Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boston Celtics
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
jvalin
QUOTE (jasonick @ Dec 22 2014, 08:16 ) *
Ναι ρε τίμιε jvalin, και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που πιστεύει ακόμα σε Biyombo. biggrin.gif

In length we trust! biggrin.gif Το πιθανότερο είναι ότι δε θα μάθει ποτέ μπάσκετ αλλά αν παίζει άμυνα, μοιράζει ταπίδια και μαζεύει τα ριμπς δε χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο.
lakersdynasty
QUOTE(jvalin @ Dec 22 2014, 03:41 ) *
Η συνέχεια θα είναι μαύρη κι άραχνη. Από εδώ και μπρος η ομάδα μπαίνει σε tanking mode...


Θα πρέπει να προσπαθήσετε πάαααρα πολύ σε αυτή την Ανατολή. Εμείς θέλουμε δε θέλουμε βρήκαμε τη βολή μας biggrin.gif

Οι ομάδες με τις αμέσως περισσότερες ήττες στην Ανατολή είναι οι Pacers και Hornets με +4 (19)

Οι Celtics πάνε βήμα βήμα με Heat και Nets που δεν ξέρω και αυτοί για τι ακριβώς παλεύουν.
thalys
Σύμφωνα με τον Πέρκινς και τον Ντοκ(ναι, τον προπονητή που και καλά δε μιλιούνται κι έχουν πλακωθεί) ο Ρόντο ήθελε να μείνει στη Βοστώνη, αλλά δεν ήθελε το rebuilding. Είδε ότι η ομάδα δεν είχε προοπτικές από τη στιγμή που χάθηκε ο Λοβ κι η πρόταση του Ντάλλας ήταν πολύ δελεαστική.

Αν ισχύουν όλα αυτά, που μπορεί να είναι και προσπάθεια των φίλων του Ντάννυ και του Ρόντο να κάνουν το τρέηντ πιο εύπεπτο για τους οπαδούς, δεν είχαμε επιλογή: θα τον χαναμε σίγουρα το καλοκαίρι.

Προσπαθώ να δω ποιο είναι το πλάνο, αλλά δυσκολεύομαι. Ας σημειώσω κάτι πιο πρακτικό λοιπόν: Τα πικς που περιμένουν οι Σέλτικς τα επόμενα χρόνια(η λίστα έχει την πιθανότερη κατάληξη, όχι κάθε ενδεχόμενο):

2015

1ος γύρος
Σελτικς
Κλίππερς

2ος γύρος
Σέλτικς
Σίξερς
Γουίζαρντς (αν παραμείνουν στο τοπ-10 της λίγκας)

2016

1ος γύρος
Σέλτικς
Νετς
Ντάλλας
Κλήβελαντ

2ος γύρος
Σίξερς
Κλήβελαντ
Μαϊάμι
Ντάλλας ή Μέμφις (το καλύτερο απ'τα δύο)

2017
1ος γύρος
Νετς/Σέλτικς(το καλύτερο)

2ος γύρος
Κλήβελαντ
Σέλτικς(αν δεν πάρουν το πικ των Νετς ή αν το πάρουν και το πικ είναι πάνω από το 45)

2018

Τα δικά μας πικς μόνο + το πρώτου γύρου των Νετς

Έχουμε 18 σίγουρα πικς στα επόμενα 4 νταφτς. 6 πικς πρώτου γύρου και δύο δευτέρου των Σίξερς που θα'ναι σαν πρώτου κι αυτά. Λογικά θα ψαχτούμε για τρέηντ απ. Επίσης το καλοκαίρι θα έχουμε λεφτά και δεν θα έχουμε το μεγάλο όνομα στην ομάδα. Θα (πρέπει να) κυνηγήσουμε παίχτες που είναι έτοιμοι να κάνουν το μπαμ όπως ο Ρέτζι Τζάκσον και ο Μπάτλερ.

Αυτά για τα θετικά της ομάδας. Αν πιάσω τ'αρνητικά δεν θα τελειώνουμε.
phoenix_93
Τα πικς των Νετς είναι όλα τα λεφτά.
jvalin
QUOTE (thalys @ Dec 23 2014, 06:17 ) *

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το πλάνο. Δεν έχω ιδέα, μπορώ όμως να προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά μήπως εν τέλει βγάλουμε κάποια άκρη. Κατ’ εμέ το turning point είναι η ημέρα που ο LeBron ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο Cleveland. Πρακτικά εκεί ο Danny συνειδητοποιεί ότι χάσαμε τον Love και σιγά σιγά αρχίζει πιθανότατα να το παίρνει απόφαση ότι θα σουτάρει τον Rondo. Όλες οι μετέπειτα κινήσεις του φανερώνουν ακριβώς αυτό. Αρχικά χρησιμοποιεί το καλό pick για να επιλέξει point guard. Θα μου πεις τι άλλες επιλογές είχε τη δεδομένη στιγμή? Ο Randle είναι PF, οποιοσδήποτε από τους υπόλοιπους θα ήταν μεγάλο reach, άρα μπορεί απλά να μη βρήκε κάποιο trade και να πήγε για τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη. Ακόμα κι έτσι, όλο το καλοκαίρι είχε βουίξει ο τόπος ότι μιλούσε μεταξύ άλλων με Kings, Rockets, Mavs, Thunder, Nuggets, Suns, Knicks, Lakers, μέχρι και με τους Bucks (δλδ ήμαρτον)! Σημειολογικά, αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί ξεπροβάλει και μία αόριστη φημολογία ότι και καλά η ομάδα διστάζει να δεσμεύσει χώρο στο cap εν μέσω του rebuilding.

Οι συζητήσεις για το καινούριο συμβόλαιο του Rondo είχαν ξεκινήσει εδώ και κάνα χρόνο τουλάχιστον. Απ’ όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, σε αυτές ο Rondo διαβεβαίωνε ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνει, απλά ζητούσε να τρενάρει την όλη διαδικασία έως το καλοκαίρι του 2015 γιατί μόνο τότε μπορούσε να πάρει το 5ετές μαξ που διεκδικούσε. Αν ο Rondo δεν πίεζε για trade και παρόλα αυτά τον δώσαμε από μόνοι μας, τότε sorry αλλά ο Danny πρέπει να φύγει χθες. Απ την άλλη, αν ψαχνόταν για διαφορετικό περιβάλλον λόγω rebuilding, τότε το πράγμα αλλάζει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, εδώ για μένα στοιχειοθετείται η πρώτη μομφή για τους χειρισμούς του Ainge. Έχεις έναν παίκτη ο οποίος είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα, έχει ήδη πάρει 1 πρωτάθλημα μαζί της (άρα θεωρητικά δεν καίγεται να την κάνει για contender) κι όμως εν τέλει εξωθείσαι εκ των συνθηκών να τον ανταλλάξεις, παρότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αρχικά στις προθέσεις σου. Ασχέτως λοιπόν όλων των υπολοίπων, ο Danny έχει αποτύχει στα σίγουρα σε διαπροσωπικό επίπεδο ως manager ανθρώπινου δυναμικού, σε ό,τι αφορά τις κατ ιδίαν επαφές του με τον Rondo. Ο GM δεν είναι μονάχα για να κάνει trades και να διαπραγματεύεται συμβόλαια. Μεταξύ πολλών άλλων πρέπει να κρατά ισορροπίες και να διατηρεί χαρούμενους τους παίκτες του.

Ας πάμε και στα φρέσκα κουλούρια. Πρακτικά ο Rondo πήγε στους Mavs για την TPE και ένα pick στα late 20’s. Ο Crowder να πω την αλήθεια μου ψιλοαρέσει ως prospect, αλλά οκ δεν είναι να πεις ότι πήραμε και κάνα σούπερ ταλέντο. Πιθανότατα ελπίζουμε να εξελιχτεί σε έναν χρήσιμο ρολίστα που παίζει άμυνα και μπουμπουνάει τρίποντα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το δεύτερο pick ας πούμε ότι θα κάτσει γύρω στο 50κάτι (Dallas will convey the more favorable of its 2016 2nd round pick and Memphis' 2016 2nd round pick to Boston). Από εκεί και έπειτα, ο Wright θεωρείται κι αυτός role player και ο Nelson είναι ένα σακί με πατάτες. Συμπερασματικά, το trade είναι για τα σκουπίδια. Εμείς οι δύο να κάτσουμε στο trade machine θα βρούμε ένα κάρο ρεαλιστικές εναλλακτικές σαφώς προτιμότερες από αυτή την αηδία του Ainge.

Τι θα έκανα εγώ :
Φωνάζεις τον Rondo και του παρουσιάζεις το γενικότερο στρατηγικό πλάνο. Του εξηγείς ποια είναι η ανταποδοτική αξία των picks που έχουμε καβατζώσει από τα trades και τον διαβεβαιώνεις ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να φέρεις τον επόμενο σταρ που θα βγει στην αγορά. Εν συνεχεία ψάχνεις προτάσεις για Green, Bass, Thornton (χωρίς να τους ξεπουλάς) και κάνεις ένα ισορροπημένο tanking trade για να υπονομεύσεις τεχνηέντως τη δυναμική της ομάδας (πχ Lance για Bradley). Το καλοκαίρι δίνεις στον Rondo max 5ετές (τα περισσότερα εγγυημένα χρήματα που μπορεί να βρει στη αγορά). Αν δεις ότι τσινάει τον χτυπάς στο συναίσθημα δίνοντάς του και no trade clause.

Με μια πρόχειρη ματιά, δεν υπάρχει κάποιος contender με χώρο στο cap το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως η πιθανότητα να τον χάναμε χωρίς ανταλλάγματα θα ήταν μικρότερη απ’ ότι παρουσιάζεται. Αν λοιπόν παραμένει αμετάπειστος τον διευκολύνεις με sign and trade ώστε να πάει σε contender και καρπώνεσαι ό,τι ανταλλάγματα μπορείς να βρεις (σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να ήταν σημαντικά λιγότερα από τα τωρινά).



