Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107
profitisilias9
O Προμηθέας ήταν δίκαια ο μεγάλος θριαμβευτής απέναντι στην Κρήνη, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι το χάλασαν από την αρχή, οι διαιτητές. Τα αντιαθλητικά και οι τεχνικές ποινές, εκατέρωθεν, έδιναν και έπαιρναν! Πρωταγωνιστές των παιχνιδιών είναι οι παίκτες και μόνον αυτοί! Νομίζω;
Jabar
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 2 2009, 01:55 ) *
O Προμηθέας ήταν δίκαια ο μεγάλος θριαμβευτής απέναντι στην Κρήνη, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι το χάλασαν από την αρχή, οι διαιτητές. Τα αντιαθλητικά και οι τεχνικές ποινές, εκατέρωθεν, έδιναν και έπαιρναν! Πρωταγωνιστές των παιχνιδιών είναι οι παίκτες και μόνον αυτοί! Νομίζω;

Είδες τα χθεσινά ματς?Πάντως οι κατευθυντήριες γραμμές και διευκρινίσεις προς τους διαιτητές βρίσκονται σε λάθος κατεύθυνση.Τους αναγκάζουν να σφυρίξουν περισσότερο συνέπεια περισσότερα λάθη και λιγότερο μπάσκετ.Ροκανά είδες
η από την αρθρίτιδα δεν κατέβηκε?
fear_me
QUOTE(coa @ Apr 1 2009, 22:34 ) *
Σημερινα αποτελέσματα
[b]Π.Α.Ο.Κ.-Γαλαξίας 58-64

Αγυιά-ΓΑΣ Πύργου 45-46

Ηφαιστος-Διαγόρας 60-52

Ροΐτικα-Αραχωβίτικα 69-71

Προμηθέας-Κρήνη 89 - 59

καλο μηνα smiley.gif

ρε coa σκετη παραπληροφορηση εισαι...tongue.gif
ΠΑΟΚ - Γαλαξίας 58-65
Αγυιά - ΓΑΣ Πύργου 66-67
Ροϊτικα - Αραχωβίτικα 64-74
Ηφαιστος - Διαγόρας 71-67
Προμηθέας - Κρήνη 73-55
profitisilias9
QUOTE(Jabar @ Apr 2 2009, 10:01 ) *
Είδες τα χθεσινά ματς?Πάντως οι κατευθυντήριες γραμμές και διευκρινίσεις προς τους διαιτητές βρίσκονται σε λάθος κατεύθυνση.Τους αναγκάζουν να σφυρίξουν περισσότερο συνέπεια περισσότερα λάθη και λιγότερο μπάσκετ.Ροκανά είδες
η από την αρθρίτιδα δεν κατέβηκε?

O Ρόκος έπαιξε και ήταν γενικά καλός, όπως πάντα άλλωστε! Δυστυχώς η διαιτησία βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Δεν αφήνουν πλέον τις ομάδες να παίξουν μπάσκετ.
megas
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 2 2009, 00:55 ) *

μου θύμισες έκθεση δημοτικού. περιγράφεις το ιδανικό για να πάρεις καλό βαθμό. είναι μακριά από την πραγματοκότητα. Νομίζεις φίλε.
kaukasios
QUOTE(fear_me @ Apr 2 2009, 14:12 ) *
ρε coa σκετη παραπληροφορηση εισαι...tongue.gif
ΠΑΟΚ - Γαλαξίας 58-65
Αγυιά - ΓΑΣ Πύργου 66-67
Ροϊτικα - Αραχωβίτικα 64-74
Ηφαιστος - Διαγόρας 71-67
Προμηθέας - Κρήνη 73-55

δυο ειναι τα ενδεχομενα,ή ειναι πρωταπριλιατικο αστειο ή ειναι τα προγνωστικα του.
patras basket
QUOTE(Jim Tse @ Mar 31 2009, 15:48 ) *
Την Παρασκευή στις 6.30 στο βοηθητικό του Τόφαλος θα γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στα Αραχωβίτικα και τον Ηφαιστο Αιγίου... Σε περίπτωση νίκης των Αιγιωτών, ανεβαίνουν στην 4η θέση.

