GreenLantern
Apr 12 2017, 16:31
QUOTE (jonaldidhs @ Apr 12 2017, 12:45 )

Επειδη θα εχουμε τεραστιες σαιζον απο δω και περα θες και 15 παιχτες μαζι με τους μικρους..
Παιρνεις Ντανστον-Μαντζαρη οπως λες και διωχνεις Φελντειν-Νικολς
Κρατας τους δυο μικρους και χτυπας και εναν απτους Ντορσευ-Ογκαστ και εισαι κομπλε..
Φωτσης μαζι με Αλβερτη στον ιδιο ρολο..
1)Καλαθης-Μαντζαρης-Μποχω
2)Παπας-Τζεημς-Ντορσευ?
3)Ριβερς-Χαραλαμπης
4)Γκαμπριελ-Σινγκλετον-Γκιστ
5)Μπουρουσης-Ντανστον-Ογκαστ?
Και εδω ο πολυ εγκυρος

σκυλος λεει οτι και εμεις χτυπαμε Ντορσευ ενω κοιταμε και Ογκαστ..
http://www.sportdog.gr/apokleistika/articl...n-ola-ston-aera"
Έχεις φτιάξει ρόστερ με 5 ξένους ( ο Ντάστον δεν πιάνει θέση ξένου) ,επίσης δεν υπάρχει λόγως να διώξεις τον πάνφθηνο Feldein όπου θα παίξει στο 3 μαζί με Rivers.
Αν και θα προτιμούσα ενα Macioularo μαζι με Rivers, απλά ανεβάζεις και άλλο το budget, αν πας σε μια τέτοια λύση.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΧ & ΜΠΟΧΩ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ
QUOTE (chrisgl_13 @ Apr 12 2017, 13:53 )

1)Καλαθης-Μαντζαρης
2)Παπας-Τζεημς- Feldeine
3)Ριβερς-Χεζόνια
4)Σινγκλετον-Γκιστ-Γκαμπριελ
5)Μπουρουσης-Ντανστον-Ογκαστ
Και κατασκηνώνω ΟΑΚΑ
QUOTE (GreenLantern @ Apr 12 2017, 17:31 )

"
Έχεις φτιάξει ρόστερ με 5 ξένους ( ο Ντάστον δεν πιάνει θέση ξένου) ,επίσης δεν υπάρχει λόγως να διώξεις τον πάνφθηνο Feldein όπου θα παίξει στο 3 μαζί με Rivers.
Αν και θα προτιμούσα ενα Macioularo μαζι με Rivers, απλά ανεβάζεις και άλλο το budget, αν πας σε μια τέτοια λύση.
1)Καλαθης-Μαντζαρης
2)Παπας-Τζεημς- Feldeine
3)Ριβερς-Χεζόνια
Και κατασκηνώνω ΟΑΚΑ
Γιατι δεν πιανει θεση ξενου ο ντανστον?
Και ο χεζονια ακομα και να θελαμε και εμεις και αυτος δεν γινεται
Η ομαδα του ενεργοποιησε πριν λιγο καιρο την option για την επομενη σεζον και εχει και για το 2018-2019
jonaldidhs
Apr 12 2017, 16:52
QUOTE (GreenLantern @ Apr 12 2017, 17:31 )

"
1)Καλαθης-Μαντζαρης
2)Παπας-Τζεημς- Feldeine
3)Ριβερς-Χεζόνια
Και κατασκηνώνω ΟΑΚΑ
-Ο Ντανστον γιατι δεν πιανει θεση ξενου?
-ΒΧ και Μποχω θελω να δοκιμαστουν μια χρονια υστερα απο προετοιμασια προπονητη απτο πανω ραφι..Οπως ο Πασκουαλ καταφερε και αλλαξε τον Παπα ελπιζω σε τετοια αλλαγη υστερα απο προετοιμασια και για τους δυο μικρους..Αν αποτυχουν και τοτε ας δωθουν δανεικοι και αν αποτυχουν και δανεικοι ας πανε στο καλο..Αλλωστε ειναι ακομα αρκετα μικροι παρολο που τους ακουμε χρονια..
-Χεζονια θα ηθελα και γω με χιλλια δεν το συζηταω..
-Τον Φελντειν να σου πω την αληθεια δεν τον γουσταρω σαν παιχτη καθολου..Αχρωμος,αγευστος,αοσμος..
Για αυτα που προσφερει και αυτα που παιρνει ειναι τιμια επιλογη..Αλλα δεν μαρεσει..
-Συμφωνω με την ομαδα σου μονο αντι για Φελντειν θα προτιμουσα Ντορσευ που ειναι και Ελληνας + τους δυο μικρους..
shtarkws
Apr 12 2017, 17:18
QUOTE(chrisgl_13 @ Apr 12 2017, 12:27 )

