QUOTE (pan24 @ Jul 4 2017, 18:08 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Οποτε το γκιστ-βουγιουκας-ογκαστ δεν ειναι τοσο κακο
εφιαλτικο σεναριο
νομιζω οτι ακομα και πιο απαισιοδοξος δεν θα φανταζοταν τετοια τριαδα στην θεση 5
για να εχουμε καποιες ελπιδες να παμε φ4 με αυτην την τριαδα
θα πρεπει ο ιαν να βγει μπουρουσης +
ο ογκαστ μπριτς +
και ο γκιστ ντανστον
QUOTE (pan24 @ Jul 4 2017, 18:08 )
Τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα αν αντι του γκιστ παιρναμε βαρβατο μαπ και ειχαμε γραμμη ψηλων μαπ-βουγιουκας-ογκαστ αλλα θα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα αν πηγαιναμε με συστημα φουλ του δεινοσαυρου και ειχαμε στο 5 μπουρουση-βουγιουκα-ογκαστ
Οποτε το γκιστ-βουγιουκας-ογκαστ δεν ειναι τοσο κακο
Αν ο ογκαστ βγει μπιρτς θα ειναι πολυ καλο
Θα δεις ποσο καλο θα ειναι αν δεν βγει Μπιρτς
Κοινος πας στο 5 με στοιχηματα
Ε τοτε μην κοροιδευομαστε οτι εχουμε στοχο το φαιναλ 4
john wick
Jul 4 2017, 17:14
QUOTE (MaJesty23 @ Jul 4 2017, 14:44 )
Το ότι πανηγυρίζετε ορισμένοι με ξεπερνάει...
Η ομάδα πέραν του ότι εχει υποστεί downgrade από Μπουρου σε Βουγιούκλω ,χάνει και σε προσωπικότητα...
Εφυγαν 2 παίχτες με μεγάλο ρόλο στο rotation και είμαστε πάλι στο σημείο 0 ...Εάν φύγει και Σιγκλετον-Ριβερς ,είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες...
Η ομάδα θέλει ψηλό τύπου Οθέλο Χάντερ ,τώρα πια.
Εχει καταλάβει κανεις εάν το μπάτζετ έχει αποφασισθεί να μειωθεί?
κοίτα , κανείς δεν πανηγυρίζει με την ευρεία έννοια του όρου..
Απλά , βλέπωντας την προσφορά του εν λόγω και τα λεφτά που παίρνει , εγώ προσωπικά κρίνω ότι ειναι καλύτερα που χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ειναι μετρημένα στα δάχτυλα του 1 χεριού τα παιχνίδια που καθάρισε ο Γιάνναρος ..
Πρόσεχε , μιλάμε για τον περσυνό Μπουρούση , όχι τον Μπουρούση της La Boral...
Mιλάμε για
μ.ο πόντων 8 ,
44% ποσοστό στα 2ποντα και
29% στα 3ποντα , επίσης μέσο όρο rbnds 5 και μ.ο τάπες 0,6.Συγνώμη αλλά αυτά θα στα δώσει και ο Βουγιού (εκτός από το 3ποντο) , με το 1/3 των χρημάτων.
Αν ο Μπουρού έπαιρνε 700 και τα άλλα 600 τα έδιναν για έναν Μαπαρο που να κατεδαφίζει τις μπασκέτες , Ο.Κ , τώρα όμως ειναι πολλά τα λεφτά....
Προσωπικά μιλώντας , από τότε που σταμάτησε ο Δ.Δ δεν βλέπω κανέναν συναισθηματικά.. Ότι ειναι καλό για την ομάδα..
basketikos13
Jul 4 2017, 17:15
Ακου φιλε μου ledas. Eγω ειμαι οπαδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, δεν εχω κανεναν καημο να το παιξω δημοσιογραφος -ημουν παλιοτερα και αποχωρησα απο ολο αυτο-.
Εχω καποια πληροφορηση και την μεταφερω -δηλαδη την μετεφερα, γιατι πλεον δεν θα το κανω-
Ο καθενας αν θελει την διαβαζει, ο καθενας αν θελει την προσπερνα.
Προφανως και θα δειξει αν θα παρουμε παιχταραδες στο 2 και στο 3, αν στο 3 θα παρουμε περπερογλου, αν θα εχουμε δυο δεινοσαυρους ψηλους, λυπαμαι που δεν ειμαι ο ατζεντης του σιγκλετον να ξερω με σιγουρια να βρηκε συμβολαιο σοτυς πελικανς η στην ιντιανα, λυπαμαι που δεν ειμαι στο μυαλο παικτων να ξερω αν θελουν οι ιδιοι να πανε δανεικοι. Προφανως και τα δουμε αυτα στη συνεχεια οπως και το αν θα ρθει ο βουγιουκας η αν θα ανανεωσει ο γκιστ -ωχ ξεχασα αυτος ανανεωσε-...
