Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τα Καμμένα Ταλέντα της Εθνικής
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
asxetos
QUOTE(Anaz @ Aug 30 2006, 05:35 AM) *
Για τον Ντικουδη θα συμφωνήσω!Οταν τον ειχα πρωτοδει με την Αεκ ειχα παθει την πλακα μου,μ'αρεσε υπερβολικα κ πιστευα οτι θα γινει παιχταρας,αλλα τον βλεπω κ τωρα με την Εθνικη κ ειναι μια soft μετριοτητα..
Με αφορμη αυτο που ανεφερε ο Ντιζυ με τον Φωτση,ρε παιδια εμενα κ αυτος ο Σπανουλης μου φαινεται υπερβολικα ανεκφραστος κ "ξενερωτος"!Δεν εχει το αγελαδισιο,ούε ειναι χαζος αλλα πολυ ανεκφραστος!Περσυ καναμε την ανατροπη με την Γαλλια,ολοι ειχαν τρελαθει κ χοροπηδουσαν κ αυτος φαινοταν χαμενοςΙσα που σηκωσε την γροθια του κ κατα τ'αλλα παλι στον κοσμο του..


Αυτό δεν είναι κακό. Απλώς είπα και προηγουμένως επειδή δεν έχει αυτό το κλασικό στυλ του ελληνάρα κάποιοι τον παρεξηγούν.
thrylos7
QUOTE
Ενας παιχτης για τον οποιο ειχα παραπανω προσδοκιες ειναι ο Ντικουδης.Τον θυμαστε τα δυο πρωτα χρονια στην ΑΕΚ?

Τον πρώτο του χρόνο στην ΑΕΚ ήταν τόσο κακός που είχε αναγκάσει το Τρίποντο να τον αναφέρει ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές της χρονιάς... biggrin.gif

QUOTE
μ'αρεσε υπερβολικα κ πιστευα οτι θα γινει παιχταρας,αλλα τον βλεπω κ τωρα με την Εθνικη κ ειναι μια soft μετριοτητα

Μην τον κρίνεις μόνο από την Εθνική.. πέρσι είχε πολύ καλή χρονιά στην Ισπανία..
Billubs
[quote name='thrylos7' date='Aug 31 2006, 02:19 AM' post='33206']
Τον πρώτο του χρόνο στην ΑΕΚ ήταν τόσο κακός που είχε αναγκάσει το Τρίποντο να τον αναφέρει ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές της χρονιάς... biggrin.gif


Πωπω! Φοβερη παρατηρηση!! Οκ, ακυρη η πρωτη χρονια. Απο 1999-2000 αρχισε να μετρας τοτε.
Αμφιβαλλω παντως αν το τριποντο προλαβε να κρινει ,ενα παιδι 20 ετων που παει σε μια απο τις καλυτερες ελληνικες ομαδες, ως αποτυχημενο σε μια σεζον.
jokey
O Ντικούδης με τίποτα δεν είναι soft. Πολύ πιο σκληρός και από Τσαρτσαρή και από Βασιλόπουλο (4άρι πλέον?) και γενικά καλύτερός τους. Αν είναι πιο soft από παλιότερα είναι γιατί έχει μάθει να παίζει και με το μυαλό του και με τη πάσα του (όση διαθέτει) πλέον. Το χειμώνα κράταγε τη Βαλένθια μόνος του με αρκετές 20άρες.
thrylos7
QUOTE
Αμφιβαλλω παντως αν το τριποντο προλαβε να κρινει ,ενα παιδι 20 ετων που παει σε μια απο τις καλυτερες ελληνικες ομαδες, ως αποτυχημενο σε μια σεζον.


