Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107
stantz
QUOTE(billups13 @ Jul 17 2011, 22:27 ) *
για να αναβει ο εσπερος πρεπει να αδιασουν απο πανω αλλες δυο θεσεις(ηδη η ολυμπιαδα εχει δηλωσει αδυναμια απο τη β εθνικη,οποτε το ηρακλειο ανεβηκε και τυπικα) αν δεν απατωμαι... λιγο δυσκολο νομιζω...

Οντως μετα το Ηρακλειο ειναι το Ανατολια και μετα ο Εσπερος για προτεραιοτητα στην καλυψη κενης θεσης
Jabar
Πριν τα μπαράζ σας είχα πει ότι είναι δύσκολο να ανέβει ο Έσπερος ,γιατί έβλεπα τον δεύτερο του άλλου ομίλου για πρώτο και πιθανολογούσα την τρίτη θέση.Παρόλα αυτά προέβλεψα την άνοδο και άλλης ομάδας στη α1 και στη Γ Εθνική ,γιατί από τότε ήταν γνωστό ότι δεν κατεβαίνει η Ακράτα.Πίστευα ότι ούτε ο πρώτος, Ηράκλειο η Φιλαθλητικός,δεν είχε τελειώσει το πρωτάθλημα,θα ανέβαινε γιατί συνηθίζεται να πουλάνε τις θέσεις.Τώρα ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά 2-3 ομάδες της Β να μην κατέβουν.Αλλά βέβαια είναι σενάρια με μεγάλο ποσοστό αβεβαιότητας.
antidrastikos
QUOTE (Jabar @ Jul 17 2011, 19:07 ) *
α ήρεμα νερά της Α2_ΕΣΚΑΗ, τάραξε ο Προφήτης Ηλίας, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για να επιτύχει τη νέα σεζόν, ό,τι δεν κατάφερε πέρσι...

Η "μαυροπράσινη" ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός πρωταθλητή Ελλάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει πλούσιο παλμαρέ καθώς έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την παιδική ομάδα της Απολλωνιάδας το 1999 και με την αντίστοιχη εφηβική το 2001, έχοντας συμπαίκτες τους Λαμπρόπουλο, Κανελλόπουλο, Σαμαρά, Μπέκο και προπονητή τον Ανδρέα Κολλυρόπουλο.

Εχει επίσης αγωνιστεί στους Ικαρους Τρικάλων (Γ_Εθνικη), Αίολο Τρικάλων (Γ_Εθνική), και Ιωνες Βόλου (Γ_Εθνική). Ο 27χρονος σέντερ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Γλαύκο, πείστηκε από τους ανθρώπους του Πρ.Ηλία και από τη νέα σεζόν θα φοράει την "μαυροπράσινη" φανέλα, θωρακίζοντας μαζί με τον Κωσταγιαννακόπουλο και τον Γεωργίου την ρακέτα της ομάδας του Παναγιώτη Κατσούπη.

Πλέον, ο Πρ.Ηλίας ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ και ίσως ενός συμπληρωματικού ψηλού, ακόμα.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ο Νίκος Αδαμόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα εφόρου στις ακαδημίες της ομάδας (τμήμα προ-μίνι, μίνι, παμπαίδες).
www.mats.gr

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΛΟΙΠΟΝ.............
ities87
H ITIEΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΗ ΝΙΚΟ.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ.ΚΙΑΦΑ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ
patrasbasket1
QUOTE (ities87 @ Jul 19 2011, 16:00 ) *
H ITIEΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΗ ΝΙΚΟ.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ.ΚΙΑΦΑ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ

με μια συνδρομη σε ενα γυμναστηριο θα πατε καλυτερα...καλη ομαδα μεν αγυμναστη δε...
ities87
ETΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
patrasbasket1
QUOTE (ities87 @ Jul 19 2011, 16:50 ) *
ETΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Ειδα φετος....δεν νομιζω απλα...!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ ..... smiley.gif
kleiza
QUOTE(patrasbasket1 @ Jul 20 2011, 01:40 ) *
Ειδα φετος....δεν νομιζω απλα...!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ ..... smiley.gif

φωτιά στα γκαρντ με νικολα γιωργαρο και κιαφα! 77.gif
ities87
ΞΕΡΕΤΑΙ Η ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
patreas
QUOTE (ities87 @ Jul 21 2011, 16:01 ) *
ΞΕΡΕΤΑΙ Η ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ξέρετε τι έχει γίνει με την υπόθεση πυρσός-ροίτικα?Ακούγεται οτι τα ροιτικα δεν θα κατεβούν καθόλου και η ομάδα μου θα παίξει Α2.Αντε να τελειώνουμε το στρατιωτικό να ξαναρχίσουμε την αρρώστεια μας.Εχω μάθει οτι γυρίσαν στη ομαδάρα Νικολόπουλος Στούμπανος ισχύει?
antidrastikos
QUOTE (patreas @ Jul 21 2011, 23:21 ) *
Ξέρετε τι έχει γίνει με την υπόθεση πυρσός-ροίτικα?Ακούγεται οτι τα ροιτικα δεν θα κατεβούν καθόλου και η ομάδα μου θα παίξει Α2.Αντε να τελειώνουμε το στρατιωτικό να ξαναρχίσουμε την αρρώστεια μας.Εχω μάθει οτι γυρίσαν στη ομαδάρα Νικολόπουλος Στούμπανος ισχύει?

