Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
margiou3
QUOTE(gate14 @ May 31 2011, 10:20 ) *
Ο ιντερνετικος διαλογος μαζι σου τελειωνει εδω

ΥΓ2- Στην αγαπημενη θεση αν θες βαλε το ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ PC



Οπως το ειπες....


Δηλαδη Gate 14 με ποιον τροπο, μπορει να βοηθησει αυτη η δημοσια (καφενειακου τύπου) κριτικη...?


Δημιουργεις αρνητικό κλιμα σε μια σεζον, που για τον Ιστορικό Εθνικο, ξεκιναει με τους καλυτερους οιωνούς...


Στα ματια τα δικα μου (που ειμαι τριτος), αυτο που κανεις ειναι τουλαχιστον γραφικο...


Οπως και να 'χει, επειδη ετυχε να γνωρισω τον ανθρωπο που παλευει για τον μπασκετικο Εθνικο, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τον καταβαλουν τετοιες "αποψεις"... (οσο κι αν δεν με συμφερει αυτο σαν Ιωνικο) icon_drunk.gif
gate14
Την αποδεσμευση των αθλητων Καψοκολη Παναγιωτη,Μοσχοβιτη Πετρου,και Σαραντακου Θεμη ανακοινωσαν σημερα οι Διοικουντες το τμημα οι οποιοι ευχονται στους παραπανω αθλητες καλη σταδιοδρομια.
gate14
Χατζηκιδης απο Ελευθερια Μοσχατου σε Εθνικο
gate14
Στην προσπαθεια ενισχυσης του ροστερ της ομαδας ο Εθνικος ανακοινωσε την αποκτηση απο τον Πολις Καλλιθεας του shooting guard Σπυρου Παπαδοπουλου (21 ετων)
gate14
Δυο νεες προσθηκες για τον Εθνικο. Η πρωτη αυτη του 18χρονου Φραντζη απο τους Νεους Πανιωνιουν και η δευτερη με μεταγραφη του 24χρονου Πετρου Βαμβακαρη απο την Προοδευτικη.
Gate 14



ENIΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...




ΕΘΝΙΚΟΣ O.Φ.Π.Φ. G A T E 14
gate14
Ολοκληρωσε τις μεταγγραφικες του κινησεις ο Εθνικος με την αποκτηση των αδελφων Κ.Ταγαρη,18 ετων, 2.06μ. απο τους εφηβους του Παναθηναϊκου, και Π.Ταγαρη 22 ετων, 2.00μ.απο την Πευκη.
PetranG3
http://attikabasket.gr/index.php?option=co...5&Itemid=34

Στις ανανεωσεις ξεχασανε να βαλουνε και τον Βαθρακοκοιλη εκτος κι αν αποδεσμευτηκε...
gate14
QUOTE(PetranG3 @ Jun 23 2011, 23:44 ) *
http://attikabasket.gr/index.php?option=co...5&Itemid=34

Στις ανανεωσεις ξεχασανε να βαλουνε και τον Βαθρακοκοιλη εκτος κι αν αποδεσμευτηκε...


Επεστρεψε στον Αμυντα smile.gif
gate14
Στις 17 Αυγουστου θα πραγματοποιηθει η πρωτη συγκεντρωση της ομαδας μπασκετ του Εθνικου,οπως προεκυψε απο την χθεσινη τελευταια συγκεντρωση που πραγματοποιηθηκε στα γραφεια του Ερασιτεχνη. Στους αθλητες μοιρασθηκε ειδικο ατομικο προγραμμα ετσι ωστε να ειναι ετοιμοι την νεα σεζον.