Τα picks καλά κάνεις και τα αναφέρεις αλλά φαντάζομαι συμφωνείς κι εσύ ότι είχαμε ούτως ή άλλως υπεραρκετά. Το θέμα ήταν να αρχίζαμε σιγά σιγά να τα μετουσιώνουμε σε ταλέντο όχι να σουτάρουμε τον μόνο σταρ που μας είχε απομείνει για να φέρουμε περισσότερα. Και στην τελική είμαστε οι Boston Celtics gdi.gif ! Εδρεύουμε σε μεγάλη αγορά και έχουμε καβάτζα 18 picks στα επόμενα 4 drafts. Τι διάολο, αν δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας, τότε κάπου το καράβι μπάζει νερά και ο καπετάνιος κοιμάται όρθιος.
thalys
QUOTE (jvalin @ Dec 24 2014, 16:32 ) *
Τι θα έκανα εγώ :
Φωνάζεις τον Rondo και του παρουσιάζεις το γενικότερο στρατηγικό πλάνο.


Υποτίθεται, αν πιστεύουμε τις φήμες που πιθανότατα ρίχνει ο Έηντζ στην πιάτσα, ότι ακριβώς αυτό έγινε. Με τη διαφορά ότι ο Ρόντο είναι σχεδόν 29 και δεν ψηνόταν να περιμένει το rebuilding, οπότε ο Έηντζ διάλεξε να πάρει τώρα ό,τι μπορούσε αντί να περιμένει το καλοκαίρι για το sign and trade που ίσως να μην ερχόταν ποτέ.

Ρεαλιστικά μιλώντας, πολλά περισσότερα για ένα εξάμηνο του Ρόντο έτσι όπως έπαιζε τελευταία, δεν θα παίρναμε. Η απόδοση του διέφερε πολύ από αυτήν που είχε πριν τραυματιστεί. Το καλοκαίρι ο Ρόντο μπορεί να σηκωθεί να φύγει από το Ντάλλας κι ο Κούμπαν δεν θα πάρει τίποτα. Όπως επίσης ο Ρόντο έχει δηλώσει ότι δεν τον νοιάζουν τόσο τα λεφτά. Πιο πολύ τον καίει να κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Υπέθετα μέχρι χτες ότι η ομάδα αποφάσισε να πάρει ό,τι μπορούσε για τον Ρόντο επειδή έχει πλήρες μπακ κορτ και να σπρώξει χρήμα στον Γκρην επειδή καλό 3ρι βρίσκεις πιο δύσκολα από καλό άσσο αυτές τις μέρες. Το πρωί έμαθα όμως ότι ο Γκρην έφυγε αμίλητος χτες από τ'αποδυτήρια. Οπότε δεν ξέρω.
jvalin
QUOTE
Boston Celtics face Kevin Garnett in TD Garden for perhaps the last time

Το intro του αντίστοιχου περσινού παιχνιδιού


QUOTE
(…….) At center, 6' 11", from Farragut Academy, number 2, Kevin Gaaaaarnett!!!!
And at the other forward, 6' 7", from Kansas, number 34, Paaaaaaaaauuuuuuuuuul Pieeeeeeeeeeeeeerce!!!!


(…….) And at the other guard, 6' 3", from Kentucky, the captain, number 9, Rajooooooooon Rondooooooo!!!!

Rondo, the last remaining link to KG and Pierce in that 2008 championship team for the Boston Celtics…

Πάει κι αυτός. sad.gif Αφού (και) φέτος η ομάδα πετάει αετό, ας θυμόμαστε τουλάχιστον τα παλιά γιατί διαφορετικά η σεζόν δεν παλεύεται…
SteveNashidis
Η Βοστώνη έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει το ματς το ίδιο όμως και ο Joe Johnson που έχανε το ένα καλάθι μετά το άλλο μετά από τραβηγμένα iso. Ας όψεται η παικτούρα που λέγεται Jarrette Jack που τελείωσε με 27 πόντους . Πρέπει να κοιμήθηκε λίγο στον πάγκο ο Stevens εκτός αν έγινε για λόγους tanking. Δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει η ομάδα του ένα απλό pick n roll των Jack και Plumlee που επίσης έκανε παιχνιδάρα ενώ επιθετικά η ομάδα είχε κολλήσει και δεν κυκλοφορούσε τη μπάλα. Μανούλα σε αυτά ο Ηοllins έκλεισε διαδρόμους , έκανε παγίδες σε επιλεγμένους παίκτες που ήταν επιρρεπής στα λάθη και γύρισε το ματς .

109-107 υπέρ του Μπρούκλιν το ματς !
jasonick
Ο Wright γιατί μέχρι ώρας παίζει μόνο 11 λεπτά; Εντυπωσιαζει τόσο πολύ ο Zeller ή περιμένει ο Stevens να προσαρμοστεί καλυτερα ο Brandan; Είναι ο καλύτερος rim protector και 20-25 λεπτά πιστεύω ότι θα τα έχει μελλοντικά χωρίς να εμποδίζει αυτό τον τη βελτίωση των Sully, Kelly, Zeller.
lakersdynasty
QUOTE(jasonick @ Dec 27 2014, 12:55 ) *
Ο Wright γιατί μέχρι ώρας παίζει μόνο 11 λεπτά; Εντυπωσιαζει τόσο πολύ ο Zeller ή περιμένει ο Stevens να προσαρμοστεί καλυτερα ο Brandan; Είναι ο καλύτερος rim protector και 20-25 λεπτά πιστεύω ότι θα τα έχει μελλοντικά χωρίς να εμποδίζει αυτό τον τη βελτίωση των Sully, Kelly, Zeller.


Οι Sully/Kelly αρκετές φορές μέχρι τώρα δε κατάφεραν να συνυπάρξουν και να παίξουν καλά στο ίδιο παιχνίδι. Ίσως ο συνδυασμός τους με τους άλλους δύο ψηλούς να τους βοηθήσει να βρεθούν στους χώρους που είναι πιο αποτελεσματικοί χωρίς να επηρεάζουν ο ένας τον άλλο.

Ο Zeller απο τότε που μπήκε στην αρχική πεντάδα παίζει να είναι και ο καλύτερος παίκτης των Celtics σε σταθερή βάση. Οπότε ίσως αυτό να συντελεί στο να μην είναι τόσο γρήγορη η αλλαγή στα σχήματα μετά την ανταλλαγή.

Και οι 2 παίκτες σκοράρουν το 80+% των καλαθιών τους δεχόμενοι ασίστ. Άρα με τον Wright να προσαρμόζεται σε βάθος χρόνου θα έχουν 2 ζευγάρια παικτών στο 4 και στο 5 με παρόμοια χαρακτηριστικά που λογικά θα μοιραστούν τον χρόνο ανάλογα και με το πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στην άμυνα ατομικά και ως ζεύγη ψηλών.
lakersdynasty
QUOTE(jvalin @ Dec 24 2014, 15:32 ) *
Τα picks καλά κάνεις και τα αναφέρεις αλλά φαντάζομαι συμφωνείς κι εσύ ότι είχαμε ούτως ή άλλως υπεραρκετά. Το θέμα ήταν να αρχίζαμε σιγά σιγά να τα μετουσιώνουμε σε ταλέντο όχι να σουτάρουμε τον μόνο σταρ που μας είχε απομείνει για να φέρουμε περισσότερα. Και στην τελική είμαστε οι Boston Celtics gdi.gif ! Εδρεύουμε σε μεγάλη αγορά και έχουμε καβάτζα 18 picks στα επόμενα 4 drafts. Τι διάολο, αν δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας, τότε κάπου το καράβι μπάζει νερά και ο καπετάνιος κοιμάται όρθιος.


Ακούγοντας podcasts απο Βοστόνη μεριά, δεν αισθάνονται ότι οι Celtics εδρεύουν σε μεγάλη αγορά.

Έγιναν έντονα σχόλια ακόμη και για την ανταλλαγή Γκαρνέτ ο οποίος είχε δεύτερες σκέψεις να παίξει στη Βοστώνη διότι θεωρούσε ότι η πόλη εξακολουθεί να έχει σε μεγάλο βαθμό προβλήματα ρατσισμού, αλλά πείστηκε βλέποντας το ενδεχόμενο να συνυπάρξει με Pierce και Allen.

Oι Celtics είναι μια απο τις πιο προσοδοφόρες ομάδες στο ΝΒΑ (μιλώντας για αγορές) αλλά μέσω free agency δε θυμάμαι να έχουν καταφέρει πολλές φορές να χτίσουν ομάδα. Να συμπληρώσουν ομάδες ναι.

Απ'την άλλη μέσω draft στη Βοστόνη υπάρχει παράδοση, μακροχρόνια και νικηφόρα, συνδεδεμένη όμως με ένα περιβάλλον απαλλαγμένο απο free agency-salary cap και με μια σταθερή παρουσία. Του Auerbach.

Τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά. Όχι μόνο για τους Celtics βέβαια. Για όλους. Αυτό που φαίνεται να γίνεται κανόνας είναι η επιλογή απο πολλούς παίκτες να καταλήξουν σε ομάδες με θερμότερα κλίματα. Και ίσως γι'αυτό να έχει γίνει και η Δύση όπως έχει γίνει.

Απο το 1976, οι Celtics έχουν φέρει με ανταλλαγή βασικούς παίκτες που τους βοήθησαν να καταλήξουν στα τελευταία 4 πρωταθλήματα τους.