Παιδιά ο Ντάνστον έχει κατά 80% κλείσει

πηγη?
chrisgl_13
Apr 12 2017, 17:57
Το έχουν γράψει μερικά σάιτ. Όμως έχω δικιά μου πληροφορία.
EXASFAIROS
Apr 12 2017, 20:06
Ενταξει ροστερ ωραιο θα φτιαχτει,το θεμα ειναι να βγουν και οι χρονοι στον καθε παιχτη!!!!Το να παρεις μια παιχτουρα και να μην σου βγαινουν οι χρονοι τοτε δημιουργει μπερδεμα.....Και μην ξεχναμε...επειδη ο ΔΓ εχει καει και Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΝΒΑ πιστευω οτι οι επιλογες Πασκουαλ θα ειναι παιχτες που θα μεινουν χρονια στην ομαδα και οχι αρπαχτες που ενας παιχτης εποφελουμενος μια πολυ δυνατη χρονια θα την κανει για Τουρκιες,Ρωσσιες,Αμερικες.Ο ΔΓ θελει Ευρωλιγκες πλεον και οι ομαδες του θα φτιαχνονται για αυτον τον σκοπο.Φυτωριο δεν θα κανουμε ,ουτε θα παρουμε παιχτες που σκεφτονται να την κανουν του χρονου απο την ομαδα.Επομενως ρισκαρω για επιλογες που θα δωσουν ....κορμο μακροπροθεσμο ---)παιχτες που θα μεινουν Ευρωπη---)μιξ που θα χτυπαει Ευρωλιγκα.
ΝΤΑΝΣΤΟΝ,Μαντζαρη στα πολυ SOS.
Απο εκει και περα θα δειξει ποιοι θα μεινουν και τι αναγκες θα δημιουργηθουν.
Ερτελ +Μαντζαρης αν φυγει ο Καλαθης
Λαγκφορντ αν φυγει ο Τζειμς
Θα παιξουν ωραιες περιπτωσεις παιχτων ,προσγειωμενοι στην Ευρωπαικη πραγματικοτητα και οχι φωτοβολιδες
Γενικά κανένα από τα δημοσιεύματα δε μπορώ να πιστεψω όταν είμαστε ακόμα στην εξελιξη της φετινής σεζόν, και μαλλιστα στο ουσιαστικό της κομμάτι. Επίσης το ''ρεπορταζ'' του όλα πρασινα μουφα φαίνεται. Σου λέει: ε νταξει ο χεζονια γουστάρει παναθηναικό, έχουμε και τσαβι που τον ειχε στην μπαρτσα, ας κοτσαρουμε και εναν τομιτς απο δίπλα.
Επίσης λεει ότι ντανστον και τομιτς είναι ανεξαρτητα θεματα. Ε πως γίνεται αυτό; Θα τους πάρουμε και τους δύο; Εχουμε τετοιο μπατζετ? Και πόσες θέσεις ξένων νομίζουν ότι έχουμε ελευθερες? 500? Αν κρατησουμε τζεημς ριβερς σιγκλετον γκιστ μένουν 2. Με ντανστον, χεζονια, τομιτς πας ήδη στους 7. Και θα θες και αλλον έναν για αναπληρωματικό πλευ μεκερ. Δε βγαινουν τα κουκιά. Ειπαμε. Το πολύ μεχρι 7 ξένους που και αυτό καταστροφικό είναι με τη νεα ευρωλίγκα.. Ο ενας δε θα βρίσκει ρυθμό. Επίσης μετά τα φετινά νομίζω ο τσαβι θα καταλαβε ότι δε γίνεται να έχει δυο δεινοσαυρεξ σεντερ. Εχει ήδη μπουρούση. Πιστεύω έχιε καταλάβει ότι τα αθλητικά προσόντα είναι μαστ πλεον. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν φύγει και ο καλάθης. οπότε πως λενε ότι κανουμε σχεδιασμό; αν φύγει ο καλαθης αλλάζει όλος οσχεδιασμός με τις θεσεις ξένων-ελλήνων.
Γενικά τα δημοσιεύματα αυτά μου φαίνονται ασόβαρα. Ισως του ντανστον να έχιε μια βάση γιατί είχε ξαναδιαρρευσει λίγο παλιότερα. Αλλα τα υπόλοιπα είναι για τα κλικς και μυθοπλασίες. Ο τσαβι κοιτάει μόνο τα κρισιμα ματς τώρα. Καμια επόμενη σεζόν. Ε πεταξαν και ογκαστ, ντορσευ... Χαιρω πολύ. λογικό είναι οι ελληνικές ομάδες να κοιτάνε ελληνες παίχτες. Δεν είναι και πολλοί όσοι πληρούν το πακέτο. Δε χρειαζεται ''ρεπορταζ'' για τα αυτονόητα. Αν ο τσαβι θέλει σωνει και ντε δεινόσαυρο σεντερ πιο πιθανό είνια να πάρει μπόγρη ή βουγιούκα παρά τόμιτς. Μεγάλος μύθος επιπέδου τριφυλλάκια. Και λόγω διαβατηρίου και λόγο μπατζετ δεν υπάρχει περιπτωση να έρθει τομιτς. Εκτος και αν το αφεντικό τρελάθηκε και κανουμε μπατζετ 30 μυριων με δυο σεντερ του μυρίου και 20 παιχτες σύνολο. Τι να πω;
Χεζονια παιχτικά θέλω πολύ να έρθει πάντως. Με ριβερς θα είμαστε κομπλέ. Αλλά δε τον θέλω από την άλλη λόγω του ονοματός του και την καζουρα και τα συνθήματα που θα βγουν εξαιτίας του. χαχα
djibriliant
Apr 12 2017, 21:41
QUOTE (chrisgl_13 @ Apr 12 2017, 18:57 )

Το έχουν γράψει μερικά σάιτ. Όμως έχω δικιά μου πληροφορία.

Θυμάμαι που κάποτε έλεγες οτι δεν θα έρθει ο τζεντιλε και όλα ειναι φήμες λόγω καλης σχεσης του πατερα τ με τον Παο και επειδη τον ηθελε καποτε ο Πασκουαλ. Δεν θέλω να σου κάνω προσωπική επιθεση και μακάρι να ερθει ο παίκτης αλλά αυτα τα εμαθα αυτο εμπιστη πηγη κλπ κλπ ποτε δεν βγαινουν και αν βγουν ειναι στην τύχη, γιατι ο Πασκουαλ ή ο Γιαννακοπουλος δεν ειναι χθεσινοί να βγάλουν στην γύρα ποιους παικτες θέλουν, ουτε για να ανεχθούν τέτοια παιχνιδια απο μανατζερ..
chrisgl_13
Apr 12 2017, 21:55
QUOTE (djibriliant @ Apr 12 2017, 20:41 )

