Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ε ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2011
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
T.W.Is.M.
Τεχνικη ποινη απο το γνωστο και μη εξαιρετεο Λαμονικα στον Τεοντοσιτς.
Το συνθημα της ημερας λοιπον:
Λουιτζι μαφια γ@&^$% τη Σερβια! smiley.gif
plo koon
O Tepic σαλπίζει για τη σερβική αντεπίθεση. Μάλιστα laugh.gif

Πάντως εξαιρετικό παιχνίδι. Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε στην τρίτη. Η τέτατρη περίοδος θα είναι πολύ δυνατή καθώς τα βαριά χαρτιά της σερβίας είναι στον πάγκο.

ΥΓ: Νταξει το θάψιμο στον Τεοντοσιτς είναι επικό.
T.W.Is.M.
Η τεχνικη ποινη δε μετραει πλεον σαν φαουλ? Ή αλλαζει το πραγμα οταν εισαι στον παγκο οταν χρεωνεσαι το Τ?
fruhl10val
LIETUVA LIETUVA!!
lakersdynasty
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 7 2011, 22:39 ) *
Η τεχνικη ποινη δε μετραει πλεον σαν φαουλ? Ή αλλαζει το πραγμα οταν εισαι στον παγκο οταν χρεωνεσαι το Τ?


Τεχνικη ποινη παικτη που ειναι στον παγκο χρεωνεται ως τεχνικη ποινη στον παγκο.

Γι'αυτο επαιζε ακομα ο Τεοντοσιτς

QUOTE
LIETUVA LIETUVA!!


Σαρουνας Σαρουνας!!

smiley.gif

sacarame
QUOTE(rchos @ Sep 4 2011, 22:33 ) *
ας μην ανοιξω το στομα μου και μετα πεταχτουν οι γνωστοι πανιγυρτζηδες.

αυτη η ομαδα ειναι η συνεχεια του μαρτσουλιονις του σαμπονις του καρνισοβας του στομπεγκας του εινικις του σισκαουσκας του ματσε του σαρας και λοιπα και λοιπα?


αφου φτασαμε να θεωρουμε τον καλνιετις επαρκη σαν παιχτη τετοιου επιπεδου αυτα συμβαινουν...



Έτσι ρε φίλε..Πόσο σωστός είσαι.... Απλά 19 π 7 ασσίστ

Βγες τώρα και μάζεψε τα μόνος σου για να μην αρχίσω εγώ... smiley.gif


100 100 κατοστάρα 100!!! (πόσο σάπιο σύνθημα αλλά γουστάρω)
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Sep 7 2011, 22:58 ) *
Έτσι ρε φίλε..Πόσο σωστός είσαι.... Απλά 19 π 7 ασσίστ

Βγες τώρα και μάζεψε τα μόνος σου για να μην αρχίσω εγώ... smiley.gif


100 100 κατοστάρα 100!!! (πόσο σάπιο σύνθημα αλλά γουστάρω)


Ενταξει, δεν εγινε ξαφνικα Κρις Πολ ο Καλνιετις. Παιζει ρολο και ποιος σε μαρκαρει... smiley.gif
Μετα την περσινη παραλιγο 100αρα στο μικρο τελικο του Μουντομπασκετ ηρθε και η κανονικη 100αρα φετος. Αυτο το μπασκετ θελουν να παιζουν οι Λιθουανοι, βρεθηκαν σε πολυ καλη μερα και κερδισαν με τετοιο σκορ. Ομως εκτος απο τα τριποντα ας δουμε και ποσες συνεργασιες βγηκαν στους Λιθουανους και εφτασαν σε ευκολα καλαθια.
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 7 2011, 23:06 ) *
Ομως εκτος απο τα τριποντα ας δουμε και ποσες συνεργασιες βγηκαν στους Λιθουανους και εφτασαν σε ευκολα καλαθια.