QUOTE
1.Τίτλος 1981

Robert Parish (και ταυτόχρονα Kevin McHale στο draft)

June 9, 1980: Traded by the Golden State Warriors with a 1980 1st round draft pick (Kevin McHale was later selected) to the Boston Celtics for a 1980 1st round draft pick (Rickey Brown was later selected) and a 1980 1st round draft pick (Joe Barry Carroll was later selected).

http://www.basketball-reference.com/players/p/parisro01.html

2.Τίτλοι 1984/1986

Dennis Johnson

June 27, 1983: Traded by the Phoenix Suns with a 1983 1st round draft pick (Greg Kite was later selected) and a 1983 3rd round draft pick (Winfred King was later selected) to the Boston Celtics for Rick Robey, a 1983 2nd round draft pick (Rod Foster was later selected) and a 1983 2nd round draft pick (Paul Williams was later selected).

http://www.basketball-reference.com/players/j/johnsde01.html

3.Τίτλος 2008

Ray Allen

June 28, 2007: Traded by the Seattle SuperSonics with Glen Davis to the Boston Celtics for Jeff Green, Wally Szczerbiak, Delonte West and a 2008 2nd round draft pick (Trent Plaisted was later selected).

Kevin Garnett

July 31, 2007: Traded by the Minnesota Timberwolves to the Boston Celtics for Ryan Gomes, Gerald Green, Al Jefferson, Theo Ratliff, Sebastian Telfair, a 2009 1st round draft pick (Wayne Ellington was later selected) and a 2009 1st round draft pick (Jonny Flynn was later selected).
jasonick
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 27 2014, 15:42 ) *
Οι Sully/Kelly αρκετές φορές μέχρι τώρα δε κατάφεραν να συνυπάρξουν και να παίξουν καλά στο ίδιο παιχνίδι. Ίσως ο συνδυασμός τους με τους άλλους δύο ψηλούς να τους βοηθήσει να βρεθούν στους χώρους που είναι πιο αποτελεσματικοί χωρίς να επηρεάζουν ο ένας τον άλλο.

Ο Zeller απο τότε που μπήκε στην αρχική πεντάδα παίζει να είναι και ο καλύτερος παίκτης των Celtics σε σταθερή βάση. Οπότε ίσως αυτό να συντελεί στο να μην είναι τόσο γρήγορη η αλλαγή στα σχήματα μετά την ανταλλαγή.

Και οι 2 παίκτες σκοράρουν το 80+% των καλαθιών τους δεχόμενοι ασίστ. Άρα με τον Wright να προσαρμόζεται σε βάθος χρόνου θα έχουν 2 ζευγάρια παικτών στο 4 και στο 5 με παρόμοια χαρακτηριστικά που λογικά θα μοιραστούν τον χρόνο ανάλογα και με το πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στην άμυνα ατομικά και ως ζεύγη ψηλών.


Συμφωνώ για Sully/Kelly και γενικά και οι 2 δεν πρέπει να παίρνουν πολλά λεπτά στο 5 ειδικά τώρα που ήρθε ο Wright και υπάρχει και ο Zeller.
Για Wright τώρα όντως σκοράρει μέσω ασίστ και κυρίως από λομπες αλλά και επιθετικά ριμπάουντ. Βέβαια αυτά τα πράγματα τα κάνει σε εξαιρετικό βαθμό για αυτό και σε κάποια φάση ήταν on pace για να σπάσει το fg pct. ρεκόρ του Chamberlain (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν συγκρίνω παίκτες και καταστάσεις γιατί βλέπω ότι μιλάω με Lakers fan biggrin.gif). Πάντως αν και σε μικρό βαθμό, που δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπέρασματα, στο Dallas έδειξε ότι έχει καλό χουκ και ίσως και σουτ από midrange. Όσον αφορά για το ποστ game λόγω σώματος δε μπορεί να είναι αποτελεσματικος σε κάθε αγώνα γιατί θα υπάρχουν matchups που θα τον δυσκολεύουν.
jvalin
GodZeller δώσε πόνο! tongue.gif



Λογικά ο Wright θα πάρει περισσότερο χρόνο όταν φύγει ο Bass, αν και φαντάζομαι ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα και η δική του παραμονή κρίνεται επισφαλής. Δυστυχώς, οι πάντες θεωρούνται απολύτως αναλώσιμοι. Εφόσον η ομάδα δεν πάει πουθενά, το μόνο πρακτικό κριτήριο αξιολόγησης για τους παίκτες είναι το trade value. Από διαπραγματευτικής άποψης, ο Wright βρίσκεται χρόνια στη λίγκα και η αξία του είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους οπότε δεν πρόκειται να επηρεαστεί το trade value του εάν για κάνα-δυο μήνες παίζει λιγότερο απ ότι είχε συνηθίσει.


QUOTE (thalys @ Dec 25 2014, 02:53 ) *
Υποτίθεται, αν πιστεύουμε τις φήμες που πιθανότατα ρίχνει ο Έηντζ στην πιάτσα, ότι ακριβώς αυτό έγινε. Με τη διαφορά ότι ο Ρόντο είναι σχεδόν 29 και δεν ψηνόταν να περιμένει το rebuilding, οπότε ο Έηντζ διάλεξε να πάρει τώρα ό,τι μπορούσε αντί να περιμένει το καλοκαίρι για το sign and trade που ίσως να μην ερχόταν ποτέ.

Στην περίπτωση που επεδίωκε πράγματι να πάρει ό,τι μπορούσε, θα περίμενε τουλάχιστον λίγο ακόμα να δει τι ψάρια μπορεί να πιάσει όσο ζυγώνει το deadline. To trade είναι για γέλια. Όποτε κι αν το επαναφέραμε στο τραπέζι, οι Mavs θα μας περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες. Όταν διώχνεις παίκτη όσο όσο πριν καν μπουν οι γιορτές, τότε sorry αλλά αυτό λέγεται ξεπούλημα.


QUOTE (thalys @ Dec 25 2014, 02:53 ) *
Ρεαλιστικά μιλώντας, πολλά περισσότερα για ένα εξάμηνο του Ρόντο έτσι όπως έπαιζε τελευταία, δεν θα παίρναμε.

Μια χαρά περισσότερα μπορούσαμε να πάρουμε. Με βάση τις φήμες, το χειρότερο και καλά πιθανό trade που είχα διαβάσει ήταν αυτό των Knicks (Rondo + Wallace για Amare + pick + Shumpert ή Hardaway Jr). Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ταν μεγάλη βλακεία να τον δίναμε για cap relief γιατί ούτως ή άλλως δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το cap space, αλλά εν πάση περιπτώσει εκ του αποτελέσματος θα ταν σίγουρα προτιμότερο. Εν τέλει όχι απλά δε σουτάραμε τον Wallace, αλλά δεχτήκαμε να βάλουμε στον πάτο μας και τα 2 μύρια του Faverani! Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, το trade είναι απλά εμετός.


QUOTE (thalys @ Dec 25 2014, 02:53 ) *
Η απόδοση του διέφερε πολύ από αυτήν που είχε πριν τραυματιστεί.

Το μόνο που διέφερε πολύ είναι τα ποσοστά του κι αυτό πιθανότατα γιατί τέλη Σεπτέμβρη έκανε εγχείριση για κάταγμα στο χέρι (αριστερό μετακάρπιο). Στα δε πρώτα παιχνίδια της σεζόν έπαιζε με βίδα στο χέρι η οποία αφαιρέθηκε εκ των υστέρων. Η σημαντικότερη όμως παράμετρος είναι ότι τα τελευταία χρόνια αναγκαζόταν να παίρνει περισσότερες προσπάθειες από όσες θα του αναλογούσαν υπό νορμάλ συνθήκες γιατί η ομάδα δεν είχε έναν παίκτη να τραβήξει σταθερά κουπί στην επίθεση. Η λογική λέει ότι τώρα που πήγε στους Mavs τα ποσοστά του θα βελτιωθούν σημαντικά.


QUOTE (thalys @ Dec 25 2014, 02:53 ) *
Υπέθετα μέχρι χτες ότι η ομάδα αποφάσισε να πάρει ό,τι μπορούσε για τον Ρόντο επειδή έχει πλήρες μπακ κορτ και να σπρώξει χρήμα στον Γκρην επειδή καλό 3ρι βρίσκεις πιο δύσκολα από καλό άσσο αυτές τις μέρες. Το πρωί έμαθα όμως ότι ο Γκρην έφυγε αμίλητος χτες από τ'αποδυτήρια. Οπότε δεν ξέρω.

Φοβάμαι ότι αυτός που θα σπρώξει χρήμα στον Green θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Από μία άποψη, το decline μπορεί να έρθει πιο γρήγορα απ ότι περιμένουμε γιατί το καλοκαίρι μπαίνει στα 29 και το παιχνίδι του στηρίζεται στην αθλητικότητα. Έπειτα, όταν η κουβέντα πηγαίνει στον Green, προσωπικά πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι έχασε όλη τη σεζόν το 2011/12 γιατί έκανε εγχείριση στην καρδιά. Δεν ξέρω αν σώνει και ντε αυτό λέει κάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε πρόκειται για ένα δεδομένο. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επωφεληθούμε από τη φετινή του χρονιά σουτάροντάς τον τώρα που η τιμή του έχει πιάσει ταβάνι.


QUOTE (lakersdynasty @ Dec 27 2014, 16:27 ) *
Oι Celtics είναι μια απο τις πιο προσοδοφόρες ομάδες στο ΝΒΑ (μιλώντας για αγορές) αλλά μέσω free agency δε θυμάμαι να έχουν καταφέρει πολλές φορές να χτίσουν ομάδα. Να συμπληρώσουν ομάδες ναι.