Θυμάμαι που κάποτε έλεγες οτι δεν θα έρθει ο τζεντιλε και όλα ειναι φήμες λόγω καλης σχεσης του πατερα τ με τον Παο και επειδη τον ηθελε καποτε ο Πασκουαλ. Δεν θέλω να σου κάνω προσωπική επιθεση και μακάρι να ερθει ο παίκτης αλλά αυτα τα εμαθα αυτο εμπιστη πηγη κλπ κλπ ποτε δεν βγαινουν και αν βγουν ειναι στην τύχη, γιατι ο Πασκουαλ ή ο Γιαννακοπουλος δεν ειναι χθεσινοί να βγάλουν στην γύρα ποιους παικτες θέλουν, ουτε για να ανεχθούν τέτοια παιχνιδια απο μανατζερ..
Καλά το λες ρε φίλε.Απλά μου τα λέει ένας γνωστός απο δικές του πληροφορίες.Τώρα εγώ κρίνω κατά πόσο μπορούν αυτές να ισχύουν και έτσι τις γράφω στο φόρουμ ή όχι
chrisgl_13
Apr 13 2017, 19:03
Παρακολούθησα τυχαία κάτι στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της Τσεντεβίτα και μου έκανε εντύπωση ο Ryan Boatright.Λίγο που τον είδα μου φάνηκε ότι έχει αρκετά καλό τρίποντο και πολύ καλό drive.Είδα και τα στατιστικά του στο eurocup και ήταν εξαιρετικά.50%διπ, 33τρ,83βολ και 4 ασίστ μο.Όποιος τον έχει παρακολουθήσει περισσότερο να μας πεί μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τον παίχτη.
QUOTE (chrisgl_13 @ Apr 12 2017, 22:55 )

Καλά το λες ρε φίλε.Απλά μου τα λέει ένας γνωστός απο δικές του πληροφορίες.Τώρα εγώ κρίνω κατά πόσο μπορούν αυτές να ισχύουν και έτσι τις γράφω στο φόρουμ ή όχι

αν δεν το γραψουν τα τριφυλλακια εγω δεν το πιστευω
NikosLaz
Apr 19 2017, 16:57
Ένας παίκτης που θα ήθελα να δω στον παναθηναϊκό είναι ο miro bilan της τσεντεβιτα. Νομίζω το συμβόλαιο του τελειώνει φέτος,έχει καλές κινήσεις στο ποστ και σίγουρα είναι επίπεδου euroleague
djibriliant
Apr 21 2017, 14:51
Το καλοκαίρι μένει ελευθερος ο honeycutt και ο theis, αν φυγουν γκαμπριελ και νικολς βγαινει το συμβολαιο του theis.Αν μας κάνει κανενα ψυχικο κανενας με καλαθη μένουν 2 εκ για honeycutt qolom και calderon
qolom-calderon-παππάς
μποχωριδης τζειμς ή ανταμς
honeycutt-rivers- χαραλαμποπουλος
singleton-theis- γκιστ-φώτσης(αναγκαστικά για ελλαδα)
Auguste- julian wright- Μπουρούσης(αναγκαστικά)
Μια ομάδα με ατομικό ταλεντο χειρότερους οργανωτες απο Καλαθη αλλα χωρις αδυναμία στο σουτ ακόμη περισσοτερη αθλητικότητα απο φέτος πολύ καλο ριμπάουντ και δυνατότητα για τρελά συστήματα.
Υπάρχουν πολλοι παίκτες στο ροστερ αλλά είδαμε και φέτος πως καθονται οι τραυματισμοί..
ghetto13
Apr 21 2017, 16:01
επειδη στα ροστερ που ανεβαινουν εχω δει μεχρι και 9 ξενους, να θυμομαστε οτι στο πρωταθλημα επιτρεπονται 6 ξενοι και απο την ωρα που ειναι στοχος της ομαδας καθε χρονο το πρωταθλημα δεν γινεται να χει 8-9 ξενους..δλδ οταν θα τελειωνει η χρονια στην euroleague θα λεμε στους επιπλεον παικτες αντε καλες διακοπες τωρα και θα πηγαινουμε στους τελικους με οσφπ χωρις τους επιπλεον ξενους που ειχαμε ολη την υπολοιπη χρονια???δεν ειναι λογικη ομαδας αυτο...
απο την ωρα που δεν εχουμε ελληνικο κορμο θα πρεπει το καλοκαιρι να χουμε 6 ξενους που θα ναι πρωτης γραμμης, δλδ μαυτους θα ξεκιναει η ομαδα και απο πισω τους να χουμε παππα,χαραλαμποπουλο, (μακαρι) ογκαστ και οτι καλο απο ελληνα που μπορουμε να παρουμε..
οσο αφορα τους μπουρουση και καλαθη, απο την ωρα που εχουν συμβολαιο θα πρεπει να γινει συζητηση το καλοκαιρι για να βρεθει μια λυση...γιατι αυτην την στιγμη η ομαδα "πεταει" 3,4 εκατ που παιρνουν μαζι...
Stojako
Apr 21 2017, 16:10
QUOTE (djibriliant @ Apr 21 2017, 15:51 )

