Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boston Celtics
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
giorgos14
QUOTE(jvalin @ Jul 1 2015, 22:56 ) *
Η λογική λέει ότι τουλάχιστον 2 εκ των Sully, Olynyk, Bass παίρνουν πόδι και τους αντικαθιστούν οι Amir, Jerebko.


Kαι να ανταλλαξει τι;Η ομαδα δεν εχει κανενα ελκυστικο κομματι αυτη τη στιγμη ωστε να δελεασει καποιο μεγαλο ονομα
jvalin
QUOTE (giorgos14 @ Jul 2 2015, 01:07 ) *
Kαι να ανταλλαξει τι;Η ομαδα δεν εχει κανενα ελκυστικο κομματι αυτη τη στιγμη ωστε να δελεασει καποιο μεγαλο ονομα

Ε καλά αυτό εννοείται. Και του χρόνου η ομάδα δεν πάει πουθενά, αλλά αυτό εν πολλοίς το ξέραμε ήδη, δεν το μάθαμε σήμερα το βράδυ. Εφόσον μοιάζει αδύνατο να χτυπήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα στη φετινή free agency, καλύτερα ο Amir και ο Jerebko για 1 χρόνο παρά να δίναμε πχ max στον Tobias Harris για να μη ματσάρουν οι Magic ή 60 μύρια για 4 χρόνια στον Carroll, όπως έκαναν οι Raps.
giorgos14
QUOTE(jvalin @ Jul 1 2015, 23:32 ) *
Ε καλά αυτό εννοείται. Και του χρόνου η ομάδα δεν πάει πουθενά, αλλά αυτό εν πολλοίς το ξέραμε ήδη, δεν το μάθαμε σήμερα το βράδυ. Εφόσον μοιάζει αδύνατο να χτυπήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα στη φετινή free agency, καλύτερα ο Amir και ο Jerebko για 1 χρόνο παρά να δίναμε πχ max στον Tobias Harris για να μη ματσάρουν οι Magic ή 60 μύρια για 4 χρόνια στον Carroll, όπως έκαναν οι Raps.



Για Καρολ συμφωνω οτι δεν θα μαρεσε να παρει αυτο το συμβολαιο αλλα για Τομπαιας διαφωνω.Θεωρω οτι χρειαζονται οι Σελτικς σκορ απο το 3 και οχι να κρεμονται μονο απο τους ποντους και τη δημιουργια προς τους ψηλους των Τομας και Μπραντλει
jvalin
QUOTE (giorgos14 @ Jul 2 2015, 01:47 ) *
Για Καρολ συμφωνω οτι δεν θα μαρεσε να παρει αυτο το συμβολαιο αλλα για Τομπαιας διαφωνω.Θεωρω οτι χρειαζονται οι Σελτικς σκορ απο το 3 και οχι να κρεμονται μονο απο τους ποντους και τη δημιουργια προς τους ψηλους των Τομας και Μπραντλει

Ο Bradley στη δημιουργία είναι ανύπαρκτος.

Το θέμα δεν είναι αν χρειαζόμαστε 3άρι με ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά αν ο Harris αξίζει το max. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν το αξίζει για κανένα λόγο, επομένως μου φαίνεται τουλάχιστον κοντόφθαλμο να πληρώσουμε υπεραξία για έναν παίκτη ο οποίος από μόνος του δε μας πάει πουθενά. Γεμίζοντας το ρόστερ με παίκτες δεύτερης διαλογής, απλά βυθιζόμαστε επ’ αόριστον στη μετριότητα. Δες πχ τι συνέβη φέτος. Μπήκαμε στα playoffs απ την κλειδαρότρυπα, φάγαμε σκούπα στον πρώτο γύρο και μείναμε εκτός λοταρίας. Το draft πήγε κατά διαόλου, η επόμενη χρονιά προμηνύεται ξανά μεταβατική και τα μεγάλα ονόματα της free agency ούτε καν καταδέχονται να μπουν σε συζητήσεις. Όσο για το play off experience που αποκόμισαν οι πιτσιρικάδες, πρακτικά είναι άχρηστο γιατί οι πάντες στο ρόστερ θεωρούνται αναλώσιμοι, συνεπώς αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι θα πάρουν πόδι. Μπαίνουμε αισίως στον 3ο χρόνο του rebuilding και δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη που να λες ότι μπορούμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω του.

Ως προς το συμβόλαιο του Αμίρ, τα λεφτά είναι όντως υπερβολικά αλλά με την team option διατηρούμε τουλάχιστον το flexibility εν όψει της free agency του 2016.
thalys
Μας βλέπω σε μόουντ περσινών Λέηκερς μόνο που εμείς παίζουμε στην Ανατολή κι ο Στήβενς είναι καλύτερος προπονητής από τον Σκοτ.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην αγορά. Ελπίζω να κλείσουμε κάποιον σέντερ. Χρειαζόμαστε και τριάρι, αλλά ο Ντάνυ προτίμησε τον Κοντογουλίδη από τον Ντέκκερ.
jvalin
Για μένα η μεγαλύτερη βλακεία του Danny ήταν το trade για τον Thomas. Πριν το trade τρέχαμε ρεκόρ 20-31, μετά το trade κάναμε 20-11. Προφανώς τα νούμερα δεν είναι απολύτως ενδεικτικά γιατί προς το τέλος της σεζόν πολλές ομάδες τανκάρουν απροκάλυπτα, αλλά εν πάση περιπτώσει ένα εύλογο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι χωρίς τον Thomas πηγαίναμε ολοταχώς για το μέσο της λοταρίας, ενώ με τον Thomas γίναμε ομάδα playoff. Ή αλλιώς, χωρίς τον Thomas θα είχαμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τον Winslow (τον οποίο διεκδικήσαμε μετά μανίας στο draft), με τον Thomas επιλέξαμε τον Rozier. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είμαι περίπου βέβαιος ότι ο Danny πίστευε πως η ομάδα πάει ούτως ή άλλως για tanking και δυστυχώς υποτίμησε την επίδραση που θα είχε ο Thomas στο επιθετικό μας παιχνίδι.

Η χρονιά που φεύγει είναι μία χαμένη χρονιά. Καταλαβαίνω ότι ακόμα δεν έχει μπει καλά καλά ο Ιούλιος, ωστόσο επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να μη χαθεί και η επόμενη είναι να το πάρουμε απόφαση από νωρίς ότι η ομάδα δεν πάει πουθενά, να σουτάρουμε Thomas, Bradley, Sully, Bass (για αρχή τουλάχιστον) και να βάζουμε μέσα τους μικρούς να παίρνουν παιχνίδια και εμπειρίες. To επόμενο draft προμηνύεται ρηχό, αλλά εδώ που φτάσαμε δε βλέπω άλλη επιλογή. Έχουμε 4 firsts, κρατάμε καβάτζα cap space για το 2016 και βλέπουμε.

Όσο για τον rim protector, ο μόνος εκ των διαθέσιμων που με ψήνει είναι ο Biyombo. Ειδάλλως, εφόσον (κατά πως φαίνεται) πάμε πάλι για tanking, καλός είναι και ο Zeller.


QUOTE (Voyager @ Jul 2 2015, 10:40 ) *
Eπόμενο χτύπημα από Danny είναι αυτό : Crowder’s deal is a straight $35 million for five years. Fully guaranteed, no opt-outs for either side.
Οι javalin και thalys έχουν λιποθυμήσει ; Ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους !

Και μαμώ τα deals! Δεν τρολάρω. Ο Crowder είναι αρρώστια icon_headbang.gif
pistol_pete#44
μερικα αυμπερασματα απο το πρωτο summer league παιχνιδι της χρονιας

• ο Smart δεν ειναι ετοιμος για βασικος pg σε επιπεδο ΝΒΑ, κ μαλλον παλι θα τον δουμε στον ιδιο ρολο που ειχε και περσυ, να κινειται περισσοτερο δλδ χωρις τη μπαλα.
• ο Rozier ειναι ο πιο γρηγορος παιχτης της ομαδας νομιζω και ικανοτατος στην αμυνα.
στην επιθεση θυμιζει λιγο baller, και θαχουν ενδιαφερον τα 1vs1 (αν και δεν ειναι χαρακτηριστικο του coch stevens στην επιθεση)
• ο Mickey πολυ αθλητικος, και πολυ ικανος στα π´ν´ρ αλλα δε νομιζω να βρει χρονο φετος, ακομα και με
ελλειψη στο C.
• ο Young πηρε ογκο, βελτιωθηκε καπως στην αμυνα, ομως πρεπει σιγα σιγα να βγαζει αυτοπεποιθηση και αθλητικο εγωισμο, κ να ξεφυγει απο τη δικαιολογια, "ειμαι μικρος ακομα"

jvalin
QUOTE (Steve Bulpett)
Celtics will be acquiring Perry Jones, a second round pick* and cash from Oklahoma City. Not really giving up anything. Tax deal for OKC.
* το pick δεύτερου γύρου του Detroit στο draft του 2019 (Reggie Jackson trade)

QUOTE (Darnell Mayberry)
The Thunder will receive a protected** second-round pick from Boston and a trade exception of about $2.1 million. But this is a salary dump.
**top 55 protected, πιθανότατα δε θα το πάρουν ποτέ


Καλή φάση! smile.gif Δε δίνουμε τπτ και παίρνουμε Perry Jones, 1 pick δεύτερου γύρου και μετρητά.
SG3ptshooter
ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ
QUOTE
Mickey sticking point

Jordan Mickey will be on the Celtics roster this season — barring any as-of-now-unforeseen trade — but the contract that gets him there was very much in question yesterday.

Sources told the Herald there had been a breakdown in negotiations on a deal for the second-round draft pick, who has been extremely impressive the last two weeks.

The sticking point was whether it would be wiser for Mickey to take more money and be locked in longer or go for a shorter deal — if he plays as well as he and the Celts hope, he would be able to get his market value more quickly. (The latter has become a major concern for players, with increases in NBA revenue leading to much bigger contracts.)

According to sources, the Celtics were offering the No. 33 overall selection a four-year deal — two years guaranteed and two more at the team’s option — that was the richest given a second-round pick.

League sources here at the summer league said Mickey was looking for a shorter-term commitment and, when it appeared neither side would move, the 6-8 forward was prepared to sign the tender offer — a one-year, non-guaranteed rookie minimum of $525,093. Players who sign such deals become restricted free agents at the end of the season.

By the afternoon, however, the sides were back discussing a longer-term arrangement.

“I’m comfortable,” said Mickey. “I’m still feeling good about it. I’m confident everything will work out.”

http://www.bostonherald.com/sports/celtics...ates_fingers_in
jvalin
QUOTE (Shams Charania)
Boston has signed 33rd overall pick Jordan Mickey to a four-year, $5M deal, league sources tell RealGM. Ex-LSU PF gets two guaranteed years.

QUOTE (Adam Himmelsbach)
A source said Jordan Mickey's 4 yr/$5 mil deal is believed to be the biggest for a 2nd round pick in NBA history.


Αν στο πέρας της τριετίας κάνουμε decline την option του τελευταίου χρόνου, τότε αυτομάτως γίνεται restricted. Αν ενεργοποιήσουμε την option, τότε τον κρατάμε μεν για άλλον ένα χρόνο με το minimum, αλλά το επόμενο καλοκαίρι βγαίνει στην αγορά ως unrestricted free agent. Είναι η γνωστή ιστορία με το συμβόλαιο του Parsons στους Rockets.