Επισης οταν καποιος γραφει κατι καλο ειναι να βαζουμε ολο το σχολιο του. Εγω δεν ειπα ποτε οτι ο μπουρουσης ειναι ακουνητος και δεν φευγει οπως πχ με τον γκιστ. Εγω ειπα οτι ο μπουρουσης ειχε μια τρομερη προσφορα απο την κινα αλλα οι πληροφοριες μου ελεγαν οτι ο παικτης αρεσει στον πασκουαλ και στον γιαννακοπουλο που τον εφερε και δεν φευγει.
Επισης λεω οτι σας κοροιδευουν γιατι χθες τα σαιτ -συγκεκριμενα βεβαια σαιτ- ελεγαν οτι διωχνει ο ΠΑΟ τον μπουρουση λογω συμβολαιου και εφοριας. Την επομενη λοιπον μερα ο μπουρουσης βγαζει ευχαριστηρια ανακοινωση για την ομαδα τον κοσμο και την διοικηση. Δηλαδη και τον εδιωξαν για την εφορια του και το συμβολαιο του και ευχαριστει ο παικτης -ο διωγμενος- την διοικηση. Τετοιο σανο μιλαμε.
Επισης συγνωμη που εχω καποιες πληροφοριες και δεν ξερω απ εξω και ανακατωτα αν ανανεωνει ο καλαθης και αν θα ερθει η οχι ο λεκαβιτσιους. Μαλλον επρεπε να συνεχισω να ειμαι δημοσιογραφος και να ταιζω ψεματα τον κοσμο οπως οι περισσοτεροι.
Καλη καρδια παιδια και συγνωμη που ειπα καποια πραγματα που εμαθα -προφανως οταν μεταφερεις καποια πληροφορια την μεταφερεις με καθε επιφυλαξη, εκτος αν ξεπερναει καθε λογικη -διωχνει τον μπουρουση ο ΠΑΟ λογω εφοριας...-
Απο εδω και περα μονο αποψη...
Dreamerpanos
Jul 4 2017, 17:17
QUOTE (john wick @ Jul 4 2017, 18:14 )
Προσωπικά μιλώντας , από τότε που σταμάτησε ο Δ.Δ δεν βλέπω κανέναν συναισθηματικά.. Ότι ειναι καλό για την ομάδα..
Ποσο αληθεια....
GianPap
Jul 4 2017, 17:18
αν φύγει και ο φώτσης όπως έφυγε και ο μπουρούσης βλέπω να περνούμε 1 παίκτη που να παίζει και στο 4 και στο 5 για να κάλυψη την θέση και τον δύο .
4 σινγκλετον-γκάμπριελ
4-5 χ παίκτης
5 βουγιούκας-ογκαστ-γκιστ
αν δεν φύγει. (βλέπω ζόρια)
4 σινγκλετον-γκάμπριελ-φώτσης
5 βουγιούκας-ογκαστ-γκιστ
G-arenas
Jul 4 2017, 17:19
δεν βγαινει να παρουμε 6 ψηλους ρε παιδια. ποιος θα πρωτοπαιζει? τον γκαμπριελ γιατι τον κρατησαμε τοτε? για 13ο παικτη? εκτος αν παμε με 6 ψηλους και 6 κοντους. με τον γκαμπριελ να ειναι 12ος παικτης. και να μην παιζει καθολου ουσιαστικα. δεν εχω καταλαβει πως θα παμε πραγματικα. απο την στιγμη που εμεινε κακως ο γκαμπριελ, τοτε αφου εφυγε ο μπουρου επρεπε να φυγει και ο γκιστ και να παρουμε ιαν και παιχταρα 5αρι. τωρα με 3 μετριους, εναν κακο και αν μεινει ο κρις που θα παλευει μονος του.
ο γκιστ δεν επρεπε να φυγει απο την αρχη και επρεπε να μεινει και να παιζει 4-5αρι. να εφευγε ο γκαμπριελ και στην θεση του να παιρναμε ενα παιχταρα 4-5αρι που θα μπορει να παιζει και με κρις και με γκιστ και με ιαν και με ογκαστ.
τωρα με 5αδα ιαν-ογκαστ-κενυ-κρις-γκιστ ειμαστε τερμα μετριοι.
Nik Tepits
Jul 4 2017, 17:31
Οσο και να στρουνθοκαμηλιζουμε, ο Μπουρουσης δεν το εβγαλε το συμβολαιο του. Τα παντα φαινονται στο παρκε, πιστευω οτι επαιξε και ρολο η φυγη Τζειμς. Χαιρομαι που φευγει γιατι περα απο 3 ματς σε μια χρονια δεν εκανε τιποτα παραπανω απ οτι μπορει να κανει ενας Βουγιουκας η' ενας Μπογρης.
Τωρα, εαν δεν αλλον παιχτη θα εχουμε προβλημα. Οπως ειχαμε προβλημα φετος στο 5 με Μπουρουση και Γκιστ, τοσο θα εχουμε του χρονου με Ιαν και Ουγκαστ. Πιστευω ομως οτι ο Τσαβι θα διορθωσει τα κακως κειμενα που ειδε περσυ σε μια ομαδα οχι δικια του.