Το καλοκαίρι μένει ελευθερος ο honeycutt και ο theis, αν φυγουν γκαμπριελ και νικολς βγαινει το συμβολαιο του theis.Αν μας κάνει κανενα ψυχικο κανενας με καλαθη μένουν 2 εκ για honeycutt qolom και calderon
qolom-calderon-παππάς
μποχωριδης τζειμς ή ανταμς
honeycutt-rivers- χαραλαμποπουλος
singleton-theis- γκιστ-φώτσης(αναγκαστικά για ελλαδα)
Auguste- julian wright- Μπουρούσης(αναγκαστικά)
Μια ομάδα με ατομικό ταλεντο χειρότερους οργανωτες απο Καλαθη αλλα χωρις αδυναμία στο σουτ ακόμη περισσοτερη αθλητικότητα απο φέτος πολύ καλο ριμπάουντ και δυνατότητα για τρελά συστήματα.
Υπάρχουν πολλοι παίκτες στο ροστερ αλλά είδαμε και φέτος πως καθονται οι τραυματισμοί..
Ο Χάνεικατ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, εκτός του ότι παίρνει 1.5 μύρρια. Ας κάνω μια προβλεψη για του χρόνου.
Καλάθης / Μαρκοβιτς / Μποχωρίδης
Τζειμς / Παππάς
Ρίβερς / Μεταγραφή(Μίτσοφ) / ΒΧ (ή δανεικός)
Σινγκλετον / Γκιστ / Φώτσης
Ντανστον / Μπουρουσης
shtarkws
Apr 21 2017, 16:54
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το συμβολαιο του Καλαθη στον Σλουκα και να χτίσει πάνω του την επομενη ημέρα. Οχι γιατι θελω να φύγει ο Νικ, οχι γιατι δεν τα αξιζει ή γιατί δεν θα τα βρει στην αγορά αλλα γιατι τέτοιου είδους παίκτες γίνονται ηγέτες και δίνουν στα κρίσιμα το κατι παραπάνω. Το ιδανικο θα ηταν του χρόνου να τους έχουμε και τους δύο
Με απογοήτευσε πληρως η εικόνα του Νικ στο τελευταίο παιχνίδι με την Φενερ και η εικονα του παρκαρισμένου στον παγκο στο τέλος. Μπορεί η Τσκα των 30+ εκ μπατζετ να εχει αυτή την πολυτέλεια,ο Παναθηναϊκός των 13 εκ όχι
QUOTE (shtarkws @ Apr 21 2017, 17:54 )

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το συμβολαιο του Καλαθη στον Σλουκα και να χτίσει πάνω του την επομενη ημέρα. Οχι γιατι θελω να φύγει ο Νικ, οχι γιατι δεν τα αξιζει ή γιατί δεν θα τα βρει στην αγορά αλλα γιατι τέτοιου είδους παίκτες γίνονται ηγέτες και δίνουν στα κρίσιμα το κατι παραπάνω. Το ιδανικο θα ηταν του χρόνου να τους έχουμε και τους δύο
Με απογοήτευσε πληρως η εικόνα του Νικ στο τελευταίο παιχνίδι με την Φενερ και η εικονα του παρκαρισμένου στον παγκο στο τέλος. Μπορεί η Τσκα των 30+ εκ μπατζετ να εχει αυτή την πολυτέλεια,ο Παναθηναϊκός των 13 εκ όχι
δυσκολο να δεχτει ο καλαθης μειωση 50% η και παραπανω
thalys
Apr 21 2017, 17:18
Ο Καλάθης μ'έχει απογοητεύει το τελευταίο τρίμηνο. Ας θυμόμαστε όμως ότι έχει ΝΒΑ-out μόνο στο συμβόλαιο του, αν δεν πάει στο ΝΒΑ μένει στον ΠΑΟ για έναν χρόνο ακόμα.
Ο Σλούκας έχει team option και δύσκολα να τον αφήσει ο Ζοτς να φύγει. Ειδικά αν χάσει τον Μπογκντάνοβιτς φέτος.
Αν η Νταρουσάφακα διαλυθεί υπάρχει κόσμος που μπορεί να έρθει από κει. Θα έλεγα ότι υπάρχει και προπονητής, αλλά μάλλον προκρίνω την σταθερότητα και συνέχεια στην ομάδα από την μικρή αναβάθμιση στον πάγκο.
QUOTE (thalys @ Apr 21 2017, 18:18 )

Ο Καλάθης μ'έχει απογοητεύει το τελευταίο τρίμηνο. Ας θυμόμαστε όμως ότι έχει ΝΒΑ-out μόνο στο συμβόλαιο του, αν δεν πάει στο ΝΒΑ μένει στον ΠΑΟ για έναν χρόνο ακόμα.
Ο Σλούκας έχει team option και δύσκολα να τον αφήσει ο Ζοτς να φύγει. Ειδικά αν χάσει τον Μπογκντάνοβιτς φέτος.
Αν η Νταρουσάφακα διαλυθεί υπάρχει κόσμος που μπορεί να έρθει από κει. Θα έλεγα ότι υπάρχει και προπονητής, αλλά μάλλον προκρίνω την σταθερότητα και συνέχεια στην ομάδα από την μικρή αναβάθμιση στον πάγκο.
θα φτασουμε σε σημειο να παρακαλαμε να βρεθει καποιος στην αμερικη να τον παρει για να σπασει το συμβολαιο του
Σλουκας εχει συμβολαιο για ενα χρονο ακομα.Δεν υπαρχει περιπτωση ο ζοτς να τον διωξει ειτε μεινει ο μπογκντανοβιτς ειτε οχι
Και για μετα δηλαδη ειναι δυσκολο.Απο φενερ,τσσκα,ρεαλ δεν παιρνεις παικτη τους αν θελουν να τον κρατησουν
Ο καλαθης εχει κλειστο 3ετες ή 2+1?
Γιατι αν για οποιονδηποτε λογο τον διωξουμε αντι να ερθει ο σλουκας σε εμας θα παει ο καλαθης στην φενερ
Κατι μου λεει οτι αυτος που θα θυσιαστει θα ειναι ο τζειμς.Ο πασκουαλ ποτε δεν επαιζε με τετοιους στην περιφερεια
Αντιθετα παντα ειχε και αξιοποιουσε εναν ασουτο οπως ο σαδα και ο ρουμπιο
Δεν ειμαι αρνητικος στο σεναριο τα λεφτα τζειμς-φελντειν(περιπου 1,3-1,4εκ) να πανε σε 2αρι σκορερ και ενα backup pg των 500 χιλιαδων
Μονο μην γεμισουμε δεινοσαυρους
Μονιμοποιηση σιγνκλετον στο 4 με γκιστ αναπληρωματικο του και στο 5 εναν ΜΑΠ για βασικο και αναπληρωματικο τον μπουρουση
Δεν θα μπορουμε να τον αποκτησουμε αλλα για να ιντριγκαρω λιγο το καλοκαιρι ειναι πιθανο να ειναι διαθεσιμος ο sergi
ghetto13
Apr 21 2017, 17:39
QUOTE (thalys @ Apr 21 2017, 17:18 )