Μεγαλη νικη των Αραχωβιτικων 67-48 επι του Ηφαιστου Αιγιου...Με πολυ καλη αμυνα τα Αραχωβιτικα που επαιζαν με 7 παιχτες..Ξερετε πως θα ειναι τα ζευγαρια στα play off???
ΡΙΚΙ
QUOTE(patras basket @ Apr 3 2009, 21:30 ) *
Μεγαλη νικη των Αραχωβιτικων 67-48 επι του Ηφαιστου Αιγιου...Με πολυ καλη αμυνα τα Αραχωβιτικα που επαιζαν με 7 παιχτες..Ξερετε πως θα ειναι τα ζευγαρια στα play off???

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ος - 5ος και 3ος-4ος.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ Κ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!!!ΣΤΙΣ 3 ΝΙΚΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
ΦΡΑΓΚΙ
ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ 77 67 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΦΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 15Π ΜΕ 5 ΤΡΙΠΟΝΤΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΕΣ. smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Apr 4 2009, 22:25 ) *
ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ 77 67 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΦΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 15Π ΜΕ 5 ΤΡΙΠΟΝΤΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΕΣ. smiley.gif

Κάνει και τίποτα άλλο; Ολο αφιερώσεις στους αμφισβητίες είναι! Μάλλον βλέπει φαντάσματα!
fear_me
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Apr 4 2009, 21:25 ) *

και σε αυτο κάναν λάθη οι γκρί οπως με αγυια και ληξουρι ή ηταν δικαιη νικη???
ο προεδρος τέτοια αφιερωνει στους αμφισβητιες??
παντως δικαια σω8ηκε η νικη ηταν καλυτερη απο αυτους που πεφτουν και η εφα δεν υπαρχει που8ενα στον χαρτη...
ΡΙΚΙ
Ληξούρι-Ολυμπιονίκης 28-67!!!!
basketallalloum
vathmologia twra?xerei kaneis?
profitisilias9
QUOTE(basketallalloum @ Apr 6 2009, 22:04 ) *
vathmologia twra?xerei kaneis?

www.sitemaker.gr/profitisilias9

στην ενότητα Α2 ΕΣΚΑ-Η 08-09
ΦΡΑΓΚΙ
Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 2 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ 71- 64, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 6/6 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΕΣ. smiley.gif
ΡΙΚΙ
ΚΡΗΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 64-67!!!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,Η ΚΡΗΝΗ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ 61--55 ΣΤΟ 38' ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.....
Elias #6
QUOTE(harman @ Jan 7 2009, 23:26 ) *
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ELIAS.

Περιμενα 3 μηνες για αυτο...Καλοπιοτος φιλε μου...16 ποντακια στο κεφαλι ετσι για να σε τσουξει περισσοτερο....α κ καλο καλοκαιρι...!!!

QUOTE(ΡΙΚΙ @ Apr 8 2009, 20:10 ) *
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,Η ΚΡΗΝΗ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ 61--55 ΣΤΟ 38' ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.....

Μαλλον δεν ειχες δει πως μας κερδισανε εμας ( ΑΟΑ)...
Aggelos13
QUOTE(Elias #6 @ Apr 8 2009, 22:06 ) *
Περιμενα 3 μηνες για αυτο...Καλοπιοτος φιλε μου...16 ποντακια στο κεφαλι ετσι για να σε τσουξει περισσοτερο....α κ καλο καλοκαιρι...!!!

Μαλλον δεν ειχες δει πως μας κερδισανε εμας ( ΑΟΑ)...

ρε φιλαρακι τωρα θα παιξεις με προμηθεα και θα τον ξαναπιετε! τι θελατε και περναγατε πλει-οφ? το σκεφτηκατε καλα? βρειτε πρωτα 12αδα ή αντε και 10αδα να κατεβασετε και μετα μπειτε πλει-οφ. ο προμηθεας σας εχει για καμια 20αρα ανετα
Elias #6
QUOTE(Aggelos13 @ Apr 8 2009, 21:14 ) *
ρε φιλαρακι τωρα θα παιξεις με προμηθεα και θα τον ξαναπιετε! τι θελατε και περναγατε πλει-οφ? το σκεφτηκατε καλα? βρειτε πρωτα 12αδα ή αντε και 10αδα να κατεβασετε και μετα μπειτε πλει-οφ. ο προμηθεας σας εχει για καμια 20αρα ανετα

1ον δεν ειμαστε φιλοι.Εμεις δεν ειπαμε οτι παμε για ανοδο,αλλα αν ασχολησε φετος ανεβηκαμε κ δεν ειναι κ λιγο που μπηκαμε play off...Κ αφου εισαι τοσο μαγκας κ λες για πιωματα γτ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου???
Aggelos13
QUOTE(Elias #6 @ Apr 8 2009, 22:20 ) *
1ον δεν ειμαστε φιλοι.Εμεις δεν ειπαμε οτι παμε για ανοδο,αλλα αν ασχολησε φετος ανεβηκαμε κ δεν ειναι κ λιγο που μπηκαμε play off...Κ αφου εισαι τοσο μαγκας κ λες για πιωματα γτ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου???

