Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
MustGK
QUOTE (MaJesty23 @ Nov 10 2017, 22:56 ) *
Καλα δεν κάναμε διπλό στην Φενερ...τα ντέρμπι αιωνίων είναι ειδικών καταστάσεων και δεν αποτελούν κριτήριο βελτιώσης.


Και όμμως έκανες διπλό σε μία έδρα που πέρυσι είχε 11/14. Πόσες ομάδες νομίζεις ότι θα περάσουν από εκεί; Εχουμε θέματα. Εδικά στη θέση 5. Αλλά μερικοί είχαν ξεφύγει.


QUOTE (john wick @ Nov 10 2017, 22:58 ) *


icon_drunk.gif
rahxephon13
QUOTE (Stojako @ Nov 10 2017, 22:51 ) *
Δεν είναι το θέμα η ήττα, απλά παίζουμε άθλιο μπάσκετ. 51 στην Μπαρτσελόνα, 56 στον Άρη, 62 στον ΠΑΟ.

Γι'αυτο μιλάω για ντεφορμαρισμα, επίσης αυτό το ματς είναι παραπλανητικό γιατί είναι ειδικών συνθηκών, καμιά από τις δυο ομάδες δεν είναι έτοιμοι και οι δυο θέλουν δουλειά ειδικά εμείς το μόνο που έκανε η νίκη εκτός από τους δυο βαθμούς είναι ότι κερδίσαμε λίγο χρόνο να δουλέψουν χωρίς γκρίνια από δγ και οπαδούς, από βδομάδα με την διπλή αγωνιστική δεν θα με εκπλήξει αν επιστρέψουμε στις κακές εμφανισεις και στην μιζέρια.
whaler
Νομίζω εδώ είναι ένα καλό σημείο να χωριστεί ο καθένας στο thread του rolleyes.gif
MaJesty23
To milan tomic οε οε οε,είναι οτι πιο cult ...ειναι πιο cult και απο το να φωνάζαμε Βόβορα.Ο Tomic δεν κάνει....εαν έκανε θα είχε γινει!12 χρονια βοηθός πρέπει να ναι....
stefkorner
ειδικων συνθηκων και καταστασεων τα ματς αυτα !αποδειχθηκε και σημερα για τον Παναθηναικο,που ειναι σαν να παταει ενα κουμπι και αλλαζει εικονα οταν ειναι να παιξει στο σεφ! και παντα για τους ευνοητους λογους ..οι παικτες μας αυτοι βρισκονται στο πικ της συγκεντρωσης και της στοχοπροσηλωσης εκει!κατι που ειχαν στο 0 στο αμεσως προηγουμενο ματς και δεν αποκλειται να ξαναβρεθουν εκει στο αμεσως επομενο εκτος..!
οι προτεραιοτητες οσο αναφορα την ενισχυση δεν πρεπει να αλλαξουν και δεν νομιζω και να αλλαξουν !απλα λιγο σαν μπλεκεται το πραγμα οσο αναφορα τις αποδεσμευσεις και την σειρα που θα ακολουθησουν ,απο την στιγμη που εμφανιστηκε σημερα ο περσινος καλος Γκαμπριελ...
gerorge
Τρομερος ο Λεκα.ΤΟ μεγαλο λαθος ηταν του Σφαιροπουλου γιατι σε αντιθεση με ολους τους αλλους προπονητες δεν στοχευσε πανω του στην επιθεση με υπομονη για να μην δωσει το δικαιωμα στον Πασκουαλ να τον κρατησει τοση ωρα μεσα και να κανει ο,τι εκανε επιθετικα.Κατα τ'αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για τον Ολυμπιακο να επιστρεψει σιγα-σιγα ο Σπανουλης γιατι η επιθεση εχει ξεφουσκωσει τη τελευταια βδομαδα και δεν βλεπεται.
jonaldidhs
Εγω το λεω απτο καλοκαιρι..Τον Κεννυ Τζ τον θελω στην ομαδα..Μαρεσαν πολυ τα σχηματα με εναν ασσο και δυαρι εναν απτους Ριβερς-Λοτζο με θανασοκουμπο στο 3 και στο 4 και την τριαδα Κεννυ τζ-Γκιστ-Σινγκλετον..

Περιττος ειναι ο Ντενμον κατεμε..Καθως με Λοτζο-Ριβερς που πανε στο2 και Παπα που ειναι 2αρι δεν εχει ρολο και θεση στην ομαδα..Επισης Στο 3 εχεις Λοτζο-Ριβερς και Θανασοκουμπο ενω και ο Κεννυ Τζ παει εκει..Οποτε Ντενμον εξω και αλλαγη με ασσο θα πω εγω..
Quincy
QUOTE(gerorge @ Nov 10 2017, 21:02 ) *
Κατα τ'αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για τον Ολυμπιακο να επιστρεψει σιγα-σιγα ο Σπανουλης γιατι η επιθεση εχει ξεφουσκωσει τη τελευταια βδομαδα και δεν βλεπεται.


Χτες στην συνέντευξη του Σφαιρόπουλου όταν ρωτήθηκε απάντησε πως έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να γυρίσει ο Σπανούλης. Πράγμα ανησυχητικο
MustGK
QUOTE (MaJesty23 @ Nov 10 2017, 23:01 ) *
To milan tomic οε οε οε,είναι οτι πιο cult ...ειναι πιο cult και απο το να φωνάζαμε Βόβορα.Ο Tomic δεν κάνει....εαν έκανε θα είχε γινει!12 χρονια βοηθός πρέπει να ναι....


Καλά αυτό είναι το ανέκδοτο του αιώνα.....
rankin
QUOTE(το_καλύτερο_3d @ Nov 10 2017, 22:42 ) *
Αυτό που δεν καλύπτεται με τιποτα είναι ότι ο σφαιροπουλος δεν δειχνει να μαθαινει από τα λαθη του

Τι να μάθει ρε παιδιά? το πρόβλημα δεν ειναι τακτικό. το πρόβλημα ειναι η στελέχωση του ροστερ, το να μη στεναχωρήσουμε τα δικά μας παιδιά, το να μην ξοδέψουμε λιγα παραπάνω, το να διαλέγουμε με βάση την "τιμιότητα" παιχτες που "δεν γκρινιάζουν για το χρόνο συμμετοχής τους"
Τα ιδια και τα ιδια κάθε χρόνο
Πέρσι βγηκανε τα ρεπορτάζ και μας λέγανε για τους έλληνες και τον Μιλουτίνοφ που κλαίγανε και τους ξένους που ηταν αδιάφοροι και πήγαν σπιτι τους να φάνε μπέργκερ
Που ηταν οι κλαμένοι πάλι σήμερα;
Πουθενά.
Και ηταν πουθενά, γιατί ειναι μέτριοι παίχτες που με το στανιό έχουν πάρει θέση βασικού και αναντικατάστατου και οι ομάδα εχει τα δικά τους χάλια γιατί έχει ραφτεί κουστουμάκι για να τους χωρέσει.
Το πρόβλημα δεν ειναι ο Σφαιρόπουλος. Ο Σφαιρόπουλος ειναι εκεί που ειναι γιατί εχει αποδεχτεί να υπηρετεί αυτο το πλάνο.
Το οποιο πλάνο έχει υποδείξει η διοίκηση και οχι ο Σφαιρόπουλος.
Ο Σφαιρόπουλος βέβαια βολεύεται, γιατι με αυτό το πλάνο δε χρειάζεται να συγκρουστεί με παιχτες και να ρισκάρει τη δουλειά του.
Μόλις στραβώσει το πράγμα, τα φορτώνουμε στους κοπρίτες ξένους και ολα καλά.
Τους αλλάζουμε όλους και αν ξαναστραβώσει τα φορτώνουμε στους καινούριους και πάει λέγοντας

Δε μπορώ λοιπόν να κατηγορήσω ουτε τον Ρόμπερτς. Ο Ρομπερτς επιλέχθηκε για να μην τρώει χρόνο απο το Σπανούλη αλλά ουτε και απο τον Μάντζαρη, ειναι δηλαδή η αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή... Δικαίως ειναι παιχτης επιπέδου Ουοτερς.
Θα πάρεις τον Ουοναμέικερ για τα ρεπό του Μάντζαρη και του Σπανούλη; Όχι. Θα πάρεις εναν τιμιο και οικονομικό ρολιστα,
Τη λογική με την οποία χτίζεις μια ομάδα γυρω απο εναν 35χρονο αστέρα που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, και γύρω απο εναν μετριοτατο πλει μέικερ που δεν έχει αποδείξει ποτέ οτι μπορεί να ειναι κάτι περισσότερο απο μια αλλαγή, δε μπορώ να την καταλάβω και μάλλον δεν μπορεί να την καταλάβει κανείς σώφρων άνθρωπος.

Φταίει λοιπόν ο Σφαιρόπουλος;
Οχι κύριοι! Ο Σφαιρόπουλος δεν φταίει
Πείτε ποιος προπονητής θα σε αναλάβει και θα του πεις:
-κοιτα, η βασική σου πεντάδα θα ειναι Σπανουλης-Μαντζαρης-Παπανικολάου-Πρίντεζης -Μιλουτίνοφ
Όποιον άλλον πάρεις θα ειναι χειρότερος απο αυτούς, γιατί και καλύτερος να ειναι, λιγότερο θα παίζει.

Και με αυτά ως δεδομένα, θα σου κάνει ομαδάρα...

Το πρόβλημα ειναι η κουλτούρα των προέδρων, που αφου πρώτα ξόδεψαν ενα σορό λεφτά σε πατάτες τύπου Τσίλντρες, πηραν τα back 2 back ευρωπαικά και αυτό που κατάλαβαν ηταν οτι μπορείς να πάρεις ευρωπαικό με χαμηλο μπατζετ και βασικους το Μάντζαρη και τον Παπανικολάου και εκτοτε ακολουθούν ευλαβικά αυτό το μοτίβο.

