Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 2016-17 ΕΣΚΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
gspara
Τα ποστ που αφορουν την Εθνικη Παιδων μεταφερθηκαν στο αντιστοιχο τοπικ.
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry814640
airmaik
ΠΑΟ - ΚΑΠ : 60 - 25

BAC - ΠΑΟ (Β) : 62 - 51 (ημίχρονο 37 - 22)

ak11596, Τί έκανε η Ολυμπιάδα ??

ξέρει κάτι κάποιος για το αποτέλεσμα της Κηφισιάς?
erasitexnis
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΔΟΥΚΑΣ 1-2
Οπως ήταν αναμενόμενο ο ΔΟΥΚΑΣ κέρδισε πολύ εύκολα. Επίσης όπως περιμέναμε, το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μόνο σε ότι αφορά τις ατομικές ενέργειες των σπουδαίων παικτών του ΔΟΥΚΑ και τις ομαδικές προσπάθειες των παιδιών της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Το μεγάλο κέρδος του αγώνα το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους και στις κερκίδες. Έχω δεί την ομάδα του ΔΟΥΚΑ μόνο δύο φορές. Από το χθεσινό παιχνίδι που είδα έχω να πω:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα τους ΔΟΥΚΑ και κυρίως στους αθλητές για το αθλητικό τους πνεύμα, τον σεβασμό στον αντίπαλο και στην προσπάθειά του, και για την εν γένει συμπεριφορά τους. Έπαιξαν τον αγώνα όχι για να αποδείξουν ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα (που είναι), αλλά για να ευχαριστηθούν τον αγώνα και να χαρίσουν στους εαυτούς τους, στους θεατές και στους αντιπάλους τους ένα όμορφο αθλητικό γεγονός. Αυτό δε έχει ιδιαίτερη σημασία όταν γίνεται από τους παίκτες "σταρ" της ομάδας και ολόκληρης της κατηγορίας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομάδα του ΔΟΥΚΑ

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ επικεντρώνεται στα επόμενα τρία παιχνίδια για να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της φετινή πορεία.
airmaik
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, νάμαι και πάλι ! smile.gif
Μετά από εβδομαδιαία απουσία στην συμπρωτεύουσα (μάνα Σαλονίκη!) για επαγγελματικούς λόγους και μόνο ήρθα και τα βρήκα όλα μπάχαλο !! smile.gif smile.gif
Ακριβώς όπως τα είχα αφήσει !
Ούτε προγνωστικά, ούτε σχολιασμό μετά τους αγώνες τίποτα ! smile.gif
Αλλά υπόσχομαι να ξεπλύνω την ντροπή και να επανορθώσω…

Από πληροφορίες φίλων έχουμε….
Η προηγούμενη αγωνιστική κύλησε χωρίς ενδιαφέροντα παιχνίδια αν εξαιρέσεις το Δούκας – Ακαδημία. Φυσικά πρέπει να δούμε και την πορεία του DEREE που νίκησε μάλλον εύκολα στο Βικέλας την ΑΕΝΚ δείχνοντας ότι δικαίως θα καταλάβει την 5η θέση.

Στο Δούκας – Ακαδημία, φυσικά και ο Δούκας ήταν φαβορί, ειδικά στο Δαΐς. Δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου η διαφορά ήταν στο +7 υπέρ του.
Στα αξιοπερίεργα ότι ξεκίνησε χωρίς τον Ρογκαβόπουλο και ο Ευαγγελιάδης έκανε πάρτι μέχρι που μπήκε και άλλαξε ριζικά η εικόνα της ομάδας, επιβεβαιώνοντας πως ο Νικόλας είναι το ατού και ο απαραίτητος στυλοβάτης της ομάδας.
Η κούραση της Ακαδημίας στο β’ ημίχρονο που δεν διαθέτει το βάθος πάγκου του αντιπάλου της για να ανταπεξέλθει στην πίεση του Δούκα αρκετά ψηλά, ήταν καθοριστική για να νικήσει εύκολα τελικά ο γηπεδούχος με διαφορά 21 πόντων.
Στην τελική διαφορά συντέλεσε η ευστοχία των παιχτών του Δούκα από τα 6,75 (Βλάσιος, Ρογκαβόπουλος) και η παραδόξως κακή άμυνα της Ακαδημίας που έφαγε ρεκόρ πόντων για φέτος, 76. Τελικό σκορ 76 – 55.
Ξεχώρισαν : Ρογκαβόπουλος, Βλάσιος, Καράμπελας από Δούκα
και Ευαγγελιάδης, Ντούρας, Παναγόπουλος από BAC.
Η Ακαδημία πολύ δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση δεδομένου ότι οι υπολειπόμενοι δύο αγώνες είναι με Ηλυσιακό εντός και με Μαρούσι εκτός.
Επομένως το μόνο που έχει να σκέφτεται είναι το play – off με τον ΠΑΟ στον τάφο φυσικά και ο ΠΑΟ το ίδιο.

Υ.Γ. : Στην μάνα Σαλονίκη την Κυριακή είδα το Άρης - Αστέρια (98 - 58). Ο Άρης πάει τρένο για Πανελλήνιο. Πρώτος και αήττητος με μεγάλη δαφορά δυναμικότητας με τα μόλις τέταρτα Αστέρια.

Αυτά τα λίγα για αρχή.....
Φιλιά
Airmaik
airmaik
Αγωνιστική ημέρα η σημερινή με παιχνίδια άκρως προβλέψιμα στην έκβασή τους και σε κάθε περίπτωση βαθμολογικά αδιάφορα μιας και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει επαρκώς τόσο στην κορυφή όσο και στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Έχουμε :

1) BAC – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στην Παλλήνη.
Η Ακαδημία έχει καπαρώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που την οδηγεί σε αγώνα (ίσως και αγώνες) play off με τον ΠΑΟ ενώ ο ήδη υποβιβασμένος Ηλυσιακός δεν μπορεί να προβάλει την παραμικρή αντίσταση λόγω διαφοράς δυναμικότητας αλλά και κακής ψυχολογίας.
Στάνταρ άσσος.

2) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΜΥΝΤΑΣ στο Περιστέρι
Το Περιστέρι είναι η ομάδα που έχει καταλάβει στα σίγουρα την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play off. Μια θέση γοήτρου περισσότερο παρά ουσίας γιατί αντιμετωπίζει τον πρώτο και αήττητο μέχρι τώρα Δούκα και μάλιστα στο Δαΐς. Ο Αμύντας θα ακολουθήσει τον Ηλυσιακό στην Β κατηγορία ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η νίκη του Περιστερίου είναι σίγουρη.
Σίγουρος άσσος.

3) ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΚΑΠ στο σαλούν.
Η Ολυμπιάδα δεν θα δυσκολευτεί να υποτάξει στο σαλούν την αδύναμη φέτος ΚΑΠ που γλύτωσε τον υποβιβασμό στην Β κατηγορία. Η πορεία της Ολυμπιάδας ήταν εξαιρετικά καλή για νεοφώτιστη ομάδα λαμβάνοντας υπόψη και το διατιθέμενο υλικό.
Στάνταρ άσσος.

4) ΠΑΟ – ΑΕΝΚ στον Τάφο.
Ο ΠΑΟ έχει καταλάβει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει στα Play off την Ακαδημία για να λύσουν τους λογαριασμούς τους ? ή να ανοίξουν καινούργιους ? …. ίδωμεν ! Πάντως με την ΑΕΝΚ δεν θα έχει κανένα απολύτως θέμα.
Στάνταρ άσσος.

5) ΔΟΥΚΑΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ στο Δαΐς.
Ο Δούκας πρώτος και αήττητος και αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας θα κάνει σήμερα μιας χαμηλής έντασης προπόνηση. Πολλοί λένε ότι ήδη φιγουράρει και ως πρωταθλητής Ελλάδας στο προσεχές Πανελλήνιο. Πάντως ο ίδιος θέλει να προχωρά βήμα βήμα και να κατακτάει τους στόχους έναν έναν. Το περσινό πάθημα του έγινε σίγουρα μάθημα όπως και ο φετινός αναπάντεχος αποκλεισμός του από το ΓΕΛ Παπάγου στο σχολικό πρωτάθλημα του Υπουργείου του έχει επιβάλλει να μένει πάντα σοβαρός γιατί το μόνο που πρέπει να φοβάται είναι ο κακός εαυτός του. Η γνώμη μου είναι ότι φέτος έχει την ικανότητα, το υλικό και το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα για να κατακτήσει τους στόχους του.
Σίγουρος άσσος.