Ασφαλισε ολους τους καλαθοσφαιριστες του ο Εθνικος,μια πρωτοβουλια που ανηκει αποκλειστικα στον χρηματοδοτη του τμηματος Β.Δερβο.
gate14
Επενδυει και στο μελλον ο Εθνικος ,αφου προχωρησε στην αποκτηση του 15χρονου ταλανταχου Σταυρου Ραδιτσα με υψος 1,86 απο τους Κυριαρχους.
Ο αθλητης θα λαβει μερος στην προετοιμασια με την ανδρικη ομαδα του Συλλογου. Ο κυριος στοχος της Διοικουσας Επιτροπης ειναι στο μελλον η ομαδα να "παραγει" παικτες,αξιοποιωντας τις ακαδημιες στις οποιες θα δοθει ιδιατερη βαση.
Swko10
Συνέντευξη θέμη Φωτόπουλου που δεν ξεχνά τον αγαπημένο του εθνικό

http://sportsofficers.blogspot.gr/2014/09/...tsofficers.html
gate14
http://www.ethnikos-bc.gr/Nea_2014-15/Kats..._29-09-2014.htm


Καπου απο ψηλα θα μας βλεπεις θα υψωνεις την γροθια σου και θα φωναζεις μαζι μας Ε-Ε-ΕΘΝΙΚΟΣ !!!!!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ !!!!!!
gate14
Η το έσβησε η ευτυχώς υπάρχουν διαχειριστές.
Ξεπεσμός ....
Basketpinezas13
Ήταν ένα ματς που ο Εθνικός ηττήθηκε άνετα και χαλαρά από τον Φάρο, με τους διαιτητές Σκούτα, Παπαθανασίου και Διμπινούδη να περνούν απαρατήρητοι ενώ το έργο του Θόδωρο Βιδάλη ήταν ανύπαρκτο!!! Κι όμως η σπίθα μπήκε από τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του προέδρου του Εθνικού Γιάννη Δεριζιώτη που...
φέρεται να είπε στους παίκτες του:

"Μην δώσετε τα χέρια στους διαιτητές αλλά και στους παίκτες του Φάρου επειδή είναι ξεφτίλες!!!"

Και καλά οι διαιτητές δεν τα ...έβαψαν και μαύρα, αλλά οι του Φάρου εκνευρίστηκαν από τη συμπεριφορά του Δεριζιώτη όπως και από τον χαρακτηρισμό.

Έτσι του ζήτησαν εξηγήσεις γι' αυτή την πρωτόγνωρη απόφαση και ιδιαίτερα από την πλευρά του ισχυρού άνδρα του Φάρου, αλλά τελικά φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια ώστε να γλιτώσει την αντίδραση των γηπεδούχων.

Είναι πράγματι συμπεριφορά που δεν προάγει τον αθλητισμό...


Αυτό θα το σβήσετε ;
gate14
Κακομοιρη δημοσιογραφία τι τραβάς !!!!
Blue piraeus
Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα μεταξύ του Χολαργού και του ΓΣΛ άφησε ο Στέφανος Πέρκος. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας έκανε λόγο για περίεργες αποφάσεις.
“Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μας. Βγαίνει η δουλειά μας πλέον στο γήπεδο, όμως θεωρώ ότι δεν αντιμετωπιστήκαμε ισότιμα σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς, αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε σε ορισμένες “περίεργες” αποφάσεις“, ανέφερε.

Για... βιασμό μιλάει ο Φάρος!
Spiros Vasiliou 5 days ago Αγωνιστικό, Δούκας, Φάρος

Πολλά παράπονα από τον ένα εκ των διαιτητών της αναμέτρησης με τον Δούκα, τον κ. Ανδρικόπουλο, έχει ο Φάρος και μάλιστα φρόντισε να τα εκφράσει με μία καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο του «Δαΐς» και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από το διαδίκτυο έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς «βιασμού» μιας ομάδας από έναν διαιτητή. Δράστης ο κ. Ανδρικόπουλος . Η ελληνική γλώσσα μοιάζει πολύ φτωχή για να βρεθούν οι λέξεις οι οποίες θα μπορούσαν να περιγράψουν τα κατορθώματα του συγκεκριμένου κυρίου …


ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ δυο ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ...
Γιατι οι "λαλιστατοι" ασχολουνται μονο με τον Εθνικο;
Εχει κανεις απαντηση;