Υπομονη λοιπον! In Xavi se trust!
Να προσθέσω και το εξής. Μέχρι στιγμής έχουν σίγουρα αποχωρήσει 2 παίκτες που αν μη τι άλλο έδειχναν προσωπικοτητα και πάθος μέσα στο γήπεδο, ανεξάρτητα καλής ή κακής απόδοσης, λαθών κτλ. Παίκτες που τους υπολόγιζε ο αντίπαλος προπονητής. Να δούμε πόσο θα μας λείψει αυτό το στοιχείο....
jonaldidhs
Jul 4 2017, 17:40
Ανακοινωσε Βουγιουκα ο κοντος στο ραδιο
j-kidd13
Jul 4 2017, 17:42
Aν ο Γκιστ επιστρεψει 100% ετοιμος τη νεα σεζον,γιατι φετος ειχε το προβλημα στα πλευρα και τους προσαγωγους,και ειναι ο γνωστος καλος Γκιστ,με την αποκτηση του Ογκαστ που ειναι φουλ αθλητικος,και τους Γκαμπριελ Σινγκλετον στο 4,δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι χρειαζεται ΜΑΠ η ομαδα.
QUOTE(jonaldidhs @ Jul 4 2017, 18:40 )
Ανακοινωσε Βουγιουκα ο κοντος στο ραδιο
Bασικα η ΚΑΕ τον ανακοινωσε...
http://www.sport-fm.gr/article/basket/anak...inaikos/3372248
Dreamerpanos
Jul 4 2017, 17:44
Επίσης ο Κοντός έβαλε τον Σίνγκλετον στα 5αρια,αν δεν φύγει ...
jonaldidhs
Jul 4 2017, 17:45
QUOTE (j-kidd13 @ Jul 4 2017, 18:41 )
Aν ο Γκιστ επιστρεψει 100% ετοιμος τη νεα σεζον,γιατι φετος ειχε το προβλημα στα πλευρα και τους προσαγωγους,και ειναι ο γνωστος καλος Γκιστ,με την αποκτηση του Ογκαστ που ειναι φουλ αθλητικος,και τους Γκαμπριελ Σινγκλετον στο 4,δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι χρειαζεται ΜΑΠ η ομαδα.
Συμφωνω και το λεω καιρο τωρα..Εναν καλο δεινοσαυρο θα χρειαζομαστε..Ο Πλαις ειναι ετοιμος να κανει το επομενο μεγαλο βημα..Αυτον πρεπει να παρουμε..Ειναι στην καλυτερη ηλικια εχει παει ηδη ΝΒΑ,επομενως δεν θα ψαχνεται καθε καλοκαιρι..Πλαις και ξερο ψωμι απο εμενα..
QUOTE (j-kidd13 @ Jul 4 2017, 18:42 )
Bασικα η ΚΑΕ τον ανακοινωσε...
http://www.sport-fm.gr/article/basket/anak...inaikos/3372248Ναι απλα στο ραδιο το ακουσα και με μια προχειρη ματια δεν βρηκα λινκ να το ανεβασω..
shtarkws
Jul 4 2017, 17:46
QUOTE(basketikos13 @ Jul 4 2017, 18:15 )
Επισης λεω οτι σας κοροιδευουν γιατι χθες τα σαιτ -συγκεκριμενα βεβαια σαιτ- ελεγαν οτι διωχνει ο ΠΑΟ τον μπουρουση λογω συμβολαιου και εφοριας. Την επομενη λοιπον μερα ο μπουρουσης βγαζει ευχαριστηρια ανακοινωση για την ομαδα τον κοσμο και την διοικηση. Δηλαδη και τον εδιωξαν για την εφορια του και το συμβολαιο του και ευχαριστει ο παικτης -ο διωγμενος- την διοικηση. Τετοιο σανο μιλαμε.
Καλη καρδια παιδια και συγνωμη που ειπα καποια πραγματα που εμαθα -προφανως οταν μεταφερεις καποια πληροφορια την μεταφερεις με καθε επιφυλαξη, εκτος αν ξεπερναει καθε λογικη -διωχνει τον μπουρουση ο ΠΑΟ λογω εφοριας...-
Απο εδω και περα μονο αποψη...
Απο την στιγμη που οι δυο πλευρες χωρισαν φιλικα, ποιος ακριβως ειναι ο λογος και δεν εχει και μεγαλη σημασια.
Ο Παναθηναικος ας πουμε ανακοινωσε οτι δεν πωλειται ο Σινγκλετον παροτι δεχθηκε προτασεις. Το ιδιο θα μπορουσε να κανει και με τον Μπουρουση αν καιγοταν να τον κρατησει.