και ο προμηθεας φετος ανεβηκε!! εσυ που δεν φοβασαι την επωνυμια γιατι δεν μας λες ποιος εισαι
Jabar
Χαλαρώστε αφήστε τις ειρωνείες.Εδώ είμαστε για να μιλάμε για μπάσκετ και η κοινή αγάπη για το άθλημα να μας ενώνει.
Μη με αναγκάσετε να μοιράσω φάουλ.Το να την λέτε στον άλλο δεν είναι μπασκετική κουβέντα.
Elias #6
QUOTE(Jabar @ Apr 8 2009, 21:32 ) *
Χαλαρώστε αφήστε τις ειρωνείες.Εδώ είμαστε για να μιλάμε για μπάσκετ και η κοινή αγάπη για το άθλημα να μας ενώνει.
Μη με αναγκάσετε να μοιράσω φάουλ.Το να την λέτε στον άλλο δεν είναι μπασκετική κουβέντα.

Κοιτα ποιος αρχισε...αντε γεια...Το 6 των Αραχωβιτικων ειμαι...αμα θες τπτ πες μου...καληνυχτα
ΡΙΚΙ
KANA APOTELESMA ΚΑΝΕΙΣ
fear_me
QUOTE(Elias #6 @ Apr 8 2009, 21:34 ) *
Κοιτα ποιος αρχισε...αντε γεια...Το 6 των Αραχωβιτικων ειμαι...αμα θες τπτ πες μου...καληνυχτα

συγχαρητηρια στα αραχωβιτικα για την δικαιη νικη τους αποψε,πιστευω φανηκε ξεκα8αρα ποιος προπονητης κανει σωστα την δουλεια του και ποιος βαζει φιλαρακια του να τον προω8ουν...
Aggelos13
QUOTE(fear_me @ Apr 8 2009, 22:40 ) *
συγχαρητηρια στα αραχωβιτικα για την δικαιη νικη τους αποψε,πιστευω φανηκε ξεκα8αρα ποιος προπονητης κανει σωστα την δουλεια του και ποιος βαζει φιλαρακια του να τον προω8ουν...

μηπως εισαι ο προπονητης των αραχωβιτικων? παντως για τον προπονητη της αγυιας και εγω εχω ακουσει τα χειροτερα και δεν εννοω απο μπασκετικη αποψη
Jim Tse
Προμηθέας-Ηφαιστος 73-53
Ε.Φ.Α.-Ροΐτικα 53-41
fear_me
QUOTE(Aggelos13 @ Apr 8 2009, 22:08 ) *
μηπως εισαι ο προπονητης των αραχωβιτικων? παντως για τον προπονητη της αγυιας και εγω εχω ακουσει τα χειροτερα και δεν εννοω απο μπασκετικη αποψη

οχι δεν ειμαι ο προπονητης των αραχωβιτικων,ενας απλος φιλα8λος ειμαι και ευκολα διακρινει κανεις ποιος απο τους δυο σημερα εχει κανει καλυτερη δουλεια ολη τη χρονια....
profitisilias9
QUOTE(ΡΙΚΙ @ Apr 8 2009, 21:10 ) *

Και οι τυφλοί, είδαν σήμερα! smiley.gif
Aggelos13
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 8 2009, 23:23 ) *
Και οι τυφλοί, είδαν σήμερα! smiley.gif

δηλαδη?
profitisilias9
QUOTE(Aggelos13 @ Apr 8 2009, 23:25 ) *
δηλαδη?

Τι δηλαδή; Δεν καταλαβαίνεις;
Πάντως η δουλειά του Παπαδημητρίου στην ομάδα της Κρήνης είναι εξαιρετική! Είναι πραγματικά ομάδα του προπονητή!
Aggelos13
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 8 2009, 23:36 ) *
Πάντως η δουλειά του Παπαδημητρίου στην ομάδα της Κρήνης είναι εξαιρετική! Είναι πραγματικά ομάδα του προπονητή!