Ήταν από τα αφιερώματα του στυλ "ο καλός ο κακός και ο άσχημος" γενικά για πολλούς παίκτες...
Έχοντας κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα στην Α2 την προηγούμενη χρονιά ίσως είχε δημιουργηθεί κάποιος ντόρος... Τα στατιστικά του ήταν πολύ φτωχά.. Ίσως και λόγω χρόνου.
Πάντως, μην αμφιβάλλεις καθόλου... Δεν είναι κάτι που το θυμάμαι από τότε... Δεν έχει 15 μέρες που το είδα...
Ως αποτυχημένο δεν ξέρω.. ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές, ναι!
xxx-4711
βασικα ο ντικουδης στην πρωτη του χρονια στην ΑΕΚ εμενε εκτος δεκαδας. ας ειναι καλα ο καλαφατακης. επρεπε να ερθει ο πολιτης για να παρει χρονο συμμετοχης. στον τριποντο μαλλον δυσκολευτηκαν να εκτιμησουν το ταλεντο του μια και δεν ηταν μελος των μικρων εθνικων ομαδων οπως οι συνομιληκοι του σουλης η δεσπος που εκαναν φοβερη καριερα.
sarounas
είδα σήμερα ΑΕΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ και θέλω να πω για τον Ταπούτο, αλλά καλύτερα να μην αμοίξω νέο τόπικ smile.gif

λοιπόν
Παντα το έλεγα, ότι ο Ταπούτος δεν είναι στην κατηγορία των παικτών που έχουν πρόβλημα μυαλού, αυτό φάνηκε και σήμερα, που λειτουργούσε πολύ καλά στις αλλαγές και στα σκριν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Αυτό που του έλειπε πάντα ήταν η συγκέντρωση, κάτι που επίσης σήμερα είχε σε μεγάλο βαθμό αλλά και η διάθεση, νόμιζω τα νεύρα και ο τσαμπουκάς που είχε στο ματς έδειξαν ότι είχε και απ’ αυτή!
Να υποθέσω ότι οι εποχές της απόλυτης τεμπελιάς και της αδιαφορίας πέρασαν ανεπιστρεπτή;
Άντε αγόρι μου, ξεκίνα επιτέλους 24 είσαι ακόμη, γιατί εγώ τουλάχιστον ποτέ μου δεν έχω δει όχι έλληνα αλλά Ευρωπαίο παίχτη να κάνει αυτά που έκανε στην Νήαρ Ηστ όταν ήταν πιτσιρίκος περίπου το 2000, θα μου πείτε για τον Διαμαντόπουλο και τον Παπανικολάου παλιά στον Σπόρτιγκ, αλλά αυτός όχι μόνο ήταν πολύ καλύτερος αλλά σε αντίθεση με το «Κιτσάκι» μπορεί να παίξει και άμυνα, ή στην Ευρώπη για ανδρικό επίπεδο μιλάω πάντα, μόνο ο Σαμπόνις και ο Πέτροβιτς πολύ παλιά και πιο σύντομα ο φοβερός και τρομερός Κροάτης Γιόζιπ Σέζαρ που δυστυχώς πήγε χαμένος εξαιτίας του πολύ κακού του χαρακτήρα όπως λέγεται, άντε και ο Ρούντι Φερνάντεζ είχαν παρόμοιες σεζόν, αφού οι Κιριλένκο, Ντανίλοβιτς, Κούκοτς, Ράτζα, Νοβίτσκι, Γκασόλ, αλλά και ο Πέτζα (εδώ δεν θυμάμαι καλά, το 77 δεν είναι γενηθής ο Πέτζαwink.gif αλλά και τόσοι άλλοι, συνήθως πιάναν πρώτα τα 20 και μετά αναλαμβάναν δράση

Ακούστηκα πολύ ιερόσυλος έτσι; όπως και να ‘χει όμως εκείνα που έκανε στα 18 του ήταν εξωπραγματικά!
greece4
«Κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο ηλίθιος είμαι»
http://www.sportime.gr/xst/basket_inside.a...rticle_id=30609

http://www.sportime.gr/xst/arthrografia_in...article_id=1732

μακαρι να τα εννοει!
sarounas
QUOTE(greece4 @ Oct 4 2006, 02:16 PM) *
«Κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο ηλίθιος είμαι»
http://www.sportime.gr/xst/basket_inside.a...rticle_id=30609

http://www.sportime.gr/xst/arthrografia_in...article_id=1732

μακαρι να τα εννοει!