QUOTE (Blue Warrior 14 @ Dec 5 2016, 09:19 ) *
Αλήθεια ο Δεριζιώτης που βρίσκεται στη φωτογραφία που συνόδευε το εμετικό ρεπορτάζ των Γκρίζων Λύκων και μας έκανες παράθεση; Επίσης διαπιστώνω πως οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν πάρε δώσε με τη διοίκηση του Φάρου που τους έστειλε την αστεία φώτο... Συγχαρητήρια για τις ωραίες παρέες που επιλέγουν με ''νομοταγείς πολίτες'' πάνω απ' όλα.

Στο έχω πει και θα στο ξαναπώ, έχεις κακιώσει γιατί κόπηκε το μεροκάματο. Τον Εθνικό όμως δεν πρόκειται να τον ξαναδείς.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου σε λίγες ημέρες, άντε και να σου φέρουν δώρο κανένα καινούργιο ''πλαστικό''. Ξέρεις από αυτά που χρησιμοποιείς συχνά.






Εμείς φάγαμε 22 φάπες, εσύ όμως έφαγες καλά 5 χρόνια... Καιρός για δίαιτα!!!

Καλά τα έγραψε κάποιος παραπάνω, ''κακόμοιρη δημοσιογραφία''.


Re: ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Π.
Δημοσίευσηαπό morandi14 » 03 Δεκ 2016, 19:40

Γράφω τρία πραγματάκια σχετικά με το παιχνίδι,για όσους δεν ήρθαν (και ήταν πάλι πάρα πολλοί)
1)Με την απόδοση μας σήμερα δεν δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω,παίξαμε πολύ χάλια σε σχέση με άλλα παιχνίδια και χάσαμε δίκαια.
2)Με το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο ακόμη και να πιάναμε καλή απόδοση δεν υπήρχε περίπτωση με τίποτα να κερδίσεις!!!!!!!!! Ο φάρος ήταν 20 πόντους μπροστά και αυτοί σφύριζαν υπέρ τους λες και είμασταν στον πόντο.Με αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο που παίξαμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τ'άλλα και μειώσαμε στους 9 ράπόντους έδωσαν ΡΕΣΙΤΑΛ διαιτησίας!!!!!!!!Αποκορύφωμα σουτ δικό μας με ταμπλό και κόψιμο και έδειξαν παίζεται και τα περισσότερα υπέρ μας τα έδιναν ανάποδα κ.α.
3)Το χειρότερο για εμένα που με χάλασε πάρα πολύ,ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας πέρυσι ο Βασιλόπουλος (που είναι και ο μόνος στην ιστορία της ομάδας μας) όταν τελείωσε το ματς και παίκτες χαιρετιόντουσταν μεταξύ τους και ενώ ο Βλάχος πήγε να του δώσει το χέρι ,κάτι πολύ άσχημο πρέπει να του είπε και κινήθηκε εναντίον του και τον Βλάχο τον κράταγαν δύο,για ν'αποφθεχθούν τα χειρότερα!!!!!Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς του φίλου μας Φώτη ήταν να γίνει μια μικρή σύραξη παικτών -παραγόντων με αποτέλεσμα ο Δεριζιώτης να πάρει την ομάδα στάποδυτήρια κακήν κακώς.Ότι και να είχε ο φίλος Φώτης με τον Βλάχο δεν ζεβάστηκε τίποτα.

απο το φορουμ των φιλων του εθνικου το βραδυ του Σαββατου

Ethnikos Piraeus BC
3 Δεκεμβρίου στις 9:37 μ.μ. ·

Σεβόμενοι την ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ, δεν θα δημοσιεύσουμε ρεπορτάζ για τον αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου, αφού ο μόνος που μπορεί να περιγράψει αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι ο ποιητής ...Φανφάρας!!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου για τη νίκη της καθώς επίσης και στην Αστυνομία για την τήρηση της τάξης.

