς θα προσπαθησει να πιεσει τους γκαρντ γιατι εκει εχει την υπεροπλια, ειδικα με την κουραση των βασικων του αρη αλλα και την ελλειψη ηλιαδη που αν και δεν ειναι οργανωτης ειναι καλος χειριστης και βοηθαει στην περιφερειακη πιεση..

ο αρης θα παει για χαμηλο ρυθμο και παιχνιδι μεσα στην ρακετα ενω ο πγς θα παιξει με πολλη πιεση για να κουρασει τους περιφερειακους του αρη και να βγαλει κλεψιματα και αιφνιδιασμους..

ελπιζω να γινει κλειστο παιχνιδι για να εχει σασπενς blove.gif
EXPLOITED ARIS
Σεκουλιτς με πυρετο, Τσαλδαρης με ενοχλησεις οπως και ο Μαρσαλ,Αγαδακος επανερχεται μετα απο τραυματισμο,Ηλιαδης εκτος...
Που παμε ξεβρακωτοι στα αγγουρια;;; unsure.gif blink.gif
SteelGandalf
Μπράβο στην ομαδάρα μας. Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με σκορ 69-71 μέσα στο Ελληνικό.

Όλα τα παιδιά πάλεψαν σκληρά, αλλά ο Κίκι τους έσκισε, επιτυγχάνοντας 6 τρίποντα (το 6ο, 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, μπροστά στα μούτρα του Καλαϊτζή).

Με το δεξί λοιπόν μπήκαμε και σε αυτή τη διοργάνωση.

Μπράβο...!!! 69.gif
EXPLOITED ARIS
69-71 Μπραβο ρε Αρειαναρα!!!!!Δεν εχω διαβασει ακομα ρεπορταζ αλλα δε με νοιαζει και πολυ.Οπως ειχα πει η αρχη ειναι το ημισυ του παντος ποσο μαλλον με μια τοσο φορμαρισμενη ομαδα που δυσκολα θα περασουν οι αλλοι αντιπαλοι smiley.gif smiley.gif smiley.gif
SteelGandalf
Πάρτε κι ένα screenshot από τα στατιστικά του αγώνα:

scales84
Παιδια οτι και να λεμε ειναι λιγο..σιγουρα πρωταθλημα δεν μπορουμε να παρουμε,μπασκετ αλα λεικερς δεν μπορουμε να παιξουμε αλλα η ομαδα συνεχως πειθει πιο πολυ και γεμιζει υποσχεσεις...κι εκτος αυτου χαιρεσαι να τη βλεπεις..ΘΥΜΙΖΕΙ και παλι ΟΜΑΔΑ μετα το περσινο γεματο ταλεντο καφενειο!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ...Δυστυχως δεν μπορεσα να παω σημερα αλλα σιγουρα φετος οποτε μπορω θα μαι ξανα κοντα στην ομαδα μας....
Dread
Δεν θέλω να ακούω απαισιοδοξίες. Και πρωτάθλημα θα πάρουμε και Eurocup και του χρόνου στην Ευρωλίγκα θα πάμε και F4!

smiley.gif
SteelGandalf
QUOTE(scales84 @ Nov 25 2008, 18:55 ) *
πανελληνιος...


Μη λες μεγάλες κουβέντες, γιατί αν τον συναντήσουμε στα play-offs (εκεί που η ομάδα μας "τα καταφέρνει" χρόνια τώρα), μπορεί να είναι αυτός που θα μας πελατέψει (κούφια η ώρα...)... smiley.gif
scales84
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 25 2008, 20:15 ) *
Μη λες μεγάλες κουβέντες, γιατί αν τον συναντήσουμε στα play-offs (εκεί που η ομάδα μας "τα καταφέρνει" χρόνια τώρα), μπορεί να είναι αυτός που θα μας πελατέψει (κούφια η ώρα...)... smiley.gif

Φιλε στα πλευοφ τα καταφερνουμε χρονια εκτος απο μια 2ετια ομως...με ματζον κοουτς οπου και τις 2 φορες περασαμε ευκολα στον ημιτελικο...τεσπα..θα δουμε..εχει δρομο ακομα...παντως με μας ο γκραντι εχει εξαφανιστει 2 ματς..κατι λεει αυτο
valsam
AXXXXX! να ειχαμε περσυ τον Αντρεα και στην θεση των Μοττολα-σεραπινας(ουασινγκτον) τους Κλαρκ και Νελσον!!!!!!!!!
Τωρα δεν θα παιζαμε στο eurocup αλλα εκει που πραγματικα ανηκουμε!!!!
Που ειστε ολοι εκεινοι οι υποστηρικτες του ΓΚΟΡΝΤΟΝ ????????
celtic_pride
QUOTE(valsam @ Nov 25 2008, 22:27 ) *
Που ειστε ολοι εκεινοι οι υποστηρικτες του ΓΚΟΡΝΤΟΝ ????????