Για όποιον ενδιαφέρεται για περαιτέρω λεπτομέρειες εν σχέσει με τα συμβόλαια που δύνανται να υπογράψουν οι second rounders βάσει των περιορισμών που απορρέουν από τη CBA, εδώ μία σχετικά πρόσφατη ανάρτηση σε αμερικάνικο φόρουμ την οποία προσωπικά βρήκα ιδιαίτερα διαφωτιστική. Τα σχόλια από κάτω πρακτικά αποτελούν συνέχεια του αρχικού κειμένου.
thalys
Δεν καταλαβαίνω πώς αναφέρεται το συμβόλαιο του Μίκυ ως το μεγαλύτερο που έχει υπογράψει ποτέ πικ δευτέρου γύρου. Σίγουρα βγάζει λιγότερα ανά χρονιά απ'όσα έβγαλε ο Παπανικολάου πέρσι. Στο σύνολο πάλι χάνει από τον Παπανικολάου, αν παραμείνει στο Ντένβερ. Αλλά και στα εγγυημένα χρήματα χάνει.

Αφήνω τώρα τον Πέκοβιτς που υπέγραψε συμβόλαιο μεγαλύτερο κι από πικ πρώτου γύρου.
SteveNashidis
Μήπως αναφέρεται το άρθρο , σε περιπτώσεις που δεν είναι Draft & stash, όπως είναι του Πεκο και του Παπανικολάου, οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν το συμβόλαιο τους σαν free agent ?
jvalin
Πιθανότατα θα ναι αυτό που λέει ο Voyager. Ως είδηση παίζει σε αρκετά sites χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Πχ το realgm γράφει :

QUOTE (realgm.com)
The Celtics announced the signing on Monday. It marks the richest second-round deal in league history.

http://basketball.realgm.com/wiretap/23880...al-With-Celtics
thalys
Την φράση την πρωτοείπε κάποιος ανώνυμος NBA executive και την αναπαρήγαγαν στο τουίτερ ευυπόληπτοι λογαριασμοί. Τώρα βλέπω και σάιτ να υιοθετούν τον χαρακτηρισμό.

Αν μιλάμε μόνο για πικ 2ου γύρου, είναι ξεκάθαρα λάθος. Ο Πέκοβιτς είχε σαφώς πιο πλουσιοπάροχη συμφωνία. Ίσως να ισχύει αν μιλάμε για πικ 2ου γύρου που υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο γενικά. Αυτό όμως δεν είναι το ίδιο με τον ισχυρισμό που βλέπω ν'αναφέρεται.
jvalin
QUOTE (Brian Windhorst)
Miami Heat have traded Zoran Dragic & a 2nd round pick to Boston for a heavily-protected 2nd round pick. Move could save Heat $6 million

Οι Heat συμφώνησαν να πληρώσουν το συμβόλαιό του και θα τον κάνουμε waive.



QUOTE (Sean Penney)
Can imagine Danny Ainge screaming at Pat Riley into the phone "I said Goran, not Zoran!"

laugh.gif laugh.gif
SteveNashidis
Χαχαχα.

Εκνευριστικά τα trade της Βοστώνης που πλησιάζουν σε γραφικότητα τους σιξερς με τόσα πικ . Ο Ζόραν ήρθε με βύσμα για να μείνει ο Γκόραν φοίνιξ . Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό , δεν έχει τύχη και καλύτερα να επιστρέψει Ισπανία !
jvalin
QUOTE (Voyager @ Jul 28 2015, 02:36 ) *
Ο Ζόραν ήρθε με βύσμα για να μείνει ο Γκόραν φοίνιξ . Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό , δεν έχει τύχη και καλύτερα να επιστρέψει Ισπανία !

Αν ήταν Σέρβος θα τον είχε ήδη τσιμπήσει ο Παναθηναϊκός. tongue.gif
thalys
Μάθαμε την προσφορά που απέρριψαν οι Χόρνετς για το 9 στο ντραφτ.

15 + 16 από το φετινό ντραφτ + μελλοντικό πικ Νετς unconditional + το πικ της Μιννεσότα που έχουμε ή του Μέμφις (λεπτομέρειες για τα πικς και τους περιορισμούς εδώ). Δεν αποκλείεται να δίναμε και κάνα δυο πικς δευτέρου γύρου.

Το 15 ήταν των Χωκς φέτος, το είχαμε καπαρώσει σε περίπτωση που συμφωνούσαμε με τους Χόρνετς.

H Atlanta τελικά έδωσε το 15 στους Γουίζαρντ για το 19 και 2 μελλοντικά πικς δευτέρου γύρου. Άρα λογικά δίναμε στην Ατλάντα το άλλο πικ πρώτου γύρου που είχαμε και κάποια μελλοντικά (πρώτου ή δευτέρου γύρου).

Εν ολίγοις, για τον Γουίνσλοου θα δίναμε 5-8 πικς.
jvalin
Το σκεπτικό της Σάρλοτ είναι για να τραβάς τα βυζιά σου!

"You have two minutes to decide: ‘Do I want to do this trade?'" says Polk, one of five men atop Charlotte's decision tree. "You don't have a day. You don't have hours. After all the intelligence we'd done, we were comfortable with Frank. But now you have two minutes to decide if you make this trade, who you're gonna take at No. 16, or maybe No. 20, and we haven't been focusing on that range. In fantasy basketball, it sounds great: ‘Oh my God, they could have gotten all those picks.' But in the real world, I'm not sure it makes us better."


Εν ολίγοις προτιμήσαμε τον Καμίνσκι γιατί
1)είχαμε μόλις 2 λεπτά για να το σκεφτούμε
2)δεν είχαμε κάνει επαρκές scouting για τους παίκτες που θα επιλέγονταν απ το #15-#16 και μετά

ΟΚ γκάιζ πείτε το ξεκάθαρα. Είσαστε ντουγάνια. Παρεμπίπτοντος, στο περσινό draft οι Bulls τους έδιναν 2 firsts για το #9. Είπαν όχι για να επιλέξουν τον Vonleh, τον οποίο τον πίστευαν τόσο πολύ που τον σούταραν μετά από 1 χρόνο στο Portland για Batum. Ω του θαύματος, ο Batum είναι expiring και λέγεται ότι ήδη ψάχνεται να φύγει. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Όσο για μας, δεδομένων των συνθηκών, καλύτερα που δεν κάναμε trade up. Το χει πει άλλωστε και ο Danny την επομένη του draft
QUOTE (Danny Ainge)
In hindsight, the next day, it's probably a good thing.* We were probably going to spend too much to do what we needed to do. This morning I wake up, and I'm refreshed that we got guys that we like but also that we didn't overspend for some of the players that were in the draft -- actually just basically one player we were chasing that we thought we had a realistic chance at.
*που οι Χόρνετς αρνήθηκαν


Σε άλλα νέα, σήμερα άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια σενάρια για τη δομή του συμβολαίου του Crowder. Κατά πως φαίνεται, οι μισθοί θα πηγαίνουν ως εξής :

2015: $6,796,117
2016: $6,286,408
2017: $6,796,117
2018: $7,305,825
2019: $7,815,534

Ξέροντας ήδη ότι οι Amir, Jerebko έχουν εγγυημένη μόνο την πρώτη χρονιά στα συμβόλαιά τους και λαμβάνοντας υπ όψιν ότι του χρόνου βάλαμε 7,5% μείωση στον Crowder, ένα πρώιμο συμπέρασμα θα μπορούσε να είναι ότι ο Danny έχει βάλει πλώρη για τη free agency του 2016. Το ερώτημα είναι ποιον κυνηγάει…Μη γελιόμαστε, ο Durant δεν πρόκειται να ρθει. Από τους υπόλοιπους, οι μεν Horford, Noah έχουν πια μεγαλώσει, ο δε Drummond θεωρείται untouchable. Τον Beal? Ξέρω γω, δεν τρελαίνομαι…Τον Henson? Τίμιος αλλά δε μας αλλάζει επίπεδο. Γενικά δεν πολυβλέπω φως με το σχέδιο του Danny. Νομίζω ότι πάμε κι εμείς στα κουτουρού. Τουλάχιστον δεν έχουμε τα χάλια των Χόρνετς. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά.
thalys
Flexibility για τις επόμενες δύο σαιζόν κυνηγάει ο Ντάννυ. Του χρόνου η free agency class δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και λόγω αύξησης του καπ θα υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες με λεφτά για μαξ συμβόλαιο. Αρκετοί παίκτες θα πάρουν καλύτερα συμβόλαια απ'ο,τι υπό κανονικές συνθήκες. Αρκετοί περισσότεροι απ'ό,τι συνήθως δηλαδή.

Ο Ντάννυ απλά κρατάει ανοιχτές όλες τις πόρτες. Δεν βλέπω όμως φως αν δεν ξεπεταχτεί κάνας δικός μας από το πουθενά. Ήταν τεράστιο λάθος το κυνήγι των πλέυ οφφς φέτος.
pistol_pete#44
QUOTE (thalys @ Jul 28 2015, 23:42 ) *
Flexibility για τις επόμενες δύο σαιζόν κυνηγάει ο Ντάννυ. Του χρόνου η free agency class δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και λόγω αύξησης του καπ θα υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες με λεφτά για μαξ συμβόλαιο. Αρκετοί παίκτες θα πάρουν καλύτερα συμβόλαια απ'ο,τι υπό κανονικές συνθήκες. Αρκετοί περισσότεροι απ'ό,τι συνήθως δηλαδή.

Ο Ντάννυ απλά κρατάει ανοιχτές όλες τις πόρτες. Δεν βλέπω όμως φως αν δεν ξεπεταχτεί κάνας δικός μας από το πουθενά. Ήταν τεράστιο λάθος το κυνήγι των πλέυ οφφς φέτος.



ιαα ισα που του χρονου η free agency εχει πολλους παιχτες που εχει κυμηγησει ολα αυτα τα χρονια ο Danny.
του χρονου το καλοκαιρι θα τα δωσει ολα ..
thalys
The great big myth of Free Agency 2016

Παραθέτω ονόματα παικτών που ίσως είναι ελεύθεροι του χρόνου:

LeBron James, Kevin Durant , Mike Conley, DeMar DeRozan, Al Horford, Dwight Howard, Kobe Bryant, Rajon Rondo, Deron Williams, Joe Johnson, Dwyane Wade, Luol Deng, Pau Gasol, Joakim Noah, Dirk Nowitzki, Jordan Clarkson, Eric Gordon, Timofey Mozgov, Nicolas Batum, Al Jefferson, Roy Hibbert, Gerald Henderson, Chandler Parsons, DJ Augustin, Brandon Jennings, OJ Mayo, Bradley Beal, Andre Drummon, Harrison Barnes, Terrence Jones, Jonas Valanciunas, Michael Kidd-Gilchrist and Donatas Motiejunas.

Με μπολντ αυτοί που μπορεί να γίνουν ο θεμέλιος λίθος μιας νέας big three(ή four ή ομάδας πρωταθλητισμού έστω). Κανείς τους δεν αναμένεται ν'αλλάξει ομάδα.

Μπορεί κάποιος από τους υπόλοιπους να κάνει το ξεπέταγμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι restricted και θα τον κρατήσει η ομάδα του. Σημειωτέον ότι πολλοί από τους παρατιθέμενους έχουν player option ή είναι restricted ή απλά δεν φεύγουν από κει που είναι.

Απ'όλους αυτούς, το πολύ πολύ να πληρώσουμε τον Μπατούμ που είναι σε καλή ηλικία και σε θέση που πονάμε.

Η καλή χρονιά είναι το 17. Τότε όμως παίζει να συζητάμε για lock out πάλι.
pistol_pete#44
QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 00:45 ) *
The great big myth of Free Agency 2016

Παραθέτω ονόματα παικτών που ίσως είναι ελεύθεροι του χρόνου:

LeBron James, Kevin Durant , Mike Conley, DeMar DeRozan, Al Horford, Dwight Howard, Kobe Bryant, Rajon Rondo, Deron Williams, Joe Johnson, Dwyane Wade, Luol Deng, Pau Gasol, Joakim Noah, Dirk Nowitzki, Jordan Clarkson, Eric Gordon, Timofey Mozgov, Nicolas Batum, Al Jefferson, Roy Hibbert, Gerald Henderson, Chandler Parsons, DJ Augustin, Brandon Jennings, OJ Mayo, Bradley Beal, Andre Drummon, Harrison Barnes, Terrence Jones, Jonas Valanciunas, Michael Kidd-Gilchrist and Donatas Motiejunas.