Και η επισημη ανακοινωση της ομαδας το βραδυ του Σαββατου επισης
Στις 8 δεν τους χαιρετισαν και στις 9 βγηκε συγχαρητηρια ανακοινωση...
Καποιος δεν τα λεει καλα...
gnak
@Blue piraeus

Είδα Δουκα-Φάρο και όντως οι διαιτητές "έσπρωξαν" τους γηπεδούχους, όχι όμως και βιασμό, υπερβολικό.
Όσο για το Χολαργός-ΓΣΛ, απορώ με τις δηλώσεις Πέρκου, ούτε αμφισβητούμενες φάσεις δεν είδα, εκτός από 1-2 για τις οποίες διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Προς τους φίλους του Εθνικού αν μου επιτραπεί μια παραίνεση, γράψτε λίγο για μπάσκετ, μια τους χαιρετήσατε μια δεν τους χαιρετήσατε αλλά υπήρχε λόγος, συμβαίνουν αυτά πάνω στην ένταση αλλά θα έπρεπε να τελειώνουν εκεί. Και μια ερώτηση, θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιος λόγος που η διαιτησία φέτος σας αδικεί σε κάθε μα κάθε αγώνα;
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Dec 5 2016, 12:16 ) *
@Blue piraeus

Είδα Δουκα-Φάρο και όντως οι διαιτητές "έσπρωξαν" τους γηπεδούχους, όχι όμως και βιασμό, υπερβολικό.
Όσο για το Χολαργός-ΓΣΛ, απορώ με τις δηλώσεις Πέρκου, ούτε αμφισβητούμενες φάσεις δεν είδα, εκτός από 1-2 για τις οποίες διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Προς τους φίλους του Εθνικού αν μου επιτραπεί μια παραίνεση, γράψτε λίγο για μπάσκετ, μια τους χαιρετήσατε μια δεν τους χαιρετήσατε αλλά υπήρχε λόγος, συμβαίνουν αυτά πάνω στην ένταση αλλά θα έπρεπε να τελειώνουν εκεί. Και μια ερώτηση, θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιος λόγος που η διαιτησία φέτος σας αδικεί σε κάθε μα κάθε αγώνα;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν έχω υπόψη μου
Από όσο ξέρω για τα ματς με πεύκα και Πανιώνιος υπάρχουν διαμαρτυρίες
Μάλιστα για τουλάχιστον δυο παιχνίδια υπήρξαν συγχαρητήρια στη διαιτησία με ανακοινώσεις
Σε Ηρακλή και αστακό
Άρα δεν είναι σε καθε
Αν κάτι μου έχει ξεφύγει συγγνώμη
Όσο για τα αλλά περί ΜΠΑΣΚΕΤ συμφωνώ μαζί σου
Απλά στο ποστ ρωτούσα γιατί οι διάφοροι ασχολούνται μόνο με τον εθνικό
Έχεις απάντηση;
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Dec 5 2016, 12:24 ) *
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν έχω υπόψη μου
Από όσο ξέρω για τα ματς με πεύκα και Πανιώνιος υπάρχουν διαμαρτυρίες
Μάλιστα για τουλάχιστον δυο παιχνίδια υπήρξαν συγχαρητήρια στη διαιτησία με ανακοινώσεις
Σε Ηρακλή και αστακό
Άρα δεν είναι σε καθε
Αν κάτι μου έχει ξεφύγει συγγνώμη
Όσο για τα αλλά περί ΜΠΑΣΚΕΤ συμφωνώ μαζί σου
Απλά στο ποστ ρωτούσα γιατί οι διάφοροι ασχολούνται μόνο με τον εθνικό
Έχεις απάντηση;