Δεν το έχουν καταφέρει ποτέ. Είναι μεγάλη κουβέντα, επίτρεψέ μου όμως να την κάνουμε μία από τις επόμενες μέρες γιατί φοβάμαι ότι έχω ήδη γράψει μπόλικα και εν τέλει το ποστ δε θα διαβάζεται.
lakersdynasty
QUOTE(jasonick @ Dec 27 2014, 17:44 ) *
Συμφωνώ για Sully/Kelly και γενικά και οι 2 δεν πρέπει να παίρνουν πολλά λεπτά στο 5 ειδικά τώρα που ήρθε ο Wright και υπάρχει και ο Zeller.
Για Wright τώρα όντως σκοράρει μέσω ασίστ και κυρίως από λομπες αλλά και επιθετικά ριμπάουντ. Βέβαια αυτά τα πράγματα τα κάνει σε εξαιρετικό βαθμό για αυτό και σε κάποια φάση ήταν on pace για να σπάσει το fg pct. ρεκόρ του Chamberlain (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν συγκρίνω παίκτες και καταστάσεις γιατί βλέπω ότι μιλάω με Lakers fan biggrin.gif). Πάντως αν και σε μικρό βαθμό, που δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπέρασματα, στο Dallas έδειξε ότι έχει καλό χουκ και ίσως και σουτ από midrange. Όσον αφορά για το ποστ game λόγω σώματος δε μπορεί να είναι αποτελεσματικος σε κάθε αγώνα γιατί θα υπάρχουν matchups που θα τον δυσκολεύουν.


Είναι ακόμη σε θέση να το κάνει! Αλλά θα'ναι πολύ δύσκολο.

Ο Wright μέχρι σήμερα σουτάρει με 73,5% σε 135 σουτ.
Ο Wilt το 1973 τελείωσε τη (τελευταία του) σεζόν με 72,7% σε 586 σουτ.

Και στις 2 περιπτώσεις οι δύο παίκτες δεν είναι βασικές επιλογές για τις ομάδες τους και σκοράρουν λόγω επικέντρωσης της αντίπαλης άμυνας στους κύριους σκόρερ της ομάδας τους.

Ο Wilt έπαιζε σε μια ομάδα με κύριότερες επιλογές άλλους 6 παίκτες.

Click to view attachment

Ο Wright ακόμη καλύτερα για αυτόν, έπαιζε ως τώρα σε μια ομάδα με 8 παίκτες με περισσότερα σουτ ανα αγώνα.

Click to view attachment

Τώρα πια, μετά την ανταλλαγή, το πόσο καλή λύση θα συνεχίσει να είναι εξαρτάται απο τη προσοχή που θα αξίζουν οι άλλοι 4 παίκτες των Celtics που θα είναι μαζί του στο παρκέ.

Η λογική λέει ότι μάλλον θα διατηρηθεί εκεί που είναι στα μερικά παιχνίδια που έπαιξε ήδη με τους Celtics δηλαδή κοντά στο 60% και το ποσοστό του θα πέσει γρήγορα. Ήδη έπεσε συνολικά απο το 74,8 στο 73,5. Θα έχει την ευκαιρία να σουτάρει περισσότερο απο ότι πριν αλλά θα είναι λιγότερο "ξεχασμένος" απο ότι πριν.

Οπότε τον Wilt τον βλέπω ασφαλή. bball.gif

Ο Wright ναι, έχει επιλογές σουτ που μπορούν να βοηθήσουν τους Celtics αλλά τον βλέπω να μπαίνει σιγά σιγά και αφού αποδείξει στον χρόνο που θα παίζει ότι μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά αυτή την ομάδα.

ΥΓ
H μεγαλύτερη "προσβολή" για τους μεγάλους ψηλούς της ιστορίας είναι το ρεκορ των 17 μπλοκ σε ένα παιχνίδι που κρατάει ο Elmore Smith, τότε των Lakers. Ο Wilt εθεάθη, αλλά δεν καταγράφηκε, να κόβει 26 σουτ σε ένα παιχνίδι.





thalys
QUOTE (jasonick @ Dec 27 2014, 13:55 ) *
Ο Wright γιατί μέχρι ώρας παίζει μόνο 11 λεπτά; Εντυπωσιαζει τόσο πολύ ο Zeller ή περιμένει ο Stevens να προσαρμοστεί καλυτερα ο Brandan; Είναι ο καλύτερος rim protector και 20-25 λεπτά πιστεύω ότι θα τα έχει μελλοντικά χωρίς να εμποδίζει αυτό τον τη βελτίωση των Sully, Kelly, Zeller.


Οι ΚΟ και Σάλλυ θέλουν περίπου 25-30' ο καθένας. O Ζελλερ έχει ή είναι κοντά σε double double σχεδόν κάθε βράδυ. Βάλε κι άλλα 25' γι'αυτόν. Μένουν 13-23' εκ των οποίων τουλάχιστον 5' πάνε στον Μπας. Τα περισσότερα εκ των 8-18 που μένουν είναι για τον Ράιτ.

Υπάρχει συμφόρηση στο ροτέησον σε κάθε θέση. Δεν θα επιλυθεί μέχρι να φύγουν οι Νέλσον, Θόρντον, Μπας τουλάχιστον.
jvalin
QUOTE (lakersdynasty @ Dec 27 2014, 16:27 ) *
Αυτό που φαίνεται να γίνεται κανόνας είναι η επιλογή απο πολλούς παίκτες να καταλήξουν σε ομάδες με θερμότερα κλίματα.

Δεν είναι το θερμό κλίμα, είναι η εν γένει θελκτικότητα του προορισμού. Και το Phoenix έχει θερμό κλίμα αλλά δε βλέπω τους free agents να κάνουν ουρά για το ποιος θα πρωτοπαίξει στη μέση της ερήμου. Ένα άλλο επιμέρους ζήτημα είναι ο φόρος εισοδήματος κι αυτό γιατί στην Αμερική κάθε πολιτεία λειτουργεί υπό το δικό της φορολογικό πλαίσιο. Πχ στο Texas ο φόρος επί του ατομικού εισοδήματος των φυσικών προσώπων είναι μηδενικός! Πρακτικά λοιπόν αν ο Rondo δεν έπαιρνε trade και υπέγραφε max συμβόλαιο με τους Celtics, θα έβαζε στην τσέπη λιγότερα χρήματα από αυτά που θα εισπράξει δυνητικά από τους Mavs, παρόλο που τα ποσά που θα αναγράφονταν στα συμβόλαια θα ήταν ακριβώς τα ίδια. Δυστυχώς η Βοστώνη ως προορισμός δε μαγνητίζει τους free agents όσο το Miami, το LA, ή η Νέα Υόρκη, ενώ ταυτόχρονα η πολιτεία της Μασαχουσέτης αξιώνει από τους πολίτες της φόρο εισοδήματος 5,2% (flat tax-χωρίς κλίμακες). Υπό αυτό το πρίσμα, η πιο προνομιούχα ομάδα της λίγκας είναι οι Heat. Πέραν του ότι το Miami θεωρείται ο νούμερο 1 προορισμός διακοπών για τους Αμερικάνους, η Florida στην οποία εδρεύουν είναι μία από τις λίγες πολιτείες με μηδενικό φόρο εισοδήματος. Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φίλους των ομάδων, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες και πρωτίστως οι μάνατζέρς τους τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν όταν βγαίνουν στη free agency.

Τα παραπάνω στοιχειοθετούν ακόμα μεγαλύτερο ‘‘έγκλημα’’ από μέρους του Ainge εν σχέσει με την επιλογή του να συμβιβαστεί με την αποχώρηση του Rondo για ένα κομμάτι ψωμί. Εφόσον μας είναι δύσκολο να προσελκύσουμε all star free agents, ας κρατούσαμε τουλάχιστον αυτόν τον έναν σταρ που μας είχε απομείνει. Έπειτα, με τον Rondo υπήρχε η ελπίδα ότι σε πείσμα όσων προανέφερα θα μπορούσε να κάνει recruiting, αν όχι στη free agency τουλάχιστον στην trade season. (εν αντιθέσει με τον Kobe που τον έχουν όλοι στο φτύσιμο γιατί είναι παρτάκιας tongue.gif tongue.gif ) Τώρα έχουμε ως μοναδικό αποκούμπι το draft και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να χτυπήσουμε κάποιον/ους σταρ μέσω trade. Σημειωτέον, το σχέδιο του 2007 με Allen και KG δεν είναι πλέον εφαρμόσιμο γιατί τότε υπήρχε ήδη ο Pierce ώστε να έχει νόημα να κυνηγήσεις τον Allen και εν συνεχεία να ψηθεί και ο KG. Πλέον το πράγμα είναι σαφώς πιο δύσκολο που σημαίνει ότι λογικά έχουμε να φάμε στη μάπα ακόμα 2-3 χρόνια σαπίλας μίνιμουμ. Άστα να πάνε…Ακόμα δεν έχει μπει το 2015 και η ομάδα έχει ήδη πετάξει τη χρονιά στα σκουπίδια και ατενίζει τη λοταρία.
geo82
QUOTE (jvalin @ Dec 28 2014, 05:06 ) *
Τα παραπάνω στοιχειοθετούν ακόμα μεγαλύτερο ‘‘έγκλημα’’ από μέρους του Ainge εν σχέσει με την επιλογή του να συμβιβαστεί με την αποχώρηση του Rondo για ένα κομμάτι ψωμί. Εφόσον μας είναι δύσκολο να προσελκύσουμε all star free agents, ας κρατούσαμε τουλάχιστον αυτόν τον έναν σταρ που μας είχε απομείνει. Έπειτα, με τον Rondo υπήρχε η ελπίδα ότι σε πείσμα όσων προανέφερα θα μπορούσε να κάνει recruiting, αν όχι στη free agency τουλάχιστον στην trade season. (εν αντιθέσει με τον Kobe που τον έχουν όλοι στο φτύσιμο γιατί είναι παρτάκιας tongue.gif tongue.gif ) Τώρα έχουμε ως μοναδικό αποκούμπι το draft και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να χτυπήσουμε κάποιον/ους σταρ μέσω trade. Σημειωτέον, το σχέδιο του 2007 με Allen και KG δεν είναι πλέον εφαρμόσιμο γιατί τότε υπήρχε ήδη ο Pierce ώστε να έχει νόημα να κυνηγήσεις τον Allen και εν συνεχεία να ψηθεί και ο KG. Πλέον το πράγμα είναι σαφώς πιο δύσκολο που σημαίνει ότι λογικά έχουμε να φάμε στη μάπα ακόμα 2-3 χρόνια σαπίλας μίνιμουμ. Άστα να πάνε…Ακόμα δεν έχει μπει το 2015 και η ομάδα έχει ήδη πετάξει τη χρονιά στα σκουπίδια και ατενίζει τη λοταρία.


Δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια των Celtics φέτος και ομολογώ ότι μου άρεσαν. Μετά την ανταλλαγή δε βλέπονται. Μπράβο Danny, έγραψες πάλι. Όσον αφορά αυτό που λες με το 2007, ακόμα και να έμενε ο Rondo ήταν δύσκολο να γίνει εις διπλούν. έναν μπορεί να φέρνατε , δύο δύσκολα. Αυτό το turnaround που κάνατε τότε, αποτελεί την εξαίρεση, όχι τον κανόνα. Θα μπορούσατε φέτος να μπείτε play offs με τον Rondo. Θα μου πεις τι θα κάνατε; Μια έξοδο στον πρώτο γύρο, αλλά για τους νέους παίχτες και μόνο η συμμετοχή στα play offs είναι πολύ σημαντική εμπειρία για το μέλλον. Τους "ψήνει". Δε θεωρώ σωστό να συνηθίζει ένας νέος παίχτης στις ήττες. Δε νομίζω ότι αναπτύσσει αυτό που λένε οι Αμερικάνοι winning mentality.
lakersdynasty
Rondo Video Tribute

http://www.nba.com/celtics/video/2015/01/0...0215mp4-3480599
jvalin
QUOTE (lakersdynasty @ Jan 3 2015, 03:35 ) *

Με πρόλαβες tongue.gif

Ιδού και η ελαφρώς διαφοροποιημένη live εκδοχή, συν το intro πριν τον αγώνα.





Ξεκίνησε με 15 πόντους στην πρώτη περίοδο (career high) και εν τέλει έκλεισε το ημίχρονο με 18 και 4/5 τρίποντα!!!!
lakersdynasty
QUOTE(jvalin @ Jan 3 2015, 03:57 ) *
Με πρόλαβες tongue.gif

Ξεκίνησε με 15 πόντους στην πρώτη περίοδο (career high) και εν τέλει έκλεισε το ημίχρονο με 18 και 4/5 τρίποντα!!!!


Δε το'θελα sad.gif biggrin.gif

12/19 σουτ 5/7 απο το τρίποντο για 29 πόντους με 6 ριμπάουντ 5 ασίστ 1 κλέψιμο.

Αν συνεχίσει να έχει φυσιολογικά ποσοστά απο μέση-μακρινή απόσταση όλα θα πάνε μια χαρά. Και μόλις πείσει τον αντίπαλο προπονητή να μαρκάρει το σουτ του όλα θα πάνε δυο χαρές. tongue.gif
SteveNashidis
Υποκλίνομαι σε αυτό το μικρό 5λεπτο αφιέρωμα της Βοστώνης στον Ρόντο. Πίστευα ότι έφυγε σαν κυνηγημένος στην αρχή, πιέζοντας τον Aige για ανταλλαγή ή έστω υπήρχε κάποιο έντονο παρασκήνιο.
Όμως είδα ένα ολόκληρο γήπεδο να χειροκροτεί αυτόν τον τεράστιο παίκτη ,το βίντεο να παίζει στις οθόνες με τις καλύτερες φάσεις του με την πράσινη φανέλα και με έντονα γράμματα η φράση "Thank you Rondo" . blove.gif
thalys
QUOTE
Were you surprised by the trade?

“I was surprised. I was actually asleep around five o’clock and I woke up and saw Danny Ainge pop up on my cell phone and I was like [oh s***]. That’s when it happened and he told me to come out to the [practice] facility.”


http://www.boston.com/sports/basketball/ce..._boston_an.html

Το μόνο παρασκήνιο ήταν ότι ο Ρόντο δεν πολυψηνόταν να συνεχίσει με το rebuilding και ο Ainge δεν βρήκε τον δεύτερο σταρ που θα έκανε την Βοστώνη contender άμεσα.

Ούτε bad blood φαίνεται να υπάρχει:

QUOTE
Fortunate to be sent to a team like Dallas?
“It’s a great situation. Danny and Wyc could have sent me anywhere, but I think it shows the type of class they have to spend me to an organization [like Dallas]. I’ve done a lot for this organization and they didn’t just throw me on the backburner to any team. They put me in a situation where I could still excel and win a championship. I’m grateful for that situation as well.”


Στα της ομάδας, αρχίζει να μου την δίνει ο Στήβενς. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η θέση του και δεν μπορεί να κάνει πολλά, όμως απόψε τον κατατρόπωσε ο Τιμπς. Κι εντάξει, δεν είναι κάνας τυχαίος ο Τιμπς, αλλά δεν γίνεται όλα τα plays που σχεδίασε στο τελευταίο λεπτό και της κανονικής διάρκειας και της παράτασης να μην εκτελεστούν σωστά. Ούτε ένα δεν βγήκε έστω κατά προσέγγιση. Κι η ομάδα έκανε αστεία λάθη. Ε, κάπου φταίει κι ο προπονητής.
geo82
QUOTE (thalys @ Jan 4 2015, 05:46 ) *
Στα της ομάδας, αρχίζει να μου την δίνει ο Στήβενς. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η θέση του και δεν μπορεί να κάνει πολλά, όμως απόψε τον κατατρόπωσε ο Τιμπς. Κι εντάξει, δεν είναι κάνας τυχαίος ο Τιμπς, αλλά δεν γίνεται όλα τα plays που σχεδίασε στο τελευταίο λεπτό και της κανονικής διάρκειας και της παράτασης να μην εκτελεστούν σωστά. Ούτε ένα δεν βγήκε έστω κατά προσέγγιση. Κι η ομάδα έκανε αστεία λάθη. Ε, κάπου φταίει κι ο προπονητής.


Δεν είσαι ο μόνος που το λέει αυτό. Σε αρκετά αμερικάνικα σάιτ υπάρχουν οπαδοί της Βοστόνης που υποστηρίζουν το ίδιο πράγμα.
jvalin
QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
Boston is finalizing a trade to send forward Brandan Wright to the Phoenix Suns, league source tells Yahoo Sports.


QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
The Suns are taking Wright into salary cap space -- not an exception.


QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
Phoenix is sending Boston the first-round pick that it owns via Minnesota, league source tells Yahoo Sports.


QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
The first-round pick Suns sent to Celtics is protected 1-12 in 2015 and 2016, and then turns to two seconds -- which is the likely result.


QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
Boston is nearing an agreement to send Jeff Green to Memphis for Tayshaun Prince and a first-round pick, league sources tell Yahoo Sports.
sacarame
Κι ενώ ο Ντάνι σε λίγο θα τρεηντάρει και το Γκάρντεν για μερικά πικς πρώτου γύρου του 2020, ο Τζέραλντ Γούαλας περιποιείται τα ράστα του αγέρωχος.... smiley.gif
jvalin
QUOTE (sacarame @ Jan 10 2015, 02:14 ) *
Κι ενώ ο Ντάνι σε λίγο θα τρεηντάρει και το Γκάρντεν για μερικά πικς πρώτου γύρου του 2020, ο Τζέραλντ Γούαλας περιποιείται τα ράστα του αγέρωχος.... smiley.gif

DNP ο Wallace κι ας έφυγε ο Green. Απόψε ξεκίνησε ο Crowder, υπάρχει ο Turner ο οποίος θεωρητικά παίζει απ το 1 έως το 3, συν ότι λογικά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο στο 3 και ο Young. Σίγα μη χαραμίσουμε θέση στο rotation για τον σάπακλα τον Wallace. Όλη η ομάδα έχει πάρει πόδι, αυτός εκεί ακούνητος! Μας έχει κάτσει στο σβέρκο και δε λέει να ξεκουμπιστεί με τίποτα. Τεσπα τι να κάνεις, άστον να περιποιείται τα ράστα του και να μαζεύει τις πετσέτες και από του χρόνου που θα ναι expiring βλέπουμε.

Σε άλλα νέα, ο Nelson ενδέχεται να καταλήξει σύντομα στους Wizards.
QUOTE
If Jameer Nelson gets bought of his contract, he could end up in a Wizards uniform. Nelson was part of the deal for Rondo that sent him from Dallas to Boston. The Wizards will be in hot pursuit because he's experienced and the type of combo guard they covet most for the open roster spot. This is the most likely of all the scenarios. Nelson is expected to negotiate a buyout.



Celtics @ Pacers
103 – 107 (μετά από παράταση)

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Το παλέψαμε αλλά πέσαμε ηρωικά. Για εμάς κορυφαίος ο Bradley με 23 πόντους και clutch τρίποντο στο τέλος για την ισοφάριση.

Τίμιε Bass! 77.gif Πιο τίμιος κι απ το τίμιο ξύλο! 17 πόντοι, σούπερ άμυνα και επακόλουθο ταπίδι στο pick n roll 30κάτι δεύτερα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, 4 ριμπς, 2 ασίστς, 2 μπλοκς, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 26 λεπτά. Ο τελευταίος των Μοϊκανών από τη φουρνιά των βετεράνων που πάλευε στα ίσια με τον LeBron στους τελικούς της Ανατολής το 2012! Μόλις 2,5 χρόνια πριν, κι όμως όλα αυτά φαντάζουν πλέον πολύ μακρινά.