ξερεις αποτελεσματα?
fear_me
αν εξαιρεσουμε τον προπονητη του ολυμπιονικη που δεν μπορω να τον κρινω γιατι το υλικο που εχει ειναι ενα επιπεδο πανω,ο προπονητης της κρηνης ειναι με τεραστια διαφορα απο τον επομενο ο καλυτερος της κατηγοριας,του αξιζουν συγχαρητηρια
Aggelos13
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 8 2009, 23:36 ) *

ξερεις αλλα αποτελεσματα?
maria 1
τι λενε τωρα τα σεναρια της παραμονης;
fear_me
μακαρι να φυγει... icon_drunk.gif
kaukasios
25 η Αγωνιστική
Προμηθέας - 'Ηφαιστος 73-53
Αραχωβίτικα - Αγυιά 67-42
ΕΦΑ – Ροΐτικα 52-41
Γαλαξίας - Νίκη 64-71
Κρήνη - Ολυμπιονίκης 64-67
Διαγόρας – ΠΑΟΚ 43-65

profitisilias9
Η διαφαινόμενη άνοδος του νεοφώτιστου Προμηθέα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στο νεαρό κόουτς Γιάννη Κοτσώνη και στη διοίκηση που υπήρξε πάντοτε κοντά στην ομάδα! 77.gif
patras basket
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 11 2009, 19:54 ) *
Η διαφαινόμενη άνοδος του νεοφώτιστου Προμηθέα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στο νεαρό κόουτς Γιάννη Κοτσώνη και στη διοίκηση που υπήρξε πάντοτε κοντά στην ομάδα! 77.gif

Παει το γλυψιμο στεφανι!!!!!
profitisilias9
QUOTE(patras basket @ Apr 11 2009, 20:05 ) *
Παει το γλυψιμο στεφανι!!!!!

Εσύ ποιος είσαι, να γλύψω και σένα; smiley.gif
patras basket
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 11 2009, 20:27 ) *
Εσύ ποιος είσαι, να γλύψω και σένα; smiley.gif

Να σου δωσω το κινητο μου??αλλα δεν εχω ομαδα για να παρω στολες απο εσενα ή κατι αλλο,πρεπει να τιμας το ψωμι που τρως...
profitisilias9
QUOTE(patras basket @ Apr 11 2009, 20:35 ) *
Να σου δωσω το κινητο μου??αλλα δεν εχω ομαδα για να παρω στολες απο εσενα ή κατι αλλο,πρεπει να τιμας το ψωμι που τρως...

Παντεσπάνι είναι! Θες και εσύ λίγο;
kaukasios
Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιονίκης που αναδείχτηκε πρωταθλητής της Α2 ΕΣΚΑ-Η για πρώτη φορά στα 19 χρόνια ζωής του, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στα 26 παιχνίδια της αγωνιστικής σεζόν. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελευθεριάδη επικράτησε με σκορ 76-68 του ΓΑΣ Πύργου, που ωστόσο θα συμμετέχει στα πλει οφ ανόδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε η στέψη των πρωταθλητών με παίχτες τεχνικό τιμ και διοίκηση να πανηγυρίζουν δεόντως την σπουδαία αυτή επιτυχία.

Χωρίς άγχος αγωνίστηκαν οι δύο Ηλειακές ομάδες αφού οι εν γηπεδούχοι είχαν αναδειχτεί πρωταθλητές και απλός ήθελαν να διατηρήσουν το αήττητο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι οφ ανόδου.
Το γεγονός αυτό ωφέλησε στο να παιχτεί ωραίο μπάσκετ κάτι που απόλαυσαν και οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του κλειστού των Κρεστένων.
Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με μόλις δύο πόντους (22-20).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με τις δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ. Μάλιστα ένα λεπτό πριν το φινάλε το σκορ ήταν 39-37, ενώ με τρίποντο στη λήξη του ημιχρόνου ο Σακελλαρίου διαμόρφωσε το 42-37.
Στην 3η περίοδο οι παίχτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε διαγωνισμό τρίποντων αφού ότι σουτ και αν επιχειρούσαν έξω από τα 6 και 25 κατέληγε στο καλάθι. Οι Πυργιώτες μείωσαν την διαφορά στους δύο πόντους (61-59). Ενώ στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε το υπέρ 76-68 για τους Ολυμπιονίκες.
Τα δεκάλεπτα 22-20, 20-17, 19-22,15-9
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ: Σοφιανόπουλος, Νικολόπουλος2, Ζούνης, Τροχανάς12, Ντεβενέζος 2, Βασιλάρας, Συναδινός 20(6), Σακελλαρίου12(2), Σπηλιόπουλος13, Διαμαντόπουλος 2, Σκίπης 13.
ΓΑΣ ΠΥΡΓΟΥ: Ασημακόπουλος, Παναγιωταρόπουλος 20(2), Θανάσουλας, 8(1), Θάνος 19(2), Βασιλόπουλος 16(1), Ι. Μπαχούρος, Κοντάρης 3(1), Θ. Μπαχούρος 2.