Πολύ σωστό αυτό, είχαν φοβερές συνεργασίες που κατέληγαν σε θεαματικό τελείωμα. Εντάξει, το ότι τους βγήκαν τα 3ποντα μέτρησε πολύ αλλά δεν ήταν μόνο η κ#λοφαρδία που καθόρισε για το αποτέλεσμα.
Είχαν και "λίγο" την εύνοια των Γκρι αλλά ... (πες το φίλε TWISM)... "Είναι Σέρβοι και τους αξίζει" 19.gif !!!
T.W.Is.M.
QUOTE(Zephyr @ Sep 7 2011, 23:21 ) *
Πολύ σωστό αυτό, είχαν φοβερές συνεργασίες που κατέληγαν σε θεαματικό τελείωμα. Εντάξει, το ότι τους βγήκαν τα 3ποντα μέτρησε πολύ αλλά δεν ήταν μόνο η κ#λοφαρδία που καθόρισε για το αποτέλεσμα.
Είχαν και "λίγο" την εύνοια των Γκρι αλλά ... (πες το φίλε TWISM)... "Είναι Σέρβοι και τους αξίζει" 19.gif !!!


Σιγα την ευνοια. Το να παρεις μερικα σφυριγματα παραπανω σαν γηπεδουχος δεν το θεωρω ευνοια.
Αλλα αφου θελεις να πω την κακια μου, Λιθουανια, Ελλαδα και Αργεντινη εχουν ασυλια απεναντι σε οποιαδηποτε ευνοια εις βαρος της Σερβιας! 19.gif
duncan21
Η ψυχολογία του Μίλος εντός παιχνιδιού είναι(ή καλύτερα παραμένει) για το διάολο εντελώς.Παλιά τάνα ο Σάρας,τσίμπησε το ανύπαρκτο 3ο φάουλ του Μίλος και κάπου εκεί τα πήρε ο Σέρβος.Στο καπάκι τεχνική ποινή η οποία ναι μεν δε στοίχησε άμεσα αγωνιστικά αλλά έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους Λιθουανούς.Κοινώς,βάλε μυαλό ρε μλκ Μίλος επιτέλους...
BULLET_GR
QUOTE (Manu7 @ Sep 7 2011, 21:52 ) *
Οταν βρισκει ρυθμο η Λιθουανια ειναι χαρμα ιδεσθαι..

Μακαρι να επαιζε ο Κλειζα..

Ο Μιλος μια χαρα τα παει...13 ποντους ο Καλνιετις 10 ο μεγας Σαρας..Αν και εφταιγε και ο εκαστοτε ψηλος που δεν καλυπτε καλα στο πικ ν ρολ.

Ντουντα βαλε μεσα Κεσελ να σε ξελασπωσει παλι γιατι σε πηρε ο υπνακος οταν επαιρνε τη διαφορα η Λιθουανια.

