QUOTE (green_sky @ Jul 18 2016, 00:48 )
Απολυτα συμφωνος μαζι σου.
Απο κει και περα εγω θα το παω και λιγο πιο μακρυα για να υπαρξει και γενικοτερα μεγαλυτερο θεμα τριβης απο αυτο με τον Φελντειν.....
Δεν ειναι δυνατον μια ομαδα να πληρωνει 2 εκατομυρια σε ενα παικτη που εχει τσακωθει με το σουτ.Δεν γινεται μια ομαδα να δινει το 1/4-1/5 του μπατζετ της σε ενα παικτη που δεν σουταρει.Καλος χρυσος ο Νικ ,πολλες δουλειες μεσα στο γηπεδο ο Νικ,δημιουργος ο Νικ ,σκυλος στην αμυνα ο Νικ ,αλλα δεν σουταρει ο Νικ και την σημερον ημερα αν δεν σουταρεις υπαρχει θεμα.............
Η αξια του Καλαθη (μαζι με την υπεραξια λογω του οτι ειναι Ελληνας) ειναι βαρια βαρια μεχρι 1.1-1.2 το πολυ.Απο το 1.2 μεχρι τα 2 μυρια ειναι ενας καλος παιχτης ακομα στο ροστερ.Ελπιζω του χρονου που τελειωνει το συμβολαιο του να διορθωθει αυτη η κατασταση για να υπαρχει και μεγαλυτερη ισοροποια στην ομαδα γιατι αν συνεχιστει αυτο ο καθε παιχτης που κανει μια καλη χρονια θα εχει σαν συγκριση στο συμβολαιο του αυτα που παιρνει ο Καλαθης και θα σκεφτεται γιατι αυτος και οχι εγω.
Μην μπερδευουμε τα πραγματα, αλλο ο μυθος Διαμαντιδης και αλλο ο Καλαθης.Ο Διαμαντιδης οσα και να επαιρνε κανενας δεν μιλαγε πολυ απλα γιατι ειναι μυθος.
Ε ναι. Αν κόστιζε, 1.5 λέω εγώ, ο Καλάθης θα ήταν και πιο δίκαιο και σωτήριο για την ομάδα.
Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον γι αυτό.
Σίγουρα δεν είναι σκορινγκ γκαρντ και υστερεί στο μακρινό σουτ, αλλα και στη μπούκα λόγω αθλητικότητας, πράγμα που δεν βλέπω να το τονίζει κανείς και μάλλον είναι ακόμα πιο σοβαρό γιατί στο σουτ δεν είναι 0-10 ο άνθρωπος.
Υπάρχουν στοιχεία υπερβολής όταν τον λέμε άσουτο imo.
Το στάτους του παίκτη όταν ήρθε δεν επέτρεπε κάτι καλύτερο οικονομικά, ούτε θα γίνει κατι καλύτερο στην ανανέωση με όσα γίνονται απέναντι είναι πιο πιθανό να τον χάσουμε παρά να του μειώσουμε το συμβόλαιο. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Η μόνη πιθανότητα να ρίξει τη τιμή του είναι να πάει ακόμα χειρότερα φέτος στο σουτ
και να δεχτεί να έρθει ο Σλούκας του χρόνου...
+++
Κλαβέρ...
Έχω γράψει εδώ και καιρό ότι η Μπαρτσα έχει πληρώσει στον οσφπ 1μύριο για Παπανικολάου και ότι ο παίκτης είναι επιλογή Μπαρτζώκα. Ούτε έκπληξη είναι ούτε τίποτα. Μαγκιά τους, τα ακουμπήσανε, στο καλό και καλή επιτυχία.
Στην αγορά τώρα είναι και ο κοινοτικός Ντόελμαν, αλλα καμία σχέση με Κλαβέρ... Περπέρογλου ξεχάστε τον με Μπαρζώκα, αλλα και πάλι καμία σχέση. Άλλου τύπου παίκτης.
Πεδούλακη 3άρι με σουτ (και τα πάντα όλα) τώρα και 5άρι/ΜΑΠ και άσε τα πρωτοποριακά με τα 4άρια.
Με ένα μύριο ευρά απο του Κλαβέρ, σπάς το συμβόλαιο του Μίλλερ (Μπροσε) και φέρνεις κομένο ΜΑΠ απο ΝΒΑ ή όποιον αφήσει η Μπαρτσα αν υπάρχει το χρήμα, για 3ο ψηλό.
Αλλάζεις και τον Φελντίν με κοινοτικό άσσο και τέλος. Έκανες την δική σου ομάδα θα τα πας καλά θα σε προσκυνάμε και θα κοιμάσαι ήσυχος όποτε τραυματίζεται κάποιος.
Καλάθης, Βαν Ρόνσομ (για να νοιώθει καλά ο Τζέκιλ), Μποχωρίδης
Τζέιμς, Παππας
Μίλλερ (Μπροσε), Χαραλάμπης
Γκιστ, Σίνκλετον, Φώτσης
Μπουρούσης, Λαουάλ (Μπαρτσα)
+ τα λιμά για μπακ απ, Πατ, ΘΑντέτο, Σκορδίλης