ilia-sport.gr
patras basket
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 11 2009, 20:53 ) *
Παντεσπάνι είναι! Θες και εσύ λίγο;

Εμ βεβαια αφου τα πηρες απο ολες τις ομαδες(στολες,φορμες)καλα κανεις κ πουλας πνευμα...
profitisilias9
QUOTE(patras basket @ Apr 13 2009, 17:07 ) *
Εμ βεβαια αφου τα πηρες απο ολες τις ομαδες(στολες,φορμες)καλα κανεις κ πουλας πνευμα...

Πουλάω πνεύμα σε όσους το παίζουν έξυπνοι και κρύβονται πίσω από ένα ψευδώνυμο, ρίχνοντας ασύστολα, λάσπη! Η ανανδρία σε όλο της το μεγαλείο! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά! icon_drunk.gif
kaukasios
QUOTE(patras basket @ Apr 13 2009, 17:07 ) *

φιλε μου γιατι τετοια προσωπικη επιθεση?σου εχει κανει κατι?γιατι δεν δικαιολογειται αλλιως.ο προφητης παντα λεει θετικες κουβεντες για ολους.αυτο δεν σημαινει οτι γλυφει.απλα γουσταρει το μπασκετακι και αυτους που ασχολουντε.και αν πουλησε φορμες και στολες,δεν ξερω αν αυτη ειναι η δουλεια,σε ολες τις ομαδες που ειναι το κακο?μαλλον ειναι αγαπητο παιδι στον αθλητικο χωρο της πατρας,γιαυτο τον προτιμουν ολες οι ομαδες,οποτε μαλλον κοπλιμεντο του κανεις.
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Apr 14 2009, 09:31 ) *
φιλε μου γιατι τετοια προσωπικη επιθεση?σου εχει κανει κατι?γιατι δεν δικαιολογειται αλλιως.ο προφητης παντα λεει θετικες κουβεντες για ολους.αυτο δεν σημαινει οτι γλυφει.απλα γουσταρει το μπασκετακι και αυτους που ασχολουντε.και αν πουλησε φορμες και στολες,δεν ξερω αν αυτη ειναι η δουλεια,σε ολες τις ομαδες που ειναι το κακο?μαλλον ειναι αγαπητο παιδι στον αθλητικο χωρο της πατρας,γιαυτο τον προτιμουν ολες οι ομαδες,οποτε μαλλον κοπλιμεντο του κανεις.

Η ανεξήγητη χολή που χύνει εναντίον μου, δείχνει το κόμπλεξ που τον διακατέχει! Εγώ ποτέ δεν έχω γράψει κακή κουβέντα για κανένα, εκτός αν ήταν για πλάκα! Αλλά δεν πειράζει, και η κακή διαφήμιση, είναι διαφήμιση (όπως ισχυρίζονται οι Αμερικανοί!). icon_wave.gif
Jabar
Πράγματι είναι διαφήμηση.Δεν νομίζω να ξέρανε όλοι ότι ανακατεύεται ο προφήτης με τέτοια δουλειά.Ελπίζω αφού είναι άνθρωπος του αθλητισμού του χρόνου να τον προτιμήσουν περισσότερες ομάδες.
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Apr 14 2009, 14:48 ) *
Η ανεξήγητη χολή που χύνει εναντίον μου, δείχνει το κόμπλεξ που τον διακατέχει! Εγώ ποτέ δεν έχω γράψει κακή κουβέντα για κανένα, εκτός αν ήταν για πλάκα! Αλλά δεν πειράζει, και η κακή διαφήμιση, είναι διαφήμιση (όπως ισχυρίζονται οι Αμερικανοί!). icon_wave.gif

Ρε φίλε πουλάς και σωβρακάκια? Θέλω μια ντουζίνα από εκείνα που είναι φαρδιά μπροστά. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Apr 14 2009, 16:58 ) *
Ρε φίλε πουλάς και σωβρακάκια? Θέλω μια ντουζίνα από εκείνα που είναι φαρδιά μπροστά. smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προικισμένος! smiley.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΠΩΣ Ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.