Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ - Α' ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
filologos
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
erasitexnis
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ 1-2
Αν και η διαφορά δημιουργήθηκε στο τέλος, ο ΚΑΡΕΑΣ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια. Ηξερε τι ήθελε στο γήπεδο και με πάθος και σκληρή άμυνα κέρδισε την υποτονική και κατώτερη των δυνατοτήτων της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
His Airness
ο Πρωτέας απέδρασε χθες από το Γκύζη με τρίποντο στην εκπνοή από τον έφηβο της ομάδας
που σούταρε όταν η μπάλα έφτασε ανέλπιστα στα χέρια του βρίσκοντας στεφάνη, ταμπλό ψηλά σχεδόν δοκάρι και μέσα.

Νίκη που τον διατηρεί σε θέσεις play off και κάνει πολύ δύσκολη την συνέχεια για το Γκύζη
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
¨Εστω και δύσκολα θα βγει η έδρα.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1
Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1
Το θέλει ο Φίλιππος για να μην έχει θέματα.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Πιστεύω στον Καρέα και μέσα στην έδρα του έχει δείξει οτι μπορεί να πάρει τα derby.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
Derby κι εδώ. Θα ποντάρω στο έμπειρο Γαλάτσι.

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν οι γηπεδούχοι.

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2
Δε νομίζω οτι ο Κυψελιακός μπορεί να κοντράρει τους πρωτοπόρους.

Καλή επιτυχία σε όλους.
filologos
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

gspara
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 2

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

doctor_dru
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
nikolas_asteri
Από την πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος με το Γαλάτσι (πριν καμιά 15ριά χρόνια), τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό το σωματείο της πλάκας.

Αλήτες, κάφροι και άσχετοι. Όλοι μαζεμένοι. Είναι απίστευτο πως μπορεί ο ένας βλάκας να βρίσκει τον άλλον και να κολλάνε όλοι μαζί στο πέρασμα του χρόνου. Οπαδοί, παίκτες, προπονητές. Πραγματικά απίστευτο.

Μακρή μετά το σημερινό, αν είχες λίγο φιλότιμο, θα το έκοβες. Δεν το έκανες κατά λάθος. Σε γλένταγε ο πιτσιρίκος για 35 λεπτά και είπες να δείξεις πόσο "μάγκας" είσαι. Ντροπή σου. Ντροπή πραγματικά.

Σκεφτείτε να έχετε να πάτε στη δουλειά σας την επόμενη μέρα και να μην είστε σε θέση να εργαστείτε γιατί ένας αργόσχολος, αμόρφωτος τσογλαναράς αποφάσισε έτσι. Αυτό σκεφτείτε. Να πηγαίνετε για μπασκετάκι, να ξεδώσετε λίγο από την καθημερινότητα και να καταλήγετε με 6 μήνες γύψο.

Ατυχήματα γίνονται. Αυτό δεν ήταν ατύχημα.

Περαστικά σου Κωνσταντίνε.
erasitexnis

Τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, κοσμούν με τη παρουσία τους αθλητές μεγάλης ή μεγαλύτερης ηλικίας με μεγάλη διαδρομή και σπουδαία προσφορά στο ερασιτεχνικό μπάσκετ. Ακόμα και αν πια δεν πρωταγωνιστούν στον αγώνα είναι πρώτοι στον κατευνασμό των εντάσεων, σεβόμενοι αντιπάλους, διαιτητές και φιλάθλους. Αλλά κυρίως ενθαρρύνουν , χειροκροτούν και συμβουλεύουν τους νεώτερους και ταλαντούχους. Επειδή πραγματικά αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό, θέλουν και προσπαθούν να υπάρχει συνέχεια. Όταν το άστρο του μπασκεμπολίστα δύει, τότε είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανατείλει το άστρο του αθλητή, του ήθους και των αρχών.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι (ευτυχώς λίγοι) που επίσης έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, οι όποιοι όμως θεωρούν ότι τώρα πια το γήπεδο είναι ένα κακόφημο μπάρ και ο αγώνας είναι ένας καβγάς τσαμπουκάδων, που πρέπει να κερδίσει ο πιό "βρώμικος". Βρίζουν, δέρνουν, προσβάλουν επιδιώκοντας την επευφημία των λίγων άρρωστων οπαδών.
Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι έρχονται νεώτεροι, ταλαντούχοι και πιστεύουν ότι το μπάσκετ πρέπει να τελειώσει μαζί τους και δεν διστάζουν ακόμα και να «τελειώσουν» τον μικρό και καλύτερο πλέον αντίπαλο.
ΛΥΠΑΜΑΙ γι αυτούς αλλά περισσότερο ΛΥΠΑΜΑΙ για εκείνους που τους υποθάλπουν, τους ενθαρρύνουν και τους ανέχονται.
jhantzop
QUOTE(nikolas_asteri @ Feb 3 2017, 02:53 ) *
Από την πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος με το Γαλάτσι (πριν καμιά 15ριά χρόνια)
...
Περαστικά σου Κωνσταντίνε.


Παραβίαση κανονισμού 3 και φάουλ.
NoExcuses
Τσογλαναρία μαζεμένη,με καθοδηγητή το μεγαλυτερο καραγκιόζη του Αττικου μπάσκετ.
Περαστικά Κων/νε.
Μακρή ενταξει δε θα προλάβει τα ντέρμπι... Ξερεις εσυ.
Κουμάρα αλήτη τα ιδια προσπαθούσες και στο παιδικο.
Δεκτή η ποινη προκαταβολικά.
ΣΟΥΛΗΣ
Οι χαρακτηρισμοί που απεδώθησαν από τους προλαλίσαντες δεν είναι δίκαιοι και αντικειμενικοί. Και αυτό γιατί αποτελούν χάδι για τον αήθη, αναξιοπρεπή , καιροσκόπο, άνανδρο , τρισάθλιο Κουμαρά, και τους λοιπούς παράγοντες του αισχρού Γαλατσίου.
Δεν είναι δε, τυχαίο ,ότι αυτή η άποψη είναι καθολική...
NoExcuses
Απο FB Ολυμπιάδας Παπαγου

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...
Δυστυχώς σήμερα Πέμπτη 2/2/2017 και στον εκτός έδρας αγώνα του Ανδρικού Τμήματος του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου εναντίον του ΑΟ Γαλατσίου γίναμε μάρτυρες της δυσφήμισης του αθλήματος, εκμηδενισμού των ηθικών αξιών των αρχών του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και μη τήρησης του φίλαθλου πνεύματος!
Σήμερα ερμηνεύτηκε ξεκάθαρα η επιθετικότητα στο χώρο του αθλητισμού δηλαδή η κάθε προσπάθεια ή ενέργεια ενός αθλητή να κινηθεί εναντίον άλλου και μάλιστα με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικής βλάβης.
Από την έναρξη του αγώνα και για όλη τη διάρκεια του αγώνα 2-3 οπαδοί και όχι φίλαθλοι του ΑΟ Γαλατσίου έβριζαν εν χορώ τους διαιτητές του αγώνα, μαζί τους και συνοδευόμενες με τις ιαχές και ύβρεις αυτών, οι μόνιμες και έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή και αρκετών παικτών του ΑΟ Γαλατσίου σε όλες τις αποφάσεις των διαιτητών.
Δυστυχώς αυτό το κλίμα και αυτές οι συμπεριφορές και ενέργειες είναι αντικανονικές μεν, με τους κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων, αλλά δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να τις επιλύσουμε δε.
Δυστυχώς όμως η επιθετική ενέργεια από αθλητή σε αθλητή εκ προθέσεως με αποκλειστικό σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και ναι μπορούμε να καταλογίσουμε την ηθική ευθύνη με ανάλογες διοικητικές ή πειθαρχικές ή ακόμη και ποινικές ή άλλες κυρώσεις.
Και συγκεκριμένα, 4 λεπτά και 30 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα και ενώ η ομάδα μας Ολυμπιάδα Παπάγου ήταν μπροστά στο σκορ με συν 8 πόντους, σε αιφνιδιασμό του παίκτη μας Μόκκα Κωνσταντίνου Νο7, ενώ βρισκόνταν εντελώς μόνος του σε τελείωμα - σκοράρισμα και πραγματικά στο υψηλότερο σημείο μετά από άλμα, ο αντίπαλος παίκτης του ΑΟ Γαλατσίου Μακρής Γ. Νο6 ήρθε από πίσω με ταχύτητα και χτύπησε με πολεμικής τέχνης κίνηση, ωθώντας βιαίως τον αθλητή μας εκτός γηπέδου προκαλώντας την σφοδρότατη πτώση του, με αποτέλεσμα κατάγμα στον καρπό του χεριού 3ου βαθμού και κάκωση με αιμάτωμα στην λεκάνη του σώματος. Αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις για την χειρουργική ή όχι αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού.
Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη ενέργεια δόθηκε απλά αντιαθλητικό φάουλ και το 5ο για τον παίκτη και το καλάθι φυσικά δεν μπήκε. Να σημειώσουμε ότι ο 19χρονος παίκτης της Ολυμπιάδας Παπάγου Κώστας Μόκκας μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα!
Ο ίδιος παίκτης του ΑΟ Γαλατσίου Μακρής Γ. Νο6 σχεδόν σε όλα τα σφυρίγματα και απόφασεις των διαιτητών κατά της ομάδας του, προκαλούσε και χτυπούσε εκτός φάσης οποονδήποτε παίκτη της Ολυμπιάδας έβρισκε μπροστά του, λες και για τις αποφάσεις των διαιτητών του έφταιγαν οι αντίπαλοι παίκτες.
Οφείλουμε να αναφέρουμε για την ιστορία, ότι ο προπονητής του ΑΟ Γαλατσίου, ο διαμαρτυρόμενος σε κάθε απόφαση των διαιτητών, είναι αυτός που στον τελικό παίδων ανόδου στην Α ΕΣΚΑ και πάλι με την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου, ήταν αυτός που αποβλήθηκε από το γήπεδο για διαμαρτυρίες και ύβρεις προς τους διαιτητές.
Ειλικρινά λυπόμαστε για το γεγονός και για ότι συμβαίνει γενικότερα στο Πρωτάθλημα Β´ ΕΣΚΑ Ανδρών, όπου η ομάδα του Ανδρικού της Ολυμπιάδας Παπάγου πρωταγωνιστεί, με ρόστερ 22-23 ετών μ.ο., με πολλά ταλαντούχα παιδιά, με πλούσια αθλητικά προσόντα, παίζοντας γρήγορο και σύγχρονο μπάσκετ, δεν γίνεται δυστυχώς αποδεκτή από αντίπαλες γηρασμένες ομάδες, με ρόστερ που δεν μπορούν προσφέρουν θέαμα, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε άμυνες και επιθέσεις λόγω κακής φυσικής κατάστασης και για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα, του προπονητή τους και της ομάδας τους ενεργούν "δυναμικά", "υβριστικά", "ποδοσφαιρικά" , αντιαθλητικά!
Φτάνει πια! Αφήστε τους νέους αθλητές, τους ταλαντούχους και μη και όλα τα παιδιά να παίξουν μπάσκετ και να προβάλουν και να προωθήσουν αυτό το τόσο όμορφο άθλημα.
Με εξαίρεση και όλο το σεβασμό σε παίκτες ευγνωσμένης αξίας, με ήθος, λατρεία για το μπάσκετ, που έχουν προσφέρει και έχουν χύσει ιδρώτα στα παρκέ αλλά σέβονται τους συναθλητές τους, διαιτητές, προπονητές και παράγοντες. Όλοι εσείς μείνετε στο χώρο και μεταλαμπαδεύστε τις ηθικές αξίες του αθλητισμού και τα μυστικά του μπάσκετ στους νεότερους. Για τους άλλους που δεν το έχουν και δεν μπορούν, υπάρχουν τα ανεξάρτητα και τα εργασιακά πρωταθλήματα.
Η Ολυμπιάδα Παπάγου θα συνεχίσει.
Για το μπάσκετ. Για τον αθλητισμό και τις αξίες του.
19 χρόνε Κώστα Μόκκα, Περαστικά!
Gkos
Πραγματικα πολυ κριμα για το παιδι ...!