Οτι εγινε εγινε, ο Γιανναρος πηρε μια γενναια αποφαση να ερθει, προσφερε αυτα που μπορουσε, πηρε δυο τιτλους και δικαιωθηκε
taurus13
Jul 4 2017, 17:47
Δηλαδή μέχρι στιγμής έχουν φύγει Τζέιμς και Μπουρούσης, δηλαδή οι παίχτες με τα μεγαλύτερα...guts να το πω ευγενικά και έχουν έρθει Βουγιούκας και Λεκαβίτσιους...Ψυχραιμία παιδιά, μην αρχίσετε ακόμα τα φάρμακα, απλά να τα έχετε δίπλα σας για παν ενδεχόμενο...
j-kidd13
Jul 4 2017, 17:50
QUOTE(taurus13 @ Jul 4 2017, 18:47 )
Δηλαδή μέχρι στιγμής έχουν φύγει Τζέιμς και Μπουρούσης, δηλαδή οι παίχτες με τα μεγαλύτερα...guts να το πω ευγενικά και έχουν έρθει Βουγιούκας και Λεκαβίτσιους...Ψυχραιμία παιδιά, μην αρχίσετε ακόμα τα φάρμακα, απλά να τα έχετε δίπλα σας για παν ενδεχόμενο...
Δεν θελω να στεναχωρησω την...απαισιοδοξια σου,αλλα οι 2 που ηρθαν ηρθαν σαν συμπληρωματικοι,και οι 2 αυτοι παικτες εφυγαν,εφυγαν οριστικα χθες το βραδυ,και σημερα το μεσημερι.
Οταν δεις τους αντικαταστατες τους,μπορεις να γραψεις για φαρμακα.
Ο σιγκλετον starter 5αρι θα είναι οπως και περισυ
αυτος θα ειναι το βασικο μας 5αρι.
Οταν εχουμε πρόβλημα με το αντίπαλο 5αρι θα πηγαίνει στην θεση 4 και θα μπαινει ή ο βουγιουκας ή ο ογκαστ
Dreamerpanos
Jul 4 2017, 17:57
QUOTE (timmo @ Jul 4 2017, 18:51 )
Καποιοι προχθες με εβγαλαν ψευτη κ τρολλ οταν εγραφα για τις αποχωρησεις δεν πειραζει καλη χονεψη τωρα και καλη καρδια ...με δυο προτασεις κ χωρις νουβελες
Πρώτον,εγώ ήθελα να φύγει ο Μπουρούσης,εδώ και 12 μήνες,άρα δεν το χώνεψα απλά αλλά θέλω κι άλλο!
Δεύτερον,ο Τζέιμς,μαγκιά του που έφυγε,πραγματικά και έπεσες μέσα,όπως και με Μπουρούση.
Έχεις 2/4. Για να δούμε για Σίνκλετον και Γκιστ....
Όσο για το τρολλ,ναι όταν διάβασα τι είχες γράψει,πίστεψα ότι είσαι και το έγραψα δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Αν φύγουν λοιπόν και ο Γκιστ και ο Σίνκλετον,με ξεφτίλισες συγχαρητήρια.
Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις,δεν έχω να πω κάτι,προτιμώ πολιτισμένες συζητήσεις.
G-arenas
οταν θα παιζουν μεσα μαζι γκιστ-κρις δεν θα ειναι καποιος ξεκαθαρα 4αρι ή 5αρι. ομως δεν θελω ποτε να δω τον γκιστ ή τον κρις μεσα μαζι με τον γκαμπριελ γιατι θα εχουμε θεμα στα ριμπαουντ, στην αμυνα και σκληραδα.
το καλυτερο διδυμο θα ειναι το κρις-γκιστ ευκολα. μετα εμενα μου αρεσει και ογκαστ-κρις. ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μετρια. αν αντι του κεννυ ειχαμε εναν τζεφερσον π.χ τοτε θα ηταν ολα ποπα. 5ος ψηλος ο ιαν και μετα ολα τα ζευγαρια θα εβγαιναν τελεια με 4 τουρμπατους να δινουν τα παντα πλην αξιοπιστου ποστ που ομως θα το εδινε ο ιαν.
βεβαια ας περιμενουμε πως θα παει το πραμα και βλεπουμε. αν και δεν ειμαι αισιοδοξος
Ο Ίαν, για δεύτερο πεντάρι, έχει τη δυνατότητα να ποστάρει καλύτερα απ'οτι πόσταρε πέρσυ ο Μπουρούσης, είναι υπερπολύτιμος και μπορεί με τα double team που θα τρώει να ανοίξει πολλούς χώρους.
tanasen01
QUOTE (csea @ Jul 4 2017, 18:52 )
Ο σιγκλετον starter 5αρι θα είναι οπως και περισυ
αυτος θα ειναι το βασικο μας 5αρι.
Οταν εχουμε πρόβλημα με το αντίπαλο 5αρι θα πηγαίνει στην θεση 4 και θα μπαινει ή ο βουγιουκας ή ο ογκαστ
Βασικά, εφόσον ο Γκιστ θα είναι υγιής φέτος, 5άρι ο Σίνγκλετον θα είναι μόνο αν παίζει μαζί με τον Γκάμπριελ. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Γκιστ είναι το βασικό μας πεντάρι.
taurus13
Jul 4 2017, 18:01
QUOTE (j-kidd13 @ Jul 4 2017, 18:50 )
Δεν θελω να στεναχωρησω την...απαισιοδοξια σου,αλλα οι 2 που ηρθαν ηρθαν σαν συμπληρωματικοι,και οι 2 αυτοι παικτες εφυγαν,εφυγαν οριστικα χθες το βραδυ,και σημερα το μεσημερι.