"Έβλεπα τα ματς της Εθνικής και έλεγα στον εαυτό μου: "Μαλάκα Ταπούτο! Αντί να είσαι εκεί, κάθεσαι στον καναπέ σου και ξύνεσαι. Ηλίθιε Ταπούτο!. Πόσο βλάκας ήσουν όλα αυτά τα χρόνια-"

Έλα παναγία μου, πότε τα 'πε αυτά ο Ταπούτος; blink.gif
petrosfm
ελα ομως που ο ταπουτος δεν πηγε πουθενα αλλα ακομα συζητιεται. Μπραβο ταπουτο παιζεις χαλια αλλα ακομα σε θυμουνται και σου δημοσιουουν αρθρο λες και εισαι ο Σοφο icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Αυτό το "παίζεις χάλια" ασφαλώς δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα όπως μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια...
NBAholic
Αυτές τις δηλώσεις έχει καμιά 10ριά μέρες που τις έκανε. Κι όντως, κάθε άλλο παρά χάλια παίζει αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω σε τι επίπεδα μπορεί να φτάσει παίζοντας σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, αλλά ας μην τον κρίνουμε ακόμα σαν κάποιο 32χρονο χαμένο ταλέντο.
Και τώρα που το σκέφτομαι, καλά θα κάνουν στην Α1 να θεσπίσουν κάποιο χρηματικό έπαθλο για τον πιο βελτιωμένο παίχτη της χρονιάς και μακάρι ο Ταπούτος να είναι απ'τους βασικούς υποψηφίους.
Anaz
Oταν βλεπει τον Σπανουλη κ τον Ζηση να πρωταγωνιστουν στην Εθνικη κ σε πολυ μεγαλους συλλογους κ αυτος να'ναι στα αζητητα,τι αλλο θα σκεφτοταν..?? Το θεμα ειναι οτι απ'την σκεψη στην πραξη υπαρχει μια (μεγαλη) αποσταση!! Για να δουμε αν θα τα καταφερει..
womanplayer
Ταπούτος: Έχω βάλει μυαλό...

8/10/2006 18:53

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος, ο Χρήστος Ταπούτος μιλώντας στο Sportime.gr είχε ασκήσει ιδιαίτερα σκληρή κριτική στον εαυτό του. Και συνεχίζει να το κάνει... «Έχω βάλει μυαλό», είπε ο φόργουορντ της Ένωσης, που μεταξύ άλλων μίλησε για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο, αλλά και για τον «θεριακλή», Πολ Μακ Φέρσον.


Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site του Δικεφάλου...

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, είπε:

«Γενικά, τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι τα περίμενα. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε σκληρά. Αν παραμείνουμε προσηλωμένοι και είμαστε προσεκτικοί αποφεύγοντας του τραυματισμούς (γιατί τα πάντα παίζουν ρόλο), νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον και πως θα έχουμε εξαιρετική πορεία. Επειδή η φετινή χρονιά είναι λίγο μυστήρια δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβείς στόχους αλλά να είναι δεδομένο πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους εαυτούς μας, το όνομα της ΑΕΚ και τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας».

Για την προσωπική του... ανάσταση και την αλλαγή θέσης (από «3» σε «4») από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τόνισε:

«Θεωρώ πως μετά απ’ όλα αυτά που πέρασα στο διάστημα της απουσίας μου από την ΑΕΚ έχω βάλει μυαλό. Συνειδητοποίησα πολλά πράγματα τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το είχα ξαναπεί και το ξαναλέω πως επιστρέφοντας στην ΑΕΚ αισθάνομαι πως γύρισα σπίτι μου. Όσο για την αλλαγή θέσης στη αρχή είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής δείχνω να ανταποκρίνομαι. Φαίνεται πως μου ταιριάζει η θέση του πάουερ φόργουορντ...».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην πρώτη αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος, σχολίασε:

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι. Αυτό μας απασχολεί. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα όπου πέρσι κατάφερε να κερδίσουν ελάχιστες ομάδες. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα. Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε... Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αγωνιστούμε με πάθος και να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Αν τα κάνουμε όλα αυτά πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα...».

Για τον Πολ ΜακΦέρσον, η καριέρα του οποίου στην ΑΕΚ τελείωσε νωρίς, σημείωσε:

«Η βοήθειά του σε πολλούς τομείς ήταν πολύτιμη. Θα πρέπει όλα τα παιδιά να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να καλύψουμε αποτελεσματικά το κενό του. Ό,τι μας πει ο κόουτς...».

