Δε προλαβαίνω να δω τι γράψατε στα προηγούμενα σχόλια και δε ξερω αν εχει σχολιαστεί αυτο που θα ρωτήσω. Μολις εχω χρόνο αργότερα, θα ήθελα να μου μεταφέρει κάποιος άποψη για τον Μπραιαν Ρομπερτς, που γραφεται στα σεναρια για γκαρντ. Εγω προσωπικά δεν τον ξέρω, ούτε τον θυμάμαι από οταν ηταν στην ευρώπη. Παντως οταν επαιξε ευρωλίγκα είχε ποσοστα καλάθη στο τριποντο (28,2) και ομολογώ ότι με αγχώνει η σκεψη αυτή. Αλλα μπορεί να κανω λαθος και να είναι πολύ καλός γενικά και να τον κρινω αδικα απο ενα στατιστικό. Οποιος ξέρει καλύτερα και τον εχει δει ας διαφωτίσει...
Δεν την ειχα δει την φημη για αυτον
Τωρα που το κοιταξα ναι ειχε ποσοστα καλαθη στο τριποντο αλλα αυτο ηταν το 2012
Απο εκει και μετα που παιζει nba εχει ποσοστο καριερας 35% σε 314 παιχνιδια,φετος ειχε 38% και περσι 40% ενω εχει και 90% ποσοστο καριερας στις βολες
Μου εκανε εντυπωση που ειδα να γραφεται για εμας,ειδικα οτι θα ειναι φθηνος,με το επιχειρημα οτι εκει εχει μινιμουμ συμβολαιο
Ειναι ενας αμερικανος που παιζει ως μπακαπ μεν(16,5 λεπτα μεσο ορο καριερας) στο nba δε σταθερα απο το 2012,χωρις dleague,κινες και ιστοριες
Εκανε αυτο που θελουν να κανουν οι διαφοροι τζειμς.Ηταν undrafted,ηρθε ευρωπη και μεσα απο αυτο πηγε nba και βρηκε εκει σταθερη θεση
Αν ξαναερθει ευρωπη δεν πιστευω οτι θα ειναι για λιγα