6) DEREE – ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ στο Κολλέγιο
Το DEREE επάξια πέμπτο έχει δείξει ότι ανέβηκε για να μείνει. Έχει μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη ομάδα που βασίζεται στην σωστή δουλειά. Αν εξαιρέσεις το αρχικό μούδιασμα έκανε μια αξιόλογη πορεία με πιο αξιόλογη νίκη εκείνη στο Περιστέρι, που κατέδειξε ότι μπορεί να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Τελικά η Τριπλή Κορώνα μετά την πρόσδεση στο άρμα του ΠΑΟ δεν επωφελήθηκε αρκετά σε σχέση με αυτά που ίσως προσδοκούσε με την κίνηση αυτή. Γενικά η εν λόγω κίνηση χρειάζεται βελτίωση για να μπορέσει να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και κυρίως για να αποσείσει τον χαρακτηρισμό και ρόλο του ΠΑΟ Β που σίγουρα την αδικεί. Πολλοί αναρωτιούνται και όχι αδίκως πως είναι επιτρεπτό από την διοργανώτρια αρχή (ΕΣΚΑ) να κάνει επιτρεπτή την εκπροσώπηση ενός συλλόγου (ΠΑΟ) με δύο ομάδες με τόσο εξόφθαλμο τρόπο και εν πολλοίς να καθορίζει το πρωτάθλημα (κυρίως ποιοι θα πέσουν αλλά και εν δυνάμει ποιος θα είναι στα play off). Άλλο ένα σημείο που θέλει άμεση παρέμβαση. Ελπίζω για όφελος της ομάδας να λυθούν όλα τα θέματα..…… Οψόμεθα!!
Δίνω άσσο.
The fundanental
Του τέλος της regular season και η έναρξη των play-offs αντιμετωπίζονται από κάποιους ιθύνοντες ομάδων με ιδιαίτερη σοβαρότητα τύπου «…Καιρός φέρνει τα λάχανα ........ καιρός τα παραπούλια…» δηλαδή σαν να λέμε κάθε πράγμα (που είναι να συμβεί) συμβαίνει στον καιρό του…..
airmaik
Τελευταία αγωνιστική η σημερινή της κανονικής περιόδου, αγαπητοί φίλοι.
Πότε πέρασε κιόλας μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά ?? sad.gif

Στα σημερινά ματς δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε κανένα άκρο του βαθμολογικού πίνακα.
Έχουν όλα κριθεί εδώ και καιρό . Ούτε καν μαθηματικές πιθανότητες.
Κατά την προσφιλή μας συνήθεια όμως, δεν μπορούμε να μην δώσουμε και σήμερα προγνωστικά.

Έχουμε λοιπόν :

1) ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ στις Αδάμες
Το φιλοξενούμενο Περιστέρι θα ιδρώσει να καταβάλει την πάντα αξιόμαχη Κηφισιά ειδικά στο γήπεδό της.
Υπάρχει διαφορά ποιότητας αναμφισβήτητα αλλά τα πάντα πρέπει να αποδεικνύονται στο παρκέ.
Δίνω διπλό.

2) ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ – ΠΑΟ στην Βάρη.
Τα αδελφάκια ! Τυπική η διαδικασία και εδώ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη τουλάχιστον στην αγωνιστική διάσταση.
Σίγουρο διπλό !

3) ΜΑΡΟΥΣΙ – BAC στο Μαρούσι
Το Μαρούσι έχει ήδη υποβιβαστεί. Πρέπει του χρόνου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει δυνατά και αξιόπιστα στην Α κατηγορία όπου και ανήκει σύμφωνα με την ιστορία της ομάδας αλλά και το πρεστίζ του δήμου !
Σίγουρο διπλό.

4) ΑΜΥΝΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στον Υμηττό.
Η Ολυμπιάδα θα κερδίσει το ματς με τον αδύναμο και υποβιβασμένο Αμύντα. Η πορεία της ήταν αξιόλογη και η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα δίκαιη πέρα για πέρα.
Διπλό και εδώ.

5) ΚΑΠ – ΔΟΥΚΑΣ στο Δαΐς παρακαλώ !! (μάλλον το Κοντόπευκο έχει θέμα).
Ο Δούκας θα κάνει ακόμα μια χαλαρή προπόνηση στο Δαΐς που σπάνια του δίνεται η δυνατότητα να προπονείτει εκεί. Η ΚΑΠ μιας και σώθηκε φέτος πρέπει του χρόνου να ενισχυθεί ώστε να μην βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όπως τα τελευταία χρόνια.
Στάνταρ διπλό.

6) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – DEREE το Σάββατο στο κολλέγιο (μάλλον πρόβλημα με του Ζωγράφου).
Το DEREE θα φύγει από την έδρα του, και τυπικά έδρα του αντιπάλου, με το ροζάκι και μάλιστα ιδιαίτερα εύκολα. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τα παιδιά του Ηλυσιακού που πρέπει να παραδεχτώ ότι σουτάρουν καλά αλλά αυτό μόνο του δεν επαρκούσε σχεδόν ποτέ. Η Β κατηγορία θα δώσει χρόνο για περισυλλογή στο τι δεν πήγε καλά φέτος.
Στάνταρ διπλό και εδώ.

Η συνέχεια σε πολύ λίγο στα γήπεδα.

Για όσες ομάδες οι σημερινοί αγώνες είναι και οι τελευταίοι τους, εύχομαι να βγάλουν μόνο χρήσιμα συμπεράσματα από την χρονιά που πέρασε και να είναι πάντα δυνατές και αξιόμαχες σε κάθε νέο τους ξεκίνημα.
Πολλά φιλιά.

Airmaik
wike side
Νίκη στην παράταση για την Ακαδημία,σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. 51-54 τελικό, 2-1 για ΠΑΟ.
ak11596
QUOTE (wike side @ Mar 20 2017, 22:51 ) *
Νίκη στην παράταση για την Ακαδημία,σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. 51-54 τελικό, 2-1 για ΠΑΟ.


Ισχύει ότι τραυματίστηκε ο Σταυρακούκας ?
airmaik
Δεν μπορώ παρά να ζητήσω συγνώμη που τώρα τελευταία έχω καταντήσει κομήτης smile.gif
Πιστεύω ότι οι πιο πολύ φίλοι καταλαβαίνουν τους επαγγελματικούς λόγους της απουσίας μου όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές.
Έτσι και σήμερα με το ζόρι πρόλαβα το άγρια όμορφο παιχνίδι στον Τάφο μεταξύ του ΠΑΟ και της Ακαδημίας η οποία κατάφερε να πάρει το ροζ φίλο αγώνα στην παράταση ! με σκορ 51 – 54 ενώ η κανονική διάρκεια τέλειωσε με σκορ 48 – 48.
Το παιχνίδι είχε πολύ κλειστό σκορ με τρόπο πότε πέρναγε μπροστά ο ένας και την επόμενη φάση ο άλλος. Κανένας δεν είχε σταθερά το προβάδισμα εκτός από μικρά χρονικά διαστήματα.
Το ματς ήταν πολύ δυνατό με πολύ γερές άμυνες και από τις δύο πλευρές που δικαιολογεί απόλυτα και το χαμηλό σκορ. Επιθετικά οι συνήθεις ύποπτοι Ευαγγελιάδης από BAC και Σταυρακούκας από ΠΑΟ είχαν επωμιστεί τον κυρίως ρόλο : «βάζω την μπάλα στο καλάθι».
Ο ΠΑΟ με πολύ βαθύτερο πάγκο και συνεχές rotation κατάφερνε να κρατάει το επίπεδο της πίεσης υψηλό κυρίως με πίεση στην μπάλα στο πρώτο μισό γήπεδο αλλά και κάτω από το καλάθι του.
Η BAC με ελάχιστες ως μηδενικές αλλαγές, κυρίως μεταξύ των δύο ψηλών της (καλά πως άντεξαν οι υπόλοιποι 45 λεπτά !!) και με ένα μικρό διάστημα για να πάρει ανάσες ο Ευαγγελιάδης πίεζαν στο μισό γήπεδο χωρίς αλλαγές στα σκριν κυρίως ψηλά (στα guard).
Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και κυρίως από Παναθηναϊκό με αρκετά βήματα.
Στα αξιοσημείωτα ότι από ΠΑΟ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Γεωργιάδης κάνοντας το έργο της BAC μάλλον ευκολότερο.
Από τον ΠΑΟ ξεχώρισαν ο ηγέτης του Σταυρακούκας ο οποίος κάρφωσε την μπάλα δύο φορές την μία εκ των οποίων σε στημένη φάση και μία σε αιφνιδιασμό. Έβαλε δύο τρίποντα αν είδα καλά και 1 – 2 καλάθια μέσα από το ζωγραφιστό. Οι προσπάθειες που πήρε ως τόσο ήταν αρκετές μιας και τον «έψαχνε» όλη η ομάδα για τελικό αποδέκτη.
Παρατήρησα ότι πήγαινε κάπως άτσαλα πάνω στις φάσεις και πιστεύω ότι ήταν και ο κύριος λόγος που τραυματίστηκε δύο φορές, ευτυχώς ελαφρά στο πόδι, και μια στον αγκώνα (αν είδα καλά) μετά από σύγκρουση με τον ψηλό της BAC και πτώση του στο δάπεδο. Φάση μετά την οποία αντικαταστάθηκε.
Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί η ομάδα του τον έχει πραγματικά ανάγκη σε αυτήν την κρίσιμη φάση.
Αρκετό χρόνο συμμετοχής είχαν Μπαλαμώτης, Λαμπρόπουλος, Λιαράκος και λιγότερο Κοσμετάτος, Σουμάν, κλπ.
Από BAC ο Ευαγγελιάδης ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης με πολύ δυνατά drive κάποια από τα οποία goal + foul (ο βασικός λόγος που γύρισε ο ΠΑΟ σε ζώνη). Αλάνθαστος από την γραμμή των βολών (αν είδα καλά) αλλά και με αρκετές ασίστ στους ψηλούς. Έβαλε το τελευταίο καλάθι της κανονικής διάρκειας (buzer beater ουσιαστικά με 6/10 του δευτερολέπτου στο χρονόμετρο) που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση.
Ο Ντούρας ως συνήθως τρομερά αξιόπιστη λύση στον άσσο, μάλλον αλάνθαστος, και με πολύ δύναμη στην άμυνα. Ο Σερ δεν το άλλαξε ούτε για ένα δευτερόλεπτο !
Οι ψηλοί της BAC όχι στο αναμενόμενο επίπεδο για την κρισιμότητα του αγώνα.
Το momentum μετά την ισοφάριση στην κανονική διάρκεια. Γύρισε για την Ακαδημία.
Με πιο καθαρό μυαλό από τον ΠΑΟ που τρομερά αγχωμένος προκειμένου να υπερασπιστεί την έδρα του και με καθοριστική την απώλεια του Σταυρακούκα λύγισε με το τελικό 51 – 54.
Κάπως έτσι έγινε το 2-1 και τώρα η σειρά μεταφέρεται στην Ελληνογερμανική, μάλλον την Πέμπτη.
Ας ευχηθούμε ο τραυματισμός του Σταυρακούκα να είναι κάτι επιπόλαιο επειδή όπως είπαμε η ομάδα τον έχει απόλυτη ανάγκη.