Οκ δεν είναι σε "κάθε ματς", είναι ας πούμε 6/9. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι έτσι και η ομάδα δεν γίνεται συμπαθής, αλλά και οι παίκτες αποπροσανατολίζονται και θα έχουν έτοιμη τη δικαιολογία σε κάποια "στραβή"; Σας είχα γράψει πριν 15 μέρες οτι ο κ.Δεριζιώτης φαίνεται να αγαπά πολύ την ομάδα. Προστατεύστε τον. Εκτός αν απο αυτόν ξεκινούν. Πάντως έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό, και το γράφω σήμερα γιατί μιλάμε για ματς που το χάσατε με 20 πόντους.

edit: ποιους εννοείς ως διάφορους, για να σου απαντήσω
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Dec 5 2016, 12:36 ) *
Οκ δεν είναι σε "κάθε ματς", είναι ας πούμε 6/9. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι έτσι και η ομάδα δεν γίνεται συμπαθής, αλλά και οι παίκτες αποπροσανατολίζονται και θα έχουν έτοιμη τη δικαιολογία σε κάποια "στραβή"; Σας είχα γράψει πριν 15 μέρες οτι ο κ.Δεριζιώτης φαίνεται να αγαπά πολύ την ομάδα. Προστατεύστε τον. Εκτός αν απο αυτόν ξεκινούν. Πάντως έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό, και το γράφω σήμερα γιατί μιλάμε για ματς που το χάσατε με 20 πόντους.

edit: ποιους εννοείς ως διάφορους, για να σου απαντήσω

Δεν μου απάντησες για το ματς με τα πεύκα.
Είδες τις φάσεις;
Το 20 πόντοι είναι μια παγίδα...
Ρωτά κάποιον που είδε το παιχνίδι να Σου πει
Χωρίς να υποστηρίζω ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ήταν καλός και ο φάρος κακός
Το αντίθετο
Από τα παιχνίδια που έχω δει ήταν η χειρότερη εμφάνιση του εθνικού
Τώρα όμως που δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τη διαιτησία, ανακάλυψαν τις χαιρετούρες...
Να δούμε τι άλλο θα ανακαλύψουν
Για τους διάφορους εννοώ ξεκάθαρα όλους αυτούς που γράφουν για διαιτησίες κλπ, κλπ
Μόνο με τον εθνικό βλέπω να συγκινούνται...
Δεν συμφωνείς;
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Dec 5 2016, 12:41 ) *
Δεν μου απάντησες για το ματς με τα πεύκα.
Είδες τις φάσεις;
Το 20 πόντοι είναι μια παγίδα...
Ρωτά κάποιον που είδε το παιχνίδι να Σου πει
Χωρίς να υποστηρίζω ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ήταν καλός και ο φάρος κακός
Το αντίθετο
Από τα παιχνίδια που έχω δει ήταν η χειρότερη εμφάνιση του εθνικού
Τώρα όμως που δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τη διαιτησία, ανακάλυψαν τις χαιρετούρες...
Για τους διάφορους εννοώ ξεκάθαρα όλους αυτούς που γράφουν για διαιτησίες κλπ, κλπ
Μόνο με τον εθνικό βλέπω να συγκινούνται...
Δεν συμφωνείς;


Για τα Πεύκα σου απάντησα πριν από μέρες. Και για τις χαιρετούρες είπαμε, συμβαίνουν αυτά, δεν είναι τραγικό. Μην περιμένετε όμως να μην αναφερθεί και ως γεγονός. Λογικό είναι, σε όποιο ματς και να συνέβαινε θα γινόταν θέμα.
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Dec 5 2016, 12:46 ) *
Για τα Πεύκα σου απάντησα πριν από μέρες. Και για τις χαιρετούρες είπαμε, συμβαίνουν αυτά, δεν είναι τραγικό. Μην περιμένετε όμως να μην αναφερθεί και ως γεγονός. Λογικό είναι, σε όποιο ματς και να συνέβαινε θα γινόταν θέμα.