Με μπολντ αυτοί που μπορεί να γίνουν ο θεμέλιος λίθος μιας νέας big three(ή four ή ομάδας πρωταθλητισμού έστω). Κανείς τους δεν αναμένεται ν'αλλάξει ομάδα.

Μπορεί κάποιος από τους υπόλοιπους να κάνει το ξεπέταγμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι restricted και θα τον κρατήσει η ομάδα του. Σημειωτέον ότι πολλοί από τους παρατιθέμενους έχουν player option ή είναι restricted ή απλά δεν φεύγουν από κει που είναι.

Απ'όλους αυτούς, το πολύ πολύ να πληρώσουμε τον Μπατούμ που είναι σε καλή ηλικία και σε θέση που πονάμε.

Η καλή χρονιά είναι το 17. Τότε όμως παίζει να συζητάμε για lock out πάλι.




Valanciunas,Drummond,Parsons & De rozan(αυτος ακουστηκε ηδη απο φετος) νομιζω θα παιξουν πολυ.
thalys
Ο πρώτος είναι στη λίστα αν κάνει το ξεπέταγμα φέτος. Ο δεύτερος δύσκολα να φύγει από το Ντητρόιτ. Τον θέλουν, θα του δώσουν το μαξ που μπορεί να πάρει σ'όλο το ΝΒΑ και τέλος. Για τον τρίτο δεν είμαι πεισμένος και δε νομίζω να τον αφήσει εύκολα ο Κούμπαν ούτως ή άλλως. Για τον τέταρτο να δούμε πρώτα τι χρονιά θα κάνει στο Τορόντο και βλέπουμε αν αξίζει.

Ένα μαξ συμβόλαιο πάντως το είχαμε και χωρίς να κάνουμε τέτοια εκκαθάριση. Μόνο η αύξηση του καπ και η λήξη του συμβολαίου του Κρας έφταναν.

Τίποτα δεν εμποδίζει τον Ντάννυ να έχει διαφορετική γνώμη για κάποιον απ'όλους αυτούς, όμως δεν βλέπω να υπάρχουν τόσοι πολλοί που μπορούν να μας αλλάξουν επίπεδο. Βασικά με τα ως τώρα δεδομένα, δεν περιμένω κανέναν τέτοιο παίκτη στην αγορά του χρόνου για μας.
jvalin
QUOTE (thalys @ Jul 28 2015, 23:42 ) *
Δεν βλέπω όμως φως αν δεν ξεπεταχτεί κάνας δικός μας από το πουθενά.

Αυτό ακριβώς. Καλώς κακώς, χωρίς σταρ δε χτυπάς πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι είναι αγωνιστικό το ζήτημα, απλά πρέπει να υπάρχει κάποιος σταρ για να προσδίδει επιπλέον εμπορικότητα στα παιχνίδια και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των ουδέτερων θεατών. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Εν πάση περιπτώσει όπως και να χει το πράμα, ο μόνος που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο είναι ο Smart. Οι υπόλοιποι στο ρόστερ είναι όλοι ρολίστες. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερο upside, κάποιοι μικρότερο αλλά σε τελική ανάλυση είναι όλοι ρολίστες. Αν o Smart δε δικαιώσει τις προσδοκίες (μεταξύ μας δεν τον κόβω να τις δικαιώνει), πρέπει να βρούμε άλλον υποψήφιο σταρ, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Το draft του 2015 δε βλέπω να μας βοήθησε ως προς αυτή την κατεύθυνση. Και ο Hunter και ο Mickey απέχουν πάρα πολύ απ το να θεωρηθούν εκκολαπτόμενοι stars (και πιθανότατα ούτε θα θεωρηθούν ποτέ). Ο Rozier για μένα είναι για τα πανηγύρια. Νωρίς είναι ακόμα, μακάρι να πέσω έξω. Του χρόνου θα έχουμε ή 3 ή 4 επιλογές πρώτου γύρου. Εδώ πρέπει να επικεντρωθούμε. Δυστυχώς το draft προμηνύεται ρηχό αλλά όπως λες κι εσύ η free agency θα είναι σούπα.

Η μόνη εναλλακτική που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Boogie. Αν ο Danny τον ψήσει να έρθει πάω πάσο. Προσωπικά δηλώνω εκ των προτέρων ότι (σε ένα ιδεατό πλαίσο) δε θα θελα να χτίσω την ομάδα μου γύρω από έναν κακομαθημένο ημίτρελο σοφτ ψηλό. Στην τελική, μέχρι πριν 2 χρόνια βλέπαμε KG, τι να μας πει τώρα o μπουμπούκος? Απ την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική που λέει ότι αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Boogie, τον παίρνεις και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στην πορεία.


QUOTE (thalys @ Jul 28 2015, 23:42 ) *
Ήταν τεράστιο λάθος το κυνήγι των πλέυ οφφς φέτος.

Δε νομίζω πως τα κυνήγησε συνειδητά, μάλλον προέκυψαν κατά λάθος. Συμφωνώ 1000% ότι δεν έπρεπε να μπούμε στα playoffs. Ούτε φέτος θα έπρεπε να θέλουμε να μπούμε, αλλά ο Danny φαίνεται να χει άλλα σχέδια.


QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 00:45 ) *
Με μπολντ αυτοί που μπορεί να γίνουν ο θεμέλιος λίθος μιας νέας big three(ή four ή ομάδας πρωταθλητισμού έστω).
Bradley Beal

Τόσο πολύ σε ψήνει ο Beal? Εγώ δεν τρελαίνομαι...Ο Henson μου φαίνεται ωραίος για rim protector, αλλά θα είναι κι αυτός restricted.
thalys
QUOTE (jvalin @ Jul 29 2015, 00:35 ) *
Απ την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική που λέει ότι αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Boogie, τον παίρνεις και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στην πορεία.


Αν μπορείς να πάρεις ψηλό που υγιής στην Ανατολή είναι All-Star, τον παίρνεις επί τόπου και χωρίς πολλά πολλά. Μετά χτίζεις γύρω του. Αν και νομίζω ο κουζίνας είναι κάπως παρεξηγημένος.

QUOTE (jvalin @ Jul 29 2015, 00:35 ) *
Δε νομίζω πως τα κυνήγησε συνειδητά, μάλλον προέκυψαν κατά λάθος. Συμφωνώ 1000% ότι δεν έπρεπε να μπούμε στα playoffs. Ούτε φέτος θα έπρεπε να θέλουμε να μπούμε, αλλά ο Danny φαίνεται να χει άλλα σχέδια.


Ας έδινε με το ζόρι χρόνο στον Young. Ας εξηγούσε στον Στήβενς ότι καλές οι νίκες, αλλά επειδή μετά πάμε για σκούπα, κανόνισε να χάσεις δυο-τρία ματσάκια. Τέλος της χρονιάς είναι, δίνεις χρόνο σε παίχτες και κάνεις δοκιμές. Σιγά την αρμάδα που'χουμε. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.

QUOTE (jvalin @ Jul 29 2015, 00:35 ) *
Τόσο πολύ σε ψήνει ο Beal? Εγώ δεν τρελαίνομαι...Καλά κάτι Βαλντσιούνας, Ντερόζαν κλπ, ούτε καν. Ο Henson απ την άλλη είναι ωραίος rim protector, αλλά θα είναι κι αυτός restricted.


Ήταν ο τελευταίος που μπόλνταρα και παραλίγο να μην το κάνω. Είναι αποδεδειγμένα μέλος καλής ομάδας. Με την φυσιολογική εξέλιξη ίσως γίνει ο τρίτος τροχός της αμάξης σε big-3. Αν λέμε για τον Χένσον των Μπακς, μακριά κι αγαπημένοι. Τουλάχιστον αυτός που έχω δει, όσες φορές τον έχω δει.

ΥΓ. Για το συμβόλαιο του Κούζμιτς και τα bird rights που έλεγες κάπου στο ΠΑΟ-τόπικ: Τα bird rights είναι ανεξάρτητα από την qualifying offer όπως καταλαβαίνω αυτά τα δύο. Τα πρώτα εξαρτώνται από την διάρκεια των προηγούμενων συμβολαίων κι αν υπογράφτηκαν με την ίδια ομάδα. Η δεύτερη σου δίνει δικαίωμα ματσαρίσματος προσφοράς σε κάποιους παίχτες. Γι'αυτό μπορείς να αποσύρεις την δεύτερη και να διατηρήσεις τα πρώτα.
jvalin
QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 01:53 ) *
Ας έδινε με το ζόρι χρόνο στον Young. Ας εξηγούσε στον Στήβενς ότι καλές οι νίκες, αλλά επειδή μετά πάμε για σκούπα, κανόνισε να χάσεις δυο-τρία ματσάκια. Τέλος της χρονιάς είναι, δίνεις χρόνο σε παίχτες και κάνεις δοκιμές. Σιγά την αρμάδα που'χουμε. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.

Ίσως μόνο ο Stevens. Μαζί σου πάντως, δεν το συζητώ.

QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 01:53 ) *
Αν λέμε για τον Χένσον των Μπακς, μακριά κι αγαπημένοι. Τουλάχιστον αυτός που έχω δει, όσες φορές τον έχω δει.

Για αυτόν λέμε. Είναι μακράν του δεύτερου ο νούμερο 1 στα μπλοκς per 36 mins
Henson 4
Gobert 3,2
Brandan Wright 3
Φρύδι 2,9
Biyombo 2,9 (αρρώστια icon_headbang.gif )
Ibaka 2,6
ΟΚ, στην επίθεση την πιάνει από το κοτσάνι. Δεν τρέχει, για rim protector τον παίρνεις. Έχουν μαζέψει πολύ length οι Bucks συν τον Μονρό που πήραν φέτος, οπότε θεωρητικά μπορεί να μη ματσάρουν. Γιατί δε σου αρέσει?

QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 01:53 ) *
ΥΓ. Για το συμβόλαιο του Κούζμιτς και τα bird rights που έλεγες κάπου στο ΠΑΟ-τόπικ: Τα bird rights είναι ανεξάρτητα από την qualifying offer όπως καταλαβαίνω αυτά τα δύο. Τα πρώτα εξαρτώνται από την διάρκεια των προηγούμενων συμβολαίων κι αν υπογράφτηκαν με την ίδια ομάδα. Η δεύτερη σου δίνει δικαίωμα ματσαρίσματος προσφοράς σε κάποιους παίχτες. Γι'αυτό μπορείς να αποσύρεις την δεύτερη και να διατηρήσεις τα πρώτα.

thanks δεν το ήξερα smile.gif
thalys
O Henson είναι ασταθής. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θέση παίζει. Πολύ άτεχνος για 4, πολύ ελαφρύς για 5. Τα βαρειά 5ρια της λίγκας τον βάζουν πλάτη εύκολα. Δεν έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι ήδη αρκετά μεγάλος, δεν έχει ιδιαίτερο upside. Σε μια ομάδα ως δευτεροτρίτο σέντερ ειδικών αποστολών θα ήταν μια χαρά. Με το ανάλογο συμβόλαιο. Τώρα για βασικός με τις ανάγκες που έχουμε εμείς, δε νομίζω. Και σίγουρα δεν πιστεύω ότι αξίζει να πληρώσουμε όσα χρειάζεται για να μη ματσάρουν οι μπακς.