QUOTE (jhantzop @ Feb 3 2017, 10:06 ) *
Παραβίαση κανονισμού 3 και φάουλ.



Αιτουμαι απαλειφη της ποινης και προσφευγω στο ΑΣΕΑΔ του φορουμ!
nikolas_asteri
QUOTE (Gkos @ Feb 3 2017, 15:29 ) *
Πραγματικα πολυ κριμα για το παιδι ...!

Αιτουμαι απαλειφη της ποινης και προσφευγω στο ΑΣΕΑΔ του φορουμ!


Χαχα, να είσαι καλά αλλά καλώς πράττει ο mod wink.gif
North_gato
QUOTE (nikolas_asteri @ Feb 3 2017, 17:55 ) *
Χαχα, να είσαι καλά αλλά καλώς πράττει ο mod wink.gif



Θα διαφωνησω, αλλα αυτο δεν θα αλλάξει την απόφαση του mod.

Αν ήμουν παθών η σωματείο του παθόντος θα διερευνούσα την δυνατότητα ποινικής δίωξης. Μεγαλοψυχίες σε τέτοια περιστατικά περιττεύουν.
Αν ημουν διαιτητης θα κρατούσα το δελτίο του δραστη και θα έγραφα το περιστατικο στο φύλλο αγώνος..
Αν ήμουν ΕΣΚΑ θα εφάρμοζα τον κανονισμο για αυτές τις περιπτωσεις.
Τελος αν ήμουν προεδρος του Γαλατσίου θα καρφωνα το δελτίο του δραστη στην οροφή του γηπέδου.
ΣΟΥΛΗΣ
Ορθότατη κατά πάντα η προσέγγισή σου. Δύσκολα όμως θα λάβει χώρα κάτι από όσα αναφέρεις. Εγκληματικά αδιαφορούν οι πάντες!!!
Flash3P
Κρίμα για το παλικάρι της Ολυμπιάδας. Περαστικά του και γρήγορη ανάρρωση. Δυστηχώς κάποιοι συνταξιούχοι δεν καταλαβαίνουν πως μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό και πως κάποιοι το πρωί θα ξυπνήσουν και θα πάνε στις δουλειές τους. Τέτοιες ενέργειες πραγματικά πρέπει να τιμωρούνται. Το κρέμασμα του δελτίου είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει. Είναι δυσφήμιση για τον αθλητισμό, το μπάσκετ, την ΕΣΚΑ και ακόμα και για το ίδιο το Γαλάτσι το οποίο είναι ο περίγελος των τοπικών εδω και μερικά χρόνια με αυτά που επικρατούν μέσα στην ομάδα. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος δεν σέβεται τον ευατό του, με νοιάζει όμως να σέβεται τον αντίπαλο,συμπαίχτη,προπονητή ή πιτσιρικά του συλλόγο που έρχεται στο γήπεδο να δει την αντρική του ομάδα. Μακριά τέτοιες συμπεριφορές από όλα τα σωματεία και τα γήπεδα.... Κρίμα και πάλι...
NoExcuses
Ανακοινωςη ΑΟ Γαλατσιου.
Αν και διαφωνούμε στο αν υπήρχε πρόθεση, ειναι τουλάχιστον το ελάχιστο.
Δε δέχομαι προσωπικά το ότι δεν έγινε κάτι επι τούτου απο τη στιγμή που γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος τύπος εχει ζητήσει απο παιδί.. ΠΑΙΔΑ να τραυματίσει ΠΑΙΔΑ, σε συγκεκριμένο σημείο, σε συγκεκριμένο πόδι που είχε τραυματιστεί παλαιότερα.. το παρά έκανα εύκολο. Τέλος πάντων η αλήθεια ειναι ότι δε περίμενα ούτε αυτο άρα ειναι ενα άλμα.

Αγώνας ανδρικού ΑΟ Γαλατσιου - ΑΣ Ολυμπιάδα Παπαγου Β' ΕΣΚΑ

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Γαλατσίου μετά το παιχνίδι με τον ΑΣ «Ολυμπιάς Παπάγου», την αντιαθλητική συμπεριφορά του αθλητή μας Μακρή Γεωργίου που είχε σαν συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της Μόκκα Κωνσταντίνου, αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:

1. Τιμωρεί τον παίκτη Μακρή Γεώργιο με απαγόρευση συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας επ' αόριστον, ανάλογο χρηματικό πρόστιμο, ανεξάρτητα από την τιμωρία που θα του επιβάλλει (αν του επιβάλλει) η ΕΣΚΑ.
2. Εκφράζει σύσσωμο το ΔΣ τον αποτροπιασμό του στην αντιαθλητική ενέργεια που στοίχισε το τραυματισμό του αθλητή Μόκκα, την πλήρη αντίθεσή του σε πράξεις βίας και βρίσκεται αλληλέγγυο ηθικά και υλικά σε οποιαδήποτε ζημία προκάλεσε η ανωτέρω κατάπτυστη πράξη.
3. Διατρανώνει την κάθετη και σταθερή προσήλωσή του στα ιδεώδη και στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και διατυπώνει το λιγότερο μία συγνώμη προς το φίλο σωματείο, τον αθλητή που τραυματίστηκε και την οικογένειά του εκφράζοντας την απεριόριστη συμπάθειά μας.
4. Διαχωρίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη θέση μας από συμπεριφορές «φιλάθλων» και «οπαδών» του ΑΟ Γαλατσίου οι οποίοι βρίσκονται στο γήπεδο καθυβρίζοντας ή προπηλακίζοντας αγωνιζόμενους και διαιτητές. Οι δικοί μας φίλαθλοι είναι υγιείς φίλαθλοι, οικογενειάρχες, γονείς αθλητών μας από αγωνιστικά τμήματα ή τις υποδομές και οι ίδιοι οι αθλητές μας, και όχι χούλιγκανς ή ποδοσφαιρικοί αγροίκοι οι οποίοι καμμία θέση δεν έχουν στην ομάδα μας. Δυστυχώς οι αθλητικοί χώροι δεν αστυνομεύονται στις μικρές κατηγορίες και τα γήπεδα ως δημόσιοι χώροι είναι αδύνατον να έλεγθούν ως προς την ταυτότητα των εισερχομένων ατόμων, αλλοιώς θα είχε εξαλειφθεί παντελώς και το φαινόμενο της βίας στους αθλητικούς χώρους στη Χώρα μας συνολικά.

Θέλουμε τέλος να καταστήσουμε σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο: η ομάδα ανθρώπων που διοικεί τον ΑΟ Γαλατσίου, ο καθένας ατομικά αλλά και ως ΔΣ δεν διανοούμαστε να κερδίσουμε αγώνα σε οποιαδήποτε κατηγορία με οποιοδήποτε αθέμιτο μέσο εντός ή εκτός παρκέ! Θεωρούμε δε τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα αρετές που καλλιεργούνται στα παιδιά μας μέσα στους αθλητικούς χώρους, δημιουργώντας αδαμάντινους χαρακτήρες και δίνοντας τους διεξόδους από επιβλαβείς επιλογές Πιστεύουμε λοιπόν ότι η νίκη αποτελεί επιβράβευση του αθλητή για την προσπάθεια που κατέβαλε, της στερήσεις στις οποίες υπέβαλε εαυτόν και όχι μία στείρα διάκριση η οποία αποκτάται με ανοίκειους τρόπους μόνο και μόνο για τη διάκριση.

Δεν θα πρέπει λοιπόν κανείς όταν ασκεί κριτική (αποδεκτή, χρήσιμη και απαραίτητη) να συγχέει το πάθος για τη νίκη με ατυχή περιστατικά και να τα προσωποποιεί ή να τα γενικεύει. Το Γαλάτσι αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου και της καθημερινότητας οι οποίοι με χίλιες στερήσεις και αντιξοότητες πληρώνουν στα σωματεία για την εκγύμναση των παιδιών τους με μόνο στόχο τη χαρά να τα καμαρώσουν να αγωνίζονται. Αυτό το πάθος μοιράζεται ο εκάστοτε προπονητής μαζί με τους αθλητές του, αυτό προσπαθεί, σε αυτό συμμετέχει. Αναφερόμαστε ξεκάθαρα σε μία αναγωγή στο παρελθόν που έγινε από το φίλο σωματείο «Ολυμπιάς Παπάγου» και μία ατυχή απόπειρα ταύτισης και παραλληλισμού με το χτεσινοβραδυνό αγώνα. Επιπλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε ομάδας η κατάρτιση του ρόστερ σε ηλικίες αθλητών, όπου εν προκειμένω, ο ΑΟ Γαλατσίου διαθέτει πάνω από τους μισούς 19-23 ετών. Απόδειξη αυτού είναι ότι ο πρώτος σκόρερ χτες ήταν ο 22χρονος Οικονομοπουλος με 19 πόντους.