Ο Stevens στις καθιερωμένες δηλώσεις εν όψει του 2ου ημιχρόνου έλεγε πάμε να το διασκεδάσουμε και θα δούμε τι θα γίνει…Κοινώς, από ομάδα μπάσκετ γίναμε περιοδεύον θίασος. Λίγο πριν, στο half time show, ο παρουσιαστής ζητούσε την εκτίμηση του Heinsohn (ζωντανός θρύλος των Celtics) για όσα μπορεί να επακολουθήσουν έως το deadline.
-So who is next Tommy? Maybe Sully?
- I just don’t know who is next.......Εκεί καταντήσαμε. sad.gif
Πριν δυο χρόνια είχαμε Pierce, KG, Rondo και 6th man τον Green και τώρα κατεβάζουμε 5άδα με Turner, Bradley, Crowder, Sully, Zeller. Πόσο πιο χαμηλά πια? Δεν αντέχεται το tanking…
geo82
Πραγματικά έχετε αλλάξει τελείως πρόσωπο. Μακάρι να σας βγει σε καλό το πλάνο του Ainge, αν και προσωπικά έχω αρκετές αμφιβολίες. Αλήθεια τώρα, δεν μπορούσατε να βρείτε μια καλύτερη προσφορά για τον Jeff Green; Είπαμε να κάνετε ανταλλαγές, αλλά εσείς ξεπουλάτε τους παίκτες για αέρα κοπανιστό. Όσο για το tanking που λες, υπάρχουν και χειρότερα (Sixers, Knicks).
thalys
Ανανεωμένη λίστα μετά την ανταλλαγή του Γκρην κι εν αναμονή της ανταλλαγής του Ρίβερς.

2015

1ος γύρος
Σελτικς
Κλίππερς

2ος γύρος
Σέλτικς
Σίξερς
Γουίζαρντς (αν παραμείνουν στο τοπ-10 της λίγκας)

2016

1ος γύρος
Σέλτικς
Νετς
Ντάλλας
Κλήβελαντ

2ος γύρος
Σίξερς
Κλήβελαντ
Μαϊάμι
Ντάλλας ή Μέμφις (το καλύτερο απ'τα δύο)
Μιννεσότα

2017
1ος γύρος
Νετς/Σέλτικς(το καλύτερο)

2ος γύρος
Κλήβελαντ
Σέλτικς(αν δεν πάρουν το πικ των Νετς ή αν το πάρουν και το πικ είναι πάνω από το 45)
Μιννεσότα

2018
1ος γύρος
Σέλτικς
Νετς

2ος γύρος
Σέλτικς

2019
1ος γύρος
Σέλτικς
Γκρίζλις

2ος γύρος
Σέλτικς

Το πικ των Γκρίζλις είναι:

2017: Protected 1-10
2018: Protected 1-12
2019: Protected 1-8
2020: Protected 1-6
2021: Unprotected

Επίσης το πότε ξεκινάει να μετράει το ρολόι για την παράδοση εξαρτάται από το πότε θα δώσουν οι Γκρίζλις το πικ που χρωστάνε στο Ντένβερ.

QUOTE
That pick is protected 1-5 and 15-30 the next two seasons then 1-5 in the following two seasons then unprotected in 2019.


Ακόμη ο απολογισμός του τρέηντ του Ρόντο αυτή τη στιγμή είναι: 1 πικ 1ου γύρου, 1 πικ 2ου γύρου, 1 TPE 12.9M, 1 TPE 5M, ένα expiring συμβόλαιο πιθανώς καλού ρολίστα που γίνεται unrestricted free agent κι έναν βετεράνο με player option στο συμβόλαιο του που μάλλον δεν θα την επιλέξει, άρα θα γίνει expiring.
jvalin
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο Green έμεινε εκτός ομάδας ενάντια σε Pacers και Raptors, ο Prince χρησιμοποιήθηκε κανονικά απέναντι στους Pelicans και απλά έχασε το χθεσινοβραδινό ματς με τους Suns (πιθανώς γιατί ήταν ήδη καθ οδόν για Βοστώνη). Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες συνηθίζεται να κρατάνε εκτός αγώνων τους παίκτες ώστε να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, ο οποίος δυνητικά μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία. Εν προκειμένω, ο Prince έπαιξε στο ματς γιατί πρακτικά μας είναι αδιάφορος. Δεν πα’ να ’σπαγε το πόδι του ή να του άνοιγαν το κεφάλι στα δύο, το trade θα γινόταν κανονικά. laugh.gif

Τι βλέπεις να τον κάνουμε τώρα αυτόν? Θα τον βάλουμε να νουθετεί τους μικρούς και να κουβαλάει τις πετσέτες ή θα του εξαγοράσουμε το συμβόλαιο μήπως γλιτώσουμε κάνα φράγκο?


QUOTE (thalys @ Jan 13 2015, 01:09 ) *
κι έναν βετεράνο με player option στο συμβόλαιο του που μάλλον δεν θα την επιλέξει, άρα θα γίνει expiring.

Από πού προκύπτει αυτό? Θα βρει καλύτερο συμβόλαιο στα 33 του? Άσε που ούτως ή άλλως γράφεται ότι θα τον κάνουμε waive. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, για να τον κάνεις waive πρέπει λογικά να διαπραγματευτείς επί τη βάση του συνολικού οφειλόμενου ποσού, μαζί με την player option. Άραγε το ποσό της αποζημίωσης επιμερίζεται ανά αγωνιστική σεζόν ή βαραίνει εξ ολοκλήρου το φετινό payroll? Ξέρει κανείς τι προβλέπει η CBA για αυτές τις περιπτώσεις?


SteveNashidis
QUOTE(jvalin @ Jan 13 2015, 02:39 ) *
Από πού προκύπτει αυτό? Θα βρει καλύτερο συμβόλαιο στα 33 του? Άσε που ούτως ή άλλως γράφεται ότι θα τον κάνουμε waive. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, για να τον κάνεις waive πρέπει λογικά να διαπραγματευτείς επί τη βάση του συνολικού οφειλόμενου ποσού, μαζί με την player option. Άραγε το ποσό της αποζημίωσης επιμερίζεται ανά αγωνιστική σεζόν ή βαραίνει εξ ολοκλήρου το φετινό payroll? Ξέρει κανείς τι προβλέπει η CBA για αυτές τις περιπτώσεις?


QUOTE
Released/waived players with guaranteed contracts continue to be included in their former team's payroll. Players whose contracts are guaranteed are included in team salary in the amount they made while they were with the team. Players on non-guaranteed "summer contracts" are not included in team salary unless they make the regular season roster.

If another team signs a released player who had a guaranteed contract (as long as the player has cleared waivers), the player's original team is allowed to reduce the amount of money they still owe the player (and lower their team payroll) by the right of set-off. This is true if the player signs with any professional team—it does not even have to be an NBA team. The amount the original team gets to set off is limited to one-half the difference between the player's new salary and a pro-rated share of the minimum salary for a one-year veteran (if the player is a rookie, then the rookie minimum is used instead).


Θα είναι ίδια περίπτωση με τον Smith που πήγε Rockets. Το εξήγησε και ο jasonick εδώ.
Η διαφορά είναι ότι στην player option τα χρήματα δεν είναι εγγυημένα οπότε δεν θα υπολογίζονται στο payroll της αντίστοιχης χρονιάς, της ομάδας που τον έκανε waive .Όλα είναι ξεκάθαρα laugh.gif

Υ.Γ. Jvalin πόσα draft pick για sullinger θέλετε; Η δεν τον δίνεται καθόλου αυτόν; laugh.gif
jvalin
QUOTE (Voyager @ Jan 13 2015, 15:17 ) *
Θα είναι ίδια περίπτωση με τον Smith που πήγε Rockets. Το εξήγησε και ο jasonick εδώ.
Η διαφορά είναι ότι στην player option τα χρήματα δεν είναι εγγυημένα οπότε δεν θα υπολογίζονται στο payroll της αντίστοιχης χρονιάς, της ομάδας που τον έκανε waive .Όλα είναι ξεκάθαρα laugh.gif

Λόγω της player option ρωτάω. Δε σου κρύβω ότι με έμπλεξες περισσότερο με αυτό που έγραψες. tongue.gif Στο quote γίνεται αναφορά μονάχα στα summer contracts, δε διευκρινίζεται κάτι για τις player options. Χωρίς να ξέρω τι προβλέπεται από τη CBA, η δική μου λογική λέει ότι η player option (εν αντιθέσει με την team option) συνεπάγεται εγγυημένα χρήματα.


QUOTE (Voyager @ Jan 13 2015, 15:17 ) *
Υ.Γ. Jvalin πόσα draft pick για sullinger θέλετε; Η δεν τον δίνεται καθόλου αυτόν; laugh.gif

Δε νομίζω να φύγει φέτος ο Sully. Του χρόνου που θα είναι σε contract year αλλάζει το πράγμα αλλά για φέτος δεν το βλέπω. Εν πάση περιπτώσει, αν είναι να γίνει κάτι, φαντάζομαι θα θέλουμε είτε 1 mid και 1 late first, είτε 1 decent prospect και 1 late first, είτε 1 mid-late lottery, είτε τέλος πάντων κάτι σε αυτό το μοτίβο. Επίσης ο Ainge δε θέλει να φορτωθεί συμβόλαια, γιατί κατά πως φαίνεται σκοπεύει να κάνει παιχνίδι στη free agency. Πρακτικά λοιπόν τα fillers πρέπει να είναι όλα expiring εκτός φυσικά αν μιλάμε για rookies.
geo82
http://espn.go.com/boston/nba/story/_/id/1...-denver-nuggets

Οι Celtics πήραν τον Nate Robinson δίνοντας στους Nuggets τον Nelson. Μάλλον όμως θα τον αφήσουν ελεύθερο. Κρίμα, γιατί θα γούσταρα να έπαιζε ξανά με τη Βοστόνη.
jvalin
Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ τι παίζει με το waive και την player option. Ο Bulpett (δημοσιογράφος της Boston Herald - 30 χρόνια ρεπόρτερ των Celtics) γράφει ότι γλιτώσαμε 1,2 μύρια. Δεν έχω ιδέα από πού προκύπτει αυτό το ποσό. wacko.gif

QUOTE (Steve Bulpett @SteveBHoop)
Celtics trading Jameer Nelson for Nate Robinson, who will be bought out. Move will save C's approximately $1.2 million.