Δεν θα ήμουν όμως αντίθετος σε μια ανταλλαγή Σάλυ ή Ολύνυκ με τον Χένσον. Ή έστω με κάποιο από τα πολλά πικς που έχουμε. Μέσα στην χρονιά όμως, να έχουμε το δικαίωμα ματσαρίσματος.
jvalin
QUOTE (thalys @ Jul 29 2015, 14:11 ) *
O Henson είναι ασταθής. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θέση παίζει. Πολύ άτεχνος για 4, πολύ ελαφρύς για 5. Τα βαρειά 5ρια της λίγκας τον βάζουν πλάτη εύκολα. Δεν έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι ήδη αρκετά μεγάλος, δεν έχει ιδιαίτερο upside. Σε μια ομάδα ως δευτεροτρίτο σέντερ ειδικών αποστολών θα ήταν μια χαρά. Με το ανάλογο συμβόλαιο. Τώρα για βασικός με τις ανάγκες που έχουμε εμείς, δε νομίζω. Και σίγουρα δεν πιστεύω ότι αξίζει να πληρώσουμε όσα χρειάζεται για να μη ματσάρουν οι μπακς.

Δεν θα ήμουν όμως αντίθετος σε μια ανταλλαγή Σάλυ ή Ολύνυκ με τον Χένσον. Ή έστω με κάποιο από τα πολλά πικς που έχουμε. Μέσα στην χρονιά όμως, να έχουμε το δικαίωμα ματσαρίσματος.

Επί του παρόντος, τους top free agents δεν μπορούμε να τους προσεγγίσουμε. Αν φτιάξουμε ομάδα ίσως αρχίσουν να ψήνονται κάποιοι, όπως πχ ψήθηκε φέτος ο Monroe να πάει στους Bucks. Μέχρι τότε βλέπουμε. Το αμέσως επόμενο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε free agents από το δεύτερο ράφι, πχ DeRozan για του χρόνου ή τον Tobias Harris που ήθελε φέτος ο Danny. Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι αν αρχίσουμε να δίνουμε max σε δευτεράτζες, απλά θα καταδικαστούμε επ’ αόριστον στη μετριότητα. Δεδομένων των συνθηκών, νομίζω ότι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να βγούμε πραγματικά κερδισμένοι απ τη free agency είναι να βρούμε κάποιον παίκτη πριν κάνει το ξεπέταγμα στο επόμενο επίπεδο και να τον φέρουμε με χαμηλό συμβόλαιο. Φυσικά ως κίνηση ενέχει ρίσκο, στη λογική ότι αν δε σου βγει θα χεις χαραμίσει χώρο στο cap. Απ την άλλη, εφόσον αδυνατούμε να δελεάσουμε τα μεγάλα ονόματα που βγαίνουν στην αγορά, μπορούμε κάλλιστα να πάρουμε ένα τέτοιο μικρό ρίσκο.

Ο Henson πέρυσι ξεκίναγε τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο. Λογικά τώρα που ήρθε και ο Monroe θα είναι μονίμως αναπληρωματικός. Υπό αυτό το πρίσμα, φαντάζομαι πως η τιμή του θα κυμανθεί σε νορμάλ πλαίσια. Ως value for money επιλογή είναι ίσως η καλύτερη που θα βρούμε στο τραπέζι για τις θέσεις των ψηλών. Αν βέβαια μπούμε σε πλειστηριασμό, συμφωνώ κι εγώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. ΟΚ, πρέπει να πάρει μερικά κιλά για να μπορεί να κοντράρει πιο ογκώδεις αντιπάλους. Θα του δώσει μερικά o Sully. tongue.gif

Πέρα απ την πλάκα, είναι πολύ καλός αμυντικός. Ψηλά δεν περνάει τίποτα, χαμηλά έχει γρήγορα πόδια, βγαίνει αστραπιαία στο hedge out και μαρκάρει αποτελεσματικά το pick n roll. Στην επίθεση δεν είναι άμπαλος. Ξαναδιαβάζοντας τι έγραψα χθες νομίζω τον αδίκησα. Το mid-range του είναι αξιοπρεπές, έχει ωραίο χουκ, παίζει pick n roll, σκοράρει μετά από επιθετικά ριμπς και put-backs, ενίοτε βάζει και την μπάλα στο παρκέ για 2-3 τρίπλες! Αυτό που γράφεις για το μπασκετικό IQ δε νομίζω ότι ισχύει. Μέχρι και στη δημιουργία συνεισφέρει. Πέρυσι είχε μέσο όρο 1,6 ασσίστ σε 26,5 λεπτά συμμετοχής όντας 11ος ανάμεσα στους centers (μαζί με τον Olynyk). Φέτος που έπαιζε λίγο είχε 2,3 assists per 48 mins (22ος ανάμεσα στους centers). Συγκριτικά με αυτούς που έχουμε τώρα, ίσως μπορείς να τον πεις άμπαλο. Για rim protector που ψάχνουμε, το επιθετικό του παιχνίδι είναι παραπάνω από κομπλέ.

Θα μου πεις, αφού τα χει όλα αυτά γιατί δεν παίζει στους Bucks? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν έπαιζε δε θα μπορούσαμε να τον πάρουμε. Το 2013/14 έπαιρνε αρκετό χρόνο και έδειξε ικανός να κάνει το ξεπέταγμα για βασικός. Πέρυσι ήρθε ο Kidd και τον πάγκωσε για τα καλά. Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον φέρουμε στο επίπεδο που θέλουμε, τότε πρέπει να τον προσεγγίσουμε. Προσωπικά, στη θέση του Danny θα τον είχα στα υπ όψιν, ακόμα και για trade μεσούσης της σεζόν όπως λες κι εσύ. Ίσως μάλιστα αυτή η επιλογή είναι προτιμότερη, ώστε να χουμε την ευκαιρία να τον αξιολογήσουμε εκ του σύνεγγυς προτού τον πληρώσουμε (βλ. Crowder) συν φυσικά ότι θα μπορούμε να ματσάρουμε προσφορές.
SteveNashidis
QUOTE(jvalin @ Jul 28 2015, 22:14 ) *
Το σκεπτικό της Σάρλοτ είναι για να τραβάς τα βυζιά σου!

"You have two minutes to decide: ‘Do I want to do this trade?'" says Polk, one of five men atop Charlotte's decision tree. "You don't have a day. You don't have hours. After all the intelligence we'd done, we were comfortable with Frank. But now you have two minutes to decide if you make this trade, who you're gonna take at No. 16, or maybe No. 20, and we haven't been focusing on that range. In fantasy basketball, it sounds great: ‘Oh my God, they could have gotten all those picks.' But in the real world, I'm not sure it makes us better."


Εν ολίγοις προτιμήσαμε τον Καμίνσκι γιατί
1)είχαμε μόλις 2 λεπτά για να το σκεφτούμε
2)δεν είχαμε κάνει επαρκές scouting για τους παίκτες που θα επιλέγονταν απ το #15-#16 και μετά

ΟΚ γκάιζ πείτε το ξεκάθαρα. Είσαστε ντουγάνια. Παρεμπίπτοντος, στο περσινό draft οι Bulls τους έδιναν 2 firsts για το #9. Είπαν όχι για να επιλέξουν τον Vonleh, τον οποίο τον πίστευαν τόσο πολύ που τον σούταραν μετά από 1 χρόνο στο Portland για Batum. Ω του θαύματος, ο Batum είναι expiring και λέγεται ότι ήδη ψάχνεται να φύγει. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Όσο για μας, δεδομένων των συνθηκών, καλύτερα που δεν κάναμε trade up. Το χει πει άλλωστε και ο Danny την επομένη του draft
*που οι Χόρνετς αρνήθηκαν


Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς οι Βοστωνέζοι για τον Ντάνι , εμένα μαρέσει το πως κινείται . Οι κινήσεις του μετά την κούπα δεν του βγήκαν καθόλου είναι η πικρή αλήθεια. Δεν είναι όμως τόσο κολλημένος ώστε να πεις ότι η ομάδα μένει στάσιμη.
Συγκρίνοντας με το ρεμάλι το δικό μας , που παραιτήθηκε προπέρσι , προτιμώ ντάνι και δεν νομίζω η Βοστώνη να είναι εγκλωβισμένη για καιρό σε αυτή την μετριότητα.

Το να δώσει 4 πικ τόσο εύκολα που ήταν υπερβολικά για trade up με την ευκαιρία να πάει για τον Καμίνσκι την αξιολογώ ως πολύ καλή (για τη Βοστώνη) που έπεσε όμως στον τοίχο της μη ευελιξίας της Σάρλοτ.
Στους Χιτ δεν ξέρω γιατί δεν έκανε την ανάλογη πρόταση ώστε να τσιμπήσει Winslow.

Αφου δεν μπορεί να κινηθεί για παίκτες από το πρώτο ράφι καλή αρχή είναι να κινηθεί για παίκτες από το 2 ράφι. Σωστή στρατηγική πιστεύω είναι να πάρει 2-3 καλούς παίκτες με ταλέντο και προοπτική (στυλ ντερόζαν) ώστε να καταφέρει να αποσπάσει τελικά 1 all star .
Ακόμα τα draft pick - 1st round θα του χρησιμεύσουν για να πάρει τέτοιους παίκτες ενώ τα 2nd round θα τον χρησιμεύσουν για να ξεφορτωθεί τους μέτριους παίκτες που έχει μαζέψει.

Δεν πέφτουν και τα τηλεοπτικά κέρδη για να βοηθήσει ώστε να βοηθήσει το ΝΒΑ με αναβίωση τελικών Lakers-Boston smiley.gif
thalys
QUOTE (jvalin @ Jul 29 2015, 18:03 ) *
Θα μου πεις, αφού τα χει όλα αυτά γιατί δεν παίζει στους Bucks? [...] Ίσως μάλιστα αυτή η επιλογή είναι προτιμότερη, ώστε να χουμε την ευκαιρία να τον αξιολογήσουμε εκ του σύνεγγυς προτού τον πληρώσουμε (βλ. Crowder) συν φυσικά ότι θα μπορούμε να ματσάρουμε προσφορές.


Δεν παίζει γιατί ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά είναι τόσο αξιόπιστος όσο λένε τα στατιστικά του. Παρακολουθώ δυο χρόνια λίγο μπακς λόγω Γιάννη. Και απ'την (περιορισμένη σχετικά) εικόνα που έχω απ'τα παιχνίδια του και απ'όσα γράφονται στα φόρα των οπαδών τους, ο Χένσον το πολύ να γίνει ένας καλός ρολίστας. Οι ίδιοι θεωρούν ότι έχει μείνει στάσιμος τόσα χρόνια.

Αν είναι να τον πάρουμε στην free agency, επειδή είναι restricted θα πρέπει να τον χρυσοπληρώσουμε. Αυτό νομίζω θα'ταν λάθος. Εκτός αν ο Στήβενς και ο Ντάνυ βλέπουν να τους κολλάει τόσο καλά στο σχέδιο που το αξίζει. Αλλά δε νομίζω.

Η καλύτερη λύση για τέτοιου είδους παίχτες είναι ένα trade μέσα στην χρονιά. Παίρνεις το δικαίωμα να ματσάρεις προσφορές και να τον αξιολογήσεις από κοντά, όπως λες και συ. Αυτό θα το δεχόμουν.

Απ'όσο τον έχω δει, ένας Brandan Wright να γίνει στην καλύτερη. Ίσως κάνω και λάθος. Δεν τον έχω δει και τόσο πολύ πια.

QUOTE (Voyager @ Jul 29 2015, 18:43 ) *
Το να δώσει 4 πικ τόσο εύκολα που ήταν υπερβολικά για trade up με την ευκαιρία να πάει για τον Καμίνσκι την αξιολογώ ως πολύ καλή (για τη Βοστώνη) που έπεσε όμως στον τοίχο της μη ευελιξίας της Σάρλοτ.