μικρη αναβαθμιση το να παμε απο πασκουαλ στον μπλατ?????
μακαρι να κοιταξουμε την περιπτωση του μπλατ το καλοκαιρι, εστω διερευνητικα, γιατι δεν πιστευω οτι θα μεινει στην νταρουσαφακα του eurocup...ειναι προπονηταρα!εχει πετυχει σε πανω απο μια ομαδες, σε αντιθεση με τον πασκουαλ, ειναι σε σταθερη μην πω κι ανοδικη πορεια, σε αντιθεση με τον πασκουαλ που ειναι σε αποτομα πτωτικη...ακομα κι αν ειναι δυσκολα τουλ να κοιταξουν την περιπτωση του διερευνητικα...
shtarkws
Apr 21 2017, 17:39
Ειχα την εντυπωση οτι το συμβολαιο του Σλουκα τελειωνει την φετινη χρονια
Δεν λεω οτι ο Καλαθης δεν ειναι καλος παικτης, η δεν ειναι πολυτιμος. Λεω οτι χρειαζομαστε περισσοτερο εναν finisher, μακαρι να υπαρχει η ιοκονομικη δυνατοτητα να εχουμε και τους δυο
nvip13
Apr 21 2017, 18:11
Απορω πως αντεχεται ακομα τον Καλαθη.
Δυστυχως δεν υπαρχουν τα χρηματα πλεον ωστε να τον εχουμε σαν ρολιστα πολυτελειας.
Οτι καλυτερο θα ηταν να μεινει με μείωση στο 1εκ αλλα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα.
Αλλη μια λυση θα ηταν ανταλλαγη με Σλουκα αλλα δεν νομιζω να είναι τοσο χαζος ο Ζοτς.
QUOTE (nvip13 @ Apr 21 2017, 19:11 )

Αλλη μια λυση θα ηταν ανταλλαγη με Σλουκα αλλα δεν νομιζω να είναι τοσο χαζος ο Ζοτς.
που τετοια τυχη
back2back
Apr 21 2017, 18:30
Ο Καλάθης είναι μια κλάση πάνω από τον Σλούκα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να σταματήσεις τον Σλούκα, ο Σλούκας στα πόδια μπορεί να περάσει μόνο τον Μπουρούση, ενώ ο Καλάθης όποιον θέλει. Δηλαδή αν είχε ο Παο Σλούκα και η Φενέρ Καλάθη το σκορ θα ήταν διαφορετικό; Ο Καλάθης όσο έλειπε ο Τζέιμς ήταν σούπερ, απλά δεν μπορεί να αποδώσει όταν έχει δίπλα του κάποιον που ταλαιπωρεί την μπάλα και κάνει καουμποϊλίκια
QUOTE (back2back @ Apr 21 2017, 19:30 )

Ο Καλάθης είναι μια κλάση πάνω από τον Σλούκα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να σταματήσεις τον Σλούκα, ο Σλούκας στα πόδια μπορεί να περάσει μόνο τον Μπουρούση, ενώ ο Καλάθης όποιον θέλει. Δηλαδή αν είχε ο Παο Σλούκα και η Φενέρ Καλάθη το σκορ θα ήταν διαφορετικό; Ο Καλάθης όσο έλειπε ο Τζέιμς ήταν σούπερ, απλά δεν μπορεί να αποδώσει όταν έχει δίπλα του κάποιον που ταλαιπωρεί την μπάλα και κάνει καουμποϊλίκια
δηλαδη για την τραγικη κατασταση του καλαθη υπευθυνος ειναι ο τζειμς?
shtarkws
Apr 21 2017, 18:35
QUOTE(garou @ Apr 21 2017, 19:31 )

Για την κατασταση του Καλαθη υπευθυνη ειναι η ελλειψη χημειας της ομαδας
provat
Apr 21 2017, 18:37
benchwarmer
Apr 21 2017, 18:38
QUOTE(Stojako @ Apr 21 2017, 17:10 )

Τζειμς / Παππάς
Ντανστον / Μπουρουσης
Αυτό έχω και εγώ στο μυαλό μου.
Με Περπέρογλου αντί για Μίτσοφ (για να μην υπάρχει διαφορετική ομάδα στην Ευρώπη, που μάλλον βέβαια είναι αναπόφευκτο), Μήτογλου αντί Φώτση και ΒΧ σίγουρα δανεικό, να καθαρίσει το μυαλό του και να παίξει.
Βέβαια νομίζω πως στην πράξη θα είναι διαφορετικά τα πράγματα..
back2back
Apr 21 2017, 18:45
QUOTE(garou @ Apr 21 2017, 19:31 )

Ο Πεδουλάκης έπρεπε να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Καλάθη και δεν το έκανε, αυτοί που πήρε δεν ταιριάζουν. Όταν ο Σφαιρό πήγε και πήρε Χάκετ, Όντομ και Φράουλα, παίκτες που δεν σουτάρουν, ο Σπανούλης δεν μπορούσε να αποδώσει
G-arenas
Apr 21 2017, 18:48
QUOTE (benchwarmer @ Apr 21 2017, 19:38 )