Για τον έτερο Αμερικάνο της ομάδας, Μπρεντ Σκοτ, είπε:

«Την αξία του δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Πράγματι στα δύο πρώτα ματς δεν μας βοήθησε όσο θα μπορούσε, ωστόσο είναι λογικό καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και όπως όλοι μας βρίσκεται λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Νομίζω πως σε μία με δύο εβδομάδες θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο».

απο site sportime.gr
suspect
Ωραιο τοπικ!


κατα τη γνωμη μου λεπον που μπορει να ειναι και λαθος:

υπαρχουν 4 κατηγοριων παικτες

1. οι παικτες που συμφωνα με το ταλεντο τους χαραμιστηκαν, τα παρατησαν, δεν τους αρεσε η προπονηση, τον επαιζαν πειτε το οπως θελετε.

2. υπαρχουν οι παικτες που ναι μεν εκαναν καριερα ( μικρη-μεγαλη) αλλα κατωτερη του αναμενομενου και κατωτερη των προσδοκιων οταν ξεκινησαν

3. υπαρχουν παικτες που δουλεψαν πολυ σκληρα και παρα το ολιγον του ταλεντου τους καταφεραν αρκετα πραγματα

4. και φυσικα αυτοι που οτι περιμεναμε ολοι βγηκε. οι καλοι καλοι και οι μαπα μαπα. Οι μαπα βεβαια δεν ειναι το θεμα μας. smile.gif


ενδεικτικα:

1. Γαλακτερος - Μυριουνης - Ταπουτος - Οικονομου - Παπανικολαου - Αγγελιδης - Διαμαντοπουλος -

2. Χριστοδουλου - Ρεντζιας - Φωτσης - Παπαδοπουλος

3. Χατζηβρεττας - Σιγαλας - Αλβερτης

4. Ζησης - Σπανουλης - Κακιουζης - Διαμαντιδης - Παπαλουκας


υγ. Ο Τσακαλιδης δεν ειναι Ελληνας. Ονομαζεται Λεντκοβ και ειναι Ρωσος.
TRUE TO THE GAME
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Μ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΕΦΗΒΟΣ Κ ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΠΙ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 3ΠΟΝΤΩΝ ΤΟ 2001.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Π ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΕΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α1!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ!!! sad.gif
Roy James Tarpley
Θα διαφωνήσω λίγο με μερικούς από εσας (με όλο τον σεβασμό βεβαίως)

Η ερώτηση είναι: Ποιός πιστέυετε οτι είναι ο παίκτης απο τα ταλέντα της εθνικής που ποτέ δεν ανέπτυξε το ταλέντο του!

Φώτσης: Ναι μεν απέτυχε στο ΝΒΑ, όμως κάνει αξιόλογη καριέρα. Μπορούσε και να γίνει καλύτερος, όμως μάλλον δεν δουλεύει ιδιαίτερα. Το πόσο παραπάνω μπορούσε να αναπτύξει το ταλέντο του είναι σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Ταπούτος: Προσόντα και τραυματισμοί. Ακόμη σε μικρή ηλικία, φέτος στην ΑΕΚ έχει επανέλθει λίγο. Όχι ακόμη αποτυχημένος (προς θεού).

Γαλακτερός: Μάλλον από συγκυρίες αναδείχθηκε σε ταλέντο (εποχές Αμύντα κλπ). Σίγουρα δεν δούλεψε και μετά το έριξε στην κουλτούρα. Από όσους έχουν φορέσει το εθνόσημο, σίγουρα είναι από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Και μιλάμε για άνθρωπο με μπασκετικά προσόντα, όχι Χρήστος Τσέκος (κορμί και ξύλο μόνο)

Τσακαλίδης: Καταρχήν δεν υπάρχουν αμφιβολίες πως πρόκειται για τον Ivan Ledkov, Ρώσος με έφεση στη βότκα (δεν ξέρω αν στο ΝΒΑ τον έχουν στρώσει). Για το κορμί του και το μπάσκετ που ήξερε στα 20 του, πάλι καλά αυτό που παίζει τώρα. Από την εθνική κόπηκε - τον κόψανε, ίσως και να κληθεί ξανά. Κάνει μόνο για βοηθητικός. Θεωρώ πως παίζει πάνω από τα standards του ταλέντου του.