Η πρόταση ήταν να πάρουμε το 9 πριν επιλέξουν και να πάρουμε εμείς Winslow. Οι Χιτ δεν δέχτηκαν γιατί τον ήθελαν οι ίδιοι. smiley.gif

Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά assets C και D κατηγορίας. Πρέπει ν'αρχίσουμε να τα πακετάρουμε ώστε να μαζέψουμε assets Β που μετά μπορούν να πακεταριστούν για ένα-δυο asset A.

Στην free agency δεν βλέπω φως άμεσα. Στα trades είναι η λύση. Και στον Boogie icon_drunk.gif
jvalin
QUOTE (Voyager @ Jul 29 2015, 19:43 ) *
Το να δώσει 4 πικ τόσο εύκολα που ήταν υπερβολικά για trade up με την ευκαιρία να πάει για τον Καμίνσκι την αξιολογώ ως πολύ καλή (για τη Βοστώνη) που έπεσε όμως στον τοίχο της μη ευελιξίας της Σάρλοτ.

Αν έδινε τόσα picks για τον Καμίνσκι θα ήταν για σκότωμα.


QUOTE (Voyager @ Jul 29 2015, 19:43 ) *
Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς οι Βοστωνέζοι για τον Ντάνι , εμένα μαρέσει το πως κινείται . Οι κινήσεις του μετά την κούπα δεν του βγήκαν καθόλου είναι η πικρή αλήθεια. Δεν είναι όμως τόσο κολλημένος ώστε να πεις ότι η ομάδα μένει στάσιμη.
Συγκρίνοντας με το ρεμάλι το δικό μας , που παραιτήθηκε προπέρσι , προτιμώ ντάνι και δεν νομίζω η Βοστώνη να είναι εγκλωβισμένη για καιρό σε αυτή την μετριότητα.

Ο Danny για μένα είναι απ τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) στο cap management. Σπανίως δίνει χαζά συμβόλαια για τα οποία μετανιώνει αργότερα. Μόνη τέτοια περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό απ το πρόσφατο παρελθόν είναι ο Terry. Κατά τα λοιπά έχει σίγουρα κάνει λάθη, άλλα ντάξει όλοι κάνουν δεν τίθεται θέμα. Το φετινό λόγου χάρη που μας έβαλε στα playoffs χωρίς λόγο ήταν χοντρή πατάτα. Επίσης, αφότου μας πήρατε τον McDonough, αρκετές από τις επιλογές του στα drafts είναι αρκετά συζητήσιμες. Πχ ο Rozier φέτος με ξενέρωσε πολύ. Τουρλουμπουκατζής, παίρνει φόρα ορμάει και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν παίζεται έτσι το μπάσκετ...Τουλάχιστον το έσωσε κάπως με Hunter, Mickey.


-------------------------------------------------------------
QUOTE
The Bucks are reportedly nearing a deal to sign John Henson to an extension.
The Bucks reportedly view Henson as a key part of their core of young players, including Giannis Antetokounmpo, Jabari Parker, Greg Monroe, Michael Carter-Williams and Khris Middleton, and they want to get Henson on the books long-term. Henson will serve as Monroe's primary backup in Milwaukee, but as long as Monroe is healthy, Henson's upside will be severely limited. Jul 12 - 9:47 PM
Source: Marc Stein on Twitter

Δεν το χα δει αυτό. Αν επιβεβαιωθεί δεν τίθεται πλέον θέμα για Henson. Τεσπα το όλο point μου είναι ότι πρέπει να καταφύγουμε σε λιγότερο προβεβλημένες επιλογές. Οι σταρς μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και οι πολυδιαφημισμένες λύσεις απ το δεύτερο ράφι ζητάνε τρελά λεφτά που δεν τα αξίζουν για κανένα λόγο. Απ το να χρυσοπληρώσουμε τον (εκάστοτε) DeRozan, χίλιες φορές Amir και Jerebko για 1 χρόνο με 17 μύρια όπως κάναμε φέτος.
QUOTE ( @ Jul 29 2015, 20:28 ) *
Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά assets C και D κατηγορίας. Πρέπει ν'αρχίσουμε να τα πακετάρουμε ώστε να μαζέψουμε assets Β που μετά μπορούν να πακεταριστούν για ένα-δυο asset A.

Αυτό.
Συν το draft. Απλά αν δεν τανκάρουμε, μην περιμένουμε και πολλά απ το draft.
jvalin
31 Ιουλίου 2007. Η μέρα που έκλεισε το trade του KG και ολοκληρώθηκε το χτίσιμο της big 3.



Ρε γαμώτο, πότε πέρασαν 8 χρόνια…??Μου λείπει πολύ αυτή η περίοδος. sad.gif

KG Celtics legend 77.gif




jvalin
QUOTE (SG3ptshooter @ Aug 9 2015, 15:53 ) *
Δεν είναι Τρίτη. Είναι όμως τα 87α γενέθλια του Bob Cousy. Ας θυμηθούμε τις όχι τόσο ξένοιαστες μέρες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Cousy#The...0.E2.80.9356.29

Επί τη ευκαιρία η Boston Globe ζήτησε τη γνώμη του για τους τωρινούς Celtics και εκείνος εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι πρέπει να τανκάρουμε.

Bob Cousy, Boston’s timeless treasure
QUOTE (Bob Cousy)
They (the Celtics) ’re ending up in the middle, which frankly is the worst place you can be, in my judgment. You either get up near the top and enjoy the goodies or you finish last and get the first, second, third pick, and then you’ve got a shot at helping yourself through the draft. When you’re in the middle you’re just not going to get impact players.


Το παρακάτω γράφημα οπτικοποιεί όσα λίγο πολύ συζητούσαμε τις προάλλες


Τι έχουμε κάνει εμείς απ το καλοκαίρι του 2013 που ξεκινησε το rebuild μέχρι σήμερα?

Βήμα 1ο : Trade superstar for assets
Βήμα 2ο : Tank (το 2013/14)
Βήμα 3ο : Draft superstar

Είναι ο Smart superstar? Σήμερα που μιλάμε ούτε κατά διάνοια.
Μπορεί να γίνει στο μέλλον? Πιθανόν. (εγώ λέω χλωμό)

Εφόσον δεν είμαστε βέβαιοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ξανατανκάρουμε όσο είναι ακόμα νωρίς, γιατί αν αρχίσουμε να υπογράφουμε free agents το πράγμα δε θα χει γυρισμό. Όταν σιγουρευτούμε πως έχουμε στα χέρια μας τον παίκτη που θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του, συνεχίζουμε με το πλάνο από εκεί που το αφήσαμε.

Φοβάμαι ότι ο Danny βιάζεται πολύ. Τον πιέζουν οι ιδιοκτήτες για άμεσα αποτελέσματα? Έχει υπερεκτιμήσει την αξία των παικτών του? Δεν έχω ιδέα…Το αποτέλεσμα είναι ότι όπως λέει και ο Cousy ''the Celtics are ending up in the middle''. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η βιασύνη σε καταδικάζει επ’ αόριστον στη μετριότητα.
Air Kef
QUOTE(jvalin @ Aug 10 2015, 01:49 ) *
Φοβάμαι ότι ο Danny βιάζεται πολύ. Τον πιέζουν οι ιδιοκτήτες για άμεσα αποτελέσματα? Έχει υπερεκτιμήσει την αξία των παικτών του? Δεν έχω ιδέα…Το αποτέλεσμα είναι ότι όπως λέει και ο Cousy ''the Celtics are ending up in the middle''. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η βιασύνη σε καταδικάζει επ’ αόριστον στη μετριότητα.




Αν μπήκε πέρσι playoff κατα λάθος, με ένα ρόστερ που άλλαξε 32 φορές μέσα στην σεζόν και σταρ τον Σμαρτ με τον Τζεφ Γκριν, λογικό μου κάνει να πιστεύει ότι είναι ώρα να βγει η ομάδα από το rebuilding mode. Κάνει κάποιες προσθήκες φέτος, αντί να ντραφτάρει all star, υπογράφει fa/tradάρει All Star του χρόνου, κάνει και τις προσθήκες του και έτοιμος για το 2016-2017.
jvalin
QUOTE (Air Kef @ Aug 10 2015, 11:02 ) *
Αν μπήκε πέρσι playoff κατα λάθος, με ένα ρόστερ που άλλαξε 32 φορές μέσα στην σεζόν και σταρ τον Σμαρτ με τον Τζεφ Γκριν, λογικό μου κάνει να πιστεύει ότι είναι ώρα να βγει η ομάδα από το rebuilding mode. Κάνει κάποιες προσθήκες φέτος, αντί να ντραφτάρει all star, υπογράφει fa/tradάρει All Star του χρόνου, κάνει και τις προσθήκες του και έτοιμος για το 2016-2017.

Ο Green είχε φύγει απ τα μέσα περίπου Ιανουαρίου. Αυτός που ηγήθηκε της αντεπίθεσης ήταν ο Thomas.

Η free agency του 2016 είναι μία φούσκα. Σχεδόν όλη η λίγκα θα έχει χώρο στο cap και ο μόνος ρεαλιστικά διαθέσιμος παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες είναι ο Durant (άντε και ο Horford ο οποίος όμως του χρόνου τέτοια εποχή θα χει κλείσει τα 30). Ο Durant ακόμα κι αν φύγει απ τους Thunder δε θα επιλέξει τους Celtics. Από εκεί και έπειτα, δίνοντας παχυλά συμβόλαια σε παίκτες δεύτερης διαλογής απλά βυθίζεσαι στη μετριότητα. Μπορεί να περάσεις 1-2 γύρους στα playoffs γιατί η Ανατολή έχει τα μαύρα της τα χάλια αλλά πρακτικά ποτέ δε θα είσαι contender.

Φέτος κυνηγήσαμε τον Tobias Harris. Θα του δίναμε το max αλλά μάθαμε ότι το Orlando ήταν διατεθειμένο να ματσάρει και κάναμε πίσω. Χάριν της κουβέντας πες ότι καταφέρναμε να τον πάρουμε. Θα γινόμασταν contenders? Ούτε καν. Θα μπαίναμε στα playoffs, πιθανώς θα περνάγαμε ένα γύρο και θα πηγαίναμε σπίτι μας. Αν ήμασταν οι Hornets ή οι Kings θα πανηγυρίζαμε. Με κάθε σεβασμό στους Hornets, στους Kings και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες, όταν έχεις πάρει 17 πρωταθλήματα το να μπεις στα playoffs και να έχεις μία τίμια πορεία δε λέει κάτι. Οι Celtics και οι Lakers συμβιβάζονται μόνο με το πρωτάθλημα.

Το trade για σταρ είναι άλλη ιστορία. Οι μόνοι σταρς που παίζει να βγουν στην αγορά είναι ο Boogie και ο Carmelo. Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι κανείς εκ των 2 δε μας κάνει πραγματικούς contenders, ακόμα κι αν πλαισιωθεί από 1-2 δευτεροκλασάτους σταρς (πχ Harris ή DeRozan ή ακόμα και τον Beal ο οποίος βέβαια είναι restricted και θα μείνει λογικά στους Wizards). Ίσως αν έρθουν και οι 2 κάτι γίνεται αλλά και πάλι, με τα μυαλά που κουβαλάνε μου φαίνεται πιο πιθανό να κάνουν την ομάδα τσίρκο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα assets για να τους φέρουμε υπάρχουν είτε βολοδέρνουμε στη μέση της βαθμολογίας είτε τανκάρουμε. Ίσα ίσα αν τανκάρουμε το pick μας αποκτά μεγαλύτερη ανταποδοτική αξία και είναι ευκολότερο να δελεάσουμε τις ομάδες τους (βλ. Ray Allen το 2007). Όπως κι αν το δεις λοιπόν, δεδομένων των συνθηκών όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο tanking. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη.
SteveNashidis
Ο λόγος που μπήκαν πλέιοφ οι Σέλτικς είναι

-2 ματς δωράκια από Cavaliers ώστε να μην μπουν οι πιο σκληροτράχιλοι Pacers .
-post season εμπειρία για την νεανική ομάδα.
-έσοδα από τους επιπλέουν αγώνες.