Γιατί τόση μανία με την α2; Να πέσει ο ένας να πέσει ο άλλος για να παίξεις εσυ Α2 ; Άμα το αξίζες να ανεβενες με την μαγκιά σου και όχι παρακαλαω να διαλυθεί άλλος για να παίξω....... Και μην ξαναγραψεις στην Α2 μόνο β για τώρα και βλέπουμε .
Badboyssss
QUOTE (antidrastikos @ Jul 23 2011, 10:45 ) *
Γιατί τόση μανία με την α2; Να πέσει ο ένας να πέσει ο άλλος για να παίξεις εσυ Α2 ; Άμα το αξίζες να ανεβενες με την μαγκιά σου και όχι παρακαλαω να διαλυθεί άλλος για να παίξω....... Και μην ξαναγραψεις στην Α2 μόνο β για τώρα και βλέπουμε .

Καλά τα λέει ο αντιδραστικός όταν δεν αξιζεις να αγένεια να καθεσε σπίτι σου . Να κερδίζατε Σφίγγα στα πλευ οφ και να μην παρακαλαγες τώρα κλάψ κλάψ ......πάντως καλύτερα να παίξετε άλλη μια χρόνια β να μαζαψετε εμπειρίες και μετά α2 να μην βρείτε και την Σφίγγα γιατί θα έχει μεγάλη βουρτσα φέτος ............... Χαχαχαχαχαχαχαχα
fanis07
QUOTE(Badboyssss @ Jul 23 2011, 10:58 ) *
Καλά τα λέει ο αντιδραστικός όταν δεν αξιζεις να αγένεια να καθεσε σπίτι σου . Να κερδίζατε Σφίγγα στα πλευ οφ και να μην παρακαλαγες τώρα κλάψ κλάψ ......πάντως καλύτερα να παίξετε άλλη μια χρόνια β να μαζαψετε εμπειρίες και μετά α2 να μην βρείτε και την Σφίγγα γιατί θα έχει μεγάλη βουρτσα φέτος ............... Χαχαχαχαχαχαχαχα

Νομίζω φίλε μου ότι δεν τα θυμάσαι πολύ καλά...την κερδίσαμε τη σφίγγα 2 φορές .......στον πρώτο αγώνα αν θυμάσαι έπαιζαν σφιγγα σταθόπουλος εναντίον πατρέα....εε....καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο τον ένα απο τους δύο δεν πειράζει....όσο για την πορεία σας στην α2 πολύ μιλάς και δεν κάνει.....παίξε πρώτα και πες τα μας του χρόνου....πάντως για ένα θα σε ευχαριστήσω...έλεγα φέτος να σταματήσω αλλά αν με φτιάξετε με αυτά που λέτε όλο το καλοκαίρι θα κατέβω να σας βλέπω να την τρώτε και να το χαίρομαι....

QUOTE(fanis07 @ Jul 23 2011, 11:42 ) *
Νομίζω φίλε μου ότι δεν τα θυμάσαι πολύ καλά...την κερδίσαμε τη σφίγγα 2 φορές .......στον πρώτο αγώνα αν θυμάσαι έπαιζαν σφιγγα σταθόπουλος εναντίον πατρέα....εε....καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο τον ένα απο τους δύο δεν πειράζει....όσο για την πορεία σας στην α2 πολύ μιλάς και δεν κάνει.....παίξε πρώτα και πες τα μας του χρόνου....πάντως για ένα θα σε ευχαριστήσω...έλεγα φέτος να σταματήσω αλλά αν με φτιάξετε με αυτά που λέτε όλο το καλοκαίρι θα κατέβω να σας βλέπω να την τρώτε και να το χαίρομαι....

και μην ξεχνάς και κάτι άλλο και να σέβεσε την ομάδα αυτή...θυμισέ μου ποιος άλλος νίκησε στο νησί φέτος...ε...τι είπες ..δεν ακουσα???
patreas
QUOTE (antidrastikos @ Jul 23 2011, 10:45 ) *

Τα μπαραζ ανόδου έγιναν ακριβώς για να υπάρχει κατάταξη των ομάδων ώστε να συμπληρώσουν θέσεις που θα άνοιγαν άρα το να ρωτάω στο κατάλληλο topic τι πρόκειτε να γίνει νομίζω οτι δεν είναι κακό.'Αλωστε τα τελευταία 5 χρόνια απο την β ανεβαίνουν από 4-6 ομάδες σταθερά .Επιπλέον δεν παρακαλάω καθόλου να διαλυθεί καμμία ομάδα απλώς ενημέρωση ζήτησα.Τέλος επειδη τουσ κανόνες για το που γράφει ο καθένας τους θέτουν οι διαχειριστές του forum καλό ήταν να αποφεύγεις παραινέσεις για το που θα γράφει ο καθένας.