Θα δεχτώ ως πρόβλημα τον Σφαιρόπουλο, αν φύγει, έρθει στην θέση του ο Χ κοουτς και μετά απο ενα μηνα μου φέρει στην ομάδα 2-3 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ να μπορούν να βάλουν ενα κωλοσουτ, ελεύθεροι απο τα 4 μέτρα
Και να τους βάζει να παίζουν αυτοί, και οποιος σέρνει το κουφάρι του να κάθεται στο παγκο παρέα με το Μπογρη και να κουνάει πετσέτες.

Αυτό ομως δεν πρόκειται να συμβεί γιατί η κουλτούρα της ομάδας ειναι αυτή που είδαμε και σημερα. Ειναι η ίδια που παλιότερα μας έβγαλε στο αφρό, πλέον ομως έχει αρχίσει και αποδεικνύεται προβληματική και παρωχημένη
stefkorner
QUOTE (gerorge @ Nov 11 2017, 06:02 ) *
Τρομερος ο Λεκα.ΤΟ μεγαλο λαθος ηταν του Σφαιροπουλου γιατι σε αντιθεση με ολους τους αλλους προπονητες δεν στοχευσε πανω του στην επιθεση με υπομονη για να μην δωσει το δικαιωμα στον Πασκουαλ να τον κρατησει τοση ωρα μεσα και να κανει ο,τι εκανε επιθετικα.


ο Λεκα παρατηρω οτι στις καλες του επιθετικα μερες γινεται μαχιμος και πισω !ενω ας πουμε με την αεκ που ηταν ανυπαρκτος δημιουργικα ηταν και η απολυτη τρυπα στην αμυνα και αυτος εδωσε ρυθμο στον μαικ γκριν !και παλι ομως ειναι να απορεις γ αυτο που λες οτι δεν επιχειρησε καν να στοχευσει πανω του !
Sence Of Defence
Κακή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν υπήρχε πλάνο, δεν δημιούργησε για την ομάδα κανένα playmaker, δεν είδαμε συστήματα, οι ξένοι δεν έδειξαν μπασκετικο ταλέντο. Τι παραπάνω έχει ο Ρόμπερτς από τον γκριν ο οποίος μας κράτησε ορθιους στους τελικούς περισυ. Ευθύνη του σφαιροπουλου. Τέλος οι δικαιολογίες με τους τραυματίες. Μα κωτσους τους πιάνουν εκεί στο λιμάνι και τους πουλάνε Fiat σε κουτί φερραρι;
xaris1986
Συμφωνω με rankin οταν ομως τα γραφουμε εγω και εκεινος εδω μεσα ειμαστε οι κακοι που ορισμενοι εχουν βαρεθοι να διαβαζουν να γκριζνιαζουν κλπ κλπ.το προβλημα ειναι ξεκαθαρο και δεν τακτικο αλλα η επιλογη των παιχτων που εγινε φετος.
MustGK
Σε σταθμό που ακούω πόνεσε σε πολλούς δημοσιογράφους αυτή η νίκη......
TAKIS7
QUOTE (MaJesty23 @ Nov 11 2017, 00:01 ) *
To milan tomic οε οε οε,είναι οτι πιο cult ...ειναι πιο cult και απο το να φωνάζαμε Βόβορα.Ο Tomic δεν κάνει....εαν έκανε θα είχε γινει!12 χρονια βοηθός πρέπει να ναι....

Ελπίζω να μην εισακουστούν. Υπάρχουν προπονητές στην αγορά που μπορούν να σχεδιάσουν κάτι στην επίθεση. Καλύτερο θα είναι από αυτά που παίζει ο Σφαιρόπουλος. Ο άνθρωπος είναι τραγικός. Και δεν το λέω τώρα. Από τους τελικούς του 2016 το λέω.
rahxephon13
Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω άλλα λίγο σεβασμό στην ομαδα και στους παίχτες που πήγαν τελικό ευρωλιγκας ΠΕΡΥΣΙ όχι πριν κάποια χρονιά ΠΕΡΥΣΙ, νομίζω ότι κάλο είναι να περιμένετε να επιστρέψει ο σπανουλης πριν αρχίσετε να βγάζετε συμπεράσματα κι αν δείξει ότι φέτος δεν μπορεί τότε κάνετε σχεδία για την επόμενη μέρα.
gerorge
QUOTE (stefkorner @ Nov 10 2017, 23:07 ) *
ο Λεκα παρατηρω οτι στις καλες του επιθετικα μερες γινεται μαχιμος και πισω !ενω ας πουμε με την αεκ που ηταν ανυπαρκτος δημιουργικα ηταν και η απολυτη τρυπα στην αμυνα και αυτος εδωσε ρυθμο στον μαικ γκριν !και παλι ομως ειναι να απορεις γ αυτο που λες οτι δεν επιχειρησε καν να στοχευσει πανω του !



Δεν ειναι θεμα διαθεσης η αμυνα του Λεκαβιτσιους.Το παιδι ειναι σκυλος ανεξαρτητως συνθηκων.Πως να το κανουμε ομως ειναι μικροσωμος και αρκετες φορες χανεται στα σκριν ενω στο ποστ δεν μπορει να αντιμετωπισει κανεναν.Δεν ειδα να το εκμεταλλευεται αυτο ο Σφαιροπουλος σε ικανοποιητικο βαθμο
rankin
QUOTE(xaris1986 @ Nov 10 2017, 23:09 ) *
Συμφωνω με rankin οταν ομως τα γραφουμε εγω και εκεινος εδω μεσα ειμαστε οι κακοι που ορισμενοι εχουν βαρεθοι να διαβαζουν να γκριζνιαζουν κλπ κλπ.το προβλημα ειναι ξεκαθαρο και δεν τακτικο αλλα η επιλογη των παιχτων που εγινε φετος.

Μα ποια τακτική και μπαρμπούτσαλα;
Αφου απο μόνος σου, επιλέγεις να έχεις επίπεδο ξένων χαμηλότερο απο αυτό των ελλήνων, για να μη στεναχωρηθούν τα παλικάρια.
Η επιλογή να ρίχνεις το επίπεδο σου ειναι συνειδητή, οταν διώχνεις τον Γκριν και φέρνεις στη θέση του εναν τύπο ο οποιος ειναι για το Ρέθυμνο.
Ή οταν παλαιότερα, έβλεπες οτι ο Χακετ ειναι ανώτερος του Μάντζαρη, αλλά τον άφηνες 15 λεπτά στο παρκέ και τον Μάντζαρη 25.
Ενω τώρα, βάζεις τον Ρομπερτς τα 15 λεπτάκια του και το παλικάρι ειναι ευτυχισμένο.
Θα γυρίσει και ο Σπανούλης και δε θα παίζει καθόλου και ουτε γάτα, ουτε ζημιά
everybody is happy

Στον Ολυμπιακό παίρνουν πλέον ξένους για να βγάλουν την υποχρέωση
Ο Ρομπερτς, ο Ουοτερς πέρσι, ο Ουιλτζερ τωρα,
και ο Τομπσον που ως σουτέρ εξακολουθεί να απογοητεύει και σήμερα απογοήτευσε με κάθε πιθανό τρόπο.


QUOTE(rahxephon13 @ Nov 10 2017, 23:18 ) *
Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω άλλα λίγο σεβασμό στην ομαδα και στους παίχτες που πήγαν τελικό ευρωλιγκας ΠΕΡΥΣΙ όχι πριν κάποια χρονιά ΠΕΡΥΣΙ, νομίζω ότι κάλο είναι να περιμένετε να επιστρέψει ο σπανουλης πριν αρχίσετε να βγάζετε συμπεράσματα κι αν δείξει ότι φέτος δεν μπορεί τότε κάνετε σχεδία για την επόμενη μέρα.

Κατανοητό
Ο Ολυμπιακός πήγε στο τελικό με το τρίποντο του Γκρίν
Και οποτε έλειπε ο Σπανούλης, ο Γκριν ηταν εκεί και πήρε παιχνίδια μόνος του.

Ξέρεις γιατί φέτος ο Ολυμπιακός δεν κράτησε τον Γκριν και πήρε τον κανένα στη θέση του;
Γιατί κάποτε, η ιεραρχία στην ομάδα είχε εναν
Μετά μπήκε και δεύτερος (Πρίντεζης)
Φέτος το καλοκαίρι ομως, μπήκε και τρίτος (Μάντζαρης)

Η ομάδα συμπιέζει την ποιότητα της, για να υπερασπιστεί αυτή την άτυπη ιεραρχία
Δες και τα συμβόλαια και θα το καταλάβεις. Δες και τους χρόνους. Δες και την ποιότητα των παιχτών.

MustGK
QUOTE (rahxephon13 @ Nov 10 2017, 23:18 ) *
Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω άλλα λίγο σεβασμό στην ομαδα και στους παίχτες που πήγαν τελικό ευρωλιγκας ΠΕΡΥΣΙ όχι πριν κάποια χρονιά ΠΕΡΥΣΙ, νομίζω ότι κάλο είναι να περιμένετε να επιστρέψει ο σπανουλης πριν αρχίσετε να βγάζετε συμπεράσματα κι αν δείξει ότι φέτος δεν μπορεί τότε κάνετε σχεδία για την επόμενη μέρα.