Toν θαυμάζουμε στους Ραπτορς..... smiley.gif smiley.gif .. Εννοείται πως κάνω πλάκα... Μετά τα περσινά, Αντρέα και πάλι Αντρέα..(Γενικότερα πάντως πιστεύω πως υπάρχουν προπονητές που "ταιριάζουν" σε ομάδες, βλ. Ομπράντοβιτς σε Παο, έτσι και ο Ματσόν σε μας...)

Προβλέπω πάντως, ότι το απόλυτο μπασκετικό (και μη) σύνθημα, θα γίνει φέτος ποιο επίκαιρο από ποτέ....
"Και στο Τορίνο ξανά μαζί σου, ολοί εμείς οι χιλιάδες οπάδοι σου....." icon_drunk.gif icon_drunk.gif
EXPLOITED ARIS
Αυτο ομως που θελω να δουν οι υπευθυνοι της ομαδας ειναι οτι αφου ολοι βλεπουμε πως αυτη η ομαδα εχει ψυχη και πολυ μελλον να την ενισχυσουν με εναν παραπανω παικτη.ΦΕΡΤΕ τωρα τον Ντικουδη.Πρεπει να προλαβουμε την προβλεπομενη ''κοιλια'' της ομαδας.Ειναι πασιφανες νομιζω οτι με μια σωστη ενισχυση μπορουμε να κανουμε το κατι παραπανω και δεν εννοω να χτυπησουμε Παο και Ολυμπιακο που εχουν ξεφυγει αλλα του δικους μας διεκδικητες που εχουν μια μικρη διαφορα απο εμας που πρεπει να καλυψουμε.
The Admiral
Το ειδα το ματς σημερα και παρα τη νικη,νομιζω οτι παιξαμε ασχημα.Ο Πανελληνιος ανανεωνε πολυ ευκολα τις επιθεσεις του με επιθετικα ρημπαουντ,καθως υπηρχε παντελης ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και μπλοκ αουτ.Το περισσοτερο διαστημα του αγωνα ημασταν πισω στο σκορ και οποτε περναγαμε μπροστα,ακολουθουσε σχεδον παντα ενα νεκρο διαστημα και μας ξαναπερναγαν.Νικησαμε περισσοτερο χαρη σε καποια προσωπικα ξεσπασματα και η μπαλα δεν περναγε στο καλαθι με σωστη τακτικη.Ο Πανελληνιος μου φανηκε πιο ομαδα και με πιο πολλη προσοχη και τυχη θα μας κερδιζε.Ο Μαρσαλ εκανε τριτο συνεχομενο ασχημο παιχνιδι και προσωπικα εχω αρχισει και ανησυχω λιγο για την προσαρμογη του στην ομαδα,γιατι ικανοτητες αναμφισβητητα εχει.Βεβαια,μετραει η νικη πανω απο ολα,γιατι περα απο την καλη αποδοση,οι νικες χτιζουν τις ομαδες.Ελπιζω να δουλεψουν λιγο περισσοτερο το σετ παιχνιδι και να ειναι προσεκτικοτεροι με τα ρημπαουντ στο εξης.

ΥΓ.Οσο βλεπω το Ραντενοβιτς,τοσο στεναχωριεμαι που στραβωσε το θεμα του το καλοκαιρι και δεν τον πηραμε εμεις.Το ιδιο ισχυει και για τον Παπαμακαριο.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(The Admiral @ Nov 26 2008, 04:18 ) *
ΥΓ.Οσο βλεπω το Ραντενοβιτς,τοσο στεναχωριεμαι που στραβωσε το θεμα του το καλοκαιρι και δεν τον πηραμε εμεις.Το ιδιο ισχυει και για τον Παπαμακαριο.

Kαι εγω το ιδιο ρε φιλε.Θα ηταν πολυ καλη προσθηκη...Τον Παπαμακαριο ωστοσο δεν τον θελω πια αφου δυο συνεχομενες χρονιες μας εχει χρησιμοποιησει για να ανεβασει το κασε του.Ελεος πια ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.