Ρεντζιας: Μόνο αποτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Παιδί από επαρχία, πήγε ΠΑΟΚ μετά Μπαρτσελόνα. Καριέρα σε Ευρώπη και ΝΒΑ (όταν λέμε καριέρα εννοούμε οικονομική ---> στους sixers ακόμη το φυσάνε και δεν το κρυώνουνε το 1 εκ. δολλάρια που τσέπωσε ο Θύμιος!) Προσωπικά περίμενα να είναι ο επόμενος μεγάλος ηγέτης της εθνικής. Αυτό μας είχε δείξει με τους Παίδες και Εφήβους.

Γενικότερα: Βλέπω κάποιους ιερόσυλους να ψελλίζουν το όνομα του Μυριούνη και του Φάνη. Αυτοί οι 2 παίκτες γνωρίζουν πολλά καντάρια μπάσκετ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ταλέντο τους, αλλά δεν αξίζουν τέτοιας συμπεριφοράς.

Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις για μένα προσωπικά είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος έκανε απίθανα πράγματα στο γήπεδο (ορισμός all around player) αλλά από τότε που έβαλε την υπογραφή σε εκείνο το συμφωνητικό της Κίντερ δεν ξανάπαιξε μπάσκετ. Και στον Παναθηναικό που είναι, ώρες ώρες τον βλέπω στην άκρη του πάγκου είτε με φόρμα είτε με πολιτικά και σκέφτομαι "Καλά τι μπορεί να σκέφτεται"...
Air Kef
Xαιρομαι που ξεθάφτηκε το τοπικ. wink.gif

Καταρχην suspect (ναι,τον Οκτωβρη το ειπες!) ο μονος που εχεις (νομιζω) κατατάξει λαθος ειναι ο Χατζηβρέττας ο οποίος ειχε παρα πολυ ταλέντο,αλλα με πολυ δουλεια(προς αλλη κατεύθυνση) εγινε αυτο που ειναι σημερα..

Επισης..

Μηπως την θέση του Φώτση πρεπει να την παρει ενας αλλος του 82,ο Διαμαντοπουλος;
Das Kapital
Χρηστος Ταπουτος σχετο καρβουνο
kostasvc15
Εμενα ο Ταπουτος μου αρεσει σαν παιχτης.Καποτε ηταν και στα σκουτινγκ ρεπορτ του ΝΒΑ.
dimitris18
Krima o Tapoutos




o fotsis einai paixtaras
morfi
QUOTE
Τα Καμμένα Ταλέντα της Εθνικής

TΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ! ΤΟ ΚΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΟ Μ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ #@#$&*&()&$$@
hellenic
Gia ton Xatzivretta ontos prepi kai ego na po oti olo stil paixtis pigaine na ginei kai allo egine telika!Ksekinise os scorer me meso oro 20pontoys kai egine amintikos!
Kameno theoro omos kai ton Kommato poy exei plousio talento omos ftoxo xaraktira!
berry the truth
για να βάλουμε φωτια στο τόπικ όπως λέει και ο τίτλος του

παραθέτω ονόματα για συζήτηση
διαμαντόπουλος-γκαγκαουδάκης-πέττας-χάρης μαρκόπουλος-ρεντζιάς-γιαννούλης-
Gravedigger
QUOTE(berry the truth @ May 22 2007, 06:11 PM) *
για να βάλουμε φωτια στο τόπικ όπως λέει και ο τίτλος του

παραθέτω ονόματα για συζήτηση
διαμαντόπουλος-γκαγκαουδάκης-πέττας-χάρης μαρκόπουλος-ρεντζιάς-γιαννούλης-

Πότε θεωρούνταν ταλέντα ο Γκαγκαουδάκης,ο Πέττας,ο Μαρκόπουλος κ ο Γιαννούλης???Αν κάνω λάθος διόρθωσε με!
nikefalin
QUOTE(Gravedigger @ May 22 2007, 09:22 PM) *
Πότε θεωρούνταν ταλέντα ο Γκαγκαουδάκης,ο Πέττας,ο Μαρκόπουλος κ ο Γιαννούλης???Αν κάνω λάθος διόρθωσε με!