+1000000000. Η Ευρωλίγκα έχει γίνει μαραθώνιος. Μην τρελαθούμε κιολας. Ο Σφαιρόπουος μια χαρά προπονητής είναι. Μόνο εδώ στην Ελλάδα είμαστε η του ύψους ή του βάθους.
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Nov 10 2017, 23:07 ) *
ο Λεκα παρατηρω οτι στις καλες του επιθετικα μερες γινεται μαχιμος και πισω !ενω ας πουμε με την αεκ που ηταν ανυπαρκτος δημιουργικα ηταν και η απολυτη τρυπα στην αμυνα και αυτος εδωσε ρυθμο στον μαικ γκριν !και παλι ομως ειναι να απορεις γ αυτο που λες οτι δεν επιχειρησε καν να στοχευσει πανω του !

Αυτό συμβαίνει γιατί η ομαδα ακομη μοντάρετε και ο λεκα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως, είπαμε φέτος έχουμε αρκετά στοιχήματα και δεν πρόκειται να βγουν όλοι ενώ ακομη και αυτοί που έχουν δυνατότητες να βγουν θα χρειαστούν μια περίοδο προσαρμογής, ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα φέτος.
SteveNashidis
Πριν λίγο καιρό "έβριζαν" τον Πασκουάλ . Σήμερα "βρίζουν" τον Σφαιρόπουλο και φώναζαν "λέει κάποιοι" ρυθμικά το όνομα του Τόμιτς. Αρκετά με τους ποδοσφαιρόφιλους στο ΣΕΦ (για ΟΑΚΑ δε ξέρω). Μη κάνουν καμία χαζομάρα και φύγει ο Σφαιρό. Δεν είμαι καθόλου ειρωνικός. Παρά τα κολλήμματα του , με μισή ομάδα κανένας δεν μπορεί να μας ανεβάσει απόδοση, οπότε μόνο αυτός θα μας στρώσει.

Ρομπερτς αγόρι μου γιατί;;; Πως γίνεται να έχεις χειρότερη απόδοση από Waters; Γιατί να λείπει ο Χάκετ τώρα, ο οποίος στο δεύτερο ντράιβ του Λεκαβίτσιους ή θα του είχε κάνει αντιαθλητικό ή θα του έκανε τάπα και δεν θα μας έκανε τόση ζημιά;

Αντρίκια νίκη ο ΠΑΟ, που του πηγαίνει μετά από ένα δύσκολο διάστημα να βρίσκει την αυτοπεποίθηση νικώντας ένα αιώνιο ντέρμπι.
Coach Periklis
Η ομάδα αν δεν κάνω λάθος εξακολουθεί να είναι νοσοκομείο

Κάποιοι παίκτες έχουν αγωνιστεί με ένεση . Κι αν όχι σήμερα , σε προηγούμενα ματς

Ας κάνουμε υπομονή

Κι εγώ είμαι τρομερά απογοητευμένος και δεν μπορώ να δεχτώ τα ποσοστά και το σκορ των 50-60 ποντων Μαξ

Αλλά σκέφτομαι ότι δεν έχω Σπανούλη , έχω έναν ανύπαρκτο Ρόμπερτς ( που δεν θα ξαναπαίξει θέλω να πιστεύω με υγιή Σπανούλη ) , δεν έχω Τιγι , έχω Στρελνιεκς με πρόβλημα στον ώμο , έχω Πρίντεζη κατεστραμμένο με δική μας ευθύνη ( τώρα είναι αργά για δάκρυα Αφοί ) , εχω Μάντζαρη που έπαιζε με ενεσεις , Παπανικολάου με μικροεπεμβαση πριν κανα μήνα

Ε δε νομίζω να έχουν θεραπευτεί όλοι αυτοι . Μάλλον ζοριζονται
rankin
Δικαιολογίες - δικαιολογίες - δικαιολογίες

Πρώτα απο ολα συγχαρητήρια στον Παναθηναικό
Δίκαια νικητής και ικανότερος ατομικά και ομαδικά

Ο Ολυμπιακός ειναι μια ομάδα περιορισμένης ποιότητας και ως τέτοια δεν θα πάει πουθενά φέτος.
value basket
Η επιλογη των ξενων στον οσφπ, ειναι καθαρα του σφαιροπουλου. Γιαυτο πηγε αλλωστε κ το καλοκαιρι στα καμπ του λ.βεγκας για να Τους δει κ να επιλεξει. Δεν φημιζεται ομως για το ματι του κ τις επιλογες του τοσα χρονια. Οι ρομπερτς κ τομσον ειναι τραγικοι,απο τους χειροτερους ξενους που εχουν ελθει στον οσφπ. Ο μακλιν τιποτα το ιδιαιτερο,ο στρελιενκς σχετικα καλος. Που να παει λοιπον ο ολυμπιακος; με ανυπαρκτους αμερικανους, χωρις σπανουλη, με κακιστο πριντεζη, με μισο τραυματισμενο μαντζαρη, με κακους μιλουτινοφ, παπανικολαου. Διαισθανομαι οτι δεν θα τη βγαλει τη χρονια ο σφαιρο,εχει τεραστια ευθυνη για αυτο το συνοθυλευμα. Ακολουθει το παιχνιδι στη τουρκια με φενερ,κ μετα δυο μερες δυσκολο εντος. Ας βαλουν το χερι στη τσεπη οι προεδροι, με παιχτες απο το κατω ραφι δεν κανεις ομαδα, ουτε ειναι του αιγιαννιου καθε μερα.
qspock
Τα 2 συμπερασματα που βγαινουν απο το σημερινο παιχνιδι ειναι πως:

1) Δεν υπαρχει λογος καταστροφολογιας. Ο Ολυμπιακος κανει κοιλια, η ιδια ομαδα ειχε ξεκινησει με σερι νικων την Ευρωλιγκα. Με μια ηττα δεν ηρθε η καταστροφη. Υπομονη.

2) Σιγουρα ο Ολυμπιακος δειχνει αποδυναμομενος συγκριτικα με περσυ σε 2 βασικες θεσεις: δεν εχει ενα σεντερ κι εναν σκορερ. Το ιδιο βεβαια λειπει κι απο ΠΑΟ. Ακριβως το ιδιο, σημερα δεν επαιξαν Ογκαστ και Ντενμοντ...

Ποτέ δεν μου αρεζαν οι ελληνικοι εμφυλιοι. Οδηγουν σε λαθος συμπερασματα και βιαστικες αποφασεις.

Πολυ αρνητικη συμπεριφορα των οπαδων στο γηπεδο, επιπεδο-πηγαδι! 68.gif
Ας μη ξεχναμε οτι λογω αυτων χαθηκε το πρωτο ματς του πρωταθληματος...
john wick
Συστηνω ψυχραιμια.
Αν θυμαστε την προηγουμενη εβδομαδα ημουν εξοργισμένος με την ομαδα μου, σημερα χαρουμενος .ετσι ειναι το μπασκετ.
Τι να την κανω την σημερινη νικη π.χ αν χασω απο τον Μπαρτζωκα μεθαυριο;;; Εγω θελω σταθεροτητα απο την ομαδα μου..

Πολυ καλη παντως η διαφορα ,μπορει να παιξει ρολο στο τελος.
rahxephon13
QUOTE (rankin @ Nov 10 2017, 23:21 ) *
Μα ποια τακτική και μπαρμπούτσαλα;
Αφου απο μόνος σου, επιλέγεις να έχεις επίπεδο ξένων χαμηλότερο απο αυτό των ελλήνων, για να μη στεναχωρηθούν τα παλικάρια.
Η επιλογή να ρίχνεις το επίπεδο σου ειναι συνειδητή, οταν διώχνεις τον Γκριν και φέρνεις στη θέση του εναν τύπο ο οποιος ειναι για το Ρέθυμνο.
Ή οταν παλαιότερα, έβλεπες οτι ο Χακετ ειναι ανώτερος του Μάντζαρη, αλλά τον άφηνες 15 λεπτά στο παρκέ και τον Μάντζαρη 25.
Ενω τώρα, βάζεις τον Ρομπερτς τα 15 λεπτάκια του και το παλικάρι ειναι ευτυχισμένο.
Θα γυρίσει και ο Σπανούλης και δε θα παίζει καθόλου και ουτε γάτα, ουτε ζημιά
everybody is happy

Στον Ολυμπιακό παίρνουν πλέον ξένους για να βγάλουν την υποχρέωση
Ο Ρομπερτς, ο Ουοτερς πέρσι, ο Ουιλτζερ τωρα,
και ο Τομπσον που ως σουτέρ εξακολουθεί να απογοητεύει και σήμερα απογοήτευσε με κάθε πιθανό τρόπο.



Κατανοητό
Ο Ολυμπιακός πήγε στο τελικό με το τρίποντο του Γκρίν
Και οποτε έλειπε ο Σπανούλης, ο Γκριν ηταν εκεί και πήρε παιχνίδια μόνος του.

Ξέρεις γιατί φέτος ο Ολυμπιακός δεν κράτησε τον Γκριν και πήρε τον κανένα στη θέση του;
Γιατί κάποτε, η ιεραρχία στην ομάδα είχε εναν
Μετά μπήκε και δεύτερος (Πρίντεζης)
Φέτος το καλοκαίρι ομως, μπήκε και τρίτος (Μάντζαρης)

Η ομάδα συμπιέζει την ποιότητα της, για να υπερασπιστεί αυτή την άτυπη ιεραρχία
Δες και τα συμβόλαια και θα το καταλάβεις. Δες και τους χρόνους. Δες και την ποιότητα των παιχτών.

Με τα μεταγραφικά σας δεν θα ασχοληθώ ασε που των γκριν και στην δίκη μας μεριά πολλοί των αναπολούν στην θέση του ντεμον (αν ο ρομπερτς έχει μηδενική προσφορά ο δικός μας έχει υπό του μηδενός) ενώ ετσι αδικείς κάποιους (στερλινκς) που ήταν κάλοι σήμερα.