QUOTE (Badboyssss @ Jul 23 2011, 10:58 ) *

Φίλε μου να διευκρινίσουμε κάτι γιατι προφανώς όλοι στην ομάδα σου αγνοείτε το τι ίσχυε στα μπαραζ.Καμμία ομάδα απο τα μπαραζ ανόδου δεν κερδιζε απευθείας άνοδο.Η Σφίγγα θα ανέβει επειδή έγινε η συγχώνευση τουΑιγίου και δεν θα κατεβεί ο Ηφαιστος.Καλο είναι προτού γράφεις να είσαι ενημερωμένος για το τι ισχύει.Τέλος να ξεκαθαρίσουμε κάτι αν δεν έσφαζες εμάς και το αίγιο στα δύο πρώτα παιχνίδια μάλλον τώρα θα ήσουν τρίτος στα μπαραζ.Α και κάτι άλλο κράτα και κανα μικρό καλάθι για την Α2 ποτέ δεν ξέρεις δεν είδες πέρσι τι σου έκανε ο Δικέδαλος και η Κάτω Παναγιά?
Badboyssss
QUOTE (fanis07 @ Jul 23 2011, 11:43 ) *

και μην ξεχνάς και κάτι άλλο και να σέβεσε την ομάδα αυτή...θυμισέ μου ποιος άλλος νίκησε στο νησί φέτος...ε...τι είπες ..δεν ακουσα???

Φίλε μου κατ´αρχην στο νησί πήγε η Σφίγγα χωρίς πικιο και κιαφα και δρακόπουλο και Παναγόπουλο άρα τι μας λες τώρα όταν χρειστηκε στο δεύτερο παιχνίδι να κερδίσει Με 23 κέρδισε με 25 χωρίς δρακόπουλο και κανελοπουλο. Όσο για το μεταξύ σας Όλο το παιχνίδι ήσουν 10 πόντους πίσω και στα δυο, και μπήκε τριποντο από το πουθενά στην λήξη, στην παράταση επεζες αντίπαλος χωρίς δρακόπουλο Παναγόπουλο κιαφα κανελοπουλο και παίζανε μόνο με πικιο και δεν μπορούσες να του πάρεις την διάφορα ποιος σου φταίει ο διαιτητής πάλι;όσο για φέτος που η Σφίγγα έχει πάρει τογια πιτσο Ξανθό λιοφαγο και +κανελοπουλο που δεν επεζε................τώρα που το σκέφτομαι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα και βλέπω η βουρτσα να μην χωραει στην ............. Κολοτσεπη σου . Τώρα σε τσαντησα για να κατεβεις ; Όχι τίποτα άλλο αλλά να βοηθήσεις να χωρεσουμε την βουρτσα μας . Άμα ανεβεις .................κανε τάμα να διαλυθεί καμμιά ομάδα .
patreas
QUOTE (Badboyssss @ Jul 23 2011, 13:58 ) *
Φίλε μου κατ´αρχην στο νησί πήγε η Σφίγγα χωρίς πικιο και κιαφα και δρακόπουλο και Παναγόπουλο άρα τι μας λες τώρα όταν χρειστηκε στο δεύτερο παιχνίδι να κερδίσει Με 23 κέρδισε με 25 χωρίς δρακόπουλο και κανελοπουλο. Όσο για το μεταξύ σας Όλο το παιχνίδι ήσουν 10 πόντους πίσω και στα δυο, και μπήκε τριποντο από το πουθενά στην λήξη, στην παράταση επεζες αντίπαλος χωρίς δρακόπουλο Παναγόπουλο κιαφα κανελοπουλο και παίζανε μόνο με πικιο και δεν μπορούσες να του πάρεις την διάφορα ποιος σου φταίει ο διαιτητής πάλι;όσο για φέτος που η Σφίγγα έχει πάρει τογια πιτσο Ξανθό λιοφαγο και +κανελοπουλο που δεν επεζε................τώρα που το σκέφτομαι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα και βλέπω η βουρτσα να μην χωραει στην ............. Κολοτσεπη σου . Τώρα σε τσαντησα για να κατεβεις ; Όχι τίποτα άλλο αλλά να βοηθήσεις να χωρεσουμε την βουρτσα μας . Άμα ανεβεις .................κανε τάμα να διαλυθεί καμμιά ομάδα .