Εχεις δικιο αλλα κατι με χαλαει με την λιθουανια, ισως ειναι μια προκαταληψη μου επειδη τα τελευταια χρονια δεν τα παει και πολυ καλα στις διοργανωσεις, πάντα την θυμαμε ως μια ομαδα που εσκιζε το δυχτακι με 3ποντα.Σουτάραν υπο πιεση κ μεσα απο την τρυπα της βελονας μπορω να πω, ειχε παντα καλους κλασικους 3ποντακιδες, για τους 33αρηδες και ανω θα θυμαστε τους κουρτιναιτις, βαλτις βαλτερσ κλπ.Στις άλλες γραμμες μπορει να εχει καλους παικτες (ψηλους) αλλα η συνεργασια και η ομοιογενεια στο παιχνιδι τους μερικες φορες προδιδει τους στοχους της ομαδας, δλδ οι ψηλοι περνανε σε ατομικες ενεργειες παραπανω απ οτι πρεπει, και απ οτι ειδα χθες αν δεν εχαν Σαρας να τους φωναζει-καθοδηγει με λογια και με τις δικες του ενεργειες θα ειχαν προβλημα...
Εξακολουθω να πιστευω για χθες οτι αν τι κοουτσαρισμα ηταν ποιο καλο απο τον ΝΤΟΥΝΤΑ κ ειχε βαλει ΚΕΣΕΛΙ μεσα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα, αν και πιστευω οτι η Σερβια θα προκριθει, θα φθασει για μενα ημιτελικο.Ο ντουντα εδειξε σεβασμο στην διωργανωτρια και δεν την χτυπησε...χαμηλα παιχνιδια ομαδων υψηλου επιπεδου.Αν επεζε σοβαρα η ΣΕΡΒΙΑ θα ειχαμε διαφημισει μπασκετ με 3 παικτες να δινουν σοου, ΤΕΟ ΚΕΣΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΤΕΡ που την γλιτωσε απο τον οδοστρωτηρα που τρωει σερβους "Σοφο"
επαθα λαστιχο
η προκαταληψη υπαρχει γιατι απο το 2005 και εντευθεν παντα ειχαν απουσιες,ειδικα περυσι.
BULLET_GR
Να πω πάλι οτι η Τουρκια εχει ενα πολυ καλο παικτη και μελλοντικο κυριαρχο κατω απ την μπασκετα στην Ευρωπη ή και ΝΒΑ τον Καντέρ.Αλλά για τα του αγωνα η Γαλία ήταν πολυ καλητερη, ειχε το ΠΑΡΚΕΡ που θυμησε εποχες ΓΚΑΛΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΚΟΥΚΟΤΣ ΝΤΑΚΟΥΡΙ ΑΝΤΟΝΕΛΟ ΡΙΒΑΣ, ΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟ κλπ, οπου ενας παικτης τα εκανε ολα και σε εκανε να κολας στην τηλεοραση και να θαυμαζεις μπασκετ.
Ειχε φαντασια στις πασες στις ατομικες επιθετικες ενεργειες του.. αλλα γενικα ειχε κατι αερινο που θυμιζε παικτη απ τα παλιά που με το περυσιο ταλεντο του εκανε πραγματα απέναντι σε καλους αντιπαλους να φαινονται σαν σε προπονηση.
Ειδα και την καλητερη φαση απ τον ΜΠΟΤΟΜ τον Γάλο, τι εκανε το παλικάρι... κατεβηκε λες και δεν υπηρχε αντιπαλος και σηκωθηκε 1μ τουλαχιστο και καρφωσε σαν να μην υπηρχε κανεις μπροστα του.Αθλητικη-δυνατη (με 4 ευρωπαιους barkley και τον παρκερ)οπως πάντα, αλλά φετο ποιo μυαλομενη η Γαλια απο ποτε.
Μπορει να κανει την εκπληξη αν δε παιζει μόνο μεχρι την 3 περιοδο οπως παντα
jovan
QUOTE(plo koon @ Sep 7 2011, 22:21 ) *
ΥΓ: Νταξει το θάψιμο στον Τεοντοσιτς είναι επικό.

όντως ο Χατζή βρήκε ευκαιρία τώρα που πήγε τσσκα ο Τεο να τον θάψει για όλα αυτά που έχει κάνει στο ελληνικό μπάσκετ και στα καλά και ενάρετα ελληνόπουλα!!Που τόσο άδικα τους έτρωγε το ψωμί τους! ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif
PanosIlio
Και κάπως έτσι γίνεται μια ομάδα μπάχαλο... Ωραίος!!!!

http://www.superbasket.gr/permalink/146296.html

Χθες οι Γάλλοι πάντως σαν κλασσικοί Γκούφηδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι πήγαν να το χαρίσουν το ματσάκι αλλά ήταν τυχεροί.

Με 4/17 τρίποντα, ο Πάρκερ με 0/5 από τα οποία τα 3 ή 4 τα σούταρε στο 4ο δεκάλεπτο, έσπασαν τα καλάθια στην 4η περίοδο σουτάρωντας τρίποντα.
Και αφού έβλεπαν ότι δεν μπαίνουν, αντί να πάνε κοντά στο καλάθι να πάρουν κανένα φάουλ ή να κοιτάξουν τρέξουν, έκατσαν στη ζώνη των Τούρκων σαν χαζοί και σούταραν αλύπητα, πρέπει να έχτισαν 3 Πύργους του Άιφελ και 5 Αψίδες του Θριάμβου, είναι ιδανικοί αυτόχειρες οι τύποι.

Ισπανία, Γαλλία, Λιθουανία και Σερβία θα περάσουν από εδώ και πιθανότατα θα είναι και η τετράδα αυτή, εκτός και αν Ρωσία ή Ελλάδα κάνουν την έκπληξη ή γίνει κάτι άλλο πιο συνταρακτικό, αν και δεν το βλέπω.