Έως τότε καλή ξεκούραση
Airmaik
xxx-4711
Ανετη επικρατηση του Δουκα επι του Περιστεριου που αντεξε μονο για ενα ημιχρονο και αυτο χαρη στα επιθετικα ριμπαουντ.
Τραυματιστηκαν οι Ρογκαβοπουλος, Βλασιος. (διαστρεμα, ο Ρογκα μαλιστα 2 φορες)
airmaik
Παρόλο που δεν παρευρέθηκα, για την πληρότητα πρέπει να αναφερθώ και στο έτερο παιχνίδι της τετράδας μεταξύ Δούκα και Περιστερίου.
Η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετή και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την απουσία του Βησσαρίου από την ομάδα του Περιστερίου που με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, (μάλλον γόνατο) δεν αγωνίστηκε.
Το Περιστέρι στάθηκε αξιοπρεπώς στο α ημίχρονο προστατεύοντας το καλάθι του από σουτ κοντινών αποστάσεων και ριμπάουντ δεύτερης ευκαιρίας.
Αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τον Σωτηρίου από κάποιες δυνατές διεισδύσεις, τον Κωστόπουλο από τους συνήθεις αιφνιδιασμούς αλλά και τον ιδιαίτερα καλό και αρκετά ανεβασμένο Καράμπελα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι ξέμεινε από επιλογές και αποτελεσματικότητα και αφέθηκε στην ανωτερότητα του Δούκα που δεν δυσκολεύτηκε να διευρύνει την διαφορά στους 25 πόντους όπως μαρτυρά το τελικό 69 – 44.
Από το Περιστέρι το σκοράρισμα ήταν μοιρασμένο. Ξεχώρισαν : Κρασάκης, Καλογερόπουλος, Μιχάλης, Καραμανλής.
Έτσι ο Δούκας συμπλήρωσε την τριάδα των νικών του και αναμένει τον ΠΑΟ ή την Ακαδημία που άνοιξαν λογαριασμό (2 – 1) μετά την νίκη της BAC στον Τάφο.
Η Ακαδημία θα οδηγήσει τον ΠΑΟ στην Παλλήνη όπου ο τελευταίος δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο ειδικά απόντων (κατά πάσα πιθανότητα) των τραυματιών Σταυρακούκα (αγκώνας) και Γεωργιάδη (πόδι).
Η παρέα των Ευαγγελιάδη, Ντούρα τους περιμένει με το μαχαίρι στο στόμα για να κάνει το 2 – 2 και να μεταφερθεί η σειρά και πάλι στον Τάφο για το τελικό ξεκαθάρισμα.
Φυσικά ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα με βάθος πάγκου ειδικά σε καλούς περιφερειακούς που σε καμιά περίπτωση δεν του ταιριάζει ο ρόλος του θύματος ακόμα και με βασικές απουσίες. Θα παλέψει στα ίσια όλα τα παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα γίνει στην Ελληνογερμανική σήμερα Πέμπτη. Jumpball στις 8.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Μάλλον θα απουσιάσω….
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς περαιτέρω τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλλίτερα αγωνιζόμενος.
Εν αναμονή….
Έως τότε φιλιά
Airmaik
xxx-4711
QUOTE
Τα δεκάλεπτα: 26-14, 39-26, 51-33, 69-44

Α.Σ.Ε.ΔΟΥΚΑ (Μελετιάδης): Καράμπελας 13 (1), Βλάσιος 6, Πλευράκης 2, Ρογκαβόπουλος 4, Πολύζος, Σωτηρίου 29, Τσουργιάννης 4, Κωστόπουλος 13 (1), Παναγιώτου, Καδράς 4, Ζερβός, Νεστερούλης

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γκούρας-Παπαδάκης) : Πετρόπουλος, Μπήλιος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος 3, Ιωάννου 8, Καραμανλής 6, Μιχάλης 7(1), Καλογερόπουλος 8, Κρασακης 7, Υμερι 2, Μπηλιος 3 (1), Θεοδωρόπουλος, Καλοκάθης.

http://www.ased.gr/Articles/3269
http://www.gsperisteri.gr/index.php/2-unca...thesi-oi-paides
The fundanental
BAC - ΠΑΟ στην Παλλήνη ... σκορ? αποτέλεσμα?
jhantzop
QUOTE(The fundanental @ Mar 23 2017, 21:48 ) *
BAC - ΠΑΟ στην Παλλήνη ... σκορ? αποτέλεσμα?


Ακαδημία Αθηνών - Παναθηναϊκός 65-60 (ημ. 29-22)

μεγαλύτερη διαφορά το 48-32... οι γηπεδούχοι από το 45 ως 63 μόνο με τρίποντα, βομβαρδισμός... οι μισοί σχεδόν πόντοι των γηπεδούχων με τρίποντα... όσο και να προσπαθούσαν οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο, δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το -5 του τέλους
Gkos
Παντου εισαι ψηλε !!!!
ak11596
QUOTE (jhantzop @ Mar 23 2017, 21:55 ) *
Ακαδημία Αθηνών - Παναθηναϊκός 65-60 (ημ. 29-22)

μεγαλύτερη διαφορά το 48-32... οι γηπεδούχοι από το 45 ως 63 μόνο με τρίποντα, βομβαρδισμός... οι μισοί σχεδόν πόντοι των γηπεδούχων με τρίποντα... όσο και να προσπαθούσαν οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο, δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το -5 του τέλους


Να συμπληρώσω ότι (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) ο Σιούτης έπαιξε ανεξήγητα (κατά την γνώμη μου βέβαια!!!) τόσην ώρα άμυνα ζώνης, δίνοντας την ευκαιρία στην BAC να εκτελεί από την γραμμή των 3πόντων. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν ο ΠΑΟ ήταν πίσω και κυνηγούσε το σκορ έπρεπε να εκτελεί σετ επιθέσεις και να μην προσπαθεί να 'τρέξει' το παιχνίδι. Ήταν εμφανές από τις χειρονομίες του κόουτς ότι δεν επιθυμούσε να τρέξει η ομάδα του, ενώ στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου όταν ανέβασε 'ρυθμό' ο ΠΑΟ, ήταν τότε που μείωσε την διαφορά στο σκορ...!!!
Κατά τα άλλα, εμφανώς επηρεασμένος ο Σταυρακούκας από τον τραυματισμό του, δεν ήταν αυτός που είναι συνήθως. Μάλιστα σε μία φάση (προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου) κάποιο παιδί της BAC του έκανε φάουλ, χτυπώντας του το χτυπημένο χέρι πράγμα που προκάλεσε τις αντιδράσεις του παίκτη (δεν 'δέχθηκε' την συγνώμη του αντιπάλου, αλλά όπως με ενημέρωσαν οι διπλανοί, το ίδο είχε ξαναγίνει από τον ίδιο παίκτη της BAC στην αρχή του αγώνα - δεν το είδα προσωπικά μπήκα στο γήπεδο το 6ο λεπτό), του πάγκου αλλά και των φιλάθλων των πρασίνων. Μάλιστα βγαίνοντας έξω στο ημίχρονο για τσιγάρο, έγινα μάρτυρας έντονης αντιπαράθεσης (μέσα σε κόσμια πλαίσια όμως) μεταξύ των φιλάθλων (γονέων???) των δύο ομάδων για το γεγονός...
Από την BAC όλη η ομάδα πήγε καλά, καλό και έξυπνο το κοουτσάρισμα του Παταβούκα, μου άρεσε ιδιαιτέρως η παρουσία του Χατζηχαραλάμπους και του Νο14 & Νο8 (αν ξέρει κανείς ας αναφέρει τα ονόματα) και βέβαια σημαντική η συνολική προσφορά του Ευαγγελιάδη.
Τέλος πάντων, η BAC νίκησε δίκαια κατά την γνώμη μου, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟ είναι ακόμη το φαβορί (ειδικά αν ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του Σταυρακούκα και παίξει και ο Γεωργιάδης ο οποίος σήμερα δεν έπαιξε) για την πρόκριση στον τελικό.
Πολύς κόσμος στο γήπεδο, ωραία ατμόσφαιρα χωρίς έκτροπα, δεν είδα/άκουσα να ασχολείται κανείς ιδιαιτέρως με τους διαιτητές...
jhantzop
QUOTE(ak11596 @ Mar 23 2017, 23:42 ) *
...
Μάλιστα σε μία φάση (προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου) κάποιο παιδί της BAC του έκανε φάουλ, χτυπώντας του το χτυπημένο χέρι πράγμα που προκάλεσε τις αντιδράσεις του παίκτη (δεν 'δέχθηκε' την συγνώμη του αντιπάλου, αλλά όπως με ενημέρωσαν οι διπλανοί, το ίδο είχε ξαναγίνει από τον ίδιο παίκτη της BAC στην αρχή του αγώνα - δεν το είδα προσωπικά μπήκα στο γήπεδο το 6ο λεπτό), του πάγκου αλλά και των φιλάθλων των πρασίνων. Μάλιστα βγαίνοντας έξω στο ημίχρονο για τσιγάρο, έγινα μάρτυρας έντονης αντιπαράθεσης (μέσα σε κόσμια πλαίσια όμως) μεταξύ των φιλάθλων (γονέων???) των δύο ομάδων για το γεγονός...
...


Δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Ο μικρός που μπήκε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου μπήκε για να κάνει φάουλ (είχε 3 ομαδικά ο Παναθηναϊκός). Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν επίτηδες χτύπημα στο τραυματισμένο χέρι του παίκτη του Παναθηναϊκού. Απλά ήταν άτσαλο μιας και ο μικρός είναι του 2004. Ήμουν και εγώ έξω στο ημίχρονο και επιβεβαιώνω πως τα πλαίσια ήταν κόσμια!

rolleyes.gif
Gkos
Εγω δεν ήμουνα αλλα 2004 αποκλειεται smile.gif
Για 2003 το συζητάμε smile.gif
airmaik
Ήταν από τα παιχνίδια που δεν ήθελα να χάσω sad.gif
Ο βιοπορισμός όμως υπεράνω όλων.

Εδώ πάντως, στην νυφούλα του Θερμαϊκού, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά!!
Θα γράψω πολύ σύντομα εκτενή αναφορά στο παιχνίδι. Δημοσιογραφικού τύπου όμως και όχι βιωματικού όπως προείπα και φυσικά θα ήθελα.
Θα φροντίσω να αποδώσω μέσα από αξιόπιστες και διασταυρωμένες μαρτυρίες παρευρισκομένων τα του Καίσαρα τω Καίσαρι…… επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά και διάφορα αντιφατικά ακόμα και μεταξύ τους πόσο μάλλον με την πραγματικότητα.

Καλή ξεκούραση σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων επειδή έχουν πορεία ακόμα…. ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Καλό βράδυ και ακόμα καλλίτερο ξημέρωμα.

Airmaik
ak11596
QUOTE (jhantzop @ Mar 23 2017, 23:49 ) *
Δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Ο μικρός που μπήκε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου μπήκε για να κάνει φάουλ (είχε 3 ομαδικά ο Παναθηναϊκός). Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν επίτηδες χτύπημα στο τραυματισμένο χέρι του παίκτη του Παναθηναϊκού. Απλά ήταν άτσαλο μιας και ο μικρός είναι του 2004. Ήμουν και εγώ έξω στο ημίχρονο και επιβεβαιώνω πως τα πλαίσια ήταν κόσμια!

rolleyes.gif

Μάλλον έχεις δίκιο, γιατί φέρνοντας στο μυαλό μου την κουβέντα με τους διπλανούς, μου είπαν ότι στην αρχή του αγώνα (πριν μπω στο γήπεδο) είχε γίνει το 1ο χτύπημα, αλλά αμφιβάλλω αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν στην 1η πεντάδα... μάλλον μπερδεύτηκαν...
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, πιστεύω ότι μέσα στην ένταση του αγώνα έγιναν όλα...
wike side
TeleUnicom BAC - Παναθηναϊκός 65-60

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-8, 29-22, 48-35, 65-60

TeleUnicom BAC (Παταβούκας, Δρακάκης): Ευαγγελιάδης Π. 11(1), Γιαννούλης Μ., Γεωργακόπουλος Π., Σιαλάτης Β. 11(3), Ντάκος Ν. 2,Δούρος Ε. Χατζηχαραλάμπους Χ. 6(2), Βαρώνος Μ., Ντούρας 10(2), Σαρλής 17(4), Παναγόπουλος Μ. Ναυπλιώτης Σ., Στουρνάρας Ν.

12 τρίποντα!!!! εξαπλώνεται και σε παιδικά! αυτά κάνουν οι άμυνες ζώνης , μετά όμως; 39.gif


airmaik
Όπως είπα και χθες τα γραφόμενά μου θα στηριχθούν σε αξιόπιστες μαρτυρίες μιας και δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό ζητώ την επιείκεια σας να γραφεί κάποια ανακρίβεια.

Έχουμε λοιπόν …..

Σχημάτισα την εντύπωση ότι το παιχνίδι δεν ήταν εξόχως συναρπαστικό όπως παρουσιάζεται. Η BAC ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι και + 16 πόντους και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρήκα στις τακτικές των προπονητών παρά στα δρώμενα εντός των γραμμών τα οποία βεβαίως καθορίστηκαν από τις τακτικές.

Παταβούκας – Σιούτης, σημειώσατε 1.
Το μεγάλο λάθος του προπονητή του ΠΑΟ είναι ότι γύρισε σε όλο σχεδόν το β ημίχρονο την άμυνα σε ζώνη και επέτρεψε στους παίχτες της Ακαδημίας να «σκοτώσουν» την ομάδα του από την γραμμή των 6,75 μ. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ήταν επιβεβλημένο στο σημείο που εφαρμόστηκε να ακολουθηθεί η τακτική αυτή (ζώνη) προκειμένου να προστατέψει την ρακέτα του από drives και κοντινές προσπάθειες, όφειλε να δει ότι τα εντελώς ελεύθερα σουτ της BAC έβρισκαν στόχο και να αλλάξει έγκαιρα σε man to man. Ελαφρυντικά ίσως υπήρχαν : αρκετά φάουλ των ψηλών του που δεν μπορούσε να χάσει έστω και κάποιον απόντος του Γεωργιάδη, drives του Ευαγγελιάδη που με την ζώνη σίγουρα θα περιορίζονταν, τραυματισμός Σταυρακούκα και ανάγκη για μικρότερο rotation……. και πολλά άλλα ενδεχομένως. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να αντιδράσει πριν του ξεφύγει η διαφορά.

Σε δεύτερη μοίρα επομένως περνάνε οι σωστές διαπιστώσεις (μετά την ζώνη) ότι δεν έπρεπε να μην πάει σε σετ επιθέσεις δεδομένου ότι ο χρόνος πίεζε αλλά σε πολύ πιο γρήγορο παιχνίδι. Νομίζω ότι όμως στο σημείο που το αποφάσισε όλα είχαν κριθεί.
Πρέπει όμως να πω ότι δεν μπορεί εμείς οι απέξω να ξέρουμε καλύτερα την ομάδα του από εκείνον. Επίσης κάθε τακτική επιβάλεται από τις συνθήκες που ο κάθε προπονητής κρίνει ότι επικρατούν και κρίνεται εκ του αποτελέσματος, για αυτό και εμείς έχουμε να λέμε. smile.gif

Από την άλλη μεριά ο Σερ έκανε τα απολύτως αυτονόητα.
Επέβαλε γρήγορα passing game μέχρι να βρεθεί το εντελώς ελεύθερο σουτ. Διαχειρίστηκε πολύ σωστά τους βασικούς παίκτες Ντούρα, Ευαγγελιάδη δίνοντας τους ανάσες αφού η (διαφορά του το επέτρεψε) για να τους έχει όσο πιο ξεκούραστους γίνεται δεδομένου ότι τους συγκεκριμένους τους κατεβάζει από ότι μαθαίνω και με το εφηβικό στην προσπάθεια που κάνει η Ακαδημία να ανεβάσει και το εφηβικό της στην Α κατηγορία, και μάλιστα η παρουσία τους αποδεικνύεται υπερπολύτιμη αν όχι είναι καθοριστική.
Εξυπακούεται ότι ευτύχησε να δει τους περιφερειακούς σουτέρ του να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι.

Το Νο 14 της Ακαδημίας είναι ο «συνήθης ύποπτος» Σαρλής και το Νο 8, ο εδώ και πολύ καιρό πενταδάτος, Σιαλάτης.

Μεγάλο μέρος του σχολιασμού κατέλαβε όπως ήταν αναμενόμενο ο τραυματισμός του Σταυρακούκα.
Εδώ έχω να αναφέρω τα εξής :
1) Αφού ο παίκτης είχε τραυματισμό στον αγκώνα με σοβαρό κίνδυνο υποτροπής, δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί.

2) Έπρεπε στο πλαίσιο της σωστής γενικότερης διαχείρισης των play off να πάρει ακόμα λίγες μέρες αποθεραπεία (που τις έχει απόλυτη ανάγκη) και να παίξει στον 5ο τελικό (αν έφτανε η σειρά εκεί) χωρίς κίνδυνο και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του που η προσφορά του θα είναι μάλλον η συνηθισμένα καλή και αναμφίβολα καθοριστική. Το ρίσκο της συμμετοχής ήταν δυσανάλογα μεγάλο με τον επιδιωκόμενο σκοπό.