Επαναλαμβανω κρατα μικρο καλαθι γιατι όπως λές άμα ανέβουμε και παίξουμε αντιμέτωποι μπορει να μην σταματησω λιγο κάτω απ τους τριάντα και να σου βάλω καμμια σαρανταριά αυτή τη φορά.Άσε που φέτος θα έχω και κάτι φίλους μου από παλιά να βοηθάνε (Νικολόπουλος και μάλλον Στούμπανος). Τέλος κοίταξε το αυτό με την ...........βούρτσα σας γιατί για να αναφέρεσαι συνέχεια εκεί πρέπει να έχεις ένα μικρό............θέμα .Φιλικα πάντα
Badboyssss
QUOTE (patreas @ Jul 25 2011, 00:42 ) *
Επαναλαμβανω κρατα μικρο καλαθι γιατι όπως λές άμα ανέβουμε και παίξουμε αντιμέτωποι μπορει να μην σταματησω λιγο κάτω απ τους τριάντα και να σου βάλω καμμια σαρανταριά αυτή τη φορά.Άσε που φέτος θα έχω και κάτι φίλους μου από παλιά να βοηθάνε (Νικολόπουλος και μάλλον Στούμπανος). Τέλος κοίταξε το αυτό με την ...........βούρτσα σας γιατί για να αναφέρεσαι συνέχεια εκεί πρέπει να έχεις ένα μικρό............θέμα .Φιλικα πάντα

Είσαι βαθειά νυχτωμενος έλα να μας βάλεις 70 απλά Σφίγγα θα σου βάλει συνολικά +15 άρα πόσο θέλεις; 125-110;και κάτι αλλο όταν επεσες ο Νικόλο και στου Πάνος δεν έπεζαν;
fanis07
QUOTE(Badboyssss @ Jul 23 2011, 13:58 ) *