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Ναι έφυγαν οριστικά χτες το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι so what? Το ότι έφυγαν είναι αυτό που μετράει. Δεν λέω ότι δεν πρόκειται να είμαστε καλύτερα από πέρσι, υπομονή κάνω κι εγώ να δω τις εξελίξεις όπως όλοι μας. Απλώς ανησυχώ με τις μέχρι τώρα προσθαφαιρέσεις.
shtarkws
Jul 4 2017, 18:02
QUOTE(j-kidd13 @ Jul 4 2017, 18:50 )
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Εσυ τι πσιρνεις? Σουπεραισιοδοξινη ή αντιαπαισιοδοξινη?
Απο αυτα που καταλαβαινω παντως αν δεν φυγει ο σινγκλετον δεν θα αποκτηθει αλλος ψηλος
villiskabas
Jul 4 2017, 18:05
ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο βουγιουκας αυτην την στιγμη ειναι ισαξιος με τον περσινο μπουρουση?
Μέχρι στιγμής έχω χαρεί μόνο με την έλευση του ογκαστ και τη φυγή του φελντιν. Η ομάδα χάνει το DNA της, χάνει κορμό και χάνει προσωπικότητες. Ψυχραιμία να δούμε πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα το ροστερ. Μετά από άλλο ένα νταμπλ είμαι όμως ξενερωμενος...
Να πω δηλαδη welcome back Ίαν ;
Δηλαδη αν μεινουν οι ψηλοι της ομαδας ως
Γκιστ= καθε χρονο και χειροτερος σε εμφανη πτωτικη πορεια
Ιαν=Παρομοιο στυλ με Μπουρουση,ξεκαθαρα χαμηλοτερης ποιοτητας
Ογκαστ=Παιχτης στοιχημα σε ανωτερο επιπεδο (οπου και ο χαρακτηρας του ειναι και αυτος σημειο συζητησης κατα πως λεγεται αν και δεν θα το συνεχισω)
θα ειστε ευχαριστημενοι?
Γιατι νομιζω οτι καποιοι απο σας συζηταγανε για ενισχυση στην θεση και βελτιωση ποιοτικα..
QUOTE (villiskabas @ Jul 4 2017, 19:05 )
ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο βουγιουκας αυτην την στιγμη ειναι ισαξιος με τον περσινο μπουρουση?
![39.gif](../style_emoticons/default/39.gif)
ο περσινος Βουγιουκας ηταν υπο διωγμο απο την Κουμπαν αφου μεχρι ενα σημειο οι εμφανισεις του ηταν τουλαχιστον απογοητευτηκες.
Καποια στιγμη αλλαξε προπονητη η ρωσικη ομαδα ο οποιος του δωσε χρονο να τον κρινει και χωρις να κανει κατι τρελο (αν και εκανε 2 -3 καλα ματς)αλλα τιμιες εμφανισεις παρεμεινε στην ομαδα.Και λογο εποχης βεβαια αφου λυσεις ως γνωστο σιγουρες δεν υπαρχουν χειμωνα
QUOTE(Nik Tepits @ Jul 4 2017, 18:31 )
Οσο και να στρουνθοκαμηλιζουμε, ο Μπουρουσης δεν το εβγαλε το συμβολαιο του. Τα παντα φαινονται στο παρκε, πιστευω οτι επαιξε και ρολο η φυγη Τζειμς. Χαιρομαι που φευγει γιατι περα απο 3 ματς σε μια χρονια δεν εκανε τιποτα παραπανω απ οτι μπορει να κανει ενας Βουγιουκας η' ενας Μπογρης.
Η διαφορα ξερεις μπορει να ειναι ενα πρωταθλημα...
Λοιπον. Η φυγη 2 πρωτοκλασσατων παιχτων ουτε ευχαριστη ειναι, ουτε την επιθυμουσαν διοικηση-προπονητης.
Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Οι μεταγραφες που εχουν γινει ειναι ΟΧΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ. Και συμπεριλαμβανω και τον Βουγιουκα.
Δε ξερω αν αποκτηθει αλλο πενταρι. Ισως ναι ισως οχι.
Αυτο που πιστευω ειναι πως ο Γκαουτλουκ θα ειναι ο νουμερο ενα στοχος του Τσαβι, και αυτο δεν εχει γραφτει πουθενα για αλλη μια φορα. Το οτι γραφεται για Γουιμς πιθανως να μην ισχυει.
Επισης, ο Στρατος δεν εχει κλεισει στη Χιμκι. Θεωρω δεδομενο οτι προτιμαει την πατριδα του...
Ο Θανασης Α. ειναι ενας πολυ καλος χαμαλης κι Ελληνας. Παιζει 3 και 4, και μπορει να προσφερει περισσοτερα απο τον Φωτση που γραφεται για 6ος ψηλος.