Είτε πάρεις το 14 το πικ (όντας εκτός offs) είτε διαλέξεις στο 16 μετά από 1st round αποκλεισμό δεν έχει διαφορά οπότε ο ντάνι καλά έκανε και μπήκε στα πλέιοφ για μένα. Για μια ομάδα σαν την Βοστώνη δεν θα ήθελα να την δω να χάνει σε στυλ 76ερς οπότε κάτι ανάλογο θα είχε ο Ντάνι στο μυαλό του.

Από το ωραίο διάγραμμα που βάλατε νομίζω ότι το trade for supporting cast είναι πιο σημαντικό να ολοκληρωθεί χρονικά από το trade for superstars . Έχοντας τον πρώτο παράγοντα θα βρεις τον δυσαρεστημένο παίκτη/ αστέρα που θα προσελκύσεις . (στυλ σαν αντονιο)
jvalin
QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 20:45 ) *
Ο λόγος που μπήκαν πλέιοφ οι Σέλτικς είναι
-post season εμπειρία για την νεανική ομάδα.

Αυτό που λες είναι λογικό πχ για τους Bucks οι οποίοι έχουν ήδη βρει τον κορμό τους για τα επόμενα χρόνια και ήθελαν να δώσουν εμπειρίες σε Γιάννη, Middleton, MCW, Henson και στους υπόλοιπους πιτσιρικάδες. Εμείς σε ποιους δώσαμε εμπειρίες? Στον Sully που είχε φτάσει 500 κιλά και τώρα πασχίζει άρον άρον να τα χάσει επειδή είναι σε contract year? Στον Olynyk που είναι πιο αργός κι απ το θάνατο? Στον Zeller? Who cares? Όλοι αυτοί σήμερα είναι στο ρόστερ και ξαφνικά αύριο παίζει να χουν πάρει πόδι. Δε μας νοιάζει η post season εμπειρία γιατί πολύ απλά οι πάντες στο ρόστερ θεωρούνται αναλώσιμοι. Οι πάντες. Ακόμα και ο Smart.


QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 20:45 ) *
-έσοδα από τους επιπλέουν αγώνες.

2 αγώνες ήταν όλοι όλοι. Κολυμπήσαμε στο χρήμα tongue.gif

Γιατί λοιπόν μπήκαμε στα playoffs? Προσωπικά κλείνω προς αυτό που έγραψε ο Kef. Μπήκαμε κατά λάθος. Ο Danny βρήκε τον Thomas σε τιμή ευκαιρίας, σου λέει φέρτον τώρα που μπορώ να τον πάρω και βλέπουμε. Μέσες άκρες το είχα ξαναγράψει και τις προάλλες
QUOTE (jvalin @ Jul 2 2015, 15:51 ) *
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είμαι περίπου βέβαιος ότι ο Danny πίστευε πως η ομάδα πάει ούτως ή άλλως για tanking και δυστυχώς υποτίμησε την επίδραση που θα είχε ο Thomas στο επιθετικό μας παιχνίδι.



QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 20:45 ) *
Είτε πάρεις το 14 το πικ (όντας εκτός offs) είτε διαλέξεις στο 16 μετά από 1st round αποκλεισμό δεν έχει διαφορά οπότε ο ντάνι καλά έκανε και μπήκε στα πλέιοφ για μένα.

Η απόφαση για το αν θα μπεις ή όχι τα playoffs δεν παίρνεται λίγα ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Ιδεατά έχεις κατασταλάξει πριν καν αρχίσει η σεζόν ή εν πάση περιπτώσει το αργότερο μέχρι το trade deadline. Το δίλλημα δεν ήταν ποτέ #16+playoffs ή #14 χωρίς playoffs. Άπαξ και φτάνεις σε αυτό το σημείο, προφανώς ο στόχος είναι να παλεύεις όλα τα παιχνίδια και όπου σε βγάλει.


QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 20:45 ) *
Για μια ομάδα σαν την Βοστώνη δεν θα ήθελα να την δω να χάνει σε στυλ 76ερς οπότε κάτι ανάλογο θα είχε ο Ντάνι στο μυαλό του.

Το ότι οι Sixers τανκάρουν απροκάλυπτα δε συνεπάγεται ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τανκάρεις. Ούτε είναι καταστροφή αν δεν μπεις σώνει και καλά στο top 3 μέσω της λοταρίας. Πέρυσι επιλέξαμε στο #6 η οποία είναι μια χαρά θέση για να βρεις σούπερ σταρ. Τον Bird πχ στο #6 τον είχαμε επιλέξει κι αυτόν. Άλλο #6 όμως κι άλλο #16. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις σταρ στα μέσα του πρώτου γύρου. Έπειτα, ακόμα κι αν αστοχήσεις στη λοταρία μπορείς πάντα να κάνεις trade το pick για σταρ. Το 2007 τανκάραμε μέχρις εσχάτων, αλλά ο Στερν έκανε τα δικά του και καταλήξαμε στο #5. No problem, το δώσαμε στο Seattle και φέραμε τον Allen. Κατ αντιστοιχία δες τι έγινε φέτος. Δίναμε #15 + #16 + Brooklyn first + άλλο ένα first από Memphis ή Minny και δεν μπορούσαμε να κάνουμε trade up για το #9! Η διαφορά στην αξία των picks είναι χαοτική. Στην πρώτη περίπτωση με 1 pick(+Szczerbiak, Delonte) παίρνεις Ray Allen, στη δεύτερη δίναμε 4 picks και οι Hornets προτίμησαν τον Kaminsky!


QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 20:45 ) *
Από το ωραίο διάγραμμα που βάλατε νομίζω ότι το trade for supporting cast είναι πιο σημαντικό να ολοκληρωθεί χρονικά από το trade for superstars . Έχοντας τον πρώτο παράγοντα θα βρεις τον δυσαρεστημένο παίκτη/ αστέρα που θα προσελκύσεις . (στυλ σαν αντονιο)

Το San Antonio αποτελεί εξαίρεση λόγω Duncan- Pop. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη λίγκα που να παραμένει σταθερά στον αφρό εδώ και σχεδόν μία 20ετία. Ο κανόνας είναι αυτό που έκαναν φέτος οι Bucks. Τάνκαραν, μάζεψαν ταλέντο απ το draft και όταν ένιωσαν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω βγήκαν στη free agency και έφεραν τον Monroe. Αν επιχειρήσεις το ίδιο σχέδιο από την ανάποδη 9 στις 10 φορές δε θα σε βγάλει πουθενά.

Άσε που εσύ λες για trade ενώ το γράφημα λέει για draft. Προφανώς, αν μπορέσεις να φέρεις σταρ με trade τότε η όλη διαδικασία επισπεύδεται σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση, φαντάζομαι συμφωνούμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις διαθέσιμο σταρ.


By the way, νομίζω κι εσείς είστε λίγο πολύ στην ίδια κατάσταση με εμάς. Στην αρχή της περσινής χρονιάς σας έδιναν όλοι φαβορί για τη λοταρία, η ομάδα απέδωσε εν τέλει καλύτερα του αναμενομένου, επισπεύσατε το rebuilding και τώρα κολλήσατε στη μετριότητα. Το ότι δεν μπήκατε playoffs δε λέει κάτι. Αν ήσασταν στην Ανατολή θα είχατε μπει με τα τσαρούχια. Θα ήσασταν όμως contenders? Όχι. Σε τελική ανάλυση αυτό είναι που μετράει, πολύ δε μάλλον όταν μιλάμε για τους Celtics οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν συνηθίσει να πρωταγωνιστούν.
jvalin
QUOTE (jvalin @ Aug 11 2015, 00:29 ) *
Προσωπικά κλείνω* προς αυτό που έγραψε ο Kef.

*κλίνω peace.gif


Και μία είδηση της τελευταίας στιγμής η οποία ενδεχομένως να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Celtics Waive Guard Zoran Dragic 14 Days After Acquiring Him From Heat

Απ όσο έχω δει, το όνομά του έχει παίξει στο τόπικ μεταγραφών του ΠΑΟ.
thalys
Είδα κίνηση στο τόπικ κι ανησύχησα ότι κάποιο τρέηντ έγινε.

QUOTE (Voyager @ Aug 10 2015, 19:45 ) *
Είτε πάρεις το 14 το πικ (όντας εκτός offs) είτε διαλέξεις στο 16 μετά από 1st round αποκλεισμό δεν έχει διαφορά οπότε ο ντάνι καλά έκανε και μπήκε στα πλέιοφ για μένα.


Η 9η θέση στην Ανατολή έδινε το 11ο πικ φέτος. Η 10η το 10ο. Με 2 ήττες παραπάνω παίρναμε την θέση της Ιντιάνα(11ο πικ). Με 3 των Χιτ(10ο πικ). Το Μαϊάμι κατάφερε να πάρει τον Γουίνσλοου που θέλαμε εμείς.

2-3 ήττες παραπάνω και μάλλον ο Γουίνσλοου θα ήταν δικός μας. Αντ'αυτού πήραμε μια ωραιότατη σκούπα στα πλέυ οφφ. Δεν είπαμε να βάζουμε τα δεύτερα, αλλά ας έπαιζαν λίγο παραπάνω οι μικροί. Ε, κι αν κερδίζαμε μ'αυτούς, ας κερδίζαμε. Ούτε καν το τρέηντ για τον ΙΤ4 δεν ήταν ανάγκη να μην έχει γίνει δηλαδή.

Αρχίζω και πιστεύω ότι ελπίζουμε σε ένα από τα παρακάτω(ή συνδυασμό τους):

1) Ο Στήβενς καταφέρνει να στρατολογήσει κάποιον σούπερ σταρ. Πολύ δύσκολο αλλ'όχι απίθανο. Φτιάχνει καλό όνομα στην λίγκα και ξέρει πώς να στρατολογεί από τις μέρες του στο κολλέγιο.
2) Ο Μπούγκυ αποφασίζει ότι στην Δύση δεν θα δει προκοπή.
3) Οι Νετς μας κάνουν την χάρη να μπουν στην λοτταρία και παίρνουν ένα από τα πρώτα 4 πικς.
jvalin
QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 02:44 ) *
Είδα κίνηση στο τόπικ κι ανησύχησα ότι κάποιο τρέηντ έγινε.

laugh.gif laugh.gif


QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 02:44 ) *
Αρχίζω και πιστεύω ότι ελπίζουμε σε ένα από τα παρακάτω(ή συνδυασμό τους):

1) Ο Στήβενς καταφέρνει να στρατολογήσει κάποιον σούπερ σταρ. Πολύ δύσκολο αλλ'όχι απίθανο. Φτιάχνει καλό όνομα στην λίγκα και ξέρει πώς να στρατολογεί από τις μέρες του στο κολλέγιο.
2) Ο Μπούγκυ αποφασίζει ότι στην Δύση δεν θα δει προκοπή.
3) Οι Νετς μας κάνουν την χάρη να μπουν στην λοτταρία και παίρνουν ένα από τα πρώτα 4 πικς.