Ως επίλογο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το galatsisports.gr και προσωπικά τον κ. Κοντώση διότι ως θεματοφύλακας ηθικών αξιών και του αθλητικού ιδεώδους, έσπευσε να μας καταγγείλει και να μας νουθετήσει στηριζόμενος αποκλειστικά στην ανακοίνωση του ΑΣ «Ολυμπιάς Παπάγου» πριν ακούσει τη γνώμη και την αντίδρασή μας, αυτοδιοριζόμενος ως προστάτης της αξιοπρέπειας των Γαλατσιωτών, ηθικός στυλοβάτης του αθλητισμού και διατηρών το αλάθητο, αδεκαστος κριτής. Ειλικρινά χαιρόμαστε που κινείται πιο γρήγορα και από την ΕΣΚΑ!

Το ΔΣ
rastaman
Θα θελα να σχολιάσω την ανακοίνωση της ομάδας του Γαλατσίου που όσες φορές και να την διαβάσω γελάω για όλα αυτά που γράφει μέσα και προσπαθεί να πείσει αυτούς που δεν ξέρουν.

Ποιο ΔΣ Γαλατσίου ρε παιδιά υπογράφει αυτή την ανακοίνωση, γαλάνε και οι πέτρες.
Ολα εκει τα χειριζεται ο γνωστος ανθρωπος (που δεν αξιζει καν να αναφερεται το ονομα του), που θεωρεί τον συλλογο μαγαζι του και εχει βάλει ανθρωπους που δεν ξερουν, εχουν ομως την τρελα να λενε ότι ειναι προεδρος, γραμματεας, εφορος ... και τους κοροιδευει για να κανει την δουλεια του και να βγαλει λεφτα απο την ερασιτεχνικη ομαδα του Γαλατσιου, οπως κανει χρονια σε οποιες ομαδες και αν εχει δουλεψει απο τις οποιες καμια δεν εχει καλη σχεση μαζι του. Στο Γαλατσι όμως οχι εχει καταφερει να κανει την ομαδα μαγαζι του και να κανει ότι θελει.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε ότι οποιον και να ρωτησεις απο το χωρο του ερασιτεχνικου μπασκετ για τον συγκεκριμενο σφιγγει τα χειλη και κουναει με απογοητευση το κεφαλι.
Για αυτο καλο θα ειναι η ανακοινωση να εχει την υπογραφη του κυριου και οχι του ΔΣ γιατι εκθετονται και οι υπολοιποι που απλα υπαρχουν στο συλλογο.
Κυριε (τροπος του λεγειν) μιλάτε στην ανακοινωση οτι ειστε αλληλεγγυοι ηθικα και υλικα στην οποιαδηποτε ζημια του αθλητη της Ολυμπιαδας ...... κατι αναλογο ομως δεν πραξατε στον δικο σας αθλητη που τραυματιστηκε σε αγωνα του εργασιακου πρωταθληματος που εσεις ο ιδιος πηρατε στην ομαδα που προπονειτε εκει, γιατι έχετε σαν μοναδικο στοχο την νικη και οχι την συμμετοχη και το ευ αγωνιζεστε οπως αναφερετε στην ανακοινωση ακομα και σε πρωταθληματα που παιζουν εργαζομενοι εταιριων για την πλακα τους και αφησατε τον αθλητη σας να επομιστει μόνος του τα εξοδα μιας επεμβασης χιαστων με την δικαιολογια οτι δεν το επαθε σε αγωνα της ομαδας. Το καλυτερο όμως είναι οτι δεν ειχατε καν την ηθικη και την ευθιξια να του το πειτε ο ίδιος και βαλατε την βιτρινα της ομαδας να του το πει.
Αλλα τι να περιμενει κανεις από εναν ανθρωπο που στο βωμο της νικης, της δικης του επιτυχιας και του κερδους δεν σεβεται ουτε τους γηγενεις αθλητες του Συλλογου, που θέλουν να παιξουν μπασκετ και επειδη συμφωνα με τα δικα του κρητηρια δεν μπορουν, ειναι προτιμοτερο να καθονται στον παγκο και να μην τους χρησιμοποιεί για να παιζουν οι 33+, θεμιτο και αυτο γιατι θέλει να νικαει και γιατι καποια παιδια ισως να μην μπορουν να ανταποκριθουν. Οταν ομως αυτα τα παιδια που δεν παιζουν, που τους εχει χαλασει την ψυχολογια αποφασιζουν να φυγουν για να πανε να παιξουν σε ομαδες χαμηλοτερης κατηγοριας για να ευχαριστηθουν το ερασιτεχνικο τους χομπι , ο κυριος αυτός θέλει να βγάλει και αλλα λεφτα ζητώντας υπερογκα ποσά για ελευθερας αλλά και για υποσχετικη, ποσα που σε τετοιους καιρους οι ομαδες και οι γονεις των αθλητων δεν εχουν και δεν μπορουν να διαθεσουν με αποτέλεσμα τα παιδια αυτα να σταματανε τον μπασκετ και δεν τον νοιαζει καν αν οι γονεις καποιων από αυτά τα παιδια εχουν προσφερει τοσα σε αυτή την ομαδα (όπως εγινε με αθλητη φετος).
Ετσι προαγγεται τον αθλητισμο Κυριε;
Ετσι δινετε διεξοδους απο επιβλαβεις επιλογες οπως αναφερε;
Διαχωριζετε διαβαζω την θεση σας από τις συμπεριφορες των φιλαθλων σας που βριζουν και προπηλακιζουν διαιτητες, θα σας θεσω τα εξης ερωτηματα:

1. Ποιοι φιλαθλοι εννοειτε;
Εχετε καταφερει με την συμπεριφορα σας να διωξετε όλους τους ανθρωπους που ασχολουνταν με την ομαδα, η απλα παρακολουθουσαν την ομαδα της γειτονιας τους. Για αυτό και στο γηπεδο εχετε μεινει 3 και ο κουκος.
Λετε ότι ερχονται τα τμηματα υποδομης και οι γονεις τους, ευτυχως που δεν ερχονται να σας δουν γιατι τότε θα έχαναν πάσα ιδεα για την ομάδα και θα πηγαιναν τα παιδια τους αλλου και θα χανατε και εσεις το μισθο σας που τοσο πολύ εχετε προσπαθησει και εχετε πιεσει εσεις ο ίδιος τον δημο για να παρετε το κλειστο του Γαλατσιου ετσι ώστε να μαζεψετε και αλλα παιδακια με προσχημα το καλο των δημοτων ενω το μονο που εχετε στο μυαλο σας είναι το κερδος. Θα εφευγαν από την ομαδα γιατι θα σας εβλεπαν να κανετε ότι κανετε τοσα χρονια, να διαμαρτυρεστε και να φωναζετε με κραυγες και εντονες χειρονομιες σε κάθε φαση σε διαιτητες και αντιπάλους, να εμποδιζετε και καλα τυχαια αντιπαλους παιχτες μπαινοντας μεσα στο γηπεδο η πιανοντας τους την ωρα του παιχνιδιου.

2. Δεν ξερετε ποιος προπυλακιζει και βριζει τους διαιτητες;
Τον ξερετε και πολύ καλα μαλιστα, είναι η ουρα σας που σας ακολουθει κάθε μερα παντου, τον οποιο και αυτόν τον εκμεταλευεστε για να σας κάνει τις δουλειες. Αλλα και αυτός βλεποντας σας να οριεστε στον παγκο και να διαμαρτυρεστε για τα παντα αντιδρα με φωνες και βρισιες.
Είναι ο ίδιος που με αυτή του την συμπεριφορα στην εξεδρα σε κάθε ματς και τον ξερουν όλοι πια, τον εχετε εφορο σε τμηματα υποδομων σας για να γαλουχίσει τους νέους αθλητες όπως λετε στα ιδεωδη και στις αξιες του αθλητισμου και να χτισετε αδαμαντινους χαρακτηρες.
Είναι ο ίδιος που όταν του λετε φερνει τους φιλους του, τους ποδοσφαιρικους όπως και εσεις ευστοχα αποκαλειτε στην ανακοινωση για να κανουν το παιχνιδι ροντεο και να βρισουν ότι υπαρχει.
Αρα τους ξερετε αλλα δεν κανετε τιποτα.
ΣΟΥΛΗΣ
Πάρα πολύ σωστά τα γραφόμενά σου. Σε όλα συμφωνώ και επαυξάνω. Έχω μόνο 2 επισημάνσεις αξιοπρεπέστατε προλαλήσα. Θεωρώ σφάλμα σου που τον μνημονεύεις ως κύριο, τον υπεύθυνο όλων αυτών των αλητειών που συμβαίνουν πλέον της πενταετίας στο Γαλάτσι. Και δεύτερον πρέπει να αναφέρεις το όνομά του. Μάκης Κουμαράς, τα χαρακτηριστικά του οποίου προανέφερα. Και καταβάλλω φιλότιμη προσπάθεια να μην αναφέρω περιστατικό που δημιουργήθηκε στη Ραφήνα πριν περίπου 8-10 χρόνια και τον λιντσάρει κανένας παλαβός...
NoExcuses
QUOTE(ΣΟΥΛΗΣ @ Feb 4 2017, 14:32 ) *
Πάρα πολύ σωστά τα γραφόμενά σου. Σε όλα συμφωνώ και επαυξάνω. Έχω μόνο 2 επισημάνσεις αξιοπρεπέστατε προλαλήσα. Θεωρώ σφάλμα σου που τον μνημονεύεις ως κύριο, τον υπεύθυνο όλων αυτών των αλητειών που συμβαίνουν πλέον της πενταετίας στο Γαλάτσι. Και δεύτερον πρέπει να αναφέρεις το όνομά του. Μάκης Κουμαράς, τα χαρακτηριστικά του οποίου προανέφερα. Και καταβάλλω φιλότιμη προσπάθεια να μην αναφέρω περιστατικό που δημιουργήθηκε στη Ραφήνα πριν περίπου 8-10 χρόνια και τον λιντσάρει κανένας παλαβός...