xristos_metal
Υπο φυσιολογικες συνθηκες η Σερβια θα κερδιζε χθες. Νομιζω επαιξε πιο ορθολογιστικα. Απλα τα φοβερα ποσοστα των λιθουανων και η ανωριμοτητα του Τεοντοσιτς τους εδωσαν τη νικη. Οταν δε τα βαζουν ομως, οπως με την Ισπανια πχ τοτε μπορουν να φανε και 30 στο κεφαλι. Τετοιες εμφανισεις σε νοκ αουτ ματς δυσκολα γινονται και ποστευω θα εχει προβλημα η Λιθουανια στη συνεχεια. Αλλα μακαρι να παρει ενα μεταλιο γιατι ειναι η ομαδα που συμπαθω πιο πολυ, μετα την Ελλαδα παντα!
joi
QUOTE(PanosIlio @ Sep 8 2011, 12:16 ) *
Και κάπως έτσι γίνεται μια ομάδα μπάχαλο... Ωραίος!!!!

http://www.superbasket.gr/permalink/146296.html


Αν ισχύει (δεν την γνωρίζω την ιστορία καθόλου) είναι τρελή ντροπή. Αλλά κι ο άλλος γιατί δέχτηκε?
Παράξενο.
Zoys
Οι Λιθουανοί έμοιαζαν ασταμάτητοι χθες, αλλά σε αυτό βοήθησε και η κακή άμυνα των Σέρβων.
kseplenhs
Εγω νομίζω πως με τους λιθουανούς σε τέτοια μέρα,η άμυνα των σέρβων ήταν μετρημένα κουκιά.Οτι μπορούσαν το έκαναν.

Καταρχήν ο βαλαντσιούνας όταν ρόλαρε σήκωνε σκόνη πίσω του.Ουτε ο μπολτ δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιο αστραπιαίο κόψιμο μετά απο σκρίν.Σε άμυνα 2 με 2 ο αμυντικός δεν τον προλάβαινε με τίποτα.Ειδικά οταν ο ψηλός αμυντικός ήταν ο πέροβιτς,το θέαμα ήταν σαν να βλέπεις τον μαρέσκα να κυνηγάει προωθημένη μπαλιά.
Υστερα ήταν να δίνουν βοήθεια οι αμυντικοί που ήταν στα φτερά.Γινόταν η πάσα στον ακροβολισμένο...πάρτο τρίποντο.
Μετά όποτε ο αμυντικός πέρναγε πίσω απο τον σκρίνερ έτρωγε σουτ απο τον γκαρντ.Σάρας και καλνιέτις στα σουτ απο μέση απόσταση (Αλλά και στα τρίποντα) έκαναν θράυση μετά απο σκριν.

Μόνο υποθετικά θα μπορούσε να έχει ελπίδες η σερβία χτές και με υποθέσεις του στυλ "να μην έπαιρνε τις τεχνικές και τα αντιαθλητικά ο μίλος".Βέβαια η ιστορία του ματς έδειξε πως όποτε οι σέρβοι πλησίαζαν,έτρωγαν ένα τρίποντο και ένα έυκολο καλάθι μετά απο pick n roll και η διαφορά ξαναεκτοξευόταν.

Βλέποντας το πόσο ανταπεξήλθαν οι σέρβοι στη δοκιμασία με τους γάλλους (γιατί οι γάλλοι με τέτοια κορμιά είναι όντως δοκιμασία),πίστευα εκ των προτέρων πως θα βρουν πατήματα στους λιθουανούς.Αλλά οι λιθουανοί αν πιάσουν ρυθμό είναι άλλο ανέκδοτο.Και ειδικά όταν βγάζουν την ένταση και την επιθετικότητά τους και στην άμυνα,τον λυπάσαι τον αντίπαλο.
joi
QUOTE(kseplenhs @ Sep 8 2011, 13:17 ) *
Εγω νομίζω πως με τους λιθουανούς σε τέτοια μέρα,η άμυνα των σέρβων ήταν μετρημένα κουκιά.Οτι μπορούσαν το έκαναν.

Καταρχήν ο βαλαντσιούνας όταν ρόλαρε σήκωνε σκόνη πίσω του.Ουτε ο μπολτ δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιο αστραπιαίο κόψιμο μετά απο σκρίν.Σε άμυνα 2 με 2 ο αμυντικός δεν τον προλάβαινε με τίποτα.Ειδικά οταν ο ψηλός αμυντικός ήταν ο πέροβιτς,το θέαμα ήταν σαν να βλέπεις τον μαρέσκα να κυνηγάει προωθημένη μπαλιά.
Υστερα ήταν να δίνουν βοήθεια οι αμυντικοί που ήταν στα φτερά.Γινόταν η πάσα στον ακροβολισμένο...πάρτο τρίποντο.
Μετά όποτε ο αμυντικός πέρναγε πίσω απο τον σκρίνερ έτρωγε σουτ απο τον γκαρντ.Σάρας και καλνιέτις στα σουτ απο μέση απόσταση (Αλλά και στα τρίποντα) έκαναν θράυση μετά απο σκριν.

