QUOTE (john wick @ Dec 14 2017, 14:46 )

green sky
Η διαφωνια μου μαζι σου οσον αφορα τον KG ,συνισταται στα εξης σημεια...
Ναι,ακομα κ 9' να παιζει καποιος , σε καθε παιχνιδι πρεπει να μπαινει μεσα κ να δινει κ την ψυχη του...Ο εν λογω ειναι σαν κοιμοταν στον παγκο,ακουγοντας μουσικη απο τα ακουστικα του κ ξαφνικα καποιος του φωναξε
εεεε Keny μπες ,η σειρα σου.. Ο επομενος καλυτερος μετα απο αυτον δεν κοστιζει 1 κ 1.5 εκατομμυριο.Υπαρχουν δεκαδες καλυτεροι κ στα ιδια λεφτα κ με λιγα παραπανω. Σαφως κ οτι πληρωσεις παιρνεις ,θυμισε μου ομως ποτε βρηκαμε τελευταια φορα λαυρακι τυπου Khem Birch;
Δεν νοειται επαγγελματιας παικτης 2η χρονια κ να χανεται στην αμυνα...αυτο μου δειχνει οτι εχει πολυ χαμηλο μπασκετικο i.q ,θα μου πεις κ ο Θανασοκουμπο της ιδια συνωμοταξιας ειναι,ναι αλλα αυτος δινει ολο του το ειναι ,ειτε παιζει 3' ειτε 13...
Λες οτι εχει παιχνιδι πανω απο τη στεφανη...ποιος;;; ο Keny;;;
http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=E2017Αν εισαι ικανοποιημενος με μ.ο 1 ριμπαουντ επιθετικο κ 1 μ.ο αμυντικο κ 0.4 ταπες ανα παιχνιδι,τι να πω......
Καλος ,χρυσος ,μπορει να ειναι γαμω τα παιδια στα αποδυτηρια ,ομως ο εν λογω δεν κανει για 2ο 4αρι στον Παναθηναικο....
Καλε μου φιλε θα σου πω εγω που ειναι η διαφωνια μου μαζι σου.
Σε αλλο τοπικ γραφτηκαν καποια ονοματα που θα μπορουσαν να υπαρχουν στο ροστερ στην θεση του Γκαμπριελ και του καθε Γκαμπριελ.Ολοι αυτοι δεν παιζουν σε ενα club οπως ο Παναθηναικος.
Eκει που παιζουν δεν εχουν να αντιμετωπισουν ουτε την πιεση που υπαρχει στον Παναθηναικο και ουτε φορανε φανελα που εχει το βαρος της φανελας του Παναθηναικου.
Εαν ο Γκαμπριελ επαιζε στην Ζαλγκιρις και επαιρνε εικοσαλεπτα θα ειχε θα ειχε εβδομαδα παρα εβδομαδα νταμπλ-νταμπλ.
Αφου μου παραθετεις στατιστικα,εγω θα σου αντιπαραθεσω τα νουμερα που ειχε ο Κενι οταν επαιζε στην Καρσιγιασκα.
Εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους ? Αλλο ομως Καρσιγιασκα και αλλο Παναθηναικος.
Οπως επισης σου προτεινω να κοιταξεις τα νουμερα που ειχε περυσι ο Λεκα στην Ζαλγκιρις και αυτα που εχει στον Παναθηναικο.
Οπως γραφεις οτι δεν ειναι δυνατον για δυο ριμπαουντ ανα αγωνα να δινουν την πεντακοσαρα στον Γκαμπριελ εγω θα σου ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να δινουν την πεντακοσσαρα στον Λιθουανο για να δινει μιαμισι ασιστ ανα αγωνα.Θεωρω ομως οτι μια τετοια προσεγγιση θα ηταν αδικη για τον παιχτη.
Αλλο Ζαλγκιρις και αλλο Παναθηναικος.Αλλο το βαρος της φανελας,αλλη η πιεση,αλλος ο ανταγωνισμος και αλλοι οι χρονοι μεσα στο γηπεδο.
Εβλεπα προχθες τον αγωνα του Ερυθρου Αστερα με την Εφες και ο Φελντειν τα εγραφε απο παντου.
Μεχρι και η γυναικα μου σχολιασε τον Φελντειν και μου ελεγε κοιτα τον πως παιζει.
Τι να κανουμε ομως που οταν επαιζε σε εμας στο τελος του αγωνα ετρεμε το χερι του και το μυαλο του θολωνε λες και ειχε κατεβασει δυο μπουκαλια τζακ?
Επιμενω λοιπον οτι για να παρει παιχτη ο Παναθηναικος που να δινει παραπανω πραγματα απο αυτα του Γκαμπριελ ή θα πρεπει να τραβηξει κανα λαχειο ,πραγμα δυσκολο ή θα πρεπει να σκασει απο οχτω,εννια κατοσταρικα και πανω.