Τέσπα σημασία έχει ότι ξεφορτωθήκαμε τον Nelson, θα κάνουμε waive τον Nate και πλέον παίρνουν σειρά οι Bass, Thornton, Prince. Για τον τελευταίο, ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι διαπραγματευόμαστε μαζί του για buyout.

QUOTE (Chris Mannix@ChrisMannixSI )
The Celtics are negotiating a buyout with forward Tayshaun Prince, NBA sources tell http://SI.com . Nothing finalized yet.

Επίσης ο Bulpett γράφει στο twitter ότι όταν κάνουμε waive τον Nate θα στείλουμε τον Rivers στους Clips για 2 expiring και 1 second rounder! Άντε να δούμε…
thalys
QUOTE (jvalin @ Jan 13 2015, 02:39 ) *
Από πού προκύπτει αυτό? Θα βρει καλύτερο συμβόλαιο στα 33 του? Άσε που ούτως ή άλλως γράφεται ότι θα τον κάνουμε waive. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, για να τον κάνεις waive πρέπει λογικά να διαπραγματευτείς επί τη βάση του συνολικού οφειλόμενου ποσού, μαζί με την player option. Άραγε το ποσό της αποζημίωσης επιμερίζεται ανά αγωνιστική σεζόν ή βαραίνει εξ ολοκλήρου το φετινό payroll? Ξέρει κανείς τι προβλέπει η CBA για αυτές τις περιπτώσεις?


Καθυστερημένα και δίχως νόημα πλέον, αλλά για λόγους πληρότητας: Ο Νέλσον από την αρχή λέγανε ότι ήθελε buy out και δεν ψηνότανε να κάτσει σε δεύτερο rebuilding. Για το buy out τώρα: Πληρώνουμε στον παίχτη ό,τι συμφωνήσουμε με αυτόν(υπό την αίρεση της έγκρισης του ΝΒΑ και της ένωσης των παικτών). Στο καπ μετράει το εγγυημένο ποσό στο συμβόλαιο του για κάθε χρόνο που έχει συμβόλαιο(+ολόκληρο το ποσό μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς). Αν έχει early termination option οι χρονιές που ακολουθούν το option πιάνονται κανονικά. Αν έχει player option οι χρονιές δεν πιάνονται. Αλλιώς: Θεωρείται ότι η default επιλογή θα είναι η μη άσκηση της οψιόν σε κάθε περίπτωση(early termination ή player/team option).


QUOTE (jvalin @ Jan 14 2015, 16:10 ) *
Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ τι παίζει με το waive και την player option. Ο Bulpett (δημοσιογράφος της Boston Herald - 30 χρόνια ρεπόρτερ των Celtics) γράφει ότι γλιτώσαμε 1,2 μύρια. Δεν έχω ιδέα από πού προκύπτει αυτό το ποσό. wacko.gif


Ο Νέητ παίρνει κάπου μισό εκατομμύριο λιγότερο από τον Νέλσον νομίζω. Το 1.2 λογικά αφορά cash savings, όχι cap savings. Τα υπόλοιπα 700 χιλιάρικα τότε θα είναι τα λεφτά που θα αφήσει στο τραπέζι ο Νέητ για να τον αφήσουμε ελεύθερο να πάει όπου θέλει.

Δεν μου αρέσει που βοηθάμε τόσο τον Ντοκ. Έχουμε το πικ τους φέτος, μας συμφέρει να πάνε όσο το δυνατόν πιο άσχημα.

Μ'έναν πολύ χοντρικό υπολογισμό θα έχουμε κάπου 20Μ το καλοκαίρι σε cap space. Αμφιβάλλω αν θα χτυπήσουμε μεγάλο όνομα πάντως. Δύσκολο να κλέψουμε τον Μπάτλερ, ο Μονρό δεν ξέρω πόσο μας ταιριάζει ή αν θα τον αφήσει το Ντητρόιτ τώρα που έδιωξε τον Σμιθ και ο Τζάκσον δεν μ'έχει πείσει ότι αξίζει τόσα λεφτά.
jvalin
Είσαι ωραίος ρε φίλε, ευχαριστώ! thumbsup.gif

QUOTE (thalys @ Jan 14 2015, 17:01 ) *
Μ'έναν πολύ χοντρικό υπολογισμό θα έχουμε κάπου 20Μ το καλοκαίρι σε cap space. Αμφιβάλλω αν θα χτυπήσουμε μεγάλο όνομα πάντως. Δύσκολο να κλέψουμε τον Μπάτλερ, ο Μονρό δεν ξέρω πόσο μας ταιριάζει ή αν θα τον αφήσει το Ντητρόιτ τώρα που έδιωξε τον Σμιθ και ο Τζάκσον δεν μ'έχει πείσει ότι αξίζει τόσα λεφτά.

Κατά πως φαίνεται, ο Butler πάει για max με τους Bulls. sad.gif

QUOTE (David Haugh of the Chicago Tribune)
Internally, the Bulls are planning to take a proactive approach to contract negotiations with Butler next July and secure the shooting guard for a long-term spot alongside Derrick Rose. They fully expect to sign Butler to a max deal next July before another team even gets involved to tempt him with an offer sheet, which the CBA says they can after the moratorium ends. They accept that the size of Butler's contract will put the Bulls in position to pay the luxury tax, something Chairman Jerry Reinsdorf says he will do for a championship contender his team is.
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Jan 13 2015, 15:17 ) *
Υ.Γ. Jvalin πόσα draft pick για sullinger θέλετε; Η δεν τον δίνεται καθόλου αυτόν; laugh.gif


Οι πληροφοριες οτι ο Σιλβερ ετοιμαζεται να επαναφερει τον 3ο γυρο του ντραφτ για να μπορουν να παρουν περισσοτερες επιλογες στα ανταλλαγματα οι Σελτικς ελεγχεται ως ανακριβης!
Παντως αν φυγει κι ο Sullinger βλεπω μεχρι το τελος της σεζον τον Ainge να φοραει ξανα τη φανελα, γιατι δε θα χει μεινει κανενας αλλος! Το ροστερ θα αποτελειται απο 6-7 παιχτες και καμια 30ρια picks... smiley.gif
jvalin
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 15 2015, 00:44 ) *
Παντως αν φυγει κι ο Sullinger βλεπω μεχρι το τελος της σεζον τον Ainge να φοραει ξανα τη φανελα, γιατι δε θα χει μεινει κανενας αλλος! Το ροστερ θα αποτελειται απο 6-7 παιχτες και καμια 30ρια picks... smiley.gif

Τη στιγμή που μιλάμε έχουμε 14 παίκτες κι αυτό γιατί πριν λίγες ώρες κάναμε waive τον Robinson. Αύριο μεθαύριο που θα κλείσει το deal για τον Rivers θα πάμε πάλι στους 15. Δυστυχώς, ουδείς εξ αυτών δείχνει αρκετά ικανός ώστε να πάρεις την απόφαση να χτίσεις την ομάδα γύρω του. Οι περισσότεροι είναι μετρίως μέτριοι και υπάρχουν και 1-2 που υπό συνθήκες μπορεί στο μέλλον να λογίζονται ως borderline all stars. Ως επακόλουθο των ανωτέρω, όλοι λίγο πολύ έχουν αξιώσεις για χρόνο συμμετοχής. Πρακτικά λοιπόν, παρότι έχουν φύγει ήδη αρκετοί παίκτες, πιθανότατα εξακολουθούμε να έχουμε περισσότερους απ όσους χρειαζόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μέχρι το deadline θα χει ξεμπλοκάρει το πράγμα κι από εκεί και πέρα θα πορευτούμε με ό,τι έχει περισσέψει.

Αν φύγει ο Sully θα πρόκειται περί έκπληξης. Προσωπικά αυτός που θα ήθελα να δω να φεύγει είναι ο Bradley, ωστόσο δεν το πολυβλέπω να παίζει ως σενάριο. Πχ κάτι σαν Bradley στους Thunder για Perkins και ό,τι άλλο μπορούμε να τσιμπήσουμε. Ακόμα και straight up οι δυο τους πάντως, μάλλον θα το ’κανα το trade. Απόψε λήγει το trade restriction του Bradley που ίσχυε λόγω της ανανέωσης που υπέγραψε το καλοκαίρι. Ποιος ξέρει, ίσως πλέον κυκλοφορήσουν τίποτα φήμες και εν τέλει ο Danny ψηθεί να τον βγάλει στο παζάρι.
SteveNashidis
Aν βγάλει και τον bradley στο παζάρι ακόμα και οι καρέκλες της πρώτης σειράς να ετοιμάζονται για μετακόμιση...

Διάβαζα το καλοκαίρι ότι ο avery θα στηριχτεί αν φύγει ο Rondo και θα τον προωθήσουν ως βασικό και αναντικατάστατο. Γιαυτό και αναρωτιέμαι έντονα αν ο ainge τα κάνει όλα αυτά για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα και προσπαθεί να την χτίσει ή απλά κάνει trades για τα μάτια του κόσμου ώστε να κρύψει την φυγή (και) του Ρόντο.
thalys
Η καλύτερη στιγμή για να φύγει ο ΑΒ είναι το καλοκαίρι του 16. Για να τον δώσουμε τώρα πρέπει ή να μας δώσουνε τον ουρανό με τ'άστρα ή να ξέρουμε το ζητήσει ο ίδιος ή να γίνει κάτι άλλο(πχ να πλακωθεί με τον Στήβενς).