Τα ίδια στη Ραφήνα, τα ίδια στο Παπάγο.. απλά στο Γαλατσι το έστησε καλύτερα.. άλλαξε πρώτα όλο το ΔΣ και μετα ξεκίνησε ...Τις λαμογιες ας τις αφήσουμε στην άκρη για λίγο εδώ μιλάμε για ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ πράγματα.
funplayer
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ !!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
    NoExcuses
    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, να σαι καλα.
    NoExcuses
    Basketball is life
    " Άραγε υπάρχουν προπονητές που θα έδιναν εντολή σε παίκτη τους να χτυπήσει αντίπαλο παίκτη για να κερδίσουν ένα αγώνα:; "
    " Άραγε υπάρχουν αθλητές που θα χτυπούσαν εσκεμμένα αθλητή για να τον τραυματίσουν και να κερδίζουν; "

    Ο αθλητισμός ενώνει δε διαχωρίζει.
    Ο αθλητισμός είναι αγάπη όχι πόλεμος.
    Ο αθλητισμός είναι παιδεία και σεβασμός.
    Χάσε κέρδισε και φύγε με ήθος και το κεφάλι ψηλά.

    Δε θα ήθελα να κάνω καμία κριτική στο mail που έλαβα σήμερα τα συμπεράσματα ειναι δικά σας.

    Αγαπητέ Κύριε..
    χθες η ομάδα μας είχε αγώνα..
    Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.. θέλουμε δικαίωση για τη προσπάθεια μας.

    Σίγουρα το +8 θα γινόνταν +10 και ο καλύτερος παίκτης του αγώνα
    (όχι μόνο ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας) θα συνέχιζε να παίζει.
    Η 3λεπτη διακοπή, τα κλάμματα, οι πόνοι και η ψυχολογική κατάσταση του 19χρονου αθλητή, επηρέασε όλη την ομάδα μας, την ψυχολογία και την συγκέντρωση των παικτών και προπονητών μας και φυσικά η αντίπαλη ομάδα συνέχισε με τον ίδιο τρόπο να αγωνίζεται ενώ η δική μας οχι. Άλλαξαν τα πάντα.
    Δεν ήταν απλά ένας τραυματισμός αθλητή και κακή στιγμή.
    Ήταν χτύπημα αγκωνιά και ο αθλητής προσγειώθηκε χωρίς ισορροπία στο παρκέ από 1,50-2,00 μέτρα ύψος.
    Φαντάζεστε να έπεφτε με το κεφάλι ή τον αυχένα. Μιλάμε για πιθανή αναπηρία.
    Εμείς επιθυμούμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο του πάικτη όσο και του προπονητή.

    Ο προπονητής εριστικός σε όλο το παιχνίδι και δε παρατήρησε ποτέ τον αθλητή του. Έδωσε ασυλία στον παίκτη του.
    Είναι ηθικός αυτουργός.
    Ένας σωστός προπονητής θα έλεγε μετά το παιχνίδι: δεν θέλω τέτοιες νίκες.
    Αυτός τους είπε συγχαρητήρια , μπράβο και συνεχίζουμε έτσι.
    Πληροφορίες από παίκτη της ομάδας του που αντέδρασε σε αυτό.

    Το ίδιο έγινε στο τελικό ανόδου παιδικού (15χρονα) έδωσε εντολή να χτυπήσει ο άσσος ο δικός τους τον άσσο τον δικό μας
    (τον καλύτερο παίκτη μας).
    Αυτή η πληροφορία ήρθε από το ίδιο το παιδί της ομάδας τους ζητώντας συγγνώμη στον δικό μας παίκτη σε κοινές διακοπές το καλοκαίρι.
    Ονόματα υπάρχουν και είναι διαθέσιμα.
    Απλά ο γονιός του δικού μας παίκτη δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.
    Μας το ανέφερε όμως για να το γνωρίζουμε.

    Αυτό που επιθυμούμε εμείς είναι η παραδειγματική τιμωρία του παίκτη και του προπονητή ώστε να είναι ο 19χρονος αθλητής μας ο τελευταίος που δέχεται τέτοιο χτύπημα.
    Έτσι θα γλυτώσουμε από πιθανές χειρότερες καταστάσεις
    Αυριο μπορεί να είναι το παιδί μου, το παιδί σας και όποιο άλλο παιδί.

    " ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. "

    ΜΕ 42 χρόνους να παίζουν στις μικρές κατηγορίες για 150€ το μήνα δεν θα πάμε μπροστά το άθλημα που όλοι αγαπάμε.
    Παίζουν για τα χρήματα και για να τα πάρουν πρέπει να κερδίσουν και επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα και σε αυτό το αντίτιμο, προχωράνε σε τέτοιες αδικοπραξίες.
    Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις αθλητών με κύρος και ήθος.
    Οι μη ικανοί και ανήθικοι ας παίζουν στα ανεξάρτητα ή στα ανοιχτά με τους φίλους τους.
    Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε.

    " Basketball is life " Διονύσης Γκιουλέας
    ΣΟΥΛΗΣ
    Θα ένιωθα ιδιαίτερη ανακούφιση αν συνέβαιναν οι εξής δύο πράξεις. 1) Μήνυση κατά του προπονητή και αθλητή του σωματείου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης (άρθρο 309 Ποιν. Κώδικα) από τον αθλητή που υπέστη τον τραυματισμό και 2) Καταγγελία στον Σ.Ε.Π.Κ. και την Ε.Σ.Κ.Α. με σκοπό την απαγόρευση συμμετοχής του "προπονητή" σε αγώνες καλαθοσφαίρισης, καθώς και εξοντωτική τιμωρία του "αθλητή" και του σωματείου. Όσον αφορά στο σχόλιο υπεράσπισης του Κουμαρά, δεν μπορεί να δοθεί καμία σημασία...
    funplayer
    QUOTE(rastaman @ Feb 4 2017, 13:54 ) *
    Θα θελα να σχολιάσω την ανακοίνωση της ομάδας του Γαλατσίου που όσες φορές και να την διαβάσω γελάω για όλα αυτά που γράφει μέσα και προσπαθεί να πείσει αυτούς που δεν ξέρουν.

    Ποιο ΔΣ Γαλατσίου ρε παιδιά υπογράφει αυτή την ανακοίνωση, γαλάνε και οι πέτρες.
    Ολα εκει τα χειριζεται ο γνωστος ανθρωπος (που δεν αξιζει καν να αναφερεται το ονομα του), που θεωρεί τον συλλογο μαγαζι του και εχει βάλει ανθρωπους που δεν ξερουν, εχουν ομως την τρελα να λενε ότι ειναι προεδρος, γραμματεας, εφορος ... και τους κοροιδευει για να κανει την δουλεια του και να βγαλει λεφτα απο την ερασιτεχνικη ομαδα του Γαλατσιου, οπως κανει χρονια σε οποιες ομαδες και αν εχει δουλεψει απο τις οποιες καμια δεν εχει καλη σχεση μαζι του. Στο Γαλατσι όμως οχι εχει καταφερει να κανει την ομαδα μαγαζι του και να κανει ότι θελει.
    Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε ότι οποιον και να ρωτησεις απο το χωρο του ερασιτεχνικου μπασκετ για τον συγκεκριμενο σφιγγει τα χειλη και κουναει με απογοητευση το κεφαλι.
    Για αυτο καλο θα ειναι η ανακοινωση να εχει την υπογραφη του κυριου και οχι του ΔΣ γιατι εκθετονται και οι υπολοιποι που απλα υπαρχουν στο συλλογο.
    Κυριε (τροπος του λεγειν) μιλάτε στην ανακοινωση οτι ειστε αλληλεγγυοι ηθικα και υλικα στην οποιαδηποτε ζημια του αθλητη της Ολυμπιαδας ...... κατι αναλογο ομως δεν πραξατε στον δικο σας αθλητη που τραυματιστηκε σε αγωνα του εργασιακου πρωταθληματος που εσεις ο ιδιος πηρατε στην ομαδα που προπονειτε εκει, γιατι έχετε σαν μοναδικο στοχο την νικη και οχι την συμμετοχη και το ευ αγωνιζεστε οπως αναφερετε στην ανακοινωση ακομα και σε πρωταθληματα που παιζουν εργαζομενοι εταιριων για την πλακα τους και αφησατε τον αθλητη σας να επομιστει μόνος του τα εξοδα μιας επεμβασης χιαστων με την δικαιολογια οτι δεν το επαθε σε αγωνα της ομαδας. Το καλυτερο όμως είναι οτι δεν ειχατε καν την ηθικη και την ευθιξια να του το πειτε ο ίδιος και βαλατε την βιτρινα της ομαδας να του το πει.
    Αλλα τι να περιμενει κανεις από εναν ανθρωπο που στο βωμο της νικης, της δικης του επιτυχιας και του κερδους δεν σεβεται ουτε τους γηγενεις αθλητες του Συλλογου, που θέλουν να παιξουν μπασκετ και επειδη συμφωνα με τα δικα του κρητηρια δεν μπορουν, ειναι προτιμοτερο να καθονται στον παγκο και να μην τους χρησιμοποιεί για να παιζουν οι 33+, θεμιτο και αυτο γιατι θέλει να νικαει και γιατι καποια παιδια ισως να μην μπορουν να ανταποκριθουν. Οταν ομως αυτα τα παιδια που δεν παιζουν, που τους εχει χαλασει την ψυχολογια αποφασιζουν να φυγουν για να πανε να παιξουν σε ομαδες χαμηλοτερης κατηγοριας για να ευχαριστηθουν το ερασιτεχνικο τους χομπι , ο κυριος αυτός θέλει να βγάλει και αλλα λεφτα ζητώντας υπερογκα ποσά για ελευθερας αλλά και για υποσχετικη, ποσα που σε τετοιους καιρους οι ομαδες και οι γονεις των αθλητων δεν εχουν και δεν μπορουν να διαθεσουν με αποτέλεσμα τα παιδια αυτα να σταματανε τον μπασκετ και δεν τον νοιαζει καν αν οι γονεις καποιων από αυτά τα παιδια εχουν προσφερει τοσα σε αυτή την ομαδα (όπως εγινε με αθλητη φετος).
    Ετσι προαγγεται τον αθλητισμο Κυριε;
    Ετσι δινετε διεξοδους απο επιβλαβεις επιλογες οπως αναφερε;
    Διαχωριζετε διαβαζω την θεση σας από τις συμπεριφορες των φιλαθλων σας που βριζουν και προπηλακιζουν διαιτητες, θα σας θεσω τα εξης ερωτηματα:

    1. Ποιοι φιλαθλοι εννοειτε;
    Εχετε καταφερει με την συμπεριφορα σας να διωξετε όλους τους ανθρωπους που ασχολουνταν με την ομαδα, η απλα παρακολουθουσαν την ομαδα της γειτονιας τους. Για αυτό και στο γηπεδο εχετε μεινει 3 και ο κουκος.
    Λετε ότι ερχονται τα τμηματα υποδομης και οι γονεις τους, ευτυχως που δεν ερχονται να σας δουν γιατι τότε θα έχαναν πάσα ιδεα για την ομάδα και θα πηγαιναν τα παιδια τους αλλου και θα χανατε και εσεις το μισθο σας που τοσο πολύ εχετε προσπαθησει και εχετε πιεσει εσεις ο ίδιος τον δημο για να παρετε το κλειστο του Γαλατσιου ετσι ώστε να μαζεψετε και αλλα παιδακια με προσχημα το καλο των δημοτων ενω το μονο που εχετε στο μυαλο σας είναι το κερδος. Θα εφευγαν από την ομαδα γιατι θα σας εβλεπαν να κανετε ότι κανετε τοσα χρονια, να διαμαρτυρεστε και να φωναζετε με κραυγες και εντονες χειρονομιες σε κάθε φαση σε διαιτητες και αντιπάλους, να εμποδιζετε και καλα τυχαια αντιπαλους παιχτες μπαινοντας μεσα στο γηπεδο η πιανοντας τους την ωρα του παιχνιδιου.

    2. Δεν ξερετε ποιος προπυλακιζει και βριζει τους διαιτητες;
    Τον ξερετε και πολύ καλα μαλιστα, είναι η ουρα σας που σας ακολουθει κάθε μερα παντου, τον οποιο και αυτόν τον εκμεταλευεστε για να σας κάνει τις δουλειες. Αλλα και αυτός βλεποντας σας να οριεστε στον παγκο και να διαμαρτυρεστε για τα παντα αντιδρα με φωνες και βρισιες.
    Είναι ο ίδιος που με αυτή του την συμπεριφορα στην εξεδρα σε κάθε ματς και τον ξερουν όλοι πια, τον εχετε εφορο σε τμηματα υποδομων σας για να γαλουχίσει τους νέους αθλητες όπως λετε στα ιδεωδη και στις αξιες του αθλητισμου και να χτισετε αδαμαντινους χαρακτηρες.
    Είναι ο ίδιος που όταν του λετε φερνει τους φιλους του, τους ποδοσφαιρικους όπως και εσεις ευστοχα αποκαλειτε στην ανακοινωση για να κανουν το παιχνιδι ροντεο και να βρισουν ότι υπαρχει.
    Αρα τους ξερετε αλλα δεν κανετε τιποτα.

    funplayer
    QUOTE(ΣΟΥΛΗΣ @ Feb 4 2017, 14:32 ) *
    Πάρα πολύ σωστά τα γραφόμενά σου. Σε όλα συμφωνώ και επαυξάνω. Έχω μόνο 2 επισημάνσεις αξιοπρεπέστατε προλαλήσα. Θεωρώ σφάλμα σου που τον μνημονεύεις ως κύριο, τον υπεύθυνο όλων αυτών των αλητειών που συμβαίνουν πλέον της πενταετίας στο Γαλάτσι. Και δεύτερον πρέπει να αναφέρεις το όνομά του. Μάκης Κουμαράς, τα χαρακτηριστικά του οποίου προανέφερα. Και καταβάλλω φιλότιμη προσπάθεια να μην αναφέρω περιστατικό που δημιουργήθηκε στη Ραφήνα πριν περίπου 8-10 χρόνια και τον λιντσάρει κανένας παλαβός...

    Εαν θελεις να γραψω το ονομα του πρεπει να γραψεις κ εσυ το δικο σου κ εγω το δικο μου αλλιως γραφει ο καθενας οτι θελει.Επισης στην Ραφηνα ειχε φτιαξει πολυ καλες ομαδες κ εμεινε αρκετα χρονια.Ανεβασε την ομαδα αρκετες κατηγοριες μεχρι κ γ εθνικη.ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ!!!Για το περιστατικο που αναφερεις πρεπει να το γραψεις αλλιως μην λες τιποτα.
    funplayer
    Αυτα που γραφεις φιλε ξερεις οτι δεν ισχυουν.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.Μερικοι πρωην φιλοι σου μου ειπαν οτι εισαι πρωην μελος του ΔΣ του Γαλατσιου .Ειναι αληθεια λοιπον οτι ενω εχεις Αθλητικο Σαιτ γραφεις εδω για να διατηρεις την ανωνυμια σου φοβουμενος μηνυσεις.Ειναι αληθεια οτι ησουν παραγοντας στο Γαλατσι-Πατησια -Σπορτιγκ ανεπιτυχως κ οτι παντου δεν θελουν να σε βλεπουν.Ειναι αληθεια οτι εκανες τον παικτη τον προπονητη τον μανατζερ κ οτι επειδη απετυχες παντου τωρα εγινες αθλητικογραφος .Ειναι αληθεια οτι οι ομαδες του Γαλατσιου δεν θελουν να σε βλεπουν για τις φαντασιες σου.Ειναι αληθεια οτι οταν ησουν στο γαλατσι τα παιδια σου εκαναν ατομικη προπονηση στο κλειστο κ ολα τα αλλα στο ανοικτο. Μου ειπαν να σου μεταφερω οτι οι γονεις ξερουν ποιοι αγαπουν τα παιδια τους γι αυτο κ σε εδιωξαν απο το Γαλατσι.Ακομη θελουν να σου πουν οτι ειναι ευχαριστημενοι απο την εξαιρετικη δουλεια που γινεται στον ΑΟ Κ ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.Γραψε στο σαιτ σου για τα παιδια σου οπως συνηθως κανεις μου ειπαν κ ασε τις Αθλητικες Ομαδες του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην ησυχια τους,απο τοτε που εφυγες ολα πανε καλυτερα .Δυστηχως η αληθεια ειναι αυτη ΦΙΛΕ ΜΟΥ με παραπληροφορηση δεν κερδιζεις τιποτα εκτειθεσαι κανεις δεν ειναι χαζος κ ειδικα οι γονεις που αγαπουν κ προστσατευουν τα παιδια τους.
    bigshoot
    QUOTE(funplayer @ Feb 5 2017, 20:24 ) *
    Αυτα που γραφεις φιλε ξερεις οτι δεν ισχυουν.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.Μερικοι πρωην φιλοι σου μου ειπαν οτι εισαι πρωην μελος του ΔΣ του Γαλατσιου .Ειναι αληθεια λοιπον οτι ενω εχεις Αθλητικο Σαιτ γραφεις εδω για να διατηρεις την ανωνυμια σου φοβουμενος μηνυσεις.Ειναι αληθεια οτι ησουν παραγοντας στο Γαλατσι-Πατησια -Σπορτιγκ ανεπιτυχως κ οτι παντου δεν θελουν να σε βλεπουν.Ειναι αληθεια οτι εκανες τον παικτη τον προπονητη τον μανατζερ κ οτι επειδη απετυχες παντου τωρα εγινες αθλητικογραφος .Ειναι αληθεια οτι οι ομαδες του Γαλατσιου δεν θελουν να σε βλεπουν για τις φαντασιες σου.Ειναι αληθεια οτι οταν ησουν στο γαλατσι τα παιδια σου εκαναν ατομικη προπονηση στο κλειστο κ ολα τα αλλα στο ανοικτο. Μου ειπαν να σου μεταφερω οτι οι γονεις ξερουν ποιοι αγαπουν τα παιδια τους γι αυτο κ σε εδιωξαν απο το Γαλατσι.Ακομη θελουν να σου πουν οτι ειναι ευχαριστημενοι απο την εξαιρετικη δουλεια που γινεται στον ΑΟ Κ ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.Γραψε στο σαιτ σου για τα παιδια σου οπως συνηθως κανεις μου ειπαν κ ασε τις Αθλητικες Ομαδες του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην ησυχια τους,απο τοτε που εφυγες ολα πανε καλυτερα .Δυστηχως η αληθεια ειναι αυτη ΦΙΛΕ ΜΟΥ με παραπληροφορηση δεν κερδιζεις τιποτα εκτειθεσαι κανεις δεν ειναι χαζος κ ειδικα οι γονεις που αγαπουν κ προστσατευουν τα παιδια τους.

    Θα παρακαλουσαμε το ονομα της ομαδας της ΡΑΦΗΝΑΣ να μην συνεχισει να αναφερεται στην γενικη συζητηση σας και για την ενημερωση σας οντως ο κυριος για τον οποιο αναφερεστε δουλεψε και βοηθεισαι την ΡΑΦΗΝΑ αλλα ευτυχως....αποτελει παρελθον
    gyzi 13
    Ακολουθει χαζή ερώτηση:
    Δηλαδή το Γαλάτσι με καμιά 300 παιδιά στις ακαδημίες και με κλειστό δημοτικο γήπεδο που έχει την αποκλειστική χρήση, θεωρείται επιτυχία που παίζει στην Β ΕΣΚΑ;
    Flash3P
    gyzi 13 μια ομάδα η οποία αγωνίζεται κάθε χρόνο με μισθοφόρους, χωρίς ξεκάθαρο πλάνο πως να βγάζει μικρούς που θα πλαισιώνουν την αντρική ομάδα και γενικά με μία πολιτική περί ανέμων και υδάτων, η Β'ΕΣΚΑ πιστεύω πως είναι επιτυχία για το Γαλάτσι αυτήν την στιγμή.