Μόνο υποθετικά θα μπορούσε να έχει ελπίδες η σερβία χτές και με υποθέσεις του στυλ "να μην έπαιρνε τις τεχνικές και τα αντιαθλητικά ο μίλος".Βέβαια η ιστορία του ματς έδειξε πως όποτε οι σέρβοι πλησίαζαν,έτρωγαν ένα τρίποντο και ένα έυκολο καλάθι μετά απο pick n roll και η διαφορά ξαναεκτοξευόταν.

Βλέποντας το πόσο ανταπεξήλθαν οι σέρβοι στη δοκιμασία με τους γάλλους (γιατί οι γάλλοι με τέτοια κορμιά είναι όντως δοκιμασία),πίστευα εκ των προτέρων πως θα βρουν πατήματα στους λιθουανούς.Αλλά οι λιθουανοί αν πιάσουν ρυθμό είναι άλλο ανέκδοτο.Και ειδικά όταν βγάζουν την ένταση και την επιθετικότητά τους και στην άμυνα,τον λυπάσαι τον αντίπαλο.


Συμφωνούμε σε πολλά όσο έχει να κάνει μόνο με χθες.
Αλλά από την άλλη και μόνο το γεγονός ότι οι Λιθουανοί νικήσανε με 10 πόντους μόνο σε παιχνίδι που πιάσανε τέτοια ποσοστά είναι ανησυχητικό για την άμυνα τους.
Πόσες φορές θα καταφέρουν να πιάσουν ρυθμό και μάλιστα στα πιο σφιχτά νοκ-ουτ παιχνίδια?
Αν τα καταφέρουν μπράβο τους και welcome back to 2003. Αλλά θα τα καταφέρουν?
Πάντως δεν χωρά αμφιβολία ότι το μπάσκετ τους όταν είναι σε αυτό το επίπεδο είναι χορταστικό θέαμα. Είναι σχολή τεράστια τα παλικάρια. Respect.
phoenix_93
QUOTE(PanosIlio @ Sep 8 2011, 13:16 ) *
Χθες οι Γάλλοι πάντως σαν κλασσικοί Γκούφηδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι πήγαν να το χαρίσουν το ματσάκι αλλά ήταν τυχεροί.

Με 4/17 τρίποντα, ο Πάρκερ με 0/5 από τα οποία τα 3 ή 4 τα σούταρε στο 4ο δεκάλεπτο, έσπασαν τα καλάθια στην 4η περίοδο σουτάρωντας τρίποντα.
Και αφού έβλεπαν ότι δεν μπαίνουν, αντί να πάνε κοντά στο καλάθι να πάρουν κανένα φάουλ ή να κοιτάξουν τρέξουν, έκατσαν στη ζώνη των Τούρκων σαν χαζοί και σούταραν αλύπητα, πρέπει να έχτισαν 3 Πύργους του Άιφελ και 5 Αψίδες του Θριάμβου, είναι ιδανικοί αυτόχειρες οι τύποι.


Και εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν το έβλεπα αλλά δεν τους έκατσε άσχημα που δεν είχαν συμπληρώσει τα 5 στο τέλος και κύλαγε ο χρόνος. Πολύ κακή διαχείριση της διαφοράς, το 90% των ευρωπαίων προπονητών θα έβαζε τον Πάρκερ να παίρνει φόρα από κέντρο και να πέφτει πάνω στους ψηλούς για φάουλ. Και ποστάρισμα, ποστάρισμα σε ότι κινείται.
Ο Μπατούμ πόσα χιλιόμετρα πίσω τους έχει αφήσει πίσω τους δικούς μας...
KingCrimson
QUOTE(phoenix_93 @ Sep 8 2011, 14:26 ) *
Ο Μπατούμ πόσα χιλιόμετρα πίσω τους έχει αφήσει πίσω τους δικούς μας...


oι Γαλλοι αν ποτε καταλαβουν τη διαφορα μεταξυ στιβου και μπασκετ, θα κανουν μεγαλα πραγματα μια μερα..tongue.gif
ViC
QUOTE(PanosIlio @ Sep 8 2011, 13:16 ) *
Χθες οι Γάλλοι πάντως σαν κλασσικοί Γκούφηδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι πήγαν να το χαρίσουν το ματσάκι αλλά ήταν τυχεροί.