Επειδή τυνχάνει να ασχολούμε με το άθλημα μια εισοαετία .....δεν ξέρω αν και εσύ ασχολείσαι αρκετό καιρό ...έχω δει πολλές ομάδες σαν τη σφήκα....πάρα πολλές όμως ....οι οποίες πέρασαν απλά από το χώρο του πατραικού μπάσκετ με παιχταράδες απο το παρελθόν χωρίς υποδομές χωρίς κίνητρο απο νεαρούς παίχτες με την νοοτροπία ότι είμαστε παιχταράδες και πηδάμε όποιον βρούμε μπροστά μας ο καθένας για πάρτι του βέβαια....με ποιο χαρακτηριστική περίπτωση την ομάδα του πανηπειρωτικού πριν κάποια χρόνια που μάζεψε καλή η κακή ώρα αρκετούς παιχταράδες σαν και τους δικού σας τώρα και διαλάλιζαν παντού ότι θα κάνουμε περίπατο στην α2 και πάμε για α1 ....το αποτέλεσμα ένα χάος ένας πανικός η 5 θέση και την επόμενη χρονιά η διάλυση...τελείωσαν τα λα λα...αν θες λοιπόν να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά ...δες τους μισθοφόρους σου που αγωνίζονται ο καθένας για τους δικούς του λόγους άλλος για τα λαλα άλλλος γιατί δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που ήθελε και τώρα νομίζει ότι κάποιος είναι και μήν κρίνεις ομάδες όπως ο πατρέας που έχουν και κάποια ιστορία...κοίτα λίγο την περυσινή χρονιά στην α2 και πάρε τα χαμπάρια σου απο την ομάδα του προφήτη ηλία που με το τίποτα από ονόματα αλλά με δουλειά και αγάπη για το άθλημα έφτασε εκεί που έφτασε και μήν κάνεις μεγάλα όνειρα γιατί μπορεί να πέσεις απο εκεί ψηλά που πετάς και να τσακιστείς ...αν όχι φέτος σίγουρα σε λίγα χρόνια ...είσαι σε μια ομάδα με ημερομηνία λήξης καταλαβέ το...
όσο για το περσυνό μας παιχνίδι άσε το πρώτο τόσο κόσμο είχε εκεί και είδε όλοι ήξεραν ότι ο σταθόπουλος με ένα πενηνταράκι την κάνει τη δουλειά ...μαλακία που δέν του έδωσα εγώ εξήντα....για το δεύτερο κάπου αναφέρθηκες για κιάφα....??? ότι βγήκε γιατί όσο έπαιζε τι έκανε ...1 στα 10 τρίποντα....ακόμη και εγώ που δεν είμαι φίρμα καλύτερα τα πήγα...για πίκιο ....???? τον πίκιο γκάλη ενοείς ...?? ήμαρτον ρε εσυ ..που λέει και μια ψυχή ...ευτυχώς για εσάς που βγήκε και έμεινε η διαφορά κάτω απο τους 10 με τον κακομοίρη τον σουλιτζή και το γερο δρακόπουλο που έχει ψυχή ακόμα μέσα του ....όπως είπε λοιπόν και ο φίλος μου ο ψηλός κράτα μικρό καλάθι γιατι του χρόνου μπορεί να μην σταματήσει κάτω απο τους 30 και όσο μπορώ απο τον πάγκο με καμιά φωνή κυρίως θα τον βοηθήσω και εγώ....
patrasbasket1
QUOTE (fanis07 @ Jul 25 2011, 11:35 ) *
Επειδή τυνχάνει να ασχολούμε με το άθλημα μια εισοαετία .....δεν ξέρω αν και εσύ ασχολείσαι αρκετό καιρό ...έχω δει πολλές ομάδες σαν τη σφήκα....πάρα πολλές όμως ....οι οποίες πέρασαν απλά από το χώρο του πατραικού μπάσκετ με παιχταράδες απο το παρελθόν χωρίς υποδομές χωρίς κίνητρο απο νεαρούς παίχτες με την νοοτροπία ότι είμαστε παιχταράδες και πηδάμε όποιον βρούμε μπροστά μας ο καθένας για πάρτι του βέβαια....με ποιο χαρακτηριστική περίπτωση την ομάδα του πανηπειρωτικού πριν κάποια χρόνια που μάζεψε καλή η κακή ώρα αρκετούς παιχταράδες σαν και τους δικού σας τώρα και διαλάλιζαν παντού ότι θα κάνουμε περίπατο στην α2 και πάμε για α1 ....το αποτέλεσμα ένα χάος ένας πανικός η 5 θέση και την επόμενη χρονιά η διάλυση...τελείωσαν τα λα λα...αν θες λοιπόν να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά ...δες τους μισθοφόρους σου που αγωνίζονται ο καθένας για τους δικούς του λόγους άλλος για τα λαλα άλλλος γιατί δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που ήθελε και τώρα νομίζει ότι κάποιος είναι και μήν κρίνεις ομάδες όπως ο πατρέας που έχουν και κάποια ιστορία...κοίτα λίγο την περυσινή χρονιά στην α2 και πάρε τα χαμπάρια σου απο την ομάδα του προφήτη ηλία που με το τίποτα από ονόματα αλλά με δουλειά και αγάπη για το άθλημα έφτασε εκεί που έφτασε και μήν κάνεις μεγάλα όνειρα γιατί μπορεί να πέσεις απο εκεί ψηλά που πετάς και να τσακιστείς ...αν όχι φέτος σίγουρα σε λίγα χρόνια ...είσαι σε μια ομάδα με ημερομηνία λήξης καταλαβέ το...
όσο για το περσυνό μας παιχνίδι άσε το πρώτο τόσο κόσμο είχε εκεί και είδε όλοι ήξεραν ότι ο σταθόπουλος με ένα πενηνταράκι την κάνει τη δουλειά ...μαλακία που δέν του έδωσα εγώ εξήντα....για το δεύτερο κάπου αναφέρθηκες για κιάφα....??? ότι βγήκε γιατί όσο έπαιζε τι έκανε ...1 στα 10 τρίποντα....ακόμη και εγώ που δεν είμαι φίρμα καλύτερα τα πήγα...για πίκιο ....???? τον πίκιο γκάλη ενοείς ...?? ήμαρτον ρε εσυ ..που λέει και μια ψυχή ...ευτυχώς για εσάς που βγήκε και έμεινε η διαφορά κάτω απο τους 10 με τον κακομοίρη τον σουλιτζή και το γερο δρακόπουλο που έχει ψυχή ακόμα μέσα του ....όπως είπε λοιπόν και ο φίλος μου ο ψηλός κράτα μικρό καλάθι γιατι του χρόνου μπορεί να μην σταματήσει κάτω απο τους 30 και όσο μπορώ απο τον πάγκο με καμιά φωνή κυρίως θα τον βοηθήσω και εγώ....

Τι ακριβως πετυχε ο προφητης?
νομιζω τιποτα...
Α2 δεν θα ειναι παλι? smiley.gif
fanis07
QUOTE(patrasbasket1 @ Jul 25 2011, 12:03 ) *
Τι ακριβως πετυχε ο προφητης?
νομιζω τιποτα...
Α2 δεν θα ειναι παλι? smiley.gif

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕ ΜΟΝΟ 6 ΗΤΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΦΙΡΜΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ....ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΕΥΕΙ 80 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΘΕΣΗ
patrasbasket1
QUOTE (fanis07 @ Jul 25 2011, 14:13 ) *
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕ ΜΟΝΟ 6 ΗΤΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΦΙΡΜΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ....ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΕΥΕΙ 80 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΘΕΣΗ

Φετος τον αναγνωστοπουλο τσαμπα τον πηρες?αντε γιατι πολυ τραβηξε το παραμυθι ολων των ομαδων οτι δεν πληρωνεται κανενας?
Επισης δεν ειπα τπτ για τα αλλα τμηματα σου αντιπαραθεσα για την αντρικη ομαδα που αποτι εμαθα αποκλειστηκε με πλεονεκτημα εδρας στην τοσο δυνατη Α2 φετος...για γελια ηταν η κατηγορια φετος
ΦΙΛΙΚΑ smiley.gif
Badboyssss
Ποιος είσαι εσυ και κρίνεις παίχτες που σου έχουν κάνει κηδείες και έχουν παίξει χρόνια στα τοπικά και σε εθνικές κατηγορίες ο κιαφας δεν μπορεί να έχει άσχημη μερα; Ο κανελοπουλος δεν μου έλειπε;και για το τέλος μάλλον κανείς λάθος γιατί απο όλους ο Πικιος ήταν ο μοναδικός που δεν βγήκε με 5 φάουλ και τελείωσε το παιχνιδι. Αλλα ξέχασα αυτός με τον Τογια δεν σας δίνανε κατηγορία με την νίκη ;
Badboyssss
QUOTE (Badboyssss @ Jul 25 2011, 20:57 ) *
Ποιος είσαι εσυ και κρίνεις παίχτες που σου έχουν κάνει κηδείες και έχουν παίξει χρόνια στα τοπικά και σε εθνικές κατηγορίες ο κιαφας δεν μπορεί να έχει άσχημη μερα; Ο κανελοπουλος δεν μου έλειπε;και για το τέλος μάλλον κανείς λάθος γιατί απο όλους ο Πικιος ήταν ο μοναδικός που δεν βγήκε με 5 φάουλ και τελείωσε το παιχνιδι. Αλλα ξέχασα αυτός με τον Τογια δεν σας δίνανε κατηγορία με την νίκη ;

Έριξαν κατηγορία ήθελα να πω .
Jabar

Σαν μικρά παιδιά κάνουν μερικοί

Κανονισμός 1:
Ο κάθε χρήστης που γράφεται στο φόρουμ πρέπει να έχει συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.
Ποινή:
Άμεσος αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ - άρση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).

Κανονισμός 3:
Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
patrasbasket1
Προγνωστικα για φετος?
Υπεριων,Προφητης,Σφηκα, καναν αλλο?

τελικα ο πατρεας ανεβηκε?
patreas
QUOTE (patrasbasket1 @ Aug 3 2011, 00:11 ) *
Προγνωστικα για φετος?
Υπεριων,Προφητης,Σφηκα, καναν αλλο?

τελικα ο πατρεας ανεβηκε?

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από την ΕΣΚΑΗ είναι ότι κατα μεγάλο ποσοστό ο Πατρέας θα παίξει Α2.Μένει να οριστοκοποιηθεί αυτό.Θα συμφωνήσω με τα προγνωστικά σου προσθέτωντας Αραχωβίτικα (αν τελικά παίξουν Α2) Νομίζω φέτος θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
stoico10
QUOTE (patreas @ Aug 3 2011, 10:50 ) *
Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από την ΕΣΚΑΗ είναι ότι κατα μεγάλο ποσοστό ο Πατρέας θα παίξει Α2.Μένει να οριστοκοποιηθεί αυτό.Θα συμφωνήσω με τα προγνωστικά σου προσθέτωντας Αραχωβίτικα (αν τελικά παίξουν Α2) Νομίζω φέτος θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αυτο απο που το συμπερανες??επειδη μπορει να παιξει Α2 και ο Πατρέας??
antidrastikos
QUOTE (stoico10 @ Aug 10 2011, 10:31 ) *
Αυτο απο που το συμπερανες??επειδη μπορει να παιξει Α2 και ο Πατρέας??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΛΕΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΟΙΚΟ...
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΗΤΣΟΣ , ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΕΝΑ , ΧΑΡΙΤΟΣ , ΠΙΚΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΜΥΜΠΙΑΝΣ!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΟ Β ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ Α2 ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!
υ.Γ. Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΡΟΙΤΙΚΩΝ Η ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΩ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!! ΟΧΙ;;;
stoico10
QUOTE (antidrastikos @ Aug 10 2011, 21:18 ) *
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΛΕΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΟΙΚΟ...
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΗΤΣΟΣ , ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΕΝΑ , ΧΑΡΙΤΟΣ , ΠΙΚΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΜΥΜΠΙΑΝΣ!!!
υ.Γ. Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΡΟΙΤΙΚΩΝ Η ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΩ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!! ΟΧΙ;;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΝΑ??
vatos_locos
QUOTE(stoico10 @ Aug 10 2011, 22:27 ) *
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΝΑ??

ayrton senna.....τωρα για το μητσος..... τι να σου πω.......λες να ειναι ο πιατας? smiley.gif
stoico10
QUOTE (vatos_locos @ Aug 10 2011, 21:36 ) *
ayrton senna.....τωρα για το μητσος..... τι να σου πω.......λες να ειναι ο πιατας? smiley.gif

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΑΜΠΑΛΟΙ ΔΛΔ!
vatos_locos
QUOTE(stoico10 @ Aug 10 2011, 23:05 ) *

α εγω ειπα τιποτα τετοιο....... rolleyes.gif blove.gif
vatos_locos

antidrastikos
QUOTE (vatos_locos @ Aug 10 2011, 22:36 ) *

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΤΙ ΠΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤ ΣΤΟΠ;;
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΗΛΟΣ ΤΗΣ Α2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Α1!!
Ο ΣΕΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ..
ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΔΥΧΤΑΚΙ
patreas
QUOTE (antidrastikos @ Aug 10 2011, 21:18 ) *
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΛΕΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΟΙΚΟ...