    Σοβαρή ομάδα με γήπεδο και 300 παιδιά στις ακαδημίες η ομάδα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ΕΣΚΑ υπό κανονικές συνθήκες.
    funplayer
    QUOTE(bigshoot @ Feb 5 2017, 19:58 ) *
    Θα παρακαλουσαμε το ονομα της ομαδας της ΡΑΦΗΝΑΣ να μην συνεχισει να αναφερεται στην γενικη συζητηση σας και για την ενημερωση σας οντως ο κυριος για τον οποιο αναφερεστε δουλεψε και βοηθεισαι την ΡΑΦΗΝΑ αλλα ευτυχως....αποτελει παρελθον

    Ευτηχως κ για τις αλλες ομαδες γιατι τοτε παιζατε μπασκετ κ ολοι φοβοντουσαν να παιξουν μαζι σας.Ενω τωρα !!! Ξερεις φιλε η Ιστορια δεν διαγραφεται οτι κ να κανεις κ μονο εαν την σεβαστεις μπορεις να συνεχισεις.

    QUOTE(ΣΟΥΛΗΣ @ Feb 5 2017, 12:24 ) *
    Θα ένιωθα ιδιαίτερη ανακούφιση αν συνέβαιναν οι εξής δύο πράξεις. 1) Μήνυση κατά του προπονητή και αθλητή του σωματείου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης (άρθρο 309 Ποιν. Κώδικα) από τον αθλητή που υπέστη τον τραυματισμό και 2) Καταγγελία στον Σ.Ε.Π.Κ. και την Ε.Σ.Κ.Α. με σκοπό την απαγόρευση συμμετοχής του "προπονητή" σε αγώνες καλαθοσφαίρισης, καθώς και εξοντωτική τιμωρία του "αθλητή" και του σωματείου. Όσον αφορά στο σχόλιο υπεράσπισης του Κουμαρά, δεν μπορεί να δοθεί καμία σημασία...

    Εισαι φοβερος εσπρωξε ασχημα ενας αθλητης τον αντιπαλο του στην προσπαθεια του να τον σταματησει σκοπιμα οπως λες η οχι κ θα κανουνε μηνυση στον προπονητη κ στον αθλητη.Θα ενιωθα ιδιαιτερη ανακουφιση αν συνεβαινε το εξης ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ!!! αρθρο 0000 του Γελαστικου Κωδικα.
    Gkos
    Εσυ funplayer (εκτος απο ουτανοκατεβατος) εισαι και μπατζανακης του θιγομενου ή απλα απεκτησες ξαφνικα πολυ ελευθερο χρονο;
    funplayer
    QUOTE(Gkos @ Feb 6 2017, 18:31 ) *
    Εσυ funplayer (εκτος απο ουτανοκατεβατος) εισαι και μπατζανακης του θιγομενου ή απλα απεκτησες ξαφνικα πολυ ελευθερο χρονο;

    Παρακολουθω πολλα χρονια μπασκετ ξερω αρκετα εχω ελαχιστο χρονο κ ουρανοκατεβατοι ειναι αυτοι που γραφτηκαν εχθες να γραψουν απο προσωπικη εμπαθεια κ να χαθουν.Μπατζανακης ειμαι του μπατζανακη μου κ κανενος θιγομενου .Γνωριζω ομως οτι στον θαυμαστο χωρο του μπασκετ υπαρχουν αδυσωπητες φιλιες.Αυτος που δεν επαιξε ,ο παραγοντας που διαφωνησε,ο πατερας του αθλητη που δεν επαιξε,ο ανταγωνιστης εφορος,οπαδος,αθλητης προπονητης.κ.λ.π.Με φειδω κ συνεση τις κρισεις μας λοιπον.Ευκολο να κατηγορεις δυσκολο να σε κατηγορουν.
    funplayer
    QUOTE(rastaman @ Feb 4 2017, 13:54 ) *
    Θα θελα να σχολιάσω την ανακοίνωση της ομάδας του Γαλατσίου που όσες φορές και να την διαβάσω γελάω για όλα αυτά που γράφει μέσα και προσπαθεί να πείσει αυτούς που δεν ξέρουν.

    Ποιο ΔΣ Γαλατσίου ρε παιδιά υπογράφει αυτή την ανακοίνωση, γαλάνε και οι πέτρες.
    Ολα εκει τα χειριζεται ο γνωστος ανθρωπος (που δεν αξιζει καν να αναφερεται το ονομα του), που θεωρεί τον συλλογο μαγαζι του και εχει βάλει ανθρωπους που δεν ξερουν, εχουν ομως την τρελα να λενε ότι ειναι προεδρος, γραμματεας, εφορος ... και τους κοροιδευει για να κανει την δουλεια του και να βγαλει λεφτα απο την ερασιτεχνικη ομαδα του Γαλατσιου, οπως κανει χρονια σε οποιες ομαδες και αν εχει δουλεψει απο τις οποιες καμια δεν εχει καλη σχεση μαζι του. Στο Γαλατσι όμως οχι εχει καταφερει να κανει την ομαδα μαγαζι του και να κανει ότι θελει.
    Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε ότι οποιον και να ρωτησεις απο το χωρο του ερασιτεχνικου μπασκετ για τον συγκεκριμενο σφιγγει τα χειλη και κουναει με απογοητευση το κεφαλι.
    Για αυτο καλο θα ειναι η ανακοινωση να εχει την υπογραφη του κυριου και οχι του ΔΣ γιατι εκθετονται και οι υπολοιποι που απλα υπαρχουν στο συλλογο.
    Κυριε (τροπος του λεγειν) μιλάτε στην ανακοινωση οτι ειστε αλληλεγγυοι ηθικα και υλικα στην οποιαδηποτε ζημια του αθλητη της Ολυμπιαδας ...... κατι αναλογο ομως δεν πραξατε στον δικο σας αθλητη που τραυματιστηκε σε αγωνα του εργασιακου πρωταθληματος που εσεις ο ιδιος πηρατε στην ομαδα που προπονειτε εκει, γιατι έχετε σαν μοναδικο στοχο την νικη και οχι την συμμετοχη και το ευ αγωνιζεστε οπως αναφερετε στην ανακοινωση ακομα και σε πρωταθληματα που παιζουν εργαζομενοι εταιριων για την πλακα τους και αφησατε τον αθλητη σας να επομιστει μόνος του τα εξοδα μιας επεμβασης χιαστων με την δικαιολογια οτι δεν το επαθε σε αγωνα της ομαδας. Το καλυτερο όμως είναι οτι δεν ειχατε καν την ηθικη και την ευθιξια να του το πειτε ο ίδιος και βαλατε την βιτρινα της ομαδας να του το πει.
    Αλλα τι να περιμενει κανεις από εναν ανθρωπο που στο βωμο της νικης, της δικης του επιτυχιας και του κερδους δεν σεβεται ουτε τους γηγενεις αθλητες του Συλλογου, που θέλουν να παιξουν μπασκετ και επειδη συμφωνα με τα δικα του κρητηρια δεν μπορουν, ειναι προτιμοτερο να καθονται στον παγκο και να μην τους χρησιμοποιεί για να παιζουν οι 33+, θεμιτο και αυτο γιατι θέλει να νικαει και γιατι καποια παιδια ισως να μην μπορουν να ανταποκριθουν. Οταν ομως αυτα τα παιδια που δεν παιζουν, που τους εχει χαλασει την ψυχολογια αποφασιζουν να φυγουν για να πανε να παιξουν σε ομαδες χαμηλοτερης κατηγοριας για να ευχαριστηθουν το ερασιτεχνικο τους χομπι , ο κυριος αυτός θέλει να βγάλει και αλλα λεφτα ζητώντας υπερογκα ποσά για ελευθερας αλλά και για υποσχετικη, ποσα που σε τετοιους καιρους οι ομαδες και οι γονεις των αθλητων δεν εχουν και δεν μπορουν να διαθεσουν με αποτέλεσμα τα παιδια αυτα να σταματανε τον μπασκετ και δεν τον νοιαζει καν αν οι γονεις καποιων από αυτά τα παιδια εχουν προσφερει τοσα σε αυτή την ομαδα (όπως εγινε με αθλητη φετος).
    Ετσι προαγγεται τον αθλητισμο Κυριε;
    Ετσι δινετε διεξοδους απο επιβλαβεις επιλογες οπως αναφερε;
    Διαχωριζετε διαβαζω την θεση σας από τις συμπεριφορες των φιλαθλων σας που βριζουν και προπηλακιζουν διαιτητες, θα σας θεσω τα εξης ερωτηματα:

    1. Ποιοι φιλαθλοι εννοειτε;
    Εχετε καταφερει με την συμπεριφορα σας να διωξετε όλους τους ανθρωπους που ασχολουνταν με την ομαδα, η απλα παρακολουθουσαν την ομαδα της γειτονιας τους. Για αυτό και στο γηπεδο εχετε μεινει 3 και ο κουκος.
    Λετε ότι ερχονται τα τμηματα υποδομης και οι γονεις τους, ευτυχως που δεν ερχονται να σας δουν γιατι τότε θα έχαναν πάσα ιδεα για την ομάδα και θα πηγαιναν τα παιδια τους αλλου και θα χανατε και εσεις το μισθο σας που τοσο πολύ εχετε προσπαθησει και εχετε πιεσει εσεις ο ίδιος τον δημο για να παρετε το κλειστο του Γαλατσιου ετσι ώστε να μαζεψετε και αλλα παιδακια με προσχημα το καλο των δημοτων ενω το μονο που εχετε στο μυαλο σας είναι το κερδος. Θα εφευγαν από την ομαδα γιατι θα σας εβλεπαν να κανετε ότι κανετε τοσα χρονια, να διαμαρτυρεστε και να φωναζετε με κραυγες και εντονες χειρονομιες σε κάθε φαση σε διαιτητες και αντιπάλους, να εμποδιζετε και καλα τυχαια αντιπαλους παιχτες μπαινοντας μεσα στο γηπεδο η πιανοντας τους την ωρα του παιχνιδιου.