3) Το γεγονός ότι τελικά χρησιμοποιήθηκε δείχνει απώλεια σεβασμού στον παίκτη και δηλώνει ότι είναι αναλώσιμος, την στιγμή που πολύ καλά γνωρίζουν οι πάντες ότι δεν είναι.

4) Βάζει τον παίκτη στην τρομερή σωματική και ψυχική διαδικασία να εκτεθεί καταρχήν επειδή τον φορτώνουν με τρομερό άγχος ότι ακόμα και τραυματίας πρέπει να τραβήξει το κάρο όπως κάνει πάντα και κατά δεύτερον νομίζοντας ότι όλοι οι αντίπαλοι έχουν βάλει σημάδι το πονεμένο του χέρι. Αναφέρω από το πρώτο ημίχρονο ακόμα παραπονιόταν στους διαιτητές ότι του χτυπάνε το χέρι και το σημαντικότερο ότι δεν δέχτηκε την συγνώμη του πιτσιρικά 2003 παίκτη της Ακαδημίας που απλά του έκανε ένα κανονικό φάουλ σε φάση που ο παίκτης του ΠΑΟ έπρεπε να πάρει την μπάλα με κάθε τρόπο. Φυσικά αυτό του το επέτεινε και ο προπονητής του ΠΑΟ, που απευθυνόμενος στον 2003 αθλητή της Ακαδημίας τον κατηγόρησε ότι : «σε βάλανε μέσα να χτυπήσεις το 5 ??».
Λίγο τσίπα κε προπονητά και να μάθετε να αναλαμβάνεται τις ευθύνες των επιλογών σας. Οι αθλητές ούτε της δικής σας ομάδας αλλά ούτε και της αντίπαλης είναι αντικείμενα για να κρύβετε πίσω από αυτά την ανεπάρκεια σας.

5) Τα όσα «ωραία» αναφέρθηκαν για το πόσο φορές τον κτύπησαν, ποιος και με τι αποτελέσματα, είναι απλώς για να χαμε να λέγαμε.

Με αυτά και με τα άλλα η σειρά οδηγείται και πάλι στον Τάφο.
Το παιχνίδι θα είναι καθοριστικό επειδή θα είναι το τελευταίο της σειράς, όπου ο μεν νικητής θα έχει ραντεβού με τον Δούκα, ο δε χαμένος με το Περιστέρι.
Φαβορί είναι αναμφισβήτητα ο ΠΑΟ, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, αν παίξουν και οι αποθεραπευμένοι πλέον Σταυρακούκας αλλά και Γεωργιάδης. Το momentum όμως είναι για την Ακαδημία που πολύ καλά ξέρει ότι μπορεί και πάλι.

Δεδομένης της φετινής δυναμικότητας του Δούκα ίσως όλα αυτά να μην έχουν και τόσο μεγάλη σημασία smile.gif ……. Ίσως πάλι και να έχουν…….. τα διδάγματα από πέρυσι είναι πολύ πρόσφατα wink.gif

Αυτά τα λίγα (αρκετά μάλλον) χωρίς φόβο και πάθος……

Airmaik
Flinafim
QUOTE (xxx-4711 @ Mar 23 2017, 07:14 ) *


Πολυ καλη και μπασκετική εμφάνιση ο Σωτηριου με παλληκαρισια καλάθια...το Περιστέρι μου φάνηκε παρατημένο...ελπιζω να κανω λαθος

Αν ειναι αληθεια οτι ο Σταυρακουκας έπαιξε με ένεση...μιλαμε για έγκλημα...MVP Σαρλής κατα τη γνωμη μου...
ADIM
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε!!!
Basket4All
ΠΑΟ BAC 47-53.
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα, αθλητες και προπονητες. Μεγαλη ανατροπη με τρεις νικες....
Flinafim
Μπράβο...προπονητικά πάντως εχει πολλες ελπιδες και στα επόμενα....υπερισχύει καταφανώς...για να δουμε...
ak11596
Όποιος ήταν παρών και μπορεί, ας γράψει καμιά παραπάνω λεπτομέρεια για τον αγώνα...
Άκουσα ότι αποβλήθηκε ο βασικός ψηλός της Ακαδημίας (Παναγόπουλος ???) νωρίς και ότι ο Ευαγγελιάδης έκανε φοβερό παιχνίδι...
airmaik
Αγαπητέ φίλε ak11596, πέσανε πολλά σήμερα smile.gif εφηβικό - παιδικό !!
Mην πάθουμε και κανενα νευροκαβαλήκεμα... ή κανένα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ohmy.gif

Ας τα αντιμετωπίσουμε ένα - ένα τα θέματα... σήμερα σειρά εχει το εφηβικό...

Παρευρέθηκα στον Τάφο και αύριο θα έχει εκτενέστατο σχολιασμό.....

πεπραγμένα, παραλειπόμενα, προσκήνιο και παρασκήνιο, αποβολές ...... τα πάντα!

υπομονή και μέχρι τότε ,
όνειρα γλυκα!!

Airmaik
wike side
QUOTE(Flinafim @ Mar 29 2017, 00:01 ) *
Μπράβο...προπονητικά πάντως εχει πολλες ελπιδες και στα επόμενα....υπερισχύει καταφανώς...για να δουμε...



Κάτι καλό γίνεται εκεί δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα.
airmaik
Συνεπής στην χθεσινοβραδυνή μου υπόσχεση και δεδομένου ότι είχα την τύχη χθες, να παρευρεθώ στον δεύτερο πιο συναρπαστικό αγώνα της φετινής σαιζόν της Α κατηγορίας παιδικού της ΕΣΚΑ, με πρώτο πιο συναρπαστικό αυτόν που εξελίχτηκε πριν μερικές μέρες (20/3/2017) στο ίδιο γήπεδο (Τάφος) μεταξύ των ίδιων ομάδων (ΠΑΟ vs BAC) και τρίτο πιο συναρπαστικό (αναφέρεται για την ιστορία…) μεταξύ των ίδιων ομάδων στο παιχνίδι του Α γύρου όπου ο ΠΑΟ είχε επικρατήσει στο παρκέ της Ελληνογερμανκής στην παράταση με ένα καλάθι.
Τελικά οι δυνατές και ισάξιες ομάδες παίζοντας μεταξύ τους κάνουν τις περισσότερες αναμετρήσεις τους συναρπαστικές.

Ποιος να το περίμενε ??
Η Ακαδημία έκανε την απόλυτη ανατροπή με το σε βάρος της 2 – 0 της regular season και με μειονέκτημα έδρας.
Ο αγώνας όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε με πολύ άγχος και ένταση μιας και ο ΠΑΟ ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο και η Ακαδημία πάτησε παρκέ πολύ αγχωμένη επίσης, επειδή καταλάβαινε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για να μην πάει χαμένος ο κόπος της (2-2).
Ο Ψηλός της Ακαδημίας (Νο 15 Παναγόπουλος) στα πρώτα λεπτά του αγώνα έκανε την διαφορά σκοράροντας τους πρώτους 6 πόντους . Δυστυχώς για την Ακαδημία ο παίκτης της αποβλήθηκε με disqualifie για τους λόγου ς που εκτενώς θα αναλύσουμε παρακάτω.
Ήταν η σειρά του Ευαγγελιάδη να πάρει την σκυτάλη του σκοραρίσματος μέχρι το τέλος του πρώτο δεκαλέπτου ( 10-10).
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με δυνατή άμυνα από την BAC και ατομικές επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟ κυρίως των Γεωργιάδη, Λιαράκου, Σταυρακούκα. Ο Ευαγγελιάδης με τρομερές ενέργειες κοντά στο καλάθι όσο και ασίστ έβαλε την Ακαδημία μπροστά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (19-23).
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με πολύ νευρικότητα από τον ΠΑΟ που έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του βλέποντας ότι το παιχνίδι όχι μόνο δεν το ελέγχει αλλά και ότι είναι πίσω στο σκορ. Οι άστοχες και ασύνδετες ατομικές ενέργειες των παικτών του έδωσαν την ευκαιρία στην BAC και ειδικότερα στους Ντούρα, Ευαγγελιάδη να κατεβάζουν την μπάλα εναλλάξ στα σίγουρα χέρια τους και να τροφοδοτούν τους περιφερειακούς σουτέρ Σαρλή, Βαρώνο, Σιαλάτη αλλά και τον άξιο αντικαταστάτη του Παναγόπουλου, Δούρο, μέχρι την κόρνα της λήξης του τρίτου δεκαλέπτου που βρήκε την Ακαδημία να προηγείται με +3 (33-36).

Το τέταρτο δεκάλεπτο άρχισε με τους παίκτες του ΠΑΟ να γνωρίζουν καλά ότι έπαιζαν μια ολόκληρη χρονιά σε ένα δεκάλεπτο.
Η μπάλα έγινε ασήκωτη και η ευθύνη των επιλογών τεράστια.
Με τρομερή πίεση σε όλο το γήπεδο, που είχε αρχίσει από το 3 δεκάλεπτο, κατάφεραν με όμορφες ενέργειες των Σταυρακούκα , Γεωργιάδη, Λιαράκου, Γκίνου να προηγηθούν έως +5. Στο σημείο αυτό ο φυσικός ηγέτης της Ακαδημίας, Ευαγγελιάδης πήρε την ομάδα στην πλάτη του και με την αμέριστη βοήθεια των Ντούρα και Βαρώνου που έβαλαν από ένα τεράστιο τρίποντο ο καθένας, η Ακαδημία έκοψε τα πόδια των αντιπάλων έσπασε το ηθικό τους και τους ανάγκασε στις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις με δύο αντιαθλητικά και πολύ θυμό, λογικό.
Έτσι γράφτηκε το τελικό : ΠΑΟ – BAC : 47 – 53.