Και πάμε σε κάτι που πολύ φίλοι ολυμπιακοι δείχνουν να αγνοούν επιδειχτικά την κάκιστη εμφάνιση του αρχηγοί γιωργου πριντεζη που παίζει να έκανε ένα από τα χειρότερα ματς τις καριέρας του, και προ θεού δεν κατηγορώ των παίχτη άλλα με την τραγική διαχείριση που του έγινε πέρσι και που συνεχίστηκε φέτος με την εθνική νομίζω ότι είναι λογικό να μην έχει βρει ακομη τα πατήματα του ο παίχτης ειδικά από την στιγμή που ο κύριος αντικαταστάτης του (τιλι) είναι τραυματίας από την αρχή τις χρονιάς κι όχι μόνο αυτό άλλα βλέποντας την ρακέτα του ολυμπιακου θεωρό ότι ο συγκεκριμένος θα ήταν ο συνδετικός κρίκος τις ομάδας στους ψήλους αφού αποδεδειγμένα είναι από τους ελάχιστους που μπορούν να παίξουν σκληρή άμυνα που τόσο χρειάζεται η ομαδα και η απουσία του έχει επηρεάσει μαζι με την παρατεταμένη απουσία σπανουλη όλη την λειτουργιά τις ομάδας.

Γενικά πάντως συστήνω υπομονή το παν είναι η διάρκεια και μεχρι στιγμής καμιά ομαδα στην ευρωλιγκα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο έχει πολύ δρόμο ακόμα μεχρι να φτάσουμε στα αναθέματα.
m-papous
Μέχρι σήμερα το απόγευμα, ο Ολυμπιακός είχε ένα σούπερ πεντάρι και ο Παναθηναϊκός λύσεις ανάγκης. Τέτοια μπορώ να πω πολλά. Πάντως αν βγάλεις τα λεφτά που παίρνουν εγώ δεν θά'θελα να βρίσκομαι στη θέση ούτε των παιχτών ούτε των προπονητών των δύο ομάδων. Αν τώρα βάλεις τα λεφτά στο παιχνίδι άστους να λένε. Το παραδάκι να πέφτει. Αν πέφτει....
rankin
QUOTE(rahxephon13 @ Nov 10 2017, 23:43 ) *
Με τα μεταγραφικά σας δεν θα ασχοληθώ ασε που των γκριν και στην δίκη μας μεριά πολλοί των αναπολούν στην θέση του ντεμον (αν ο ρομπερτς έχει μηδενική προσφορά ο δικός μας έχει υπό του μηδενός) ενώ ετσι αδικείς κάποιους (στερλινκς) που ήταν κάλοι σήμερα.

Και πάμε σε κάτι που πολύ φίλοι ολυμπιακοι δείχνουν να αγνοούν επιδειχτικά την κάκιστη εμφάνιση του αρχηγοί γιωργου πριντεζη που παίζει να έκανε ένα από τα χειρότερα ματς τις καριέρας του, και προ θεού δεν κατηγορώ των παίχτη άλλα με την τραγική διαχείριση που του έγινε πέρσι και που συνεχίστηκε φέτος με την εθνική νομίζω ότι είναι λογικό να μην έχει βρει ακομη τα πατήματα του ο παίχτης ειδικά από την στιγμή που ο κύριος αντικαταστάτης του (τιλι) είναι τραυματίας από την αρχή τις χρονιάς κι όχι μόνο αυτό άλλα βλέποντας την ρακέτα του ολυμπιακου θεωρό ότι ο συγκεκριμένος θα ήταν ο συνδετικός κρίκος τις ομάδας στους ψήλους αφού αποδεδειγμένα είναι από τους ελάχιστους που μπορούν να παίξουν σκληρή άμυνα που τόσο χρειάζεται η ομαδα και η απουσία του έχει επηρεάσει μαζι με την παρατεταμένη απουσία σπανουλη όλη την λειτουργιά τις ομάδας.

Στους ξένους που ανέφερα οτι παίρνουμε για να βγεί η υποχρέωση, έχω προσθέσει και τον Ουίλτζερ...
Ολο το καλοκάιρι φώναζα να πάρουν εναν Ντερικ Μπράουν, να υπάρχει ισάξιο μπακαπ, αλλά... πρώτα πήραμε τον τιμιο ρολίστα Τιλί και μετά την ατυχία του Γάλλου, πήραμε απλά κάποιον για να τον πάρουμε

Για τον Ρομπερτς σε σχέση με τον Ντενμον, μη βιάζεσαι..
Κατσε να επιστρέψει ο Σπανούλης, και ο Ρομπερτς θα παίζει λιγότερο και απο τον Ντενμον




jazz thrilos
Αξιζει μια ματια στην συνεντευξη του Σφαιρο μετα το ματς. Τραγικα πραγματα. Φταινε οι παιχτες που ηρθαν για πρωταγωνιστες υποτιθεται και δεν αποδιδουν. Φανταζομαι οτι δεν κλαψανε κιολας αποψε στα αποδυτηρια. Οσο για το επιθετικο μας πλανο, απλα πρεπει να διορθωθουμε. Αυτο. Τιποτα αλλο. Και οι δημοσιογραφοι καλυφθηκαν πληρως απο., τον κοουτς....
stefkorner
η απολυεις τον Σφαιροπουλο και περιμενεις να τους ξαναδεις ολους με νεο προπονητη ,η συνεχιζεις με Σφαιροπουλο και κοιτας αμεσα να δεις τι θα κανει με Ρομπερτς και πως θα τον αποδεσμευσεις ! λεφτα θα χασεις πολλα για να αποζημιωσεις τετοιο συμβολαιο ,αλλα τι να περιμενεις ; δεν προκειται αυτος ο παικτης να φτασει να αποσβεσει ουτε το 1/3 του συμβολαιου ,οσο και να ανεβει ! οποτε με εναν νεο γκαρντ και ανεμενοντας για οσο χρειαστει τον Σπανουλη..προστιθεται και ο Καναδος και περιμενοντας να περασει και η περιοδος της κοιλιας ξαναβλεπεις σε τι επιπεδο θα βρισκεσαι !
αλλα πραγματα δεν μπορεις να κανεις και δεν νομιζω και να χρειαζονται ! εγω πριν καμια 10ρια μερες σας ειχα γραψει οτι ο Στριελνεκς στο τελος της χρονιας θα εχει ενα θετικο εως πολυ θετικο προσημο ...! αυτο πιστευω θα συμβει και με Μακλιν !για Τομπσον μπηκαν καποια σοβαρα ερωτηματικα οσο αναφορα την σταθεροτητα του ,ομως πρεπει να συνεχιζεις να πονταρεις στην ποιοτητα που εχει επιδειξει μεχρι στιγμης.κακως υπαρχει τοσο μεγαλη γενικη απογοητευση !
και δεν τα λεω ολα αυτα απλα για να καταληξω οτι επιθυμω παραμονη Σφαιροπουλου..... 69.gif
rahxephon13
QUOTE (rankin @ Nov 10 2017, 23:48 ) *
Στους ξένους που ανέφερα οτι παίρνουμε για να βγεί η υποχρέωση, έχω προσθέσει και τον Ουίλτζερ...
Ολο το καλοκάιρι φώναζα να πάρουν εναν Ντερικ Μπράουν, να υπάρχει ισάξιο μπακαπ, αλλά... πρώτα πήραμε τον τιμιο ρολίστα Τιλί και μετά την ατυχία του Γάλλου, πήραμε απλά κάποιον για να τον πάρουμε

Για τον Ρομπερτς σε σχέση με τον Ντενμον, μη βιάζεσαι..
Κατσε να επιστρέψει ο Σπανούλης, και ο Ρομπερτς θα παίζει λιγότερο και απο τον Ντενμον

Ε ρε φάση τσακωνόμαστε για το ποίος έχει των χειρότερο ξένο laugh.gif σουρεαλ φάση.

Για των Ουίλτζερ θα συμφωνήσω μου φαίνεται σαν τυπική μεταγραφή που κάνετε μεσουσης τις περιόδου τύπου γουοτερς.

Για των τιλι πάντως διαφωνώ νομίζω ότι λόγω σκληράδας θα ήταν σημαντικός σε αυτά τα ματς.

QUOTE (jazz thrilos @ Nov 10 2017, 23:53 ) *
Αξιζει μια ματια στην συνεντευξη του Σφαιρο μετα το ματς. Τραγικα πραγματα. Φταινε οι παιχτες που ηρθαν για πρωταγωνιστες υποτιθεται και δεν αποδιδουν. Φανταζομαι οτι δεν κλαψανε κιολας αποψε στα αποδυτηρια. Οσο για το επιθετικο μας πλανο, απλα πρεπει να διορθωθουμε. Αυτο. Τιποτα αλλο. Και οι δημοσιογραφοι καλυφθηκαν πληρως απο., τον κοουτς....

http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/euro...gia-paiktes-toy

QUOTE
Από την άλλη, κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν. Ο Στρέλνιεκς δείχνει το ρόλο του, αλλά πήραμε κι άλλους παίκτες που θέλαμε για πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν έχουν δείξει το ίδιο».


Νταξει εδώ νομίζω είναι φάουλ ο σφαιρο και μάλιστα ουσιαστικά στοχοποιεί τους ξένους αφού μιλάει μιλάει ξεκάθαρα για μεταγραφές, εκτός κι αν εννοεί των μποργη smiley.gif
nirvana
Καλά, για να μη λένε κάποιοι να φύγει ο προπονητής, πρέπει η ομάδα να πάει στον τελικό με 30-0!