Αυτό έχω και εγώ στο μυαλό μου.
Με Περπέρογλου αντί για Μίτσοφ (για να μην υπάρχει διαφορετική ομάδα στην Ευρώπη, που μάλλον βέβαια είναι αναπόφευκτο), Μήτογλου αντί Φώτση και ΒΧ σίγουρα δανεικό, να καθαρίσει το μυαλό του και να παίξει.
Βέβαια νομίζω πως στην πράξη θα είναι διαφορετικά τα πράγματα..
εγω παντως δεν θα θελα μαρκοβιτς. ειναι πιο ασουτος και απο καλαθη. θελουμε εναν καλυτερο σουτερ του καλαθη για 2ο pg. εγω κολομ θελω. ειναι πολυ βελτιωμενος και στο σουτ. και τρομερος δημιουργος.
ειναι αστειο να λεμε οτι δεν μας κανει ο καλαθης αλλα ο καθε ερτελ να λεμε οτι θα μας ανεβασει επιπεδο. πραγματικα γελαω. εμεις περιμενουμε απο τον καλαθη να βαζει 25 ποντους σαν τον μπογκνταν, τον γιουλ, τον ντε κολο και τον μιλος. δεν καταλαβαινεται οτι δεν ειναι σκορερ και οτι δεν μπορει να τα κανει αυτα. ο καλαθης ολα τα αλλα κανει και μαλιστα στο κορυφαιο επιπεδο. συν οτι λειτουργει καλυτερα στο γρηγορο παιχνιδι και οχι στο σετ. επισης αλλος πρεπει να ειναι ο ρολος του και οχι αυτος του σκορερ και του ηγετη. ο ρολος του πρεπει να ειναι οπως αυτος που ειχε σε μας επι ζοτς. να παιρνει τον καλυτερο γκαρντ στην αμυνα, να τρεχει την ομαδα, να οργανωνει και να δημιουργει. και αν μπορεσει να σκοραρει ας το κανει. αλλα γυρω του πρεπει να εχει σκορερ και σουτερ οχι τον φελντειν και τον νικολς.
επισης ο παππας πρεπει να εχει τον ρολο του σκορερ. σκορερ ειναι ο ανθρωπος πρεπει να παιρνει ενεργειες και προσπαθειες. εχουμε καταντησει σε αυτην την ομαδα να παιρνει περισσοτερα σουτ ο αμυντικος καλαθης και τον καλυτερο επιθετικο να τον αναλαμβανει ο επιθετικος παππας.
RipCity
Apr 21 2017, 18:52
Για το ότι ο Καλάθης σουτάρει 50% βολές και 24% τρίποντα, τα οποία πρέπει να ναι wide open παραπάνω από τα μισά, δε νομίζω πως φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ίδιο. Πληρώνεται για να παίζει μπάσκετ και πληρώνεται καλά. Είναι δουλειά του να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να μην αποτελεί αδύναμο κρίκο. Εντάξει δεν είναι όλα βολικά, αυτό σημαίνει πως επιτρέπεται να παίζει έτσι? Είναι εικόνα αυτή?
Κι αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι τα συνολικά του ποσοστά. Στο δεύτερο γύρο+πλέι οφ που υποτίθεται είναι και τα πιο κρίσιμα παιχνίδια νομίζω τρίποντο έχει κάπου στο 10% και βολή κάπου στο 30% και δεν είναι και παίκτης που δε σουτάρει. Τα αμολάει αβέρτα.
benchwarmer
Apr 21 2017, 18:53
QUOTE(G-arenas @ Apr 21 2017, 19:48 )

εγω παντως δεν θα θελα μαρκοβιτς. ειναι πιο ασουτος και απο καλαθη. θελουμε εναν καλυτερο σουτερ του καλαθη για 2ο pg. εγω κολομ θελω. ειναι πολυ βελτιωμενος και στο σουτ. και τρομερος δημιουργος.
Δεκτό. Βέβαια και οι 2 αυτοί μάλλον θα είναι ακριβοί, από κάπου θα πρέπει να μείνουν λεφτά, αν έρθει και βασικό σέντερ (και μείνει και ο Μπουρούσης, που μάλλον βέβαια αυτός θα την πληρώσει).
Σε κάθε περίπτωση, το βασικό που μάλλον συμφωνούμε όλοι είναι να αλλαχτεί ο Φελντέιν. Και όχι γιατί είναι τόσο κακός πια, αλλά γιατί πρέπει να έρθει άσος και ο Τζέιμς να παίζει στο 2...
NikosLaz
Apr 21 2017, 18:54
Να πάρουμε Σλούκα πολύ δύσκολα,σε ομάδες με λεφτά δεν τους παίρνεις εύκολα οποίον θες. Τζέιμς τον έχω να φεύγει σχεδόν σίγουρα,παικταράς άλλα αν δεν αλλάξει μυαλά δεν ταιριάζει.
QUOTE (G-arenas @ Apr 21 2017, 19:48 )

ειναι αστειο να λεμε οτι δεν μας κανει ο καλαθης αλλα ο καθε ερτελ να λεμε οτι θα μας ανεβασει επιπεδο. πραγματικα γελαω. εμεις περιμενουμε απο τον καλαθη να βαζει 25 ποντους σαν τον μπογκνταν, τον γιουλ, τον ντε κολο και τον μιλος. δεν καταλαβαινεται οτι δεν ειναι σκορερ και οτι δεν μπορει να τα κανει αυτα. ο καλαθης ολα τα αλλα κανει και μαλιστα στο κορυφαιο επιπεδο. συν οτι λειτουργει καλυτερα στο γρηγορο παιχνιδι και οχι στο σετ. επισης αλλος πρεπει να ειναι ο ρολος του και οχι αυτος του σκορερ και του ηγετη. ο ρολος του πρεπει να ειναι οπως αυτος που ειχε σε μας επι ζοτς. να παιρνει τον καλυτερο γκαρντ στην αμυνα, να τρεχει την ομαδα, να οργανωνει και να δημιουργει. και αν μπορεσει να σκοραρει ας το κανει. αλλα γυρω του πρεπει να εχει σκορερ και σουτερ οχι τον φελντειν και τον νικολς.
επισης ο παππας πρεπει να εχει τον ρολο του σκορερ. σκορερ ειναι ο ανθρωπος πρεπει να παιρνει ενεργειες και προσπαθειες. εχουμε καταντησει σε αυτην την ομαδα να παιρνει περισσοτερα σουτ ο αμυντικος καλαθης και τον καλυτερο επιθετικο να τον αναλαμβανει ο επιθετικος παππας.
καλα ασε το σουτ,αν εκανε καλα τα υπολοιπα δεν θα τον παρκαρε τον παγκο ο πασκουαλ
αρα κατι δεν κανει καλα στα υπολοιπα η ειναι ασχετος ο πασκουαλ
εγω νομιζω οτι ο καλαθης ειναι καλος για δευτερος πισω απο εναν βασικο ασσο
δεν μπορει παραπανω
και στην τσσκα την ρεαλ την φενερ να παει για αλλαγη θα ειναι
G-arenas
Apr 21 2017, 18:58
QUOTE (back2back @ Apr 21 2017, 19:45 )