Από τον ΠΑΟ ξεχώρισαν για την ανταγωνιστικότητά τους και το πάθος τους οι : Γεωργιάδης, Λιαράκος, Μπαλαμώτης, Γκίνος με την σειρά που αναφέρονται ενώ ο Σταυρακούκας έκανε χαμηλή πτήση.

Από την Ακαδημία ο Ευαγγελιάδης ήταν καταιγιστικός (21 π. με ένα 3π. ,8 ασίστ, πολλά ριμπάουντ και εξαιρετική άμυνα στον Σταυρακούκα), ο Ντούρας για μια φορά ακόμα έδειξε γιατί ο Σερ τον εμπιστεύεται τυφλά όχι μόνο στο παιδικό αλλά σε όλους τους αγώνες knock out του εφηβικού, παρακαλώ. Ο Σαρλής με μεγάλα και κρίσιμα σουτ αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που το πίστεψαν.

Από το μέτωπο των πάγκων ο Σερ νίκησε κατά κράτος τον ανεπαρκή για ΠΑΟ, Σιούτη.
Για το πώς και το γιατί της ανεπάρκειας έχουν γίνει εκτενείς αναφορές σε προηγούμενα posts.
O Σερ διέταξε κοντρόλ μπάσκετ με μεγάλες επιθέσεις, σιδερένια άμυνα και καθαρές επιθετικές λύσεις.
Ο Σιούτης προτίμησε gun n’ run παιχνίδι με πολύ μικρή αξιοποίηση του διατιθέμενου χρόνου, συνεχές rotation σε βαθμό που αποσυντόνιζε την ομάδα, ατομικές ενέργειες κάποιες από τις οποίες της απελπισίας με προσπάθειες για τρίποντο από τα 8+ μ.
Επέτρεψε στην ομάδα να επικρατήσει θυμικό κλίμα που αποσυντόνιζε τους παίκτες από τον στόχο και την κρισιμότητα του παιχνιδιού.

Το γεγονός που αμαύρωσε το παιχνίδι είναι η αποβολή του παίκτη της Ακαδημίας, Μάνου Παναγόπουλου με desqualifie .
Ο Παναγόπουλος έγινε επανειλημμένως δέκτης υβριστικών εκφράσεων, όχι για τον ίδιο, αλλά για την μητέρα του από ένα υποτίθεται συναθλητή του, παίκτη του ΠΑΟ με το Νο 7 που αργότερα μάθαμε ότι λέγεται Νίκος Σωτηρίου με το παρατσούκλι : «mr. flopping». Ο εν λόγω αθλητής λόγω «προσόντων» μάλλον, έλεγε συνεχώς στον Παναγόπουλο ότι θα του «τακτοποιήσει» την μητέρα. Φυσικά ο Παναγόπουλος αναγνωρίζοντας μεν ότι η ενέργεια είναι υποβολιμαία και προσωπική επειδή έως εκείνη την στιγμή ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ακαδημίας, δεν άντεξε να του καθυβρίζουν ότι πολυτιμότερο έχει κάθε παιδί ηλικίας 16 ετών στην ζωή και έσπρωξε βίαια τον «αθλητή» του ΠΑΟ που προφανώς ο τελευταίος επειδή έχει διαφορετική άποψη για τις μητέρες, ίσως να πίστεψε ότι όλες οι μανάδες του κόσμου τα ίδια είναι, έτσι έκρινε εξ ιδίων κριτηρίων τα αλλότρια και εκστόμισε τα όσα εκστόμισε.
Η διαιτητής ορθώς ποιών απέβαλε τον παίκτη της Ακαδημίας.

Η εν γένει συμπεριφορά κάποιων (λίγων) παικτών του ΠΑΟ προς του παίκτες της Ακαδημίας ήταν προκλητική, σε ένα βαθμό αυτό είναι κατανοητό, όταν η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη, τα παιδιά παρεισφρέουν σε τέτοιες μεθόδους . Πάντως αυτά που εκστομίζονται πρέπει να έχουν όρια. Χαρακτηριστικά αναφέρω σκηνές που έχουν καταγράφει και στο βίντεο των hightlights που ο Λιαράκος Νο 13 κάτι λέει ……. τι άραγε?..... στον Ευαγγελιάδη.
Φυσικά τα ίδια ενδεχομένως και χειρότερα να ισχύουν και για τους παίκτες της Ακαδημίας. Κανένας δεν μένει στο απυρόβλητο.

Ο ΠΑΟ όμως είναι τεράστιο μέγεθος σαν ομάδα αλλά και ως ιδέα εμπνεόμενος από πολύ ψηλά αθλητικά ιδεώδη που σφυρηλάτησαν κολοσσιαίου μεγέθους αθλητές του και οφείλει αν μη τι άλλο να τα καλλιεργεί και στους μικρούς αθλητές. Στον βαθμό που μπορεί, πρέπει να απομονώνει από τις τάξεις του αυτούς που καταρρακώνουν τις ιδέες του και θολώνουν όσο ο καθένας μπορεί μέσα από βρισιές, επάρσεις, κοροϊδίες, βεντετισμούς και ρεβανσισμούς την εικόνα του τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(Εδώ καταλαβαίνω απόλυτα τον προπονητή του Δούκα, Μελετιάδη που επιβάλει «σιγή ασυρμάτου» και συγκεκριμένες εξωγηπεδικές συμπεριφορές. Τελικά η Θεσσαλονίκη ακόμα και σε αυτό μπροστά είναι !!)

Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟ αλλά για όλους τους ιθύνοντες όλων των ομάδων που υποπίπτουν στην αντίληψή τους τέτοιες συμπεριφορές.
Επειδή αποτυπώθηκε σε φωτογραφική μηχανή στο τέλος του αγώνα ο Παναγόπουλος δίνει πολύ ιπποτικά το χέρι του στον Σωτηρίου, αναγνωρίζοντας ότι δεν έπρεπε να τον σπρώξει.
Ο Σωτηρίου ζήτησε συγνώμη ?

Δύο λόγια για την Διαιτησία.
Η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη. Τα σφυρίγματά της ήταν ετεροβαρή.
Στον ΠΑΟ δινόντουσαν εύκολα φάουλ ακόμα και σε κάποιες απλές επαφές. Η Ακαδημία για να πάρει φάουλ έπρεπε να τσαλακωθεί. (ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες, στις άμυνες πάνω σε παίκτες της BAC).
Βήματα, τρίποντα που μέτρησαν και άουτ που δεν δόθηκαν ενώ ο αθλητής πατούσε γραμμή ήταν εμφανώς υπέρ της έδρας.
Σε ένα βαθμό λογικό και αυτό. Όταν το μέγεθος είναι ο ΠΑΟ, κανείς διαιτητής δεν ξέρει πότε θα χρειαστεί την εύνοια του ΠΑΟ μέσω των ανθρώπων που είναι ΠΑΟ (και είναι πολλοί) , ώστε να ανελιχθούν λίγο πιο ψηλά στην καριέρα τους. Φροντίζουν για να έχουν λοιπόν και σε ένα βαθμό καλά κάνουν. Ας μάθουν οι αντίπαλοι να νικούν και αυτό …. smile.gif

Έτσι φτάσαμε στην τελική φάση των play off.
O ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 4/4/2017 στις 8:30 στον Τάφο το Περιστέρι για την τρίτη θέση και ο Δούκας την ίδια μέρα και μισή ώρα αργότερα την Ακαδημία στο Δαΐς !!
Βρε κάτι μου θυμίζει αυτό !! …………………………………..λέτε ??? smile.gifsmile.gifsmile.gif

Σας κούρασα κάπως.
Καλό απόγευμα σε όλους .
Airmaik
Gkos
Αδερφε airmaik ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλα αυτα που γραφεις ειναι μηνυσιμα ,το αντιλαμβανεσαι ετσι;

QUOTE (airmaik @ Mar 29 2017, 16:54 ) *
(Εδώ καταλαβαίνω απόλυτα τον προπονητή του Δούκα, Μελετιάδη που επιβάλει «σιγή ασυρμάτου» και συγκεκριμένες εξωγηπεδικές συμπεριφορές. Τελικά η Θεσσαλονίκη ακόμα και σε αυτό μπροστά είναι !!)



Μάλλον δεν ξέρεις .....
Και καλυτερα που δεν ξέρεις wink.gif

Φιλικα ,gkos
airmaik
QUOTE(Gkos @ Mar 29 2017, 17:45 ) *
Αδερφε airmaik ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλα αυτα που γραφεις ειναι μηνυσιμα ,το αντιλαμβανεσαι ετσι;


Μάλλον δεν ξέρεις .....
Και καλυτερα που δεν ξέρεις wink.gif

Φιλικα ,gkos


Σε ευχαριστώ φίλε Gkos για το ενδιαφέρον σου.
Η αντίληψή μου είναι σφαιρική, απόλυτη και προπαντώς αποδεικτέα.

