QUOTE (Nemesakos @ Jan 30 2016, 17:01 )

Σε φάγαμε που λες γιατί, πρώτον και κύριον άφησες την ομάδα χωρίς Καλάθη. Έχοντας τον Καλάθη, αποκτώντας ακόμα έναν έστω και Σλούκα που έφερες σαν παράδειγμα,τότε με βρίσκεις σύμφωνο για την στελεχωση των Ελλήνων του Παναθηναϊκού. Αφήνοντας όμως την ομάδα μόνο με Σλούκα ο οποίος δεν έχει προλάβει να γίνει ηγέτης, (γιαυτό έφυγε κ απο τον ΟΣΦΠ) συνδυάζοντάς τον με τους ήδη υπάρχοντες τότε είναι μια τρύπα στο νερό. Οκ ο Σλούκας έχει παραστάσεις αλλά δεν ξέρει τι εστί Παναθηναϊκός. Οι άλλοι που έχουμε, κανένας ακόμα δεν εχει αποδείξει ότι είναι για τοπ επίπεδο. Ούτε ο Παππάς, ούτε ο Βλάντο ούτε ο Μπόχω ούτε ο Λούτζης ούτε ο Παπαγιάννης ούτε ο Χαραλαμπόπουλος. Αν σκοπός μας είναι απλά να παίξουν, χωρίς όμως κανένας μας να έχει την απαίτηση για πρωτάθλημα ευρωλίγκα κυπελλο κλπ τότε και εκεί μαζί σου. Αλλά αν στελεχώσεις μια ομάδα με τόση απειρία και με ελάχιστο ίχνος προσωπικότητας και κυνηγήσεις τίτλο τότε το πιθανότερο είναι να φας τα μούτρα σου.
Και επειδή είπες γιατί πρεπει να είναι ντε και καλά Έλληνες, να σου θυμίσω ότι τα τελευταία 15 χρόνια τον Παναθηναϊκό τον κράτησαν ψηλά, οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Αλβέρτης, Χατζηβρέττας, Σπανούλης. Ναι σίγουρα δίπλα τους είχαν και απίστευτους παίκτες όπως ο Σάρας ο Πεκο ο Νίκολας κλπ κλπ. Τον Ολυμπιακός κανένας Λοτζέσκι και Χαντερ η Χάινς δεν τον έκανε αυτό που είναι. Αντίθετα τον έφτασαν εκεί που είναι τώρα, ο Σπανούλης ο Σλούκας ο Πριντεζης ο Παπανικολάου ο Μάντζαρης, σαφώς και μαζί με καλους ξένους παίκτες. Εϊναι τυχαίο ότι μόλις πήγε ο Σπανουλης στον ΟΛυμπιακό, πήρε ευρωλίγκες και πρωταθλήματα? Προφανώς όχι. Ο Ζοτς τόσα χρόνια στην Φενέρ δεν ψάχνει απεγνωσμενα καλούς Τούρκους παίκτες? (ασχετο που δεν υπάρχουν).
Γιαυτό παίκτες σαν τον Καλάθη μετά την απόσυρση του ΔΔ είναι απαραιτητοι. Μπορεί για να σενα να μην είναι Έλληνας επειδη γεννήθηκε στο Αμέρικα, αλλά Έλληνας είναι. Επίσης αυτός είναι ουσιαστικά ο 4ος χρόνος του στον Παναθηναϊκό
Ναι φίλε μου συμμερίζομαι την άποψη σου πάνω σε αυτό αλλά προσπάθησε να με καταλάβεις και σου λέω ανοικτά ότι κάπως έτσι είναι αλλά για τους τύπους να ξέρω και εγώ σε τι απαντάω οπότε πες μου για ποια περίπτωση μιλάμε να ξέρω , πρώτο σενάριο είναι το αν ψάχνουμε λύση για φέτος ? αυτό είναι άλλο πλάνο-σχέδιο από το αν θέλουμε λύση για του χρόνου ή λέμε άστα χαμένα τα 2 χρόνια αυτά και ποντάρουμε καθαρά στους νέους για τα επόμενα χρόνια πάλι αλλάζει .Συμφωνείς με αυτό ή όχι ?