Ο Πεδουλάκης έπρεπε να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Καλάθη και δεν το έκανε, αυτοί που πήρε δεν ταιριάζουν. Όταν ο Σφαιρό πήγε και πήρε Χάκετ, Όντομ και Φράουλα, παίκτες που δεν σουτάρουν, ο Σπανούλης δεν μπορούσε να αποδώσει
γιατι ποιον παικτη πηρε που δεν σουταρει?? ο σινγκλετον ο καλυτερος σουτερ ψηλος, ο μπουρουσης ο 2ος καλυτερος σουτερ ψηλος, ο ριβερς στους 5 καλυτερους σουτερ της ευρωλιγκας, ο τζειμς μια χαρα σουταρα εχει, ο νικολς και αυτος δεν ειναι κακος σουτερ αν και η μεταγραφη του ηταν λαθος γενικα, η θεση που τον πηρε γιατι ψηλο επρεπε να παρει.
NikosLaz
Apr 21 2017, 19:05
Ξέρει κανείς ποσά χρόνια συμβόλαιο έχει ο ζοραν ντραγκιτς?
back2back
Apr 21 2017, 19:20
QUOTE(G-arenas @ Apr 21 2017, 19:58 )

γιατι ποιον παικτη πηρε που δεν σουταρει?? ο σινγκλετον ο καλυτερος σουτερ ψηλος, ο μπουρουσης ο 2ος καλυτερος σουτερ ψηλος, ο ριβερς στους 5 καλυτερους σουτερ της ευρωλιγκας, ο τζειμς μια χαρα σουταρα εχει, ο νικολς και αυτος δεν ειναι κακος σουτερ αν και η μεταγραφη του ηταν λαθος γενικα, η θεση που τον πηρε γιατι ψηλο επρεπε να παρει.
Δεν είπα κάτι τέτοιο για τον Πεδουλάκη, ο Σφαιρό έγραψα ότι πήρε παίκτες που δεν σουτάρουν. Ο Πεδουλάκης είπα ότι δεν έχτισε την ομάδα γύρω από τον Καλάθη, π.χ πήγε και πήρε τον Τζέιμς που θέλει την μπάλα συνέχεια στα χέρια του και δεν πήρε ΜΑΠ για να παίζει ο Καλάθης πικ εν ρολ. Στη αρχή της σαιζόν επιπλέον είχα σημειώσει ότι ενώ ο Πεδουλάκης είχε βγει και είχε πει ότι επειδή οι ομάδες παίζουν στην άμυνα με αλλαγές ελεύθερα σουτ δεν υπάρχουν και γι' αυτό πρέπει να πάρεις παίκτες που να μπορούν να περνούν τον αντίπαλο στα πόδια, αυτός πήγε και πήρε Ρίβερς, Σίνγκλετον και Νίκολς που το προτέρημα τους είναι το σουτ!!!
QUOTE(NikosLaz @ Apr 21 2017, 20:05 )

Δεν σουτάρει καλά την μπάλα και δεν νομίζω ότι κάνει για ομάδα που θέλει να πάει f4
Stojako
Apr 21 2017, 19:27
QUOTE (NikosLaz @ Apr 21 2017, 20:05 )

Μονοετές υποθέτω.
Ο Μάρκοβίτς ειπώθηκε από μένα διότι είναι ένας από τους λίγους διαθέσιμους παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκας (Νέντοβιτς, Σβεντ, Γιόβιτς οι άλλοι αλλά είναι κλεισμένοι σε ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα. Αν βέβαια δεν ανανεωθέι ο Τζειμς (λάθος για μένα) καλή κινήσηθα ναι ο Στρέλνιεκς της Μπρόζε.
Για 3άρι πάλι θεωρώ δύσκολη την περίπτωση του Περπέρογλου για πολλούς λόγους. Πιο προσιτή η περίπτωση του Μίτσοφ ή έστω του Μότουμ που είναι αρκετά φθηνός και είχε και μπρεικ-αουτ σεζόν. Αν και νομίζω ότι στο τέλος θα ζητήσει Ντόελμαν ο Πασκουάλ που θα φάει σουτ από τον Μπαρτζώκα φέτος.
NikosLaz
Apr 21 2017, 19:36
Καλός ο μοτουμ,μου αρέσει γενικά σαν περίπτωση παίκτη. Αλλα μάλλον ντοελμαν λόγω πασκουαλ.
chrisgl_13
Apr 21 2017, 19:38
Για 3άρι εγώ θα ήθελα σαν τρελός τον Τίμμα της ζενίτ.
λοτζεσκι
NikosLaz
Apr 21 2017, 19:44
QUOTE (chrisgl_13 @ Apr 21 2017, 20:38 )

Για 3άρι εγώ θα ήθελα σαν τρελός τον Τίμμα της ζενίτ.
τελειώνει το συμβόλαιο του,καλή περίπτωση θα έλεγα άλλα δεν έχουνε τα δικαιώματα του στο nba οι grizzlies?
QUOTE (garou @ Apr 21 2017, 20:40 )

