Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
minas gr
Μπραβο στον Λιάκο

μεγαλος παικτης να συνεχισει να παιζει σε οσο καλυτερο επιπεδο μπορει! αντεχει κι αλλη χρονια στην Γ !


Δε μπορω να καταλαβω πως αποφασισαν στον Φοινικα να τον αφησουν να φυγει ετσι.. αληθεια πιστευουν οτι θα εχουν του χρονου 6-7-8 παικτες καλυτερους απ αυτον κ δε θα χωραει στην ομαδα?
MORISSON
Από www.foinix.gr:

Στο Φοίνικα Ο Νάσος Περρωτής

Ο Νάσος Περρωτής είναι από χθες παίκτης του Φοίνικα, υπογράφοντας το νέο του δελτίο παρουσία του κ.Νασιακόπουλου και του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος κου Κολτσίδα.

Ο 29χρονος ύψους 2.03μ. Καλαματιανός power forward έχει πλούσια καρριέρα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Καλαμάτα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια με το Γ.Σ.Σιάτιστας στη Β' εθνική. Επόμενος σταθμός ο Λασσάνης Κοζάνης στη Γ' εθνική και στη συνέχεια ο Αίολος Τρικάλων στον οποίο αγωνίστηκε 3 χρονιές. Με την ομάδα των Τρικάλων γνώρισε 2 ανόδους, την περ. 2009-10 από τη Γ' Εθνική στη Β' (με προπονητή το Γρ.Γιασάρη) και την περ. 2011-12 από τη Β' στην Α2' (με προπονητή το Γ.Τζήμα). Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πολυκράτη Σάμου στο 2ο όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της ομάδας του και 4ος σκόρερ του ομίλου, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 16 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Νάσος Περρωτής θα βρει στο Φοίνικα και δύο πολύ γνώριμούς του, τους Κ.Σαριμπαλίδη και Κ.Αθανασόπουλο με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον Αίολο Τρικάλων.


Αποκτήθηκε ο Ν.θεοδοσίου

Παίκτης του Φοίνικα είναι πλέον ο μέχρι πρότινος center του Κεραυνού Λάρισας Νίκος Θεοδοσίου.

Ο 22χρονος ύψους 2.07μ. Λαρισαίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ολύμπια Λάρισας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κεραυνό Λάρισας, στους Τιτάνες Παλαμά και στη Ρόδο, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα του Κεραυνού με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
MORISSON
Μάλλον παραμένει στο Φοίνικα ο Γκαγκανάσιος
MORISSON
Τελικά για τη νέα περίοδο,

παρέμειναν:
1. Σαριμπαλίδης Κώστας
2. Αθανασόπουλος Κώστας
3. Τσιαμπαλής Στέργιος
4. Γοργόλης Γιάννης
5. Βλαχούλης Γιώργος
6. Τσούμας Γιώργος
7. Γκαγκανάσιος Γιώργος

ήρθαν
1. Περρωτής Νάσος
2. Θεοδοσίου Νίκος
3. Ακρίβος Βασίλης

έφυγαν
1. Λιάκος Τέο (Αστέρας)
2. Μανώλας Περικλής (Αστέρας)
3. Αποστολάκης Νίκος (Α.Ε.Λ.)
4. Λούβαρης Άρης (Δίλοφος)
5. Τσιτσιβάς Βασίλης (Ολύμπια)
6. Παπαβασιλείου Σπύρος

Αναμένεται μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ, κατά πάσα πιθανότητα περιφερειακού παίκτη, σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας, ενώ θα ανεβούν στο ανδρικό τμήμα και 2 ή 3 έφηβοι
MORISSON
Από www.foinix.gr:


Κυριακή 28/07/13: Ο Γιώργος Λεπενιώτης στο Φοίνικα


Παίκτης του Φοίνικα είναι από σήμερα ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Trikala BC Γιώργος Λεπενιώτης. Ο 34χρονος Τρικαλινός guard μετά από συνάντηση με το Διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος κο Αν.Κολτσίδα και τους Διοικητικούς κους Γ.Νασιακόπουλο και Π.Καζαντζίδη συμφώνησε και υπέγραψε το νέο του δελτίο.