Με 4/17 τρίποντα, ο Πάρκερ με 0/5 από τα οποία τα 3 ή 4 τα σούταρε στο 4ο δεκάλεπτο, έσπασαν τα καλάθια στην 4η περίοδο σουτάρωντας τρίποντα.
Και αφού έβλεπαν ότι δεν μπαίνουν, αντί να πάνε κοντά στο καλάθι να πάρουν κανένα φάουλ ή να κοιτάξουν τρέξουν, έκατσαν στη ζώνη των Τούρκων σαν χαζοί και σούταραν αλύπητα, πρέπει να έχτισαν 3 Πύργους του Άιφελ και 5 Αψίδες του Θριάμβου, είναι ιδανικοί αυτόχειρες οι τύποι.

Ακριβώς γι' αυτό δεν τους πιστεύω ιδιαίτερα. Θα βρεθεί κάποια στιγμή κάποιος και θα τους αποκλείσει (κάποιος εκτός από την Ισπανία)
πήγαν να χάσουν από Ιταλούς, Σέρβους και Τούρκους και τη γλύτωσαν 3 φορές. Ε δε θα τη γλυτώνουν συνέχεια!
captain charisma
http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/to...ia.1359985.html

δεν ξεχνανε οι λιθουανοι
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Sep 8 2011, 16:34 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/to...ia.1359985.html

δεν ξεχνανε οι λιθουανοι



Ουτε εγω!
<-------------


edit:Γιατι δε μου αλλαζει το avatar??? ohmy.gif
benchwarmer
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 8 2011, 21:53 ) *
edit:Γιατι δε μου αλλαζει το avatar??? ohmy.gif


Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, κανε ενα ριφρες στην σελιδα του προφιλ σου αφου το αλλαξεις...
Weekendman
Ωραίο ντέρμπι αν και σε λίγο πρώιμη ώρα αυτό το Ισπανία-Σερβία…

Δεν ξέρω πόσο πικ εν ρολ θα μπορούσαν να παίξουν οι Ισπανοί για να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες του Τεόντοσιτς η το γεγονός ότι από τους 3 σέντερ μόνο ο Κρστιτς μπορεί να ανταποκριθεί κάπως ,και αυτός δεν μπορεί να καλύπτει πάντα τον Τεόντοσιτς όταν είναι στον κόσμο του…

Αλλά βλέπωντας τους ψηλούς με Ρέγες,Ιμπάκα,και τα αδέρφια Γκασόλ ,δείχνει σαν ακόμα πιο ασφαλή επιλογη απο το πικ εν ρολ το να τους τροφοδοτήσεις στο ποστ και μετα άσε τους ψηλούς να κάνουν την δουλειά κάτι που ειδικα τα αδέρφια Γκασόλ κάνουν πολύ καλά ,και όταν πέσουν οι βοήθειες απο τον αντίπαλο θα αναλάβουν σουτέρ όπως ο Καλντερόν,ο Ναβάρο κτλ

εδω απορώ ποιος Σέρβος και πως θα μπορεσει να ανακόψει ένα θηρίο σαν τον Παου Γκασόλ στο 4(Μάτσβαν ίσως),απλά ο λόγος που οι Ισπανοί δεν καταφέρνουν να δείχνουν ανάλογα κυριάρχοι του υλικού είναι η μεγάλη αστοχία στα σουτ που έχουν και δεν ανταποκρίνονται στις ανάλογες μεγάλες θεωρητικές δυνατότητες τους στον τομέα αυτό

Αν έχουν την ευστοχία και στα σουτ που θεωρητικά μπορούν ακόμα και όχι σε επίπεδα του πρόσφατου παιχνίδιου με την Λιθουανία,θα ανεβάσουν την επιθετική παραγωγή τους σε επίπεδα υψηλά για τον αντίπαλο αφού έτσι και αλλιώς η Σερβία πρέπει η να διπλοκαλύψει τους ψηλούς και να αφήσει τα σουτ, η να αφήσει 1 εναντίον 1 τους Γκασόλ να αλωνίζουν για να δώσει μεγαλύτερη βάση στους σουτέρ της Ισπανίας