Εγώ πάλι αρχίζω και πιστεύω ότι ο Danny έχει υπερεκτιμήσει την αξία των παικτών μας. Μπες σε κάνα αμερικάνικο φόρουμ να δεις τι γράφουν. Ο Smart θα γίνει στάνταρ all star. Ο Olynyk είναι τιτανοτεράστιος γιατί έχει 16,6 πόντους/7,7 ριμπς per 36. Ο Sully είναι σε contract year και θα κάνει παπάδες (OK αυτό παίζει και να ισχύει). O Lee ήταν 2 φορές all star, αν πάρει χρόνο θα δώσει 18 πόντους/9 ριμπς όπως στους Warriors (ότι πχ στην άμυνα βλέπει τα τρένα να περνούν δε μας νοιάζει ιδιαίτερα). Ο Rozier στην αρχή τους χάλαγε όλους και τώρα αρχίζουν να τα γυρνάνε γιατί έκανε καλό summer league και έβαλε και 1 τρελό buzzer beater απέναντι στους Spurs. O Thomas είναι παιχταράς, πρέπει να ξεκινά βασικός. Ο Jerebko είναι ο Σουηδός Larry Bird (καλά αυτό είναι τρολιά tongue.gif ). Τεσπα νομίζω καταλαβαίνεις ποιο είναι το κλίμα. Αν μιλήσει κανείς για tanking τον βγάζουν αμέσως τρελό.

Καλώς κακώς, οι κάτοικοι της Βοστώνης παθιάζονται με τις ομάδες τους (Patriots, Red Sox, Bruins, Celtics, εσχάτως ακόμα και με τους Revolution στο soccer). Μη γελιόμαστε, ο Danny είναι μεν επαγγελματίας αλλά έχοντας ζήσει τόσα χρόνια στην πόλη αποτελεί κι εκείνος προϊόν της ίδιας κουλτούρας. Δεν μπορεί να μην έχει επηρεαστεί, έστω και κατ ελάχιστον, από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Εμείς εδώ βλέπουμε κάνα ματσάκι μια στο τόσο και χαζεύουμε τα νέα όποτε μας καπνίσει από χόμπι. Όταν έχεις καθημερινή τριβή με σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά την ομάδα και πρωτίστως όταν αποκτάς προσωπική επαφή με τους παίκτες, αναπόφευκτα δένεσαι συναισθηματικά και η κρίση σου αρχίζει ενδεχομένως να θολώνει.

Θα μου πεις, κάτσε ρε φίλε πως μπορεί να ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον Danny? Αλίμονο, δε λέω αυτό. Ούτε καν το υπαινίσσομαι. Απλά παρακολουθώντας εκ του μακρόθεν, ίσως βλέπουμε τα πράγματα με μια πιο αποστασιοποιημένη ματιά.

Μακάρι φυσικά ο Olynyk να γίνει ο νέος Dirk, ο Rozier ο νέος Westbrook και ο Jerebko να κάνει έστω και το 1/10 απ όσα έκανε κάποτε ο Larry. Και ας πάρει στην τελική και ο ΑΓΟΡ το πρωτάθλημα του χρόνου να τρελαθούμε τελείως! biggrin.gif
Air Kef
QUOTE(jvalin @ Aug 10 2015, 18:54 ) *
Ο Green είχε φύγει απ τα μέσα περίπου Ιανουαρίου. Αυτός που ηγήθηκε της αντεπίθεσης ήταν ο Thomas.



Ναι, θόλωσα, θενξ.

Δεν πιστεύω οτι αυτό που εξήγησα - και συζητάμε από χθες- θα δουλέψει ή είναι η σωστή επιλογή, αλλα φαινομενικά αυτό έχει στο μυαλό του, ενδεχομένως και το άλλο που είπες για πίεση από διοίκηση για λίγο πιο άμεσα αποτελέσματα.
thalys
Ο Ντάνυ πάντως έλεγε ότι ο Ρεντ έκανε λάθος που δεν έδωσε σε ανταλλαγή Μπερντ και ΜακΧέηλ όταν ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα με αυτούς. Έστειλε πακέτο PP34 και Γκαρνέτ για πικς κι έδωσε τον Ρόντο στο πικ της αξίας του μετά τον τραυματισμό. Δεν μου κάνει για ιδιαίτερα συναισθηματικός τύπος when it comes down to doing business.

Ομοίως η διοίκηση στήριξε το τάνκινγκ στην αρχή του προηγούμενου rebuilding.

Η διαφορά μου φαίνεται είναι ο προπονητής που ίσως είναι υπερβολικά καλός στο overachieving με μέτριες προς κακές ομάδες και αποφασίζει ποιος παίζει με αγωνιστικά κριτήρια πιο πολύ απ'ό,τι θα'πρεπε. Αν ο Στήβενς δεν πήγαινε απρόσμενα καλά στην πρώτη του σαιζόν, θα ήμασταν αρκετά καλύτερα. Θυμίζω ότι με μια νίκη λιγότερη θα ήμασταν πάνω από την Γιούτα(ισοβαθμίσαμε και χάσαμε την σειρά στο coin toss) και με δυο νίκες λιγότερες θα περνάγαμε το Ορλάντο.

Δεν θα πιάναμε Μπακς και Σίξερς. Κι ήταν οι Καβς στην λοτταρία, άρα λογικά θα διαλέγαμε στο 4. Και ως trade asset όμως και ως δυνατότητα επιλογής καλύτερου παίχτη, το 4 είναι προτιμότερο από το 6. Ομοίως φέτος πήραμε το 16ο πικ ενώ με 2 ήττες παραπάνω παίρναμε το 11ο και μάλλον τον Γουίνσλοου. Μοιάζουν οριακά καλύτερες θέσεις, δεκτόν. Νομίζω όμως ότι οι Σέλτικς βρίσκονται στο σημείο που μια μικρή βελτίωση της διαπραγματευτικής τους θέσης στα τρέηντς θα είχε μεγάλη επίδραση μακροπρόθεσμα.

ΥΓ. Τον Γερέμπκο γιατί τον υπογράψαμε; Πιάνει χώρο και δεν είναι και κάνας παιχταράς. Για το συμβόλαιο;

ΥΓ2. Παρακολουθώ αμερικάνικα φόρα πού και πού. Ξέρω πόσο homers είναι οι Βοστωνέζοι.
jvalin
QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 14:05 ) *
Ο Ντάνυ πάντως έλεγε ότι ο Ρεντ έκανε λάθος που δεν έδωσε σε ανταλλαγή Μπερντ και ΜακΧέηλ όταν ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα με αυτούς.

Όχι απλά έλεγε πως έκανε λάθος αλλά είχε φτάσει στο σημείο να του προτείνει και αντικαταστάτες, παρουσία μάλιστα του Bird και του McHale.

Στο 1:42 του βίντεο

Ολόκληρη η συζήτηση εδώ. Είναι λίγο παλιά αλλά αν κάποιος έχει χρόνο για σκότωμα αξίζει να τη δει.


QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 14:05 ) *
έδωσε τον Ρόντο στο πικ της αξίας του μετά τον τραυματισμό.

Εδώ επίτρεψέ μου να έχω τις επιφυλάξεις μου. Καταρχάς μάλλον εξωθήθηκε να τον δώσει (λόγω της στάσης του Rondo), παρά το αποφάσισε συνειδητά ο ίδιος. Έπειτα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αφενός είχε στο τραπέζι καλύτερες προσφορές, αφετέρου αν περίμενε λίγο ακόμα μέχρι το trade deadline μάλλον θα έμπαιναν κι άλλες ομάδες στο παιχνίδι, κάτι που ενδεχομένως να ανέβαζε την τιμή. Μην κοιτάς τι έγινε στο Dallas. Πριν φύγει από μας θεωρείτο παίκτης επιπέδου all star και οι πάντες εμφανίζονταν βέβαιοι ότι το καλοκαίρι θα πάρει το max.


QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 14:05 ) *
Δεν μου κάνει για ιδιαίτερα συναισθηματικός τύπος when it comes down to doing business.

Νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όταν καλείσαι να πάρεις σημαντικές στρατηγικές αποφάσεις για το μέλλον (βλ. trade PP-KG ή Larry-McHale παλαιότερα), έχεις επίγνωση της κρισιμότητας της στιγμής και προσπαθείς να αποφασίσεις κατά το δυνατόν ανεπηρέαστος από εξωγενείς παράγοντες. Όταν όμως μιλάμε για επιμέρους κρίσεις που αφορούν μεμονωμένους παίκτες, εκεί υποσυνείδητα ίσως υπεισέρχεται και ο προσωπικός παράγοντας και πολλές φορές είναι δυσκολότερο να παραμείνεις αποστασιοποιημένος. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου αίσθηση, χωρίς αυτό να σημαίνει κατ ανάγκη ότι δε συμμερίζομαι εν μέρει και τη λογική του δικού σου σκεπτικού.


QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 14:05 ) *
Η διαφορά μου φαίνεται είναι ο προπονητής που ίσως είναι υπερβολικά καλός στο overachieving με μέτριες προς κακές ομάδες και αποφασίζει ποιος παίζει με αγωνιστικά κριτήρια πιο πολύ απ'ό,τι θα'πρεπε. Αν ο Στήβενς δεν πήγαινε απρόσμενα καλά στην πρώτη του σαιζόν, θα ήμασταν αρκετά καλύτερα. Θυμίζω ότι με μια νίκη λιγότερη θα ήμασταν πάνω από την Γιούτα(ισοβαθμίσαμε και χάσαμε την σειρά στο coin toss) και με δυο νίκες λιγότερες θα περνάγαμε το Ορλάντο.

Δεν θα πιάναμε Μπακς και Σίξερς. Κι ήταν οι Καβς στην λοτταρία, άρα λογικά θα διαλέγαμε στο 4. Και ως trade asset όμως και ως δυνατότητα επιλογής καλύτερου παίχτη, το 4 είναι προτιμότερο από το 6. Ομοίως φέτος πήραμε το 16ο πικ ενώ με 2 ήττες παραπάνω παίρναμε το 11ο και μάλλον τον Γουίνσλοου. Μοιάζουν οριακά καλύτερες θέσεις, δεκτόν. Νομίζω όμως ότι οι Σέλτικς βρίσκονται στο σημείο που μια μικρή βελτίωση της διαπραγματευτικής τους θέσης στα τρέηντς θα είχε μεγάλη επίδραση μακροπρόθεσμα.

Ήταν μεγάλο πουλέν ο Winslow sad.gif (και δευτερευόντως για μένα ο Hezonja). Με το που πήραν οι Kings τον Cauley-Stein, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αν θα καταφέρουμε να κάνουμε trade up. Φοβόμουν βέβαια και το Detroit...Ανακοινώνουν Johnson και εκεί πλέον είμαι έτοιμος να αρχίσω να πανηγυρίζω! Τεσπα, τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Το παλέψαμε όσο δεν πήγαινε αλλά στη Σάρλοτ είχαν σκαλώσει με τον Frank the tank.

Μου έχει σφηνωθεί η ιδέα πως η περίπτωση του Winslow ομοιάζει με αυτή του Pierce το 1998. Και οι 2 επιλέχτηκαν στο #10, και οι 2 προορίζονταν για πιο ψηλά και κατρακύλησαν την ημέρα του draft, και βέβαια παίζουν στην ίδια θέση. Δεν αντιπαραβάλλω τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, απλά φέρνω στο μυαλό μου όλο το υπόλοιπο πακέτο, σε συνδυασμό με το upside που πιστεύω ότι έχει ο Winslow.

Παρενθετικά εδώ μία ιντριγκαδόρικη ιστορία του Rick Pitino (προπονητής των Celtics από το 1997 έως το 2001) για το παρασκήνιο του draft του 1998, τον Nowitzki και τον Pierce.