    2. Δεν ξερετε ποιος προπυλακιζει και βριζει τους διαιτητες;
    Τον ξερετε και πολύ καλα μαλιστα, είναι η ουρα σας που σας ακολουθει κάθε μερα παντου, τον οποιο και αυτόν τον εκμεταλευεστε για να σας κάνει τις δουλειες. Αλλα και αυτός βλεποντας σας να οριεστε στον παγκο και να διαμαρτυρεστε για τα παντα αντιδρα με φωνες και βρισιες.
    Είναι ο ίδιος που με αυτή του την συμπεριφορα στην εξεδρα σε κάθε ματς και τον ξερουν όλοι πια, τον εχετε εφορο σε τμηματα υποδομων σας για να γαλουχίσει τους νέους αθλητες όπως λετε στα ιδεωδη και στις αξιες του αθλητισμου και να χτισετε αδαμαντινους χαρακτηρες.
    Είναι ο ίδιος που όταν του λετε φερνει τους φιλους του, τους ποδοσφαιρικους όπως και εσεις ευστοχα αποκαλειτε στην ανακοινωση για να κανουν το παιχνιδι ροντεο και να βρισουν ότι υπαρχει.
    Αρα τους ξερετε αλλα δεν κανετε τιποτα.

    Απο οτι καταλαβαινω χωρις να ξερω ποσα απ αυτα ειναι σωστα κ ποσα λαθος,πρεπει να παρακολουθειτε απο κοντα την ομαδα αυτη ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ¨υπαρχει αλλος λογος η θαυμαζετε αυτο που λετε οτι διαφωνειτε.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!Τοσες ομαδες υπαρχουν που θα ηθελαν ανθρωπους που να ξερουν σαν κ εσας,γιατι δεν πηγαινετε να δοκιμασετε η μηπως πηγατε αποτυχατε κ συνεχιζετε να παρακολουθειτε μηπως μαθετε τιποτα καινουργιο να εμπλουτισετε τις γνωσεις σας. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,αλλιως ειστε φανατικος οπαδος αυτου που λετε οτι διαφωνειτε.!!!ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Zourinho
    QUOTE(gyzi 13 @ Feb 6 2017, 00:06 ) *
    Ακολουθει χαζή ερώτηση:
    Δηλαδή το Γαλάτσι με καμιά 300 παιδιά στις ακαδημίες και με κλειστό δημοτικο γήπεδο που έχει την αποκλειστική χρήση, θεωρείται επιτυχία που παίζει στην Β ΕΣΚΑ;


    ΄Χωρις να θελω να παρω θεση για τα οσα λεγονται εδω για τα γεγονοτα, μου κανει εντυπωση η απορια σου?
    Πως οριζεται η επιτυχια και η αποτυχια στον αθλητισμο?
    Με την νικη?
    Και τι σχεση μπορει να εχουν τα 300 παιδια στις ακαδημιες με το αντρικο τμημα?
    Απλη αναφορα στα γρηγορα......
    Ηλιουπολη, Ηλυσιακος, Αιγαλεω, ΑΘηναικος, Πανελληνιος, Νηαρ, Σπορτινγκ, Μελισσια στα γρηγορα αυτες ............ισως εχουν και παραπανω απο 300 παιδια στις ακαδημιες τους!!!
    Η κατηγορια που παιζουν τι σχεση μπορει να εχει???
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ !!!! ο αριθμος παιδιων ακαδημιας με την κατηγορια του αντρικοΥ!!!!
    Καμμια απολυτως>!!
    Μπορεις να πεις οτι αν δεν υπαρχει γηγενης παικτης ειναι μεγιστη αποτυχια η οτιδηποτε που αφορα την παραγωγικη διαδικασια μιας ομαδας!!! αλλα προς θεου πραγματικα ακυρο!! με ολο το σεβασμο!
    tommie1983
    QUOTE (ΣΟΥΛΗΣ @ Feb 5 2017, 12:24 ) *
    Θα ένιωθα ιδιαίτερη ανακούφιση αν συνέβαιναν οι εξής δύο πράξεις. 1) Μήνυση κατά του προπονητή και αθλητή του σωματείου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης (άρθρο 309 Ποιν. Κώδικα) από τον αθλητή που υπέστη τον τραυματισμό και 2) Καταγγελία στον Σ.Ε.Π.Κ. και την Ε.Σ.Κ.Α. με σκοπό την απαγόρευση συμμετοχής του "προπονητή" σε αγώνες καλαθοσφαίρισης, καθώς και εξοντωτική τιμωρία του "αθλητή" και του σωματείου. Όσον αφορά στο σχόλιο υπεράσπισης του Κουμαρά, δεν μπορεί να δοθεί καμία σημασία...

    Εφόσον οι παρόντες επιβεβαιώνουν την πρόθεση τραυματισμού, θα συμφωνήσω απολύτως. Δεν ορίζεται πουθενά ότι η πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης εξαιρείται εντός αγώνων...Να κινηθούν όλοι- και οι γονείς του παιδιού και το σωματείο του- για να δικαιωθούν και ποινικά και αστικά με αποζημίωση. Τα ευχολόγια είναι άνευ ουσίας και τα ίδια θα ξαναγίνουν με θύμα άλλον αθλητή.
    gspara
    Αγωνιστικη αναβολων η σημερινη.Εκτος από το Πρωτεας-Νικηφορος αναβληθηκε και το Γαλατσι-Τυφωνας λογω μη προσελευσης διαιτητη.
    erasitexnis
    ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ -ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 66-63
    Zourinho
    QUOTE(gspara @ Feb 16 2017, 22:06 ) *
    Αγωνιστικη αναβολων η σημερινη.Εκτος από το Πρωτεας-Νικηφορος αναβληθηκε και το Γαλατσι-Τυφωνας λογω μη προσελευσης διαιτητη.

    Το γαλατσι μη προσελευση ρεφ, ο πρωτεας;
    erasitexnis
    ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ (εξ αναβολής)
    74-84
    14-28, 28-50, 48-68, 74-84
    Απλησίαστη η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στα πρώτα 30'. Τα ειχε όλα.
    Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ επανήλθε με τρίποντα, η διαφορά έφτασε στους 8, αλλά επανέφερε την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην τάξη κυρίως το 3ποντο του μικρού (2001). Ακολούθησε μεγάλο καλάθι 2π του Βίτσου και η τελετή έλαβε ουσιαστικά τέλος με νέο 3π του μικρού (2001).
    ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι παίκτες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ είχαν εξαιρετική απόδοση
    His Airness
    Δεν βλέπω μεγάλη κίνηση στον όμιλο μετά το γεγονότα στο Γαλάτσι - Ολυμπιάδα. Για πάμε για προβλέψεις

    ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
    Μήπως και προλάβει τα play off. Τους περίμενα καλύτερους όμως δεν έχουν διάρκεια στην απόδοση τους και είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, νομίζω όμως ότι τέτοια ματς στην έδρα τους και με το Μακρή να βάζει βολές μπορούν να τα πάρουν από μια ομάδα που τα περιμένει όλα από 2 παίχτες.

    ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1
    Για μένα το πρώτο φαβορί για την άνοδο, όχι γιατί έχει σύνολο αλλά έχει πολύ καλές και έμπειρες μονάδες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την διαφορά. Άλλωστε δεν θα θέλουν να πάνε με απώλεια στο αναβληθέν ντέρμπι με τον Τυφώνα. Από την άλλη το Γκύζη μετά από την σε κακό σημείο αλλαγή προπονητή εκεί που δεν έδειχνε ικανό για να αλλάξει την κατάσταση με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής, δύσκολα όμως θα κάνει κάτι σήμερα.

    ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1
    δεν μπορώ να δω κάτι άλλο πέρα από την νίκη των γηπεδούχων, οι αμπελόκηποι θα πρέπει να κρατήσουν την ομάδα που έχουν ώστε του χρόνου να ανέβουν ξανά.

    ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
    επικίνδυνο παιχνίδι καθώς μπορεί ο ΟΦΗ να είναι ψηλά όμως όλα τα ματς τα κερδίζει οριακά, πάντως αν θέλει να μπει στην 5αδα τέτοια ματς στην έδρα του θα πρέπει να τα κερδίζει, από την άλλη ο Νικηφόρος θα τα παίξει όλα για όλα καθώς πλέον πρέπει να κυνηγάει όλα τα παιχνίδια και έχει την δυνατότητα να κάνει την ζημιά στους γηπεδούχους.

    ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
    Δυνατός στην έδρα του ο Φίλιππος που πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για play off καθώς με νίκη αφήνει τον Πρωτέα 2 νίκες πίσω και παίζει μετά με ΟΦΗ. Ο Πρωτέας νομίζω ότι έκανε για φέτος την υπέρβασή του και απλά θα τερματίσει στο μέσο της βαθμολογίας αν και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλός.

    ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
    Ντέρμπι που τα πάντα είναι ανοιχτά θα επικρατήσουν τα νιάτα ή η εμπειρία, πιστεύω πάντως πως αν η Κηφισιά καταφέρει να αποκόψει τον Δρακόπουλο από το παιχνίδι του Τυφώνα και τρέξει το γήπεδο δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει, σε διαφορετική περίπτωση θα τα βρει δύσκολα στην άμυνα ζώνης που λογικά θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι με σκοπό να εκμεταλευτούν τα κακά ποσοστά των γηπεδούχων, βεβαία και ο Τυφώνας μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής δεν θα θέλει να χάσει και άλλο έδαφος καθώς μετά ακολουθεί το ματς με το Γαλάτσι πάλι εκτός.

    ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1
    ματς που θα κρίνει πολλά καθώς με νίκη των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα για την παραμονή. Πιστεύω ότι το ματς θα έχει πολύ ένταση και δύναμη, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω του κακού γηπέδου, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν ξανά αποδράσει από την συγκεκριμένη έδρα.

    filologos
    ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

    ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

    ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

    ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

    ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

    ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

    ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

    Paragodas
    Καλησπέρα σε όλους τους φίλους..

    ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

    ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

    ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

    ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

    ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 2

    ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

    ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2


    Καλή επιτυχία σε όλους.
    gspara
    ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1

    ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 2

    ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1

    ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

    ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

    ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

    ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1



    Reignman40
    Έγραψε ένας φορούμιτης χθες εδώ ότι δεν έχει κινήση το εν λόγω topic και μ έδωσε το κίνητρο να πάω το ματς Κηφισιά - Τυφών. Ωραίο ματς με πολύ πάθος και ανατροπές τα νιάτα εναντίον της εμπειρίας. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο ο Τυφώνας μπήκε σαν υπνωτισμένος και η Κηφησία το εκμεταλεύτηκε με ένα γρήγορο τέμπο και πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αιφνιδιασμούς. Έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η κηφισιά κατάφερε να έχει διαφορές από 9 μέχρι 14 πόντους. Σημειωτέον ήταν πολύ άστοχη και ατσούμπαλη μπορώ να πω στις επιθέσεις αλλιώς ίσως να είχε μεγαλύτερη διαφορά. Από την άλλη ο δρακόπουλος με τον ετζιαγκα ήταν οφ για το πρώτο και το κουπί το τραβούσε ο Πετριανίδης με βοήθεια στο σκορ από Γόντικα. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίζει σταδιακά ο Ταμπάκης και το γυρνάει σε ζώνη και ο Τυφώνας το πάει στους 5 πόντους εκεί όμως ένα αντιαθλητικό που δόθηκε στο Γόντικα έστειλε πάλι τη διαφορά στους δέκα πόντους και κάπως έτσι κυλούσε η κατάσταση 7 λεπτά πριν το τέλος. Από εκεί μετά ο Τυφώνας με τον Γόντικα τρέχει ένα σερί κοντά στο 18-2 και ένα λεπτό και 20 δεύτερα πριν τέλος προηγείται με 7 πόντους 49-56. Εκεί έγινε το πιο κουλό σκηνικό που έχω φέτος στη έσκα. Κάνει επίθεση η Κηφισιά και ευστοχεί σε τρίποντο με το 14. Πάει για επαναφορά ο Τυφώνας δεν υπάρχει συνενοήση και κλέβει αμέσως ένας άλλος πιτσιρικάς τη μπάλα και τη δίνει πάλι στον 14 της Κηφησιάς που το βάζει κρεμασμένος από το πλάι και πέφτει δίπλα στον Ταμπάκη. Πάει για επαναφορά ο Τυφώνας και πάλι ο πιτσιρικάς κλέβει τη μπάλα και τη δίνει στο 14 και βάζει τώρα τρίποντο από την κορυφή. Η Κηφισιά μπροστά με 2 από τους 7 που έχανε και ο Ταμπάκης να έχει τρελαθεί με αυτά που βλέπει και εμείς να έχουμε μείνει άφωνοι με αυτό που έγινε! Με 37 δεύτερα έχει επίθεση και βγαίνουν τρεις επιθέσεις λογικά.Έτσι ο Μπιλάλης λέει να κάνουν φάουλ στον Ετζιαγκα βάζει μια στις 2. 58-57. Πάει για επίθεση η Κηφισιά και κάνει βιαστική επιθέση στο ριμπάουντ δίνεται τζάμπολ και παίρνει τη κατοχή ο Τυφώνας. Με 23 δεύτερα επίθεση στα 17 δεύτερα κάνουν φάουλ στο play maker του Τυφώνα 4 που βάζει και τις δυο βολές αν και γενικά ήταν άστοχος στα υπόλοιπα σουτ. Και παίρνει πάλι κακή επίθεση η Κηφισιά και με το πάθος και την εμπερία στην άμυνα του το πήρε ο Τυφών. Ωραίος ματς με MVP Πετριανίδη που έδωσε μεγάλες μάχες και συμπαράστατη τον Γόντικα. Από την Κηφισιά ξεχώρισε ο 14 και πιτσιρικά που έκλεβε μπάλες για πλάκα. Ωραίο ρόστερ η Κηφισιά για την κατηγορία αλλά έχουν δρόμο ακόμα στο πως διαχειρίζονται ματς πάντως το εν λόγω το έχασαν κατ εμέ και από λάθος επιλογές του Μπιλάλη στο δεύτερο ημίχρονο.
    gspara
    ΚΥ 05/03/2017 21:15 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ
    ΔΕ 06/03/2017 22:00 ΜΕΤΣ Α ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    funplayer
    QUOTE(Zourinho @ Feb 7 2017, 19:36 ) *
    ΄Χωρις να θελω να παρω θεση για τα οσα λεγονται εδω για τα γεγονοτα, μου κανει εντυπωση η απορια σου?
    Πως οριζεται η επιτυχια και η αποτυχια στον αθλητισμο?
    Με την νικη?
    Και τι σχεση μπορει να εχουν τα 300 παιδια στις ακαδημιες με το αντρικο τμημα?
    Απλη αναφορα στα γρηγορα......
    Ηλιουπολη, Ηλυσιακος, Αιγαλεω, ΑΘηναικος, Πανελληνιος, Νηαρ, Σπορτινγκ, Μελισσια στα γρηγορα αυτες ............ισως εχουν και παραπανω απο 300 παιδια στις ακαδημιες τους!!!
    Η κατηγορια που παιζουν τι σχεση μπορει να εχει???
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ !!!! ο αριθμος παιδιων ακαδημιας με την κατηγορια του αντρικοΥ!!!!
    Καμμια απολυτως>!!
    Μπορεις να πεις οτι αν δεν υπαρχει γηγενης παικτης ειναι μεγιστη αποτυχια η οτιδηποτε που αφορα την παραγωγικη διαδικασια μιας ομαδας!!! αλλα προς θεου πραγματικα ακυρο!! με ολο το σεβασμο!

    Επιτυχια στον Αθλητισμο ειναι να εχεις ομαδες σε ολες τις ηλικιες κ να πρωταγωνιστεις παντου με ολα τα τμηματα που εχεις.!!! Και απο οτι ξερω αυτο γινεται σε αρκετες ομαδες .Μια απ αυτες ειναι κ το Γαλατσι.Οσον αφορα εαν υπαρχουν γηγενεις παικτες σε ολες τις καλες ομαδες υπαρχουν οπως κ στο Γαλατσι. Αν κ αυτο σιγα-σιγα λογω μεταγγραφων, κανονισμων φιλοδοξιες παικτων γονεων εχει παψει να ισχυει.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!ΑΙΩΝΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!!! Βεβαια οταν επιτρεπεται να κανουν οι καλες ομαδες μεταγραφες 10-15 παιδιων σε μικρες ηλικιες για να παρουν το πρωταθλημα κ οταν εχουν κ αλους 10 δανεικους τοτε καταλαβενουμε τι γινεται .Τα καλα Ιδιωτικα δινουν υποτροφιες κ παιρνουν τα καλυτερα ταλεντα!!!Εννοειται φυσικα οτι εαν ενα παιδι συμφωνησεις να φυγει με μεταγραφη δεν εχεις γηγενεις κ εαν δεν το αφησεις εισαι κακος κ δεν σκεφτεσαι το μελλον των παιδιων !!!
    His Airness
    Γαλάτσι - Τυφώνας 69-60

    Γαλάτσι ξεκίνησε με Μακρή - Οικονομοπουλο - Γουδελη - Χαρακτηνο - Παπαβλασσοπουλ
    Τυφώνας ξεκίνησε με Δρακοπουλο - Χασαποπουλο - Πρίφτη - Πετριανιδη - Εντζιακα

    στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι κυλούσε σε ήρεμους ρυθμούς με το Γαλάτσι να ξεφεύγει με μικρή διαφορά στο σκορ μέχρι 6-7 πόντους όμως ο Τυφώνας κατάφερνε και μείωνε συνέχεια, με το Δρακόπουλο να είναι πολύ άστοχος αλλά πολύ καλά μαρκαρισμένος.

    στην αρχή του 2ου ημιχρόνου το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο δυνατό με πολύ μπασκετικό ξύλο και από τις δυο πλευρές. το Γαλάτσι δεν ήταν εύστοχο αλλά κατάφερνε να είναι συνεχώς μπροστά καθώς ο Ταμπάκης επέμεινε πολύ στον μικρό ψηλό ο οποίος δεν το δικαίωσε χάνοντας 3 καλάθια από κάτω, αφήνοντας σχεδόν σε όλο το 3ο δεκάλεπτο έκτος τους Γόντικα και Εντζιακα. Στην τελευταία περίοδο το Γαλάτσι ήταν πιο συγκεντρωμένο και διαχειριζόταν σωστά το ματς την στιγμή που ο Τυφώνας πήγαινε πολύ στις ατομικές ενέργειες. Το Γαλάτσι βρήκε μεγάλα σουτ με Λαδικό και Χανιώτη ο οποίος αν και κακός την πρώτη φορά που μπήκε στον παιχνίδι δεν επηρεάστηκε και στην τέταρτη περίοδο με 5 πόντους στο τέλος και μια ασιστ έδειξε ότι το χει ακόμα.

    από τους γηπεδούχος ξεχώρησαν ο Παπαβλασσόπουλος επιθετικά, Οικονομοπουλός που πίεσε παρά πολύ τον Χασαπόπουλο και δεν άφησε την δημιουργία του, Λαδικός που αν και ήταν κακός επιθετικά έβαλε ό το κρίσιμο τρίποντο στο τέλος και έπαιξε καταπληκτική άμυνα τον Δρακοπουλο, Μακρής και Χαρακτηνός έβαλαν αλλά με πολύ κατάχρηση.
    από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Χασαπόπουλος σε άμυνα και επίθεση είναι όμως απελπιστικά μόνος του στον άσσο με αποτέλεσμα να κουράζεται, Πετριανίδης με το γνωστό δυναμικό του παιχνίδι και ο Γόντικας που έπαιξε λίγο. Ο Δρακόπουλος αν και έπαιξε 40λεπτα!!! ήταν άποντος με πολύ κακά ποσοστά έδειξε όμως την κλάση του με πάσες πάρε βάλε που οι περισσότερες πήγαν ανεκμετάλλευτες.


    Καλή η διαιτησία που δεν έπεσε σε κραυγαλέα λάθη όπως γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες.
    This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
    Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.