Δεν ξέρω φίλε μου έχεις κάτι νεότερο να με ενημερώσεις και μένα?Από την τελευταία δική μου ενημέρωση έχουν περάσει τουλάχιστον 10 ημέρες .Εγώ ήξερα ότι δεν προλάβαν να κάνουν συγχώνευση και αφού όλοι οι παίχτες μετακόμισαν στον Πυρσό δεν θα δηλώσουν συμμετοχή. ¨Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου
antidrastikos
QUOTE (patreas @ Aug 11 2011, 01:04 ) *
Δεν ξέρω φίλε μου έχεις κάτι νεότερο να με ενημερώσεις και μένα?Από την τελευταία δική μου ενημέρωση έχουν περάσει τουλάχιστον 10 ημέρες .Εγώ ήξερα ότι δεν προλάβαν να κάνουν συγχώνευση και αφού όλοι οι παίχτες μετακόμισαν στον Πυρσό δεν θα δηλώσουν συμμετοχή. ¨Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου

ΑΚΡΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Α1 ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΕΣΚΑΗ..
ΡΟΙΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΣΥΝΧ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.
ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΗΤΟΣ ΓΕΠ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΣΦΗΚΑ 2.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 1.000€;;;
ΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ Α2 ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!!
ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥ!
patrasbasket1
QUOTE (antidrastikos @ Aug 10 2011, 22:18 ) *
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΛΕΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΟΙΚΟ...

Για πες μας προγνωστικα ρε αντιδραστικε...γιατι φαινεται οτι το παρακολουθεις το θεμα...
stoico10
QUOTE (antidrastikos @ Aug 10 2011, 23:43 ) *
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΤΙ ΠΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤ ΣΤΟΠ;;
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΗΛΟΣ ΤΗΣ Α2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Α1!!
Ο ΣΕΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ..
ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΔΥΧΤΑΚΙ

ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ..
vatos_locos
QUOTE(stoico10 @ Aug 11 2011, 09:38 ) *
ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ..

blove.gif
patreas
QUOTE (antidrastikos @ Aug 11 2011, 01:53 ) *
ΑΚΡΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Α1 ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΕΣΚΑΗ..
ΡΟΙΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΣΥΝΧ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.
ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΗΤΟΣ ΓΕΠ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΣΦΗΚΑ 2.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 1.000€;;;
ΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ Α2 ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!!
ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥ!

Αυτά περι Στούμπανου και χρημάτων δεν τα ξέρω αλλά απλώς τα έχω ακούσει σαν φήμες.Αν παίξουμε Α2 και δεν τον ζητήσει η Αγυια(με χρήματα νομίζω) πιστεύω οτι ο κώστας θα παίξει σε μας.Επιπλέον αυτό που ξέρω σίγουρα είναι για τρελή επιστροφή Νικολόπουλου αλλά και Κόλλια(πιτσιρικάς πρωην 'εφηβος) που είχε δοθεί δανεικός στην Απολλωνιάδα.Κατά τα άλλα αναμένουμε μάλλον μέχρι τις 6 Σεπτεμβρ'ιου που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής.
ities87
ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕ.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
antidrastikos
QUOTE (patrasbasket1 @ Aug 11 2011, 03:21 ) *
Για πες μας προγνωστικα ρε αντιδραστικε...γιατι φαινεται οτι το παρακολουθεις το θεμα...

ΥΠΕΡΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΟ "ΟΜΑΔΩΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΩΝ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!
ΛΥΞΟΥΡΙ ΣΦΗΚΑ ΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΑΧΩΒΗΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΝ Α1..
ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΙΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ 7 ΑΤΟΜΑ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
Giannisbasket123
QUOTE (antidrastikos @ Aug 11 2011, 15:09 ) *
ΥΠΕΡΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΟ "ΟΜΑΔΩΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΗΚΩΝ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!
ΛΥΞΟΥΡΙ ΣΦΗΚΑ ΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΑΧΩΒΗΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΝ Α1..
ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΙΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ 7 ΑΤΟΜΑ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Ίφιτος Πύργου περίεργη υπόθεση φέτος. Έφυγαν οι έμπειροι και γύρισαν πολλοι παλιοί. Ο Μπεκρης παιχταρα φαβορι για πρωτος σκορερ της κατηγοριας. Ντεβενέζος ξερει μπασκετακι θα βοηθησει πολυ και ακουσα επέστρεψε κι από Αθηνα ένας Βαγγελης που τον θυμάμαι από Ηρακλή Πυργου παλια και από εφηβικα πολυ καλος, αν και λιγο γεματος