QUOTE (thalys @ Aug 11 2015, 14:05 ) *
ΥΓ. Τον Γερέμπκο γιατί τον υπογράψαμε; Πιάνει χώρο και δεν είναι και κάνας παιχταράς. Για το συμβόλαιο;

Είπαμε, είναι ο Σουηδός Larry Bird! tongue.gif

Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι πέρυσι κάναμε υπερβολικά πολλές αλλαγές, οπότε φέτος δίνουμε έμφαση στο continuity του ρόστερ. Ανεπίσημα φαντάζομαι το σκεπτικό είναι ότι και αυτός και ο Amir προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως assets στο τέλος της χρονιάς. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις το structure του συμβολαίου σηματοδοτεί και τις προθέσεις της ομάδας απέναντι στον εκάστοτε παίκτη. Τον Crowder πχ τον βλέπουμε σαν building block για το μέλλον, για αυτό και του δώσαμε 5ετές κλειστό χωρίς options, χωρίς τίποτα. Η κρίσιμη λεπτομέρεια στις περιπτώσεις των Jerebko, Amir είναι ότι τα συμβόλαια που υπέγραψαν δεν έχουν team option, απλά είναι μη εγγυημένα για το 2ο χρόνο. Αν είχαν team option δε θα μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε trade με το σκεπτικό ότι η επόμενη ομάδα θα τους κάνει drop, γιατί θα έπρεπε πρώτα να ενεργοποιήσουμε τον 2ο χρόνο και μετά να τους συμπεριλάβουμε στο trade. Άρα η λογική λέει ότι ο Danny προτίθεται να τους ρίξει σαν throw-in σε κάποιο (sign and) trade και εν συνεχεία θα γίνουν πιθανότατα waive, χωρίς η άλλη ομάδα να χρειαστεί να πληρώσει το παραμικρό.

Έβλεπα το βιντεάκι από την παρουσίαση των 3 καινούριων παικτών (Amir, Lee, PJ) και των 2 που ανανέωσαν (Crowder, Jerebko). Όταν έφτασε η ώρα του Jerebko, ο Danny ξεκινάει με διάφορα κοινότυπα και στο τέλος κάνει ''we are excited to have Jonas back…ehm…for another year''. Προς στιγμήν φαίνεται ότι θα συνεχίσει με τον επόμενο παίκτη και αμέσως διορθώνει τον εαυτό του λέγοντας ''or 2, we ’ll see…'' laugh.gif laugh.gif
thalys
QUOTE (jvalin @ Aug 11 2015, 23:53 ) *
εξακολουθώ να πιστεύω ότι αφενός είχε στο τραπέζι καλύτερες προσφορές, αφετέρου αν περίμενε λίγο ακόμα μέχρι το trade deadline μάλλον θα έμπαιναν κι άλλες ομάδες στο παιχνίδι, κάτι που ενδεχομένως να ανέβαζε την τιμή.


Το καλύτερο σημείο γι'ανταλλαγή του Ρόντο θα ήταν την περίοδο λίγο πριν τραυματιστεί που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Τότε όμως δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα το διαλύσουμε. Μετά τον τραυματισμό ήταν δύσκολο ν'ανακάμψει τελείως η αξία του σε ομάδα σε rebuilding. Είχαν ξεπεταχτεί νέοι PG's, τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του και δεν σκόραρε στις βολές, έχει όνομα δύσκολου χαρακτήρα, ήταν expiring contract. Δεν πιστεύω ότι θα γινόταν καλύτερη πρόταση για τον Ρόντο όταν υπήρχε ο κίνδυνος να είναι rental μισής σαιζόν. Δεν υπήρχαν ομάδες με ανάγκη πρωτοκλασσάτου PG και περισσότερα assets.


QUOTE (jvalin @ Aug 11 2015, 23:53 ) *
Νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.


Ίσως, δεν είμαι κάθετος. Απλώς στο μυαλό μου ο Ντάννυ είναι ο τύπος που θα έδινε και την μάνα του σε τρέηντ αν βελτίωνε τις προοπτικές της ομάδας. It's business, nothing personal κλπ.

QUOTE (jvalin @ Aug 11 2015, 23:53 ) *
Ήταν μεγάλο πουλέν ο Winslow sad.gif (και δευτερευόντως για μένα ο Hezonja).


Και μένα τα δύο πουλαίν ήταν αυτοί οι δύο και περίμενα πώς και πώς να κάνουμε trade up και να τον πάρουμε. Oh well!

QUOTE (jvalin @ Aug 11 2015, 23:53 ) *
Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι πέρυσι κάναμε υπερβολικά πολλές αλλαγές, οπότε φέτος δίνουμε έμφαση στο continuity του ρόστερ. Ανεπίσημα φαντάζομαι το σκεπτικό είναι ότι και αυτός και ο Amir προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως assets στο τέλος της χρονιάς.


Απ'ό,τι έχει μαθευτεί, τα συμβόλαια αυτών των δύο γίνονται εγγυημένα μετά τις 3/7/2016. Που σημαίνει ότι πέφτουν εντός του moratorium και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για sign and trade. Μπορούν όμως να γίνουν waived αν βρούμε ελεύθερο παίχτη και χρειάζεται να ελευθερώσουμε χώρο στο salary cap. Ή να δοθούν ως κατ'ουσίαν expiring στη μέση της χρονιάς.

Ο Σουηδός Μπερντ δεν μου αρέσει που παραμένει γιατί δεν βλέπω πώς χωράει. Στο 3 έχουμε Crowder-Turner-Perry Jones III. Στο 4 έχουμε τον Σάλυ. Ολύνυκ-Λη-Αμίρ-Μίκυ παίζουν την θέση θεωρητικά. Μαζί με τον Ζέλερ στο 5 έχουμε 6 ψηλούς για 2 θέσεις.

Δεν βλέπω πώς θα πάρει λεπτά ο Σουηδός χωρίς να τα χάσει κάποιος που μας συμφέρει περισσότερο να παίξει. Τέλος πάντων. Μέχρι το πρώτο παιχνίδι έχουμε καιρό. Κάποια ανταλλαγή ακόμα θα γίνει.
jvalin
QUOTE (thalys @ Aug 12 2015, 02:01 ) *
Το καλύτερο σημείο γι'ανταλλαγή του Ρόντο θα ήταν την περίοδο λίγο πριν τραυματιστεί που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Τότε όμως δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα το διαλύσουμε. Μετά τον τραυματισμό ήταν δύσκολο ν'ανακάμψει τελείως η αξία του σε ομάδα σε rebuilding. Είχαν ξεπεταχτεί νέοι PG's, τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του και δεν σκόραρε στις βολές, έχει όνομα δύσκολου χαρακτήρα, ήταν expiring contract. Δεν πιστεύω ότι θα γινόταν καλύτερη πρόταση για τον Ρόντο όταν υπήρχε ο κίνδυνος να είναι rental μισής σαιζόν. Δεν υπήρχαν ομάδες με ανάγκη πρωτοκλασσάτου PG και περισσότερα assets.

Το trade του Rondo το έχουμε υπεραναλύσει μερικές σελίδες πίσω. Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ρίχνοντας μια βιαστική ματιά σε ό,τι έγραφα τότε, μάλλον ήμουν λίγο υπερβολικός. tongue.gif
QUOTE (jvalin @ Dec 27 2014, 19:36 ) *
Μια χαρά περισσότερα μπορούσαμε να πάρουμε. Με βάση τις φήμες, το χειρότερο και καλά πιθανό trade που είχα διαβάσει ήταν αυτό των Knicks (Rondo + Wallace για Amare + pick + Shumpert ή Hardaway Jr). Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ταν μεγάλη βλακεία να τον δίναμε για cap relief γιατί ούτως ή άλλως δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το cap space, αλλά εν πάση περιπτώσει εκ του αποτελέσματος θα ταν σίγουρα προτιμότερο. Εν τέλει όχι απλά δε σουτάραμε τον Wallace, αλλά δεχτήκαμε να βάλουμε στον πάτο μας και τα 2 μύρια του Faverani! Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, το trade είναι απλά εμετός.

Στην περίπτωση που επεδίωκε πράγματι να πάρει ό,τι μπορούσε, θα περίμενε τουλάχιστον λίγο ακόμα να δει τι ψάρια μπορεί να πιάσει όσο ζυγώνει το deadline. To trade είναι για γέλια. Όποτε κι αν το επαναφέραμε στο τραπέζι, οι Mavs θα μας περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες. Όταν διώχνεις παίκτη όσο όσο πριν καν μπουν οι γιορτές, τότε sorry αλλά αυτό λέγεται ξεπούλημα.



QUOTE (thalys @ Aug 12 2015, 02:01 ) *
Ίσως, δεν είμαι κάθετος. Απλώς στο μυαλό μου ο Ντάννυ είναι ο τύπος που θα έδινε και την μάνα του σε τρέηντ αν βελτίωνε τις προοπτικές της ομάδας. It's business, nothing personal κλπ.

Σύμφωνοι, άλλο όμως αυτό και άλλο αν υπερεκτιμά τους παίκτες μας. Φαντάζομαι θα χεις διαβάσει κι εσύ διάφορες φήμες/ιστορίες ότι και καλά(?) οι αντίπαλοι GMs διστάζουν να κάνουν trades με τον Danny θεωρώντας τον άτεγκτο διαπραγματευτή. Ίσως είναι άτεγκτος ακριβώς επειδή έχει την τάση να υπερεκτιμά τις δυνατότητες των παικτών του.

Αλίμονο, ούτε εγώ είμαι κάθετος. Δε θα μπορούσα άλλωστε να είμαι γιατί όλα αυτά είναι απλά εικασίες και σκόρπιες σκέψεις, τίποτα παραπάνω.


QUOTE (thalys @ Aug 12 2015, 02:01 ) *
Απ'ό,τι έχει μαθευτεί, τα συμβόλαια αυτών των δύο γίνονται εγγυημένα μετά τις 3/7/2016. Που σημαίνει ότι πέφτουν εντός του moratorium και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για sign and trade. Μπορούν όμως να γίνουν waived αν βρούμε ελεύθερο παίχτη και χρειάζεται να ελευθερώσουμε χώρο στο salary cap. Ή να δοθούν ως κατ'ουσίαν expiring στη μέση της χρονιάς.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Νόμιζα ότι γίνονται εγγυημένα μετά το μορατόριουμ. My bad peace.gif


QUOTE (thalys @ Aug 12 2015, 02:01 ) *
Ο Σουηδός Μπερντ δεν μου αρέσει που παραμένει γιατί δεν βλέπω πώς χωράει.

Κι εμένα δε μου αρέσει. Ούτε αυτός, ούτε ο Amir, ούτε το trade για Lee, ούτε η επιλογή του Rozier στο #16, ούτε η λογική πίσω απ’ την παρ’ ολίγον απόκτηση του Harris, βασικά αν βάλω κάτω όσα δε μου αρέσουν θα μπορούσα να γράφω μέχρι μεθαύριο…Νομίζω οι καλύτερες κινήσεις του Danny στη φετινή off-season ήταν οι επιλογές των Hunter-Mickey στο draft και το συμβόλαιο που έδωσε στον Crowder (συν τα minor trades για PJ, Dragic).


QUOTE (thalys @ Aug 12 2015, 02:01 ) *
Στο 4 έχουμε τον Σάλυ. Ολύνυκ-Λη-Αμίρ-Μίκυ παίζουν την θέση θεωρητικά.

4άρι είναι η φυσική του θέση. Στο NBA θεωρείται πολύ κοντός για το 5. Αν βέβαια έρθει ποτέ στην Ευρώπη θα κάνει θραύση στο 5.
aegeansheed
Media Day για τις πρώτες ομάδες το ΠΣΚ, σίγουρα πρόσεξα Rolando και Clippers, τώρα και Celtics. Είναι και οι πρώτες που ξεκίνησαν τις προπονήσεις.

Neymar?
jvalin
QUOTE (aegeansheed @ Sep 27 2015, 13:35 ) *
Neymar?

Από ποδοσφαιριστές μου θυμίζει αυτόν εδώ tongue.gif


Πρώτο ματσάκι χθες, πρώτη νίκη 124-91 το Μιλάνο. Χαλαρά. Αύριο παίζουμε στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Καλή χρονιά να έχουμε!


Box score
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.