'Άλλωστε δεν είπα ντε και καλά να διώξουμε τον Καλάθη και να πάρουμε τον Σλούκα είπα μια λύση σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουμε και σχετικά με το 6 ξένους που μου ζητήθηκε εδώ, ( ούτε προπονητής είμαι ούτε ο αρμόδιος για να κτίσω την ομάδα, απλά σαν θεατής έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ γιατί έφερε ονόματα τα οποία δεν μπορεί να τα υποστηρίξει μετά, δεν μου φταίει φυσικά ο Νικ για αυτό γιατί του τα δώσανε τα λεφτά και δεν τα έκλεψε, αλλά το σχήμα ούρλιαζε από το καλοκαίρι και είχε ένα σωρό Αν ...αν βγει ο φελντειν αν βγει ο Κουσμιτς και πάει λέγοντας. )
Δεν έχω κανένα λόγο να πάρω τον Σλούκα ( τον οποίο σκέπασες λίγο με λάσπη

)αν ο Καλάθης μείνει στην ομάδα μετά από μια γενναία μειώσει από το 2 που δεν μου αρέσουν καθόλου στο 1! ( κατά λέξη είπα να διώξουμε τον Καλάθη αν δεν μπορούμε να βρούμε τα υπόλοιπα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να μην προσπαθεί μόνος του, άλλωστε το πρόβλημα με το σκοράρισμα δεν μπορεί να λυθεί , αυτό δεν το λέω εγώ επειδή μου κάπνισε, το λένε καθαρά οι αριθμοί και ok να δεχτώ ότι τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια αλλά συνολικά την λένε δεν μπορεί κάποιος στα στατιστικά να δίνει ότι δεν παίρνει ριμπάουντ και να λέμε ότι έτυχε και δεν του πήγαιναν τα παιχνίδια ) κάτι ακόμα επειδή ο ΔΓ έχεις δει κάποιο όνειρο και νομίζει ότι ο Καλάθης είναι ο νέος 3D της νέας εποχής δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει κι όλας.
Το είπες και μόνος σου ότι τότε ήταν όλοι αυτοί ..πλέον δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια σε Έλληνες καλούς ... όσο για Ζήση που είπε κάποιος πάνω ( φυσικά και είναι ότι πρέπει για τον Παναθηναικό ακόμα και σε αυτήν την ηλικία , ξέρει να διαχειριστεί καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλο θέμα )
Είδα 3 ματς στην σειρά αυτές τις μέρες τον ΟΦΣΠ εμάς και την Κιμκι ... η προσφορά του καλάθη ήταν ότι έπαιξε 39 λεπτά ..ακόμα και ο Χάκετ έβαλε 14 πόντους σε πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής και είχε και ασσιτς και έπαιξε και άμυνα ( και μην το ερμηνεύσει κάνεις πάλι αλλιώς δεν λέω να πάρουμε τον χάκετ, αλλά όπως και να το κάνεις το νούμερο αυτό μπορείς να το βρεις σε ένα κάρο παίχτες ) ...Τέλος ναι μαζί σου Έλληνες , για πες μου εσύ ποιους βλέπεις σήμερα ( που να είναι σε Τοπ επίπεδο δλδ? ) και να είναι διατεθειμένοι να παίξουν από το νέο χρόνο στην ομάδα.
Το σωστότερο το είπε το μέλος πάνω που είπε ότι εφόσον κάνεις επένδυση σε νέους κοιτάς να τους ανεβάσεις επίπεδο που εμείς απότι βλέπω δεν το κάνουμε ..ακόμα και με την νταρουσάφακα δεν μπήκε κανένας ( γιατί ήταν ντέρμπι και φοβήθηκε ο Σάλε) άσχετα αν στην άλλη αγωνιστική και επόμενη μετά, φάμε σφαλιάρες και βγούμε εκτός! Ο Παπαπέτρου π.χ. έχει ανέβει 1 επίπεδο και μπορεί να παίζει σε τέτοια παιχνίδια γιατί δεν ξεκινάμε και εμείς λίγο με τον Χαραλαμπόπουλο? τι χειρότερο μπορεί να κάνει σε μια ομάδα που δεν παίζει καλό μπάσκετ και στην θέση του έχει τον στάσιμο εδώ 2 χρόνια Γιάνκοβιτς και τον παλέμαχο.... αυτά θέλω να πω εγώ και μόνο αυτά.