Στην τρυφερή ηλικία των 18,19..
panos75
QUOTE
χάρης μαρκόπουλος


Έλεος!!! 68.gif

Το παλικάρι κόντεψε να πεθάνει. Τυχερός είναι που μπορεί και περπατάει ακόμη.
Reggie_
Tι λέμε ρε παιδιά..Ξεχάσατε το πραγματικά μεγαλύτερο -ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ταλέντο....
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ....
man10
QUOTE(Reggie_ @ May 22 2007, 07:21 PM) *
Tι λέμε ρε παιδιά..Ξεχάσατε το πραγματικά μεγαλύτερο -ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ταλέντο....
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ....

Ισως,αλλα εγω θα περιμενω ενα δυο χρονακια ακομη και μετα αν εξακολουθει να ειναι ο ιδιος ξεροκεφαλος αν και σουπερ υπερβολικα ταλαντουχος παικτης,τοτε θα τον βαλω πρωτο στη λιστα. Επειδη ομως ειναι νωρις ακομη,just wait.
Silver8
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!! 68.gif
soz
Θα έβαζα ταπούτο κ εγω,αλλά τελικά έβαλα τον φώτση.

Όχι επειδή κάηκε,μια χαρά παίκτης είναι άλλωτε,αλλά επειδή αν πετύχαινε το 100% αυτών που μπορούσε (και αν δεν είχε σκατά στο κεφάλι του αντι για μυαλό),θα ήταν αυτή τη στιγμή στους 2-3 κορυφαίους ευρωπαίους παίκτες στον κόσμο.
Bell
QUOTE(Reggie_ @ May 22 2007, 07:21 PM) *
Tι λέμε ρε παιδιά..Ξεχάσατε το πραγματικά μεγαλύτερο -ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ταλέντο....
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ....


sumfwnw apoluta...den uparxei paiktis san kai ayton stin eurwpi kai tha borouse apo twra na eixe kataferei polla..den paizei rolo i ilikia..
womanplayer
QUOTE(BubyDudy @ Aug 11 2006, 04:20 PM) *
Γαλακτερό ούτε εγώ θυμάμαι. Σίγουρα είχα πετύχει παιχνίδια του αλλά δε μπορώ να έχω άποψη. Ο Ταπούτος είναι by far ο πιο "αδικημένος" από τους υπόλοιπους. Αλλά να ρωτήσω το άλλο, ο Πελεκάνος δεν είχε συμμετοχές με Εθνικές;

Ο Ταπουτος δεν ειναι αδικημενος , μονος του αδικησε τον εαυτο του... αυτος χαραμισε το ταλεντο του ... οποιος δεν εχει μυαλο αυτα παθαινει και μαλλον στο ιδιο δρομο βαδιζει και ο Σχορτσιανιτης, δυστυχως ο Σοφο φετος ειναι τραγικος αχ αυτο το μυαλο .... κριμα κριμα κριμα
MERLIN10
πιστευω οτι το πιο αδικεμενο ταλεντο απο ολα ειναι ενασ ο γκαραγκουτης για μενα δηλαδη μπουρεσε να παιξει σε ακομα πιο υψυλο επιπεδο με μεγαλυτερη διαρκεια αλλα ειχε τραυματισμουσ!!!!!!!!!!!
hagi
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα ο Καράγκουτης..Σίγουρα όμως ήταν ένας πολύ καλός παίχτης που έπαιζε και έξυπνα..
Air Kef
Νομίζω δν εχει καμία λογική να υπάρχει το ονομα του Φώτση σε αυτο το τοπικ μετά τα δύο τελευταία χρονια.

ΕΙΝΑΙ ενα απο τα κορυφαια φόργουορντ της Ευρώπης.Επειδη δν ειναι το καλύτερο δηλαδή ειναι αποτυχημένος;
hagi
Συμφωνώ απολύτως..Ο Φώτσης δεν είναι καμμένο ταλέντο..Είναι κόμη ταλέντο και πολύ καλός ενεργός πάιχτης της Εθνικής ομάδας..
man10
QUOTE(Bell @ May 23 2007, 11:02 AM) *
den paizei rolo i ilikia..

