Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
john wick
με τον hoopfellas μαθαίνουμε μπάσκετ....
http://www.hoopfellas.gr/el/2017/11/13/%cf...af%ce%b1%cf%82/
Hector
QUOTE (rankin @ Nov 12 2017, 00:13 ) *
στο χθεσινό παιχνίδι σαν Ολυμπιακός ξενέρωσα γιατι πραγματικά ειδα μια ομάδα, χαμηλότερου επιπέδου, να μη μπορεί να ανταγωνιστεί εναν πιο ταλαντούχο αντίπαλο.
Ηταν μάταιο αυτο που προσπαθούσε να κάνει ο Ολυμπιακός.
Προσπαθούσε με το χαμηλο ρυθμό, την άμυνα και το χαμηλό σκορ, να πάει το παιχνίδι στις 1-2 κατοχές ωστε να μπορεί να το κλέψει, δεν ειχε ομως την ικανότητα να το πετύχει.

Το παιχνίδι δεν το πήρε ο Παναθηναικός με την τακτική του μόνο. Το πήρε απο εναν συνδυασμό σωστής τακτικής και ικανότητας να υπηρετήσουν οι παίχτες την τακτική αυτή.
Ο Ολυμπιακός (και θα γίνω αιρετικός εδώ) κατάφερε χθες και πήρε περισσότερα απο όσα του αναλογούσαν.
Με το χαμηλό τεμπο κατάφερε και έχασε με μια τιμητικότατη διαφορά, σε σχέση με την πραγματική ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων.
Αν τυχών και αυτο το παιχνίδι ειχε πάει σε υψηλό ρυθμό, ο Ολυμπιακός θα το ειχε χάσει με 20 ποντους. Αυτη ηταν η διαφορά των δυο ομάδων.



Σπάνια γράφω εδώ μέσα, αλλά το κάνω τώρα μόνο και μόνο για να σου πω μπράβο για αυτό το εξαιρετικό post! Καθαρή ματιά, χωρίς οπαδικά γυαλιά. Όχι πως αυτό είναι σπάνιο από εσένα, αλλά όσο να'ναι, μετά από ήττα και χωρίς να χαϊδεύεις αυτιά, μετρά ακόμα περισσότερο. Άψογος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.