Επειδή μάλλον δεν θέλεις ο φίλος σου (εγώ) να παραμείνει στο σκότος της αμάθειας θα μου πεις τι είναι αυτό που θα ήταν καλύτερα να μην ξέρω ??
Gkos
Ε τι να σου πω....
Δεν υπαρχει λογος.
Καταφερες στο παραδειγμα σου και πετυχες την ομαδα που ειχε τα πιο σοβαρα εξωγηπεδικα προβληματα την σεζον😂😂😂

Επισης σου συνιστω
να ανασκευασεις οσα εχεις γραψει παραπανω.

Με εκτιμηση,Gkos
airmaik
Αγαπητέ Gkos,

Όπως ίσως έχεις καταλάβει από τα γραφόμενα μου όχι μόνο στο προηγούμενο post αλλά και γενικότερα, η στάση μου απέναντι στα τεκτενόμενα των τμημάτων μπάσκετ των υποδομών δε είναι να θίξω πρόσωπα αλλά να στηλιτεύσω πρακτικές που δεν προάγουν το άθλημα, καθώς και νοοτροπίες μικρών σε ηλικία αθλητών που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους που πρέπει να ατενίζουν με ευπρέπεια και αισιοδοξία.

Eκ του συγκεκριμένου γεγονότος δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά στα πρόσωπα. Εδώ έχουμε ένα συμβάν μεταξύ δύο αθλητών. Από την φύση του το γεγονός έχει δύο εμπλεκόμενα μέρη. Δύο αθλητές με ονοματεπώνυμο που όχι εν κρυπτώ αλλά σε δημόσιο χώρο υπό δημόσια θέα κατά την διάρκεια αγώνα, ενεπλάκησαν σε ένα επεισόδιο αντιαγωνιστικό έξω από τα καλώς νοούμενα αθλητικά όρια.

Αν εκείνο που τελικά κάνει την αναφορά μου κατακρητέα είναι το ότι η λεκτική δράση, που έφερε αντίδραση, και είχε στόχευση τον αντιδρόντα αθλητή προσωπικά ή ένα δικό του άτομο μικρή σημασία έχει κατα την γνώμη μου και νομικά καμία διαφορά.

Αν πάλι ισχυρίζεσαι ότι ο αθλητής της Ακαδημίας εντελώς αναίτια και με ασήμαντη σωματική ή λεκτική αφορμή καταφέρθηκε κατά του αθλητή του ΠΑΟ με τόσο βίαιο τρόπο ώστε να αποβληθεί, τότε νομίζω ότι ο ισχυρισμός σου όχι μόνο είναι έωλος αλλά και ανεδαφικός και εξ όσων σε έχω γνωρίσει μέσα από τα γραφόμενα σου δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που πραγματικά εννοείς.

Αν πάλι νομίζεις ότι επικροτώ την κίνηση του αθλητή της Ακαδημίας σου θυμίζω ότι έκανα αναφορά πως η Διαιτητής ορθώς ποιούσα σωστά απέβαλλε τον αθλητή της Ακαδημίας, άρα η αντίδρασή του είναι σε κάθε περίπτωση κατακρητέα.

Αν πάλι πιστεύεις ότι συκοφάντησα τον αθλητή του ΠΑΟ προσάπτοντάς του λόγια που δεν είπε σε ενημερώνω ότι τόσο ο έτερος εμπλεκόμενος αθλητής της Ακαδημίας όσο και αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες συμπαίκτες του μου επιβεβαίωσαν τι ακριβώς ειπώθηκε από τον παίκτη του ΠΑΟ και είναι πρόθυμοι να το πιστοποιήσουν αν και όποτε κληθούν από οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο. Λένε ψέμματα?? Αν ναι τότε ψέμματα λέω και εγώ.

Επίσης ανάφερα ότι μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητής της Ακαδημίας έδωσε πολύ ιπποτικά το χέρι του στον έτερο εμπλεκόμενο στο συμβάν αθλητή του ΠΑΟ αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι σε ένα αγώνα με ένταση και κρισιμότητα αυτά συμβαίνουν.

Θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι κινήθηκα τουλάχιστον «εξωσυμβατικά» , για ένα επεισόδιο που αναφέρθηκε μόνο και μόνο επειδή συνέβη, στηλιτεύτηκε επαρκώς και θεωρείται λήξαν ?

Περιμένοντας καλόπιστα τις απόψεις σου.…..
Ο διαδικτυακός σου συνδαιτυμόνας

Airmaik
mpek
QUOTE (airmaik @ Mar 29 2017, 22:00 ) *
...
Eκ του συγκεκριμένου γεγονότος δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά στα πρόσωπα. Εδώ έχουμε ένα συμβάν μεταξύ δύο αθλητών. Από την φύση του το γεγονός έχει δύο εμπλεκόμενα μέρη. Δύο αθλητές με ονοματεπώνυμο που όχι εν κρυπτώ αλλά σε δημόσιο χώρο υπό δημόσια θέα κατά την διάρκεια αγώνα, ενεπλάκησαν σε ένα επεισόδιο αντιαγωνιστικό έξω από τα καλώς νοούμενα αθλητικά όρια.
...
Airmaik

Εγώ νομίζω ότι έχουμε ένα συμβάν συνηθέστατο στα γήπεδα μπάσκετ και του δίνεις υπερβολική έκταση. Αν πράγματι ο νεαρός του ΠΑΟ είπε τέτοια κουβέντα, πρέπει να επιληφθεί ο ΠΑΟ και πιστεύω ότι θα το κάνουν. Από την πλευρά μας είναι αρκετό να γράψουμε ότι ο Α επιτέθηκε στον Β και αποβλήθηκε. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι έκανε ο Β, δεν χρειάζεται όμως να μπούμε σε λεπτομέρειες ειδικά όταν εμπλέκονται ευαίσθητα πρόσωπα. Αυτή είναι η γνώμη μου.
airmaik
Αγαπητέ mpek, στην γενική σου προσέγγιση έχεις δίκηο.

Πράγματι τέτοια γεγονότα συμβαίνουν συχνά σε γήπεδα μπάσκετ. Πράγματι επίσης οι ηλικίες είναι ευαίσθητες.

Δεν πρεπει όμως να επικρηθούν οι συμπεριφορές που δίνουν το έναυσμα και δημιουργούνται τέτοια γεγονότα?
Στο πλαίσιο του παιδαγωγικού χαρακτήρα δεν πρέπει να δείξουμε ότι ο φαινομενικά υπαίτιος Β δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο όταν ο φαινομενικός δέκτης Α μιας συμπεριφοράς υπεραντιδρά και τιμωρείται στα σίγουρα και ορθώς?
Οι ηλικίες είναι πράγματι ευαίσθητες, αλλά....... για αυτές τις ηλικίες όλοι εμείς δεν είμαστε εδώ και ασχολούμαστε? τι έργο τελικά πρέπει να προσφέρουμε?

Αν η Ακαδημία που στερήθηκε τόσο νωρίς τις υπηρεσίες του βασικού της ψηλού τελικά έχανε εξ αυτού του λόγου, τι δίδαγμα θα έβγαινε για τους παίκτες και των δύο ομάδων? Βρίστε - Φτύστε - λοιδορείστε και μπορεί να είστε οι νικητές?
Το συμπέρασμα μπορεί να είναι ότι υπεράνω όλων είναι η νίκη με κάθε μέσο ? το ευ' αγωνίζεσθαι? το fair play? όλα περίπατο ?
Δεν είναι μόνο οι ηλικίες ευαίσθητες αλλά και τα θέματα.....

Με απόλυτο σεβασμό στην γνώμη σου...

Airmaik
komazec
QUOTE (airmaik @ Mar 29 2017, 23:17 ) *
Αγαπητέ mpek, στην γενική σου προσέγγιση έχεις δίκηο.

Πράγματι τέτοια γεγονότα συμβαίνουν συχνά σε γήπεδα μπάσκετ. Πράγματι επίσης οι ηλικίες είναι ευαίσθητες.

Δεν πρεπει όμως να επικρηθούν οι συμπεριφορές που δίνουν το έναυσμα και δημιουργούνται τέτοια γεγονότα?
Στο πλαίσιο του παιδαγωγικού χαρακτήρα δεν πρέπει να δείξουμε ότι ο φαινομενικά υπαίτιος Β δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο όταν ο φαινομενικός δέκτης Α μιας συμπεριφοράς υπεραντιδρά και τιμωρείται στα σίγουρα και ορθώς?
Οι ηλικίες είναι πράγματι ευαίσθητες, αλλά....... για αυτές τις ηλικίες όλοι εμείς δεν είμαστε εδώ και ασχολούμαστε? τι έργο τελικά πρέπει να προσφέρουμε?

Αν η Ακαδημία που στερήθηκε τόσο νωρίς τις υπηρεσίες του βασικού της ψηλού τελικά έχανε εξ αυτού του λόγου, τι δίδαγμα θα έβγαινε για τους παίκτες και των δύο ομάδων? Βρίστε - Φτύστε - λοιδορείστε και μπορεί να είστε οι νικητές?
Το συμπέρασμα μπορεί να είναι ότι υπεράνω όλων είναι η νίκη με κάθε μέσο ? το ευ' αγωνίζεσθαι? το fair play? όλα περίπατο ?
Δεν είναι μόνο οι ηλικίες ευαίσθητες αλλά και τα θέματα.....