Οι Σέρβοι θα παίξουν την συνεργασία Τεόντοσιτς-Κρστιτς απεναντι στον Μάρκ Γκασόλ και θα επωφεληθούν αρκετά,
Και όταν είναι ο Σαβάνοβιτς θα προσευχηθούν να βάλει τα σουτ απέναντι στον Παου Γκασόλ (η όποιον άλλον μπει) ,θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και την διαφορά ταχύτητας αλλά ο Γκασόλ είναι άνθρωπος που δεν θα τσιγκουνευτεί στην τάπα κοντά στην ρακέτα...(προτιμότερο να τον πιάσουν κορόιδο αν μπορούν μέσω συνεργασίας με τον κοντό)


αν προσφερθεί και ένας Ράσιτς,Κεσελυ(η και οι 2 μαζί) και εξακολουθήσει να είναι άστοχή η Ισπανία στα σουτ το παιχνίδι παίζεται…

Παρα τις ήττες οι Σέρβοι είναι από τις ομάδες που θα πίστευα αρκετά με πολύ για καταπολέμηση αντιπαθών και ταλαντούχων Ισπανων
str
μια ερωτηση επειδη κοιταγα τα στατιστικα της ισπανιας.. μετραει ως ασιστ ακομα και αν δωσεις πασα και ο συμπαικτης κερδισει φαουλ σε προσπαθεια για καλαθι???

στο επισημο σαιτ μετραει και τετοια ως ασιστ..πχ πασα του καλδερον στο γκασολ για λευ απ ή μπακ ντορ αυτος ετοιμος για καλαθι προσπαθει να σουταρει πχ με τη μια και δεχεται φαουλ (αν εμπαινε το καλαθι ηταν ασιστ καθαρη) μετα βαζει τη βολη και η ασιστ χρεωνεται κανονικα στον καλδερον..

benchwarmer
QUOTE(str @ Sep 9 2011, 14:52 ) *
μια ερωτηση επειδη κοιταγα τα στατιστικα της ισπανιας.. μετραει ως ασιστ ακομα και αν δωσεις πασα και ο συμπαικτης κερδισει φαουλ σε προσπαθεια για καλαθι???

στο επισημο σαιτ μετραει και τετοια ως ασιστ..πχ πασα του καλδερον στο γκασολ για λευ απ ή μπακ ντορ αυτος ετοιμος για καλαθι προσπαθει να σουταρει πχ με τη μια και δεχεται φαουλ (αν εμπαινε το καλαθι ηταν ασιστ καθαρη) μετα βαζει τη βολη και η ασιστ χρεωνεται κανονικα στον καλδερον..


Ναι, αν μπει εστω μια βολη.. Ισχυει εδω και 1-2 χρονια νομιζω.
Manu7
Απίστευτη πάσα πίσω από την πλάτη του Πάου Γκασόλ με double team στημένο πάνω του.

ΕΝΤΙΤ:Μπιέλιτσα OMG!!

Kαλά δώστε καμιά 35 φορές επανάληψη στη βολή...

Χαχα...0/2 ο Ναβάρο..
Anubis
Οσο καλη ομαδα ειναι οι Ισπανοι τοσο αχωνευτοι προσπαθουν να γινουν...
damian
Έλεος.......
pmam
BALL DONT LIE!!!
plo koon
Αρχίσαμε τα καραγκιοζιλίκια
Razorblade Fish
Μπραβο σοφε,ασε λιγο ακομα τον Μαριανοβιτς στον αγωνα.
damian
QUOTE (Razorblade Fish @ Sep 9 2011, 16:04 ) *
Μπραβο σοφε,ασε λιγο ακομα τον Μαριανοβιτς στον αγωνα.


Λίγο ακόμα και δε θα βρίσκει συμβόλαιο....
phoenix_93
QUOTE(pmam @ Sep 9 2011, 16:01 ) *
BALL DONT LIE!!!

Χαχα, Rasheed forever.
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ Sep 9 2011, 16:04 ) *
Μπραβο σοφε,ασε λιγο ακομα τον Μαριανοβιτς στον αγωνα.