Εντάξει, μετά το 4-0 και με απόντα τον ηγέτη, χάνει δύο ματς και κάποιοι λένε για τον προπονητή. Πόσο γελοίο...


Για τον ΠΑΟ εγώ το ήξερα ότι θα κερδίσει σήμερα. Πήγα και στοίχημα και θα πιω καφέ τσάμπα. Είναι σίγουρο ότι είχε περισσότερο κίνητρο, όπως και η ΑΕΚ όταν μας νίκησε. Αυτός είναι ο αθλητισμός...
rankin
QUOTE(rahxephon13 @ Nov 11 2017, 00:04 ) *
Νταξει εδώ νομίζω είναι φάουλ ο σφαιρο και μάλιστα ουσιαστικά στοχοποιεί τους ξένους αφού μιλάει μιλάει ξεκάθαρα για μεταγραφές, εκτός κι αν εννοεί των μποργη smiley.gif


Εγώ βρίσκω αισιόδοξο το γεγονός οτι αναγνωρίζει το πρόβλημα
Τι να ελεγε δηλαδή, οτι παρά την εκπληκτική απόδοση του Ρομπερτς και του Τομπσον, χάσαμε;
Ο Στρελνιεκς ηταν καλός και πήρε τα εύσημα. Οι άλλοι ηταν τραγικοί και προφανώς τους χτύπησε καμπανάκι, που θα το ηθελα και πιο ηχηρό.
καλό βεβαια θα ηταν να πέσει και κανένα καμπανάκι για τα δικα μας παιδιά.
Ο Παπανικολάου ας πουμε, σήμερα ηταν αρνητικός.
RipCity
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι τα καμπανάκια χτυπάνε μόνο για τους ξένους. Οι Έλληνες ασυλία αιώνια. Κι ας τουβλάρουν κι αυτοί ανελέητα, θα έκλαιγαν πάλι λογικά μετά το ματς κι όλα καλά.

Και πότε είχαν αυτοί οι παίκτες πρωταγωνιστικό ρόλο για να τα καταφέρουν τώρα? Μια ζωή ρολίστες κι ένας μάλλον δείχνει και τελειωμένος πια.
Katiki_Domokou
ποτε ξαναπαιζουμε με ολυμπιακο?
irving
QUOTE(Katiki_Domokou @ Nov 11 2017, 00:30 ) *
ποτε ξαναπαιζουμε με ολυμπιακο?

τελη γεναρη α1 και αρχες μαρτη ευρωπη
yorgos

QUOTE
Κατανοητό
Ο Ολυμπιακός πήγε στο τελικό με το τρίποντο του Γκρίν
Και οποτε έλειπε ο Σπανούλης, ο Γκριν ηταν εκεί και πήρε παιχνίδια μόνος του.

Ξέρεις γιατί φέτος ο Ολυμπιακός δεν κράτησε τον Γκριν και πήρε τον κανένα στη θέση του;
Γιατί κάποτε, η ιεραρχία στην ομάδα είχε εναν
Μετά μπήκε και δεύτερος (Πρίντεζης)
Φέτος το καλοκαίρι ομως, μπήκε και τρίτος (Μάντζαρης)

Η ομάδα συμπιέζει την ποιότητα της, για να υπερασπιστεί αυτή την άτυπη ιεραρχία
Δες και τα συμβόλαια και θα το καταλάβεις. Δες και τους χρόνους. Δες και την ποιότητα των παιχτών.

Πολύ αληθές.

Δεν το είδα το ματς οπόγτε δεν μπορώ να σχολιάσω αλλά στα τόσα σχόλια δε διάβασα και πολλά για τον Πασκουάλ. Κάτι πρέπει να έκανε σωστά σήμερα.

Υπάρχει κανένα advance stat πόσους πόντους έχει βάλει ο Ρίβερς στα ματς με τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον Παπανικολάου;
Sokos
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μπόρεσα να δω το ματς. Διάβασα όμως αρκετά ώστε να καταλάβω πάνω κάτω τι έγινε και σήμερα.

Δεν με ενοχλεί τόσο η ήττα από τον Παναθηναϊκό, παρόλο που πλέον έχουμε αποκτήσει ξανά κόμπλεξ απέναντί του. Ενοχλεί η ήττα σαν ήττα αλλά πιο πολύ απ όλα ότι για ένα ακόμα ματς πρέπει να κουτουλούσαμε μεταξύ μας. Ενοχλεί ότι έχουμε να παίξουμε μπάσκετ από το πρώτο ματς στο Αλεξάνδρειο και ότι έκτοτε έχουμε βάλει 160 πόντους σε 120 αγωνιστικά λεπτά! Τέτοια συγκομιδή ούτε σε Δ τοπικό... Ομάδα να έχει σκοράρει 110 πόντους αθροιστικά σε 2 συνεχόμενα ματς ευρωλίγκας είναι σίγουρα κάποιο αρνητικό ρεκόρ.

Πιστεύω θέμα Σφαιρόπουλου ή παικτών ορθώς δεν θα τεθεί. Για τον μεν Σφαιρόπουλο γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος να αναλάβει την ομάδα αυτή την στιγμή. Για τους δε παίκτες, γιατί με την πολιτική που έχουμε και με λεφτά που παίζουν (δεν μας πέφτει λόγος) δεν θα πάρουμε κάτι αξιόλογο.

Η εικόνα δεν γίνεται να μην βελτιωθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει έτσι η ομάδα. Προς το παρόν ας πάμε για το 5-3 με τον Αστέρα (αυτό το πράγμα που κατεβαίνει τις τελευταίες 10 μέρες στο γήπεδο δεν μπορώ να δω πως θα κερδίσει στην Τουρκία), έχοντας ξεμπουκώσει κόντρα στο Ρέθυμνο και βλέπουμε.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία από πλευράς διοίκησης/τεχνικού επιτελείου. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προφανώς και θα επηρεαστεί η ομάδα από αυτούς. Και αν για την περίπτωση Tillie υπάρχει ένα ελαφρυντικό (το πως βέβαια ένας παίκτης με 85/86 ματς στην ευρωλίγκα κατάφερε να πάθει τέτοιο μυϊκό τραυματισμό σε ζέσταμα είναι να απορεί κανείς), για το ότι όλη η λειτουργία της ομάδας βασίζεται στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη φταίει εξολοκλήρου η διοίκηση και ο κόουτς. Και οι 2 είναι παίκτες που παρουσιάζουν τραυματισμούς και κόπωση κάθε χρόνο. Ο δε Σπανούλης είναι πατημένα 35, κακός ή έστω αναξιόπιστος σουτέρ και παίκτης που βασίζεται σε drive και έκρηξη. Το να περιμένεις να σου τραβάει όλη την ομάδα για 2 η και 3 παιχνίδια την βδομάδα είναι τουλάχιστον αφελές.

Το ότι, όπως ορθά λέει ο Rankin, έχει γίνει συνειδητή επιλογή να χαμηλώνει συνεχώς το ταβάνι στους ξένους είναι λογικό να προκαλεί και μια τρομακτική πτώση στην απόδοση όταν δεν τραβάνε οι Έλληνες. Όλοι καταλαβαίνουν πως ένας καλός Σπανούλης και ένας καλός Πρίντεζης ανεβάζουν την ομάδα επίπεδο, και είναι λογικό και θεμιτό. Είναι απαράδεκτο όμως όταν αυτοί δεν παίζουν ή δεν πιάνουν καλή απόδοση, η ομάδα να μην κατεβαίνει απλά επίπεδο, αλλά να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Να καταλάβω ότι δεν μπορούμε να χτυπήσουμε ευρωλίγκα χωρίς καλό Σπανούλη. Δεν δέχομαι όμως να έχουμε σαν δικαιολογία ότι λείπει ο Σπανούλης για να καλύψουμε το μπάσκετ επιπέδου τοπικών πρωταθλημάτων και τα σκορ της δεκαετίας του 90...

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς είναι χτισμένος στα πρότυπα μικρότερων ομάδων. Και η στελέχωση γυρίζει γύρω από συγκεκριμένους παίκτες και ο τρόπος παιχνιδιού βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε αυτούς. Όσο αυτός(οι) είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη (ίσως και οι καλύτεροι στην θέση τους), γίνεται κι η ομάδα από τις καλύτερες στη Ευρώπη. Όσο περνάνε τα χρόνια και πέφτει η απόδοση, τόσο πέφτει σε ποιότητα και η ομάδα.
roben
QUOTE(jonaldidhs @ Nov 11 2017, 00:05 ) *
Εγω το λεω απτο καλοκαιρι..Τον Κεννυ Τζ τον θελω στην ομαδα..Μαρεσαν πολυ τα σχηματα με εναν ασσο και δυαρι εναν απτους Ριβερς-Λοτζο με θανασοκουμπο στο 3 και στο 4 και την τριαδα Κεννυ τζ-Γκιστ-Σινγκλετον..

Περιττος ειναι ο Ντενμον κατεμε..Καθως με Λοτζο-Ριβερς που πανε στο2 και Παπα που ειναι 2αρι δεν εχει ρολο και θεση στην ομαδα..Επισης Στο 3 εχεις Λοτζο-Ριβερς και Θανασοκουμπο ενω και ο Κεννυ Τζ παει εκει..Οποτε Ντενμον εξω και αλλαγη με ασσο θα πω εγω..

