QUOTE(GENERALS 1966 @ Mar 18 2010, 14:35 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
θες να το αναλυσουμε για το πως χαθηκαν αυτα τα παιχνιδια και ειδικα αυτο με τον τηρωνα??? κανε μου τη χαρη σε παρακαλω...
Και να το αναλυσουμε..... δεν θα αλλαξει τιποτα.......
ακομα μια φορα εισαστε πολυ παραπανω ευαισθητοι απο οσο πρεπει με την ομαδα σας........
Δεν θυμαμαι ποιος απο εδω μεσα σας ειχε πει ( στα προγνωστικα του) οτι θα χανατε απο βονιτσα, και του την πεσατε να τον ''φατε''.
Επρεπε απο καιρο να ''σημαδευεται'' ( εννοω να κερδισετε) τα παιχνιδια με τους συγκατοικους σας πρωτα, και οποια αλλη νικη εκτος προγραμματος ερχοταν θα ηταν καλοδεχουμενη. Αυτη την στιγμη σου λειπουν οι 2 νικες με βονιτσα και τηρωνα. Και αν ..... επαναλαμβανω αν.... πεσεις, θα εχεις πεσει απο αυτες τις ηττες και οχι επειδη δεν κερδισες λευκαδα, κοροιβο, χολαργο, και ψυχικο.
Φιλε GENERALS, τιμω την ιστορια της ομαδας σου, αλλα επιτρεψε μου να σου πω, οτι η ιστορια δεν παιζει μπασκετ.........
για ακομα μια χρονια, πιστεψατε οτι μονο με το ονομα της ομαδας σας θα κανατε πρωταθλητισμο και δυστυχως εισαστε στο ιδιο σημειο οπως ακριβως και περυσι.
Υπαρχουν 3 εντος εδρας παιχνιδια (φαληρο, σπαρτη,εσπερο)που πρεπει παση θυσια να κερδισεις, και ειδικα τον εσπερο πρεπει να τον κερδισεις γιατι σε 3πλη υστερεις.Τελευταια αγων. πας αλιμο που κατα την γνωμη μου θα εχει πεσει αρα κερδιζεις, και χτυπας το παιχνιδι με εθνικο εξω. συνολο 4 η 5 νικ και πας στις 12 η 13 και μενεις.....αν βεβαια σου προκυψει και αλλη ....ακομα καλυτερα....
Ολα αυτα τα λεω με πολυ καλη προθεση, και σε καμια περιπτωση δεν αντιδικω μαζι σου.
φιλικα παντα
solomon