Τα πολλα λεφτα που εξοικονομουνται απο Μπουρουση θα
προστεθουν σε αυτα που ειχε σκοπο να δωσει ο ΔΓ.
Απο δω και περα, παμε σε 2 βομβες ειτε στο 2 και στο 3 ή στο 2 και στο 5 (αν αποκτηθει ο Περπερογλου).
Μετα την αποχωρηση Μπουρουση (Ελληνα πενταδατου) θεωρω δεδομενη την αποκτηση του Στρατου για να σπρωχτουν τα φραγγα σε 2 και 5...
ΥΓ: Τι εχετε παθει ολοι και βαζετε στο ροστερ τον Αθηναιου?
![blink.gif](../style_emoticons/default/blink.gif)
Βαλτε τον Μποχωριδη αν ειναι.
j-kidd13
Jul 4 2017, 18:17
QUOTE(taurus13 @ Jul 4 2017, 19:01 )
Ναι έφυγαν οριστικά χτες το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι so what? Το ότι έφυγαν είναι αυτό που μετράει. Δεν λέω ότι δεν πρόκειται να είμαστε καλύτερα από πέρσι, υπομονή κάνω κι εγώ να δω τις εξελίξεις όπως όλοι μας. Απλώς ανησυχώ με τις μέχρι τώρα προσθαφαιρέσεις.
Εφυγαν,θα ερθουν αλλοι.Το "κανω υπομονη" με το "θα χρειαστουν χαπια του χρονου" αναιρουνται μεταξυ τους.
Οι μεχρι τωρα προσθαφαρεσεις,ηταν 2 ρολιστες που ηρθαν,που ελειπαν περσυ και ολοι φωναζαμε,ενα Pg και ενας αθλητικος ψηλος,και οι 2 βασικοι που εφυγαν,
και δεν εχουν αντικατασταθει προφανως γιατι δεν εχουν ουτε 24 ωρες που αποχωρησαν.
QUOTE(shtarkws @ Jul 4 2017, 19:02 )
Εσυ τι πσιρνεις? Σουπεραισιοδοξινη ή αντιαπαισιοδοξινη?
Εγω παιρνω κανωυπομονημεχριναδωολοκληρωμενεςτιςκινη
σεις-ινη,και παραλληλα ισχυρα αντισταμινικα γιατι εχω απιστευτη αλλεργια στην μονιμη απαισιοδοξινη...
john wick
Jul 4 2017, 18:17
QUOTE (t0ny3 @ Jul 4 2017, 16:05 )
Μέχρι στιγμής έχω χαρεί μόνο με την έλευση του ογκαστ και τη φυγή του φελντιν. Η ομάδα χάνει το DNA της, χάνει κορμό και χάνει προσωπικότητες. Ψυχραιμία να δούμε πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα το ροστερ. Μετά από άλλο ένα νταμπλ είμαι όμως ξενερωμενος...
Να πω δηλαδη welcome back Ίαν ;
αν δεν δω ανακοίνωση , δεν πιστεύω τπτ...
1. Καλαθης-Λεκαβιτσιους-Λουντζης
2. Γκαουντλοκ-Παππας
3. Ριβερς-Σαντερς ή αλλο ξενο 3αρι
4. Σινγκλετον-Γκιστ-Γκαμπριελ
5. NBAer-Ογκαστ-Βουγιουκας
Μαλλον ετσι θα παει το πραγμα.Η μονη ενσταση ειναι οτι θα εβγαιναν ιδανικα οι θεσεις ξενων αν αντι για Γκαμπριελ ειχαμε Μητογλου.Δεν ξερω πλεον ο 1ος κατα ποσο θα ειναι ενεργος σε αυτο το ροστερ.Εκτος αν κατεβει στο 3 και μεινει Χαραλαμποπουλος και δεν παρουμε 3αρι.Δεν ξερω πραγματικα αν παμε για αυξηση ή μειωση μπατζετ...
stefkorner
Jul 4 2017, 18:20
δεν θα κανουμε κριτικη στον Δ.Γ γιατι θα περιμενουμε να ολοκληρωθει ο μεταγγραφικος σχεδιασμος.
δεν θα κανουμε κριτικη οταν αυτος ολοκληρωθει ,γιατι θα περιμενουμε να γινει ταμειο στο τελος..
οταν θα γινει το ταμειο στο τελος ,θα καταλληξουμε να κρινουμε τον Δ.Γ με τα αποτελεσματα σε βαθος πενταετιας και βαλε...
στο μεταξυ μπορει να παιζει ελευθερα στο ινστα και εμεις να φαντασιωνομαστε υπερβασεις στο μπαντζετ !καληνυχτα σοβαροτητα..
Υπομονη .θελώ να πιστευω οτι θα υπαρξει ενισχυση και πρεπει να κριθει ο σχεδιασμος στο τελος
xomitsious
Jul 4 2017, 18:26
Σε περιπτωση που μεινει ο Σιγκλετον θεωρω τη φετινη φροντ-λαιν μας καλυτερη απο περσι.