Έχει τίποτα φάουλ ο Κριστιτς και δεν τον ξαναέβαλε από την πρώτη περίοδο?

Φαίνεται πολύ η απουσία του Βελίτσκοβιτς ως κορμί και μόνο για την άμυνα γιατί μετά τον Σαβάνοβιτς
κανείς άλλος δεν μπορεί να μαρκάρει στη θέση 4.
a.car



αν έβαζε ο Λιάκος το Μαριάνοβιτς πάνω στον Γκασόλ θα του είχαμε αφαιρέσει την ιθαγένεια.
Anubis
Μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι την δυναμη τους οι Ισπανοι την βρισκουν απο τους ψηλους και οχι απο τους κοντους. Ομαδες με καλους ψηλους οπως η γερμανια η ομαδες με βαθος στους ψηλους οπως η Τοουρκια τους δυσκολεψαν..
Αντιθετα κανεις θα περιμενε να παιρνουν την δυναμη απο τις θεσεις 1-3 με Καλντερον,Ρουμπιο,Ναβαρο,Ρουντι, Σαν εμετεριο και Κλαβερ..

Ενταξει ειναι γελοιο αυτο που γινεται...
damian
Βρε τα παιδιά........
Manu7
Τι δίνει ο Ιταλός ρε ?

Μπράβο Ντούντα...Εύγε στα γεράματα σου...
plo koon
Fuck this. Πάρε την ομάδα ρε ντούντα και φύγε
damian



Δεν ξεχνώ....
sakissab
Αν δεν νικήσουν και σήμερα οι Ισπανοί, καλύτερα ας αποχωρήσουν απ' τη διοργάνωση.
Συμφωνώ 100% ότι είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά αλλά παράλληλα τόσο αηδιαστική.

Για να τα λέμε όμως όλα, οι Σέρβοι είναι σαν να αυτοκτονούν. Μία ο Κρίστιτς και μία ο Ίβκοβιτς. Πρέπει να μπει η λέξη πειθαρχία στο λεξιλόγιο του πάγκου τους.
Αγωνιστικά, δε βλέπω να γυρνάει το ματς η Σερβία. Θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να ξαναμπεο στο ματς.
SoKRaM
Πως ημουν σιγουρος οτι στη τελευταια επιθεση στο ημιχρονο για τους Σερβους θα εριχνε τριποντο ο Τεοντοσιτς απο τα 8-9 μετρα... αλλα τελικα επεσα εξω... η μηπως προσπαθησε να ριξει τριποντο και η μπαλα χτυπησε στα χερια των Ισπανων και κατεληξε στον Σαβανοβιτς?
mephisto22
Τους εχω σιχαθει πια.Ας τους το δωσουν απο τωρα να τελειωνουμε.Δεν παλευεται αλλο αυτο το πραγμα.Τελος.
Weekendman
QUOTE(Anubis @ Sep 9 2011, 16:08 ) *
Ενταξει ειναι γελοιο αυο που γινεται...

Διαιτησία για να γουστάρει ο T.W.I.S.M αν και προσωπικά απο πλευράς αντιπάθειας βάζω πιο πάνω τους Ισπανούς απο τους Σέρβους

δύσκολο να περιορίσεις την οικογενειακή επιχείρηση Γκασόλ είναι δεδομένο, όμως στην επίθεση πρέπει να προβληματιστούν περισσότερο οι Σέρβοι δύσκολο ήταν έτσι και αλλιώς να περιόριζαν αμυντικά τους Ισπανούς στους 60 πόντους...
Razorblade Fish
Ολοι εσεις που τους εχετε σιχαθει βλεπετε μπασκετ απο το 2005 και μετα να υποθεσω...Γιατι εγω εχω σιχαθει τους Σερβους με την αλητεια και την κουτοπονηρια τους οποτε δεν τους σφυριζουν 90-10 οπως γινοταν μεχρι το 2002...Το απολαμβανω το σημερινο!Παμε ρε Ισπανια!
SoKRaM
QUOTE(damian @ Sep 9 2011, 16:14 ) *



Δεν ξεχνώ....


Ειναι λιγο fail η μου φαινεται? Η Σερβια εχει κοκκινο-μπλε-ασπρο , αυτο ειναι μπλε ασπρο κοκκινο . Ετσι οπως ειναι , ειναι σαν να λενε οτι επαιξαν με τους Γαλλους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.