QUOTE(patissiotis @ Jul 13 2017, 11:45 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Αρα ΟΛΟΙ οι παραπανω (+ Γκριν) δεν μας κανουν και εμεις επειδη ειμαστε μαγκες ενεργοποιησαμε τις εξυπνες βομβες Λεκα και Ντενμον
Ξερεις κατι? Αυτη ακριβως η λογικη εκνευριζει, δεν ειναι κακο να μην μπορεις/θελεις να παρεις παιχτες με καλο ονομα και καλα συμβολαια. Δεν μπορω εγω να κανω κουμαντο στην τσεπη του ΔΓ. Αλλα να μην μας δουλευουν φιλε μου. Μη μας λενε οτι δινουν 2.000.000 συμβολαιο σε Σλουκα, Γουιμς, Λανγκφορντ και μετα παμε σε Ντενμον!!!
Οσο για το ερωτημα σου ΟΛΟΙ οι παραπανω καλοι παιχτες ειναι με τα συν και τα πλην τους, ισως οχι για ΤΣΣΚΑ/Φενερ/Ρεαλ (λογω αγωνιστικου χαρακτηρα κυριως). Αλλα τοσοι και τοσοι καλοι παιχτες δεν παιζουν στην Κινα? Ο Ανταμς που παιζει? Μας χαλαγε και αυτος? Ο Κροφορντ που παιζει? Ο Μπουρουσαρος που περσι ο ΔΓ τον παρουσιασε κραμα Χακιμ - Λαρι Μπερντ?
Με τη λογικη αυτη ο Ντενμον πρεπει να παει να παιξει στον Κολοσσο (και αν)... Μην προσπαθουμε να βαφτισουμε το κρεας ψαρι. Ας αφησουμε τον Πασκουαλ να δουλεψει και βλεπουμε. Α, και να σταματησει το ανεκδοτο οτι οι παιχτες αυτοι ειναι επιλογη του Τσαβι. Ειναι επιλογη μεν του Τσαβι σε ενα πολυ σφιχτο οικονομικο πλαισιο δε. Δεν νομιζω ο ΔΓ να του ελεγε διαλεξε απο Λανγκφορντ, Γουιμς, Γκαουτντλοκ και ο Τσαβι να ειπε: "προεδρε δεν μας κανουν, ας πανε Κινα εγω εχω την εξυπνη βομβα Ντενμον". Λιγο σοβαροι να ειμαστε...
Τα 2 μυρια στον Σλουκα τα δωσαμε,αλλο που δεν ηθελε να ερθει ο παικτης.Απο και κει και περα κανεις ποτε δεν ειπε οτι δωσαμε 2 μυρια στον Ουιμς και τον Λαγνκφορντ.Αυτα ειναι ευσεβης ποθοι και φαντασιωσεις δικες μας.
Και που ξερεις αν το οικονομικο πλαισιο ηταν σφιχτο απο τον ΔΓ?Αν ο Πασκουαλ ηθελε τον Λεκαβιτσιους απο την αρχη για 2ο pg και οχι τον Γιοβιτς η τον Ερτελ,ξεροντας οτι ο 2ος πλευ δεν θα εχει ιδιαιτερα μεγαλο χρονο συμμετοχης,αρα δεν μπορει να παει σε σταρ?Ο Βουγιουκας αλλαξε τον Μπουρουση,και λογω εθνικοτητας,ηταν μονοδρομος,για να βγουν τα κουκια στους Ελληνες.Ο Ογκαστ ειναι ταλεντο με υψηλες προοπτικες.Ο Πασκουαλ επισης,βλεποντας οτι δεν υπαρχουν επιλογες για αυτο που θελει στο 2,πηγε σε μια φθηνοτερη λυση που προφανως του κανει,μη θελοντας να ρισκαρει και να δωσει ενα τεραστιο ποσο για καποιον nbaer χωρις ευρωπαικη εμπειρια.
(Ο Παναθηναικος οσο ο Τζειμς ηταν μετεωρος,προφανως θα περιμενε αυτον,ετσι εχασε καποιους παικτες που ενδεχομενως θα τον ενδιεφεραν,πχ οταν ο Τζειμς πηρε συμβολαιο στους Σανς,ο Γκαουντλοκ ηταν ενα βημα πριν την Αρμανι ηδη,ο Ανταμς οπως λεγοταν ειχε ανανεωσει,ο Λανκφορντ με τα λεφτα που βρηκε ηταν εκτος διεκδικησης ξεκαθαρα)
Πλεον η μονη περιπτωση να αλλαξει κατι,ειναι να μεινει free ο Nτιλεινι και να παει να του σκασει ο προεδρος που τον εχει καψουρα, το μπαγιοκο.,
ΥΓ:Αν ο Πασκουαλ ηταν στην Μπαρτσελονα,και διαβαζαμε οτι πηρε γκαρντ 16-4-4 απο Τουρκια,θα λεγαμε οτι τι πηγε και πηρε,η τον γατο που ανακαλυψε λαβρακι με λιγα χρηματα και οι δικοι μας κοιμουνται?