Σε περιπτωση που φυγει οχι.
Ο Γκιστ περυσι ειχε ασχημη χρονια. Το πιο πιθανο ειναι οτι φετος θα προσφερει περισσοτερα.
Και ο Γκαμπριελ λογικα θα ειναι φετος καλυτερος.
Ο Ιαν δεν εχει καποια πλεονεκτηματα του Μπουρουση αλλα τουλαχιστον ειναι νεοτερος.
Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι ο Ογκαστ. Αν αυτος ο παιχτης μπορει να προσφερει πικ-ν-ρολ, ριμπαουντ και αμυνα για 10 λεπτα ανα αγωνα τοτε η 5αδα ψηλων οπως ειναι τωρα ειναι αναβαθμιση απο τους 3 περσινους + Φωτση.
Janjuri
Jul 4 2017, 18:28
Πολύ καλώς έφυγε. Πέρσι ήταν στους χειρότερους ψηλούς της EL και έπαιρνε 1.3. Τελείως παράλογο να έμενε με τόσα και του χρόνου που θα είναι και 1 χρόνο γηραιότερος. 2 καλά ματς ενάντια στον Μιλουτίνοφ (συνολικά κλάσεις ανώτερος πέρσι ο Μίλου) δεν δικαιολογούν τέτοια υπεραξία. Ούτε φυσικά το ότι είναι ο ... "Γιάνναρος".
back2back
Jul 4 2017, 18:30
QUOTE(villiskabas @ Jul 4 2017, 19:05 )
Μάλλον
tanasen01
Jul 4 2017, 18:32
QUOTE (SC13 @ Jul 4 2017, 19:19 )
2. Γκαουντλοκ-Παππας
3. Ριβερς-Σαντερς ή αλλο ξενο 3αρι
5. NBAer-Ογκαστ-Βουγιουκας
Αποκλείεται να πάμε με 8 ξένους στο ξεκίνημα.
j-kidd13
Jul 4 2017, 18:33
QUOTE(villiskabas @ Jul 4 2017, 19:05 )
Ο Βουγιουκας ειναι πιο ευκινητος απο τον Μπουρουση,και τον θεωρω καλυτερο στο ποσταρισμα.Απο την αλλη ειναι 3 φορες χειροτερος αμυντικος απο τον κακο αμυντικο Μπουρουση,που ομως τα εδινε ολα,δεν εχει σουτ απο το 3ποντο,και δεν εχει αυτο τον εγωισμο και την μαχητικοτητα του Μπουρουση,ειναι πιο βαριεστημενος.
QUOTE (stefkorner @ Jul 4 2017, 19:20 )
δεν θα κανουμε κριτικη στον Δ.Γ γιατι θα περιμενουμε να ολοκληρωθει ο μεταγγραφικος σχεδιασμος.
δεν θα κανουμε κριτικη οταν αυτος ολοκληρωθει ,γιατι θα περιμενουμε να γινει ταμειο στο τελος..
οταν θα γινει το ταμειο στο τελος ,θα καταλληξουμε να κρινουμε τον Δ.Γ με τα αποτελεσματα σε βαθος πενταετιας και βαλε...
στο μεταξυ μπορει να παιζει ελευθερα στο ινστα και εμεις να φαντασιωνομαστε υπερβασεις στο μπαντζετ !καληνυχτα σοβαροτητα..
![icon_drunk.gif](../style_emoticons/default/icon_drunk.gif)
Παναθηναικος πρωταθλητης και κυπελλουχος ελλαδας 2016-17
Πιστευω με βαση γεγονοτα οπως το παραπανω μπορεις να ασκησεις κριτικη
j-kidd13
Jul 4 2017, 18:35
QUOTE(stefkorner @ Jul 4 2017, 19:20 )
![icon_drunk.gif](../style_emoticons/default/icon_drunk.gif)
Εσενα δηλαδη μονο το πως θα κραξεις τον Γιαννακοπουλο σε νοιαζει?
QUOTE (tanasen01 @ Jul 4 2017, 19:32 )
Αποκλείεται να πάμε με 8 ξένους στο ξεκίνημα.
Εχεις δικιο εχασα το μετρημα τελειως...
Αρα:
2. Ριβερς-Παππας
3. Γουιμς-Χαραλαμποπουλος
5. NBAer-Βουγιουκας-Ογκαστ
Ή
2. Γκαουντλοκ-Παππας
3. Ριβερς-Χαραλαμποπουλος
5. NBAer-Βουγιουκας-Ογκαστ
Βιαστηκαμε πολυ με Γκαμπριελ να ανανεωσουμε και δημιουργουνται θεματα στις αναλογιες ξενων-γηγενων...
djibriliant
Jul 4 2017, 18:43
Γενικά εβγαινε προς τα έξω δεν θυμάμαι απο που αλλα νομιζω απο μεσα του δγ οτι σήμερα σκαει βομβα, βομβα δεν ειναι ούτε η παραμονή του γκιστ,ουτε η ανακοινωση του Βουγιούκα, ουτε το βελουδινο διαζυγιο με Μπουρούση οπότε ισως υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθει άλλος παίχτης...? Ας ειναι πιο νωρίς να μην ξενυχταμε πάλι περιμενοντας.