Συγκεκριμένα ανακοινώνονται τα εξής: "Ο Α.Ο.Λάρισας 'Ο Φοίνιξ' ανακοινώνει τη συνεργασία για 1+1 χρόνια με τον αθλητή Γιώργο Λεπενιώτη. Τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται με το ήθος του και το ταλέντο του να συμβάλλει στην αναγέννηση του Λαρισινού μπάσκετ."

Ο Γιώργος Λεπενιώτης επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 9 χρόνια μετά από την τότε συμμετοχή του με την Ολύμπια Λάρισας (2000-05) σε Α1 και Α2 Εθνικές Κατηγορίες. Συμμετοχές στις δύο κορυφαίες κατηγορίες είχε και με την ομάδα του Α.Σ. Τρίκαλα 2000 (2005-09) ενώ τα τελευταία 4 χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα στις συνεχόμενες ανόδους του Αίολου Τρικάλων (Trikala BC) από τη Γ' Εθνική στην Α1 Εθνική κατηγορία (2009-2013).

Τρίτη 13/08/13: Στο Φοίνικα ο Γ.Παπαχρήστος


Μία ακόμα προσθήκη (η τελευταία) στο ρόστερ του Φοίνικα: Ο Γιάννης Παπαχρήστος συμφώνησε με τη Διοίκηση του Φοίνικα και υπέγραψε το νέο του δελτίο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Το Δ.Σ. του Α.Ο.Λάρισας 'Ο Φοίνιξ' με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παπαχρήστου, ενός παίκτη εγνωσμένης αξίας και αρίστου χαρακτήρα, που θα βοηθήσει την ομάδα του Φοίνικα στην εκπλήρωση των στόχων της".

Ο Κατερινιώτης forward με πολυετή καριέρα στις Α1 και Α2 Εθνικές κατηγορίες (Π.Α.Ο.Κ., Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, ΑΕΛ Γ.Σ., Α.Σ.Τρίκαλα 2000, Γ.Σ.Ολύμπια, Πιερικός Αρχέλαος και Trikala BC) επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 3 χρόνια.
nestoras kommatos
Αν και κάθε χρόνο πάμε για την άνοδο και νερό στο τέλος δεν πίνουμε, νομίζω πως φέτος θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα για να μην ανέβει ο Φοίνικας!

Με βασική πεντάδα (λογικά) Λεπενιώτη, Σαριμπαλίδη, Παπαχρήστο, Περρωτή και Γκαγκανάσιο και πολύ χρήσιμους τους Αθανασόπουλο, Βλαχούλη και Τσιαμπαλή δε νομίζω να έχει πρόβλημα η ομάδα να ανέβει.

Άντε μωρή Φοινικάρα!
COACH
Δεν καταλαβες καλα φιλε μου, Ο φοίνικας πιθανα θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος όχι γιατί πήρε παίκτες , αλλά γιατί έδιωξε!!!!!με πιανεις ??
COACH
Ι ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

«Ο Αστέρας είναι σοβαρό σωματείο...»

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις λαρισινές ομάδες και μάλιστα ήταν και αρχηγός. Από την Α1 Εθνική κατηγορία ως και την Γ’ Εθνική. Ο Θοδωρής Λιάκος παραμένει πιστός… Λαρισαίος και μιλώντας για το νέο του κεφάλαιο που είναι ο Αστέρας ανέφερε: «Νομίζω πως θα ολοκληρώσω τον αγωνιστικό μου κύκλο σε αυτήν την ομάδα. Συνειδητά δεν έφυγα ποτέ από τη Λάρισα. Αγωνίστηκα και υπηρέτησα όλες τις λαρισινές ομάδες. Ο κύκλος μου στον Φοίνικα είχε κλείσει και οι άνθρωποι του Αστέρα με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση αυτή».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως τρεις ομάδες θα είναι από τη Λάρισα είπε: «Δεν έχει σημασία αν οι ομάδες είναι από τη Λάρισα ή από τον Βόλο ή από την Καρδίτσα. Σημασία έχει πως υπάρχουν καλές ομάδες και ο ανταγωνισμός θα υπάρχει ούτως η άλλως. [b]Δεν ξέρω πόσο καλό ή πόσο κακό είναι να υπάρχουν στην ίδια πόλη τρεις ομάδες γιατί στο παρελθόν είδαμε πως κάποιοι δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν αυτό. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ο Αστέρας είναι ένα σοβαρό σωματείο, με πραγματικό προπονητή και πραγματικό πρόεδρο και πραγματική διοίκηση».[/
MORISSON
Ξεκινάνε τα φιλικά του Φοίνικα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετάσχει σε τουρνουά των Τιτάνων Παλαμά το επόμενο Σαββατοκύριακο 7/9 & 8/9
MORISSON
Από www.foinix.gr:

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Κυκλοφόρησαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάθε κάρτα κοστίζει 25 ευρώ και καλύπτει τους 11 εντός έδρας αγώνες του Φοίνικα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
MORISSON
Από www.foinix.gr:

Σάββατο 7/09/13: Α.Σ.Καρδίτσας - Φοίνικας 46-64 (φιλικό)

Με νίκη ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ο Φοίνικας επικρατώντας (την α' ημέρα του τουρνουά στον Παλαμά) του Α.Σ.Καρδίτσας με 64-46. Ετσι αύριο θα αντιμετωπίσει στις 19:30 τους γηπεδούχους Τιτάνες Παλαμά που επικράτησαν στο άλλο παιχνίδι της Μεταμόρφωσης Βόλου.

Ο Φοίνικας ήταν μπροστά στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την ομάδα της Καρδίτσας να βρίσκεται διαρκώς σε απόσταση βολής. Στην τελευταία περίοδο ο Φοίνικας κατάφερε να πάρει διαφορά που συνεχώς τη μεγάλωνε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 4-10, 18-23, 37-43, 46-64.

Φοίνικας: (Λιάγκας) Βλαχούλης, Αθανασόπουλος, Ακρίβος, Παπαχρήστος, Γοργόλης, Γκαγκανάσιος, Περρωτής, Σαριμπαλίδης, Λεπενιώτης, Τσούμας, Θεοδοσίου, Τσιαμπαλής.

Κυριακή 8/09/13: Τιτάνες Παλαμά - Φοίνικας 51-69 (φιλικό)

Δεύτερη νίκη πέτυχε ο Φοίνικας στο τουρνουά του Παλαμά επικρατώντας των Τιτάνων με 51-69. Στον αγώνα δεν αγωνίστηκαν οι Λεπενιώτης και Ακρίβος λόγω μικροτραυματισμών.

Ο Φοίνικας, μετά τα πρώτα 3' που και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά και να προηγηθεί στο 6' με 4-11. Σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι με ένα σερί 9-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ με 13-11. Ο Φοίνικας μπόρεσε και έκλεισε προηγούμενος την α' περίοδο με 15-17. Οι Τιτάνες εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την αστοχία των παικτών του Φοίνικα (δεν σκόραραν στο διάστημα 10'-16') ξέφυγαν στο 16' με 22-17 αλλά οι Λαρισαίοι ισοφάρισαν με τη λήξη του α' ημιχρόνου σε 26-26.

Στο γ' δεκάλεπτο ο Φοίνικας αποφεύγοντας τα λάθη και συνεχίζοντας την καλή άμυνα άρχισε να παίρνει μία υπέρ του διαφορά (34-39 στο 24' και 39-49 στο 28') κλείνοντας την περίοδο με το σκορ 40-52. Η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει φτάνοντας στο 33' στους 18 πόντους (43-61), με το Φοίνικα να κατακτά τη νίκη και το τουρνουά με το τελικό 51-69.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 26-26, 40-52, 51-69.

Φοίνικας: (Λιάγκας) Βλαχούλης 11 (1), Αθανασόπουλος 8, Παπαχρήστος 7 (1), Γοργόλης 7, Γκαγκανάσιος, Περρωτής 6, Σαριμπαλίδης 18 (2), Τσούμας 6, Θεοδοσίου, Τσιαμπαλής 6.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.