Υπεριωνας καλυτερος πιστευω από Προφητη. Θα γινει μάχη, αλλα θα τα καταφέρει. ενισχύθηκε πάρα πολυ φέτος. Αυτό για σφυρίχτρα ισχυει παντως. σφυρίχτρα θα εχει και ο κόριβος στη β με τον καινούριο προπονητή
Χορευτης
QUOTE(stoico10 @ Aug 10 2011, 15:05 ) *

Σενα 19 χρονων σεντερ για να ρειχνει λιγο ξυλο, κ να παιζει αμυνα. Μπορει επιθετικα να μην το εχει πολυ αλλα στην αμυνα μπορει να προσφερει. Ενα ακομα σημαντικο ειναι το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι. Ηρεμο παιδι που παιρνει οσο χρονο του αναλογει. Ο Σενα αποτελεσε μελος μιας ομαδας πρωταθλητισμου 2 σερι ετων. Αν εχετε καλυτερους παω πασο βαλτε τους παπουδες να παιζουνε...

patrasbasket1
QUOTE (Χορευτης @ Aug 20 2011, 21:58 ) *
Σενα 19 χρονων σεντερ για να ρειχνει λιγο ξυλο, κ να παιζει αμυνα. Μπορει επιθετικα να μην το εχει πολυ αλλα στην αμυνα μπορει να προσφερει. Ενα ακομα σημαντικο ειναι το ποσο καλος χαρακτηρας ειναι. Ηρεμο παιδι που παιρνει οσο χρονο του αναλογει. Ο Σενα αποτελεσε μελος μιας ομαδας πρωταθλητισμου 2 σερι ετων. Αν εχετε καλυτερους παω πασο βαλτε τους παπουδες να παιζουνε...

NAι θυμιζει λιγο απο Ταρλατς...σε ποια ομαδα εκανε πρωταθλητισμο?
ο ιφιτος θα παει απατος φετος..
Ο Υπεριων θα θελει 3 μπαλες για τν επιθεση και το πρωταθλημα θα το παρει πατρινη ομαδα.....
μην αγχωνεσται στην Ηλεια....οι σφυριχτρες ειναι εδω....
περσυ η Αγυια ,,φετος ιδωμεν smiley.gif
Χορευτης
QUOTE(patrasbasket1 @ Aug 21 2011, 04:03 ) *
NAι θυμιζει λιγο απο Ταρλατς...σε ποια ομαδα εκανε πρωταθλητισμο?
ο ιφιτος θα παει απατος φετος..
Ο Υπεριων θα θελει 3 μπαλες για τν επιθεση και το πρωταθλημα θα το παρει πατρινη ομαδα.....
μην αγχωνεσται στην Ηλεια....οι σφυριχτρες ειναι εδω....
περσυ η Αγυια ,,φετος ιδωμεν smiley.gif

Με τις Καμαρες εχει 2 σερι πρωταθληματα. Το παιδι ειναι φιλοτιμο, δεν εχει επιθετικες αρετες γτ ξεκινησε να σκαει το τοπι στα 15 του. Εγω λεω την γνωμη μου γτ τον ειχα συμπαιχτη. Δεν θα μπω αλλο σε αντιπαραθεση. Οπως κ η γνωμη μου ειναι οτι η ΕΣΚΑΗ εχει γεμισει γυρολογους.
patrasbasket1
QUOTE (Χορευτης @ Aug 21 2011, 13:21 ) *
Με τις Καμαρες εχει 2 σερι πρωταθληματα. Το παιδι ειναι φιλοτιμο, δεν εχει επιθετικες αρετες γτ ξεκινησε να σκαει το τοπι στα 15 του. Εγω λεω την γνωμη μου γτ τον ειχα συμπαιχτη. Δεν θα μπω αλλο σε αντιπαραθεση. Οπως κ η γνωμη μου ειναι οτι η ΕΣΚΑΗ εχει γεμισει γυρολογους.

Καλα αυτο το ξερει και η κουτση μαρια... smiley.gif παντως δεν εκανε και πορεια πρωταθλητισμου Οι καμαρες...
antidrastikos
ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ!!!
stoico10
QUOTE (antidrastikos @ Aug 22 2011, 16:52 ) *
ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ!!!

ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ?
patreas
QUOTE (stoico10 @ Aug 22 2011, 17:12 ) *
ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ?

Νίκο Παπαδόπουλο από Γλαύκο.Αν <<βγεί>> η επιστροφή Παντελίδη τότε όντως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με Υπερίωνα για πρώτη θέση και απευθείας άνοδο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.