3)Το χειρότερο για εμένα που με χάλασε πάρα πολύ,ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας πέρυσι ο Βασιλόπουλος (που είναι και ο μόνος στην ιστορία της ομάδας μας) όταν τελείωσε το ματς και παίκτες χαιρετιόντουσταν μεταξύ τους και ενώ ο Βλάχος πήγε να του δώσει το χέρι ,κάτι πολύ άσχημο πρέπει να του είπε και κινήθηκε εναντίον του και τον Βλάχο τον κράταγαν δύο,για ν'αποφθεχθούν τα χειρότερα!!!!!Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς του φίλου μας Φώτη ήταν να γίνει μια μικρή σύραξη παικτών -παραγόντων με αποτέλεσμα ο Δεριζιώτης να πάρει την ομάδα στάποδυτήρια κακήν κακώς.Ότι και να είχε ο φίλος Φώτης με τον Βλάχο δεν ζεβάστηκε τίποτα.
Αυτό έγραψε άλλος φίλος του εθνικού στο φόρουμ της ομαδας
Υπάρχει όλο το ποστ λίγο πιο πισω
Basketpinezas13
QUOTE (Blue piraeus @ Dec 5 2016, 13:08 ) *
3)Το χειρότερο για εμένα που με χάλασε πάρα πολύ,ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας πέρυσι ο Βασιλόπουλος (που είναι και ο μόνος στην ιστορία της ομάδας μας) όταν τελείωσε το ματς και παίκτες χαιρετιόντουσταν μεταξύ τους και ενώ ο Βλάχος πήγε να του δώσει το χέρι ,κάτι πολύ άσχημο πρέπει να του είπε και κινήθηκε εναντίον του και τον Βλάχο τον κράταγαν δύο,για ν'αποφθεχθούν τα χειρότερα!!!!!Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς του φίλου μας Φώτη ήταν να γίνει μια μικρή σύραξη παικτών -παραγόντων με αποτέλεσμα ο Δεριζιώτης να πάρει την ομάδα στάποδυτήρια κακήν κακώς.Ότι και να είχε ο φίλος Φώτης με τον Βλάχο δεν ζεβάστηκε τίποτα.
Αυτό έγραψε άλλος φίλος του εθνικού στο φόρουμ της ομαδας
Υπάρχει όλο το ποστ λίγο πιο πισω

Μια που «αγγίξαμε» τον Φάρο, μαθαίνω ότι τους έχει γυρίσει το μάτι με τις συμπεριφορές των Εθνικών. Την είχαν ψυλλιαστεί τη δουλειά βέβαια από τις δηλώσεις του Βλάχου μεσοβδόμαδα, που βγήκαν και τον έκραξαν, αλλά το είδαν και στην πράξη. Και δεν λένε για το φινάλε, που δεν άφηναν οι Εθνικοί τους δικούς τους να κάνουν ούτε χειραψία, αλλά και το 42-17, όταν είχε χαθεί η μπάλα και έγερνε το γήπεδο. Και τότε λένε ότι ο πάγκος του Εθνικού έκανε διάφορα και προκαλούσε γέλιο και απορία μαζί.
fairbasket
QUOTE (Basketokavlos13 @ Dec 5 2016, 15:09 ) *
Μια που «αγγίξαμε» τον Φάρο, μαθαίνω ότι τους έχει γυρίσει το μάτι με τις συμπεριφορές των Εθνικών. Την είχαν ψυλλιαστεί τη δουλειά βέβαια από τις δηλώσεις του Βλάχου μεσοβδόμαδα, που βγήκαν και τον έκραξαν, αλλά το είδαν και στην πράξη. Και δεν λένε για το φινάλε, που δεν άφηναν οι Εθνικοί τους δικούς τους να κάνουν ούτε χειραψία, αλλά και το 42-17, όταν είχε χαθεί η μπάλα και έγερνε το γήπεδο. Και τότε λένε ότι ο πάγκος του Εθνικού έκανε διάφορα και προκαλούσε γέλιο και απορία μαζί.

Φίλοι πινέζες που είμαστε και τι κάνουμε?Κατεβαίνει η ομαδάρα ή όχι?Νέα?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.