Με απόλυτο σεβασμό στην γνώμη σου...

Airmaik


My friend,

Στη γενική σου τοποθέτηση συμφωνώ και επαυξάνω, ΕΚΤΟΣ από το σημείο που πιστεύω οτι το έχασες τελείως με τη φράση "που προφανώς ο τελευταίος επειδή έχει διαφορετική άποψη για τις μητέρες, ίσως να πίστεψε ότι όλες οι μανάδες του κόσμου τα ίδια είναι, έτσι έκρινε εξ ιδίων κριτηρίων τα αλλότρια και εκστόμισε τα όσα εκστόμισε."

Άσε τη μητέρα του παιδιού στην ησυχία της, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αναφέρεις εδώ και μάλιστα για ένα τέτοιο λόγο. Για να μη παρεξηγηθώ, δεν έχω καμία σχέση με τον αθλητη ή την οικογένειά του και συμφωνώ με την αποβολή του 100%.

Φιλικά.
airmaik
φίλε komazec,
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο απολύτως για κανένα συγγενικό πρόσωπο κανενός παιδιού.
Αναφέρθηκα στην διαφορετική ευαισθητοποίηση που ίσως έχει ο αθλητής όταν κάποιος άλλος καταφέρεται κατά συγγενικών του προσώπων. Κάποιον μπορεί να τον επηρεάσει πάρα πολύ και κάποιον ίσως καθόλου. Για αυτό και ανέφερα ότι "έκρινε εξ ιδίων κριτηρίων τα αλλότρια". Υπονοώντας ότι ο παίκτης που μετέρχεται τέτοιων μεθόδων ίσως δεν επηρεάζεται από τέτοιου τύπου λεγόμενα ενώ ο παίκτης που τα δέχεται, επηρεάζεται.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως διευκρίνησα επαρκώς την θέση μου. Ας εστιάσουμε στο γεγονός και όχι σε άσχετες προεκτάσεις που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν και ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να δημιουργηθούν.


Υ.Γ. : Δεν επιθυμώ να αναφερθώ πάλι στο γεγονός. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε.

Ευχαριστώ.
wike side
QUOTE(airmaik @ Mar 30 2017, 10:55 ) *
φίλε komazec,
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο απολύτως για κανένα συγγενικό πρόσωπο κανενός παιδιού.
Αναφέρθηκα στην διαφορετική ευαισθητοποίηση που ίσως έχει ο αθλητής όταν κάποιος άλλος καταφέρεται κατά συγγενικών του προσώπων. Κάποιον μπορεί να τον επηρεάσει πάρα πολύ και κάποιον ίσως καθόλου. Για αυτό και ανέφερα ότι "έκρινε εξ ιδίων κριτηρίων τα αλλότρια". Υπονοώντας ότι ο παίκτης που μετέρχεται τέτοιων μεθόδων ίσως δεν επηρεάζεται από τέτοιου τύπου λεγόμενα ενώ ο παίκτης που τα δέχεται, επηρεάζεται.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως διευκρίνησα επαρκώς την θέση μου. Ας εστιάσουμε στο γεγονός και όχι σε άσχετες προεκτάσεις που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν και ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να δημιουργηθούν.


Υ.Γ. : Δεν επιθυμώ να αναφερθώ πάλι στο γεγονός. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε.

Ευχαριστώ.




Νομίζω ότι δίνουμε μεγαλύτερη έκταση στο γεγονός από αυτή που πρέπει
Joplin
QUOTE (wike side @ Mar 29 2017, 13:58 ) *
Κάτι καλό γίνεται εκεί δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα.

Καλές μεταγραφές!
Gkos
Αγαπητέ Airmike

Εγώ δεν ήμουνα στο γήπεδο,ήμουνα στο ΔΑΙΣ όπως έχω ήδη αναφέρει στο ανάλογο topic.
Την εν λόγω φάση μου την στείλανε μόλις χτες την νύχτα ,αφότου είχα γράψει στο φόρουμ,ώστε να έχω μια εικόνα.
(Και δεν είδα και καμια τρομερά βίαιη αντίδραση από τον Παναγόπουλο εδώ που τα λέμε, ήταν ντισκαλιφιέ μεν,αλλά ως εκεί .
Και έπρεπε να τιμωρηθεί με τεχνική ποινή και ο Σωτηρίου για την αντίδραση του.
Αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα) .

Θα σταθώ σε αυτό που σου απάντησε ο mpek ,πως ακόμα και αν τα γεγονότα συνέβησαν όπως επακριβώς τα περιγράφεις δεν είναι δυνατόν να γράφουμε δημοσια τέτοια πράματα για ανήλικα παιδιά .
Δεν είναι λογικό;
Γεγονότα που είναι και δύσκολο να αποδειχθούν κιόλας,σε μια ενδεχόμενη κλήτευση .
Και ας έχεις και "μάρτυρες" πρόθυμους.
Με αγάπη σου λεω πως εγώ θα είχα κινηθεί δικαστικώς αν ήμουνα ο θιγόμενος.
Καλά έκανες και ανέφερες το περιστατικό ,κακώς με τόσες λεπτομέρειες και χαρακτηρισμούς για έναν ανήλικο αθλητή.
Άποψη μου .

Και αυτο το σχολιο περι "mr flopping" παντελως αχρειαστο ,χανεις το δικιο σου .

Υ.γ. Εγώ με όσους έχω μιλήσει πάντως,μου είπαν πως άλλο παιδί ήταν που "βωμολοχούσε" καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα σέβη μου.



Ειπε ο καθεις τις αποψεις του ,απαντησα και εγω νομιζω το ολοκληρωσαμε.



Προχωραμε παρακατω.
airmaik
QUOTE(Gkos @ Mar 30 2017, 16:55 ) *
Με αγάπη σου λεω πως εγώ θα είχα κινηθεί δικαστικώς αν ήμουνα ο θιγόμενος......


Σε ευχαριστώ πολύ για την "αγάπη "σου Gkos, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν δεν με πολυεκτιμούσες smile.gif

Πράγματι πιστεύω ότι δόθηκαν εξηγήσεις υπερεπαρκείς και όλοι εκφράσαμε τια απόψεις μας.

Συμβαίνουν και μερικά τέτοια και βλέπεις και τι ρόλο βαράει ο καθένας.

Για εμένα τουλάχιστον το επεισόδιο θεωρήται λήξαν.



The fundanental
Επιθυμώντας να ξεφύγω από το τα μικροπολιτικά του τελευταίου παιχνιδιού ΠΑΟ-BAC θα πρέπει να ειπωθούν μερικές ψύχραιμα κουβέντες: κατ' αρχάς "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση" δεδομένου ότι το BAC υπό τις τεχνικές οδηγίες του ίδιου προσώπου τα τελευταία τρία χρόνια έχει πάρει το scalp των προπονητών του ΠΑΟ !!! αυτό μόνον "ομιλεί" από μόνον του για την ποιότητα στις επιλογές των διοικητικών ιθυνόντων, την επάρκεια των γνώσεων τους, την ικανότητα στο coaching, την πληρότητα και ένταση των προπονήσεων, την μεθοδολογία στην κατασκοπία των αντιπάλων και τέλος και κυρίως στην στελέχωση των ομάδων και τα κριτήρια που τίθενται !!! όταν τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι επί πληρέστερων "θεωρητικά" ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας τότε οι νίκες είναι πιο σημαντικές και ο προβληματισμός και η περισυλλογή του ηττημένου θα πρέπει να είναι βαθύτερα.

Προφανές και αληθές είναι μεν ότι το average επίπεδο των παικτών δεν είναι υψηλό όμως τα παιχνίδια της σειράς αυτής είχαν μια άγρια ομορφιά που ικανοποίησε το κοινό που τα παρακολούθησε.

Κατόπιν τούτων το ερώτημα που κυριαρχεί είναι "η περσινή ιστορία μπορεί να επαναληφθεί?" στο παιχνίδι του τελικού ΔΟΥΚΑΣ- BAC? Εκτιμώ ότι το άγχος είναι με το φαβορί δηλ. με το ΔΟΥΚΑ ... όμως όπως λέγεται συχνά in the paint πολλά ενδιαφέροντα μπορούν να συμβούν .... οψόμεθα την προσεχή Τρίτη !!!
ak11596
ΔΟΥΚΑΣ-BAC 43-27 ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ak11596
QUOTE (ak11596 @ Apr 4 2017, 21:51 ) *
ΔΟΥΚΑΣ-BAC 43-27 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

68-56 6'00" πριν το τελος
Gkos
Το τελικο θα μας το γραψει κανεις ή θα μεινουμε με την αγωνια ;;;😂😂😂
airmaik
Δουκας - Ακαδημια 80 - 65 τελικο
ak11596
QUOTE (Gkos @ Apr 4 2017, 23:15 ) *
Το τελικο θα μας το γραψει κανεις ή θα μεινουμε με την αγωνια ;;;😂😂😂

Sorry...νέος στην χρήση smartphone (!!!) είχα την εντύπωση ότι το έγραψα αλλά μάλλον δεν ...πάτησα το σωστό κουμπί...!!!
Gkos
Χαχαχα οκ.
Δεν θα μας γράψεις τίποτα εσυ(ως το σημείο που έκατσες) ή κανας συμφορουμίτης για την αναμέτρηση ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.