Είναι ήδη league average σε τρίποντο από τις γωνίες, mid-range σουτ και at the rim. Όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει άμυνα. Σε δύο χρόνια τα 8Μ του συμβολαίου του θα είναι εξαιρετικά team friendly αν το καπ αυξηθεί κατά 15-20Μ που λένε. Και θα έχει δύο χρόνια ακόμα συμβολαίου. Οποιαδήποτε ομάδα ψάχνει αμυντικό γκαρντ που δεν είναι τρύπα στην επίθεση, θα έπρεπε να τον κοιτάξει. Αρκεί μόνο να μην τραυματιστεί σοβαρά, γιατί τότε θα μας μείνει αμανάτι. Χωρίς βέβαια πάλι να τρώει πολύ χώρο.

Ο Έηντζ χίλια κακά μπορεί να'χει, αλλά είναι από τους καλύτερους στην λίγκα(η ομάδα του δηλαδή) στην διαχείριση του καπ και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Ήξερε τι υπέγραφε το καλοκαίρι.
Dimitris 1395
Και μετά από τόσες ανταλλαγές, με τους stars της ομάδας να έχουν φύγει, με το tanking να συνεχίζει ανελέητο και τα πήγαινε-ελα των παικτών να μην σταματάνε οι Celtics κέρδισαν 3 από τα 5 παιχνίδια του πρώτου roadtrip στη δύση και έχουν άλλο ένα στη Minnesota, είναι στη 10η θέση της ντροπιαστικής Ανατολής και μόλις 2 παιχνίδια πίσω από τους Hornets και έχουν το 6ο ευκολότερο πρόγραμμα μπροστά τους. Και ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από τo Golden State (έχασαν μόλις με 3)

Δεν νομίζω να βρεθούν στα playoffs, άλλωστε η θέση τους περισσότερο δείχνει την πτώση της Ανατολής, αλλά πραγματικά έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από το Brooklyn, τη Charlotte και το Miami ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Stevens δείχνει πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θέλω πολύ να δω τι θα κάνει όταν έχει μια σοβαρή ομάδα.
SG3ptshooter
Red flag = red flag forever?
QUOTE
Jared Sullinger (foot) out for rest of season

http://www.nba.com/celtics/news/pressrelea...injury-update-0
thalys
Το red flag στο νταφτ αφορούσε την πλάτη του. Πρόβλημα με κάποιον σπόνδυλο ή κάτι τέτοιο. Αυτό έχει περισσότερο να κάνει με τα κιλά του κι ίσως με την πρόθεση του Ainge να μην χτυπήσει τα play off.
thalys
Ανεβασμένη η ομάδα μετά τις ανταλλαγές. Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μήπως και περάσουμε στα πλέυ οφφ ή ν'αρχίσουμε να χάνουμε για να βελτιώσουμε το πικ τον Ιούνη. Βέβαια και να περάσουμε, δύσκολα να χτυπήσουμε σειρά με τους Χοκς, για την εμπειρία αυστηρά θα πάμε. Χμ.
jvalin
Χθες βράδυ μαχαιρώθηκε θεατής στο Garden



wtf??

Η βλακεία είναι αήττητη sad.gif
thalys
Πρώτη φορά μου άρεσε τόσο ο Σμαρτ. Βοήθησε τ'ότι έβαλε 7 τρίποντα κάνοντας ρεκόρ για ρούκυ στην ιστορία των Σέλτικς(ουάου)! Στα του ματς, μόλις πήρε μπρος ο Ουέστμπρουκ η σεμνή τελετή πρακτικά έλαβε τέλος. Δεν το παρατήσαμε, παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά επί της ουσίας η Χόμα είχε καθαρό και ασφαλές προβάδισμα.

Ο Ουέστμπρουκ σήμερα βάρεσε 22 βολές κι ευστόχησε σε 19. Έχω δει ομάδες σ'όλο τον αγώνα να βαράνε λιγότερες(εμείς είχαμε 28). Επιδίωξε τις επαφές προφανώς, αλλά πήρε και τα σούπερ σταρ σφυριγματάκια του. Κατά τ'άλλα είχε 8/26 σουτ(1/6 τρίποντα). Α! Παρολίγο να κάνει triple double με πόντους-ριμπάουντ-λάθη. Βέβαια αν στην κακή βραδιά του σε καθαρίζει σ'ένα 12λεπτο και βάζει 36 πόντους... Ελπίζω μόνο ότι η αστοχία του είχε να κάνει σε κάτι και με την άμυνα από ΑΒ-Σμαρτ.
SteveNashidis
Nίκησαν οι Boston Celtics τους Cavs που ξεκούραζαν τους βασικούς τους και πλέον με 3 νίκες κρατάν την είσοδο στα playoff στα χέρια τους .Τα επόμενα ματς είναι πάλι με Cavs και Toronto στην έδρα τους και Milwaukee εκτός. Aν ξαναπαρουσιαστούν αδιάφοροι οι Cavs τότε μπορεί το 3/3

Ο Ισαία ξεκάθαρα ανέβασε την Βοστώνη αλλά και πάλι δεν είναι πίσω από Smart,Bradley,Turner στο rotation και σε λεπτά συμμετοχής?
kotzito
Μια χαρά τους βγήκε η χρονιά. Ίσως η ομάδα με τα μεγαλύτερα κέρδη. Κατάφερε για καλά ανταλλάγματα να διώξει έναν παίκτη τον οποίο πιθανότατα θα έχανε τζάμπα το καλοκαίρι, έχει τα μισά pick που λέει ο λόγος για το draft του '15 και του '16, έχει φτιάξει μια αρκετά ταλαντούχα ομάδα και τώρα μπαίνουν και στα play-off μάλλον. Βέβαια δύσκολα θα περάσουν στον 2ο γύρο, αλλά μόνο και μόνο η 7η ή 8η θέση είναι επιτυχία. Ειδικότερα από την στιγμή που μέχρι και πριν 3 μήνες πολλοί πίστευαν ότι δύσκολα θα μπουν και εντός 10αδας κιόλας.

Αν καταφέρουν με κάποιον τρόπο να δώσουν τον Wallace, μπορούν να πάρουν και έναν all-star και να κυνηγήσουν το βήμα παραπάνω του χρόνου.
thalys
Ο ΙΤ παίρνει περίπου τον ίδιο χρόνο με τον Σμαρτ. Λόγω ύψους και στυλ δεν ταιριάζει πολύ καλά με τον ΑΒ, που είναι ο βασικός SG, και τον Τέρνερ, που είναι ο βασικός SF. Ταιριάζει όμως πολύ καλά με την δεύτερη ομάδα, Crowder, KO, Jerebko, Datome.

Ουσιαστικά είναι ο ηγέτης του second unit και με το να έρχεται από τον πάγκο διασφαλίζει η ομάδα ότι έχει μια καλή επιθετική απειλή ανά πάσα στιγμή στο παρκέ.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ότι είναι φτιαγμένος για 6th player of the year award, τόσο πιο γρήγορα θα πάρει το βραβείο και τόσο πιο καλά θα πάει η καριέρα του. Στο κάτω κάτω, η ομάδα να κερδάει και οι βασικοί νανανανα icon_drunk.gif

Η ομάδα ανέβηκε απ'όταν έφυγαν Ρόντο-Γκρην και κάνα-δυο βετεράνοι που είχαν έρθει με ανταλλαγή χωρίς να πολυψήνονται. Ιδανικά για μένα θ'ανταλλάζαμε θέσεις με τους Χητ ή τους Πέησερς. Δηλαδή θα διαλέγαμε στο 10-11 στο ντραφτ, όπου έχουμε καλή πιθανότητα να βρούμε καλό παίχτη, οι Νετς δεν θα έμπαιναν στην λοταρία, άρα θα είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν εκτός πλέυ οφφ του χρόνου που έχουμε το πικ τους, και η ομάδα θα πάλευε την είσοδο της μέχρι τα 2-3 τελευταία παιχνίδια της σαιζόν, άρα θα κέρδιζαν εμπειρίες και οι παίχτες κι ο προπονητής.

Τώρα τα πράγματα είναι πιο περίεργα. Θα παίξουμε μάλλον με τους Καβς στον πρώτο γύρο. Άντε να κερδίσουμε έναν αγώνα. Στο ντραφτ θα διαλέξουμε στο 16. Το trade up γίνεται πιο δύσκολο.

Δυστυχώς έχουμε πολλούς καλούς παίχτες αλλά κανέναν πολύ καλό. In Danny we trust, αν και το κλίμα δεν είναι καλό. Μεγάλοι free agents δεν υπάρχουν φέτος(οι game changers λογικά θα μείνουν στις ομάδες τους). Του χρόνου που θα έχουμε πολλά λεφτά αυξάνει το καπ και θα έχουν λεφτά οι πάντες. Ίδωμεν.
giorgos14
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.
12 μυρια σε Αμιρ.

Ντανι ακομα να παραιτηθεις;;
jvalin
QUOTE (bostonherald.com)
As a measure of the importance the Celtics are placing on future flexibility, sources told the Herald that the second year on both deals will be non-guaranteed.

Άρα μικρό το κακό.

QUOTE (Brian Robb @CelticsHub)
With Johnson and Jerebko in the fold, Celtics will have 13 guys signed for next year. Crowder would make 14. Trades are coming.

Η λογική λέει ότι τουλάχιστον 2 εκ των Sully, Olynyk, Bass παίρνουν πόδι και τους αντικαθιστούν οι Amir, Jerebko.


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.