Συμφωνώ! Κι εγώ πιστεύω ότι ο Γκάμπριελ (εφόσον παίζει στο 3) είναι περισσότερο κομβικός από τον Ντένμον! Δεν διαφωνώ μαζί σου ότι η ομάδα χρειάζεται άσο, νομίζω όμως ότι αφενός το κενό στο 5 είναι μεγαλύτερο και ότι στο 1 ας έρθει επιτέλους η ώρα του Μποχωρίδη (ο οποίος συμπληρώνει ωραία τον Λεκαβίτσιους). Εκτός και αν πάμε σε ξένο παίκτη στο 1 με την προοπτική να αποκτηθεί ο Μπουρούσης μετά το τέλος του κινέζικου πρωταθλήματος...
manosnismo
Ελπιζω η σημερινη νικη να μην χαιδεψει αυτια γιατι πραγματικα η ομαδα ετσι οπως παιζει δεν παει πουθενα.Χρειαζεται αμεσα αθλητικο 5 ρι για να μην πω και 2ρι .Θελω να κανω και ενα σχολιο για τη διαιτησια .Ο ιδιος ο Γιανακοπουλος εχει φροντισει να σφυριζεται ετσι ο Παναθηναικος χρονια τωρα στα ευρωπαικα παιχνιδια ακομα και μεσα στο οακα.Ας τα λουστει τωρα και ας καταλαβει οτι μερικες φορες καλυτερα να το εχει κλειστο και να αφησει τις μαγκιες για αλλου που τον παιρνει.
louie
ξεκιναμε απο το απλο: δεν αλλαζει τοσο τραγικα τα πραγματα μια ηττα ή μια νικη σημερα (αναλογα με το τι ομαδα εισαι). τα προβληματα ειναι ιδια που ειναι καιρο. δεν καλυφθηκε σε εμας το προβλημα στο 5, ουτε ξεχναμε οτι παιζουμε με μειον 4 παιχτες(ντενμον, ιαν. ογκαστ, γκαμπριελ). οπως και ο ολυμπιακος δεν αλλαξε ξαφνικα απο την ομαδα που αποθεωνατε μεχρι πριν 10 μερες. υπερβολικοι οι διθυραμβοι τοτε, υπερβολικες οι καταδικες τωρα.

σημερα λοιπον παιχτηκε ενα παιχνιδι με πολλες ειδικες παραμετρους. ο παναθηναικος ερχοταν απο μια χοντρη κριση(η οποια γινεται τοσο χοντρη επειδη ειμαστε αυτοι που ειμαστε και εχουμε καποιες απαιτησεις αλλα κι εναν προεδρο που δημιουργει κρισεις) και ο ολυμπιακος ειχε να αντιμετωπισει εναν αντιπαλο με τον οποιο εχει καποια ιδιαιτερα ψυχολογικα θεματα.

στα του ματς παιξαμε με ανυπαρκτους τους 2 καλυτερους μας παιχτες μεχρι τωρα, τον καλαθη και τον παππα. αμα πριν τον αγωνα μου εδειχνες τα στατιστικα τους και μου ελεγες να μαντεψω το αποτελεσμα θα ελεγα ηττα με 20 ποντους. παρολα αυτα ηταν απολαυστικος ο λεκαβιτσιους, τρομερος γκιστ και ο ριβερς ηταν ο ριβερς των ντερμπι. προφανως οταν εισαι σουτερ και σκορερ η ψυχολογια παιζει τεραστιο ρολο. ο ριβερς οπως ειχα διαβασει και στο hoopfellas νομιζω κληρονομησε την αυρα του προηγουμενου αριστεροχειρα στα ντερμπι. απο τον ολυμπιακο σωθηκε ο στρελνιεκς κι ο παπαπετρου, απροσμενα κακος ο μιλουτινοφ απεναντι σε ομαδα χωρις 5αρια, τραγικος παπανικολαου και φυσικα ο ρομπερτς.

βρισκω τραγικα τα συνθηματα υπερ του τομιτς. δηλαδη οντως υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται καθαρα, ξερουν μπασκετ και προτιμανε τον τομιτς; τον ολυμπιακο τον πληγωνει η ελλειψη μπασκετικου κοινου. καποτε διωξανε τον μπαρτζωκα για την κακη του παραδοση στα ντερμπι. τωρα ουσιαστικα θελουν να φυγει για τον ιδιο λογο και ο σφαιροπουλος παροτι τις δυο πρωτες σεζον φημιζοταν για εξολοθρευτης μας... και ξερουμε οτι αυτοι που το φωναζαν αυτο ουτε συστηματα κοιτανε ουτε τπτ. μονο για τα αποτελεσματα απεναντι μας. τραγικες και οι δηλωσεις του σφαιροπουλου που πεταει μπροστα καποιους παιχτες για να σωθει.

τωρα επειδη βλεπω οτι γινεται λογος για τα θεματα και τις παθογενειες του ολυμπιακου, συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που ειπε ο ρανκιν. δηλαδη ο ολυμπιακος εφτασε στην κορυφη με τον ελληνικο κορμο και καποιους ξενους λαχεια. τους ξενους τους εχασε ολους και οσον αφορα τον ελληνικο κορμο, ο σπανουλης μεγαλωσε, ο πριντεζης τον γερασανε πριν την ωρα του με την διαχειριση των τελευταιων χρονων, ο παπανικολαου ειναι με τα φεγγαρια του και ο μαντζαρης ειναι ενας παρα πολυ περιορισμενος παιχτης με μικρη εξελιξη. ο πιο ελπιδοφορος για την επομενη μερα, ο σλουκας, εφυγε γιατι υπηρχε προσηλωση στην προηγουμενη μερα. απο εκει και περα ερχονται ξενοι παιχτες για να μενουν στην σκια των συγκεκριμενων και αν τυχον με την αποδοση τους βγουν απο εκει εξακολουθουν να τρωνε παγκο και παιρνουν και ποδι! ο χακετ και ο γκριν θα νιωθουν δικαιωμενοι με αυτα που βλεπουν.

ρομπερτς... μια κατηγορια μονος του. πως βρηκε αυτος ο ανθρωπος συμβολαιο 800.000 στον ολυμπιακο; και οχι μονο αυτο αλλα ηρθε και τα πηρε αυτα τα λεφτα και σαν δημιουργος!!! πως γινεται αυτο; τον ειχαμε δει στην ευρωπη στα νιατα του και ειχε 2,2 ασσιστ σε μικρες ομαδες που ηταν ο βασικος playmaker. περιμεναν στα 32 να ειναι καλυτερος; μετα απο το garbage time σε κακες ομαδες του nba; 2,2 ασσιστ μ.ο και το καλοκαιρι ολα τα σαιτ ειχαν ενα βιντεακι απο εναν αγωνα που εβγαλες 20 και τον παρουσιαζαν λες και ηταν κραμα σαρας, με τεοντοσιτς και διαμαντιδη στην δημιουργια.

σε εμας τωρα ελπιζω να μην κρυφτουν τα προβληματα απο το σημερινο. βλεπω το καρφωμα του γκραμπριελ, παθαινω την πλακα μου και μετα απο λιγο ομως σκεφτομαι "λες αυτο το καρφωμα να μας τον κρατησει για αλλο τοσο εδω;". απο εκει και περα κλασικα δεν ξερουμε να κανουμε σκριν. αν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα με τα σκριν. ή θα αφηνουν τον αντιπαλο να περναει κανονικα το σκριν ανενοχλητος ή θα κανουμε φαουλ. καθιστε σε μια προπονηση και καρφωνε τους τα παπουτσια στο πατωμα οποτε δεν πετυχαινουν τα σκριν. καλα στις βολες σημερα ευτυχως δεν μσε δωσαν την ευκαιρια να δειξουμε την αστοχια μας. για τον ντενμον μου φαινεται σαν να το πηραμε αποφαση οτι δεν κανει. ο ογκαστ πρεπει να παρει ευκαιριες και να μεινει σαν 3ος ψηλος και ελληνας. απλα δεν ηταν ο σημερινος αγωνας γι αυτες τις ευκαιριες.
Conan1982
Εντάξει δεν έχουμε και τόσο χαμηλή ποιότητα στους ξένους. Ξεχνώντας τον Τίλι έχουμε:
1. Μιλουτίνοφ, μέχρι πριν λίγο τον θεωρούσαμε τον καλύτερο "δεινόσαυρο" που έχει μένει στην Ευρωλίγκα, σίγουρο ότι θα πάει του χρόνου στους Σπερς κλπ, δεν ξέχασε το μπάσκετ το παιδί.
2. Τόμπσον, λέγαμε ότι θα φάει την θέση του Παπανικολάου, Παπαπέτρου, ότι μπορεί να είναι από τα καλύτερα τριάρια της Ευρώπης και πάει λέγοντας. εδώ τον βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα αντί σουτ, αλλά όχι και παλτό.
3. Ο Στρέλνιεκς ήδη έχει αρχίσει να ανεβάζει την απόδοση του, και είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ μας, θεωρώ ότι θα βγει πολύ καλύτερος από τον Λοτζέσκι.
4. Για τον Μακλίν κάναμε επιτέλους τον σταυρό μας όπου βρήκαμε ένα σέντερ που να ξέρει λίγο μπάσκετ, και αυτός φαίνεται να χάνει τα κιλά και να βρίσκει την φόρμα του.
5. Τον Ρόμπερτς που να είναι απογοήτευση.

Πριν 3 εβδομάδες επίσης λέγαμε πόσο έχει ανέβει ο Αγραβάνης, πως ο Τολιόπουλος δείχνει σημεία ότι μπορεί να βρει ρόλο σε αυτήν την ομάδα, ο Πρίντεζης έκανε μεγάλα παιχνίδια, περιμέναμε την επιστροφή του Σπανούλη, η ομάδα έτρεχε και έπαιζε ωραίο μπάσκετ και ο Μάντζαρης ήταν ο γνωστός Μάντζαρης...