Παιζει και μεγαλο ρολο κιολας.Ο Σχορτσιανιτης ΑΝ συνεχισει ετσι θα ειναι καμενο ταλεντο 68.gif ,δεν μπορουμε να τον χαρακτηρισουμε απο τα 21.Οπως ειπα και πριν σε δυο χρονακια θα εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη για τον Σοφο.
enypnio
paidia 1.7 ek euro exei protasi gia simvolaio o Fotsis posa na parei diladi ... gia na min einai kammeno
soz
Απλά βλέπω τον Νοβίτσκι MVP στο NBA και σκέφτομαι πόσο καλύτερος ήταν ο φώτσης στα 17 του.Και μελαγχολώ...
thrylos7
Κι εγώ ήμουν καλύτερος του Ρόντμαν, στα 15 μας... rolleyes.gif tongue.gif
Air Kef
Ότι δν εγινε 100% αυτος που μπορούσε, ειναι αλλο ομως απο το οτι ειναι καμμενος. smile.gif
saniboy
Διαβαζα τις κριτικες για Σοφο.Αρχικα να συμφωνησω οτι δεν υπαρχει παιχτης με τα προσοντα του στην Ευρωπη.Απιστευτα δυνατος,και ανικητος με προσωπο στο καλαθι.Αυτο που με προβληματιζε και συνεχιζει να με προβληματιζει για αυτο το παιχτη ειναι οτι δεν εχει εγωισμο.Τον μεγαλο παιχτη περα απο το ταλεντο ,την προσωπικοτητα,την προπονηση,τον κανει και ο εγωισμος.Δεν ειναι δυνατον να εισαι σε τετοιο επιπεδο να ακους αυτα που ακους και να μην νοιωθεις την αναγκη να τους διαψευσεις ολους ,να τα δωσεις ολα σε προπονηση και αγωνες.Δεν ειναι μονο θεμα προπονητη η' ελλειψης επαγγελματισμου και σωστης νοοτροπιας απο τον ιδιο τον παιχτη.Μερα με τη μερα φαινεται οτι ειναι ελλειψη εγωισμου και ελλειψη κινητρου αδικαιολογητη.Ολους αυτους τους μηνες βλεπουμε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εβγαλε το ελληνικο μπασκετ να καιγεται και μεχρις στιγμης φαινεται να μην υπαρχει γυρισμος! sad.gif
epo_Arse
το γαλακτερο τον θυμαμαι βασικο στο πρωινο καφε παντως και σε κατι παρομοια. μονο εκει επαιζε καλα...overated εκει που δεν παει αλλο
geosider
QUOTE(epo_Arse @ Aug 16 2007, 08:32 ) *
το γαλακτερο τον θυμαμαι βασικο στο πρωινο καφε παντως και σε κατι παρομοια. μονο εκει επαιζε καλα...overated εκει που δεν παει αλλο

μάλλον δεν θυμάσαι καλά, στην άεκ και την εθνική τον θυμάσαι καθόλου;
Green Warrior
Τον Γαλακτερό εν μέρει τον φάγανε οι σοβαροί τραυματισμοί που όντως είχε και εν μερει η εμπολκή του σε όλο αυτό τον εσμό του lifestyle (Κορομηλά και σια...). Μεγάλη μαλακία να σταματήσει στα 30 του για να παντρευτεί την πατσαβούρα...
epo_Arse
ενταξει, μπηκε σε μια μεταβατικη περιοδο που εψαχναν ολοι το νεο γκαλη-γιαννακη ή κατι παρομοιο. Επαιξε 2-3 περιοδους καλα και μετα τον πηρε απο κατω.
Andrew19
Παιδιά ο Γαλακτερός είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με τα οστά (κάτι σαν καρκίνος, δεν θυμάμαι και ακριβώς μια και έχουν περάσει 10+ χρόνια). Αλλά και τότε πιστεύω ότι ήταν πολύ υπερτιμημένος για την πραγματική αξία του.
captain charisma
ο ρεντζιας ηταν η μεγαλυτερη πατατα του ελληνικου μπασκετ.που ηταν ο κυριαρχος σεντερ του 95?απο το παοκ και μετα ακολουθησε φθινουσα πορεια.επισης το καλο ηταν οτι πηγε σε καλες ομαδες και υπεγραψε παχηλα συμβολαια και επαναπαφτηκε.επισσης και ο ταπουτος την ιδια πορεια με ρετζια θα ακολουθησει απο οτι φαινεται
chinaski
Παιδες ο Γαλακτερος ηταν μεγαλο ταλεντο. Ειδικα με διδυμο στην Αεκ με Παταβουκα ηταν φωτια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.