villiskabas
Jul 4 2017, 18:47
QUOTE (back2back @ Jul 4 2017, 19:30 )
Μάλλον
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)
Aλλο μπουρουση βλεπαμε μαλλον ενα χρονο
Dreamerpanos
Jul 4 2017, 18:48
Βουγιούκας και Όγκαστ πόσα λέτε να παίρνουν συνολικα?
djibriliant
Jul 4 2017, 18:52
QUOTE (Dreamerpanos @ Jul 4 2017, 19:48 )
Βουγιούκας και Όγκαστ πόσα λέτε να παίρνουν συνολικα?
Όσα ο Μπουρούσης. Χωρίς να κρίνω τον Μπουρούση βέβαια δεν πληρώνω απο την τσέπη μου.Κάτι κερδιζεις κάτι χανεις.
stefkorner
Jul 4 2017, 19:00
οχι αγαπητε mod ,αλλα αν ζητουσαμε περισσοτερο επαφη με την πραγματικοτητα και λιγοτερο σανο ,νομιζω πως θα ηταν καλυτερα τα πραγματα ! θα ηταν και πιο ουσιαστικο αλλωστε το να συζηταμε 3 μηνες με βαση την πραγματικες προθεσεις της διοικησης,αναφορικα με το μπαντζετ και οχι με βαση φαντασιωσεις !η οποιαδηποτε ουσιαστικη κουβεντα και εδω μεσα θεωρω πως καταλληγει να βρισκεται σε αμεση συναρτηση με το τι κλιμα καλλιεργειται και με το τι τελικα συμβαινει !
εγω δυστυχως αντιλαμβανομαι πως σημερα φανερωθηκαν οι προθεσεις για το που θα κυμανθει το μπαντζετ και σε καμια περιπτωση δεν συναδουν με την αρχικη ευφορια για ροστερ με βομβες,που θα κλειδωσει νταμπλ απο ιουνιου και αλλες τετοιες ομορφιες! βεβαια αν εστω και ενας πιστευει οτι ο πασκουαλ αισθανεται αυτη την στιγμη ικανοποιημενος με την διαφαινομενη 3δα ψηλων: γκιστ,ογκαστ,βουγιουκα(και οχι απλα συμβιβαζεται..) τοτε παω πασο
Ρε παιδιά θερμή παράκληση, μην ποστάρετε όλη την ώρα διάφορα-διαφορετικά ρόστερ.
Υπάρχει ένας μπούσουλας, θα δούμε στο τέλος που πηγαίνει το πράγμα, είναι ανώφελο αυτό.
Dreamerpanos
Jul 4 2017, 19:04
QUOTE (villiskabas @ Jul 4 2017, 19:05 )
Δεν είσαι μόνος.Είμαι κι εγώ εδώ!
QUOTE (back2back @ Jul 4 2017, 19:30 )
Μάλλον
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)
QUOTE (villiskabas @ Jul 4 2017, 19:47 )
Aλλο μπουρουση βλεπαμε μαλλον ενα χρονο
Τον ίδιο Μπουρούση έβλεπαν όλοι,απλά,αυτή την στιγμή,συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έχει ο Βουγιούκας... Αν ήταν ανάποδα θα ήταν και οι διάφορες απόψεις ανάποδα...
manos_89
Jul 4 2017, 19:08
2 πράγματα:
1) Δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί το μπάτζετ, ή τουλάχιστον δεν μπορούμε να το καταλάβουμε από την απόκτηση Βουγιούκα, γιατί ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Δεν έβγαινε αλλιώς
2) Πέρυσι όταν ήταν να πάρουμεΜπουρούση θυμάμαι πως η πλειοψηφία προτιμούσε Βουγιούκα+ΜΑΠ αντι του Μπουρούση.
Τι άλλαξε; Έκανε τόσο καλή χρονιά ο Μπουρούσης και δεν το πήραμε χαμπάρι;
villiskabas
Jul 4 2017, 19:08
QUOTE (Dreamerpanos @ Jul 4 2017, 20:04 )
Δεν είσαι μόνος.Είμαι κι εγώ εδώ!
Τον ίδιο Μπουρούση έβλεπαν όλοι,απλά,αυτή την στιγμή,συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έχει ο Βουγιούκας... Αν ήταν ανάποδα θα ήταν και οι διάφορες απόψεις ανάποδα...
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
ετσι ακριβως εγω θυμαμαι ενα χρονο εδω να χει φαει το κραξιμο μα το κραξιμο ο μπουρουσης εδω μεσα ισαξιο με το κραξιμο του καλαθη και επειδη εκανε ενα - δυο σχετικα καλους τελικους τον βαφτισαμε πεκοβιτς οκ θα τρελαθουμε τελειως
επισης του χρονου θα ηταν χειροτερος 100 τα 100 αφου γινοτανε 35
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.