Δεν έγιναν όλοι ξαφνικά παλτά, ο Παπαπέτρου επίσης μπορεί να μην κάνει μεγάλα παιχνίδια αλλά για πρώτη φορά δείχνει μια σταθερότητα και συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Προφανώς η ομάδα έχει προβλήματα όμως δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα και να ζητάμε την παραίτηση του Σφαιρόπουλου όταν πριν 2 εβδομάδες είμασταν ενθουσιασμένοι.




value basket
Ποιος ευθυνεται,οπως ειπα κ χθες,για τις επιλογες των ξενων; Παντα ο κοουτς,φυσικα με το μπατζετ που του παρεχει η διοικηση. Χειροτερος ομως απο τον ρομπερτς υπαρχει κ σφαιροπουλε;η κ τον εκτος τοπου κ χρονου τομσον; εσυ τους επελεξες κ σφαιρο, κοβει το ματι σου η οχι; τοσο καιρο ησουν στην αμερικη, αυτα τα παλτα βρηκες να φερεις; αποκλειστικα δικη σου η ευθυνη. Αν δε μπορεις πηγαινε στο σπιτι σου, δεν μπορεις να ξεφτυλιζεις το θρυλο, να ανασταινεις το πεθαμενο, να σου κανει πλακα ο πασκουαλ, κ εσυ να ριχνεις τις ευθυνες στους παιχτες. Ο οσφπ βρισκεται στη πιο δυσκολη θεση των τελευταιων χρονων. Μακαρι να κανω λαθος , βλεπω ομως πολλες σφαλιαρες στα επομενα ματς. Ο μπιλ δεν μπορει πλεον να σωσει τη κατασταση ουτε να γλητωσει τον σφαιρο.
stefkorner
για λιγο εξω απο το παρκε ..ενα σχολιο ! τους φιλους του Ολυμπιακου νομιζω πρεπει να τους απασχολησει εξισου και
το ολιγον τι αρρωστημενο οπαδικο κλιμα,που μεταφερθηκε χθες στο σεφ (και θελω να ελπιζω δεν ηταν με την συμφωνη γνωμη των Αγγελοπουλων..)
-το αντικυβερνητικο πανο για χαρη του Μαρινακη, των κατα τ αλλα no politica... οταν μιλαμε για δολοφονιες απο νεοναζι
-τα απαραδεκτα συνθηματα στον Λοτζεσκι
-μεχρι τα Μιλαν Τομιτς οε οε οε ! που 1000 φορες να κραζαν τον Σφαιροπουλο...!
rahxephon13
QUOTE (Conan1982 @ Nov 11 2017, 09:11 ) *
Εντάξει δεν έχουμε και τόσο χαμηλή ποιότητα στους ξένους. Ξεχνώντας τον Τίλι έχουμε:
1. Μιλουτίνοφ, μέχρι πριν λίγο τον θεωρούσαμε τον καλύτερο "δεινόσαυρο" που έχει μένει στην Ευρωλίγκα, σίγουρο ότι θα πάει του χρόνου στους Σπερς κλπ, δεν ξέχασε το μπάσκετ το παιδί.
2. Τόμπσον, λέγαμε ότι θα φάει την θέση του Παπανικολάου, Παπαπέτρου, ότι μπορεί να είναι από τα καλύτερα τριάρια της Ευρώπης και πάει λέγοντας. εδώ τον βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα αντί σουτ, αλλά όχι και παλτό.
3. Ο Στρέλνιεκς ήδη έχει αρχίσει να ανεβάζει την απόδοση του, και είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ μας, θεωρώ ότι θα βγει πολύ καλύτερος από τον Λοτζέσκι.
4. Για τον Μακλίν κάναμε επιτέλους τον σταυρό μας όπου βρήκαμε ένα σέντερ που να ξέρει λίγο μπάσκετ, και αυτός φαίνεται να χάνει τα κιλά και να βρίσκει την φόρμα του.
5. Τον Ρόμπερτς που να είναι απογοήτευση.

Πριν 3 εβδομάδες επίσης λέγαμε πόσο έχει ανέβει ο Αγραβάνης, πως ο Τολιόπουλος δείχνει σημεία ότι μπορεί να βρει ρόλο σε αυτήν την ομάδα, ο Πρίντεζης έκανε μεγάλα παιχνίδια, περιμέναμε την επιστροφή του Σπανούλη, η ομάδα έτρεχε και έπαιζε ωραίο μπάσκετ και ο Μάντζαρης ήταν ο γνωστός Μάντζαρης...

Δεν έγιναν όλοι ξαφνικά παλτά, ο Παπαπέτρου επίσης μπορεί να μην κάνει μεγάλα παιχνίδια αλλά για πρώτη φορά δείχνει μια σταθερότητα και συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Προφανώς η ομάδα έχει προβλήματα όμως δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα και να ζητάμε την παραίτηση του Σφαιρόπουλου όταν πριν 2 εβδομάδες είμασταν ενθουσιασμένοι.

Τα ίδια λέω και γω για μας απέναντι δεν είναι θέμα ποιότητας άλλα χημείας που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, για την ομάδας σας νομίζω γι'αυτο οφείλετε η απουσία σπανουλη στα γκαρντ και ο τραυματισμός τιλι στους ψήλους που αποδιοργάνωσε όλη την φροντ λαιν, ο γαλλος νομίζω ήταν ιδανικό κούμπωμα για τα 5 που έχετε μακλιν μιλου που δεν φημίζονται για την άμυνα τους και θα κάλυπτε πολλές τρύπες και θα ξεκούραζε πριντεζη, με τον τραυματισμό έχουν δημιουργηθεί τρανταχτές ανισορροπίες στους ψήλους και το κακό είναι ότι ο γιουλτζερ δεν μου φαίνεται για παίχτης που μπορεί να το διορθώσει αυτό.

Γενικά και οι δυο ομάδες έχουν προβλήματα άλλα χρειάζονται και οι δυο χρόνο για να ενσωματώσουν καλύτερα τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα πριν αρχίσουμε τις κρίσεις, νομίζω το τέλος του πρώτου γύρου είναι ένα κάλο σημείο για την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων τώρα είναι πολύ νωρίς ακομη για ασφαλή συμπεράσματα.
stefkorner
ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι τα ματς αυτα γερνουν προς το μερος μας ,επειδη επικρατει κατα κρατος ο Πασκουαλ του Σφαιροπουλου εδω κ καιρο!πιο πριν ηταν μονο τα ματσαρισματα στο ποστ ,τωρα μετρανε ακομα και οι βοηθειες ,οπως χθες που κλειδωσε τον Μιλουτινοφ !την ιδια ωρα που ο Σφαιροπουλος δυσκολευεται να στοχευσει ακομα και πανω στο 1.80 του Λεκαβιτσιους..!!
αν θυμαμαι καλα ο Μπογρης πριν υπογραψει στον Ολυμπιακο οταν εμφανιζοταν ως σχολιαστης στον otetv ειχε πει οτι ο Πασκουαλ ειναι ο καλυτερος στην ευρωπη στην προετοιμασια των ματς ! αν το εχει συγκρατησει και καποιος αλλος
παρακαλω πολυ να το επιβεβαιωσει rolleyes.gif
sacarame
5ο φάουλ στο Vazecha13... Επειδή από ταχύτητα δεν γράφτηκε το πρωί ...