λοτζεσκι

Mtvas13
Apr 21 2017, 19:50
Timma μεγαλη καψουρα...Μαλλον NBA φέτος με τα όργια που κάνει.Εγω αν ήμουν Πασκουαλ αυτη τη δωδεκαδα θα κυνηγούσα με τι οποιες δυσκολίες
Adams-Ματζαρης-Ζησης
Kuric-Παππας
Rivers-Περπερογλου-ΒΧ
Gist-Singleton
Μπουρουσης-Ογκαστ-Μπόγρης
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
back2back
Apr 21 2017, 19:52
QUOTE(garou @ Apr 21 2017, 20:40 )

λοτζεσκι

το έχει σκεφτεί κι εγώ αυτό, Λοτζέσκι, Ντόελμαν και Τόμιτς
looser
Apr 21 2017, 19:54
1 - Καλαθης, Ερτελ
2 - Τζειμς, Παππας
3 - Μιλλερ (Μπροσε), Ριβερς
4 - Σινγκλετον, Γκιστ
5 - Μπουρουσης, Ογκαστ
6 ξενοι + 2 θεσεις κενες που καλυπτονται με Μποχωριδη και Μητογλου. ΒΧ δανεικος.
Να το κλεισουμε ?
djibriliant
Apr 21 2017, 21:33
QUOTE (Stojako @ Apr 21 2017, 17:10 )

Ο Χάνεικατ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, εκτός του ότι παίρνει 1.5 μύρρια. Ας κάνω μια προβλεψη για του χρόνου.
Τζειμς / Παππάς
Ντανστον / Μπουρουσης
Έιχα την εντυπωση οτι ειχε μονοετες
http://www.cbssports.com/fantasy/basketbal...h-turkish-team/ αλλά μαλλον υπαρχει option που δεν αναφερει.
QUOTE (back2back @ Apr 21 2017, 20:52 )

το έχει σκεφτεί κι εγώ αυτό, Λοτζέσκι, Ντόελμαν και Τόμιτς

Τα καπελακια the party is here καθε φορα που θα τους παιζουν στα πόδια παπανικολαου πριντεζης μπιρτς θα τα φερνετε εσεις ή να εχουμε πάρει?

QUOTE (ghetto13 @ Apr 21 2017, 18:39 )

μικρη αναβαθμιση το να παμε απο πασκουαλ στον μπλατ?????
μακαρι να κοιταξουμε την περιπτωση του μπλατ το καλοκαιρι, εστω διερευνητικα, γιατι δεν πιστευω οτι θα μεινει στην νταρουσαφακα του eurocup...ειναι προπονηταρα!εχει πετυχει σε πανω απο μια ομαδες, σε αντιθεση με τον πασκουαλ, ειναι σε σταθερη μην πω κι ανοδικη πορεια, σε αντιθεση με τον πασκουαλ που ειναι σε αποτομα πτωτικη...ακομα κι αν ειναι δυσκολα τουλ να κοιταξουν την περιπτωση του διερευνητικα...
Ο μπλατ εχει το πεμπτο μεγαλύτερο μπατζετ της ευρωλιγκας, ο Πασκουαλ ειχε 6 εκατομμυρια λιγότερο, στην νταρου δεν θα εχει πετυχει αν αποκλειστει. Προφανως και για τον Πασκουαλ ειναι αποτυχία ειδικά αν πέσει σκούπα αλλά δεν νομιζω να ειναι σωστο να σπασεις τριετες συμβολαιο για να παρεις τον μπλατ ενω παλευεις να φτιαξεις εναν κορμο να ξαναπας απο την αρχη.
salonikatasos
Apr 21 2017, 21:39
ερτέλ κλασσικά σε ματς σημασίας είναι mvp του αντιπάλου με ποσοστά καλάθη
από εφές οι ντάνστον-χόνεϊκατ που θα μας έκαναν είναι απλησίαστοι οικονομικά. προσιτός όμως πρέπει να είναι ο τόμας και βοηθάει σε 2 θέσεις,είτε από το ποστ στο 3,είτε με μακρινό σουτ από το 4+καλούτσικη άμυνα στο ποστ
QUOTE (djibriliant @ Apr 21 2017, 22:33 )

Έιχα την εντυπωση οτι ειχε μονοετες
http://www.cbssports.com/fantasy/basketbal...h-turkish-team/ αλλά μαλλον υπαρχει option που δεν αναφερει.
Τα καπελακια the party is here καθε φορα που θα τους παιζουν στα πόδια παπανικολαου πριντεζης μπιρτς θα τα φερνετε εσεις ή να εχουμε πάρει?

Ο μπλατ εχει το πεμπτο μεγαλύτερο μπατζετ της ευρωλιγκας, ο Πασκουαλ ειχε 6 εκατομμυρια λιγότερο, στην νταρου δεν θα εχει πετυχει αν αποκλειστει. Προφανως και για τον Πασκουαλ ειναι αποτυχία ειδικά αν πέσει σκούπα αλλά δεν νομιζω να ειναι σωστο να σπασεις τριετες συμβολαιο για να παρεις τον μπλατ ενω παλευεις να φτιαξεις εναν κορμο να ξαναπας απο την αρχη.
αν ο γιαννακοπουλος μπορει ας τον φερει τον μπλατ
john wick
Apr 21 2017, 21:57
1.Καλαθης , Diot ,Μποχω
2. Strelnieks , Παππας
3.KcRivers ,Boungou Colo
4. Gist , Singleton,Περπερογλου
5.Danston, Ογκαστ ,Βουγιουκας...
Kοινως αποχαιρετουν James ,Feldeine ,Gabriel ,Καρδιτσιωτης center,Φωτσης και Β.Χ δανεικος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.