Συνεχίζουμε
T.W.Is.M.
Ας γραψω κι εγω μια αποψη μια μερα μετα το ματς. Τοσο για τον αγωνα, οσο και για το ματσαρισμα των ομαδων γενικοτερα.
Ειδαμε ενα κακο παιχνιδι απο δυο ομαδες που επαιξαν απο ασχημα εως μετρια. Αυτα τουλαχιστον για την επιθεση, γιατι η αμυνα του ΠΑΟ ηταν πολυ καλη, ενω και αυτη του Ολυμπιακου ηταν αρκετα αποτελεσματικη.
Τη διαφορα την εκαναν καποια σουτ "εκτος προγραμματος" του Παναθηναικου. 3 τριποντα του Γκιστ(ελευθερα μεν, αλλα απο ποτε εχει να βαλει 3 σε ενα ματςwink.gif, τα γνωστα κρεμασμενα σουτ του Ριβερς(ο ιδιος Ριβερς που εχασε ελευθερο σουτ ισοφαρισης ή νικης με την ΑΕΚ λιγες μερες πριν) και καποια σουτ ακομα(πχ ενα του Σινγκλετον που παραλιγο να του φυγει η μπαλα απ τα χερια, εβαλε καλαθι). Θα μπορουσε βεβαια να πει κανεις και για τα σουτ του Καλαθη, που εντελως μονος του τα εχασε ολα. Ο Ολυμπιακος δεν εβαλε τετοια σουτ(τουλαχιστον δε θυμαμαι εγω τετοια) και εχασε.
Απ την αλλη ομως, η επιθετικη εικονα του Ολυμπιακου ειναι απαραδεκτη. Ελαχιστη δημιουργια, καθολου κινηση, ενας ατολμος πλει μεικερ(μου θυμισε το Μαικλ Χοκινς χτες, τουλαχιστον ο Χοκινς εβαζε και κανενα τριποντο) και τα περιμενουμε ολα απο 2 ψηλους, που χτες ηταν κλεισμενοι πολυ καλα. Ποσα πια να διορθωσει ο Σπανουλης οταν και οποτε μπει;(που δεν ειμαι πεπεισμενος οτι η επιστροφη ειναι τοσο κοντα, εκτος κι αν επιστρατευτει για να διορθωσει την εικονα με τον κινδυνο υποτροπης). Νομιζω πως η επιθεση του Παναθηναικου ηταν πιο στοχευμενη και πιο αποτελεσματικη(χαρακτηριστικη φαση το τριποντο του Λοτζεσκι στο 54-58...επιθεση με οργανωση κι οχι με αυτοσχεδιασμους της συμφορας). Ακομα και τα περα του συνηθισμενου σουτ που εβαλε δε θα τα χαρακτηρισω τυχερα, αλλα δυσκολα. Απ αυτα που κανουν τη διαφορα σε ενα κλειστο παιχνιδι.
Η αποδοση των 2 βασικων ψηλων δεν ηταν κατι το συνηθες. Δε νομιζω οτι θα ειναι ετσι σε καθε ντερμπι, αν και η αμυνα του Παναθηναικου επαιξε σημαντικο ρολο στα ασχημα ποσοστα τους. Ομως νομιζω οτι και με τα "εκτος προγραμματος" σουτ που ανεφερα πριν ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος μεσα στο γηπεδο, προηγηθηκε αλλωστε στο μεγαλυτερο μερος του ματς και γι αυτο κερδισε.
Ο ΠΑΟ εχει προβλημα στη θεση 5, ειναι φανερο απ την αρχη, αλλα ως τωρα δεν εχουμε καταφερει να το εκμεταλλευτουμε σε κανενα απ τα 2 ματς. Μονο για ενα διαστημα στο πρωτο ημιχρονο χτες, που μολις μπηκε ο Βουγιουκας, γυρισε το ματς υπερ του Ολυμπιακου. Ομως απο τη στιγμη που ο Ντενμον δεν επαιξε καθολου, μοιαζει να υπαρχει λειψανδρια και στους γκαρντ. Το κακο για τον Ολυμπιακο ειναι οτι τα ψηλα σχηματα που χρησιμοποιει βοηθουν να κρυφτει αυτη η αδυναμια. Οταν ο Λοτζεσκι κατεβαινει στο 2, βρισκει απεναντι τον Τομπσον, με τον οποιο ταιριαζει πιο πολυ απ οτι με εναν κλασικο γκαρντ. Επισης ο Ολυμπιακος δεν εχει τον εκρηκτικο γκαρντ, που θα δημιουργησει ρηγματα στις αμυνες. Αλλο ενα γεγονος που βοηθαει τον ΠΑΟ να παιξει με πιο ψηλο σχημα.
Γενικοτερα θα ελεγα οτι ο Ολυμπιακος μοιαζει να εχει δομικα λαθη. Ελλειμμα ταχυτητας πρωτα απ ολα, ελλειμμα ενεργειας και συνθεση που δεν επιτρεπει την πληρη εκμεταλλευση του ροστερ. Δε θεωρω τον Παναθηναικο τοσο καλυτερη ομαδα, γιατι κι αυτος εχει τις αδυναμιες του. Νομιζω ομως οτι ο ΠΑΟ δεν ταιριαζει καθολου σαν αντιπαλος στον Ολυμπιακο, γιατι αναδεικνυονται ευκολοτερα οι αδυναμιες του ιδιου και κρυβονται αυτες του αντιπαλου. Δε θεωρω οτι υπαρχει κομπλεξ, οπως γραφεται απο χτες. Θεωρω οτι υπαρχει ενα ψυχολογικο προβαδισμα του ΠΑΟ πια μετα τις 3 συνεχομενες νικες στο ΣΕΦ, αλλα μεχρι εκει. Δε νομιζω οτι παιχτες οπως ο Σπανουλης κι ο Πριντεζης θα εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας με καποιον αντιπαλο(το ιδιο απ την αλλη πλευρα κι ο Καλαθης).
Συνεχιζουμε βλεποντας πια πως για να κερδισουμε ντερμπι θα χρειαστει να ειμαστε φανερα καλυτεροι κι οχι καλυτεροι στις λεπτομερειες.
rankin
QUOTE(stefkorner @ Nov 11 2017, 10:06 ) *
για λιγο εξω απο το παρκε ..ενα σχολιο ! τους φιλους του Ολυμπιακου νομιζω πρεπει να τους απασχολησει εξισου και
το ολιγον τι αρρωστημενο οπαδικο κλιμα,που μεταφερθηκε χθες στο σεφ (και θελω να ελπιζω δεν ηταν με την συμφωνη γνωμη των Αγγελοπουλων..)
-το αντικυβερνητικο πανο για χαρη του Μαρινακη, των κατα τ αλλα no politica... οταν μιλαμε για δολοφονιες απο νεοναζι
-τα απαραδεκτα συνθηματα στον Λοτζεσκι
-μεχρι τα Μιλαν Τομιτς οε οε οε ! που 1000 φορες να κραζαν τον Σφαιροπουλο...!

Να μας απασχολήσουν, αλλά και τι θες να κάνουμε;

Το ποδοσφαιρικού τύπου κλίμα που επικρατεί στα ντέρμπι το γνωρίζουμε.
Οπως επίσης γνωρίζουμε και οτι οι οργανωμένοι ερχονται απο δίπλα, δεν συμπαθούν το μπασκετικο τμήμα (αν θες μπορώ να σε παραπέμψω και στις αντίστοιχες σελίδες στο facebook, για να καταλάβεις τι εννοώ), και αν μπορούσαν θα βάζανε και φωτια στο ΣΕΦ για να εξαφανιστεί δια παντός το μπασκετικό τμήμα και να ησυχάσουν.

Το έχω γράψει στο παρελθόν οτι οι Αγγελόπουλοι θα έπρεπε να εξέταζαν το σενάριο της μετακόμισης σε μικρότερο γήπεδο με παρα πολλά διαρκείας και καθόλου οργανωμένους.

Δε το κάνουν ομως γιατί και αυτοί με εναν τρόπο τους θέλουν ή τους φοβούνται τους οργανωμένους.
κακό του κεφαλιού τους, αλλά δεν ειναι και οι παράγοντες που θα πάρουν ποτέ την οποιαδήποτε ανατρεπτική ή ρηξικέλευθη απόφαση. Γενικά δε σπάνε αυγά εύκολα για αυτό και στο τέλος δεν φτιάχνουν κέικ...

QUOTE(stefkorner @ Nov 11 2017, 12:44 ) *
ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι τα ματς αυτα γερνουν προς το μερος μας ,επειδη επικρατει κατα κρατος ο Πασκουαλ του Σφαιροπουλου εδω κ καιρο!πιο πριν ηταν μονο τα ματσαρισματα στο ποστ ,τωρα μετρανε ακομα και οι βοηθειες ,οπως χθες που κλειδωσε τον Μιλουτινοφ !την ιδια ωρα που ο Σφαιροπουλος δυσκολευεται να στοχευσει ακομα και πανω στο 1.80 του Λεκαβιτσιους..!!
αν θυμαμαι καλα ο Μπογρης πριν υπογραψει στον Ολυμπιακο οταν εμφανιζοταν ως σχολιαστης στον otetv ειχε πει οτι ο Πασκουαλ ειναι ο καλυτερος στην ευρωπη στην προετοιμασια των ματς ! αν το εχει συγκρατησει και καποιος αλλος
παρακαλω πολυ να το επιβεβαιωσει rolleyes.gif

Ο Πασκουάλ ειναι ενας πολυ καλός προπονητής. Οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, απλά δεν καταλαβαίνει το άθλημα.
Τον Σφαιρόπουλο ομως δεν τον κλείδωσε με τις σωστές τακτικές του επιλογές. Τον κλείδωσε γιατι ειχε τα εργαλεία για να το κάνει.
Απο τη στιγμή που ο Παναθηναικός έχει εκ των πραγμάτων καλύτερο ροστερ, η δουλειά του προπονητή είναι ευκολότερη

Τι να σου σχεδιάσει ο Σφαιρόπουλος, ο Πασκουάλ, ή ο Φιλ Τζάκσον, οταν οι παίχτες δεν έχουν την ικανότητα να σουτάρουν ελεύθεροι απο τα 4-5 μέτρα και να σκοράρουν με παραπάνω απο 20-30%...

Ο Πασκουάλ την γνωρίζει την αδυναμία του Ολυμπιακού στα fundamentals και στόχευσε στους 1-2 παιχτες που είναι ποιοτικοι. Εκλεισε αυτούς και οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

στο χθεσινό παιχνίδι σαν Ολυμπιακός ξενέρωσα γιατι πραγματικά ειδα μια ομάδα, χαμηλότερου επιπέδου, να μη μπορεί να ανταγωνιστεί εναν πιο ταλαντούχο αντίπαλο.
Ηταν μάταιο αυτο που προσπαθούσε να κάνει ο Ολυμπιακός.
Προσπαθούσε με το χαμηλο ρυθμό, την άμυνα και το χαμηλό σκορ, να πάει το παιχνίδι στις 1-2 κατοχές ωστε να μπορεί να το κλέψει, δεν ειχε ομως την ικανότητα να το πετύχει.

Το παιχνίδι δεν το πήρε ο Παναθηναικός με την τακτική του μόνο. Το πήρε απο εναν συνδυασμό σωστής τακτικής και ικανότητας να υπηρετήσουν οι παίχτες την τακτική αυτή.
Ο Ολυμπιακός (και θα γίνω αιρετικός εδώ) κατάφερε χθες και πήρε περισσότερα απο όσα του αναλογούσαν.
Με το χαμηλό τεμπο κατάφερε και έχασε με μια τιμητικότατη διαφορά, σε σχέση με την πραγματική ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων.
Αν τυχών και αυτο το παιχνίδι ειχε πάει σε υψηλό ρυθμό, ο Ολυμπιακός θα το ειχε χάσει με 20 ποντους. Αυτη ηταν η διαφορά των δυο ομάδων.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.